View Full Version : روش تشخیص اصل بودن P990 ؟؟؟؟(( کسی می دونه ))
Arsalan-m
22-05-2007, 12:58
ما که گیج شدیم چه جوری بفهمیم این گوشی اصل هساهمه فروشنده ها هم گوشی ها ای که می فروشن می گن 100 % فرانسه است
روشی . راه حلی نداره
شاید این تاپیک بتونه کمک بکنه.
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=27375
TSAO TSAO
22-05-2007, 13:27
سلام دوست خوبه من
به حرف هيچ فروشنده اي گوش نكن و براي اينكه مطمئن باشي گوشه اصل ميگيري با گارانتيه سيتادل خريداري كن
hamilton
23-05-2007, 20:27
يك سايت هم وجود داره كه شما ميتوانيد شماره IMEI گوشي خودتون را در آن وارد كنيد و از صحت و سقم آن مطلع شويد:
اين هم آدرس سايت:
https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr
™ليلاشGSM
24-05-2007, 05:24
آقا اينجا همه استاد ولي هيشكي جواب نميده...
من يه چند تا سوال دارم من قصد خريده يه 990 دارم به همين زودي ميخواستم بدونم كه اين گوشي 2 جور اونطور كه من تو اين سايت ديدم اعضا ميگفتند هست يكيش فرانسه يكي ديگشم چيني من ميخوام اصل فرانسه بخرم البته حالا يا بدون گارانتي و يا گارانتي متفرقه كه بدون گارانتي 330 /340 ميگند ولي با گاررانتي 370/ 380 ميگند. شايد شما بگين اگه ميخواي اصل باشه مطمئن باشي با گارانتي سيتادل بخر ولي اونم گرونه يكم ميخوام بدون گارانتي و يا گارانتي متفرقه بخرم من هر دوي اينارو كه سوال كردم گفتند اصل هستش سريالشون هم درسته...
حالا من ميخوام اينو بدونم اگه سريال خود گوشي با پشت گوشي و جعبه گوشي يكي باشه آيا گوشي اصله و فرانسه هست؟؟؟ و يا بازم اينا الكيه؟؟؟ لطفاً راهنمائي كنين خيلي ضروريه...
TSAO TSAO
24-05-2007, 19:11
من يه چند تا سوال دارم من قصد خريده يه 990 دارم به همين زودي ميخواستم بدونم كه اين گوشي 2 جور اونطور كه من تو اين سايت ديدم اعضا ميگفتند هست يكيش فرانسه يكي ديگشم چيني من ميخوام اصل فرانسه بخرم البته حالا يا بدون گارانتي و يا گارانتي متفرقه كه بدون گارانتي 330 /340 ميگند ولي با گاررانتي 370/ 380 ميگند. شايد شما بگين اگه ميخواي اصل باشه مطمئن باشي با گارانتي سيتادل بخر ولي اونم گرونه يكم ميخوام بدون گارانتي و يا گارانتي متفرقه بخرم من هر دوي اينارو كه سوال كردم گفتند اصل هستش سريالشون هم درسته...
حالا من ميخوام اينو بدونم اگه سريال خود گوشي با پشت گوشي و جعبه گوشي يكي باشه آيا گوشي اصله و فرانسه هست؟؟؟ و يا بازم اينا الكيه؟؟؟ لطفاً راهنمائي كنين خيلي ضروريه...
..
سلام
عرض كردم براي اطمينان از اصل بودن گوشي فقط و فقط با گارانتيه سيتادل خريداري شود
SaTaN 666
26-05-2007, 14:50
هنوز گارانتی سیتادل 580.000 تومنه
سلام دوست خوبم . گارانتی داشتن یک گوشی هیچ مهر تاییدی برای اینکه گوشی اصل باشه نیست ، اصلاً ربطی به هم ندارند ، فقط بگم که به تاریخ گارانتی تو کشورمون توجه کن و پولتو الکی دور نریز ، در ضمن چین مونتاژ میکنه مثل زانتیا وتولید قطعات اصلی با کشور فرانسه هست تازه بقیه قطعات تولید شده در کشورهای دیگه بصورت رندوم توسط شرکت اصلی تست میشن ، پس جای نگرانی نیست .:merci:
SaTaN 666
10-07-2007, 10:59
سلام دوست خوبم . گارانتی داشتن یک گوشی هیچ مهر تاییدی برای اینکه گوشی اصل باشه نیست ، اصلاً ربطی به هم ندارند ، فقط بگم که به تاریخ گارانتی تو کشورمون توجه کن و پولتو الکی دور نریز ، در ضمن چین مونتاژ میکنه مثل زانتیا وتولید قطعات اصلی با کشور فرانسه هست تازه بقیه قطعات تولید شده در کشورهای دیگه بصورت رندوم توسط شرکت اصلی تست میشن ، پس جای نگرانی نیست .:merci:
دوست من
سیتادل نماینده اصلی پخش سونی اریکسون در ایرانه و با پخش گوشی های قلابی خودشو خراب نمیکنه:rules:
Armin1370
10-07-2007, 11:55
دوست من
سیتادل نماینده اصلی پخش سونی اریکسون در ایرانه و با پخش گوشی های قلابی خودشو خراب نمیکنه:rules:
نه دوست عزیز این طوری هم نیست.من دوستم تو سیتادل کار می کنه و همیشه هم می گه که گوشی که وارد ایران می شه و خود سیتادل با گارانتی می ده تو بازار هیچ فرقی با بقیه نداره.تمامی اینها رو در هر مقطع زمانی یک دلال وارد می کنه.من الان با گارانتی نوین دارم که شاید اصلا اسم این رو هم نشنیده باشید ولی تو تمام این سایتها که گفتید و از تمام راهها که دوستان گفته بودن چک کردم و دیدم این گوشی فرانسویه.نیازی به پول اضافه دادن نیست.فقط دوستان سعی کنند تا جایی که امکان داره از مغازه های محلی که میشناسن و به شرط فرانسوی بخرن.چون این جوری نهایتا 10 هزار تومان بیشتر می دن ولی جنس خوب می خرن.در مورد قیمت گارنتی سیتادل هم من هفته پیش که علاعدین بودم ، P990 با گارانتی سیتادل 370 هزار تومان بود.
سلام به همه دارندگان P990i
از دوستان عزیزی که اینهمه از گارانتی سیتادل تعریف و تمجید میکنند خواهش میکنم از همون مسئولای سیتادل بپرسن از کجا میشه فهمید گوشی ساخت فرانسه هست یا نه ؟ اگه تونستن بگن که مشکل همه این دوستان حل میشه ، در غیر اینصورت سعی کنید با دلایل قانع کننده از گارانتی هاتون حمایت کنید .:merci: من بعید میدونم بتونن بگن :exclaim:
سلام به همه دارندگان P990i
از دوستان عزیزی که اینهمه از گارانتی سیتادل تعریف و تمجید میکنند خواهش میکنم از همون مسئولای سیتادل بپرسن از کجا میشه فهمید گوشی ساخت فرانسه هست یا نه ؟ اگه تونستن بگن که مشکل همه این دوستان حل میشه ، در غیر اینصورت سعی کنید با دلایل قانع کننده از گارانتی هاتون حمایت کنید .:merci: من بعید میدونم بتونن بگن :exclaim:
فكر نكنم جواب قانع كننده اي براي اين سوال وجود داشته باشه:whistle:
سلام دوستان .
خبری از مسئولان سیتادل نشده؟ نگران نباشید خبری نمیشه ، چون خودشونم میدونن دارن چیکار میکنند ، فقط گارانتی میکنند و قیمت گوشی بالا میره ، همین . حالا این گارانتی چیه ؟ شامل چه چیزهایی میشه ؟ خدا داند .
Armin1370
12-07-2007, 08:59
سلام دوستان .
خبری از مسئولان سیتادل نشده؟ نگران نباشید خبری نمیشه ، چون خودشونم میدونن دارن چیکار میکنند ، فقط گارانتی میکنند و قیمت گوشی بالا میره ، همین . حالا این گارانتی چیه ؟ شامل چه چیزهایی میشه ؟ خدا داند .
بابا دوستان من قبلا هم گفتم،الانم می گم.من از دوستم تو سیتادل که پرسیدم گفت گوشی هایی که سیتادل می ده با بقیه تفاوت نداره.در هر پارت جنسی که یک دلال وارد می کنه.تعدادی رو سیتادل ساپورت می کنه و ادمه رو بقیه گارانتی ها.هیچ تفاوتی بین سیتادل و بقیه نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت.
سلام دوستان .
این مطالب رو از یک سایت خوب دیگه در آوردم ، خوب دقت کنید : نقل قول :
من تازه P990 چینی رو از نزدیک دیدم خیلی با اونی که شما میگید و انقدر با اطمینان مینویسید فرق داره، آپدیت هم میشه اصل هم هست سریال نامبرش هم مثل مال ما قدیمیاست ولی:
ـ چراغ فلیپش سفید نیست و تو مایه های آبی فیروزه ایه
- هیچ جا کشور سازنده قید نشده.
- قابلیت خواندن دست خط چینی رو داره
این دومین مطلب
گوشی P990 در دو مدل روانه بازار می شود که به ترتیب عبارتند از:
- مدل P990i Dual mode UMTS فروش در بازارهای اروپا، آسیا، خاورمیانه، آفریقا
- مدل P990c Dual mode UMTS فروش در بازارهای چین
همچنین Sony Ericsson P990 دارای چهار نوع مختلف صفحه کلید است: QWERTY، QWERTZ، AZERTY و Russian
این سومین مطلب
بی هیچ تردیدی گوشی های 990 ی که روشنایی فیلیپ اونها رنگ فیروزه ای هست چینی هستن
تازه تر این که 3 تا لیبل ای ام ای روی بسته 990 بر چسب شده !
990 های رنگ تیره تری دارن و چراغ فیلیپ اونها شیری رنگ هست
اصل هستن
امیدوارم از این مطالب استفاده کرده باشید. :merci:
این رو مطمئن هستم دیروز یک P990 دیدم که دارای صفحه کلید مجازی چینی بود و رنگ نور صفحه دقیقا این رنگ.
parhamp990i
22-07-2007, 19:12
وا ماله منم فنلانده.حتمآ از وقتی ایرانسل اومده اینجوری شده.راستی دکمه های فلیپ من در حالت خاموشم آبین ولی چراقشون که زیره سفید میزنه و وقتی به اون قطعه روشنه آبی میخورن دکمه ها آبیه کم رنگ میشن .اینم چینیه؟
parhamp990i
22-07-2007, 19:17
ولی رنگه پنج دکمه ی بالاییش سفید کدره.
ولی رنگه پنج دکمه ی بالاییش سفید کدره.
ببين تو قسمت زبان براي صفحه كليد مجازي زبان چيني رو داري يانه؟:wink:
سلام به دوستان گرامی .
من 2 مطلب با عکس براتون میزارم خواهشاً توجه کنید و به عکسها نگاه کنید
اولی اینه که P990 سه مدل داره P990a , P990c , P990i اینها رو میگم که اینقدر بحث نکنید روی گوشیتون , ببینید مال شما کدوم یکیش هست و اینم عکس از مطلبم
http://i13.tinypic.com/6g1xq39.jpg
دومیشم در مورد کسایی که میگن توی پک p990 هندزفری بلوتوث داره و اونها فرانسوی اصل هستند ولی متاسفانه اینطوری نیست به عکس زیر خوب توجه کنید
http://i15.tinypic.com/5xpgqw1.jpg
ممنونم از همه دوستان:merci:
Cyber_Tomcat
23-07-2007, 02:59
سلام به دوستان گرامی .
اولی اینه که P990 سه مدل داره P990a , P990c , P990i اینها رو میگم که اینقدر بحث نکنید روی گوشیتون , ببینید مال شما کدوم یکیش هست و اینم عکس از مطلبم
http://www.picscrazy.com/thumb/p990i-1.jpg (http://www.picscrazy.com/view/p990i-1)
دومیشم در مورد کسایی که میگن توی پک p990 هندزفری بلوتوث داره و اونها فرانسوی اصل هستند ولی متاسفانه اینطوری نیست به عکس زیر خوب توجه کنید
http://img.majidonline.com/thumb/103312/p990i.jpg (http://img.majidonline.com/ascii/103312/p990i.jpg)
زمان اعلام P990 در سال 2005 گفته بودند که قراره P990a هم برای بازار آمریکای شمالی (GSM850) بیاد ولی تا به حال که نیومده. البته هنوز معلوم نیست که آیا هرگز خواهد اومد یا نه چون P910a هم مدتی بعد از P910i اومد (البته من بعید میدونم).
در محتویات پک P990 همون طور که دوستمون گفتند از هندزفری بلوتوث خبری نیست.
Mohammad62
23-07-2007, 12:17
سلام به دوستان گرامی .
http://i13.tinypic.com/6g1xq39.jpg
http://i15.tinypic.com/5xpgqw1.jpg
در مورد اصل بودن و هندزفری داشتن که نمیشه گفت اونی که هندزفری داره اصله شاید واقعا یک گوشی اصل باشه و فروشنده یا شرکت گارانتی کننده از تو پکیج برش داره اگر شما واقعا p990 داشته باشی یک نگاه به کارتن گوشیت میندازی تمام محتویات داخل جعبه رو که هندزفری بلوتوس هم توش هست رو جعبه با عکس انداخته مال ما که داشت حالا بقیه رو نمیدونم رو کارتن گوشیتون رو نگاه کنید ببینید نوشته یا نه اگر خواستید از کارتن گوشی خودم عکس میزارم
شما هم که از سیتادل سوال داشتید متاسفانه الان شمارش همراهم نیست ولی تو خیابان جمهوری قبل از شیخ هادی نمایندگی سونی هست به اسم بازرگانی ایران که تو طبقه دوم ساختمان بالای بازرگانی ایران محل سیتادل هست میتونید برید اونجا سوال کنید
یه سوال:
فلیپ گوشی من رنگ نور اعدادش فیروزه ای سفید ولی رنگ کلید های جهت نما سفید شیری هست
در کیبرد مجازی اون هم این 3 تا گزینه رو داره
123_abc _ و به زبان فرانسوی aeo که بالای این 3 تا حروف دو تا نقطه داره و زبان آلمانی یا فرانسوی داره
حالا گوشی من ساخت کجاست؟
سلام دوستان .
این مطالب رو از یک سایت خوب دیگه در آوردم ، خوب دقت کنید : نقل قول :
من تازه P990 چینی رو از نزدیک دیدم خیلی با اونی که شما میگید و انقدر با اطمینان مینویسید فرق داره، آپدیت هم میشه اصل هم هست سریال نامبرش هم مثل مال ما قدیمیاست ولی:
ـ چراغ فلیپش سفید نیست و تو مایه های آبی فیروزه ایه
- هیچ جا کشور سازنده قید نشده.
- قابلیت خواندن دست خط چینی رو داره
این دومین مطلب
گوشی P990 در دو مدل روانه بازار می شود که به ترتیب عبارتند از:
- مدل P990i Dual mode UMTS فروش در بازارهای اروپا، آسیا، خاورمیانه، آفریقا
- مدل P990c Dual mode UMTS فروش در بازارهای چین
همچنین Sony Ericsson P990 دارای چهار نوع مختلف صفحه کلید است: QWERTY، QWERTZ، AZERTY و Russian
این سومین مطلب
تازه تر این که 3 تا لیبل ای ام ای روی بسته 990 بر چسب شده !
990 های رنگ تیره تری دارن و چراغ فیلیپ اونها شیری رنگ هست
اصل هستن
امیدوارم از این مطالب استفاده کرده باشید. :merci:
دوست عزیز این این مطلب رو فراموش کردی وقتیکه گوشی P990 i برای اولین بار در دنیا و در نمایشگاه موبایل لندن در اروپا مطرح شد طبق عکس زیر نور صغحه کلید اون فیروزه ای هست
این دلیل خوبی نیست که بگیم این گوشی چینی هست
این هم عکس:
http://img.photoamp.com/pa/07/07/23/a3QqhzAF.jpg
Armin1370
23-07-2007, 15:22
دوستان من 100 بار گفتم،یک بار دیگه هم می گم که من از دوستم پرسیدم و اون گفت که سیتادل هیچ فرقی با بقیه نداره.در مورد هندزفری بلوتوث هم سوال کردم و گفت که سیتادل این هندزفری ها رو وارد می کنه و چون به اندازه دلخواه فروش نمی ره.اونها رو روی P990 می ذاره و پولش رو از اون طریق می گیره و چون شک میندازه تو بازار که این اصله و بقیه تقلبیه،مردم هم خوب پول می دن.وقتی تو کاتالوگ اصلی گوشی عکسی از هندزفری بلوتوث نیست،آخه چه طوری این امر امکان داره.در ضمن من یکی از دوستام جز اولین نفراتی بود که P990 رو تو ایران خرید،وقتی که هنوز چینی اون اصلا تولید نشده بود و تو جعبش هندزفری نبود و وقتی کاتالوگ اون رو هم دیدم،خبری از هندزفری بلوتوث نبود.
يه دليل براي تقلبي بودن اينه كه اگه زبان چيني در قسمت زبانهاي صفحه كليد مجازي موجود باشه ميشه گفت به احتمال زياد گوشي چيني هستش:wink:
CONS†AN†INE
24-07-2007, 01:55
حالا یکی به من بگه که اون دسته از گوشی های چینی (P990) چه مرگشونه فرق هاشو بگن با دلیل !!!؟:didas:
ali_satelite
24-07-2007, 02:27
یکی به من بگه چرا پایین بعضی از P990 ها نوشته P990iومال بعضی ها نوشته Quick Share
Cyber_Tomcat
24-07-2007, 02:44
یکی به من بگه چرا پایین بعضی از P990 ها نوشته P990iومال بعضی ها نوشته Quick Share
اونهایی که در اینترنت میشه دید که روی اونها Quick Share حک شده در واقع نمونه های اولیه ی P990 بودند که به تعداد خیلی اندک تولید شدند و برای نمایشگاه ها یا سایتهای معرفی موبایل فرستاده میشدند، ولی اون هایی که به تولید انبوه رسیدند و وارد بازار شدند همه پایینشون P990 نوشته شده.
سلام دوستان خوبم .
من تو پست قبلیم که 3 مورد رو گفتم مطالب رو دیدم جالبه از جای دیگه ای گرفته بودم تا شما هم ببینید ، حالا گفته های من دلیل بر تایید اون نوشته نیست ، اگه باعث ایجاد ذهنیت بد در شما شده معذرت میخوام .
:merci:
AMINNA_MEDIA
26-07-2007, 00:47
سلام دوستای گلم
با اجازه از آقا فرید
یه نکته مهم هست اونم اینه که پشت قوطی گوشیهای چینی ، زبان چینی هم ساپورت شده هست و سریال بارکدش هم کاملا معلوم میکنه.اصلا ربطی به رنگ چراغ فلیپ هم نداره و در ثانی به گارانتی هم ربطی نداره فقط میشه گفت الان در بازار گوشیهای چینی P990 خیلی زیادن.
:merci:
sadra_sina
29-07-2007, 18:05
salam, omidvaram haletun khub basheh
gushihaye p990 ke alan tuye bazar rikhteh hamashun chini hastan(hatta ounaee ke ruye boardeshun neveshteh shodeh "made in france" pakeijeshunam ke kamel nist) p990 vaqean asl albatteh pake kamelesh digeh vared nemisheh, ounam be khatere qeimate bishtaresheh ke chizi hodude 650 dar miad, qashangtar begam digeh kesi be oun surat nemikhareh, vali khob man khodam parsal ba hamin qeimat kharidam, dar zaher(che sakhtafzari che narmafzari) hich farqe kolli ba ham nadaran, albatteh ageh daqiq bashi tuye sakhtafzar tafavotaee mibini, mohemtarin tafavoteshun ineh: zire kiborde dakhlie gushi kiti vojud dareh ke bayad rush hak shodeh basheh "made in france" ageh neveshteh nashodeh basheh modele chini hast, hatta ageh barchasbe boardesh "made in france" dashteh basheh, moeassefaneh in kito joz ba baaz kardane gushi nesheh did, in p990 300 tomani hamin chinias, tedad dafaate bishtari hang mikoneh, omre kamtari dareh(zud suz hastesh) va kholaseh inkeh asl nist, tehrano begardi shayad betuni hamun 650 tomanio gir biari, albatteh inam begam ke pake kamele model chinie chizi hodude 500 dar miad ke bazam ta 650 rahi bas tulanis!
bebakhshid ageh phinglish neveshtam.
salam, omidvaram haletun khub basheh
gushihaye p990 ke alan tuye bazar rikhteh hamashun chini hastan(hatta ounaee ke ruye boardeshun neveshteh shodeh "made in france" pakeijeshunam ke kamel nist) p990 vaqean asl albatteh pake kamelesh digeh vared nemisheh, ounam be khatere qeimate bishtaresheh ke chizi hodude 650 dar miad, qashangtar begam digeh kesi be oun surat nemikhareh, vali khob man khodam parsal ba hamin qeimat kharidam, dar zaher(che sakhtafzari che narmafzari) hich farqe kolli ba ham nadaran, albatteh ageh daqiq bashi tuye sakhtafzar tafavotaee mibini, mohemtarin tafavoteshun ineh: zire kiborde dakhlie gushi kiti vojud dareh ke bayad rush hak shodeh basheh "made in france" ageh neveshteh nashodeh basheh modele chini hast, hatta ageh barchasbe boardesh "made in france" dashteh basheh, moeassefaneh in kito joz ba baaz kardane gushi nesheh did, in p990 300 tomani hamin chinias, tedad dafaate bishtari hang mikoneh, omre kamtari dareh(zud suz hastesh) va kholaseh inkeh asl nist, tehrano begardi shayad betuni hamun 650 tomanio gir biari, albatteh inam begam ke pake kamele model chinie chizi hodude 500 dar miad ke bazam ta 650 rahi bas tulanis!
bebakhshid ageh phinglish neveshtam.
دوست من این پست یا هر پست دیگه ای با حروف لاتین تایپ بشه حذف میشه.
سلام
اين مطلب رو از يه سايت ديگه برداشتم، فكر مي كنم توضيحات خوبي داده:
نکات طلایی برای کسانی که می خواهند این گوشی را بخرند :
از شانس نمایندگی سیتادل تو شهرمون از همکلاسی های قدیم دانشگاهی در اومد و اطلاعات ذیقیمتی در اختیارم گذاشت که واسه خرید میلیون می ارزه..البته اینجا فقط مطرح میشه و کپی رایتش هم محفوظ...
1-تمامی p990 ها از بدو خلقت مونتاژ چین و قطعات سفارشی سونی اریکسون به کارخانجات سفارش قطعه به عنوان مثال در فرانسه هستند...
2-بزرگترین مصرف کننده محصولات گوشی در جهان اول آمریکا و بعد اروپا و بخصوص کشورهای اسکاندیناوی و بعد خاور میانه هستند..
3-متاسفانه علیرغم تمامی وعده وعید های سونی اریکسون و انتظارات بالای مصرف کنندگان بخصوص بعد موفقیت فوق العاده p910 در سطح جهانی این گوشی p990 نتوانست آنچنان که باید رضایت بالای مصرف کنندگانی که منتظر خلاقیت باشکوه سونی اریکسون پس از خلق p910 بصورت افسانه ای در زمان خود بوده را تکرار کند...
4-سونی اریکسون بدنبال عدم استقبال از گوشی جدید خود علیرغم تبلیغات فراوان و عدم تکرار موفقیت درخشان خود پس از سلف تولیدی ناچار به شتاب در طرح و تولید مدل دیگری از گوشی فوق در همان سری با کمی تفاوت در جهت تنوع بخشیدن و نوع آوری و حفظ خط تولید سریp گردید..موفقیتی که در سری w و همچنین k بوجود امد سونی اریکسون را قانع نموده بود که در سری p نیز می تواند موقعیت موجود را محفوظ نماید غافل از اینکه چنین نشد و بنابراین سونی اریکسون برای راضی نگاه داشتن سهامداران بزرگ خود کوشید خود را از مخمصه موجود بیرون آورد...
(یادتون باشه شما محکوم به انتخاب و مصرف کردن هستید و رضایت و عدم رضایت شما هیچ تاثیری در میزان سهام این شرکت در بازارهای جهانی نمی ذاره ولی در کشورهای ثروتمند هرگونه عدم ابراز رضایت منجر به نزول ارزش سود و در بدترین حالت کاهش شدید ارزش سهام شرکت فوق می شود)
5-با عدم استقبال کافی در بازارهای آمریکای شمالی و عدم استقبال مناسب در بازارهای اروپا(یادتون باشه که اونجا هم قدرت خرید مناسبی دارند و هم قدرت انتخاب متنوع تری)و با جمع اوری استوک های موجود در سطح بازارهای جهانی علیرغم پیش بینی فروش بالا در نهایت سونی اریکسون تصمیم گرفت تا برای اولین بار بازارهای خاورمیانه و شمال آفریقا را هدف قرار دهد تا هم میزان ارزیابی از محبوبیت خود را بدست آورده و محک زند و هم در صورت امکان وضعیت بازار و قدرت خرید را امتحان نماید و بدلیل قدرت خرید کم چنین بازاری در مقایسه با اروپا و آمریکای شمالی سونی اریکسون قیمت جهانی این محصول را با دلایل یاد شده در بالا پایین آورد تا میزان استقبال را بخوبی ارزیابی نماید...
6-خط تولید این محصول در چین و در کارخانه ای در بی ژینگ چین انجام می گیرد...در این کارخانه چند خط تولیدی محصول مونتاژی وجود دارد که هریک از یک سری اعداد بارکد جهت کد گذاری آن استفاده می کنند...
7-تمامی محصولات سیتادل نیز از دم چینی است و با تایید سونی اریکسون و دفتر نمایندگی در مرکز اروپا یعنی فرانسه در بازارهای جهانی پخش می شود...
8-قیمت تمام شده سیتادل بدلیل واردات از مرجع رسمی و اخذ تعرفه گمرگی و همچنین محاسبه سود و زیان ناشی از خرابی تلفن -از هر یک مورد در صد مورد احتمال خرابی- از خریدار اخذ می گردد...این گارانتی شامل خرابکاری احتمالی خریدار پس از خرید نگردیده و تنها شامل خرابی احتمالی خود گوشی می باشد که پس از جمع اوری برخلاف دفاتر موجود در دنیا که به کارخانه مادر فرستاده می شوند در خود شرکت جهت اوراق و استفاده احتمالی قطعات در گوشی های بعدی ناشی از برگشت و مرجوعی دیگر شرکتها انجام می پذیرد...
9-سونی اریکسون های تولیدی از همان فریم ویر اولیه سود می جویند که هیچ نشانه اصل و بدل بودن نیست...آنچه که تحت عنوان فریم ویر های بعدی دیده می شود و دارای مشکلات و مسائلی نظیر خوب و درست کار نکردن و حدف گزینه های موجود می باشد بدلیل این امر است که فروشندگان محترم بجای صرف وقت برای حل اشکلات هنگام upgrade frimware گوشی تنها از نمونه گرفته شده ناقص از اینترنت استفاده نموده و سریعا در گوشی بارگذاری می کنند...نمونه های کرک شده بر روی سی دی های این تیپ فروشندگان دارای تمامی اجزای موجود فریم ویر جدید نبوده و دارای نقص در برخی فایل های اجرایی است..بهمین دلیل بهنگام upgrade های بعدی مشکلاتی چند نظیر امکان آپ نشدن گوشی خریدار بهنگام اتصال به اینترنت و کار نکردن آن و یا حداقل بروز اشکال در برخی آیتم ها بروز می کند...تنها راه حل جامع این مطلب یک مستر ریست نهایی و نصب مجدد فریم ویر گوشی می باشد...
10-اینکه برخی می گویند از روی لیبل تشخیص می دهیم و به اصطلاح شگرد کار را نمی دهند..اینکه برخی می گویند فریم ویر فلان اصل است و فریم ویر بهمان بدل از اصل....اینکه برخی می گویند نمونه من اصل اصل فرانسه است و دست ژاک شیراک متبرک شده و نمونه شما دست کوریزومی نخست وزیر ژاپن بوده و امثالهم تماما ساخته و پرداخته فروشندگان مختلف جهت بازار گرمی است..
11-می ماند نمونه های استوک شده و مرجوعی از بازارهای جهانی و دست دوم که بجای دست اول فروخته می شود...یعنی مثلا شخصی در دانمارک بدلیل رضایت نداشتن از گوشی ان را مرجوع نموده و از طریق کانالهایی به بازار دوبی رسیده و از آنجا بصورت دست دوم و بنام نو و دست اول به من و شما فروخته می شود...
این امکان هست که اشکالات سخت افزاری سبب ناهمگونی در کار موبیل شود..این مطلب بر می گردد به انصاف فروشنده..پس باید از فروشنده خوش نام و خوش انصافی که در کار انجام چنین سودهای کثیفی نیست باشید..یافتن چنین فروشندگان در بازارهای ایران همچون آب در کویر است...
12-فروشندگان برای جذب شما جهت خرید به تمامی دلایل موجود و غیر موجود متوسل می شوند و اینکه می بینید یک سری دلایل صرفا بیشتر در بین فروشندگان باب شده بهیچ وجه دلیل بر درستی آن نبوده و نیست..بلکه بدلیل محکمه پسند بودن آن و نا اگاهی خریدار از تشخیص صحت و سقم آن است...
با سردرگمی بیشتر و اخذ اطلاعات غلط در نهایت خریدار گیج و گنگ تسلیم فروشنده ای می شود که تظاهر به درستی و پاکی بیش از حد می نماید..این یک اصل در بازار فروش موبایل در ایران است...
13-مشکل رجیستر گوشی بسادگی حل می شود...هم اینک خود مخابرات در حل این مسئله درمانده...اگر شما خود سیم کارت دولتی داشته باشید می توانید با جابجایی آن با گوشی جدید خود-هرچند به اصطلاح زیر زمینی و غیر قانونی و لیبل خورده و قاچاق و چینی(اختراعات فروشندگان برای دست گرمی و خراب کردن دیگر همکاران)-آن را فعال کنید ..در صورت فعال نشدن با مراجعه به مخابرات با اخذ مبلغ کوچکی این کار هم اینک انجام می شود...(چراکه نتوانستند جلوی قاچاق را با محدودیت در رجیستری بگیرند)و اگر بسیار مشکوک هستید از سیم کارت تالیا و یا ایران سل استفاده کنید که دیگر چنین مشکلاتی هم نخواهید داشت...
14-بلوتوث هندز فری گوشی که سیتادل به همراه گوشی به شما ارائه میکند براحتی از بازار قابل خریداری است و اگر دقت کنید قیمت آن بر گوشی لحاظ شده و بهیچ روی مجانی نیست...هیچ نوع اصل و بدل هم نداشته و اگر در بازار آن را بیابید و البته اگر فروشندگان خوش انصاف بدلیل همین مطلب آن را به قیمتی گزافتر برای کاسبکاری بیشتر نفروشند می توانید با اطمینان خاطر خریداری نمایید..
15-یادتان باشد..تمامی فروشندگان از جمله خود من(دوست من نمایندگی سیتادل)در صدد کلاه گذاردن بر سر خریدار هستیم چه رسد به فروشندگان مستقر در علا الدین و امثالهم..تنها فرق در اینجاست که اگر شما آشنا باشید(اشاره دوست من به خودم)کلاه کمتری بر سر شما می گذاریم و این یعنی سود کمتری می کنیم..همین..(بازم دمش گرم که اصل مطلبو گفت)و اینکه کلاه گذاردن ما کاملا در لوای قانون نمایندگی و بنا به همان اصل انجام می شود ولی فروشندگان خود باید بدنبال ایجاد امنیت کاذب شغلی خویش در بازار پررقابت عرضه موبایل برای فروش محصول خود به لطائف الحیل بوده باشند...
esfandiyar2003
21-10-2007, 13:08
قربان کپی رایت اگر محفوظه که منبع را بگید..گوینده این مطلب در p30world forum بنده بودم با تغییر آیکون 2003 به 2002 میشه راحت اینو فهمید..:arrow::115:
یه بار هم در phalls یه بابایی بنام رضا هم بی منبع برداشته بود همینو واسه خودش کپ کرده بود...
قربان کپی رایت اگر محفوظه که منبع را بگید..گوینده این مطلب در p30world forum بنده بودم با تغییر آیکون 2003 به 2002 میشه راحت اینو فهمید..:arrow::115:
یه بار هم در phalls یه بابایی بنام رضا هم بی منبع برداشته بود همینو واسه خودش کپ کرده بود...
دوست عزیز این مطلب 6 ماه پیش برای بار اول توسط یکی از دوستان در موبایلستان نوشته شد و بعد جاهای دیگه کپی پیست شد.
مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.:115:
esfandiyar2003
21-10-2007, 23:30
دوست عزیز این مطلب 6 ماه پیش برای بار اول توسط یکی از دوستان در موبایلستان نوشته شد و بعد جاهای دیگه کپی پیست شد.
مثل اینکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.:115:
فرید جان حالا که شما اینطور تصور می کنی و اینقدر هم با قاطعیت محکوم فرمودی..یک خواهش کوچک دارم:
چون این مطلب که شما فرمودین بهیچ وجه امکان نداره و می دونم یقینا شما اشتباه می کنید و با توجه به احترامی که برای شما قائلم..عین همین مطلب فوق را که فرمودید در پست بعدی لینک بدهید تا بنده قانع بشم..اگر قانع شدم که یک معذرت خواهی اساسی به شما بدهکارم و در غیر این صورت اعاده حیثیت می کنم و شما یک معذرت خواهی اساسی بمن بدهکار خواهید شد..
بنده لینک مطلب را در جایی که گفتم را برای خودم محفوظ می دارم...اول شما بفرمایید این مطلب بنده که به گفته شما شش ماه پیش درج شده کجاست؟!
از پیگیری شما بی نهایت متشکرم..:flower:
فرید جان حالا که شما اینطور تصور می کنی و اینقدر هم با قاطعیت محکوم فرمودی..یک خواهش کوچک دارم:
چون این مطلب که شما فرمودین بهیچ وجه امکان نداره و می دونم یقینا شما اشتباه می کنید و با توجه به احترامی که برای شما قائلم..عین همین مطلب فوق را که فرمودید در پست بعدی لینک بدهید تا بنده قانع بشم..اگر قانع شدم که یک معذرت خواهی اساسی به شما بدهکارم و در غیر این صورت اعاده حیثیت می کنم و شما یک معذرت خواهی اساسی بمن بدهکار خواهید شد..
بنده لینک مطلب را در جایی که گفتم را برای خودم محفوظ می دارم...اول شما بفرمایید این مطلب بنده که به گفته شما شش ماه پیش درج شده کجاست؟!
از پیگیری شما بی نهایت متشکرم..:flower:
اگر لینک داشتم بار اول میدادم در پاکسازی فرستادم حذفیات.
به شما اطمینان میدم که این مطلب اولین بار توسط فردی به نام علیرضا فرشید در موبایلستان قرار داده شد.
esfandiyar2003
23-10-2007, 01:46
اگر لینک داشتم بار اول میدادم در پاکسازی فرستادم حذفیات.
به شما اطمینان میدم که این مطلب اولین بار توسط فردی به نام علیرضا فرشید در موبایلستان قرار داده شد.
فرید جان بقول ملکوتی:
یا تاریخ غلط روایت الیئیپ یادا ایپ توشوپ گور گودوخ الینده...
جریان خوشمزه اینکه مطلب بنده هم در همان فوروم که در پست بالایی گفتم نمی دانم چرا کلا حذف شده و در پست های من دیده نمیشه!!!
بنده هم به شما اطمینان میدم که اون مطلب به بنده متعلق بود و اگر نتواستم با مدرک اثبات کنم باید از شما معذرت بخواهم...
مطمئنا این آقای فرشید خان هم از متن من کپی پیست کرده...
مشکل من الان دو تا شد...اولی که گفتم..دومی اینکه پس این دوست ما که پست منو در چند سطر بابا آوردن از کجا کپی پیست کردن وقتی من خودم نمی تونم به اصل پستم دسترسی داشته باشم؟حتما ایشون هم از جایی که مطلب من کپی شده برداشتن اونو اینجا پیست کردن..
جل الخالق..
در ضمن فرید جان :بیز سنه نوکروخ...بیردن دمی یسن نیه به له اولدو ها!!!:loveit:
فرید جان بقول ملکوتی:
یا تاریخ غلط روایت الیئیپ یادا ایپ توشوپ گور گودوخ الینده...
جریان خوشمزه اینکه مطلب بنده هم در همان فوروم که در پست بالایی گفتم نمی دانم چرا کلا حذف شده و در پست های من دیده نمیشه!!!
بنده هم به شما اطمینان میدم که اون مطلب به بنده متعلق بود و اگر نتواستم با مدرک اثبات کنم باید از شما معذرت بخواهم...
مطمئنا این آقای فرشید خان هم از متن من کپی پیست کرده...
مشکل من الان دو تا شد...اولی که گفتم..دومی اینکه پس این دوست ما که پست منو در چند سطر بابا آوردن از کجا کپی پیست کردن وقتی من خودم نمی تونم به اصل پستم دسترسی داشته باشم؟حتما ایشون هم از جایی که مطلب من کپی شده برداشتن اونو اینجا پیست کردن..
جل الخالق..
در ضمن فرید جان :بیز سنه نوکروخ...بیردن دمی یسن نیه به له اولدو ها!!!:loveit:
دوست عزيز بابا بيخيال جون هر كي دوست داري
آقا اصلا من كپي پيست كردم خوبههههه!!!!!!
هدف ما تو اين سايت اينه كه به همديگه كمك كنيم حالا شما يه مطلبي نوشتي خودتم ميدوني كه تو ايران قانون كپي رايت و از اين جور حرفها همه كشكه
ديگه يه چيزي بوده گذشته رفته بيخيال شيد
zahedy2006
17-11-2007, 02:06
آقايون سلام.
من تازه p990 گرفتم.چندتا سوال برام پيش اومد.
ما كه نفهميديم چجوري اصل رو از غير اصل تشخيص بدهيم؟
مال من گارانتي اصل (سيتادل - چرا مي گن اصله) و براي دوتا از دوستانم نيكاتل و بدون گارانتي است و همه فرانسه و هيچ تفاوت از لحاظ سرعت ، نرم افزار ،. فريمور ، هنگ كردن ، شكل ، ليبل (البته يه جزئي) ، كارتن و غيره نداره
حالا چيني چه فرقي با فرانسه مي كنه. من قبلا چيني دستم گرفتم بعد فرانسه دوستمو دستم گرفتم حالا هم فرانسه خودم را. چيزي نفهميده. در ضمن مال هر دو دوستم Cda هاشون generic بود كه آپديت كردم (r6e28)
بعد اين قضيه گارانتي چي هست؟ من وقتي كه كا750 داشتم تو دفترچه اش نوشته بود كشور هاي كوبا ايران كره شمالي و هر كشور ديگري كه احتمال تحريم از سوي آمريكا را داشته باشد از خدمات سخت و نرم افزاري محروم مي باشد. (اگه هر گارانتي اي بخواهد موبايل مرا به دبي بفرستد كه مي اندازمش توي جوب. آخه به عرب جماعت هم ميشه اطمينان كرد)
در ضمن گارانتي هم خيلي باحال است. هر جوري فكر مي كنم هيچ جاييش گارانتي نيست!!!
يه چيز ديگه. مگه ليبل هم به اين آسوني ها عوض ميشه. نشانه اي. علامتي رنگ رخساره اي اثري از قبلي؟؟
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2003-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.