PDA

View Full Version : باتري اصلي P990

sir_ali
29-06-2007, 20:49
سلام دوستان
امروز داشتم تو سايتا ميگشتم توي gmsarena ديدم عكسي كه از p990 گذاشته باطريش با اكثر p990 هايي كه تو ايران هست فرق داره !‌عكسشو براتون ميزارم ببينيد!
احتمالا اين خودش راه شناسايي گوشي اصل باشه!!
باطري كاملا چيني و 1120 آمپر هست.
http://i8.tinypic.com/6ajam47.jpg

FARID
29-06-2007, 20:54
خوشبختانه باتری گوشی من عین اینه.

™SIAMAK
29-06-2007, 21:09
مال من 950mAh هستش
البته نه تنها مال من بلكه مال حدودا 95 % ديگه هم همينه
چون شنيدم كه تو دبي و همچنين تو گمرك باطريها رو عوض ميكنن:beurk: :beurk:

Mohammad62
30-06-2007, 21:33
باطری من هم 950 هست ولی سه چهار روز راحت شارژ نگه میداره و تست کردم و به گوشیم دست نزده اگر ازش استفاده نکنی و سیم کارتت توش روشن باشه روزی 4 درصد مصرف میکنه

prance
30-06-2007, 22:07
باطری k800 رو انداختن روی p990 این باطری روی k800 هم چندان جالب نیست چه برسه به p990 که سیمبیانه

™SIAMAK
30-06-2007, 22:14
باطری من هم 950 هست ولی سه چهار روز راحت شارژ نگه میداره و تست کردم و به گوشیم دست نزده اگر ازش استفاده نکنی و سیم کارتت توش روشن باشه روزی 4 درصد مصرف میکنه
مال من هم همينطوره .من كه باهاش هيچ مشكلي ندارم:wink:

sir_ali
01-07-2007, 03:08
آدمو نا اميد ميكنيد والا !‌يه تشكرو ميزديد لا اقل .

mahyarhx
01-07-2007, 03:50
خدا رو شکر که باطری من هم همینه:yipi:

daneshjoo_d
01-07-2007, 16:32
اره....این نکته ی جالبیه !!
جالب تر اینکه تو بعضی کشورای دیگه هم با باتری 950 عرضه شده ( تو gsmarena ملت comment داده بودن رو p990 بعضیا باتری 950 داشت گوشیشون بعضی 1120 )
یادمه از انگلیس . آلمان و یه جای دیگه ( فکر کنم برزیل ) بودن !!!

جالبه !! :))
خوب حالا کسی باتری اصل رو تو بازار دیده واسه فروش ؟؟ 1120 mA

pasargaad1985
01-07-2007, 19:34
این عکس هم من از فون آرنا گرفتم که البته باطری گوشی من این شکلیه.و لیبل پشت گوشیم هم این شکلی هست که با عکس جی اس ام ارنا فرق فوکوله!حتی اون تکه ابر سیاه رنگ رو درب باطری رو هم داره.
حالا معلوم نیست که کدومش اصله؟؟؟
http://phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Reviews.Images&f=name&id=9203

Mohammad62
02-07-2007, 12:58
آدمو نا اميد ميكنيد والا !‌يه تشكرو ميزديد لا اقل .
هرچند مطلبتون چیز خاصی نبود ولی من از شما به خاطر همکاری صمیمانتون و ارسال مطبلتون تشکر کردم

sir_ali
03-07-2007, 03:54
هميشه نبايد چيزايي كه آدم ميزاره بتركونه كه آقا! من چيز جالب ببينم ميزارم. و چون ديدم تو اين قضيه مشكل داشتن خيليا تاپيك باز كردم.
در ضمن مال خودمم 950 هست.
ولي مشكلي ندارم . جواب كاراي منو ميده.
باطري اصلش هم اونور آب گير مياد . من سپردم به دوستم تونست بياره دو ستاشو . برا منو دو تا از دوستام
حالا اگه گير اورد تو همين تاپيك خبر ميدم نوعش - شكلش - قيمتش .
خوش باشيد

eli916
06-07-2007, 11:27
سلام . دوستان عزیز به نوشته زیر باتری تو عکس بالا دقت کنید ، نوشت Made In China پس خودتونو زیاد ناراحت نکنید .

Mohammad62
06-07-2007, 17:39
هميشه نبايد چيزايي كه آدم ميزاره بتركونه كه آقا! من چيز جالب ببينم ميزارم. و چون ديدم تو اين قضيه مشكل داشتن خيليا تاپيك باز كردم.
در ضمن مال خودمم 950 هست.
ولي مشكلي ندارم . جواب كاراي منو ميده.
باطري اصلش هم اونور آب گير مياد . من سپردم به دوستم تونست بياره دو ستاشو . برا منو دو تا از دوستام
حالا اگه گير اورد تو همين تاپيك خبر ميدم نوعش - شكلش - قيمتش .
خوش باشيد
بابا چرا ناراحت میشی عزیز من که ازت تشکر کردم
حالا دوست نداری پس میگیرم

pejmaaan
08-07-2007, 09:31

فكر كنم از نحوه تشكر كردنتون ناراحت شدن ... بهتره وقتي تشكر ميكنيم با تيكه تشكر نكنيم ... چون ناراحتيش بيشتر از خوشحال كردنشه .... بگذريم ...

در جواب دوستي كه گفتن اينهم چينيه بايد بگم كه الان اكثر شركتهاي بزرگ با كارخانه هاي چيني براي توليد باطري قرار داد دارند ...به خاطر كيفيت نرمال و خوب و همچنين قيمت تمام شده بسيار پايين آن ... پس خيلي از باطريهاي الان اصلشون چينيه و نه مال كشور ديگه ... يعني يك خط توليد كامل باطري براي يك برند رو چين با كيفيت خوب داره توليد ميكنه ... هرچند كه به خاطر همون قيمت پايين آن مدلهاي متفرقه و تقلبي هم ساخت همين كشوره ... :love:

borteh
18-07-2007, 22:19
دوست گرامی

هر کاربری که مطلبی رو اینجا مینویسه حالا چه کپی په مطلب جدید چه هرچی ! واقعا" بر سر سایت و بقیه کاربران منت میذاره !

به نظر من که مطلب جالبی بود نوشته ایشون ! چون من GsmArena رو هم دیده بودم کامل ولی متوجه این قضیه نشده بودم ! دست ایشون درد نکنه !

ریپلای شما هم بیشتر حالت توهین داشت تا تشکر ! لطفا" بیشتر ملاحظه کنین.

Mohammad62
19-07-2007, 18:32
فكر كنم از نحوه تشكر كردنتون ناراحت شدن ... بهتره وقتي تشكر ميكنيم با تيكه تشكر نكنيم ... چون ناراحتيش بيشتر از خوشحال كردنشه .... بگذريم ...

در جواب دوستي كه گفتن اينهم چينيه بايد بگم كه الان اكثر شركتهاي بزرگ با كارخانه هاي چيني براي توليد باطري قرار داد دارند ...به خاطر كيفيت نرمال و خوب و همچنين قيمت تمام شده بسيار پايين آن ... پس خيلي از باطريهاي الان اصلشون چينيه و نه مال كشور ديگه ... يعني يك خط توليد كامل باطري براي يك برند رو چين با كيفيت خوب داره توليد ميكنه ... هرچند كه به خاطر همون قيمت پايين آن مدلهاي متفرقه و تقلبي هم ساخت همين كشوره ... :love:

مثل این که شما اصلا تو باغ نیستی تشکر رو با استفاده از اون دکمه تشکر میزنن نه پست من هم تو اون پست نوشته بودم که ازتون تشکر کردم اول برو قوانین سایت و بعد تاپیک رو از اول بخون بعد نظر بده
گذشته از اینا من تا حالا با چشم خودم نه تو بازار نه تو گوشی کسی باطری بالای 950 برای p990 ندیدم
بعد یک کشوری مثل فرانسه یا ژاپن که نیروی کار گرونه نمیاد تمرکزش رو هم بزاره رو چیزای کم ارزش و لوازم اضافی که سود دهی چندانی نداره
مگه شما تا حالا یک تلوزیون سونی که مونتاژو ساخت ژاپن دیدی؟ نمیارن تلوزیون رو تو ژاپن با دستمزد های بالا بسازن تکنولوژی رو میبرن تو مالزی یا تایلند که کارگر مفته تا سود دهی داشته باشه براشون وگرنه شما یک lcd tv که 1500 دلار قیمت داره رو اگر تو ژاپن ساخته بشه رو باید حداقل چار پنج هزار دلار پول بدی بابتش

Mohammad62
19-07-2007, 18:48
دوست گرامی

هر کاربری که مطلبی رو اینجا مینویسه حالا چه کپی په مطلب جدید چه هرچی ! واقعا" بر سر سایت و بقیه کاربران منت میذاره !

به نظر من که مطلب جالبی بود نوشته ایشون ! چون من GsmArena رو هم دیده بودم کامل ولی متوجه این قضیه نشده بودم ! دست ایشون درد نکنه !

ریپلای شما هم بیشتر حالت توهین داشت تا تشکر ! لطفا" بیشتر ملاحظه کنین.
سلام بر شما
واقعا از شما بعیده چه هر چی که نمیشه اگر این طوری بود که من الان سوپر کاربر بودم و نمیشه که من هر چی دم دستم اومد بزارم هم فضای سایت هم وقت شما رو برای خوندن اون مطلب بگیرم (قصدم اهانت به کاربران محترم نیست منظورم مطالب وقت گیر و بی محتوا و با مورد استفاده کم و یا بی استفاده هست که جنبه آموزشی یا مورد کاربرد نداشته باشن)
گذشته از اینها اون یکی از عکسهایی هست که تو gsmarena هست و مال وقتیه که گوشی هنوز تو بازار عرضه نشده بود و خیلی چیزها تو گوشی عوض شد مگه لیبل کدوم یکی از گوشی های ما مثل لیبل اون گوشی تو عکسه ؟ مگه بقیه عکسها رو شما ندید یک عکس دیگه هم هست که پایین گوشی به جای p990i نوشته quick share حالا گوشی کدوم یکی از ما quick share نوشته صرفا با استناد به اون عکس که نمیشه گفت مثلا لوازم اصلی فلانه من خودم گوشیم رو 8 ماه پیش خریدم و اون موقع هم اینقدر این گوشی کم بود تو بازار که نمیشد گفت مثلا تقلبیش تو بازار هست ولی باطری خودم 950 هست و اصلا اون شکلی نیست

™SIAMAK
20-07-2007, 02:23
بيخيال محمد جان خودتو عصباني نكن:wink: :Great:

sir_ali
20-07-2007, 02:38
:realmad: سلام بر شما
واقعا از شما بعیده چه هر چی که نمیشه اگر این طوری بود که من الان سوپر کاربر بودم و نمیشه که من هر چی دم دستم اومد بزارم هم فضای سایت هم وقت شما رو برای خوندن اون مطلب بگیرم (قصدم اهانت به کاربران محترم نیست منظورم مطالب وقت گیر و بی محتوا و با مورد استفاده کم و یا بی استفاده هست که جنبه آموزشی یا مورد کاربرد نداشته باشن)
گذشته از اینها اون یکی از عکسهایی هست که تو gsmarena هست و مال وقتیه که گوشی هنوز تو بازار عرضه نشده بود و خیلی چیزها تو گوشی عوض شد مگه لیبل کدوم یکی از گوشی های ما مثل لیبل اون گوشی تو عکسه ؟ مگه بقیه عکسها رو شما ندید یک عکس دیگه هم هست که پایین گوشی به جای p990i نوشته quick share حالا گوشی کدوم یکی از ما quick share نوشته صرفا با استناد به اون عکس که نمیشه گفت مثلا لوازم اصلی فلانه من خودم گوشیم رو 8 ماه پیش خریدم و اون موقع هم اینقدر این گوشی کم بود تو بازار که نمیشد گفت مثلا تقلبیش تو بازار هست ولی باطری خودم 950 هست و اصلا اون شکلی نیست
آقا شما نديدي مشكل شماست:whistle: !! انگاري شما رو گذاشتن بگردي جواب پستاي منو بدي:Diablo: !!!
من كه ديدم باطري 1120 آمپر. كه با كار مداوم 2 3 روز رو راحت جواب ميده :wink: .كه موبايل من با باطري 950 يك روز يا يك و نيم روز كار ميكنه:realmad:
در ظمن! شخصيت به اون چارتا ستاره نيست:coonfused: !
هركي ايجا هر چيزه جالب در مورد موبايل ميبينه بايد بزاره:arrow: . حالا شما خيلي حرفه اي هستي و اينا برات مطالب اضافي و بي مصرف هست شرمنده:beurk: !!!!!
يه چيزم بگم او quick share و voda fone و امثال اينا نتورك هستن و من k800 K750 رو با همون كويك شر ديدم . برا اروپا معمولا ودا فون هست. و اسيا كويك شر.
ودا فون برا ايران كار نميكنه مگه با دستكاري گوشي.
شما اول بدون اون چيزي كه نوشته برا چيه :non: بعد بيا ادعا كن.

imported_pesare_khob
20-07-2007, 03:14
:flower: علی جون خودتو ناراحت نکن ارزش کار شما محفوظه
منتها یه سری از کاربران هستن که خیلی چیزا رو نمیبینن و البته از غرور بیجاست
من که استفاده کردم نکته جالبی بود 1120 رو منم نمیدونستم

™SIAMAK
20-07-2007, 03:17
:realmad:
آقا شما نديدي مشكل شماست:whistle: !! انگاري شما رو گذاشتن بگردي جواب پستاي منو بدي:Diablo: !!!
من كه ديدم باطري 1120 آمپر. كه با كار مداوم 2 3 روز رو راحت جواب ميده :wink: .كه موبايل من با باطري 950 يك روز يا يك و نيم روز كار ميكنه:realmad:
در ظمن! شخصيت به اون چارتا ستاره نيست:coonfused: !
هركي ايجا هر چيزه جالب در مورد موبايل ميبينه بايد بزاره:arrow: . حالا شما خيلي حرفه اي هستي و اينا برات مطالب اضافي و بي مصرف هست شرمنده:beurk: !!!!!
يه چيزم بگم او quick share و voda fone و امثال اينا نتورك هستن و من k800 K750 رو با همون كويك شر ديدم . برا اروپا معمولا ودا فون هست. و اسيا كويك شر.
ودا فون برا ايران كار نميكنه مگه با دستكاري گوشي.
شما اول بدون اون چيزي كه نوشته برا چيه :non: بعد بيا ادعا كن.
خواهشا اين بحثهاي بيهوده رو تمومش كنيد:110: :110: :110: :110: :110:
اين كارتون فقط باعث قفل شدن تاپيك ميشه!!:sad:

FARID
20-07-2007, 10:12
تاپیک قفل شد .
از شما دوستان خوم انتظار نداشتم با هم اینطوری برخورد کنید حیف نیست یک محیط دوستانه را به تنش بکشیم.