PDA

View Full Version : تغییرات اساسی در انجمن سامسونگ

ShahabSAMSUNG
17-05-2007, 02:50
سلام دوستان.
همونطور که می بینید، تغییراتی در انجمن سامسونگ در حال انجام هست. کارگران مشغول کارند!!!!
اولاً که یه مدت طول می کشه تا انجمن بطور کامل مرتب بشه. من روزی چند ساعت از وقتم رو دارم به دسته بندی و انتقال تاپیک ها به جای مناسب اختصاص میدم تا انشالله انجمن ترتمیزی داشته باشیم.
دوماً به احتمال خیلی زیاد، برای خیلی از شما که تاپیک ها رو توی انجمن سامسونگ ایجاد کردید، پیغام های خصوصی اتوماتیک از طرف سیستم زده میشه و تغییر محل تاپیک ها رو بهتون اطلاع میده.
از بابت شلوغی پیغام های خصوصیتون هم عذر خواهی می کنم.

امیدوارم اینجا بهترین و بزرگترین انجمن موبایل سامسونگ بشه. (مگه الان نیست؟؟!!!:smilie:)

ShahabSAMSUNG
19-05-2007, 03:36
دوستان،
نقل و انتقالات انجمن سامسونگ پایان یافت. فقط مونده یه خونه تکونی و حذف موضوعات اضافی.
اگه مورد خاصی هست که از قلم افتاده، می تونید گوشزد کنید. ممنون هم میشم.

Arash66
19-05-2007, 11:07
آقا شهاب الان ديدم ...
دستت درد نكنه !

xboy_senator
19-05-2007, 19:32
از زحماتی که می کشی ممنون .
تغییرات خوبی بودش .َ

AmirSAMSUNG
19-05-2007, 23:24
آقا شهاب دستت درد نکنه اگه اینطوری پیش بری واقعا انجمن سامسونگ این سایت بی رقیب میشه.

smaiel
19-05-2007, 23:42
انصافا انجمن سامسونگ با وجود آقا شهاب متحول شده
دستت درد نكنه شهاب جان

amir buffon
02-08-2007, 17:22
شهاب جان دستت درد نکنه واقا بیشتر بخش مهم سامسونگ از شما سرچشمه گرفته

ShahabSAMSUNG
01-09-2007, 18:00
دوستان یه خبر جدید:

ایشالله به زودی قسمت آموزش هم به انجمن سامسونگ اضافه میشه و آموزش ها به اون قسمت منتقل میشه.
تا بحال آموزش ها رو در بخش برنامه و بازی قرار می دادم و چون تعدادشون داره زیاد میشه، لازم دیدم که قسمت آموزش جداگانه تشکیل بشه.

xboy_senator
01-09-2007, 19:29
دوستان یه خبر جدید:

ایشالله به زودی قسمت آموزش هم به انجمن سامسونگ اضافه میشه و آموزش ها به اون قسمت منتقل میشه.
تا بحال آموزش ها رو در بخش برنامه و بازی قرار می دادم و چون تعدادشون داره زیاد میشه، لازم دیدم که قسمت آموزش جداگانه تشکیل بشه.

فكر خوبي هستش شهاب جان .

براي بخش تخصص هم چيزي نداري ؟

آخه حيف هستش خالي بمونه .

ShahabSAMSUNG
02-09-2007, 15:58
بخش تخصصی رو تا به نتیجه نرسم، نمی تونم پر کنم.
نمی خوام الکی پر بشه. می خوام بخش تخصصی جایی باشه که تو دکون هیچ عطاری پیدا نشه.