عضویت در سایت موبایلستان کلمه عبور خود را گم کرده اید ؟

 

 

از هک شدن تلگرامتان مطلع شوید
۲۴ اسفند ۱۳۹۴|
0 نظر
samancent
این روز ها که استفاده از ربات ها در تلگرام رایج شده شایعات زیادی مبنی بر این که این ربات ها قادر به هک کردن گوشی شما و دستیابی به اطلاعات شخصی شما را دارا هستند رواج یافته که می تواند ساخت کانال تلگرام توسط شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

روشی که پیشنهاد می‌شود تا بتوانید مطمئن شوید گوشی شما هک شده یا نه به این صورت است که به قسمت setting تلگرام خود بروید. گزینه privacy and security را انتخاب نمایید و بعد گزینه active sessions را بزنید. صفحه ای باز می شود که تعداد دستگاه هایی که با خط شما در حال استفاده از تلگرام هستند را نمایش می‌دهد.

شاید شما هم با دیدن چندین کاربر در این صفحه که در حال استفاده از اطلاعات تلگرام شما هستند، متعجب و متحیر شوید. واقعیت چیست؟ آیا واقعا چندین نفر گوشی شما را هک کرده اند و از یوزر تلگرام شما استفاده می کنند؟

پاسخ این است که الزاما این گونه نیست ولی می تواند همین معنی را نیز داشته باشد. در واقع تعداد کاربرانی که در این جا به شما نشان می دهد کسانی هستند که با یوزر شما و از دستگاهی غیر از گوشی فعلی شما به تلگرام متصل شدند. اگر شما از لپ تاپ یا گوشی دیگری قبلا یا در حال حاضر به تلگرام وصل شدید در این صفحه نشان داده می شود. ولی اگر شما هرگز از دستگاه دیگری برای وصل شدن به تلگرامتان استفاده نکردید در واقع اشخاص دیگری در حال انجام این کار هستند و شما را هک کرده اند!

حال ببینید چطور این اتفاق امکان پذیر است. دو راه رایج برای این عمل وجود دارد. وقتی کسی از گوشی یا لپ تاپ دیگری با وارد کردن شماره خط شما قصد وصل شدن به تلگرام را داشته باشد، تلگرام برای اطمینان یک کد فعال سازی به خط شما ارسال می کند و فرد تنها با وارد کردن آن کد می تواند تلگرام را باز کند. حال اگر شما گوشی خود را به کسی مثلا برای تعمیرات سپرده باشید، آن فرد به راحتی به آن کد دسترسی پیدا می‌کند و بعد هم می تواند آن را از گوشی شما پاک کند و شما هرگز متوجه آن نشوید. بهترین راه برای جلوگیری از چنین اقدامی این است که همیشه بخواهید در حضور خودتان گوشی‌تان را تعمیر کنند. یا سیم کارت خود را هنگام تحویل به تعمیرکار از گوشی خارج کنید. البته اگر چنین امکانی وجود نداشته باشد خوشبختانه تلگرام راهی برای غیر فعال کردن استفاده از اکانت شما توسط دستگاه های دیگر قرار داده است. کافی است گزینه terminate all other session را بزنید تا تمام دستگاه های دیگر که به اکانت شما دسترسی دارند غیر از گوشی فعلی تان دسترسی شان قطع شود.

منبع : زوم‌تک


مطالب مشابه:

نظرتان را در مورد این مطلب بیان نمایید