View Full Version : خبر بسیار بد برای p990 دارها(r6d23)اخرین فریمور
hamidontop
29-06-2007, 17:45
در developer sonyericsson نوشته شده که r6d23 اخرین فریمور برای uiq3 بوده و دیگه هیچ فریموری تولید نخواهد شد واقعا واسه خودم و سایر دوستانی که گوشیشونو update کردن متاسفم چون باید واسه همیشه با ایرادیی مثه ضعیف شدن صدای هندسفری ,مات شدن فیلمبرداری,نیومدن شماره گیر با زدن space و...بسوزنو بسازن
http://developer.sonyericsson.com/thread.jspa?threadID=39963
sonyericsson واقعا گل کاشتی باید بهت خسته نباشید گفت:20: :maad: :113:
چند وقت بود تصمیم گرفته بودم N95 بخرم با این تصمیم سونی اریکسون اگر واقعیت داشته باشه حتما تصمیم رو عملی میکنم.
چند وقت بود تصمیم گرفته بودم N95 بخرم با این تصمیم سونی اریکسون اگر واقعیت داشته باشه حتما تصمیم رو عملی میکنم.
آقا فريد جوون من اين كارو نكن
بابا بخش UIQ بدون شما لطفي نداره .اصلا شما كه ميگفتي با گوشيت مشلي نداري و بايد طرف لم گوشي دستش بياد :wink:
جوون من اين كارو نكنيااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا :cryani:
uiq بي فريد !
كعنهو زنبور بي عسل!!!
تو هنو 1 سال قرارداد داري !مگه نوكيا چند پيشنهاد داده برا ترانسفر آقا فريد (لول)
من زیاد پست نمیزنم .آخه کیبردم فارسی نداره . ولی دلم نمیخواد مدیرای خوب بخش کم بشه
باید بگم که بحث خیلی داغه و آخرین جواب این بوده که باگهارو لیست کنین و اینکه هیچ نظری در مورد پی 990 نمیشه داد
لینکشو میزارم
http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105717#105717
mohammadxxx
30-06-2007, 22:46
بحث سر موندن آقا فريد توي بخش Uiq هستش يا آخرين فريمور براي پي 990 ؟؟؟؟؟
محمد جان متوجه شدی به من هم بگو در ثانی اگر هم گوشی رو عوض کنم باز در خدمتتون هستم.
Armin1370
01-07-2007, 08:25
ایول.حالا آقا فرید یکی دیگه از UIQ رو بخر .چه کاریه؟ یه P1i یا چه می دونم W960 .از این چیزا.
منظورم بخث سر اين كار عجيبه سوني اريكسونه
مخصوصا سر پي 990
اين كارشون خيلي عجيبه كه يه گوش با اين همه مشكلو رها كنن
در ضمن گفته شد كه مشكل اصلي با كمبود رم 990 هست
و تشويق كردن كه پي 1 بخريد!
hamilton
01-07-2007, 15:20
خدا را شكر كه با آخرين firmware با اين باگهاي موجودش گوشيم را آپديت نكردم.يكي به آخري خيلي خوب شد.ايميل هم زدم برخلاف هميشه كه خيلي زود پاسخ ميدادند اينبار لطف كردند و هنوز پاسخي ندادند.ظاهرا اينبار براشون صرف نداشت و حسابي ترش كردند.
یه چیزی بگم کلا این خبر نمیتونه درست باشه یک دلیل منطقی هم دارم.
ببینید قراره سونی دو گوشی uiq دیگه هم بده که فعلا از سیمبین 9.1 استفاده میکنند باید برای چند سال اونا رو ساپورت کنه یا نه؟
Armin1370
01-07-2007, 15:32
منظورم بخث سر اين كار عجيبه سوني اريكسونه
مخصوصا سر پي 990
اين كارشون خيلي عجيبه كه يه گوش با اين همه مشكلو رها كنن
در ضمن گفته شد كه مشكل اصلي با كمبود رم 990 هست
و تشويق كردن كه پي 1 بخريد!
سلام دوست عزیز
خوب معلومه که تشویق می کنن به P1i.بالاخره باید درآمد SE رو به یک طریقی بالا ببرند دیگه.
مسئله دو حالت دارد!
1- يا سوني اريكسون ميخواهد كه از شر پي 990 بعنوان مزاحم راحت شود و پرونده آنرا مختومه كند .
2- يا اينكه شركت ميخواهد كمي از سپر انتقادات راجع به مشگلات فريمور اين گوشي راحت شده تا سر صبر به حل آن بپردازد.
بايد يك نگاهي به موجودي در انبار مانده شركت نگاه نمود تا همه چيز حل شود.!!
بهرحال گذشتن آسان از گوشي كه سال قبل بهترين محصول شركت بوده خيلي راحت بنظر نميرسد چرا رضايت مصرف كنندگان را نيز بايد در نظر گرفت .
Armin1370
02-07-2007, 09:54
منم با شما موافقم.به نظر من حرف فرید هم خیلی زیباست چون الان P1i و W960 هم با همین سیستم عامل میاد.بعد هم یک کمپانی به این راحتی که دست از سر یک گوشی برنمی داره.الان W550 مال چند وقت پیشه،هنوز براش فریمورهای جدید میذاره برای دانلود،حالا دیگه برا P990 نمی خواد بذاره.به نظرم حرف غیر منطقی میاد.از راهنمایی سیامک و فرید هم متشکرم.
مثل این که این مطلب در مورد سونی اریکسون حقیقت پیدا میکنه.
واقعا دیگه شورشو در اوردن
همش دو پهلو حرف میزنن
آخرین جواب اینه که هیچ محصولی بدون باگ نیست و رفع کردنش زمان میخواد
باز تو پست بعدی یه لینک از پی 1 میده و اینکه یه محصول بدون باگ خواهد بود!
متاسفانه این خبر از طرف شرکت سونی اریکسون تایید شده
نه تنها برای p990 بلکه برای W950 و M600 هم دیگه فریمور جدید نمیاد
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید (http://developer.sonyericsson.com/thread.jspa?threadID=39963&tstart=0&start=105)
منم با شما موافقم.به نظر من حرف فرید هم خیلی زیباست چون الان P1i و W960 هم با همین سیستم عامل میاد.بعد هم یک کمپانی به این راحتی که دست از سر یک گوشی برنمی داره.الان W550 مال چند وقت پیشه،هنوز براش فریمورهای جدید میذاره برای دانلود،حالا دیگه برا P990 نمی خواد بذاره.به نظرم حرف غیر منطقی میاد.از راهنمایی سیامک و فرید هم متشکرم.
دقيقا من هم با نظرت و همچنين نظر دوستان عزيز آقا فريد و ريتانا كاملا موافقم:loveit: :wink2: :wink:
persianboy_i
02-07-2007, 23:33
من از طرفدارای جدی سونی اریکسون هستم ولی دیگه اینا شورشو دراوردن فقط دنبال پول دراوردن هستند , مگه اینا تو اون شرکت خرابشده مهندس ندارن و مگه قبلش گوشی تست نمیشه که حالا میگن p990 ایراد داره ,خدایی منطقی فکر کنید غیر از کیفیت صدا تو بقیه موارد نوکیا سره , سونی اریکسون فقط دنباله پوله واسه همینه که یک گوشی با رم پایین وارد بازار میکنه که بعد یه مدت مجبور بشیم p1i یا w960 بخریم, ما کلی واسه P1I صبر کردیم بعد یه سال همون P990 رو با یه رم اضافه با ظاهر جدید قرار بدن تو بازار,وقتی بعد یک سال وقتی که نوکیا این همه پیشرفت می کنه ولی سونی اریکسون اعلام می کنه P990 رم کم داره و میاد همون P990 رو با رم بیشتر میده تو بازار این یعنی اینکه اینا فقط دنبال سود بیشتر هستند , از نظر مشخصات همتون می دونین که یه سال از نوکیا عقب تره , در ضمن مطمئن باشید این p1 زود تر از w960 میاد تو بازار تا شرکت سودشو کسب کنه , جند وقت دیگه یک p2 میده بیرون رمشم ضربدر 2 میکنه, الانم که قراره p990 رو ساپورت نرم افزاری نکنه تا بازم مجبورشیم گوشیمونو عوض کنیم در ضمن گوشی سونی اریکسون که میخری قیمتش کلی میاد پایین ضرر میکنی ,
واقعا سونی اریکسون من را هم به شدت نا امید کرده.
با این که عاشقش بودم.
به زودی گوشی رو عوض میکنم به همه کسانی که این سیستم عامل uiq رو دوست دارند توصیه میکنم موتورولا Moto rizr Z8 بخرید رسیور تلویزیون هم داره و بسیار شیک هم هست.
Mohammad62
03-07-2007, 17:51
یعنی سونی اریکسون http://www.pic4ever.com/images/secret.gif http://www.pic4ever.com/images/pop.gif http://www.pic4ever.com/images/minzdr.gif http://www.pic4ever.com/images/mog.gif
فکر نکنم ایتجوری بشه
داستان بزرگ شده
loney cat games هم تو بحث شرکت کرد . چون تو آپدیت آخر نمیشه با هدست تو jukebox موزیک گوش کرد(راست میگه . امتحان کردم فقط تق تق میکنه)
SymbianWave که قاطی کرده میگه uiq3 پر محدودیته چون نمیتونه MagicProfile براش نوشت!
بعدش دولوپر گفته که در شرایط کنونی نمیشه نظر قطعی داد و اینکه یکم صبر کنید
http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105851#105851
و اینکه به محض اینکه خبر جدیدی بشه خبر میده
http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105854#105854
بازم خبری شد میگم
بچها شما هم تو بحث تو وب سایت سونی شرکت کنید
اعتراض و باگها رو اعلام کنید
بچها شما هم تو بحث تو وب سایت سونی شرکت کنید
اعتراض و باگها رو اعلام کنید
دوست داريم شركت كنيم ولي انگليسيمون يه كم زير صفره:he: :wink2:
دلیلی که برای این جریان از طرف Customer Support خود سونی اریکسون آورده بودند این بود که هیچ گوشی ای بدون عیب نمیشه. خیلی ناراحتین برین P1 بخرین. همین.
من که P990 آخرین گوشی سونی اریکسونی که میخرم. بابا من همه سری Pها رو داشتم همشون در زمان خودشون بهترین گوشیهای بازار بودن و هیچ گوش ای با هیچ برندی به پاشون نمیرسید. شاهد زندش همین P910.
جدا که خوشی زده زیر دل سونی اریکسون. با این برخوردش کل بازار Smartphoneها رو از دست میده. کسی P990 نمیخواد؟ من فروشنده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:114: :arrow:
Armin1370
04-07-2007, 08:18
دلیلی که برای این جریان از طرف Customer Support خود سونی اریکسون آورده بودند این بود که هیچ گوشی ای بدون عیب نمیشه. خیلی ناراحتین برین P1 بخرین. همین.
من که P990 آخرین گوشی سونی اریکسونی که میخرم. بابا من همه سری Pها رو داشتم همشون در زمان خودشون بهترین گوشیهای بازار بودن و هیچ گوش ای با هیچ برندی به پاشون نمیرسید. شاهد زندش همین P910.
جدا که خوشی زده زیر دل سونی اریکسون. با این برخوردش کل بازار Smartphoneها رو از دست میده. کسی P990 نمیخواد؟ من فروشنده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:114: :arrow:
سلام دوست عزیز
بابا بی خیال،حالا بذار نتیجه بحث معلوم بشه بعد تصمیم به فروش بگیر.:he:
يك مشگل جديد در اين فريمور جديده !!
صداي مكالمه داخل گوشي خيلي كم شده اعصاب منو بد جوري خرد كرده .!!
يك ايميل ميزنم به سوني اريكسون كه اگر درستش نكنند آنوقت ..................!!!!!
هر طوري كه هست با كمك دوستان سايتشان را حك ميكنيم !!!!
فكر خوبيه نه ؟؟!! اون خراجيها هم كه خيلي ترسوند و زود جا ميزنند!!:he:
Armin1370
04-07-2007, 19:22
سلام دوست عزیز
شرمنده که مزاحم هکتون می شم.ولی من گوشیم رو UPDATE کردم ولی این مشکل رو پیدا نکردم.
pasargaad1985
04-07-2007, 23:05
به نظرم شما صدا رو حداکثر نکردید,چون تنظیم اولیه فریمور جدید رو 75% هست.در ضمن به نظر من صداش در حالت حداکثر قابل قبوله.
سلام دوست عزیز
شرمنده که مزاحم هکتون می شم.ولی من گوشیم رو UPDATE کردم ولی این مشکل رو پیدا نکردم.
دشمنت شرمنده باشه!! ما كه نگفتيم هكاك هستيم عزيزجون !!
كفتيم يك توپي ميزنيم شايد بگيره !!
در ضمن چند تن از دوستان من هستند كه پچ 17 ژوئن را زدند و صداي مكالمه اشون پائين آمده .
ممكنه فريمور شما قديمي تر باشه ! يك اسپند هم براي خودت دود كني بد نيست . !!
چشم و نظر نميگيرتت !!:he:
samadjan
04-07-2007, 23:53
خدا کنه خودشم دیگه تولید نشه تا بیشتر از این جواد نشه
راست مگه صدا خیلی کم شده قبلا خیلی بهتر بود نمیشه کاری کرد
Armin1370
05-07-2007, 08:13
دشمنت شرمنده باشه!! ما كه نگفتيم هكاك هستيم عزيزجون !!
كفتيم يك توپي ميزنيم شايد بگيره !!
در ضمن چند تن از دوستان من هستند كه پچ 17 ژوئن را زدند و صداي مكالمه اشون پائين آمده .
ممكنه فريمور شما قديمي تر باشه ! يك اسپند هم براي خودت دود كني بد نيست . !!
چشم و نظر نميگيرتت !!:he:
نه دوست عزیز مال من آخرین فریمور هست.شما یکم با دوستاتون بررسی کنید،شاید در اثر هک زیادی مشکل شنوایی پیدا کردید.یا یه وقت مثلا خودتون دستی صداش رو کم کردین.بعدشم یک اسپند دود کنید که شما هکرها رو از چشم بد آنتی هک ها دور نگه داره.:he:
دوستان اینجا یک محیط دوستانه هست و لطفا لحن صحبتهاتون رو بر این محیط تنظیم کنید و از تیکه انداختن برای همدیگه اجتناب کنید.
ممنون.
خوببببب
نتیجه اینکه فریمورک بعدی تو آگوست 2007 برای 990 و w950 ارائه میشه
بنده خدا داداشم که m600 داره!
البته خدائیش باگ نداره
اینم لینکش
http://developer.sonyericsson.com/message.jspa?messageID=105965#105965
خدائیش این خبر تشکر داره
نه دوست عزیز مال من آخرین فریمور هست.شما یکم با دوستاتون بررسی کنید،شاید در اثر هک زیادی مشکل شنوایی پیدا کردید.یا یه وقت مثلا خودتون دستی صداش رو کم کردین.بعدشم یک اسپند دود کنید که شما هکرها رو از چشم بد آنتی هک ها دور نگه داره.:he:
حضرت آقا حالا برو مسخره كن و بخند !!!:didas:
اينهم آخرين خبر :
نظر سونی اریکسون در مورد P990/W950 عوض شده!!
عجب داستانی شده این فیرم ویرهای سونی اریکسون برای P990,W950....
با اعتراض هایی که به سونی اریکسون شده تصمیم گرفتن نظر قبلی که دیگه برای P990,W950 فیرم ویر تولید نمیشه رو عوض کنن ...قولی که دادن تا آگوست 2007 یه نسخه جدیدتر برای گوشی ها آماده کنن..مثل اینکه اعتراض ها و تهدیدها کار خودش رو کرده...
http://developer.sonyericsson.com/thread.jspa?threadID=39963&start=360&tstart=0
hamed_hedayat
06-07-2007, 12:15
اصلا تصميمي گرفته نشده بوده كه عوض بشه منكه جواب اي ميل سوني رو كه خودم ازشون خواسته بودم تو تاپيك گذاشتم كه گفته بود اصلا همچين تصميمي نه گرفته و نه اعلام شده يه بنده خدايي تو دولوپر سوني يه چرتي پرونده بود رفت
نكته اول :فريد خان دست نگه دار گوشيتو عوض نكن !!
چون اگر با خبر بشي كه نوكيا N73 قيمتش توي بازار چقدر شده آنوقت كلي به گوشيت اميدوار ميشوي !! 387000 هزار تومان با گارانتي ارس !!
نكته دوم : يك كليپ كوتاه قشنگ براي P990 توي يكي از سايتهاي خارجي ديدم ازش خوشم آمد گفتم حيفه شما نبنيند . و بمناسبت تغيير سياست شركت سوني اريكسون در اين قسمت بعنوان هديه برايتان قرار دادم .:flower:
http://ritana.persiangig.com/ivc-p990.rar
يك كليپ كوتاه قشنگ براي P990 توي يكي از سايتهاي خارجي ديدم ازش خوشم آمد گفتم حيفه شما نبنيند . و بمناسبت تغيير سياست شركت سوني اريكسون در اين قسمت بعنوان هديه برايتان قرار دادم .:flower: http://ritana.persiangig.com/ivc-p990.rar
ritana جان چقدر كليپت كوتاه هستش فقط 8mb :he:
چون عشق 990 هستم با اين اينترنت ذغالي ميدانلودمش البته سر فرصت!!!
ولي واي به حالت اگه با حال نباشه :rofl: :lol:
:merci: :merci: :merci: :merci: :merci:
ritana جان چقدر كليپت كوتاه هستش فقط 8mb :he:
چون عشق 990 هستم با اين اينترنت ذغالي ميدانلودمش البته سر فرصت!!!
ولي واي به حالت اگه با حال نباشه :rofl: :lol:
:merci: :merci: :merci: :merci: :merci:
من دوست ندارم دلت بشكنه !! حتما ديال آپ داري؟!
بيا اينهم فايل با فرمت 3gp كه خودم تبديلش كردم كه كيفيت پائين تر از فايل اصلي دارد.
اگر خوشت اومد ميتوني اون فايل اصلي را هم بگيري !:flower:
من دوست ندارم دلت بشكنه !! حتما ديال آپ داري؟!
بيا اينهم فايل با فرمت 3gp كه خودم تبديلش كردم كه كيفيت پائين تر از فايل اصلي دارد.
اگر خوشت اومد ميتوني اون فايل اصلي را هم بگيري !:flower:
:hello: ممنونم باحال بود:wink2: :coool:
حال دادي:loveit:
ولي اون فايل اصلي رو نتونستم بگيرم حجمش برايه ديال آپ يه كم زياده!!
ايشالا چند وقت ديگه كه ADSL گرفتم دانلودش ميكنم
Mohammad62
07-07-2007, 12:08
اینا رو ول کنید دید چطوری پرچم نوکیا هم اومد پایین
n73=370
Armin1370
07-07-2007, 15:59
اینا رو ول کنید دید چطوری پرچم نوکیا هم اومد پایین
n73=370
خداییش mha2000m گل گفتی.این نوکیا تو 7710 چه طوری گیر کرده و SE چه کار می کنه.:coool:
به علت به انحراف کشیده شدن بحث تاپیک قفل شد.
شد ما یک تاپیک خوب که ایجاد شده رو پیدا کنیم و چند صفحه به خوبی و خوشی جلو بیایمو نیتیجه گیری جزیی بکنیم و بعد آخر صفحه که رسیدیم داشتیم به نتیجه کلی نزدیک می شدیم یو هوووووو
کسی نباشه که ببخشیدا با این صحبتهای بی هوده باعث قفل شدن تا÷یک نشده باشه ؟!!!
آخه چرا تاپیک به این مهمی قفل بشه ؟!
Armin1370
09-07-2007, 19:04
شد ما یک تاپیک خوب که ایجاد شده رو پیدا کنیم و چند صفحه به خوبی و خوشی جلو بیایمو نیتیجه گیری جزیی بکنیم و بعد آخر صفحه که رسیدیم داشتیم به نتیجه کلی نزدیک می شدیم یو هوووووو
کسی نباشه که ببخشیدا با این صحبتهای بی هوده باعث قفل شدن تا÷یک نشده باشه ؟!!!
آخه چرا تاپیک به این مهمی قفل بشه ؟!
دوست عزیز ولی تاپیک به نتیجه رسیده ها.اگه توجه بکنی می بینی که سونی اریکسون قراره تا 1 ماه دیگه فریمور برا P990 و W950 بده.پس این فریمور ، آخرین فریمور نیست.
بله ، اما آیا این نتیجه گیری نهایی می تونه باشه ؟ چون اعضای و یه مسئولی که ما نمیشناسیم در دولوپر سونی اریکسون صحبت از این نسخه اگوست کردن تموم شد تاپیک بسته ؟
شما هم اگه دقت کنید متوجه می شوی که منظور من فقط این تاپیک نبود ، از این گذشته خواهش برای هیچ و پوچ کار را به قفل شدن یک تاپیک نکشیم .
:hello:
سئوال مهم لطفا پاسخ بدهید ؟
برای ادامه و چون نمی خواهم تاپیک تاپیک بکنم سئوالی مربوط به مشکلی که برایم پیش آمده و مربوط به همین نسخه آخری july هست رو مطرح می کنم شاید دوستان چک کنند و ببینند مربوط به ان می باشد یا که خیر ؟
من 2 روز پیش update کردم و متوجه شدم که در هنگام گوش دادن به موزیک چنانچه کسی تماس بگیره ، آهنگ در حال پخش pause نمی شود و صدای ring گوشی پخش نمی شه فقط از گوشی استریو و خود گوشی یه بیب بیب شنیده می شود .
خواهش می کنم دوستانی که از نسخه قدیمی و آخری استفاده می کنند چک کنند ببینند طبیعی است یا که خیر .
ممنون
منتظر پاسخ شما هستم .
بله ، اما آیا این نتیجه گیری نهایی می تونه باشه ؟ چون اعضای و یه مسئولی که ما نمیشناسیم در دولوپر سونی اریکسون صحبت از این نسخه اگوست کردن تموم شد تاپیک بسته ؟
شما هم اگه دقت کنید متوجه می شوی که منظور من فقط این تاپیک نبود ، از این گذشته خواهش برای هیچ و پوچ کار را به قفل شدن یک تاپیک نکشیم .
:hello:
سئوال مهم لطفا پاسخ بدهید ؟
برای ادامه و چون نمی خواهم تاپیک تاپیک بکنم سئوالی مربوط به مشکلی که برایم پیش آمده و مربوط به همین نسخه آخری july هست رو مطرح می کنم شاید دوستان چک کنند و ببینند مربوط به ان می باشد یا که خیر ؟
من 2 روز پیش update کردم و متوجه شدم که در هنگام گوش دادن به موزیک چنانچه کسی تماس بگیره ، آهنگ در حال پخش pause نمی شود و صدای ring گوشی پخش نمی شه فقط از گوشی استریو و خود گوشی یه بیب بیب شنیده می شود .
خواهش می کنم دوستانی که از نسخه قدیمی و آخری استفاده می کنند چک کنند ببینند طبیعی است یا که خیر .
ممنون
منتظر پاسخ شما هستم .
بله اين مشگل وجود داره . احتمالا در فريمور بعدي اصلاح خواهد شد.
علت قفل شدن اين تاپيك هم مزه پراني يكي از همين آقايون بود.
Armin1370
10-07-2007, 08:20
و سخنان بی معنا و مفهوم یکی دیگر از آقایون.
خواهشا فقط بحث تخصصی والا دوباره تاپیک قفل خواهد شد.
parhamp990i
10-07-2007, 21:33
bebakhshin mishe begin in فريمور ro az koja begiram va che joori nasb konam?
لینک آپدیت در امضای من هست.
Mohammad62
11-07-2007, 12:19
بابا توروخدا فارسی بنویس
فریم ویر رو باید بوسیله نرم افزار آپدیتر دانلود بشه
فکر کنم فقط چون فریم ویر رو انگلیسی نمیتونستی بنویسی فارسی نوشتی ؟ :rules:
تمنا میکنم فارسی بنویس آخه تو چند تا تاپیک دیگه هم همینطوری فینگیلیش نوشتی :merci:
بابا توروخدا فارسی بنویس
فریم ویر رو باید بوسیله نرم افزار آپدیتر دانلود بشه
فکر کنم فقط چون فریم ویر رو انگلیسی نمیتونستی بنویسی فارسی نوشتی ؟ :rules:
تمنا میکنم فارسی بنویس آخه تو چند تا تاپیک دیگه هم همینطوری فینگیلیش نوشتی :merci:
دوستان لطف کنید از این به بعد جواب هر کس رو که فینگیلیش تایپ میکنه ندید.
کسی که به قوانین سایت و حقوق دیگران احترام نمیذاره نباید بهش احترام گذاشت.
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2003-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.