PDA

View Full Version : آموزش تبديل N70 به N70 موزیک ادیشن

صفحه ها : [1] 2

sina61
19-02-2007, 01:51
:atten: :atten: :atten: :atten:

سلام بچه هاي عزيز سايت خوب مبايلستان.

شماهاي كه ان70 داريد هم ميتونيد با استفاده از نرم افزار NSS و تغير كد گوشيتون به ان70 موزيك اديشن و يك بار آپديت اون توسط سايت نوكيا گوشيتون رو به موسيك اديشن تبديل كنيد! :115:

http://img.villagephotos.com/p/2006-11/1229677/0427nokia12.jpg

كدها و تايپيك كاملا مؤثق هستش. اگه خداي نكرده باور نميكنيد بيزحمت يه دور تو اينترنت بزنيدو بياد همينجا پارك كنيد تا بگم گفتني هارو!
:183:

روش كار دقيقا مثل گوشي ان73 هستش كه تو تايپيكي تحت همين عنوان ولي براي گوشي ان73 ؛كامل و با لينك نرم افزارهاي مربوطه
(NSS و NokiaSoftwareUpdater ) اومده.

مديرهاي عزيز اگه دوست داشتيد خوبه به احترام ان70 دوستان كه كم هم نيستن تايپيكو مهم كنين...:wink2:

واسه اين بيشتر توضيح نميدم كه حتمي اين تايپيك مال آموزش تبديل ان73 رو كامل بخونيد كه هم دوستاي خوبم كامل توضيحشو دادن و هم دوباره كاري نشه....

اينم لينكش: http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=18924

ترجيحا همين الان بريد يه نيگاه بندازيد تا اقلا ببينيد
پروداكت كد چيه! بعد برگرديد اينجا تا حسابي حال كنيد و حالا ادامه:

مي رسيم به قسمت مهم و اخصاصي شما ان70 دارهاي عزيز:

Product Code هاي مختلف براي گوشي N70 موسيك اديشن: (زبانهاي متفاوتي رو بعد آپديت ساپورت ميكنن)

Nokia N70 Music Edition Product Codes

0536418 Euro-1 / Music edition
0539211 France / Music edition
0539212 ALPS / Music edition
0539213 Euro-2 / Music edition
0539214 Turkey / Music edition
0539216 South Africa / Music edition
0539218 Scandinavia / Music edition
0539221 Baltian / Music edition
0539222 Russian / Music edition
0539224 Ukraine / Music edition
0539226 CIS, Bulgaria / Music edition
0539229 Hun, Czech, Slov / Music edition
0539232 Balkans / Music edition
0539233 Greece/Cyprus / Music edition
0539237 Lebanon / Music edition
0539240 GULF / Music edition
0539242 Israel / Music edition
0539243 Romania / Music edition
0539244 Belarus/Moldova / Music edition
0543026 MEA1 / Music edition
0543027 MEA2 / Music edition

كدي كه بالا با رنگ قرمز و بزرگتر مشخص كردم بهترين اونا هستش، مال ان70 هايي كه واسه كشور لبنان ساخته ميشه؛

كه زبان عربي رو براي اونايي كه گوشيشون فابريك داره حفظ ميكنه و اونايي كه گوشيشون فابريك فونت عربي نداره و ميخوان داشته باشن اضافه ميكنه. (كلاس بيخود نزاريد كه من نميخوام و لازم نيستو اينا! حد اقل استفادش قابليت تايپ عربي واسه ديكشنري فارسي به انگليسي جاوا هستش كه خدايي مفيده!)

خلاصه بگم!

بوسيله نرم افزار NSS, پروداكت-كد گوشيتونو به اون بالايي تبديل كنيد و آپديت!

من امروز فرداس كه واسه دوستم تبديل كنم. دقيقا مثل تبديل ان73 به موسيك اديشن هستش مراحل كار ،

تغيرات زير انجام ميشه رو گوشي:

1.قابليت ساپورت كردن رم هاي با ظرفيت بيشتر(2-4گيگ؟!)
2.بهبود سرعت كلي گوشي...
3.موسيك پلير جديد با امكلنات بسيار بهتر شبيه ان73 موسيك اديشن(اكولايسر حرفه اي همراه بيس بووست، بهتر شدن عملكرد رد كردن آهنگ و... باجوي استيك!،ويژواليشن يا همئن رقص نور، امكانات حرفه اي پلي ليست و افزايش حجم صداي گوشي با هدفون و...)
4. افزايش صداي خود گوشي
5.نمايش تعويض آهنگ ها در هر شرايتي تو پس ضمينه گوشي، حتي تو بازي!
6.عدم نياز به Power MP3!(به همون 3 شبيه بود!)
7.دسترسي سريع به موسيك پلير(همون دكمه ميديا كه مربع داره)
8....

مطمئن باشيد گوشيتون بهتر بشه بدتر نميشه! شك نكنيد. با اين كار نيازي نيست كلي هزينه اضافي بديد واسه خريدن يك موسيك اديشن كه سياه هستش و مموري 1گيگ فابريك نوكيا داره روش.
الاخصوص اينكه اينجوري ان70 شما تك ميشه و وقتي دست يه مبتدي ميبينيد مشابه گوشيتونو! دلتون خنك هستش كه شما N70 ME داريد ، نه N70!

فقط خدايي يه خواهش دارم! ميميرم واسه اين گزينه تشكري كه پايين اين پست هستش! بخدا پولي چيزي بهم نميدن ها!

فقط ميخوام زيادش كنيد واسم! گناه دارم.......:praise: :cryani: ببنم كرمتون چقده!

(به گداي ميزنه، وااااا!)

مرسي بچه ها. :flower: :flower: :flower: نظر و همفكري يادتون نره....

™ليلاشGSM
19-02-2007, 02:19
دوست عزيز مرسي خودت اين كار رو تست كردي؟ و چند تا هم سوال دارم ازت آيا با اين كار دوربين گوشي بهتر ميشه اون اشكالي كه داشت از نزديك كس بد ميگرفت اون حل شده؟ يا نه؟ و يه سوال هم درمورده اينه كه اين كار براي ان72 هم شامل ميشه؟ يا نه؟ منتظره جوابتون هستم؟؟؟؟؟؟؟

sina61
19-02-2007, 02:42
دوست عزيز مرسي خودت اين كار رو تست كردي؟ و چند تا هم سوال دارم ازت آيا با اين كار دوربين گوشي بهتر ميشه اون اشكالي كه داشت از نزديك كس بد ميگرفت اون حل شده؟ يا نه؟ و يه سوال هم درمورده اينه كه اين كار براي ان72 هم شامل ميشه؟ يا نه؟ منتظره جوابتون هستم؟؟؟؟؟؟؟

دوست من خودم چون ان70 ندارم تست نكردم ولي اطمينان ميدم چيزه عجيب غريبي نيست و 100% جواب ميده. يه سرچ بزني رو اينترنت ميبيني چقد زياد اين كارو ميكنن و حالشو ميبرن....

در واقع سايت نوكيا گوشي شمارو واسه آپديت با همون كد پشت باتريتون ميشناسه و آپديت ميكنه. با اين كار شما براحتي سرش يه كلاه كوچولو ميزاريد و ميگيد من موسيك اديشن دارم، اونم نامردي نميكنه و جديدترين ورژن موسيك اديشن رو حسب وظيفش ميده بهتون....:biiggrin: :118:

من خودم رو ان73 خودم جواب گرفتم و هرگز اونو به ان73 معمولبي بر نخواهم گردوند اينقد فاز داده بهم. خيليم سادس. فقط بايد خوب جزياتو ياد بگيري و رعايت كني... همين.

احتمال زياد اگه اشكالي بوده تو ورژن هاي جديدش نوكيا برطرف ميكنه و اين فقط مختص موسيك اديشنش نميشه...

اگه منظوتون از نزديك بد عكس ميگيره نداشتن اوتوف... يا همون حالت ماكرو هستش! كه تعجب زيادي داره سؤال شما!!! چون اين خصوصيت سخت افزاري دوربين گوشيتون ، ان70 هستش و با باباي آپديت هم حل نميشه!

گوشي شما بدليل دوربين غير حرفه اي داراي فو... ثابت هستش و زير حدودايه 90 سانت، يه متر
نا-ف... هستش...

(خدايي و جسارتا اگه منظورتون اين مشكل بود توصيه ميكنم شما آپديت نكنيد! يه كم بيشتر مطالعه كنيد.! )

به هر حال اگه منظورتون اين هم نباشه ان70 دوربين خوبي داره و فكر نكنم مشكلي ذاتا بوده باشه!:flower:

موفق باشيد.:flower:

sina61
19-02-2007, 02:45
ببخشيد يادم نبود،

ان72 چون مدل موسيك اديشن نداره و از نظر سخت افزاري هم با ان70 فرق داره
(حافضه داخلي كمتر و نداشتن خصوصيت نسل سوم و...) اين كار بهيچ وجه توصيه نميشه و غير ممكنم هستش؛ گوشي صدمه ميبينه....:wink2:

™ليلاشGSM
19-02-2007, 03:47
مرسي دوست عزيز عالي بود. ايولللللللللللللللللللللل للللللللللللل

فاطیما
19-02-2007, 12:30
خوب مثل اينكه من اولين كسي هستم كه اين كار رو انجام دادم

تغيير خاصي فعلا مشاهده نكردم (در n73 تغييرات خيلي قابل احساس بود)

تم عوض شده و زبان عربي كه نداشتم اضافه شده(اين يكيش ارزش داشت)

من آماده هستم به عنوان كسي كه اولين تجربه براي ان 70 رو داره بهتون كمك كنم

كد مورد استفاده: 0539237

King
19-02-2007, 13:24
سلام
من چند وقت پیش گوشیمو(ان70) از طریق سایت نوکیا آپدیت کردم ولی تغییر زیادی نکرد و زبان عربی را هم اضافه نکرد حتی بعد از تموم شدن آپدیت وقتی مموری را داخل گوشی گذاشتم گوشی هنگ می کرد و مجبور میشدم باطری گوشی را در بیارم نمیدونم چرا اینجوری شده بود منم مجبور شدم برم یه مموری 512 بخرم بندازم روش ولی خیلی دوست دارم زبان عربی هم بهش اضافه بشه نمی دونم چیکار کنم می ترسم دوباره همون مشکل پیش بیاد اگه امکان داره بگید چیکار کنم و این مشکلی که پیش اومده بود برای چی بوده اگه بدونم این مشکل پیش نمیاد دوباره آپدیت می کنم البته با کمک شما و توضیحات بیشتر و کاملتر شما

فاطیما
19-02-2007, 13:37
سلام
من چند وقت پیش گوشیمو(ان70) از طریق سایت نوکیا آپدیت کردم ولی تغییر زیادی نکرد و زبان عربی را هم اضافه نکرد حتی بعد از تموم شدن آپدیت وقتی مموری را داخل گوشی گذاشتم گوشی هنگ می کرد و مجبور میشدم باطری گوشی را در بیارم نمیدونم چرا اینجوری شده بود منم مجبور شدم برم یه مموری 512 بخرم بندازم روش ولی خیلی دوست دارم زبان عربی هم بهش اضافه بشه نمی دونم چیکار کنم می ترسم دوباره همون مشکل پیش بیاد اگه امکان داره بگید چیکار کنم و این مشکلی که پیش اومده بود برای چی بوده اگه بدونم این مشکل پیش نمیاد دوباره آپدیت می کنم البته با کمک شما و توضیحات بیشتر و کاملتر شما

شما اون رمي كه هنگ ميكرد رو تو خود گوشي فرمت كردين ببينيد مشكل حل ميشه يا نه؟

من هنوزم تغيير خاصي نديدم ولي اگه برات زبان عربي مهمه حتما اين كار رو انجام بده به همون آسونيه آپديته دفعه قبلت مي مونه با يك مرحله اضافه تر

King
19-02-2007, 13:50
میشه بیشتر توضیح بدی آخه من یادم نیست اون موقع چیکار می کردم

smml
19-02-2007, 13:55
سلام من قبلا تشكر مي كنم ولي يك سوال داشتم با اين تغيير كد گوشي برنامه هايي كه فقل نرم افرازي روي گوشي دارند مثلا هم نورالطريق يا مؤذن خودمان از بين مي رود يا نه اگر اينرا جواب بدهيد ممنون مي شوم چون من ميميرم براي اين كارا ولي اگر بنا باشد اين برنامه ها از بين برود هزينه دوباره مي خواهد بايد ديد مي ارزد يا نه

King
19-02-2007, 14:12
میشه بیشتر توضیح بدی آخه من یادم نیست اون موقع چیکار می کردم

ashkan mahvare
19-02-2007, 17:31
دوست خوب من 2 هفته پيش گوشيمو آپديت كردم ولي كند تر شده حالا ميترسم اين دفعه اين كارو بكنم و ديگه گوشي بالا نياد به نظر شما چيكار كنم؟

ACTION_GAMER
19-02-2007, 17:48
واقعا عالی واقعا اومدم دکمه تشکر بزنم دیدم دستم نمیاد ازت یه تشکره اساسی بکن واقعا عالی پسر عالی

ACTION_GAMER
19-02-2007, 18:00

میشه تغییراتی رو که الان حس کردید رو کاملا شرح بدید

tarakepa
19-02-2007, 19:26
بابا يكي بيشتر توضيح بده اينجا زير ديپلم هم هست!

sina61
19-02-2007, 21:52
واقعا عالی واقعا اومدم دکمه تشکر بزنم دیدم دستم نمیاد ازت یه تشکره اساسی بکن واقعا عالی پسر عالی

خواهش ميكنم دوست خوب، كاري نكرديم جز اطلاع رساني.

بچه ها خواهشن كم ننه من غريبم بازي در بياريد! به تايپيك تبديل ان73 به موسيك اديشن بريد، اونجا كامل واسه از مبتدي تا حرفه اي به تفضيل توضيح داده شده...

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=18924

شك نكنيد موفق ميشيد. يه جو همت ميخواد و اينترنت پر سرعت!

يا حق!:flower:

sina61
19-02-2007, 22:00

چرا نميگيد تو موسيك اديشن ، پلير چقد باحال شده؟؟ اون تغيرراتو كه گفتم چك كن خبر بده.

تشكر.

فاطیما
19-02-2007, 22:21
چرا نميگيد تو موسيك اديشن ، پلير چقد باحال شده؟؟ اون تغيرراتو كه گفتم چك كن خبر بده.

تشكر.

راستش من دارم با اين ان 70 كلنجار ميرم تا چيزاي جديد پيدا كنم ولي اصلا هيچ تغييري بجز تم و زبان عربي نكرده:coonfused:
ولي ان 73 تو موسيقي و سرعت خيلي تغيير كرده البته احساس تغيير زياد در ان 73 شايد به خاطر ورژن قبليش كه 2 بود باشه اما دوستان ديگه كه ورژن 3 هم داشتن معترف به اين تغييرات بودن
ولي به هر حال در ان 70 تغييري نديدم كه تفاوتي براي موزيك اديشن بودنش باشه
كاش يكي موزيك اديشن اصل داشت مقايسه ميكرديم

sina61
20-02-2007, 15:42
راستش من دارم با اين ان 70 كلنجار ميرم تا چيزاي جديد پيدا كنم ولي اصلا هيچ تغييري بجز تم و زبان عربي نكرده:coonfused:
ولي ان 73 تو موسيقي و سرعت خيلي تغيير كرده البته احساس تغيير زياد در ان 73 شايد به خاطر ورژن قبليش كه 2 بود باشه اما دوستان ديگه كه ورژن 3 هم داشتن معترف به اين تغييرات بودن
ولي به هر حال در ان 70 تغييري نديدم كه تفاوتي براي موزيك اديشن بودنش باشه
كاش يكي موزيك اديشن اصل داشت مقايسه ميكرديم

دوست من، قصد جسارت ندارم ولي بايد بگم شايد شما خوب نگا نميكنيد:

ببينيد پلير ان70 آشغال نباشه ولي واسه مبتدي هاست! حتي اكولايسر نداره چه برسه به استريو ويدينگ و مگا باس و لودنس...

مهمترين تغير ان70 كه مصلما شما چك نكرديد امكاناتي مثل اكولايسر و لودنس واسه پليرش و مموري خوري بالاتر هستش ...

بازم چك كنيد. حتمي تغير كرده!

(نكنه شما به همون عادي آپ كرديد؟ پلير تو حافضه ميمونه مثل ان73 يا نه؟!
كليد منو رو چند ثانيه نگه دار ببين ميتوني پلير رو ورداري از حافضه؟
اين كه ديگه واضحه! با كليد مديا متقيما مياد يا نه؟ اگه نيست شما به عادي آپ كرديدو خلاص)

اگه پلير با دكمه ميديا ميادو نميشه از حافضه خارجش كرد پي پلير هم تغيير كرده.

منتظر جوابيم....

پروا
21-02-2007, 03:49
من گوشی خودم را با روش فوق فلش کردم . تنها تغییر بوجود آمده در تم سبز جدید است. هیچ خبری از موزیک پلیر جدید نیست !! ؟؟
:evil:

پروا
21-02-2007, 04:20
دوست عزیزی که این تاپیک را ایجاد کردی :
1- لطفاً بدون اطلاعات کامل در مورد آنچه برایت واضح نیست مطلب ننویس .
2- تفاوت های N70 در نوع معمولی و میوزیک ادیشن بسیار سطحی است و غیر از تغییرات فیزیکی و همراه داشتن حافظه جانبی بیشتر و آداپتور Ad-41 ، دارای تم های جدید است. ضمناً در نوع معمولی امکان گوش کردن از طریق آداپتور ذکر شده وجود ندارد. در مورد میوزیک پلیر و رادیو تنها تفاوت این است که در این نسخه زمینه وابسته به طراحی تم است و مانند قبل یک صفحه آبی رنگ نیست. هیچ خبری از اکوالایزر و ... هم نیست !

ACTION_GAMER
22-02-2007, 16:15
sina جان بچه ها میگن اصلا موزیک پلیر اونجور کهشما میگفتی فرق نکرده

smml
22-02-2007, 18:17
سلام اولا كه ان فايل مربوط به اپديت 70 را در اين جا نگذاشته ايد يعني لينك فايل دوم در 73 وان هم كه به درد ما نمي خورد و ثانيا من كه برنامه را باز مي كنم و كد را هم عوض كردم اما در سايت نوكيا بعد از معطلي ميگويد ورجن شما اخرين است در برنامه nss هم براي فلش كردن اين ارور را مي دهد Checking Diamond...Not found. اگر امكان دارد يكي راهنمايي كند

kamran13588
22-02-2007, 20:22
خيلي ممنون و متشكر

SPS12
22-02-2007, 22:52
سلام به همگی
آقا من آپدیت کردم با کد 0539240
اقا خیلی بهتر شده سرعت گوشیم 2 3 برابر شده
تمشم عوض شده
زبان عربی هم نصب شده
در ضمن کی میگه اکولایزر و ... نداره داره خیلیم باحالن
اقا واقعا حال کردم
دم همتون گرم

SPS12
22-02-2007, 23:08
تازه یادم رفت بگم چک نکرده بودم دکمه مربعی هم مستقیم میره به موزیک پلیر و صداشم خیلی بهتر و بیشتر از قبل شده
یعنی یک موزیک ادیشن کامل
واقعا دمتون گرم
مرسی
10000بارم تشکر کنم بازم کمه
اگه کسی کمک می خواد من در خدمتم

sina61
25-02-2007, 09:45
دوست عزیزی که این تاپیک را ایجاد کردی :
1- لطفاً بدون اطلاعات کامل در مورد آنچه برایت واضح نیست مطلب ننویس .
2- تفاوت های N70 در نوع معمولی و میوزیک ادیشن بسیار سطحی است و غیر از تغییرات فیزیکی و همراه داشتن حافظه جانبی بیشتر و آداپتور Ad-41 ، دارای تم های جدید است. ضمناً در نوع معمولی امکان گوش کردن از طریق آداپتور ذکر شده وجود ندارد. در مورد میوزیک پلیر و رادیو تنها تفاوت این است که در این نسخه زمینه وابسته به طراحی تم است و مانند قبل یک صفحه آبی رنگ نیست. هیچ خبری از اکوالایزر و ... هم نیست !

SPS12 عزيز، مرسي. خوش باش...

شمام جناب پروا خوان! كاربر تازه واردي دگه! چي بهت بگم....

من كه گفتم هنوزم چك نكردم. ان70 يكي از بچه هارو عجله اي خواستم ام اي بكنم كد گوشي رو نشون نميداد،

ان اس اس! اس پي اس 12 عزيز ميتونن بيشتر ما رو راهنمايي بكنن...

اگه اكولايسر نداشته پس دوست خوبم SPS12 چطور داره؟!!:arrow:

(جالب اينه كه در بد ترين حالت برنامه Power Mp3 يه اكولايسر توپ داره كه ميتونين همزمان كه موشيك اديشن بي اكولايسر!!!! داريد ازش استفاده كنين و بريد باهاش حال كنيد. حتمي نصبش كنيد. هنوز واسه سري 9.1 نيومده! )

sina61
25-02-2007, 09:56
sina جان بچه ها میگن اصلا موزیک پلیر اونجور کهشما میگفتی فرق نکرده

اكشن جان، واللا چي بگم! بعيد ميدونم نداشته باشه!!! بابا مويسك اديشن مثلا...

اگه نداشته باشه نوكيا يه ملت رو سر كار گذاشته؟! ولي نكته مهم اين نيست، نكته مهم اينه كه تغيرات اينقد زياد و جالب هيتش كه حتي اگه زبونم لال نداشته باشه ارزششو داره. من ديروز رفتم علائدين يكي از اين تبديل هاي كه كنار عكس ان70 موسيك اديشن هستش كه به هدفون 3250 معروفه رو واسه ان73 ام گرفتم. ( AD-41)

موسيك اديشن ها فقط ميتونن ازش استفاده كنن. ميدوني اگه نباشه به نظرم ام پي 3 گوش نده آدم سنگينتره!:wink2:

بهبود سرعت . ...(قبلا گفتم) ارزشو داره مطمئن باش.:flower:

ACTION_GAMER
28-02-2007, 16:52
عالی سینا جان اون کاربر فکر کنم رفته فقط گوشیشو اپ کرده

ACTION_GAMER
28-02-2007, 16:54
تازه یادم رفت بگم چک نکرده بودم دکمه مربعی هم مستقیم میره به موزیک پلیر و صداشم خیلی بهتر و بیشتر از قبل شده
یعنی یک موزیک ادیشن کامل
واقعا دمتون گرم
مرسی
10000بارم تشکر کنم بازم کمه
اگه کسی کمک می خواد من در خدمتم
اقا شما مطمنید دیگه نرم اینکارو بکنم اینطوری نباشه

gozalzadeh
28-02-2007, 20:44
با سلام و تشکر
برنامه NSU من یک پیغام خطا بشرح زیر نمایش می دهد. لطفا راهنمایی فرمایید.
و این که از مطمئن شویم که کد گوشیمان عوض شده ؟
network connection lost.
chek your network connection or whether firewall is pereventing the app............
ممنونم

drravari
01-03-2007, 07:29
product code عوض میشه و این مسئله در قسمت flash در nns تایید میشه ولی updator گوشی رو n70 معمولی میشناسه!!!!!!!!!!!!!!

فاطیما
01-03-2007, 11:48
با سلام و تشکر
برنامه NSU من یک پیغام خطا بشرح زیر نمایش می دهد. لطفا راهنمایی فرمایید.
و این که از مطمئن شویم که کد گوشیمان عوض شده ؟
network connection lost.
chek your network connection or whether firewall is pereventing the app............
ممنونم

مشكل شما يا مربوط به سرعت پايين اينترنتتون ميشه و يا آنتي ويروسي فاير والي اجازه دسترسي اين برنامه را به اينترنت نمي دهد

براي اينكه مطمئن بشين كه كد عوض شده يانه به عكس زير نگاه كنيد:
اگر بعد از write كردن كد و زدن دكمه read كد جديد را مشاهده نكردين در قسمت بالا flash را انتخاب كنيد تا به صفحه بعد برويد مثل شكل2

در اين صفحه با زدن دكمه scan همانطور كه مي بينيد كد گوشي نوشته شده

فاطیما
01-03-2007, 11:54
product code عوض میشه و این مسئله در قسمت flash در nns تایید میشه ولی updator گوشی رو n70 معمولی میشناسه!!!!!!!!!!!!!!

تا آخرين ورژني كه از اين برنامه آمده گوشي معمولي و گوشي موزيك اديشن قابل شناسايي از همديگر نيستند پس وقتي كد شما در برنامه nss تاييد شده آپديت كنيد

ACTION_GAMER
01-03-2007, 18:42
اخر یکی به من نگفت اینکارو بکنم خوبه یا نه

Infero
02-03-2007, 00:00
سلام . ببخشید میشه بگید گوشی رو چه جوری میشه آپگرید کرد؟ من نمیتونم این کارو بکنم.

Alex
02-03-2007, 03:50
دوست عزیز شما مگه از تاپیک دیدن نکردید فقط ارسال پاسخ رو دیدید؟؟

hamidok33
02-03-2007, 03:56
الکیه هیچ تغییر جدیدی نکرده منظورمnokia n70 music edition

ali-sh
02-03-2007, 18:08
من هر کار کردم تو قسمت کد nss پیغام ارور میده
من خیلی تو کفش موندم که گوشیم عربی داشته باشه سه تا فایل دانلود کردم ولی هیچ کدومشون درست کار نمی کنه

فاطیما
02-03-2007, 19:22
من هر کار کردم تو قسمت کد nss پیغام ارور میده
من خیلی تو کفش موندم که گوشیم عربی داشته باشه سه تا فایل دانلود کردم ولی هیچ کدومشون درست کار نمی کنه

اگه پست 33 را نگاه كنيد فكر كنم مشكل شما حل بشه

اين برنامه فكر كنم موقع read در ان 70 گير ميكنه شما با روش گفته شده در پست 33 كدتون را چك كنيد

miladsector
02-03-2007, 22:34
من كد لبنان رو زدم وگزينه كنارش رو هم فعال كردم و بعد write رو زدم در پايين نوشت writing done بعد برنامه رو بستم و دوباره اجرا كردم و ايندفعه reed زدم ببينم كار كرد يانه .تو اين قسمت گير كرد .برنامه رو بستم دوباره اجرا كردم و داخل flash رفتم ديدم كد عوض شده ولي براي اپديت اون رو ان 70 معمولي ميشناسه چي كار كنم

SPS12
02-03-2007, 22:39
اقا شما مطمنید دیگه نرم اینکارو بکنم اینطوری نباشه
اقا من نمی تونم بگم بکن که بری انجام بدی بعد نشه
نمی تونمم نگم بکن که بگی اره داره الکی می گه برا اینکه ضایع نشه می گه نکن
ولی من که کردم این امکانات اضافه شد برام
و الانم دارم با گوشیم حال می کنم
نشون موبایل فروشم که دادم کف کرد
تا 400 تومن گوشیو می خواسته
خلاصه به قوا سینا جان بکنی ضرر نداره فوقش این امکاناتو نداره ولی سرعت گوشیت واقعا عالی می شه و دیگه هنگم نمی کنه
سرعت تا 2 3 برابر بیشنر میشه
ببخشید که سرتو رو درد آوردم

یا علی

SPS12
02-03-2007, 22:43
من كد لبنان رو زدم وگزينه كنارش رو هم فعال كردم و بعد write رو زدم در پايين نوشت writing done بعد برنامه رو بستم و دوباره اجرا كردم و ايندفعه reed زدم ببينم كار كرد يانه .تو اين قسمت گير كرد .برنامه رو بستم دوباره اجرا كردم و داخل flash رفتم ديدم كد عوض شده ولي براي اپديت اون رو ان 70 معمولي ميشناسه چي كار كنم
باشه
درسته N70 معمولی می شناسه ولی وقتی که آپدیت کنی موزیک ادیشن می شه
منم اول فکر کردم عوض می شه ولی برا منم N70 معمولی نشان داد ولی وقتی آپدید کردم موزیک ادیشن شد
شما آپدیت کنی موزیک ادیشن می شه
مشکل اصلی از برنامه آپدیت است تا آخرين ورژني كه از اين برنامه آمده گوشي معمولي و گوشي موزيك اديشن قابل شناسايي از همديگر نيستند پس وقتي كد شما در برنامه nss تاييد شده آپديت كنيد

ACTION_GAMER
02-03-2007, 22:50
اس پی اس جان میشه اون کدی که شما اپ کردی رو به من بدی ممنون میشم پروداکت کی رو میگم

فاطیما
03-03-2007, 11:30

تا آخرين ورژني كه از اين برنامه آمده گوشي معمولي و گوشي موزيك اديشن قابل شناسايي از همديگر نيستند پس وقتي كد شما در برنامه nss تاييد شده آپديت كنيد

gozalzadeh
03-03-2007, 12:43
ممنون از همه دوستان که راهنمائیم کردند.
آیا راه دیگه ای برای ایجاد فونت عربی در N70 وجود ندارد؟

King
03-03-2007, 13:29
سلام
من قبلا یه بار گوشیم (ان70) را آپدیت کردم و موقع آپدیت مموری کارت را از داخل گوشی در آوردم و بعد که آپدیت تموم شد وقتی مموری را داخل گوشی گذاشتم گوشیم هنگ می کرد و هیچ کاری نمی تونستم بکنم مگر این که باطری گوشی را در بیارم . می خوام بدونم اگه بخوام این کارهایی که شما گفتید را منم انجام بدم تا زبان عربی به گوشیم اضافه بشه باید چیکار کنم اگه بتونید به صورت کامل توضیح بدید خیلی ممنون میشم می خوام بدونم باید مموری داخل گوشی باشه یا در بیاریم و اگه این کارو کردم دوباره اون مشکل واسه مموریم پیش نیاد

King
03-03-2007, 14:15
یه سوال دیگه داستم اونم اینه که من برای فلش کردن گوشیم چون می خوام زبان عربی بهش اضافه بشه احتیاج هست بازم گوشیمو باnsu آپدیت کنم یا فقط همون کارهایی که با NSS می کنیم کافیه

King
03-03-2007, 15:27
کسی نیست جواب منو بده

sina61
04-03-2007, 11:04
کسی نیست جواب منو بده

اييي بابا!

والا ما كه برزلي صحبت نكرديم كه متوجه نشيد دوست من؟!!

NSS فقط كد گوشيرو تغير ميده، كاره ديگه اي نميكنه... شما بايد بعد تغيير كد مهمترين قسمت يعني آپديت رو انجام بدي تا تغييراتي رو كه ميخوايي ببيني...

NSS با تغير كد كلاه سر سايت نوكيا ميزاره و ميگه اين گوشي يه ان70 موسيك اديشن هستش! و تو منطقه عرب نشين است!(كدهايي كه جدا شد و معرفي...)

اون سرور نوكيا هم بر حسب وظيفه گوشي شما رو به جديدترين فيرم وير موسيك اديشن فلاش ميكنه.

اوكي؟

از دوستان خوبم، الاخصوص SPS12 عزيز هم براي جواب دادن به دوستا و نظرهاي مفيد دادن تشكر ميكنم...

موفق باشيد.:flower:

King
04-03-2007, 11:39
پس من باید دوباره آپدیتش کنم ، آخه میترسم بازم گوشیم هنگ کنه راهی داره که فقط زبان عربی بهش اضافه بشه

MNG
04-03-2007, 11:53
با سلام به همه کسی می دونه چه قد باید دانلود کرد؟

MNG
04-03-2007, 12:24
آقا اینجا کسی نیست جواب بده
برین یه سر به تاپیک تبدیل 73 وزیک ادیتیشن بزنید
بابا ای ول

kia1349
04-03-2007, 17:50
بعضی از دوستان که با برنامه nss پروداکت کد گوشی خودشون رو تعویض میکنند نمیتوانند با زدن دکمه read کد جدیدرا بخونن برای رفع این مشکل به بخش flash که دکمه اش همون بالا بغل phone است بروید و دکمه scan روبزنید تا کد جدید به شما نمایش داده بشه

miladsector
04-03-2007, 21:12
با کد 0539240 داره اپدیت میکنه ولی 46 مگابایت ؟؟؟درسته؟؟؟؟

miladsector
04-03-2007, 23:50
بالاخره اپديت شد و اما نغييرات
فقط يك تم جديد سبز به گوشي اضافه شده و هيچگونه خبري از اكولايزر نيست و همش وهم است من به عشق اكولايزر اپديت كردم كه نداره !!!!! ولي به جرات مي تونم بگم سرعت گوشي 2 برابر نشده ولي خيلي بالا رفته و محسوس است.
يك سوال كساني كه گفتند اكولايزر داره كجاش است ؟؟؟؟ شايد من جاش رو نميدونم

MNG
05-03-2007, 11:54
آقا میشه اون رو بدون آپدیتر دانلود کرد؟

miladsector
05-03-2007, 15:50
نه چون موقع دانلود اصلا معلوم نميشه كجا ميره وقتي كامل دانلود شد در عرض 1 دقيقه همش وارد گوشي ميشه.
در ضمن ورژن نرمافزار به 5.0638.3.0.1 تبديل ميشه

MNG
05-03-2007, 18:15
دوست عزيز از پراكسي هم استغاده كردي؟

REZA_JOON
05-03-2007, 20:02
تاپیک مهم شد

miladsector
05-03-2007, 20:50
دوست عزيز از پراكسي هم استغاده كردي؟
نه هيچ نيازي به پروكسي نبود .فقط با كد لبنان و اروپا جواب نداد ميگفت اپديت جديدي براي گوشي شما وجود ندارد بعدا سعي كنيد.با كد 0539240 كه يكي از دوستان گفته بود كار كرد .داخل كافينت حدود 40 دقيقهايطول كشيد با سرعت 37 كلوبايت در ثانيه

MNG
06-03-2007, 10:56
من با كدي كه شما گغتيد هم امتحان كردم اما جواب نداد و همان پيغام رو داد!؟

ACTION_GAMER
06-03-2007, 19:41
اقا من یه مشکل هاد دارم من دارم اپ میکنم مثلا از 46 مگ 25 تا دان میکنه یهو میزنه try again کسی میدونه دلیلش چیه

miladsector
06-03-2007, 20:01
اقا من یه مشکل هاد دارم من دارم اپ میکنم مثلا از 46 مگ 25 تا دان میکنه یهو میزنه try again کسی میدونه دلیلش چیه
علتش رو پايينش مينويسه متن رو اينجا بذار تا ببينيم چي نوشته

gozalzadeh
07-03-2007, 19:37
سلام
من با diallup می خواستم آپ کنم ولی در 38 مگ dis شدم و وقتی دوباره کانکت شدم دیگر ادامه نداد و روی 38 ایستاده بود که نیم ساعت بعد مجبور شدم cansel کنم.

behrad_3842
09-03-2007, 00:11
من می خوام با کد 237 اپ کنم ببینم چی میشه خبرشو می دم.

ALIBA
09-03-2007, 04:07
من يه سوال برام پيش اومده شايد يه خورده بي ربط باشه ولي مي پرسم
اين فايل آپديت گوشي 46 مگ e ولي حافظه گوشي حدود 20 مگ بيشتر نيست، مي خواستم بدونم كه آيا اين گوشي حافظه مخفي داره يا طوره ديگه update ميكنه. اگه كسي ميدونه خوشحال ميشم يه توضيح كوچولو بده
در ضمن در حال update هستم با اين اينترنت فيتيله (dial up) تموم شد تغييراتشو ميگم

ALIBA
09-03-2007, 06:30
راستش update كردم بعد 3-4 ساعت ولي خبري از اكولايزر و اين حرفا نيستش

lucky4ever
09-03-2007, 13:24
یکی از دوستان یه عکس از حالات بعد از اپدیت بزاره ... ببینم می ارزه اپدیت کنم یا نه ...

SPS12
09-03-2007, 22:09
سلام دوستان
ببخشدی یه چند وقتی نبودم
عزیز شما که می گی اینجوری
چند دلیل می تونه باشه 1.گوشیت یا زنگ می خوره یا اس ام اسی می یاد خلاصه گوشیت کار می کنه
2.کانکت کامپیوتر به گوشی قطع می شه
3.گوشیت خاموش می شه
ولی به قول دوستان دلیلشه رو پایینش می نویسه

SPS12
09-03-2007, 22:13
سلام
من با diallup می خواستم آپ کنم ولی در 38 مگ dis شدم و وقتی دوباره کانکت شدم دیگر ادامه نداد و روی 38 ایستاده بود که نیم ساعت بعد مجبور شدم cansel کنم.
خوب معلومه
چون این کار مثل یه پمپ بنزین هستش هستش شما می ری جا می گیری و شروع می کنی به بنزین زدن بعد موقعی که قطع بشه یعنی ماشین شما حرکت کرده رفته جلو هم لوله بنزین در می آد هم یکی می یاد جاتو می گیره پش مقعی هم که شما دیسکانکت می شی اون کانکشنی که به وسیلش گوشیه شما داشت آپ می شد قطع می شه و می دن به یه گوشی دیگه
پس مجبوری از اول شروع کنی بری یه جایگاه دیگه

ببخشد یه خورده طولانی شد

SPS12
09-03-2007, 22:15
من می خوام با کد 237 اپ کنم ببینم چی میشه خبرشو می دم.
منتظریم

SPS12
09-03-2007, 22:19
راستش update كردم بعد 3-4 ساعت ولي خبري از اكولايزر و اين حرفا نيستش
والا منم نمی دونم چه جوریه
من خودم که کردم داره
ولی برای دوستم که آپدیت کردم نداشت
از یه یارو آلمانیه پرسیدم گفت فکر کنم دلیلش پرداکت کی که می زنی باشه ولی فکر نکم از این باشه
راستی یه نکته رو هم اینجا بگم
بعضی از گوش های N70 قبل از آپدیت موقعی که می ری تو گالریش مثل 6630 و سری 60 هستش یعنی مستقیم می ره سراغ آهنگه ولی بعد از آپدیت گالری آهنگاتون می شه PlayList.By Artist,NowPlaying,Albums,All Song و ... و بعدش می ره سراغ آهنگا
بعضی ها از این مدلیش خوششون نمی آد حواستون باشه اگر شمام خوشتون نمی آد آپدیت نکنین

SPS12
09-03-2007, 22:20
یکی از دوستان یه عکس از حالات بعد از اپدیت بزاره ... ببینم می ارزه اپدیت کنم یا نه ...
شما دوست عزیز از کجاش عکس می خوایی بگو تا من چشم رو چشمم برات بزارم
مرسی
بای

pooriya241
10-03-2007, 12:55
سلام من n70 دارم. nss جواب نداد يعني وقتي scan for new divice رو مي زنم اطلاعات گوشي رو مياره بعد كد رو وارد مي كنم طبق متن انگليسي بعد write رو ميزنم و بعد read ولي هيچ چيزي نمايش داده نمي شه!!! حالا چكار كنم

ACTION_GAMER
10-03-2007, 13:38
شما دوست عزیز از کجاش عکس می خوایی بگو تا من چشم رو چشمم برات بزارم
مرسی
بای
از اکولایزر عکس بگیر تروخدا

miladsector
10-03-2007, 21:20
سلام من n70 دارم. nss جواب نداد يعني وقتي scan for new divice رو مي زنم اطلاعات گوشي رو مياره بعد كد رو وارد مي كنم طبق متن انگليسي بعد write رو ميزنم و بعد read ولي هيچ چيزي نمايش داده نمي شه!!! حالا چكار كنم
دوست عزيز وقتي رايت رو زدي گوشه پايين سمت چپ رو نگاه كن ببين مينوسه done اگر نوشت .وارد تب flash بشو و scan رو بزن سمت چپ صفحه كد رو ميبيني كه عوض شده يا نه. در ضمن بگم 2 يا 3 ثانيه بيشتر نبايد طول بكشه .

miladsector
10-03-2007, 21:24
من يه سوال برام پيش اومده شايد يه خورده بي ربط باشه ولي مي پرسم
اين فايل آپديت گوشي 46 مگ e ولي حافظه گوشي حدود 20 مگ بيشتر نيست، مي خواستم بدونم كه آيا اين گوشي حافظه مخفي داره يا طوره ديگه update ميكنه. اگه كسي ميدونه خوشحال ميشم يه توضيح كوچولو بده
در ضمن در حال update هستم با اين اينترنت فيتيله (dial up) تموم شد تغييراتشو ميگم
دوست عزيز حافظه خالي گوشي 20 مگ است. نه كل نرم افزار گوشي .(البته من اينطوري فكر ميكنم)
در ضمن اگر صفحات قبلي رو خوندهبودي نوشته بودم خبري از اكولايزر نيست و فقط سرعت گوشي به نسبت زياد شده؟؟

imported_n_70
10-03-2007, 23:10
با تشکر از دوست عزیز مان لطف کنید بگویید این نرم افزار nss را از کجا گیر بیاوریم ممنون

pooriya241
11-03-2007, 08:55
[QUOTE=miladsector]دوست عزيز وقتي رايت رو زدي گوشه پايين سمت چپ رو نگاه كن ببين مينوسه done اگر نوشت .وارد تب flash بشو و scan رو بزن سمت چپ صفحه كد رو ميبيني كه عوض شده يا نه. در ضمن بگم 2 يا 3 ثانيه بيشتر نبايد طول بكشه .
با تشكر از عنايت شما ولي
همه اي كارها رو انجام مي دم دكمه رايت رو مي زنم done رو مي نويسه ولي وقتي وارد flash ميشم و دكمه scan رو مي زنم ولي هيچ پيقامي نمياد

gozalzadeh
11-03-2007, 09:26
سلام
دم همتون گرم
کردم، شد
عربی داره ولی اکولایزر خبری نیست.
تو کافی نت نسبتا خلوت 58 دقیقه طول کشید.
46 مگ داونلود کرد و حدود 6 دقیقه طول کشید تا به گوشی بریزه.
موفق باشین

gozalzadeh
11-03-2007, 09:28
ببخشید
یادتون باشه قبل از اینکار توسط Pc Suite از گوشیتون بک آپ بگیرین تا بعد از آپ دیت Restore نمائید.
هم برنامه های نصب شده و هم دفترچه تلفن و .... را بر گردانید.

MNG
11-03-2007, 13:40
سلام به همگی من هم با همه کدها امتحان کردم بعضی ها رو می زد آپ جدید نداره بعضیا رو تا 40 مگ دانلود می کرد وای میستاد دوباره می زد آپ جدید برای شما موجوذ نیست آخرش من از این سایت فایل فونیکس اون رو دانلود کردم و بردم تو یه موبایل فروشی رو حالت لبنانی فلشش کرد اما فقط تم گوشیم عوض شد صدا و سرعتش هم یه مقدار بسیار جزئی زیاد شد اما اکولایزری نیست البته من هندزفری 3250 که یک کنترلر داره روش امتحان کردم و کار کرد.
آدرس سایت:
http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/N70

mohammad192
12-03-2007, 08:48
سلام من هم آپدیت کردم تم آن عوض شد زبان عربی هم اضافه شد.
کلأ خوب بود موبایل هم سرعتش زیاد تغییر نکرد.
Prodoct key man 0539237
از تو خونه نتونستم این کار رو بکنم رفتم کافی نت دوستم.
بای

behrad_3842
12-03-2007, 15:19
آقا من موندم واقعا شما چطور آپ می کنید.از خونه که ساعت 2 نصفه شب اونم چندشب با چند تا کارت مختلف امتحان کردم.اما شاید 15 مگ بیشتر دانلود نکرد.حالا به هر دلیلی اون کارهایی هم که می گن واسه عدم دی سی کردم اما بی فایده بود. خب ظهر جمعه رفتم کافی نت اول که از همه سیستم های کافی واسه رمشون برنامه ایراد می گرفت.وقتی بعد کلی علافی رفتم تو یه کافی دیگه و مخ دختره رو زدم تا از رو سرور نصبش کنم.ایندفعه نصب شد.اما چون کافی نت عملا یه شبکه است و مثه خونه اینترنت کانکشن نداره.ایندفعه تو استارت آپ برنامه از اینترنت کانکشن ایراد می گرفت می گفت کانکشنتون قطع شده یا با فایروال مشکل داره . خلاصه هر کار کردیم نشد که نشد.حالا میشه خواهش کنم از اساتید محترم به این لغت خیلی توجه کنید که چطور می شه از تو کافی اینکارو کرد.از توضیحات جامعتون ممنونم.در ضمن اینکار را رو با کی 240 انجام دادم .منتظرم عزیزانم

behii
13-03-2007, 18:37
برای تبدیل کی باید بریم تو سایت نوکیا

gozalzadeh
14-03-2007, 11:02
سلام بهراد عزیز
کافی نت باید ADSL2+ داشته باشد. و شبکه بصورت sharing باشد.
و من ظهر ساعت 12 آپ کردم که حدود 1 ساعت طول کشید
با دیال آپ این کار نسبتا غیر ممکن است.
موفق باشین
التماس دعا

behrad_3842
14-03-2007, 15:36
[QUOTE=gozalzadeh]سلام بهراد عزیز
موفق باشین
agha kheili mamnoon ama age mishe tozihat jame tari dar in rabete be man bede.Ta vaghti raftim cofeenet zaie nashi va be taraf befahmonam ke chi mikham?i

miladsector
14-03-2007, 16:27
[QUOTE=miladsector]دوست عزيز وقتي رايت رو زدي گوشه پايين سمت چپ رو نگاه كن ببين مينوسه done اگر نوشت .وارد تب flash بشو و scan رو بزن سمت چپ صفحه كد رو ميبيني كه عوض شده يا نه. در ضمن بگم 2 يا 3 ثانيه بيشتر نبايد طول بكشه .
با تشكر از عنايت شما ولي
همه اي كارها رو انجام مي دم دكمه رايت رو مي زنم done رو مي نويسه ولي وقتي وارد flash ميشم و دكمه scan رو مي زنم ولي هيچ پيقامي نمياد
قرار نيست پيغامي بياد!! سمت چپ صفحه پروداكت كد جديد رو مينويسه.اگر هم عوض نشده باشه همون كد قبلي رو مينويسه.

ACTION_GAMER
15-03-2007, 21:16
سلام منم اپ کردم بد نبود ولی خبر از اکولایزر نبود.
تم عوض شد سرعت بهبود یافت و صدا کمی زیادتر شد زبان عربی هم قبلا داشتم.
با دایال اپ کردم ساعت 2.15 تا 6.02 صبح 3.48 دقیقه طول کشید کلا خوب بود ارزش داره مرسی از سینا ولی تو کف این اکولایزر هستم

ACTION_GAMER
15-03-2007, 21:22
[QUOTE=gozalzadeh]سلام بهراد عزیز
موفق باشین
agha kheili mamnoon ama age mishe tozihat jame tari dar in rabete be man bede.Ta vaghti raftim cofeenet zaie nashi va be taraf befahmonam ke chi mikham?i
دوسته من شما اگه دایال اپ داری خونه این کارو بکن ساعت 2.
در ضمن اون کامپیوتر که تو کافی نت هستند باید امکان دیفریز کردن رو داشته باشه تتا وقتی ان اس یو رو نصب کردی هنگام ریست کل کامپیوتر هارو دیفالت نکنه امیدوارم فهمیده باشی

ACTION_GAMER
16-03-2007, 16:37
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=23712
اینم مدرک اینکه اصلا ان70 میوزیک ادیشن اکولایزر نداره

Private
16-03-2007, 17:59
حق با action_gamer عزيزه n70me اكولايزر نداره من يكي از دوست هايم داره ميگه تنها مشكلش نداشتن اكولايزر است

sasanm
17-03-2007, 09:38
salam dostan
vaghti code jadido midam va whrite mikonam va bad kamelan tebghe barnameh miram jolo vali bazam be code ghabli mishenase
chikar konam??????????:cryani: :cryani: :cryani: :cryani:

hossputer
17-03-2007, 19:43
تمام دوستان حتما اینجا رو بخونن

http://mobilestan.net/showthread.php?p=215721#post215721

hossputer
17-03-2007, 20:17
تمام دوستان حتما اینجا رو بخونن

http://mobilestan.net/showthread.php...721#post215721

Romax
18-03-2007, 01:59
کد 0539240 عربی هم داره یا نه؟

almasi
19-03-2007, 16:02
دوست عزيز ميشه توضيحي در مورد فايل nsuا كه پسوند اون rar هستش بدي ،چون nokia pc suite اونو به عنوان يك فايل application نميشناسه و ساپرتش نميكنه.......باتشكر

behrad_3842
19-03-2007, 17:40
action gamer aziz to topic baziha chand ta az bazihaye ngage ro down kardam ama baad nasb on do 2 ta barname baziha ba eshkal dar rang ejra mishodan va baad chand bar asaln ejra nemishodan?tozihe shoma chie>?ino inja matrah kardam chon on topico reza joon ghofl karde montazere javabetam

magic1369
22-03-2007, 21:07
آقا nss گوشیمو نمیشناسه چی کنم؟

pooshga
23-03-2007, 13:31
سلام
راستش بحث جالبی بودش منم خوندم اما چیزی که هست نمی دونم کدوم یکی از دوستان بودن که گفته بودن . اما خیلی برام عجیب بود همچین حرفی توی یه تاپیک تخصصی.منظورم اینه که تو پاسخ یکی از دوستان ، یه آقایی فرموده بودن که ان 72 نسل 3 نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا" تعجب کردم و نزدیک بود شاخ در بیارم . میشه بگید چقدر راجع به موبایل مطالعه دارید ؟
دوستان لطفا" در جواب سوال ها دقت بیشتری بکنید.
مرسی
بای

behrad_3842
23-03-2007, 19:42
آقا nss گوشیمو نمیشناسه چی کنم؟

شما pc suite را نصب كردي؟وقتي اين برنامه رو نصب كردي و گوشيتو شناخت اونوقت برنامه NSSرو نصب كن بعد هم سرچ اميدوارم موفق بشي اگه نشدي مراحل كارتو بهم توضيح بده تا عيب كارت معلوم بشه.

behrad_3842
23-03-2007, 19:44
از دوستان محترم دعوت مي شه تا خاطره اولين ارتباط شون با اينترنت رو براي گوشيشون اينجا تعرف كنند.
http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=220975#post220975
كليك كن ضرر نداره

SHAHAB TORABI
23-03-2007, 20:18
)))))) مسلمونا ککمممممممککک ((((((

--------------------------------------------------------------------------------
هر کس می تونه کمک کنه بیا تو لینک زیر

یه برنامه واسه پخش آهنگ با فرمت Wma تو ان 70 (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=24237)

almasi
25-03-2007, 14:44
sina 61 و فاطيما لطفا در مورد مراحل بعد از رايت از طريق nss كه مربوط به آپديت ميشه هم توضيح بديد چون من فايل nokia updater رو از سايت نوكيا كه 22مگا بايت بود دانلود كردم البته اين كار فقط از طريق مرورگر mozila firfox امكان پذيره ،اما وقتي كه اين نرم افزار رو نصب ميكنم و بالا ميارم از network و firewallويندوزم error ميگيره و ميگه كه يكي از اين دو تا مانع آپديت ان 70 ميشن ،لطفا مراحل كار بعد از رايت از طريق nss رو هم توضيح بديد.با تشكر.

almasi
25-03-2007, 14:56
shahab01 برنامه اي وجود داره به اسم wma plus كه من اون از سايت www.ir-tci.org دانلود كردمم واون رو ان70 نصب كردم و جواب هم گرفتم و واقعا نرم افزار بدون عيب و ايراديه

nkm
26-03-2007, 17:43
:د اصلي n70 چيه؟؟؟

مال من تعويض شده ولي وقتي مي خوام آپ ديت كنم ميگه مال شما آپ ديت هست

nkm
27-03-2007, 10:58
اونايي كه در حالت عادي بروز هستند نميشه تبديلش كرد
چون سريالها با هم يكي هستند

راهي وجود داره كه نسخه را اديت كرد كه بشه روش نصب كرد؟

vahid_invisible
27-03-2007, 20:13
سلام به دوستان.. آقا من خودم ان 73 دارم به موزیک ادیت تبدیل کردم.. برای دوستانم رو هم که ان 70 داشتن تبدیل کردم.. ولی برای یکی دیگه از ان 70 دار ها رو نمیتونم!!!هر کدی میدم ( زبان ها ) ارور میده!!!
یکی مشکل مارو راه میندازه؟

almasi
28-03-2007, 22:42
آقا به خاطر خدا یکی کمک کنه،برای تبدیل ان70 به موزیک ادیشن من تمام مراحل کار رو تا دانلود nokia software updater رو انجام دادم ،منتها بعد از اینکه اونو نصب میکنم و برای آپدیت بالا میارم ،خطای زیر رو از نتورک میگیره:
network connection lost.check your network connection wether a fiewarer is preventing the ((application from working properly

mojy_2200
28-03-2007, 23:15
سلام دوستان اگه میشه مراحل تبدیل n70 به موزیک ادیشن را به صورت جدا توضیح دهید و این کار چه تظمینی دارد که گوشی خراب نشود

sadegh940
29-03-2007, 22:58
واقعاً خیلی جالبه.
دوستان به جای اینکه اینقدر اذیت خودتون کنید, یه ان70 music edition را چک کنید.متوجه خواهید شد کهاین گوشی اصلاً اکولایزر نداره.توی سایت نوکیا هم هیچ حرفی در مورد اکولایزر که میتونه یک وجه تمایز برا این گوشی با مدل معمولیش باشه به میون نیومده.مطمئناً اگه همچین موضوعی صحت داشت نوکیا حتماً در تبلیغاتش روی این موضوع مانور می داد.دوستانی هم که مدعی وجود اکولایزر هستند حتماً این موضوع رو به اطلاع مدیران شرکت نوکیا برسونن تا این کفار بی دین(!) از خواب غفلت بیدار بشن و صدای حق را بار دیگر از ملت ایران بشنوند.

shahram55
03-04-2007, 18:59
سلام:razz:
براي من كه اينترنت پرسرعت ندارم و ميخوام نرم افزار nsu رو دانلود كنم چي پيشنهاد ميكنين؟:praise: ممنون

Reza_Paris
05-04-2007, 04:30
با سلام
من N70 معمولی دارم
لطفا راهنمایی کامل کنید چه فایل هایی رو دانلود کنم اگه می شه لینکشو بزارین

amirshop
06-04-2007, 04:21
دوستان nss کد n70 رو نمیخونه کد جدید هم نمی نویسه باn73 امتحان کردم جواب داد چی کار کنم

saeed.d
07-04-2007, 17:57
سلام لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من ان 70 دارم و می خوام به ادیشن تبدیلش کنم ولی متاسفانه اصلا Product code که این هست 0537289 اصلا تغییر نمی کنه با برنامه nss هر چی کد دادم باز هم همینه و تغییر نمی کنه حالا یکی بگه من باید چه خاکی تو سرم بریزم .
تو رو به جون هر کی دوست دارین محظ رضای خدا یا اگه اینطوری هم کمک نمی کنید پولی یا هر جوری که حال می کنین کمک کنید .

ACTION_GAMER
07-04-2007, 18:45
action gamer aziz to topic baziha chand ta az bazihaye ngage ro down kardam ama baad nasb on do 2 ta barname baziha ba eshkal dar rang ejra mishodan va baad chand bar asaln ejra nemishodan?tozihe shoma chie>?ino inja matrah kardam chon on topico reza joon ghofl karde montazere javabetam

لطفا فارسی تایپ کنید والان هم اون تاپیک باز شده بیا اونجا:115:

e_vojdani
11-04-2007, 08:27
آقا سلام خسته نباشين
اين موزيك اديشن رو ان 90 جواب نمي ده

mohammadmahdi
12-04-2007, 10:38
دوستان سلام من n70دارم ولی نتونستم به موزیک ادیشن تبدیل کنم میشه لطف کنید اموزش تصویریش رو بزارید
و آیا برنامه تبدیل n73باn70یکی هست و فقط کد آنها فرق میکنه؟

hesamhesam
12-04-2007, 15:37
سلام دوستان
من وقتي آپگريد كردم پيغام complete succesfuly داد، exit رو زدم ولي رو صفحه فقط نوشته Nokia و روشن هم نميشه. به نظرتون گوشيم مرخص شده؟ اگه كسي اطلاعي داره ممنون مي شم بگه

miladsector
12-04-2007, 16:23
دوستان سلام من n70دارم ولی نتونستم به موزیک ادیشن تبدیل کنم میشه لطف کنید اموزش تصویریش رو بزارید
و آیا برنامه تبدیل n73باn70یکی هست و فقط کد آنها فرق میکنه؟
معلومه كه فرق ميكنه اگه كد ان73 رو بزني يك دفعه ميبيني بجاي 46مگابايت 76 مگابايت دانلود ميكنه ولي كجاي گوشيت ميخات بذاره نمي دونم.علت نتونستنت رو بگو شايد بتونم كمكت كنم .خيلي سادست وقتي مطمئن شدي كد عوض شده با يك سرعت بالا گوشيتو اپديت كن

miladsector
12-04-2007, 16:27
سلام دوستان
من وقتي آپگريد كردم پيغام complete succesfuly داد، exit رو زدم ولي رو صفحه فقط نوشته Nokia و روشن هم نميشه. به نظرتون گوشيم مرخص شده؟ اگه كسي اطلاعي داره ممنون مي شم بگه
زماني كه exit رو زدي كابل رو كشيدي؟؟؟؟ بايد ميذاشتي تا گوشيت روشن بشه بعد كابل رو ميكشيدي

hesamhesam
12-04-2007, 16:34
سلام دوباره
ok شد. n70me شد.

hesamhesam
12-04-2007, 16:42
البته من فكر مي كردم مثل n73 ، اكولايزر داره. سرعتش بيشتر شده. من از 0539240 استفاده كردم. كارت حافظه رو كه انداختم، يك بار هنگ كرد ولي دوباره ok شد. ممنون از همه دوستان

faranak17
14-04-2007, 07:36
سلام دوستان
من چند تا عكس گرفتم از گوشيم كه البته كيفت نداره ولي براي دوستاني كه ميگفتند عكس ميخواهيم
البته بايد بگم كه به جز تم و وزژن جديد نرم افزاري هيچ چيز ديگري به گوشي اضافه نميشه
ولي بايد بگم ارزشش رو داشت
ضمنآ دوستاني كه ايرانسل دارند ميتونند از طريق موبايلشون به اينترنت كانكت بشن و بدون هيچ دقدقه ديسكانكت شدن به كارشون ادامه بدن
من كه از طريق موبايل اين كار را كردم وحدود يك ساعت و چهل دقيقه طول كشيد
اگه سوالي بود در خدمتم

mohammad_n63
15-04-2007, 22:43
با سلام به همه دوستان
ضمن خسته نباشيد به همه
من كه تمام اين كار هارو انجام دادم ولي فقط 2 تا تم اضافه شد و همون چيزي كه واسه موزيك پليرش گفته بودند ولي اكولايزر نداشت
من با كد 0539240 آپديت كردم
اگر كسي جواب درست گرفنه يه خرده كمممممممممممممممككككككك كنه
با تشكر از همه دوستان:121:

mohammadmahdi
16-04-2007, 19:12
معلومه كه فرق ميكنه اگه كد ان73 رو بزني يك دفعه ميبيني بجاي 46مگابايت 76 مگابايت دانلود ميكنه ولي كجاي گوشيت ميخات بذاره نمي دونم.علت نتونستنت رو بگو شايد بتونم كمكت كنم .خيلي سادست وقتي مطمئن شدي كد عوض شده با يك سرعت بالا گوشيتو اپديت كن
وقتی که در قسمتphone info روی read کلیک میکنم هرچی صبر میکنم کد گوشیمو نمی خونه چیکار کنم؟

mahdi-gh
16-04-2007, 19:36
رو این موضوع زیاد حساس نباش
دوباره کد گوشیتو عوض کن.زیر پنجره سمت چپ کلمه Done رو دیدی حله.احتیاج به Read هم نداره

™ليلاشGSM
18-04-2007, 04:31
سلام دوستان ميخواستم گوشيم آپ كنم ان70 هست. ميخوام بددونم كه يريال نامبر گوشي تغيير نميكنه كه در هنگام فروش به مشكل بر بخوريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

almasi
18-04-2007, 05:42
با سلا م و عرض خسته نباشید به خاطر موضوع جالب و کارآمدی رو که تو سایت مطرح کردید،منو که می بینید (البته نمی بینید ،در اصطلاح ) الان حدود یک ماهه که برای آپدیت n70 به هر دری زدم ولیکن نشده ، شمایی که هنوز درگیر آپدیت گوشیت هستی و یا تازه شروع به آپدیت گوشیت کردی باید بگم که در این راه با error های خیلی خفنی روبرو میشی که شدیدا حالت رو میگیره من که هر کاری کرد م نشد لااقل گفتم شمارو در جریان این error ها بزارم :
1: اول اینکه شما هنگام نصب nokia software updater اگه pc suite رو سیستم داشته باشید و درایور گوشیتون هم نصب باشه (n70 cable driver) نرم افزار nokia software updater از درایوری که گفتم error میگیره و میگه که من میخوام خودم گوشی رو بشناسم ،البته این error براحتی قابل حل کردنه و با پاک کردن درایور قبلی حل میشه،error خفنه پایینه...:biiggrin:

2:مشکل اصلی به نظر من که حدود یک ماهه با اون درگیرم : نا سازگاری nokia software updater با اکثر isp ها ست که یکی از بزرگترین دلایلش پایین بودن سرعت در اونهاست، شکل وقیافه این error رو براتون گذاشتم ،همونطور که می بینید از کانکشن و یا فایروال سیستم error میگیره که تا حدودی میشه این مشکل رو حل کرد ،یکی این که از dial up استفاده نکنید و یا اگه استفاده کردید وجواب نگرفتید چند تا isp دیگه رو تست بکنید و همچنین در ساعاتی که خلوتتره برید داخل اینترنت ودیگه اینکه فایروال ویندوزتون رو صددرصد off بکنید، اگه در هر صورت error پایین رو ازتون گرفت نا امید نشید و بازهم nokia software updater رو اجرا بکنید ،بعد از چند بار امتحان به احتمال زیاد این error دست از سرتون برداره و به مرحله بعد برید .:biiggrin:
http://www.mobilestan.net/downloads/dlver-a.jpg

3:بعداز مرحله بالا نوبت به شناسایی گوشیتون میرسه(به یاد داشته باشید که قبل از این مرحله گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده باشید)،بعد از شناختن گوشیتون همونطور که در شکل پایین می بینید در حال جستجو برای پیدا کردن درایور متناسب با گوشیتونه(رایت از طریق nss رو که یادتون هست من دیگه نمیگمش):biiggrin:
http://www.mobilestan.net/downloads/dlver-d.jpg

4:این مرحله رو هم اگه به سلامت پشت سر گذاشتید به اصل کاری میرسید که من خودم هم توش موندم و از دوستانی که گوشیشون رو از طریق dial up آپدیت کردند تقاضا دارم راهنمایی بکنند تا گره از کار من و خیلی ها مثل من باز بشه،عکس این error رو گذاشتم ، همانطور که می بینید دوباره مشکل بالا اینجا هم خودش رو نشون میده ومیگه که آپدیت قابل دسترسی برای گوشی شما وجود نداره و در توضیحش داستانی رو که من براتون گفتم تکرار میکنه،از این مرحله به بعد دیگه کاری نمیشه کرد و ومجبورید که خارج بشید ، این بود کل داستانه مشکلات آپدیت از طریق dial up که امیدوارم هر کدام از بچه ها که میتونه راهنمایی بکنه ،دریغ نکنه ...ما که تا حدودی نا امید شدیم شما برید دنبالش مارو هم بی نصیب نذارید....علی یارتون :177:

http://mobilestan.net/downloads/dlver-f.jpg

ayaz1364
19-04-2007, 20:04
با سلام
من برای این که ان 70 خودمو اپدیت کنم باید چی کار کنم از کجا باید این فایل هارو گیر بیارم چه طوری به موبایل انتقال بدم
لطفا راهنمایی کنید

ACTION_GAMER
19-04-2007, 20:15
دوسته من همه چیز در صفحه ی اول هست

almasi
22-04-2007, 19:37
با سلام ، دوستان من بالاخره موفق به تبدیلn70 به موزیک ادیشن شدم و اونرو تا حالا روی 8 تا n70 انجام دادم ..(البته باید بگم که این کار جزییات زیادی داره که متاسفانه توی این تاپیک ذکر نشده ، در هر صورت اگه هر جای کار گیر کردید تا هر جا که از دستم بیاد در خدمتم

highlight
23-04-2007, 10:02
سلام دوستان.
من هم همين جمعه گذشته اين كار رو كردم و N70 خودم رو به N70Me تغيير firmware دادم. همون طور كه دوست عزيزمون almasi گفتند اين كار ريزه كاريهايي داشت كه زياد ذكر نشد.
كار تقريبا راحتيه.من با اينترنت معمولي خانگي انجام دادم و حدود 2 ساعت و 20 دقيقه كلا وقت گرفت.يه نكته اينجا هست و اون هم اينكه بايد ورژن firmware گوشي شما از اوني كي ميگيريد پايينتر باشه چون كل اينكار يه جور آپديت كردن و ارتقا نرم افزاريه. كاش عنوان تاپيك يه مقدار عوض مي شد چون براي گوشي N70 اين تغيير فقط ارتقا firmware به ورژني هستش كه تم موزيك اديشن داره. همين و بس. يعني اينكه اگر داشتن تم موزيك اديشن براتون مهم نيست آپديت نكنيد اما اگر زبان نوشتاري عربي رو نياز داريد مي تونيد فقط آپديت خود N70 رو انجام بدين. يه مورد ديگه اينكه نيازي به IP عوض كردن يا پراكسي هم نيست. كاملا معمولي.

تغييراتي كه در گوشي شما ايجاد ميشه از اين قراره:
1-آمدن دو تم جديد به جاي دو تم جانبي قبلي كه يكيشون همون تم ميزيك اديشن هستش. تم اصلي نوكيا هم باقي ميمونه كه اگه بخواهين به محيط معمولي N70برگردين هيچ مشكلي نداره.
2-سرعت تغيير محسوسي نكرده ولي به نظر سرعت بسته شدن منوها يه كم بيشتر شده.
3-زبان نوشتاري عربي اضافه شده البته به شرطي كه قبل از آپديت كد محصولي مربوطه رو با توجه به موقعيت جغرافيايي انخاب كنيد.
4-ورژن اين firmware اين ميباشد:V 5.0638.3.0.1 و البته براي RM-84 - ( گرچه خودم ورژن RM-84_V 5.0705.3.0.1_EURO رو به عنوان آخرين آپديت ديده بودم و داونلود شده تو كامپيوترم دارم اما سايت نوكيا همون اوليه رو فقط ارايه كرد اون هم بعد از كلي ناز و افاده!!!)
5-يه گزينه متاسفانه منفي (البته از ديد من): وقتي گوشي رو با اين آپديت جديد مي خواهيد از طريق نرم افزاري مثلا با FExplorer ريست كنيد هنگ ميكنه. من اينكار رو با N70 معمولي همين ورژني امتحان كردم اون هم همين طور بود. ايراد از firmware اين ورژن ميباشد. (V 5.0638.3.0.1)
6-موزيك پلير هيچ گونه تغييري نميكند.

در آخر اگه مشتاق انجام دادن اينكار هستيد به اينها احتياج داريد:
1-NokiaSoftwareUpdater.exe كه حتما الزامي هستش. (از خود سايت نوكيا گير بياريد.)
2-NSS كه فقط براي تبديل به N70Me لازمه نه آپديت معمولي. از لينك زير:http://soheiljulio.persiangig.com/other/N73_v3.0638.0.0.30(by%20soheil%20julio).rar
3-كابل اتصال كه در خود جعبه N70 وجود داره.
موفق باشيد.

almasi
23-04-2007, 12:59
با سلام ، دوستان من طبق چیزی که اول این تاپیک شنیدم ، قابلیت ساپورت رم تا 4 گیگا بایت بالا میره ، من خودم رم بالاتر از 512 نداشتم که روی گوشی تبدیل شده ام تست بکنم ، ولی آیا به نظر شما این قضیه صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

almasi
23-04-2007, 13:21
با سلام ، دوستان یه سوال مهم دیگه :

آیا میشه برای تبدیل n70 به موزیک ادیشن مستقیما فایل مورد نظر رو دانلود کرد و بعدا هر موقع که خواستی اونرو روی گوشی مورد نظرت بریزی و اون همه وقت رو داخل اینترنت نباشی .... بنظر شما میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nima_2030
23-04-2007, 13:25
با سلام ، دوستان من طبق چیزی که اول این تاپیک شنیدم ، قابلیت ساپورت رم تا 4 گیگا بایت بالا میره ، من خودم رم بالاتر از 512 نداشتم که روی گوشی تبدیل شده ام تست بکنم ، ولی آیا به نظر شما این قضیه صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

n73 music edition رم 2 گیگا بایت داره ولی مدام هنگ می کنه. اصلا صحت نداره. اصلا رم 4 گیگابایت هست؟

Ahmad_NiceBoy
27-04-2007, 11:16
سلام مرسي از توضيح قشنگتون ببخشيد مي خواستم بدونم آيا واسه دانلود فايل firmware اصلي بايست حتما گوشي به کامپيوتر وصل باشه........... آخه مي خواستم برم کافي نت دانلود کنم؟

ACTION_GAMER
27-04-2007, 11:38
اره دوسته عزیز حتما باید گوشی با پورت یو اس بی به کامپیوتر وصل بشه تا فریمور بعد از دانلود سری فلش کنه در ضمن من رم 2 گیگ گزاشتم مشکلی ندیدم

Ahmad_NiceBoy
27-04-2007, 18:57
سلام مرسي از جوابتون..........يه سوال ديگه : من با نرم افزار NSS کار کردم. اول کد جديد زو بهش دادم و دکمه write رو زدم چند ثانيه بعد پيغامي توي status bar اومد که انجام شد. ولي بعدش که دکمه Read رو مي زنم همين جوري مي مونه و Busy نشون مي ده ....... آيا کد گوشي تغيير کرده يا ... ؟ مشکل کجاست؟ (در ضمن من کد 0539237 رو که مال لبنان هست وارد کردم)

almasi
27-04-2007, 19:13
با سلام ، دوستان از کجا میشه فهمید گوشی پس از انجام مراحل گفته شده به موزیک ادیشن تبدیل شده و یا فقط آپدیت شده ( چون من که تست کردم بدون دادن کد کشور مورد نظر از طریق nss باز هم نوکیا ان 70 رو آپدیت میکنه)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahdi-gh
27-04-2007, 20:31
اصلی ترین فرقش تم گوشیه که به همون تم سبز تبدیل میشه

almasi
27-04-2007, 22:19
اصلی ترین فرقش تم گوشیه که به همون تم سبز تبدیل میشه

دوست عزیز شما مطمئن هستی که در آپدیت معمولی همون تم سبزی که گفتی به گوشی اضافه نمی شه و همچنین اگه کدی رو که به nss میدی کد کشور لبنان نباشه ،به نظر شما و بقیه دوستان آیا باز هم زبان عربی به گوشی اضافه میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان این خیلی مهمه که بدونیم آیا گوشیمون به موزیک ادیشن تبدیل شده و یا فقط آپدیت شده !!!!!!!!!!!!!
نظری در این مورد دارید دریغ نکنید

Ahmad_NiceBoy
27-04-2007, 23:24
من با نرم افزار NSS کار کردم. اول کد جديد رو بهش دادم و دکمه write رو زدم چند ثانيه بعد پيغامي توي status bar اومد که انجام شد. ولي بعدش که دکمه Read رو مي زنم همين جوري مي مونه و Busy نشون مي ده ....... آيا کد گوشي تغيير کرده يا ... ؟ مشکل کجاست؟ (در ضمن من کد 0539237 رو که مال لبنان هست وارد کردم)

Ahmad_NiceBoy
28-04-2007, 19:54
من با نرم افزار NSS کار کردم. اول کد جديد زو بهش دادم و دکمه write رو زدم چند ثانيه بعد پيغامي توي status bar اومد که انجام شد. ولي بعدش که دکمه Read رو مي زنم همين جوري مي مونه و Busy نشون مي ده ....... آيا کد گوشي تغيير کرده يا ... ؟ مشکل کجاست؟ (در ضمن من کد 0539237 رو که مال لبنان هست وارد کردم)

خواهش مي کنم يکي که وارده جواب بده، فردا مي خوام Update کنم

Ahmad_NiceBoy
28-04-2007, 20:00
آقاي highlight منظور شما اينه که اون چيز هايي که آقاي sina61 گفته (از قبيل سرعت بالا ، صداي بيشتر ، امکانات موزيک پلير و ... ) کشکه
حالا تکليف چيه گوشيمونو به موزيک اديشن تبديل کنيم يا همون آپديت خالي بهتره ؟
اگه کسي نظري داره لطفا اعلام کنه...............!

miladsector
30-04-2007, 20:39
عجیبه گوشی من برای بار دوم که میخوام ورژن جدید رو بزنم تا 41 مگ میره بعد update failed میزنه؟؟؟؟؟

ahmad0551
03-05-2007, 02:38
با سلام آياحتمابايدسيم كارت روگوشي باشه يالازم نيست ميشه درآورد.باتشكر

™ليلاشGSM
03-05-2007, 02:47
من با نرم افزار NSS کار کردم. اول کد جديد زو بهش دادم و دکمه write رو زدم چند ثانيه بعد پيغامي توي status bar اومد که انجام شد. ولي بعدش که دکمه Read رو مي زنم همين جوري مي مونه و Busy نشون مي ده ....... آيا کد گوشي تغيير کرده يا ... ؟ مشکل کجاست؟ (در ضمن من کد 0539237 رو که مال لبنان هست وارد کردم)

خواهش مي کنم يکي که وارده جواب بده، فردا مي خوام Update کنم

دوست عزيز ماله من هم عين تو آپ شد و تو نوكيا آپديتر ان70 عمولي نشون ميده ولي خوده گوشي ه ان70 موزيك اديشن تبذيل شده وقتي فرمت ميكني با يه تم سبز مياد بالا تم 1 سبز و تم 2 قرمز و يه دونه هم تم آبي نوكيا در شمن از اينجا ميتونين بدونين كه گوشيتون آپ شده و يا نه... يه دكمه ي 4 جهت هست ها اون يه بار بزني موزيك پلر گوشيتون باز ميشه و فشارش بدي نگهش داري راديو باز ميشه كه تو ان 70 معمولي جهت ها باز ميشه كه ميتوني تعريف كني چه چيزي باز بشه. كسي در مورده آپ گوشيش سوالي داشت بگه تا اونجا كه ميتونم كمكش كنم...

™ليلاشGSM
03-05-2007, 02:52
با سلام آياحتمابايدسيم كارت روگوشي باشه يالازم نيست ميشه درآورد.باتشكر

دوست عزيز اصلاً با گوشيت كاري نداشته باش نه خاموشش كن و نه باطريتو و نه سيم كارتتو در بيار همونطور بزار بمونه فقط گوشيتو به خونتون دايورت كن اوكي... و يا شب آپ كن كه هم بهت زنگ و اس نزنند و هم شب سرعت خوبه ترافيك اينترنت كمه.
موفق باشي سوالي بود در خدمتم.

KARKAS
06-05-2007, 12:40
با سلام خدمت دوستان
من گوشیم یکبار اپدت کردم (باتغییرکد به 524118)به ان70 معمولی که عربی آن حذف شد حالا چطور می توانم به حالت اولیه برگردانم وقتی کد قبلی آن میدهم پیام مجاز نبودن اپ دت میدهد ؟اگر بتوانم به موزیک ادیشن هم تبدیل کنم که عربی داشته باشد هم خوب است لطفا کمک بفرمایید
باتشکر

KARKAS
06-05-2007, 12:46
دوست عزيز ماله من هم عين تو آپ شد و تو نوكيا آپديتر ان70 عمولي نشون ميده ولي خوده گوشي ه ان70 موزيك اديشن تبذيل شده وقتي فرمت ميكني با يه تم سبز مياد بالا تم 1 سبز و تم 2 قرمز و يه دونه هم تم آبي نوكيا در شمن از اينجا ميتونين بدونين كه گوشيتون آپ شده و يا نه... يه دكمه ي 4 جهت هست ها اون يه بار بزني موزيك پلر گوشيتون باز ميشه و فشارش بدي نگهش داري راديو باز ميشه كه تو ان 70 معمولي جهت ها باز ميشه كه ميتوني تعريف كني چه چيزي باز بشه. كسي در مورده آپ گوشيش سوالي داشت بگه تا اونجا كه ميتونم كمكش كنم...
با سلام خدمت دوستان
من گوشیم یکبار اپدت کردم (باتغییرکد به 524118)به ان70 معمولی که عربی آن حذف شد حالا چطور می توانم به حالت اولیه برگردانم وقتی کد قبلی آن میدهم پیام مجاز نبودن اپ دت میدهد ؟اگر بتوانم به موزیک ادیشن هم تبدیل کنم که عربی داشته باشد هم خوب است لطفا کمک بفرمایید
باتشکر

mahdi-gh
06-05-2007, 14:05
خوب دوست عزیز شما که نمیخواستی موزیک ادیشن کنی نباید کد گوشیت رو عوض میکردی
حالا میتونی با یه کد که مال کشورهای عربی هست موزیک ادیشن کنی که عربی داشته باشه

raminrt_2006
08-05-2007, 02:38
یه کد خوب موزیک ادیشن بهم بدین که عربی داشته باشه؟
تم اصلیش هم سبز بشه.
ممنون...

mohammad_n63
08-05-2007, 11:14
یه کد خوب موزیک ادیشن بهم بدین که عربی داشته باشه؟
تم اصلیش هم سبز بشه.
ممنون...

سلام دوست عزيز
شما با اين كد گوشيتو آپديت كن 0539240كه زبان عربي هم داره و بعدش هم الان ورژن 5.0705.3.0.1 روي سايت نوكيا هستش و ديگه اون تم سبز رو نداره
موفق باشي عزيز :15: :15:

Y_mobile
09-05-2007, 22:29
دوستان n90 قابل update ویا music edition نیست

ashkan mahvare
10-05-2007, 16:09
كمك كنيد
من n70 دارم يه غلطي كرديم امديم تبديلش كنيم به n70 me كد هايي كه تو پستها پيشنهاد شده بود رو زدم كد گوشيم عوض شد ولي حالا كه مي خوام آپديت كنم ميگه آپديت براي مدل كوشي شما وجود نداره حالا بگيد من بدبخت بايد چي كار كنم مرسي

zamby2004
10-05-2007, 21:23
من گوشیمو به موزیک ادیشن تبدیل کردم ورژنش به 5.0705.3.0.1 ارتقاء پیدا کرده . زبانش عربی شده . یه تم سبز رنگ داره . یه تم قرمز رنگ . یه تم آبی قبلیش هم است. سرعتش رفته بالا . با adsl حدود 2:30 وصل بودم .
adsl من 128 است

amin_sammy
11-05-2007, 12:22
ّبالاخره چه كاركنيم؟؟ موزيك اديشن كنيم.....؟خواهش ميكنم يكي بگه صداي گوشي با موزيك اديشن ميره بالا يا نه؟؟

par8437
11-05-2007, 22:53
وقتی موزیک ادیشن میشه صدا بالا تر میره یا نه و کلا چه فرقی با معملی داره با تشکر

ashkan mahvare
12-05-2007, 00:12
كمك كنيد
من n70 دارم يه غلطي كرديم امديم تبديلش كنيم به n70 me كد هايي كه تو پستها پيشنهاد شده بود رو زدم كد گوشيم عوض شد ولي حالا كه مي خوام آپديت كنم ميگه آپديت براي مدل كوشي شما وجود نداره حالا بگيد من بدبخت بايد چي كار كنم مرسي

كسي از دوستان به من كمك نميكنه تروخدا همكنون نيازمندياري سبزتان هستيم .مرسي

miladsector
12-05-2007, 00:39
وقتی موزیک ادیشن میشه صدا بالا تر میره یا نه و کلا چه فرقی با معملی داره با تشکر
هيچ فرقي نمي كنه فقط قابليت ساپورت مموري بالاتر و 1تم كه اضافه شده.ورژن اولي رو من زدم رو گوشي سرعتم بيشتر شد ولي اين ورژن جديده كه اومد و ريختم تو گوشي سرعتم برگشت به هموني كه بود.

miladsector
12-05-2007, 00:46
كمك كنيد
پروداكت كد رو دوباره عوض كن و يه چيز ديگه بزار روي بعضي از كد ها گير ميده .منم مجبور شدم كد اروپا رو بدم.و نوشتن عربي پريد

ashkan mahvare
12-05-2007, 11:04
دوست خوب حداقل يه كدي رو بهم پيشنهاد كن.مرسي

armanghasemy
20-05-2007, 10:41
سلام به همگی
تمشم عوض شده
زبان عربی هم نصب شده
اقا واقعا حال کردم
دم همتون گرم

من با همون كدي كه تو اپديت كردي انجام دادم همه تغييري كه گفتي انجام شد غير از اكولايزر
كد گوشيمم شد50705301
كد گوشي تو چي شده
راستش رو بگو همه رو سر كا گذاشتي
اكولايسر كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:realmad: :realmad: :realmad:

mohammadn73
21-05-2007, 16:11

من کد رو تغییر دادم نرم افزار nsuرو هم نصب کردم و اجراش کردم
یه صفحه باز شده نوشته step 2/3 ,preparing update
حالا نمیدونم دانلود میکنه یا نه لغو کنم ؟:coonfused:

ACTION_GAMER
21-05-2007, 16:20
شما باید واستی تا فریم میر رو پیدا کنه دیگه

mohammadn73
24-05-2007, 14:03
:sad: :atten: :atten: :atten: :atten:

سلام بچه هاي عزيز سايت خوب مبايلستان.

شماهاي كه ان70 داريد هم ميتونيد با استفاده از نرم افزار NSS و تغير كد گوشيتون به ان70 موزيك اديشن و يك بار آپديت اون توسط سايت نوكيا گوشيتون رو به موسيك اديشن تبديل كنيد! :115:

http://img.villagephotos.com/p/2006-11/1229677/0427nokia12.jpg

كدها و تايپيك كاملا مؤثق هستش. اگه خداي نكرده باور نميكنيد بيزحمت يه دور تو اينترنت بزنيدو بياد همينجا پارك كنيد تا بگم گفتني هارو!
:183:

روش كار دقيقا مثل گوشي ان73 هستش كه تو تايپيكي تحت همين عنوان ولي براي گوشي ان73 ؛كامل و با لينك نرم افزارهاي مربوطه
(NSS و NokiaSoftwareUpdater ) اومده.

مديرهاي عزيز اگه دوست داشتيد خوبه به احترام ان70 دوستان كه كم هم نيستن تايپيكو مهم كنين...:wink2:

واسه اين بيشتر توضيح نميدم كه حتمي اين تايپيك مال آموزش تبديل ان73 رو كامل بخونيد كه هم دوستاي خوبم كامل توضيحشو دادن و هم دوباره كاري نشه....

اينم لينكش: http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=18924

ترجيحا همين الان بريد يه نيگاه بندازيد تا اقلا ببينيد
پروداكت كد چيه! بعد برگرديد اينجا تا حسابي حال كنيد و حالا ادامه:

مي رسيم به قسمت مهم و اخصاصي شما ان70 دارهاي عزيز:

Product Code هاي مختلف براي گوشي N70 موسيك اديشن: (زبانهاي متفاوتي رو بعد آپديت ساپورت ميكنن)

Nokia N70 Music Edition Product Codes

0536418 Euro-1 / Music edition
0539211 France / Music edition
0539212 ALPS / Music edition
0539213 Euro-2 / Music edition
0539214 Turkey / Music edition
0539216 South Africa / Music edition
0539218 Scandinavia / Music edition
0539221 Baltian / Music edition
0539222 Russian / Music edition
0539224 Ukraine / Music edition
0539226 CIS, Bulgaria / Music edition
0539229 Hun, Czech, Slov / Music edition
0539232 Balkans / Music edition
0539233 Greece/Cyprus / Music edition
0539237 Lebanon / Music edition
0539240 GULF / Music edition
0539242 Israel / Music edition
0539243 Romania / Music edition
0539244 Belarus/Moldova / Music edition
0543026 MEA1 / Music edition
0543027 MEA2 / Music edition

كدي كه بالا با رنگ قرمز و بزرگتر مشخص كردم بهترين اونا هستش، مال ان70 هايي كه واسه كشور لبنان ساخته ميشه؛

كه زبان عربي رو براي اونايي كه گوشيشون فابريك داره حفظ ميكنه و اونايي كه گوشيشون فابريك فونت عربي نداره و ميخوان داشته باشن اضافه ميكنه. (كلاس بيخود نزاريد كه من نميخوام و لازم نيستو اينا! حد اقل استفادش قابليت تايپ عربي واسه ديكشنري فارسي به انگليسي جاوا هستش كه خدايي مفيده!)

خلاصه بگم!

بوسيله نرم افزار NSS, پروداكت-كد گوشيتونو به اون بالايي تبديل كنيد و آپديت!

من امروز فرداس كه واسه دوستم تبديل كنم. دقيقا مثل تبديل ان73 به موسيك اديشن هستش مراحل كار ،

تغيرات زير انجام ميشه رو گوشي:

1.قابليت ساپورت كردن رم هاي با ظرفيت بيشتر(2-4گيگ؟!)
2.بهبود سرعت كلي گوشي...
3.موسيك پلير جديد با امكلنات بسيار بهتر شبيه ان73 موسيك اديشن(اكولايسر حرفه اي همراه بيس بووست، بهتر شدن عملكرد رد كردن آهنگ و... باجوي استيك!،ويژواليشن يا همئن رقص نور، امكانات حرفه اي پلي ليست و افزايش حجم صداي گوشي با هدفون و...)
4. افزايش صداي خود گوشي
5.نمايش تعويض آهنگ ها در هر شرايتي تو پس ضمينه گوشي، حتي تو بازي!
6.عدم نياز به Power MP3!(به همون 3 شبيه بود!)
7.دسترسي سريع به موسيك پلير(همون دكمه ميديا كه مربع داره)
8....

مطمئن باشيد گوشيتون بهتر بشه بدتر نميشه! شك نكنيد. با اين كار نيازي نيست كلي هزينه اضافي بديد واسه خريدن يك موسيك اديشن كه سياه هستش و مموري 1گيگ فابريك نوكيا داره روش.
الاخصوص اينكه اينجوري ان70 شما تك ميشه و وقتي دست يه مبتدي ميبينيد مشابه گوشيتونو! دلتون خنك هستش كه شما N70 ME داريد ، نه N70!

فقط خدايي يه خواهش دارم! ميميرم واسه اين گزينه تشكري كه پايين اين پست هستش! بخدا پولي چيزي بهم نميدن ها!

فقط ميخوام زيادش كنيد واسم! گناه دارم.......:praise: :cryani: ببنم كرمتون چقده!

(به گداي ميزنه، وااااا!)

مرسي بچه ها. :flower: :flower: :flower: نظر و همفكري يادتون نره....

من گوشیمو به ان70 موزیک تبدیل کردم
زبان عربی رو ساپورت میکنه . تم سبز آبی و قرمز هم داره با دکمه مربع هم میره به موزیک پلیر
اما خبری از اکولایزر و مگابیس و ... نیست
در ضمن وقتی رو سایلنت هم میزارم باز هم صدای عکاسی و فیلمبرداری میاد

amin_sammy
28-05-2007, 19:27
اصلآ به وقت گذاشتنش نمي ارزه

ehsanch
03-06-2007, 18:30
آپدیت کردم. ورژون قبلی 5.0639 .. الان شد 5.0705.3.0.1 (03/01/2007) ... سرعتش خیلی بهتر شده. زبان عربی هم که با آپدیت قبلی رفته بود برگشت. اما خبری از اکولایزر نیست.

ولی ارزششو داشت.

Moosina
03-06-2007, 18:45
من چهار بار این کارو کردم
بار اول 6 مگ
بار دوم 8 مگ
بار سوم 10 مگ
بار چهارم 12 مگ
قطع کرد دیگه اعصاب ندارم

outbox.blogfa
06-06-2007, 20:17
تم N70me برای N70 معمولی(سبز-قرمز-ابی) معروف

Y_mobile
07-06-2007, 22:23
:hello: سلام دوستان
من این کار رو برای n90 میخوام بکنم کسی میتونه کمک کنه در ضمن اطمینان دارم که این کار رو میشه کرد منبع اون هم سایت
:rules: Nokia.com http://press.nokia.com/PR/200509/1012276_5.html
اگر دوستان میتونن یک سر بزنن و حتما پاسخ بدید:didas:

:merci: :merci: :merci:

safialisha
07-06-2007, 22:48
كسي از دوستان به من كمك نميكنه تروخدا همكنون نيازمندياري سبزتان هستيم .مرسي

هيچ كاريش نكن و بي خيال اينكار شو فقط گوشيتو بايد ريست .... . با اين كد#7370#*

يا علي مدد

:Great:

hamid17285
08-06-2007, 12:47
بابا همش الکیه من که کلی وقتمو تلف کردم فقط گوشیم آپدیت شد .هیچ فرقی هم با ورژن قبلیش نداره سرعتشم فرقی نکرد پلیرشم جدید نشد تم جدیدم نیومد . به نظر من که اصلا نمیارز آدم وقتشو تلف کنه:flower:

Y_mobile
10-06-2007, 17:14
دوستان کسی به سوال من جواب نمیده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:praise::praise::pra ise::113::113::113::113::113::113::113::113:
در ضمن به دوست عزیز حمید آقا بگم فرق بین این دو به سرعت بر نمیگرده بیشتر به افزایش امکاناتی مثل ساپورت هدفون های موزیک ادیشن و امثال اینهاست:Great:

Amir405glx
11-06-2007, 13:34
آقا آخر Me بکنیمس یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارزششو داره یا نه ؟
ما که این 18 صفحه رو خوندیم نفهمیدیم آخر بهتر میشه یا بدتر یا فرقی نمی کنه !!!

Y_mobile
11-06-2007, 21:24
مدیران و ایجادکنندگان این بخش چرا جوابگویی وجود نداره لطفا مدیران اقدام نمایند

Y_mobile
11-06-2007, 21:28
ولی در مورد دوستانی که سوال میکنند این کار رو بکنند و یا نه باید بگم این کار رو برای برخی از گوشی ها بسیار اثر گذاره و میتونه امکاناتی از قبیل تم و یا تغییر در نوع موزیک پلایرش بشه ولی تمام این کارها رو میشه با نسب تم و برنامه که در سایت زیادهم هست انجام داد ولی در مورد سخت افزار این کار نمیتونه صدای گوشی رو زیاد کنه و یا کیفیت اسپیکر رو بیشتر کنه ولی برخی از دوستان از بهتر شدن سرعت میگن ولی حداقل تغییر میتونه ساپرت گوشی از لوازم موزیک ادیشن باشه مثل هندسفری های موزیک ادیشن و .....

AMIR
11-06-2007, 23:51
حاجي جون ما چيكار كنيم. به قول دوستمون 18 صفحه خونديم آخرش چي من تا 40 درصد يه بارم تا 60 درصد رفتم كنسل شد. كي چي چرا كنسل ميشه . اي بابا اين پست رو ببنديد كه مردم الكي اين چرنديات رو نخونن آقا اينا همه پوله كه تو شكم دولت ميره .اينترنت رايگان كه نيست. خدا حافظ با اين مديريت الكي.

pomidi
24-06-2007, 13:10
سلام دوستان.
من هم همين جمعه گذشته اين كار رو كردم و N70 خودم رو به N70Me تغيير firmware دادم. همون طور كه دوست عزيزمون almasi گفتند اين كار ريزه كاريهايي داشت كه زياد ذكر نشد.
كار تقريبا راحتيه.من با اينترنت معمولي خانگي انجام دادم و حدود 2 ساعت و 20 دقيقه كلا وقت گرفت.يه نكته اينجا هست و اون هم اينكه بايد ورژن firmware گوشي شما از اوني كي ميگيريد پايينتر باشه چون كل اينكار يه جور آپديت كردن و ارتقا نرم افزاريه. كاش عنوان تاپيك يه مقدار عوض مي شد چون براي گوشي N70 اين تغيير فقط ارتقا firmware به ورژني هستش كه تم موزيك اديشن داره. همين و بس. يعني اينكه اگر داشتن تم موزيك اديشن براتون مهم نيست آپديت نكنيد اما اگر زبان نوشتاري عربي رو نياز داريد مي تونيد فقط آپديت خود N70 رو انجام بدين. يه مورد ديگه اينكه نيازي به IP عوض كردن يا پراكسي هم نيست. كاملا معمولي.

تغييراتي كه در گوشي شما ايجاد ميشه از اين قراره:
1-آمدن دو تم جديد به جاي دو تم جانبي قبلي كه يكيشون همون تم ميزيك اديشن هستش. تم اصلي نوكيا هم باقي ميمونه كه اگه بخواهين به محيط معمولي N70برگردين هيچ مشكلي نداره.
2-سرعت تغيير محسوسي نكرده ولي به نظر سرعت بسته شدن منوها يه كم بيشتر شده.
3-زبان نوشتاري عربي اضافه شده البته به شرطي كه قبل از آپديت كد محصولي مربوطه رو با توجه به موقعيت جغرافيايي انخاب كنيد.
4-ورژن اين firmware اين ميباشد:V 5.0638.3.0.1 و البته براي RM-84 - ( گرچه خودم ورژن RM-84_V 5.0705.3.0.1_EURO رو به عنوان آخرين آپديت ديده بودم و داونلود شده تو كامپيوترم دارم اما سايت نوكيا همون اوليه رو فقط ارايه كرد اون هم بعد از كلي ناز و افاده!!!)
5-يه گزينه متاسفانه منفي (البته از ديد من): وقتي گوشي رو با اين آپديت جديد مي خواهيد از طريق نرم افزاري مثلا با FExplorer ريست كنيد هنگ ميكنه. من اينكار رو با N70 معمولي همين ورژني امتحان كردم اون هم همين طور بود. ايراد از firmware اين ورژن ميباشد. (V 5.0638.3.0.1)
6-موزيك پلير هيچ گونه تغييري نميكند.

در آخر اگه مشتاق انجام دادن اينكار هستيد به اينها احتياج داريد:
1-NokiaSoftwareUpdater.exe كه حتما الزامي هستش. (از خود سايت نوكيا گير بياريد.)
2-NSS كه فقط براي تبديل به N70Me لازمه نه آپديت معمولي. از لينك زير:http://soheiljulio.persiangig.com/other/N73_v3.0638.0.0.30(by%20soheil%20julio).rar
3-كابل اتصال كه در خود جعبه N70 وجود داره.
موفق باشيد.

پيغام زير براي من مياد:
no software uptodates available for your phone
در ضمن اين firmware :V 5.0638.3.0.1 روي گوشي منه. ايا همين موزيك اديشنه

rezastar
28-06-2007, 23:35
سلام من ان 70 ام را با برنامه ness کدش را تغیر دادم .ولی وتی میخواستم آپگرید کنم یه eror می داد( Network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly) خواهش می کنم یه توزیع کامل درباره چگونگی تغییر کد با ness و آپگرید کردن به من بدهید.merC

rezastar
29-06-2007, 21:49
مدیر سایت خواهش می کنم کمکم کنید.من هم ness را دانلود کردم هم برنامه Nokia Software Updater.و با ness کد گوشی را تغییر دادم ولی وقتی روی برنامه نصب شده Nokia Software Updater کلیک می کنم پس چند لحظه باز هم همان eroor را می ده.کمکم کنید.

rezastar
29-06-2007, 21:53
منظورم همان eror (Network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly)

amir_vala
01-07-2007, 14:06
درصورت امكان براي من نحوه تبديل و دريافت فايل nss رو توضيح بدين

reza4359
02-07-2007, 02:56
آدرس سايت نوكيا

reza4359
02-07-2007, 03:01
سلام من با كابل ان 70 مشكل دارم هر وقت به كامپيوتر وصلش ميكنم يا نميشناسش يا زود قطع ميشه لطفا بگين چكار كنم. يا علي

miladsector
02-07-2007, 16:11
سلام من با كابل ان 70 مشكل دارم هر وقت به كامپيوتر وصلش ميكنم يا نميشناسش يا زود قطع ميشه لطفا بگين چكار كنم. يا علي
ورژن جديد pc suite رو نصب كن درست ميشه ورژن جديدش اينه 6.83.14.1

rezastar
03-07-2007, 01:46
سلام به همگی.من اینترنتم dial up هستش-کد گوشی رو هم تغییر دادم(37)ولی وقتی می خواهم آپ کنم صفحه دانلود میاد.ولی وقتی رو دانلود کلیک میکنم می خواد 23.6 m دانلود کنه بلافاصله بعد از چند لحظه eror میده( Network connection lost.check your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly) حتی فایر والم هم خاموشه.حتی دیر وقت هم رفتم ولی باز هم این eror که واسم تکراری شده رو می ده.جالب اینجاست که تو کافی نت هم همین eror میده_چرا من که کد گوشیمو تغییر دادم باز هم می خواد 23.6 دانلود کنه به جای 46 m دانلود کنه و چه جوری میشه از دست این eror راحت شد.اگه کسی می تونه راهنمایی کنه ازش ممنون می شم 09132082934

Yaghoob.podine
04-07-2007, 03:49
سلام به همگی
تمشم عوض شده
زبان عربی هم نصب شده
اقا واقعا حال کردم
دم همتون گرم

سلام من همه این 18 صفه رو خوندم و این کارایی تو اولین صفه بود انجام دادم و لی فقط از کد 0539240 استفاده کردم خودم که از خونه وصل شدم دیدم خیلی کند پیش میره کنسل کردم فردا میرم انجامش میدم ببینم چی میشه مطمعن باشید جواب همه سوالاتونو میدم.
من اول N70 خودمو بدون تعقییر کد آپدیت کردمش اینم عکس پایان کارش:
http://i8.tinypic.com/4q8rig7.jpg
الانم کدگوشیو به 0539240 (این کد مال یه N70 me هستش که خودم از رو موبایل دوستم خوندمش ولی اون موقع به جزئیات پلیر گوشی دقت نکردم)تعقیر دادم بهم این آپدیتو داد که عکسش این پایینه داشتم میگرفتمش که همون طور که گفتم فردا کارو یه سره میکنم.
http://i10.tinypic.com/5yk51c7.jpg

Yaghoob.podine
04-07-2007, 14:33
من رفتم دانشگاه و همین الان کار آپدیت تموم شد.

http://i15.tinypic.com/6bvzskm.jpg

خوب اول اینکه با تم سبز موزیک ادیشن بالا اومد
دوم عربی هم بهش اضافه شد
سوم مدیا کی رو که میزنی پلیر باز میشه و اگه نگه داری رادیو
مالتی مدیا ستینگ از پوشه Tools حذف شده
مطمعن باشید سرعت گوشیتون تعقیرات چشم گیری داره
الان رفتم سراغ پلیر گوشی:
با لود مموری کارتم موردی نداشت البته 512M
باید بگم که از اکولایزر خبری نیست پس هر کی میگه داره یه عکس ازش بزاره!!!!!!!
ولی ریموت کنترل قبول میکنه
پس اگه یه خورده تو موبایل فروشیا بگردین میتونین یه قاب مشکی کامل با کلید و Hands free کنترل دار پیدا کنید تا یه همچین چیزی داشته باشین که خداییش عالیه

http://i17.tinypic.com/6fhgdwj.jpg

من با کد 0539240 آپدیت کردم حدود 50 دقیقه طول کشید
الانم این اطلاعات گوشیمه:
وقتی میزنم #0000#* میاد

V 5.0705.3.0.1
07-01-30
84-RM

اگه اینترنت پر سرعت دارین انجامش بدین خوبه مطمعن باشید اگه چیزس بهش اضافه نشه ازش کمم نمیشه حد اقل یه N70 استسنایی دارین که کمتر کسی دارتش.

arang
04-07-2007, 17:35
منم همين امروز ظهر آپديت كردم
تم سبز موزیک ادیشن داره
عربی هم ساپورت ميكنه ( البته قبلي هم داشت )
مدیا کی درست كار ميكنه
سرعت گوشي خيلي عالي شده
موزيك پلير با لود مموري 2g مشكلي نداره
از اکولایزر خبری نیست
من با اين كد آپديت كردم 0539237
در كل اگه اينترنت سرعت بالا داشته باشي خوبه

a_good_2004
04-07-2007, 21:49
منم همين امروز ظهر آپديت كردم
تم سبز موزیک ادیشن داره
عربی هم ساپورت ميكنه ( البته قبلي نداشت )
مدیا کی درست كار ميكنه
سرعت گوشي خيلي عالي شده
موزيك پلير با لود مموري 1g مشكلي نداره
از اکولایزر خبری نیست
من با اين كد آپديت كردم 0539237

ehsan.y
05-07-2007, 04:09
شما در صورتی که از کابل خود گوشی برای فلش استفاده میکنین باید نرم افزار NSS را در حالت Diamond protection Device نصب کنین.در این صورت نرم افزار گوشی هم باید نصب شده باشد(Nokia PC Suite)"میتوانید از سایت http://europe.nokia.com/A4144905 دریافت کنید.فایروال ویندوز هم باید غیر فعال باشد.درواقع سیستم باید گوشی شمارا بشناسد.
نرم افزار NSS را باز کرده و در بخش Phone info مقابل Porduct code کد 0543027 را وارد کنید.فیلد Enable را فعال کرده و دکمه Write را فشار دهید.
وقتی در نوار وضعیت حالت Ready را بعد عملیات مشاهده کردید نرم افزار گوشی (Nokia Pc Suite)را پاک کرده و نرم افزار بروز رسانی (NSU)را از سایت نوکیا به آدرس http://europe.nokia.com/A4176089 با حجم حدود 22مگابایت دریافت کنید.
باید آخرین ورژن نرم افزار NSU را در اختیار داشته باشید
نرم افزار را نصب کرده و گوشی را به سیستم متصل کنید.در این حالت شما باید به اینترنت متصل باشید.بعداز چند مرحله برنامه به شما اعلام میکند گزینه I know... را فعال کرده و next کنید تا آخرین ورژن firmware که درحال حاضر 5.0705.3.0.1 هستش با حجم حدود46مگابایت را دانلود کنید.این دانلود با خط اینترنت معمولی حدود 3تا5ساعت به طول خواهد انجامید.در طول مدت دانلود گوشی باید در حالت general بوده و غیرفعال باشد،زنگ خوردن یا خاموش شدن گوشی ممکن است دانلود را قطع نماید.
اگر firmware نسخه V 5.0638.3.0.1 را در اختیار دارید با کد 0543027 میتوانید به آخرین ورژن firmware ارتقا دهید.
وقتی دانلود تمام شده گوشی خود به خود فلش شده و از شما ساعت و تاریخ را میخواهد.
بعد از اتمام مراحل گوشی را خاموش کرده و باتری را بیرون کشیده و از محلی که مشخصات گوشی نوشته شده CODE گوشی را یادداشت کنید.مجددا گوشی را به سیستم وصل کرده و با نرم افزار NSS کد فعلی را به این کد تغییر دهید.برای اطمینان از موفقیت مراحل کد *#0000# در گوشی وارد کرده و مشخصات سیستم عامل آن را چک کنید
مزیت ورژن V 5.0705.3.0.1 نسبت به V 5.0638.3.0.1 بالا رفتن سرعت و عدم هنگ آن است و از معایب آن میتوان به نداشتن اکولایزر در پلیر و عدم ضبط صدای رادیو اشاره نمود.

Yaghoob.podine
07-07-2007, 13:39
آقا یه مشکل میخواستم یه N70 دیگهرو آپدیت کنم یه بار واسه آپدیت اومد و دیگه هر بار که رفتم این پیغام اومد....

http://i9.tinypic.com/4vdl74h.jpg

کسی میدونه مشکل از کجاست من که خودم گیج شدم!!!!!!!!!!!!!!

Yaghoob.podine
07-07-2007, 13:44
حتی با یه N90 هم امتحان کردم ولی بازم نشد که بشه!!!!!

http://i8.tinypic.com/4tg7qxt.jpg

به نظر خودم یا از اینترنته یا از اینکه نوکیا دیگه تعطیل کرده این قسمت از فعالیتشو!!!!!!!!!!!

ehsan.y
08-07-2007, 09:24
کد گوشی رو با نرم افزار Nss تغییر بدین و دوباره امتحان کنین

Yaghoob.podine
09-07-2007, 14:59
فرقی نکرد تازه اون N90 بدون تعقیر کد امتحان کردم!!

m-s-rayaneh
18-07-2007, 08:32
سلام
اميدوارم كه همه بروبچ از ان70شون لذت ببرن (ما كه نبرديم)
من دو سه روزي ميشه كه يه ان 70 معمولي خريدم رفتيم پيش فاميل كلاس بزاريم ضايه شديم رفت اومدم يه فيلم بزارم اونقدرگيركرد كه همه بيخيال شدن گفتند گوشي بهت انداختن

وقتي من اين پستها را براي آپدت خوندم خيلي حال كردم منم اين كارو ميكنم فقط به خاطربالا رفتن سرعت گوشي
لطفا بگيد به نظر شما اينقدر سرعت بالا ميره كه براي باز كردن گالري با رم ا گيگ مشكل نداشته باشه
ممنون

miladafshar
19-07-2007, 19:33
dameton Garmmmmmmmmmmmmmmm man N70 Almani kharidam bekhatere inke ghabo ghiafasho cope N70 Music Bod meshki ... Bade 5 saat update shod music kardam kheili mamnonam nokia baz az in frimwar haye jadidtar nadad?

m-s-rayaneh
20-07-2007, 03:48
سلام
اميدوارم كه همه بروبچ از ان70شون لذت ببرن (ما كه نبرديم)
من دو سه روزي ميشه كه يه ان 70 معمولي خريدم رفتيم پيش فاميل كلاس بزاريم ضايه شديم رفت اومدم يه فيلم بزارم اونقدرگيركرد كه همه بيخيال شدن گفتند گوشي بهت انداختن

وقتي من اين پستها را براي آپدت خوندم خيلي حال كردم منم اين كارو ميكنم فقط به خاطربالا رفتن سرعت گوشي
لطفا بگيد به نظر شما اينقدر سرعت بالا ميره كه براي باز كردن گالري با رم ا گيگ مشكل نداشته باشه
ممنون

درضمن وقتي *#0000# راميزنم
5.0705.3.0.1
30/1/2007
كه همون ورژني هستش كه دوستمون ميگه آپدت كنيم تبديل ميشه

يكي جواب بده ديگه:oups:

raminrt_2006
24-07-2007, 14:00
کسی لینک دانلود فریمور N70 Music Edition رو نداره

ghalandari
28-07-2007, 15:26
آقا سلام من وقتی تو خونه 1 ماه پیش برای آپدیت زدم کامل همون فایل 46 رو داد ولی dial up داشتم نشد
هالا بعد از 1 ماه رفتم کافی نت(دیروز) تا اومدم dawnloadکنم نوشت گوشی شما آپدیت هستش
الان هم v 5.638.3.0.1 18-09-2006 هستش
لطفا کمکم کنید

vaeznia
28-07-2007, 17:30
سلام به همگی اقا من یه مشکلی دارم توروخدا راهنماییم کنید چی کار کنم؟
من اومدم n70مو به me تبدیل کنم واسه همین product code گوشیمو به me تغییر دادم اما نتونستم اپ کنم اما حالا pc suite , یو اس بی منو نمیشناسه هر کاری کردم نشد حالا پی کار کنم pc suite کابل منو تو pc بشناسه
؟؟؟؟

vaeznia
28-07-2007, 17:31
لطفا جوابتون رو به email یا id من بفرستید
vaeznia_boy@yahoo.com

ACTION_GAMER
28-07-2007, 17:50
دوسته من شما فقط کافیه یه بار پی سی سویت رو ری اینستال کنید

mknj
01-08-2007, 21:05
ريسكش زياده!!!!!!!!!!!!!!

ghalandari
03-08-2007, 02:52
شرمنده ولی هیچ ریسکی هم نداره من وسط دانلود 20 مگ بودم که قطع شد اما گوشی چیزی نشد

aminjava
10-08-2007, 06:45
واقعاً ممنون كاش مي شد "دكمه تشكر " بيشتر از يك بار زد .... اي كاش
باتشكر

dark_nokia
14-08-2007, 02:05
سلام.اقایون من با dial up تلاش کردم 1 بار 6 مگ بار دوم 12 مگ و بار سوم 30 مگ شد اخرش eror داد قطع شد . خواهشن لینک دانلودشو اگه دارین بدین

aminjava
17-08-2007, 15:16
سلام
با اين كار يعني ما گوشيمون رو فلش كرديم . (1)
فرآيند تعويض Product Code رو توسط نرم افزار NSS رو لطفاً با تصوير آموزش بدين (2)، و اتفاقاتي كه امكان دارد بيفتد را بگين (3). لطفاً اين پست تبديل N70 به N70ME رو مثل اين پست تبديل K750 به W800توضيح بدين .(4)
با تشكر

ACTION_GAMER
17-08-2007, 15:23
دوسته عزیز همه چی در اولین پست هست دیگه بله یعنی فلش کردیم
2-هیچی چیزی مهمی نداره که بخوایم توضیح بدیمدوسته عزیز شما دو تاکلیک باید بکنید پرداکت کد رو بنویس Write رو بزن حله
3-ممکنه وسط کار دی سی بشین که مشکل نداره ولی در هنگام تزریق فریم ویر به هیچ وجه دی سی شدن پذیرفته نیست و مشکل ایجاد میکنه
4-منم ممنونم

mohammad386
18-08-2007, 00:00
سلام، خیلی ممنون از اطلاعات مفید همگی، من یه دارم وقتی که N70 رو به موزیک ادیشن تبدیل بکنی آیا میشه هنس فری موزیک ادیشن هم استفاده کرد منظورم اون دکمه ها روش هستش. استوپ و پلی و عقب و جلو. آیا این دکمه ها برای گوش که تبدیل شده هستش کار میکنه یا نه؟؟

senator21
20-08-2007, 19:11
آقا خواهشآ توضیحشو کامل با لینک نرم افزارهاش یکی واسه زیر دیپلم ها هم بذاره بخدا گیج شدم ترابخدا کمک کنیدممنون

JING3LKHAN
25-08-2007, 15:25
salaam.man nokia softwar upgrader ro donnload kardam vali vaghti be internet vasl misham in erooro mide{network connection lost.check your internet connection or whether a firewall preventing the operetion from working}badesh irewalo khamoosh kardam bazam hamin shod.khate internetam dial upe vali kheyli por sorate.mamnoon:Neutral:

JING3LKHAN
26-08-2007, 12:18
to ro khoda yeki bege in errore laanati vasse chie internetAm kheyli porsorate va firewallam khamoosh...{network connection lost.check youre network connection or maybe a firewall preventing the system from working}}}:115:

JING3LKHAN
28-08-2007, 14:17
baba torokhoda yeki kooomak kone .shadidan nyazmande yarie sabzetoon hastam

shahabgta
29-08-2007, 20:33
دوست عزیز من اپدیت کردم با dialup 5 ساعت طول کشید مشکل شما یا سرعت پاین اینترنته یا موقع شلوغی وصل می شی ویا firewall ویندوزت فعاله که باید غیر فعالش کنی در ضمن اگه گوشیت ریجستر اصلی نیست اصلا دست به این کار نزن

JING3LKHAN
30-08-2007, 23:06
na shahab jan khataam kheyli por oraate vali bazaam in erroro mide va ire wallamam khamooshe

JING3LKHAN
30-08-2007, 23:08
na shahab jan khataam kheyli por soraate vali bazaam in erroro mide va fire wallamam khamooshe

hossin salami
12-09-2007, 18:16
با سلام
من گوشی را میخواستم تبدیل کنم به موزیک ادیشن
Nokia Software Updaterپیغام خطا در شروع کاردر برنامه
cannot connect to nol serverبا مضمون
گوشی من n70
پروداکت گوشی را عوض کردم کد لبنان است
در کافی نت انجام دادم نشد
ولی در خانه جواب داد

ACTION_GAMER
12-09-2007, 22:00
سرعتتون به نظر پایین میاد شب از ساعت 12 به اونور تست کنید

grd
02-10-2007, 05:59
به این راحتی ها نمیشه سر نوکیارو شیره مالید(شاید تازگیا اینجوری شده)
من وقتی کد پروداکت رو به موزیک ادیشن تبدیل می کنم وبعد می خوام آبدیتش کنم گوشیمو همون ان 70 معمولی میشناسه...فکر کنم مشکل اصلی بچه ها همینه.لطفا یه فکری به حال ما بکنید که مردین از این همه تلاش واسه ان موزیک.
با تشکر...:flower:

nokia software update v1.4.0en 2007

frimware version
current:5.0616.2.0.3
update:5.0705.3.0.1
RM-84

nss 1.0.38.12 2006

windows media center 2005 sp2 crack

rouin
18-11-2007, 20:20
درهنگام اجراءنرم افزار اپديت نوكيا ارور1720 ميدهد لطفا راهنمايي كنيد

behrooz-m
03-12-2007, 10:38
لطفا يه نفر که n70 رو آبديت کرده براي بقيه آپلود کنه تا ما هم بتونيم استفاده کنيم
مثل اين تاپيک آبديت n73 رو براي دانلود گذاشته
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=31752

smalek
06-12-2007, 01:12
http://www.forum.gsm.am/showpost.php?p=2641&postcount=45
دوستانی که n 70 دارن و مایلن گوشیشونو به به موزیکال تبدیل کنن میتونن فایلاشونو از ادرس بالا بدون نیاز به nsu دانلود کنن.
درست مثل فایل هایی که برای n 73 گذاشته شده بود.
باید تو این سایت عضو شین و اگه نتونستید میتونید با دوست خوبم ikia عزیز در میون بذارید تا بهتون کمک کنه.
فقط کافیه پیغام خصوصی براش بفرستید.
یا حق.:lol::lol::lol:

arian arman
17-12-2007, 21:02
in link ke eshtebast

nimaaffos
05-02-2008, 02:56
سلام
دوستان برای ان 70 زمانی که کد رو میزنم و اوکی میشه برای آپدیت این ارور 2738 و متنش اینه.
errore 2738:could not access VBscript run time for custom action.
بعدش که اوکی میزنم دوباره این ارور میادش.
fatal error during installation

به نظرتون ایراد چیه؟

ikia
05-02-2008, 03:16
سلام
دوستان برای ان 70 زمانی که کد رو میزنم و اوکی میشه برای آپدیت این ارور 2738 و متنش اینه.
errore 2738:could not access VBscript run time for custom action.
بعدش که اوکی میزنم دوباره این ارور میادش.
fatal error during installation

به نظرتون ایراد چیه؟

احتمالا مشكل از ويندوز شماست.شما يه بار ديگه برنامه رو نصب كن اگه درست نشد بايد ويندوزت رو عوض كني.
در ضمن مراقب فايروال هاي ويندوز باش كه خاموش باشن.

اون آدرس هم دوست خوبم smalek دادن درسته و مشكلي نداره:

moryas
12-04-2008, 10:02
دوستانی که n 70 دارن و مایلن گوشیشونو به به موزیکال تبدیل کنن میتونن فایلاشونو از ادرس بالا بدون نیاز به nsu دانلود کنن.
درست مثل فایل هایی که برای n 73 گذاشته شده بود.
باید تو این سایت عضو شین و اگه نتونستید میتونید با دوست خوبم ikia عزیز در میون بذارید تا بهتون کمک کنه.
فقط کافیه پیغام خصوصی براش بفرستید.
یا حق.:lol::lol::lol:

ضمن عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما و دوست عزيز آقايikia من فايلهاي رو دانلود كردم حالا اين فايلها رو چيكار كنم لطفا راهنمايي كنين

peyman_ems
06-05-2008, 11:11
اقا یه ادم خیرخواه نیست فایل n70 music را uplode کنه وروش اجراشم توضیح بده تا ملت اینقدر سئوال نکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:merci:

mansur_iran
06-05-2008, 12:19
ببینید آپلود فایل ها کار سختیه اما تمام فایل های لازم تو فروم gsm هست که لینک اون رو دوستان گفتن و برای مطمئن شدن از لینک هم می تونی تو پیغام خصوصی از ikia بپرسی

یوزر نیم و پسورد هم به ترتیب اینهایه

mobilestanir
mobilestan

بعد از دانلود فایل ها و دانلود آخرین ورژن نوکیا سافت ویر آپدیتر میتونی با کمک این راهنما که ایمان عزیز زحمت اون رو کشیدن گوشی رو طی 5 تا 6 دقیقه آپدیت کنی(لازم به ذکره که تو این 5 دقیقه اتصال گوشی با کامپیوتر و کامپیوتر با اینترنت نباید قطع بشه)

taghikhani
11-05-2008, 18:08
تست شد و با موفقیت به پایان رسید. هرچند اصلا فکرش رو هم نمی کردم.
با این که NSU می گفت گوشی شما کاملا آپدیته و به عنوان n70 معمولی میشناختش من تیک Reinstall رو زدم و موفق شدم بعد از حدود بیست دقیقه (البته با سرعت 512 ولی تو ساعت شلوغی) تبدیلش کنم.
توصیه می کنم دوستان عزیز از ویندوز ویستا برای این کار استفاده نکنند چون یه کمی اذیت میکنه.
موارد توفیر بین این دو ورژن که من تجربه کردم:
1- سرعت
2- حذف موارد اضافه و دست و پا گیر
3- تغییر کاربری کلید مالتی مدیا
4- تمهای زیبا
5- تغییر پس زمینه رادیو و موزیک پلیر بسته به تم
از اکولایزر هم خبری نبود. ولی کلا راضیم. :merci: :wub:
از اونجایی که من خودم سیصد تا مشکل پیدا کردم دوستان هرمشکلی دارن مطرح کنن در حد سوادم جواب میدم. :28:

ardalan_p
12-05-2008, 21:29
ّسلام بروبچ
من وقتی گزینه read میزنم تو nss میزنه reading و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته write هم که میزنم به همین شکل
چه کار کنم؟

ardalan_p
13-05-2008, 11:40
کسی نبود؟

taghikhani
14-05-2008, 04:44
ّسلام بروبچ
من وقتی گزینه read میزنم تو nss میزنه reading و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته write هم که میزنم به همین شکل
چه کار کنم؟

اولا باید بگم اتفاق خاصی نباید بیفته. وقتی Write رو می زنی اون زیر باید بنویسه Writing... Done
اگر ننوشت:
1- فایروال ویندوز رو خاموش کن
2- چک کن ببین PC SUITE گوشیتو شناخته یا نه
3- کابلتو چک کن که قطعی نداشته باشه و اصل خود گوشی باشه
4- گوشیرو با کد 7370 ریست کن
5- اگر قبلا میشناخته و کد رو تغییر دادی ممکنه الان نشناسه. در این صورت مسأله ای نیست. گوشی رو آپدیت کن تبدیل میشه.

اگر با هیچکدوم از موارد بالا نشد از محیط نرم افزار عکس بگیر بزار ببینیم چشه! :)

ardalan_p
14-05-2008, 18:58
اولا باید بگم اتفاق خاصی نباید بیفته. وقتی Write رو می زنی اون زیر باید بنویسه Writing... Done
اگر ننوشت:
1- فایروال ویندوز رو خاموش کن
2- چک کن ببین PC SUITE گوشیتو شناخته یا نه
3- کابلتو چک کن که قطعی نداشته باشه و اصل خود گوشی باشه
4- گوشیرو با کد 7370 ریست کن
5- اگر قبلا میشناخته و کد رو تغییر دادی ممکنه الان نشناسه. در این صورت مسأله ای نیست. گوشی رو آپدیت کن تبدیل میشه.

اگر با هیچکدوم از موارد بالا نشد از محیط نرم افزار عکس بگیر بزار ببینیم چشه! :)

ممنون از شما دوست عزیز مشکلم حل شد
فقط الان که میخام آپدیت کنم عکس گوشی که میزنه n70 معمولی هستش مشکلی نداره؟

http://tinypic.info/files/xktvvu7psjjmzfas5s63.jpg

ardalan_p
14-05-2008, 20:16
یه مشکل دیگه
سر 16.1 مگ گیر میکنه ارور میده
2 بار امتحان کردم

taghikhani
15-05-2008, 16:24
ممنون از شما دوست عزیز مشکلم حل شد
فقط الان که میخام آپدیت کنم عکس گوشی که میزنه n70 معمولی هستش مشکلی نداره؟

http://tinypic.info/files/xktvvu7psjjmzfas5s63.jpg

نه دوست عزیز! هیچ مشکلی نیست. NUS هردوی این گوشیهارو با یه عکس نشون میده.

taghikhani
15-05-2008, 16:27
یه مشکل دیگه
سر 16.1 مگ گیر میکنه ارور میده
2 بار امتحان کردم

دوست عزیز اگر از اینترنت دایل آپ استفاده می کنید که عادیه. اگر هم از ADSL استفاده می کنید احتمالا سرعتش خیلی بالا نیست.
به هرحال توصیه می کنم در هر دو صورت شبها که اینترنت خلوت تره این کار رو انجام بدی.
چک کن ببین درایو C پر نیست؟

noory_boy
15-06-2008, 02:59
سلام به دوستان
من چون اينترنت پر سرعت ندارم مي خواهم از روش دوم كه 5 _ 6 دقيقه طول مي كشه استفاده كنم . فايل اموزشي رو خوب خوندم ولي چند سوال برام پيش اومد
1-مگه نبايد فايل اپگريد يك فايل با حجمي حدود 46 مگ باشه ؟ پس چرا تو فروم gsm سه تا فايل اپلود شده با حجم 9 مگ و يك فايل با حجم 3 مگ هست؟ اين فايلها بايد تو كدوم پوشه ها كپي بشن
2-ايا اين فايل با پروداكت كد خاصي دانلود شده؟
3-ايا فايل 46 مگي جاي ديگري اپلود نشده. خواهش مي كنم يكي اين فايلو اپلود كنه. مشكل خيلي ها حل ميشه.

bijanbeh
01-08-2008, 06:59
آخرین ورژن n70 چیه

ikia
01-08-2008, 19:35
آخرين ورژن n70

v 5.0705.3.0.1
30-01-07
rm 84

teo
19-08-2008, 00:54
داداش اگه گوشی رو مستر ریستش کنیم هین دوباره معمولی میشه؟
البته گوشی من موزیکال بود ولی یبار فلشش کردم الان شده معمولی تمهاش رفتن و تم نوکیای معمولی اومده خیلی میخوام که مثه قبلش بشه
مرسی داداش از راهماییت

Rubina
19-08-2008, 03:08
با مستر ریست که معمولی نمیشه آخه!!!!

m2_mollahoseini
26-08-2008, 17:44
با سلام
product codeفایلهای فرم gsmچیه وعربی رو ساپرد می کنه یا نه؟

ikia
27-08-2008, 19:54
با سلام
product codeفایلهای فرم gsmچیه وعربی رو ساپرد می کنه یا نه؟
شما پروداكت كد مربوط به هر زباني رو ميخوايين رو گوشي ست كنيد و موقع آپديت اگر لازم باشه فايل مربوط به زبان رونهايتا 15-10 مگ همونجا دانلود ميكنه.

moderntalking12
07-02-2009, 19:00
من کد گوشی رو عوض کردم اما وقتی میخوام آپدیتش کنم میگه نیازی به آپدیت نیست، در حقیقت اصلا متوجه کد جدید گوشی نمیشه (یا یه همچین چیزی)!! :023:
در ضمن گوشیمو هم حدود یکی دو سال پیش آپدیت کرده بودم به جدیدترین نسخه یعنی : 5.0705.3.0.1
موقع آپدیت هم همین کد رو نشون میده! حالا من چجوری مجدد آپدیت کنم؟؟؟ :7:

m_alborz2006
19-09-2009, 15:40
آقا اینکه پیقام ساری میده اسلا وصل نمیشه بهسایت تا اپدیت کنه

S@NDMAN
21-09-2009, 01:31
بيشتر و واضح تر توضيح ميدين تا بتونيم كمكتون كنيم؟
پست ارسال شده توسط موبايل