عضویت در سایت موبایلستان کلمه عبور خود را گم کرده اید ؟

 

 

چگونه حساب کاربری خود را در واتس‌اپ حذف و یا غیرفعال کنیم ؟
۶ تیر ۱۳۹۵|
0 نظر
samancent

واتس‌اپ بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین سرویس پیام‌رسان دنیا به شمار می‌رود و روزانه میان هزاران کاربر ارتباط برقرار می‌کند. اگر تلفن اندرویدی شما گم شده یا از بین رفته است، حتما باید حساب کاربری واتس‌اپ را حذف یا غیر فعال کنید تا برای دیگران قابل دسترسی نباشد. در ادامه مطلب با ما باشید تا روش‌های حذف و غیرفعال کردن این سرویس پیام‌رسان را یاد بگیرید:

 

– حذف حساب کاربری واتس‌اپ

این روش برای حذف حساب کاربری واتس‌اپ از سرویس‌های فعال است؛ اگر سرویس خود را حذف کنید، تمامی فعالیت‌های شما، از قبیل اطلاعات تماس و تاریخچه گفتگوها از بین رفته و قابل بازیابی نیستند و در واقع این موارد قابل مشاهده نخواهند بود:

– مخاطبین و گروه‌ها

– تاریخچه پیام‌ها

– بک‌آپ‌های گوگل درایو

همچنین در دستگاه شما، ارتباط اپلیکیشن با تمامی مخاطبین سینک شده، قطع می‌شود؛ حال اگر می‌خواهید با این پیام‌رسان قطع رابطه کرده و پل‌های پشت سر خود را هم خراب کنید، اپلیکیشن را باز کرده و از مسیر زیر اقدام نمایید:

Settings Account > Delete my account

پس از انتخاب  Delete my account، تصمیم خود را تایید کنید.

 

androidpit-how-to-disable-delete-whatsapp-account-triptych-1

 

اگر یک تلفن اندرویدی دارید و اپلیکیش را روی آن نصب کرده‌اید در این مرحله می‌توانید به آسانی حساب کاربری خود را به یک شماره جدید منتقل کنید. (سمت راست تصویر)

 

 

غیر فعال کردن حساب کاربری واتس‌اپ:

اگر تلفن همراه شمل مفقود شده یا به سرقت رفته باشد، ممکن است غیر فعال کردن اکانت واتس‌اپ از طریق ارایه دهنده سرویس، مثلا با بلاک کردن سیم‌کارت، روش بهتری باشد. اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید اکانت خود را حذف، یا از طریق اپراتور سیکارت خود را بلاک کنید، می‌توانید از طریق خود اپلیکیشن، آن را غیرفعال نمایید؛ البته با غیرفعال کردن سیمکارت، واتس‌اپ همچنان با استفاده از وای‌فای قابل استفاده خواهد بود؛ پس این روش خیلی خوب نیست!

برای غیرفعال کردن سرویس باید یک ایمیل به واتس‌اپ بفرستید تا بلافاصله اکانت شما غیرفعال شود و وقتی که اپلیکیشن را در گوشی جدید نصب کردید، با استفاده از پیام کوتاه یا تماس تلفنی، دوباره آن را فعال نمایید؛ توجه داشته باشید که اگر ظرف مدت ۳۰ روز حساب کاربری خود را دوباره فعال نکنید، به صورت دائمی حذف خواهد شد. برای غیر فعال کردن اکانت خود این مراحل را انجام دهید:

با یکی از سرویس‌های ایمیل (Yahoo, Gmail, Outlook و…) به آدرس support@whatsapp.com ایمیل بفرستید.

در موضوع ایمیل عبارت: Lost/Stolen: Please deactivate my account را وارد نمایید.

در متن ایمیل بنویسید: (شماره تلفن با کد کشور)Lost/Stolen: Please deactivate my account

androidpit-how-to-disable-delete-whatsapp-account-email-support 2

 

پس از اطمینان از درستی ایمیل، آن را ارسال نموده و منتظر غیرفعال شدن حساب کاربری خود باشید؛ توصیه می‌شود که فقط یک بار این کار را انجام دهید؛ اگر نیاز باشد تیم پشتیبانی با شما تماس خواهند گرفت. فراموش نکنید که در مدت ۳۰ روز باید دوباره اکانت خود را فعال کنید در غیر این صورت برای همیشه حذف خواهد شد.

 

منبع androidpit


مطالب مشابه:

نظرتان را در مورد این مطلب بیان نمایید