PDA

View Full Version : درخواست عمومي از سوني اريكسون براي فارسي نمودن P990

ritana
28-07-2007, 00:18
دوستان از شما دعوت ميكنم با رفتن به آدرس زير از شركت سوني اريكسون بخواهيد در فريمور آينده خود زبان فارسي را به P990 اضافه نمايد. اگر اين مسئله انجام پذيرد يكي از معايب مهم اين گوشي برطرف خواهد گرديد بدين ترتيب شما قادر خواهيد بود:
1- تمام منوها و پيغامهاي گوشي را به فارسي ببينيد.
2- مسيجهاي خود را براحتي بفارسي نوشته و منظور خود را به گيرنده بهتر بفهمانيد.
3- به سوني اريكسون بفهمانيد كه چقدر براي زبان مادري خود ارزش قائل هستيد.
4- سوني اريكسون بفهمد كه در مقابل فروش محصولات خود نبايد به خواسته هاي مشتري بي تفاوت باشد.
5- با اين حركت دسته جمعي شعور اجتماعي خود را بديگران بفهمانيد.
.....................................

در لينك زير يك فرم وجود دارد . ابتدا گوشي خود را انتخاب و درخواست خود را بزبان انگليسي اعلام فرمائيد .
از دوستاني كه تسلط بهتري نسبت به زبان انگليسي دارم ميخواهم يك متن كوتاهرا براي كاربراني كه زبان آنها خوب نيست قرار داده تا با كپي كردن در متن آن لينك منظور خود را به گيرنده برسانند .
منتظر نظرات شما هستم .:flower:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=ph1_2_1&zone=ph&CID=105&subject=Opt1

CONS†AN†INE
28-07-2007, 00:58
به نظر سخت میرسه ولی شدنیه مثل ارائه فریم وار جدید بعد از اینکه تصمیم گرفتن دیگه براش فریم وار نزنن.
از بچه ها خواهش میکنم کم لطفی نکنن:lol:
من خودم براشون بصورت یک نوع پیشنهاد با لحن اعتراض امیز براشون نوشتم:Diablo:

ببینیم میشه تو فریم وار جدید زبان خودمون رو ببینیم:loveit:

از ریتانا که این فکر قشنگ رو عملی کرد ممنونم:love:

ShahabSAMSUNG
28-07-2007, 00:59
عزیز دل،
شما خون دل نخور.
خودشون تو فکرش هستن.
مطمئن باش.

farhad_s5
28-07-2007, 03:29
ایران رو آن ها عددی نمی دونن !

با عرض پوزش به همه ی ایرانیان عزیز

Cyber_Tomcat
28-07-2007, 03:35
اگر SE بخواد زبان فارسی برای P990 و کلاً UIQ3 اضافه کنه،میتونه حتی این کار رو به راحتی از طریق Language Pack انجام بده و در اون حالت هر فرد میتونه با هر ورژن فیرموری گوشیشو فارسی کنه.

farhad_s5
28-07-2007, 03:43
به نظر شما اگه سونی اریکسون می خواست این کار رو بکنه تا حالا نمی کرد؟

™SIAMAK
28-07-2007, 03:50
اگر SE بخواد زبان فارسی برای P990 و کلاً UIQ3 اضافه کنه،میتونه حتی این کار رو به راحتی از طریق Language Pack انجام بده و در اون حالت هر فرد میتونه با هر ورژن فیرموری گوشیشو فارسی کنه.
دقيقا همينطوره كه دوستمون به عرض رسوندن:wink:
البته حدودا 6.7 ماه پيش تو همين سايت آدرس يه تاپيك رو داده بودن كه ميرفتي توش و درخواست فارسي كردن درش بود و فقط بهش راي موافق ميدادي كه تعداد راي دهنده ها مد نظر بود من هم رفتم راي دادم و نفر 64 بودم نميدونم چند نفر ديگه بعد من هم شركت كردن ولي تا حالا اگه ميخواست اتفاقي بيافته ميافتاد ولي اميدوارم زبان فارسي تو اين فريمور جديد گنجونده بشه:loveit: :wink2:

FARID
28-07-2007, 08:02
این درخواستی است که من فرستادم اگر دوستان خوششون اومد میتونند ازش استفاده کنند.

Please add persian language to your language packages of P990i.
It's very important for Iranian users of this phone to have their own language on their phone.
As you know Iranian customers are the biggest group to buy your products in Asia so it's very simple request to cover their need and appreciate them.
Thanks in advance.

AaminN
28-07-2007, 09:59
من همون نوشته ی آقا فرید رو زدم ولی فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه چون اگه se میخواست بزاره تا حالا گزاشته بود

ritana
28-07-2007, 10:42
این درخواستی است که من فرستادم اگر دوستان خوششون اومد میتونند ازش استفاده کنند.

Please add persian language to your language packages of P990i.
It's very important for Iranian users of this phone to have their own language on their phone.
As you know Iranian customers are the biggest group to buy your products in Asia so it's very simple request to cover their need and appreciate them.
Thanks in advance.

با تشكر از فريد خان متن خوبي است !:flower:
دوستان ميتوانند اين متن را كپي نموده و در قسمت Comment or question كپي نمايند و سپس با انتخاب گوشي خود در رديف بالا و پر كردن ساير مشخصات خودتون با فشار دادن گزينه send در پائين صفحه آنرا براي سوني اريكسون ارسال نمائيد.
فقط به دوستاني كه اينكار را بيهوده ميدانند ميگويم انجام اينكار بهتر و موثرتر ازا نجام ندادن آنست چون اگر ما خواسته خود را بيان نكنيم آنها پي به ضعف و عيب كار خود نخواهند برد هرچند در نهايت اگر آنرا انجام ندهند باز متوجه خواهند شد كه ايرانيان داراي شعور وحافظ فرهنگ و زبان خود هستند!

CONS†AN†INE
28-07-2007, 12:53
بعضی ها هستن که هنوز خودشون رو باور ندارن و همیشه بازنده هستن چون سری دست از تلاش بر میدارن و همش صحبت از شکست میکنن
من واقعا براشون متاسفم:non:

به نظر من باید از حق خودمون استفاده کنیم:111:

cell_phone
28-07-2007, 13:36
دوستان منم متن رو سند كردم اميدوارم كارگشا باشه.
به اميد روزي كه خودمون يه برند داشته باشيم
كه بقيه درخواست گنجاندن زبانشون رو داشته باشن.

CONS†AN†INE
28-07-2007, 14:15
جوابشون رو برام میل کردن :ouch:
خیلی ناجور گفتن:oups:

خودتون بخونین:

Dear .......

Thank you for contacting the Sony Ericsson Call Centre.

With regards to your enquiry, unfortunately this language is not available for download and there are no plans to introduce this to future software updates.

Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us again for further help and support.

For more information on our products and services, please feel free to visit our website at www.sonyericsson.com

www.sonyericsson.com/fun
Register now for great content and fantastic Web and WAP Services.

Kind Regards,
John Davies

Sony Ericsson Call Centre
mailto:questions.gb@support.sonyericsson.com
http://www.sonyericsson.com

کسی نظری نداره!!!!:coonfused:

ritana
28-07-2007, 14:31

خودتون بخونین:

Dear .......

With regards to your enquiry, unfortunately this language is not available for download and there are no plans to introduce this to future software updates.

Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us again for further help and support.

For more information on our products and services, please feel free to visit our website at www.sonyericsson.com

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
John Davies

بازهم بايد ادامه داد .بنظر من شما در جواب آنها بايد پافشاري كنيد و بگوئيد مجبوريد گوشيتان را عوض كنيد و نوكيا يا موتورلا بخريد!:yipi:

fireman7
28-07-2007, 14:48
برای من هم همین جواب رو فرستادن و مودبانه آب پاکی رو ریختن روی دستمون.

With regards to your enquiry, unfortunately this language is not available for download. There are currently not any plans to introduce this language to future firmware updates.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
John Davies

نکته جالبش هم اینجاست که جوابهائی که دارن به همه میدن دقیقا" یک شکل و قالب داره و حتی امضای طرف فرستنده هم یکیه..این یعنی که یک جواب رو کپی کردن و یا به صورت اتوماتیک و شایدم دستی برای هر کسی این درخواست رو مطرح میکنه همین جواب رو میفرستن

ritana
28-07-2007, 14:54
الان عين همين جواب را براي من فرستادند !!:coonfused:
دارم الان يك جوابيه دندان شكن برايشان مينويسم تا ببينيم آيا اثر ميكنه يا نه ؟
خبرش را هم بهتان ميدهم .

اول مينويسم كه ما گوشيمان را عوض خواهيم كرد و از ماركهاي ديگر استفاده مينمائيم .

بعد ........................... هم يك بلوف بهشان بزنيم شايد گرفت . !!
بهشان ميگويم من و دوستانم در ايران نسبت به بي مسئوليتي شما بسيار متاسف هستيم و بزودي وب سايت سوني اريكسون را مورد حمله قرار خواهيم داد!

fireman7
28-07-2007, 15:05
خوب ببین دوست عزیزم : این قضیه پاسخ دندان شکن خیلی خوبه ولی اینکه بگی ما سایتتون رو هک میکنیم اصلا" جالب نیست....هم به اونا تائیدیه میدی برای کارهای بد بعدیشون و هم اینکه برداشت و توجیهشون این میشه که ایرانیا ذاتا" بی فرهنگ هستن و همه جا سعی میکنن با تهدید و ارعاب کارشون رو پیش ببرن.( حتی میتونن بگن دیگه به کاربرای ایرانی سرویس نمیدیم چون باعث تهدید امنیت سایت میشن )
به نظر من همون تهدید اقتصادی ( یعنی خرید از مارکهای دیگه به جای اس ای ) خیلی بهتر و موثر تره تا استفاده از ابزار هک.

تا نظر بقیه چی باشه

ritana
28-07-2007, 15:18
اينهم يك متن دست و پاشكسته كه الان برايشان فرستادم .

Dear Sirs.

Unfortunately your company is not responsibility !!!
We think to change our mobile and we will use from other like nokia or samsung or motorela ....
We are angry very much in Iran for your bad support . and we will examine hacking your web site as soon as !!

:whistle: تا ببينيم چي پيش مياد خدا كنه اثر كنه .:oups:

ritana
28-07-2007, 15:22
خوب ببین دوست عزیزم : این قضیه پاسخ دندان شکن خیلی خوبه ولی اینکه بگی ما سایتتون رو هک میکنیم اصلا" جالب نیست....هم به اونا تائیدیه میدی برای کارهای بد بعدیشون و هم اینکه برداشت و توجیهشون این میشه که ایرانیا ذاتا" بی فرهنگ هستن و همه جا سعی میکنن با تهدید و ارعاب کارشون رو پیش ببرن.( حتی میتونن بگن دیگه به کاربرای ایرانی سرویس نمیدیم چون باعث تهدید امنیت سایت میشن )
به نظر من همون تهدید اقتصادی ( یعنی خرید از مارکهای دیگه به جای اس ای ) خیلی بهتر و موثر تره تا استفاده از ابزار هک.

تا نظر بقیه چی باشه

فعلا كه چه بخواهيم و چه نخواهيم نام ايران در رديف اول كشورهاي تروريسم پروره!!:mdr:

همين آمريكا هم با اينكه ابرقدرت جهانه از اسم تروريست وحشت داره ديگه چه برسه به شركتهايي نظير سوني اريكسون كه كلي توي اين چند ساله ملت بدبخت ايران را سركيسه كردند!!
بلاخره آنها هم بايد حاليشون بشه اينقدر نبايد نسبت به مشتريان خودشان بي تفاوت باشند.:arrow:

AaminN
28-07-2007, 15:52

خودتون بخونین:

Dear .......

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
John Davies

اگه میشه یکی از دوستان ترجمه ی متن بالا رو بزاره

یه ذره حالیم شد

چون زیاد به زبان انگلیسی مسلط نیستم :merci: :merci: :merci:

Cyber_Tomcat
28-07-2007, 15:53
اينهم يك متن دست و پاشكسته كه الان برايشان فرستادم .

Dear Sirs.

Unfortunately your company is not responsibility !!!
We think to change our mobile and we will use from other like nokia or samsung or motorela ....
We are angry very much in Iran for your bad support . and we will examine hacking your web site as soon as !!

:whistle: تا ببينيم چي پيش مياد خدا كنه اثر كنه .:oups:

حالا چرا این قدر خشن؟! :realmad:
مطمئن باش با زور و تهدید نمیشه کاری از پیش برد. (هک؟!!!) :111: :evil:

sanakak
28-07-2007, 16:05
dorost shod farsi sony ericsson berin az site begirid

AMIR
28-07-2007, 17:50
جواب به من

Dear Amir ,

With regards to your enquiry, your comments have been noted and passed onto the relevant department, thank you for your feedback.

AMIR
28-07-2007, 17:51
dorost shod farsi sony ericsson berin az site begirid
لينكتون خرابه دوست من

mehdi_sx1
28-07-2007, 18:44
آقا منم فرستادم ولی یه جواب دیگه بهم داد:

Thank you for contacting Sony Ericsson, your question has been
registered and the reference number is *******1.

Sony Ericsson will soon come back to you with a response.

FARID
28-07-2007, 19:20
معلوم هست که برای یکی دو نفر کوتاه نمیان باید افراد زیادی باشیم و پا فشاری کنیم.

parhamp990i
28-07-2007, 23:10
08705237237اگه کسی میتونه زنگ بزنه

AMIR
28-07-2007, 23:30
خب فريد عزيز چرا ما خودمون چند نفر نشيم ايراني كه اين كارا براش كار نيست. حل ه آقا. هركس دوست داره با هر چند تا ايميلي كه دوست داره براشون ميل كنه كي به كيه جواب ايميل رو مي خوايم چيكار مهم خود ميله كه فرستاده شه و اون ها رو وادار به كار كنه. درسته؟

esfandiyar2003
29-07-2007, 00:11
dear sir
regarding what you deserve to have as your mentioned policy to not supporting the persian language as the other common but important languages,we all iranian users will be so delightful if your technical support team decides to mention persian language as its own next subject to deal with because of the vast majority of sony ericsson p990i users in iran who want to have their own language supported by next frimware out of your online technical support section as a next step in order to being satisfied by one of the most biggest fan members of this newly desigend smartphone in iran which is being introduced in this country far more better than any other country whole around the world.
from now on,we,iranian customers of p990i are patiently waiting for being recognized the persian language as a next supported language in the p series especially in p990i and also p1 which has recently brought in main local shopkeepers in middle east followed by main retailers to be sold in iran soon after zero released of this product.
iran has potentionally major rule in the south west part of middle east due to its young heavy population who preffer to use their own language in order to feel so comfortable like most other users around the world who enjoy when they are using the sony ericsson cell phones because of its right policy to support their own local language.

the next important thing is the persian translated user mannual for sony ericsson p990i which is so necessary for those who want to use their cell phone properly .most of the people who decide to buy this user friendly cell phone,will turn to be upset while they couldn't find out the complicated features of this cell phone and try to ignore it as well.
it means that thses kind of users realy like to have their cell phone as their daily routinized assistant,but because of the lack of persian mannual user guide,they couldn't afford to keep it permanently and after several unsuccessful attempts to use,they try to change their cell phone .it occures just because of two main weak points in your policy of supporting local customers needs who preffer to chose their cell phone besed on their friend's advice rather than ads in newspapares or th channels:not being exsited of persian user guide and not being supported persian language by your programers.

we still hope to see our concerns accepted by your program team members as the next plan of our lovely sony ericsson company policy

best regards
the most biggest fan members forum of p990i in iran
mobilestan.com

فرید جان زحمت خواندن اینو بکش..اگه تایید شد به بروبکس بگو بفرستند برای سونی اریکسون...
اگه مشکلی در فهم اون هست باید بطور خلاصه بگم که در یک نامه کاملا رسمی ازشون از طرف سایت خودمان که پر طرفدار ترین حامی گوشی های سونی ارکیسون هستش..خواستیم که بدلیل تعداد اعضای زیاد و جوان استفاده کننده این گوشی در ایران و در راستای سیاست تولید سری های بعدی گوشی های سری پی خواهشا هم این زبان را ساپورت کنند و هم اینکه دفترچه این گوشی به زبان فارسی هم بطور رسمی تهیه شود...

farhad_s5
29-07-2007, 02:50
به نظر بهتره اون mobilsten.com رو وردارین و p990i رو هم وردارین و در مورد کلیه ی گوشی های سونی اریکسون مطرح بشه!

چون اینطوری بیشتر طرفدار پیدا می کنه ها

FARID
29-07-2007, 08:20
خب فريد عزيز چرا ما خودمون چند نفر نشيم ايراني كه اين كارا براش كار نيست. حل ه آقا. هركس دوست داره با هر چند تا ايميلي كه دوست داره براشون ميل كنه كي به كيه جواب ايميل رو مي خوايم چيكار مهم خود ميله كه فرستاده شه و اون ها رو وادار به كار كنه. درسته؟
آخه اونا فقط از روی ایمیل بررسی نمیکنن حتما Ip رو هم در نظر میگیرند مگر اینکه از Proxy استفاده کنیم.

FARID
29-07-2007, 08:24
dear sir
regarding what you deserve to have as your mentioned policy to not supporting the persian language as the other common but important languages,we all iranian users will be so delightful if your technical support team decides to mention persian language as its own next subject to deal with because of the vast majority of sony ericsson p990i users in iran who want to have their own language supported by next frimware out of your online technical support section as a next step in order to being satisfied by one of the most biggest fan members of this newly desigend smartphone in iran which is being introduced in this country far more better than any other country whole around the world.
from now on,we,iranian customers of p990i are patiently waiting for being recognized the persian language as a next supported language in the p series especially in p990i and also p1 which has recently brought in main local shopkeepers in middle east followed by main retailers to be sold in iran soon after zero released of this product.
iran has potentionally major rule in the south west part of middle east due to its young heavy population who preffer to use their own language in order to feel so comfortable like most other users around the world who enjoy when they are using the sony ericsson cell phones because of its right policy to support their own local language.

the next important thing is the persian translated user mannual for sony ericsson p990i which is so necessary for those who want to use their cell phone properly .most of the people who decide to buy this user friendly cell phone,will turn to be upset while they couldn't find out the complicated features of this cell phone and try to ignore it as well.
it means that thses kind of users realy like to have their cell phone as their daily routinized assistant,but because of the lack of persian mannual user guide,they couldn't afford to keep it permanently and after several unsuccessful attempts to use,they try to change their cell phone .it occures just because of two main weak points in your policy of supporting local customers needs who preffer to chose their cell phone besed on their friend's advice rather than ads in newspapares or th channels:not being exsited of persian user guide and not being supported persian language by your programers.

we still hope to see our concerns accepted by your program team members as the next plan of our lovely sony ericsson company policy

best regards
the most biggest fan members forum of p990i in iran
mobilestan.com

فرید جان زحمت خواندن اینو بکش..اگه تایید شد به بروبکس بگو بفرستند برای سونی اریکسون...
اگه مشکلی در فهم اون هست باید بطور خلاصه بگم که در یک نامه کاملا رسمی ازشون از طرف سایت خودمان که پر طرفدار ترین حامی گوشی های سونی ارکیسون هستش..خواستیم که بدلیل تعداد اعضای زیاد و جوان استفاده کننده این گوشی در ایران و در راستای سیاست تولید سری های بعدی گوشی های سری پی خواهشا هم این زبان را ساپورت کنند و هم اینکه دفترچه این گوشی به زبان فارسی هم بطور رسمی تهیه شود...
همین متن رو یکباره دیگه میفرستیم عالی هست.

CONS†AN†INE
29-07-2007, 12:37
دوباره بفرستیم اقا فرید؟!!!

میدونین بچه ها اگه میشد خودمون یک پچ برای فارسی کردن گوشی درست میکردیم بعد برای اونها میفرستادیم بعد میگفتیم که یک همچین چیزی رو تو فریم وار قرار بدن عالی میشد.:loveit:
نه؟!!!!

cell_phone
29-07-2007, 14:32
Dear Mohammad Reza

With regards to your enquiry, your comments have been noted and passed onto the relevant department, thank you for your feedback.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Anna Banks
اينم جوابي هست كه به من داده توجه كرده البته اميدي نيست

ritana
29-07-2007, 15:50
هنوز جواب نامه تهديد آميز من را نداده اند.
ضمنا تا دو سه روز آينده فريمورp990 بدستم ميرسه . برايتان آپلود ميكنم . ميدونم هيچكدام آْنرا نداريد . بچه هايي هم بلدند آنرا دستكاري كنند مشغولش بشوند ببينيم ميتوانند فارسي اش كنند.
ضمنا ازتون ميخوام ادامه بدين ولشون نكنيد .

parhamp990i
29-07-2007, 16:26
Dear Mr or Ms Jahanshahy

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P990i. Sadly Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P990i at this moment in time. Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience.

We kindly refer you to www.sonyericsson.com as this is the first place news about our products and their features are published.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Sam Hogarth

Email:
To: questions.gb@support.sonyericsson.com
From: parham.linkinpark@gmail.com
Subject: Phones
Product: P990i

اینم به من دادن.اه!

Saeid Bagheri
29-07-2007, 16:39
من با 2 ایمیل ، درخواستم رو مطرح کردم ...
جوابی که برای اولی اومد :
registered and the reference number is 71316358.

For future emails concerning this case please include the following
line in the message subject field: “Case : 71316358� and send the
email to questions.gb@support.sonyericsson.com.

You can now purchase accessories direct from Sony Ericsson, please call
08705 237 237.

Does your Sony Ericsson mobile phone have the latest software? Check
and update now using the Sony Ericsson Update Service on
http://www.sonyericsson.com/updateservice
و اما ، جواب برای دومین ایمیل ( 2 بار ، با 2 متن متفاوت ! ) :
اولین متن که از این ایمیل (noreply@support.sonyericsson.com) با عنوان AutoReply Sony Ericsson Call Center, Case : 71316357 بود :
registered and the reference number is 71316357.

line in the message subject field: “Case : 71316357� and send the

08705 237 237.

و دومی که از questions.gb@support.sonyericsson.com و با عنوان Case : 71316357 بود :
Dear Saeid Bagheri,

With regards to your enquiry, unfortunately this is UK based support only. Therefore please contact your local support. All worldwide numbers can be found on our website www.sonyericsson.com in the contact us section.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Becky Clay

hagi_mostafa
29-07-2007, 18:13
آقا m600 و w950 رو هم تو این برنامه بگزارید!

FARID
29-07-2007, 18:17
آقا m600 و w950 رو هم تو این برنامه بگزارید!
سیستم عامل این گوشیها یکی هست کلا برای UIQ3

pejmaaan
30-07-2007, 01:05
لطفآ تمام بچه ها لينك اين صفحه را توي امضا خودشون قرار بدن و به تمام كاربران سايت هم كه از نوكيا يا برند هاي ديگه استفاده ميكنند بگين همين متن رو براي سوني اريكسون بفرستند . در عوض ما هم واسه نوكيا كمكشون ميكنيم ...... جناب آدمين هم اگه ميشه يه مسيج به كل اعضا در اين رابطه و حمايت از انجمن سوني اريكسون بدن ... به خدا جاي دوري نميره .... فقط ميخواهيم حرف ايراني بودن رو به كرسي بنشونيم ... ارزش نداره ؟؟؟؟

farhad_s5
30-07-2007, 01:57
اگه متن رو تغییر بدید و برای همه گوشی های سونی اریکسون این درخواست رو بدید و اسم سایت موبایلستان رو هم بردارین من می تونم این نامه رو ایجاد کنم که همه بتونن بیان و این نامه رو امضا کنن (فکر کنم اینطوری بهتر باشه)

Cyber_Tomcat
30-07-2007, 02:19
اگه متن رو تغغیر بدید و برای همه گوشی های سونی اریکسون این درخواست رو بدید و اسم سایت موبایلستان رو هم بردارین من می تونم این نامه رو ایجاد کنم که همه بتونن بیان و این نامه رو امضا کنن (فکر کنم اینطوری بهتر باشه)

همه ی گوشیهای سونی اریکسون فاقد زبان فارسی نیستند و فقط گوشیهای uiq3 این حالت رو دارند.

hagi_mostafa
30-07-2007, 11:37
ایران رو آن ها عددی نمی دونن !

با عرض پوزش به همه ی ایرانیان عزیز
questions.ae@support.sonyericsson.com
این آدرس روابط عمومی شرکت در امارات هست که مسئولیت پاسخگویی به مشتریان ایرانی با آنهاست شما می توانید حتی به فارسی یا فینگلیش با آنها ارتباط برقرار کنید.خانمی به نام ندا هم پاسخگو هستند.شرکت اگر در ایران نمایندگی ندارد بدلیل ممانعت دولت و دست های پشت پرده که دست در دست شرکت هایی نظیر نوکیا و بخصوص ال جی و سامسونگ دارند می باشد.و البته سایت رسمی سونی نسخه فارسی دارد.

Cyber_Tomcat
30-07-2007, 14:01
این هم آدرس بخش پشتیبانی سایت سونی اریکسون برای خاور میانه هست. فکر کنم اگر اینجا درخواست بنویسید بهتر باشه و زودتر رسیدگی میکنند.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ph1_2_1&zone=ph&CID=105&subject=Opt1

FARID
30-07-2007, 14:32
این هم آدرس بخش پشتیبانی سایت سونی اریکسون برای خاور میانه هست. فکر کنم اگر اینجا درخواست بنویسید بهتر باشه و زودتر رسیدگی میکنند.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ph1_2_1&zone=ph&CID=105&subject=Opt1
همه یک با ر دیگه به اینجا پیغام بزنیم.

borteh
30-07-2007, 15:10
سلام !

ببینین دوستان عزیز ! درسته زبان فارسی حق مسلم ماست ... و باید رو یه Language Pack باشه ! ولی خب ...

یکی از دلایلی که آوردیم همه و گفتیم این گوشی خز نشده این بود که هرکسی نمیتونه با این گوشی کار کنه !

من خودم بالشخصه هیچ نامه ای به سونی اریکسون ارسال نکردم ! چون دلم نمیخواد این گوشی روش فارسی بیاد و به این زودی خز بشه :)

حالا بستگی داره نظر جمع چی باشه !

Cyber_Tomcat
30-07-2007, 15:28
یک متن هم من آماده کردم که اگر خوشتون اومد میتونید برای تنوع این رو هم بفرستید:

To Whom It May Concern:

Duo to the large population of P990i and other UIQ 3.0 phones users in Iran and other Persian speaking people in the Middle East, and their important need for having their phone interface in their native language; it would be very kind of you if you consider adding Persian (Farsi) to the language packs available for these phones.
I guarantee you that this action will have a great impact in increasing the popularity and sales of UIQ 3.0 phones in Iran and other parts of the Middle East and will future proof the sales of the upcoming phones in this range.

Thank you for your support and consideration

FARID
30-07-2007, 15:42
سلام !

ببینین دوستان عزیز ! درسته زبان فارسی حق مسلم ماست ... و باید رو یه Language Pack باشه ! ولی خب ...

یکی از دلایلی که آوردیم همه و گفتیم این گوشی خز نشده این بود که هرکسی نمیتونه با این گوشی کار کنه !

من خودم بالشخصه هیچ نامه ای به سونی اریکسون ارسال نکردم ! چون دلم نمیخواد این گوشی روش فارسی بیاد و به این زودی خز بشه :)

آرمان جان دلیل من برای اینکه از این حرکت با قاطعیت حمایت میکنم داشتن منوی فارسی نیست بلکه نوشتن و خواندن راحت فارسی بر روی گوشی هست و نه با هزار دردسر.
ما میتونیم منوی فارسی هم روی گوشی داشته باشیم ولی از منوی انگلیسی استفاده کنم ولی قطعا توانای خواندن و نوشتن بی درد سر فارسی یک مزیت به شمار میاد.

mehdi_sx1
30-07-2007, 15:49
من دوباره فرستادم ولی همون جواب قبلی رو دریافت کردم

KASRA
30-07-2007, 20:09
آقا من هم یه میل فرستادم تا P990i عزیز رو فارسی کنن!

mn1353
30-07-2007, 20:45
سلام دوستان عزيز
من هم نامه اي ارسال كردم و در جواب كه ظاهرا" براي همه كه مكاتبه ميكنن اين جواب را مينويسن. ولي بايد پيگيري كنيم تا به نتيجه برسيم از دوستاني كه به زبان عربي تسلط دارن
زحمت ترجمه اين متن را بكشن ممنون ميشم
با تشكر از شما عزيزان

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has been registered and

the reference number is Case Id Tag.

Sony Ericsson Call Center will soon come back to you with a response.

Please do not respond to this mail since it will not be delivered to any recipient.

For future emails concerning this case please include the following line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to questions.ae@support.sonyericsson.com.

What about a visit at www.sonyericsson.com ?
-------------------------------------------------------------------------------------------

شكرا على مراجعتك مركز خدمة عملاء سوني اريكسون، لقد تم تسجيل استفسارك و الرقم المرجعي لهذا الاستفسار هو: 000
سوف يقوم مركز خدمة عملاء سوني اريكسون بالرد على استفسارك قريبا.

الرجاء عدم الرد على هذا البريد الالكتروني.

إذا أردت إرسال بريد إلكتروني اخر يتعلق بالموضوع نفسه، الرجاء إرفاق الرقم المرجعي 000 في محتوى الرسالة و إرسال البريد إلى العنوان التالي: questions.ae@support.sonericsson.com

للمزيد من المعلومات، تفضّل بزيارتنا على العنوان www.sonyericsson.com

FARID
30-07-2007, 20:51
سلام دوستان عزيز
من هم نامه اي ارسال كردم و در جواب كه ظاهرا" براي همه كه مكاتبه ميكنن اين جواب را مينويسن. ولي بايد پيگيري كنيم تا به نتيجه برسيم از دوستاني كه به زبان عربي تسلط دارن
زحمت ترجمه اين متن را بكشن ممنون ميشم
با تشكر از شما عزيزان

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has been registered and

the reference number is Case Id Tag.

Please do not respond to this mail since it will not be delivered to any recipient.

For future emails concerning this case please include the following line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to questions.ae@support.sonyericsson.com.

-------------------------------------------------------------------------------------------

شكرا على مراجعتك مركز خدمة عملاء سوني اريكسون، لقد تم تسجيل استفسارك و الرقم المرجعي لهذا الاستفسار هو: 000
سوف يقوم مركز خدمة عملاء سوني اريكسون بالرد على استفسارك قريبا.

الرجاء عدم الرد على هذا البريد الالكتروني.

إذا أردت إرسال بريد إلكتروني اخر يتعلق بالموضوع نفسه، الرجاء إرفاق الرقم المرجعي 000 في محتوى الرسالة و إرسال البريد إلى العنوان التالي: questions.ae@support.sonericsson.com

للمزيد من المعلومات، تفضّل بزيارتنا على العنوان www.sonyericsson.com
دوست عزیز متن بالای همون معنای متن پایین عربی رو میده.

borteh
30-07-2007, 21:33
آرمان جان دلیل من برای اینکه از این حرکت با قاطعیت حمایت میکنم داشتن منوی فارسی نیست بلکه نوشتن و خواندن راحت فارسی بر روی گوشی هست و نه با هزار دردسر.
ما میتونیم منوی فارسی هم روی گوشی داشته باشیم ولی از منوی انگلیسی استفاده کنم ولی قطعا توانای خواندن و نوشتن بی درد سر فارسی یک مزیت به شمار میاد.
فرید جان دوست عزیز من !

خب منم در این مورد موافقم باهاتون !

ولی جواب سوالی رو که میدونیم چرا می پرسیم ؟ وقتی میدونین که تحریم هستیم و حتی هیچ جای دنیا تره هم برای ما خورد نمیکنن، چرا باید بگیم تورو خدا مارو آدم حساب کنین و یه فارسی رو گوشی بذارین !!! بذارین بدونن که ما خوب انگلیسی رو بلدیم و منت کشی نمیکنیم !!! ما نباید به اونا بگیم که برامون منو فارسی یا ساپورت یا هرچیز دیگه ای بردند ! ما باید به سران خودمون بگیم که آقایون ! بسه دیگه ! خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ! ما هم به یا کپی رایتی نون و نمکی برسیم ! ...

AMIR
30-07-2007, 22:00
فرید جان دوست عزیز من !

خب منم در این مورد موافقم باهاتون !

ولی جواب سوالی رو که میدونیم چرا می پرسیم ؟ وقتی میدونین که تحریم هستیم و حتی هیچ جای دنیا تره هم برای ما خورد نمیکنن، چرا باید بگیم تورو خدا مارو آدم حساب کنین و یه فارسی رو گوشی بذارین !!! بذارین بدونن که ما خوب انگلیسی رو بلدیم و منت کشی نمیکنیم !!! ما نباید به اونا بگیم که برامون منو فارسی یا ساپورت یا هرچیز دیگه ای بردند ! ما باید به سران خودمون بگیم که آقایون ! بسه دیگه ! خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ! ما هم به یا کپی رایتی نون و نمکی برسیم ! ...
دوست عزیز حرفاتون بوی سیاست می ده هاااااااا.
از شوخی گذشته همه با حرفی که می زنید موافقیم ولی چکار کنیم جز این کاری که می کنیم بیشتر در توانمون نیست.
من خودم تال حالا حدود 10 کامنت فرستادم که هر بار جز جواب نا امید کننده در یافت نمی کنم.ولی هنوز امیدم رو از دست ندادم و باز هم روزی 2 ایمیل رو حد اقل می دم . ولی تا حدودی حق با اونهاست تغییر سورس نرم افزاری کار امیروزو فردا نیست و وقت دزیادی می گیره و باز هم اونها جواب ردی ندادن گفتن که فعلا نمی تونیم باز هم جای امید هست که در ÷چ های بعدی این موضو ع رو درست کنند.
ممنونم از تمامی کسانی که برای رسیدن به این هدف به ما کمک می کنند .

ritana
31-07-2007, 01:04
دوباره يك ايميل براي سوني اريكسون فرستادم و فقط نوشتم:

request language farsi for p990!!:Diablo:

mehdi_sx1
31-07-2007, 02:40
باید مینوشتی farsi language نه language farsi
:na: :he: :yipi:

™SIAMAK
31-07-2007, 04:56
سلام !

سلام دوستان
من هم با نظر آرمان جان موافقم:loveit:
بعدش مگه الان نميشه تو 990 فارسي خوند با اين فونتهاي فارسي كه رو گوشي ريختيم به راحتي ميشه خوند ميمونه فارسي نوشتن كه اونم يه شركت ايراني داره يه كيبورد فارسي براي 990 مينويسه كه فكر كنم تا SE بخواد امكان فارسي كردن 990 رو ايجاد كنه اين صفحه كليد هم اماده ميشه در هر صورت من خودم زياد از فارسي نوشتن اس ام اس خوشم نمياد ولي خب اگه زبان فارسي رو گوشي باشه بهتره تا اين كه نباشه :wink:
با اين تفاسير زياد منت اين SE رو نكشيد حالا فكر ميكنن براي خودشون كسي هستن ولي غافل از اين كه ما .... هم حسابشون نميكنيم:mdr:
فقط اگه ميشد واقعا اين سايت سوني اريكسون رو هك كرد اونوقت يه درس حسابي بهشون ميداديم كه ديگه اين همه از جواب قانع كننده دادن تفره نرن:Great: :realmad:

Armin1370
31-07-2007, 09:48
سلام دوستان
من هم با نظر آرمان جان موافقم:loveit:
بعدش مگه الان نميشه تو 990 فارسي خوند با اين فونتهاي فارسي كه رو گوشي ريختيم به راحتي ميشه خوند ميمونه فارسي نوشتن كه اونم يه شركت ايراني داره يه كيبورد فارسي براي 990 مينويسه كه فكر كنم تا SE بخواد امكان فارسي كردن 990 رو ايجاد كنه اين صفحه كليد هم اماده ميشه در هر صورت من خودم زياد از فارسي نوشتن اس ام اس خوشم نمياد ولي خب اگه زبان فارسي رو گوشي باشه بهتره تا اين كه نباشه :wink:
با اين تفاسير زياد منت اين SE رو نكشيد حالا فكر ميكنن براي خودشون كسي هستن ولي غافل از اين كه ما .... هم حسابشون نميكنيم:mdr:
فقط اگه ميشد واقعا اين سايت سوني اريكسون رو هك كرد اونوقت يه درس حسابي بهشون ميداديم كه ديگه اين همه از جواب قانع كننده دادن تفره نرن:Great: :realmad:

سیامک توهم که خشن شدی.منم میل زدم ولی متاسفانه همون جواب ناامید کننده رو گرفتم.ولی در مورد زبان فارسی در روی گوشی باید بگم که خیلی خوبه آدم روی گوشیش داشته باشه ولی وقتی اون شرکت برای کاربراش اهمیت قائل نیست،فکر کنم نباید زیاد منت بکشیم.در مورد تحریم هم که الان سامسونگ روی اکثر گوشی هاش فارسی رو داره یا LG این امکان رو داره.حتی همین SE هم روی بعضی از مدل هاش هست،بعد هم بی خیال تحریم و این حرفا بشیم که باز موبایلستان رو ..... می کنن و به درد سر می افتیم.

CONS†AN†INE
31-07-2007, 12:18
سیامک توهم که خشن شدی.منم میل زدم ولی متاسفانه همون جواب ناامید کننده رو گرفتم.ولی در مورد زبان فارسی در روی گوشی باید بگم که خیلی خوبه آدم روی گوشیش داشته باشه ولی وقتی اون شرکت برای کاربراش اهمیت قائل نیست،فکر کنم نباید زیاد منت بکشیم.در مورد تحریم هم که الان سامسونگ روی اکثر گوشی هاش فارسی رو داره یا LG این امکان رو داره.حتی همین SE هم روی بعضی از مدل هاش هست،بعد هم بی خیال تحریم و این حرفا بشیم که باز موبایلستان رو ..... می کنن و به درد سر می افتیم.

منم با ارمین موافقم اصلا کلی تعجب داره که برای نسخه I که برای خاور میانه هست چرا ما رو داخل ادم حساب نکردن:coonfused:

دوستان با همه ایمیلاشون سند کنن من خودم با 4 تا ایمیل فرستادم 3 یاهو 1 گوگل:loveit:

ritana
31-07-2007, 19:21
اينهم آخرين پاسخي كه سوني اريكسون در جواب من داده :

Dear .......,

With regards to your enquiry, the only way to guarantee the language on your Sony Ericsson P990i handset is to purchase your handset within the area the language is supported. No UK purchased handset will support this language.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Carole Mason

FARID
31-07-2007, 21:18
اينهم آخرين پاسخي كه سوني اريكسون در جواب من داده :

Dear .......,

With regards to your enquiry, the only way to guarantee the language on your Sony Ericsson P990i handset is to purchase your handset within the area the language is supported. No UK purchased handset will support this language.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Carole Mason
خب این جواب خیلی واضح هست شما به مرکز خدمات انگلیس میل می زنید و در خواست زبان فارسی میکنید !
باید به مرکز خاور میانه میل بزنید.

ritana
31-07-2007, 22:23
خب این جواب خیلی واضح هست شما به مرکز خدمات انگلیس میل می زنید و در خواست زبان فارسی میکنید !
باید به مرکز خاور میانه میل بزنید.
خوب اينهم لينك دفترخاورميانه سوني اريكسون :

borteh
01-08-2007, 01:04
دوست عزیز حرفاتون بوی سیاست می ده هاااااااا.
از شوخی گذشته همه با حرفی که می زنید موافقیم ولی چکار کنیم جز این کاری که می کنیم بیشتر در توانمون نیست.
من خودم تال حالا حدود 10 کامنت فرستادم که هر بار جز جواب نا امید کننده در یافت نمی کنم.ولی هنوز امیدم رو از دست ندادم و باز هم روزی 2 ایمیل رو حد اقل می دم . ولی تا حدودی حق با اونهاست تغییر سورس نرم افزاری کار امیروزو فردا نیست و وقت دزیادی می گیره و باز هم اونها جواب ردی ندادن گفتن که فعلا نمی تونیم باز هم جای امید هست که در ÷چ های بعدی این موضو ع رو درست کنند.
ممنونم از تمامی کسانی که برای رسیدن به این هدف به ما کمک می کنند .
خب عزیز من !

حالا اینجا جمعی حرکتی شروع شده ! ... ولی شروع یه حرکت بنا بر این نیست که اون حرکت درست محض هست !

گفتم ... من ته دلم مخالف این جریانم ! ولی ظاهرا" نظرم ممتنع هست ! ... گفتم. فکر کنین جایی رفتین که حتی تره هم براتون خورد نمیکنن ! اون موفع شما پاتونو بکنید توی یه کفش و با قاطعیت بخواهید حرفتون رو به کرسی بنشونید ! و از اونطرف با جوابهای خونسرد طرف مقابل روبرو بشید که دارن در عین حال که کار خودشون رو انجام میدن هرچند ساعتی یک بار سرشون رو بالا میگیرند و با یک نگاه عاقل اندر سفیه میگن که برید هروقت آدم شدید بیایید براتون ساپورت میدیم !!!!

تو این شرایط نظر شخصی من اینه که پافشاری یعنی اینکه این رو هم درک نمی کنیم !.

farhad_s5
01-08-2007, 01:41
سلام

من نامه ی دوستمون رو تهیه کردم!

شما باید اون رو امضا کنیم و وقتی که امضا ها زیاد شد اون رو می فرستیم!:yipi:

http://www.petitiononline.com/sefarsi/petition.html

habibh
01-08-2007, 03:01
من براي دفتر خاور ميانه شون ميل زدم اينو فرستاد:

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has
been registered and the reference number is Case Id Tag.

Please do not respond to this mail since it will not be delivered to
any recipient.

line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to
questions.ae@support.sonyericsson.com.

mn1353
01-08-2007, 11:20
سلام دمستان محترم
امروز يك جواب تازه دادن كه با جوابهاي قبلي فرق داره از دوستان خواهش ميكنم نظر بدن
با تشكر
"questions.ae@support.sonyericsson.com"
Dear Sir ,

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center.

Your opinion and suggestions are very valuable to us; your feedback on Sony Ericsson mobile phone is highly appreciated and has been forwarded to the concern department for consideration and future product developments.

P.S. For assistance on another issue, please send us a new e-mail to register your case with a new reference number.

To find out more on Sony Ericsson latest amazing new products: S500i and Sony Ericsson 3G W880i- P990i visit our web site. Also, if you wish to receive the latest news on Sony Ericsson products visit: http://www.sonyericsson.com/fun/. Select the "Sign Up" option and register to receive Sony Ericsson e-mail newsletter.

Best regards,
Ayesha

FARID
01-08-2007, 12:40
سلام دمستان محترم
امروز يك جواب تازه دادن كه با جوابهاي قبلي فرق داره از دوستان خواهش ميكنم نظر بدن
با تشكر
Dear Sir ,

Your opinion and suggestions are very valuable to us; your feedback on Sony Ericsson mobile phone is highly appreciated and has been forwarded to the concern department for consideration and future product developments.

P.S. For assistance on another issue, please send us a new e-mail to register your case with a new reference number.

To find out more on Sony Ericsson latest amazing new products: S500i and Sony Ericsson 3G W880i- P990i visit our web site. Also, if you wish to receive the latest news on Sony Ericsson products visit: http://www.sonyericsson.com/fun/. Select the "Sign Up" option and register to receive Sony Ericsson e-mail newsletter.

Best regards,
Ayesha
خب این جواب تا حدود زیادی امیدوار کننده است.

CONS†AN†INE
01-08-2007, 12:52
سلام

من نامه ی دوستمون رو تهیه کردم!

شما باید اون رو امضا کنیم و وقتی که امضا ها زیاد شد اون رو می فرستیم!:yipi:

نظرتون با امضاء چیه؟!!!

من که امضاء کردم:loveit:

mehdi_sx1
01-08-2007, 13:05
سلام دمستان محترم
با تشكر
Dear Sir ,

Best regards,
Ayesha

,واسه من هم دقیقن همین پیام اوومد :hello: :rules:

ashkan_d
01-08-2007, 13:18
ba man shod 5omin nafar ke emza kardam

ritana
01-08-2007, 15:47
اينهم پاسخ به ايميل من . مثل اينكه كمي پيشرفت نموديم ::rules:

Dear Sir ,

Sony Ericsson does not have Farsi SMS support for the P800/P900/P910i/P990i/W950i/M600i, however, there are several 3rd party companies which have developed and are developing farsi applications and farsi SMS support for the P800/P900/P910i/P990i/W950i/M600i.

Such third party applications and other international applications can be found on www.googal.com

Best regards,
Zeinab

fireman7
01-08-2007, 16:44
سلام .

من با بخش فنی اشون تماس گرفتم و الان تقریبا" یک هفته است در حال مکاتبه ایم.
با هزار دلیل و مدرک مستند قانعم کردن که فارسی کردن این ورژن سیمبیان نه براشون ممکنه و نه قابل توجیه.
حتی بحث اینکه بقیه گوشی های سونی اریکسون فارسی رو ساپورت میکنن و Uiq ها نه رو هم برام حلاجی کردن.
مشکل اصلی اینه که : این سیستم عامل ( بیس خامش ) متعلق به خود اس ای نیست و فقط کار تغییرات فریمور برای هماهنگی با گوشی رو اس ای انجام میده.
عملکردهای بیسیک این سیستم عامل رو باید از سیمبیان تقاضا کنید ( احتمالا" هم به نسخه های 9.0 و 9.1 قد نمیده و باید در ورژنهای بعدی اگر توافق بشه شاید گنجونده بشه ).
نتیجه اخلاقی اینکه : در حال حاضر بخش فنی سونی اریکسون عملا" هیچ کاری نمیتونه در این زمینه انجام بده به غیر از تقاضای فارسی کردن ورژنهای بعدی از سیمبیان ....
پس زیاد روی این قضیه حساب باز نکنید و در ایمیلهای بعدی اتون زیاد سونی اریکسون رو هدف قرار ندین ( اینم تلویحا" گفتن.....معتقدن که جدیدا" تماس و درخواست درباره فارسی کردن گوشی های سری P زیاد شده در حالیکه سونی اریکسون فقط Reseller سیستم عامل این گوشیه و درخواستتون در اینمورد رو باید با شرکت نویسنده سیستم عامل مطرح کنین نه با فروشنده گوشی چون قانونا" هیچ مسئولیتی متوجه سونی اریکسون نیست و تعهدی هم برای انجام اینکار نداره!.....مثلا" اگر شما یک لپ تاپ Dell بخرید که ویندوز یا لینوکس روش نصبه و سیستم عاملش زبون مورد نظرتون رو ساپورت نکنه درخواست اضافه کردن ساپورت زبان رو باید با مایکروسافت یا فدوراکور بخواهید نه از Dell چون Dell فروشنده سخت افزاری سیستم مذکوره و فقط وظیفه ساپورت سخت افزاری یا ارائه درایورهای سخت افزار رو برای سیستم عامل های موجود داره....به من گفتن توی توافق نامه ای که موقع خرید و استفاده از گوشی امضا کردین هم به این موضوع اشاره شده )

mohammad_mob25
01-08-2007, 16:49
سلام.از دوستان میخوام ایمیل هاشونو با حالت تند ننویسن.بیچاره ها فقط به ما که گوشی نمیفروشن.هر وقت زبان عربی هم اضافه شد اونوقت اینقدر گیر بدین.
چون خیلی ایمیل فرستادیم.من خودم قبل از همه شما 18 مورد ایراد براشون فرستادم.اونا هم تشکر کردن و گفتن موارد موارد مفیدی هست .فقط بهشون زمان بدین.
اول ایمیل هاتون هم تشکر کنین ازشون یه سلامی چیزی.اینهمه محصول خوب دادن درست نیست مثل شاکیها باهاشون صحبت کنیم.همه ما هم میدونستیم که سری P فارسی نداره خودمون خریدیم.هر کی فارسی میخواست باید میرفت سراغ مدل دیگه.همه چی که یه جا نمیشه.به قول معروف :هم خرو میخایم هم خرما.
موفق باشین.

ritana
01-08-2007, 19:35
سلام .

با هزار دلیل و مدرک مستند قانعم کردن که فارسی کردن این ورژن سیمبیان نه براشون ممکنه و نه قابل توجیه.
حتی بحث اینکه بقیه گوشی های سونی اریکسون فارسی رو ساپورت میکنن و Uiq ها نه رو هم برام حلاجی کردن.
مشکل اصلی اینه که : این سیستم عامل ( بیس خامش ) متعلق به خود اس ای نیست و فقط کار تغییرات فریمور برای هماهنگی با گوشی رو اس ای انجام میده.
عملکردهای بیسیک این سیستم عامل رو باید از سیمبیان تقاضا کنید ( احتمالا" هم به نسخه های 9.0 و 9.1 قد نمیده و باید در ورژنهای بعدی اگر توافق بشه شاید گنجونده بشه ).
نتیجه اخلاقی اینکه : در حال حاضر بخش فنی سونی اریکسون عملا" هیچ کاری نمیتونه در این زمینه انجام بده به غیر از تقاضای فارسی کردن ورژنهای بعدی از سیمبیان ....
پس زیاد روی این قضیه حساب باز نکنید و در ایمیلهای بعدی اتون زیاد سونی اریکسون رو هدف قرار ندین ( اینم تلویحا" گفتن.....معتقدن که جدیدا" تماس و درخواست درباره فارسی کردن گوشی های سری P زیاد شده در حالیکه سونی اریکسون فقط Reseller سیستم عامل این گوشیه و درخواستتون در اینمورد رو باید با شرکت نویسنده سیستم عامل مطرح کنین نه با فروشنده گوشی چون قانونا" هیچ مسئولیتی متوجه سونی اریکسون نیست و تعهدی هم برای انجام اینکار نداره!.....مثلا" اگر شما یک لپ تاپ Dell بخرید که ویندوز یا لینوکس روش نصبه و سیستم عاملش زبون مورد نظرتون رو ساپورت نکنه درخواست اضافه کردن ساپورت زبان رو باید با مایکروسافت یا فدوراکور بخواهید نه از Dell چون Dell فروشنده سخت افزاری سیستم مذکوره و فقط وظیفه ساپورت سخت افزاری یا ارائه درایورهای سخت افزار رو برای سیستم عامل های موجود داره....به من گفتن توی توافق نامه ای که موقع خرید و استفاده از گوشی امضا کردین هم به این موضوع اشاره شده )

اگر گفته هاي شما صحيح باشد پس چرا در N73 كه ورژن سيمبيان آن تقريبا با P990 يكي است فونتهاي عربي و عربي خواني وجود دارد اما درp990 جاي آن خالي است .
اين شركتها هستند كه سفارش نوع سيستم عامل را به سيمبيان ميدهند تا آنها برايشان تهيه كنند .
پس سوني اريكسون ميتواند در خواست خود تجديد نظر كند و از سيمبيان بخواهد فارسي را در سيستم عامل خود جاي دهد.

™SIAMAK
01-08-2007, 23:03
اگر گفته هاي شما صحيح باشد پس چرا در N73 كه ورژن سيمبيان آن تقريبا با P990 يكي است فونتهاي عربي و عربي خواني وجود دارد اما درp990 جاي آن خالي است .
اين شركتها هستند كه سفارش نوع سيستم عامل را به سيمبيان ميدهند تا آنها برايشان تهيه كنند .
پس سوني اريكسون ميتواند در خواست خود تجديد نظر كند و از سيمبيان بخواهد فارسي را در سيستم عامل خود جاي دهد.
اين يكي رو واقعا راست ميگي :wink:
ان73 هم سيمبيان 9.1 هستش ولي به راحتي فارسي ميگيره :coonfused:
پس قاعدتا 990 هم كه 9.1 هستش بايد بتونه اين قابليت رو داشته باشه:Great:

farhad_s5
02-08-2007, 01:56

بچه ها امضا کنید تا هزاران نفر بشه

CONS†AN†INE
02-08-2007, 02:02
اقا کسی جدیدا گوشیش رو اپدیت نکرده ببینه فارسی هم اضاف شده یا نه؟؟؟؟:loveit:

لطفا خبر از تغییرات رو بدهید:merci:

AMIR
02-08-2007, 02:09
اقا کسی جدیدا گوشیش رو اپدیت نکرده ببینه فارسی هم اضاف شده یا نه؟؟؟؟:loveit:

لطفا خبر از تغییرات رو بدهید:merci:
نه دوست عزيز يكي از دوستانم در تهران چند دقيقه پيش پس از Up Date خبر داد كه چنين اتفاقي نيفتاده است.
فارسي نشد فارسي نشد فارسي نشد

mehdi_sx1
02-08-2007, 13:59
چقدر نامردن این مسئولان سونی اریکسون
تف به این روزگار

FARID
02-08-2007, 14:51
سلام .

خب پس این در خواست را به شرکت UIQ میدیم و این بار این راه را امتحان کنیم.
یک نفر از دوستان اگر ایمیل ساپورتش رو پیدا کرد اینجا بذاره.

Mazi
02-08-2007, 14:58
اينهم پاسخ به ايميل من . مثل اينكه كمي پيشرفت نموديم ::rules:

Dear Sir ,

Sony Ericsson does not have Farsi SMS support for the P800/P900/P910i/P990i/W950i/M600i, however, there are several 3rd party companies which have developed and are developing farsi applications and farsi SMS support for the P800/P900/P910i/P990i/W950i/M600i.

Such third party applications and other international applications can be found on www.googal.com

Best regards,
Zeinab

ببینم زینب یعنی چی؟ یه خانم ایرانی مسوول بخش فارسی هست لابد نه؟ :yipi:

CONS†AN†INE
02-08-2007, 15:13
ببینم زینب یعنی چی؟ یه خانم ایرانی مسوول بخش فارسی هست لابد نه؟ :yipi:

زینب:cold:

مگه میشه یه ایرانی؟!!!1

mehdi_sx1
02-08-2007, 15:22
شاید عربه
شاید هم مسلمون باشه

CONS†AN†INE
02-08-2007, 19:48
کسی فکر بهتری نداره ؟!!!

mamali_fj
03-08-2007, 15:15
بچه ها من دیروز رفتم بازار نوشته بود فارسی ساز p990 موجوده ولی کار داشتم نرفتم سراغش
انشا... فردا میرم سراغش خبرشو بهتون میدم

FARID
03-08-2007, 15:22
بچه ها من دیروز رفتم بازار نوشته بود فارسی ساز p990 موجوده ولی کار داشتم نرفتم سراغش
انشا... فردا میرم سراغش خبرشو بهتون میدم
به احتمال قریب به یقین همون فونت فارسی هست.

fireman7
04-08-2007, 18:14

عزیز جان این موضوع رو مطرح کردم کلی هم ضایع شدم ( مسخره ام کردن !!! )

یوزر اینترفیس های نوکیا N73 مبتنی بر ورژن S60 هستش در حالیکه سونی اریکسون بر مبنای UIQ کار میکنه. ( تا بحال UIQ روی هیچ مدلی از نوکیا ارائه نشده!)

ضمنا" گفتن برای UIQ ها ابزار گسترش( یا همون SDK ) از طریق دیگه ای غیر از خود سیمبیان ارائه میشه در حالیکه برای نوکیا اینطوری نیست و خود سیمبیان ابزار گسترشش رو ارائه میده .

تشبیه کردن به اینکه بیس ویندوزهای 95 و 98 و ME یکیه و هر سه تاشون هم برمبنای داس بنا شدن ( 98 و ME که دقیقا" یکین ) ولی از نظر عملکردهای مختلف که مربوط به ارتباط با کاربر و دنیای بیرون میشه با هم خیلی تفاوت دارن

fireman7
04-08-2007, 18:39
خب پس این در خواست را به شرکت UIQ میدیم و این بار این راه را امتحان کنیم.
یک نفر از دوستان اگر ایمیل ساپورتش رو پیدا کرد اینجا بذاره.

UIQ Technology
UIQ Technology
Soft Center VIII
SE - 372 25 Ronneby
Sweden
Phone:
Fax:
Email:
Directions:
+46 457 464700
+46 457 386454
info@uiq.com
How to get to UIQ Technology

Media Enquiries
Isabel da Palma
UIQ Technology

+46 708 57 64 83

isabel.dapalma@uiq.com

شرکت سوئدی است ..... اگر هم متوجه بشن از ایران تماس میگیرید اصلا" تره هم برامون خرد نمیکنن! ( نژاد پرستای کثیف سوئدی....بازمانده های فاشیست ها ) .
جوابی که به من دادن بسیار سرد و ناامید کننده بود

ritana
04-08-2007, 18:44
عزیز جان این موضوع رو مطرح کردم کلی هم ضایع شدم ( مسخره ام کردن !!! )

یوزر اینترفیس های نوکیا N73 مبتنی بر ورژن S60 هستش در حالیکه سونی اریکسون بر مبنای UIQ کار میکنه. ( تا بحال UIQ روی هیچ مدلی از نوکیا ارائه نشده!)

ضمنا" گفتن برای UIQ ها ابزار گسترش( یا همون SDK ) از طریق دیگه ای غیر از خود سیمبیان ارائه میشه در حالیکه برای نوکیا اینطوری نیست و خود سیمبیان ابزار گسترشش رو ارائه میده .

تشبیه کردن به اینکه بیس ویندوزهای 95 و 98 و ME یکیه و هر سه تاشون هم برمبنای داس بنا شدن ( 98 و ME که دقیقا" یکین ) ولی از نظر عملکردهای مختلف که مربوط به ارتباط با کاربر و دنیای بیرون میشه با هم خیلی تفاوت دارن

اصلا اين چيزي نيست كه بخاطر ندانستنش كسي را مسخره كنند. مسخره آنهائي كه هستند كه خودشان را عقل كل ميدانند. اگر واقعا اينطور باشه پس هنوز نوكيا پيشرفت محسوسي در اينمورد نكرده ! تازه من شنيدم نوكيا ان 95 فارسي آمده كه پس بر همون ورژن سيمبيان 60 است .

FARID
04-08-2007, 23:35
یوزر اینترفیس های نوکیا N73 مبتنی بر ورژن S60 هستش در حالیکه سونی اریکسون بر مبنای Uiq کار میکنه. ( تا بحال Uiq روی هیچ مدلی از نوکیا ارائه نشده!)
چرا مدل 6708 نوکبا از Uiq2.1 استفاده میکنه.

mamali_fj
04-08-2007, 23:52
آقا رفتم از مغازه داره پرسیدم گفت فقط برای خوندن پیامکه (یعنی همون فونت فارسی خودمون)
حالا نا کس میدونی چی میگفت ؟؟ میگفت 8 تومن میگیره این کار رو انجام میده ( حالا هی بگین موبایلستان بده ) :party: :party: :party: :party:

mamali_fj
11-08-2007, 13:33
خبره تازهی نشده؟؟؟

FARID
11-08-2007, 13:39
نه مثل اینکه همه بی خیال شدند.

AMIR
11-08-2007, 13:52
فريد عزيز .
دفعه پيش كه خودت شاهد بودي گفتن فعلا براي ما امكان نداره (به دليل وقت محدود). خب چرا ما كوتاه اومديم و تاپپيك رو از رونق انداختيم . از الان دوباره شروع كنيم مگه نمي شه نظر داد؟. باز نظر بديم كه به گفته خودشون وقت براي تجديد نظر و تصميم گيري داشته باشند.
ما مي مونيم و روز هاي آخر در خواست ميكنيم كه اونم امكان نداره پس از الان دوباره شروع كنيم به گرم كردن تاپيك تا بلكه اونها هم بتونن اين رو قبول كنن.
ما ايراني هستيم پس مي توانيم

عجب شعاري دادم خودم كف كردم.

ritana
11-08-2007, 16:23
فريد عزيز .
دفعه پيش كه خودت شاهد بودي گفتن فعلا براي ما امكان نداره (به دليل وقت محدود). خب چرا ما كوتاه اومديم و تاپپيك رو از رونق انداختيم . از الان دوباره شروع كنيم مگه نمي شه نظر داد؟. باز نظر بديم كه به گفته خودشون وقت براي تجديد نظر و تصميم گيري داشته باشند.
ما مي مونيم و روز هاي آخر در خواست ميكنيم كه اونم امكان نداره پس از الان دوباره شروع كنيم به گرم كردن تاپيك تا بلكه اونها هم بتونن اين رو قبول كنن.
ما ايراني هستيم پس مي توانيم

عجب شعاري دادم خودم كف كردم.
بسيار ممنون از دوست خوبمون !
راستش پريشب در مغازه يك مبايل فروشي نوكيا ان 95 فارسي را ديدم كفم بريد .!!:evil:

نه اينكه آنرا فارسي كرده باشند بلكه فريمور اصل آن فارسي بود . گفتم اين سوني اريكسون داره بد جوري شانه خالي ميكنه . شيطونه ميگه بروم دم يكي از اين دوستان كه توي كار حكه را ببينم و يك حال از سايت سوني اريكسون بگيره.
از طرفي ديگه چون گووشيهايمان را آپديت ميكنيم اينكار به صلاح نيست .

بهرحال بايد فشارها ادامه يابد تا ببينيم نتيجه ميدهد يا نه ؟

CONS†AN†INE
11-08-2007, 17:50
بسيار ممنون از دوست خوبمون !
راستش پريشب در مغازه يك مبايل فروشي نوكيا ان 95 فارسي را ديدم كفم بريد .!!:evil:

نه اينكه آنرا فارسي كرده باشند بلكه فريمور اصل آن فارسي بود . گفتم اين سوني اريكسون داره بد جوري شانه خالي ميكنه . شيطونه ميگه بروم دم يكي از اين دوستان كه توي كار حكه را ببينم و يك حال از سايت سوني اريكسون بگيره.
از طرفي ديگه چون گووشيهايمان را آپديت ميكنيم اينكار به صلاح نيست .

بهرحال بايد فشارها ادامه يابد تا ببينيم نتيجه ميدهد يا نه ؟

منظورتون اینکه دوباره ایمیل بزنیمم ؟؟؟

اقا فحشمون ندن بگن بابا اینا چه ..... هستن ول نمیکنن:loveit:

™SIAMAK
11-08-2007, 18:05
منظورتون اینکه دوباره ایمیل بزنیمم ؟؟؟

اقا فحشمون ندن بگن بابا اینا چه ..... هستن ول نمیکنن:loveit:
بايد از الان شروع كنيم و هي بهشون گوشزد كنيم تا براي فريمور بعدي شايد اقدام كنن و نگن وقت نداريم:didas:

raminrt_2006
11-08-2007, 23:33
ما می توانیم.

ritana
12-08-2007, 00:30
بهتره در پيامهاي مجدد به آنها هم بگوئيم كه نوكيا ان 95 هم زبان فارسي دارد و اگر آنها تجديدنظر نكنند گوشيمان را عوض كرده و نوكيا ميگيريم .

hamid6230
12-08-2007, 01:59
این قسمتی از جوابیه که امروز برام ایمیل کردن :

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P990i. Sadly, Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P990i at this moment in time. Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience. We appreciate all feedback, so your interest in this language pack has been noted.
همونطور که خودشون گفتن فعلا برنامه ای برای افزودن زبان فارسی به این گوشی ندارن .

mardtanhayeshab
12-08-2007, 02:19
اگر ممکنه دوباره لینک مربوط به تقاضا برای فارسی کردن ح990 را بگذارین......

mardtanhayeshab
12-08-2007, 02:24
در ضمن واقعا این شرکت سونی داره با مشتریان ایرانیش بد تا میکنه
اگر کسی راه حلی به نظرش میرسه تا حال این سونی بشه گرفت بگه
یعنی چی وقت نداریم .
با وجود اینکه بهترین فروش رو در ایران داره هیچ سرویسی هم به مشتریانش نمیده در ایران
(یعنی آخر سود) این نوع برخورد که وقت نداریم واقعا زننده اس.
ممنون

AMIR
12-08-2007, 02:28
دوست عزيز صفحاات قبل رو بگر توي همين تاپيك هست.

AMIR
12-08-2007, 02:30
در ضمن واقعا این شرکت سونی داره با مشتریان ایرانیش بد تا میکنه
اگر کسی راه حلی به نظرش میرسه تا حال این سونی بشه گرفت بگه
یعنی چی وقت نداریم .
با وجود اینکه بهترین فروش رو در ایران داره هیچ سرویسی هم به مشتریانش نمیده در ایران
(یعنی آخر سود) این نوع برخورد که وقت نداریم واقعا زننده اس.
ممنون
دوست عزيز اين چيز ها رو خودمون خبر داريم به فكر كار باشيد . پست بزاريد و خبر بديد.

FARID
12-08-2007, 11:10
این قسمتی از جوابیه که امروز برام ایمیل کردن :

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P990i. Sadly, Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P990i at this moment in time. Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience. We appreciate all feedback, so your interest in this language pack has been noted.
همونطور که خودشون گفتن فعلا برنامه ای برای افزودن زبان فارسی به این گوشی ندارن .
باز برگشتیم سر خونه اول

raminrt_2006
12-08-2007, 11:40
درخواست رو که دادم این ایمیل برایم آمد:
registered and the reference number is 71352624.

line in the message subject field: “Case : 71352624” and send the

08705 237 237.

FARID
12-08-2007, 11:52
درخواست رو که دادم این ایمیل برایم آمد:
registered and the reference number is 71352624.

line in the message subject field: “Case : 71352624” and send the

08705 237 237.

این در ادامه نامه های قبلی نکته جدیدی اضافه نشده.

raminrt_2006
12-08-2007, 12:05
سونی اریکسون داره ضدحال می زنه

mamali_fj
12-08-2007, 19:09
شیطونه میگه تحریمش کنیما :mdr: :biggrinch: :mdr:

ritana
12-08-2007, 23:56

اينهم لينك درخواست از سوني اريكسون شعبه خاور ميانه:

AMIR
13-08-2007, 00:06
اينهم لينك درخواست از سوني اريكسون شعبه خاور ميانه:

دوست عزيز ممنونتيم
دوستان از اين جا هم ميتونيد استفاده كنيد . فكر كنم نتيجه ي بهتري بگيريد.

raminrt_2006
13-08-2007, 01:38
بهتره p990i رو با N95 بر سر زبان فارسی داشتن آنها مقایسه کنیم.

raminrt_2006
13-08-2007, 01:39
باید بگیم اگه تا چند ماه آینده زبان فارسی اضافه نشه P990 رو با N95 عوض می کنیم.

AMIR
13-08-2007, 01:55
باید بگیم اگه تا چند ماه آینده زبان فارسی اضافه نشه P990 رو با N95 عوض می کنیم.
آقا اينجا كه اروپا نيست اگه شما 1000 تا از گوشي p990 هم داشته باشي و اون رو عوض كني نه هيچ سودي به نوكيا رسوندي نه هيچ ضرري به اريكسون. اين ما هستيم كه متضرر ميشيم .
آقا چرا هيچ كس باور نمي كنه ما تحريم شديم آقااااااااااا.
بايد با احترام برخورد كنيم كه شايد دلشان براي ما سوخت و اين كار رو براي ما انجام دادن .
با تشكر

hosein_naderi
13-08-2007, 06:12
به نظر من باید بگیم ما به دلیل نداشتن فارسی از برند های دیگر استفاده می کنیم
و چون خرید این گوشی در ایران افت کرده دولت مردان ما روبه به این پیش میروند که
دیگر برند سونی اریکسون را وارد نکنند واین باعث ضرر هنگفتی به شما خواهد شد
و ما امیدواریم شما در فریمور اینده این مشکل عظیم و درامد زا را بر طرف کنید تا با
چنین ضرری مواجه نشوید.

hosein_naderi
13-08-2007, 06:15
در ضمن من پیام اقا فرید که در صفحات اولیه دیدم را مایل کردم که این پاسخ انهاست
داغ داغ
Thank you for contacting Sony Ericsson, your question has been registered and the reference number is 71354790. Sony Ericsson will soon come back to you with a response. For future emails concerning this case please include the following line in the message subject field: “Case : 71354790” and send the email to questions.gb@support.sonyericsson.com. You can now purchase accessories direct from Sony Ericsson, please call 08705 237 237. Does your Sony Ericsson mobile phone have the latest software? Check and update now using the Sony Ericsson Update Service onhttp://www.sonyericsson.com/updateservice

که با این ترتیب فکر نمی کنم تر تیب اثری بدهند مگر انکه تهدید یا مجبور شوند
ان هم با تهدید خریدن دیگر برندها مخصوصا نوکیا

Ceramic
13-08-2007, 11:26
الان داشتم محتویات آخرین پک زبان رو که سونی اریکسون برای گوشی P990 داده نگاه می کردم . شما هم یه نگاهی بندازین :

Languages included:
- American English
- Bahasa Melayu (Malay)
- Czech
- Dansk (Danish)
- Deutsch (German)
- Eesti (Estonian)
- Español (Spanish)
- Español-América Latina (Latin American Spanish)
- Français (French)
- Français-Canada (Canadian French)
- Ελληνικά (Greek)
- Indonesia (Indonesian)
- Italiano (Italian)
- Latvian
- Lithuanian
- Magyar (Hungarian)
- Nederlands (Dutch)
- Norsk (Norwegian)
- Polski (Polish)
- Português (Portuguese)
- Português Brazil (Brazilian Portuguese)
- Romana (Romanian)
- Pусский (Russian)
- Slovak
- Slovenian
- Suomi (Finnish)
- Svenska (Swedish)
- Türkçe (Turkish)

یعنی واقعا تعداد فروش این گوشی در میان « مالایی » ها بیشتر از ایران بوده ؟ و زبان فارسی تعداد کمتری از آدم ها رو نسبت به زبون لتونی داره ؟

به نظر من هر چی اعتراضا بیشتر باشه بهتر نتیجه می گیریم

یادتون باشه همین اعتراضای تند بود که این شرکت رو وادار کرد فیرم ویر جدید رو به بازار بده ! توی فروم دولوپر سونی اریکسون همه اومده بودن و انگلیسی فحش و بد و بیراه می گفتن .:Diablo:

FARID
13-08-2007, 11:46
باز هم به تلاش ادامه میدیم و نا امید نمیشیم اگر به سنگ هم این همه اصرار کنی نرم میشه.

ritana
13-08-2007, 15:08
اينهم جواب عايشه خانم !!!:oups: از سوني اريكسون خاورميانه كه امروز داده :

Dear Sir,

Unfortunately Sony Ericsson does not have Arabic SMS support for the P990i/W950i/M600i, however, there are several 3rd party companies which have developed and are developing Arabic applications and Arabic SMS support for the P990i/ W950i/M600i.
Such third party applications and other international applications might be found by searching google.
In Addition please note that your opinion and suggestions are very valuable to us; your feedback on Sony Ericsson mobile phone is highly appreciated and has been forwarded to the concern department for consideration and future product developments.

Best regards,
Ayesha

™SIAMAK
14-08-2007, 04:01
اينهم جواب عايشه خانم !!!:oups: از سوني اريكسون خاورميانه كه امروز داده :

Dear Sir,

Unfortunately Sony Ericsson does not have Arabic SMS support for the P990i/W950i/M600i, however, there are several 3rd party companies which have developed and are developing Arabic applications and Arabic SMS support for the P990i/ W950i/M600i.
Such third party applications and other international applications might be found by searching google.
In Addition please note that your opinion and suggestions are very valuable to us; your feedback on Sony Ericsson mobile phone is highly appreciated and has been forwarded to the concern department for consideration and future product developments.

Best regards,
Ayesha
اينا عمرا فارسي رو بزارن رو گوشي:sad: :sad: :beurk:
آقا من ميگم يه نامه سر گشاده تهيه كنيم و جدي جدي تهديدشون كنيم كه سايتشون رو به طرز فجيعي هك خواهيم كرد و آخر نامه هم بنويسيم انجمن هكرهاي ايران:mdr: بعدشم همگي اونو بفرستيم هم به قسمت اروپا و هم خاورميانه سوني اريكسون:wink:
اينا تا زور بالا سرشون نباشه كاري انجام نميدن:rules:

Armin1370
14-08-2007, 08:39
سیامک جان ما با سرعت بالای اینترنتی که داریم به هیچ عنوان قادر به نفوذ به اون Isp رو نداریم.در ضمن اگه هم همگی از اینترنت پر سرعت استفاده کنیم،نهایت زحمتمون می تونه این باشه که یک کرم رو بنویسیم و از اون طریق نفوذ کنیم.که اون هم هیچ سودی برای ما نداره و فقط باعث می شه که دید اونها نسبت به ما برگرده.در هر صورت خود دانی.

FARID
14-08-2007, 11:02
اينا عمرا فارسي رو بزارن رو گوشي:sad: :sad: :beurk:
آقا من ميگم يه نامه سر گشاده تهيه كنيم و جدي جدي تهديدشون كنيم كه سايتشون رو به طرز فجيعي هك خواهيم كرد و آخر نامه هم بنويسيم انجمن هكرهاي ايران:mdr: بعدشم همگي اونو بفرستيم هم به قسمت اروپا و هم خاورميانه سوني اريكسون:wink:
اينا تا زور بالا سرشون نباشه كاري انجام نميدن:rules:
نه دیگه اگر امکانش بود میذاشتن این کارا یعنی چی فقط هراز گاهی فرصت کردید میل بزنید تا همچنان تحت فشار باشند.

™SIAMAK
14-08-2007, 14:18
نه دیگه اگر امکانش بود میذاشتن این کارا یعنی چی فقط هراز گاهی فرصت کردید میل بزنید تا همچنان تحت فشار باشند.
آخه فريد جان ديگه دارن اعصاب همه رو خورد ميكنن:arrow:
اين همه ميل بهشون زديم فقط بلدن بگن امكان فارسي كردن نيست نه يه دليل ميارن نه يه چيزي...!!!!!!!!
اگه 990 سيمبيانه خب اكثر نوكياها هم سيمبيانن فقط 990 uiq هم هست كه اين uiq بودن نميتونه باعث اين بشه كه نزاره 990 فارسي بشه:wink:
اينا فقط دارن چرت ميگن و ما رو از سر خودشون باز ميكنن:whistle:
بازم ميگم تا يه ضربه شصت نشونشون نديم حساب كار دستشون نمياد:didas:

CONS†AN†INE
14-08-2007, 14:54
آخه فريد جان ديگه دارن اعصاب همه رو خورد ميكنن:arrow:
اين همه ميل بهشون زديم فقط بلدن بگن امكان فارسي كردن نيست نه يه دليل ميارن نه يه چيزي...!!!!!!!!
اگه 990 سيمبيانه خب اكثر نوكياها هم سيمبيانن فقط 990 uiq هم هست كه اين uiq بودن نميتونه باعث اين بشه كه نزاره 990 فارسي بشه:wink:
اينا فقط دارن چرت ميگن و ما رو از سر خودشون باز ميكنن:whistle:
بازم ميگم تا يه ضربه شصت نشونشون نديم حساب كار دستشون نمياد:didas:

سیامک جان با این کارا مشکل حل نمیشه ولی خوب من پاییم :111:

از دوستان امنیتی خواهشمندیم تمام موشکهاشون رو به سمت پایگاه SE هدف بگیرن:Diablo:

کاش میشد یک پچ برای P990 درست میکردیم:wink:

ritana
14-08-2007, 15:50
خوب دوستان مثل اينكه يواش يواش بايد دست بكار بشويم !
از بروبچه هاي هكر كه داخل سايت هستند بايد دعوت كنيم يك گوش مالي به سايت سوني اريكسون بدهند.
اينها خيلي بي خيالند . من خودم حاضر هستم به كسيكه سايتشوندو بزنه 30 هزار تومان پاداش بدهم .!!
پيشنهاد ميكنم يك مهلت يكهفته اي بهشون بدهيم اگر موافقت نكردند بايد با هر طريقي كه شد دست بكار شد.
ناراحت آپديت گوشيهايتان هم نباشيد چون اگر يوزرهاي ايران را فيلتر كنند با باكس هم ميشود گوشي را فلاش نمود و يا اينكه از پروكسي براي آپديت از اينترنت استفاده نمود تا كاربر رهگيري نشود .
دوستان نظرشان را بگويند.

FARID
14-08-2007, 16:43
خوب دوستان مثل اينكه يواش يواش بايد دست بكار بشويم !
از بروبچه هاي هكر كه داخل سايت هستند بايد دعوت كنيم يك گوش مالي به سايت سوني اريكسون بدهند.
اينها خيلي بي خيالند . من خودم حاضر هستم به كسيكه سايتشوندو بزنه 30 هزار تومان پاداش بدهم .!!
پيشنهاد ميكنم يك مهلت يكهفته اي بهشون بدهيم اگر موافقت نكردند بايد با هر طريقي كه شد دست بكار شد.
ناراحت آپديت گوشيهايتان هم نباشيد چون اگر يوزرهاي ايران را فيلتر كنند با باكس هم ميشود گوشي را فلاش نمود و يا اينكه از پروكسي براي آپديت از اينترنت استفاده نمود تا كاربر رهگيري نشود .
دوستان نظرشان را بگويند.
نه آخه واقعا چی فکر کردید فکر میکنید سایت یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا به همین راحتی هک میشه بابا کوتاه بیایین مردم بهتون میخندن.:didas:

CONS†AN†INE
14-08-2007, 17:51
نه آخه واقعا چی فکر کردید فکر میکنید سایت یکی از بزرگترین شرکتهای دنیا به همین راحتی هک میشه بابا کوتاه بیایین مردم بهتون میخندن.:didas:

:mdr::rofl:

Armin1370
14-08-2007, 18:32
بابا دوستان بی خیال.من هکر حرفه ای نیستم ولی چند تا از سایتهای موزیک فارسی رو تا الان یک حالی بهشون دادم.ولی بازم می گم که این کار نشدنی هست.جون مادرتون بی خیال شین.به هیچ طریقی امکان هک SE از درون ایران نیست.مخصوصا با خطوط آنالوگ ما که نهایت سرعتشون به 2تا3 kb می رسه.تنها راه آسیب رسوند به اون سایت نوشتن یک کرم هست که اون هم با توجه به سیستم های امنیتی بزرگ اون سایت،فقط هدر دادن وقته.من راستش حرف SE رو قبول دارم که امکان فارسی سازی این گوشی نیست.چون من مدل های زیادی از SE رو دیدم که زبان فارسی دارند.در هر صورت سعی کنید که مسالمت آمیز این مشکل رو حل کنیم.وگر نه با 30 هزار تومان که هیچ،با 30 میلیارد تومان هم امکان این کار نیست.قابل توجه شما که سایت هایی با تعداد کم کم 10000 بازدید در روز در هر 30 ثانیه،سیستم امنیتی آنها به صورت خودکار UPDATE می شه و نفوذ به اونها عملا امکان پذیر نیست.

ritana
14-08-2007, 19:31
بابا دوستان بی خیال.من هکر حرفه ای نیستم ولی چند تا از سایتهای موزیک فارسی رو تا الان یک حالی بهشون دادم.ولی بازم می گم که این کار نشدنی هست.جون مادرتون بی خیال شین.به هیچ طریقی امکان هک SE از درون ایران نیست.مخصوصا با خطوط آنالوگ ما که نهایت سرعتشون به 2تا3 kb می رسه.تنها راه آسیب رسوند به اون سایت نوشتن یک کرم هست که اون هم با توجه به سیستم های امنیتی بزرگ اون سایت،فقط هدر دادن وقته.من راستش حرف SE رو قبول دارم که امکان فارسی سازی این گوشی نیست.چون من مدل های زیادی از SE رو دیدم که زبان فارسی دارند.در هر صورت سعی کنید که مسالمت آمیز این مشکل رو حل کنیم.وگر نه با 30 هزار تومان که هیچ،با 30 میلیارد تومان هم امکان این کار نیست.قابل توجه شما که سایت هایی با تعداد کم کم 10000 بازدید در روز در هر 30 ثانیه،سیستم امنیتی آنها به صورت خودکار UPDATE می شه و نفوذ به اونها عملا امکان پذیر نیست.
من كه دو تا پيام دادم كه بعلت بي توجهي به خواسته هاي مشتريان ايراني تان بزودي هك ميشويد!:he:
حالا دو تا خالي ببنديم ببينيم شايد بگيرد !:beurk:
البته من الان N95 قيمت خيلي بالائي داره اگر كمي شل كنه حاضرم بروم و گوشيم را عوض كنم . واقعا محشره بخصوص زبان فول فارسي اش كه فوق العاده است .
ناراحتي من بيشتر اينست كه حداقل 5 مرحله پچ زبان دادند بيرون اما هيچكدام عربي يا فارسي داخلش نداره . فكر ميكنم بزودي P990 را ميخواهند درش را تخته كنند و به خواسته ماها تن نميدهند.نميدانم P1 زبان فارسي داره يا نه ؟ اما داستان P990 تمام شده است .
حالا صبر كنيم ببينيم جواب سوني اريكسون چيست ؟

Armin1370
14-08-2007, 19:38
امیدوارم به نتیجه برسید.در هر صورت این آرزوی ماست که روی گوشیمون زبان فارسی داشته باشیم.ولی این رو هم باید بدونیم که وقتی از زبان عربی که چندین کشور واحد از اون استفاده می کنند و از لحاظ مادی سودی چند برابر ما رو برای Se بدست میاورند،اهمیتی داده نمی شه.دیگه ما نباید توقعی داشته باشیم.

در هر صورت امیدوارم موفق باشید و از زحماتی که می کشید تشکر می کنم.

raminrt_2006
15-08-2007, 01:23
به نظر من بهتره بهشون بگیم :
p990i از N95 چی کم داره که N95 زبان فارسی داره.
p990i داره تو بازار ایران (خاور میانه) داره به سرعت جای خودشو به N95 به خاطر زبان فارسیش میده.

raminrt_2006
15-08-2007, 01:28
ما یرانی هستیم و میتوانیم
اگر هم نتیجه نداد هکرها باید دست بکار بشن و با همکاری همدیگه سایت SE رو تهدید و سپس
هک کنن.
ما یرانی هستیم و میتوانیم

raminrt_2006
15-08-2007, 01:32
اینو هم بگم که سونی اریکسون حاضر هر کاری بکنه تا از نوکیا جلو بیفته

CONS†AN†INE
15-08-2007, 01:45
رامتین جان 3 تا پستت رو تو یک پست میدادی دیگه:mdr:

راستشو اگه بخواین این کارا به نظر من فایده ای نداره اگه با حرف نشه با زور حتما نمیشه:non:

باید به فرستادن ایمیل های اعتراض امیز ادامه بدهیم:loveit:

FARID
15-08-2007, 09:26
من كه دو تا پيام دادم كه بعلت بي توجهي به خواسته هاي مشتريان ايراني تان بزودي هك ميشويد!
باور کن فقط نشستن خندیدن.

imanhm
15-08-2007, 12:09
آقا من چندروز پیش زنپ زدم نمایندگی سونی اریکسون تو آمریکا ازشون یه سوال داشتم.حقیقتش قاطی کرده بودم و یادم رفته بود که Mac Address گوشیو از کجاش میشه پیدا کرد،کاره واجبم داشتم چون می خواستم به یه Wlan وصل بشم....خلاصه یه زنه جواب داد . منم گفتم از ایرانم و سوال و کردم ،اولش خودش نمی دونست مک آدرس چیه ! بعد 5 دقیقه منو پشت خط هولد کرد(احتمالا رفت از بالا دستش بپرسه) ولی واقعا بعدش راهنمایی درست کردو کار من راه افتاد.
حالا پیشنهاد من به بچه ها مخصوصا دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن اینه که بیام زنگ بزنیم و مستقیم ازشان درخواست کنیم .شاید این چرکت جواب بده !

™SIAMAK
15-08-2007, 13:40
آقا من چندروز پیش زنپ زدم نمایندگی سونی اریکسون تو آمریکا ازشون یه سوال داشتم.حقیقتش قاطی کرده بودم و یادم رفته بود که Mac Address گوشیو از کجاش میشه پیدا کرد،کاره واجبم داشتم چون می خواستم به یه Wlan وصل بشم....خلاصه یه زنه جواب داد . منم گفتم از ایرانم و سوال و کردم ،اولش خودش نمی دونست مک آدرس چیه ! بعد 5 دقیقه منو پشت خط هولد کرد(احتمالا رفت از بالا دستش بپرسه) ولی واقعا بعدش راهنمایی درست کردو کار من راه افتاد.
حالا پیشنهاد من به بچه ها مخصوصا دوستانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن اینه که بیام زنگ بزنیم و مستقیم ازشان درخواست کنیم .شاید این چرکت جواب بده !
به اين ميگن يه حرف حسابي:wink:
ولي خب من در اين خصوص زياد نميتونم كمك كنم چون انگليسيم زير صفره:mdr:
ولي بهترين راه اينه كه شخصا باهاشون صحبت كنيم تا اين كه بيهوده ايميل بزنيم و اونها هم جواب سر بالا بدن:didas:
اگه هم زير بار نرفتن ميگيم مثل 11سپتامبر يه هواپيما ميكوبيم به كارخانه سوني اريكسون:rofl: (شوخي كردم بخنديم ):mdr:

mamali_fj
15-08-2007, 13:54

سلام فرید جان:hello:
اونا حتی نخوندنش که بخوان بهمون بخندن :whistle:

hpz2943
15-08-2007, 15:22
من دوباره ایمیل زدم و این جواب رو به من دادند :
Dear Hadi,

Thank you for contacting Sony Ericsson.

Unfortunately, currently there are no plans to release Persian Language Packages for the P990 at present, and are no such Packages available as yet.

Please accept our sincere apologies for this matter.

If you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,

David Ager.

لطفا کسانی که ادبیات خوبی دارند یه متن دندون گیر و کاری به فارسی بنویسند تا به انگلیسی ترجمه کنیم تا جواب سربالا ندن

ritana
15-08-2007, 17:15
آقا فريد شما ديگه چرا ؟!!
واقعا از شما بعيده اين نوع جملات !
اينهم جواب همان ايميل كه شما گفتين بهمون خنديدند!:realmad:

Dear Sir ,

Please note that we do respect your inquiries and we do understand the importance of adding Farsi language Sony Ericsson P990i phone.
Your kind request has already been under consideration.

Best regards,
Ayesha

FARID
15-08-2007, 22:49
Dear Sir ,

Please note that we do respect your inquiries and we do understand the importance of adding Farsi language Sony Ericsson P990i phone.
Your kind request has already been under consideration.

Best regards,
Ayesha
این که میگه ما نفهمیم اضافه کردن زیان فارسی چه اهمیتی داره!!!

Dear Hadi,

Thank you for contacting Sony Ericsson.

Unfortunately, currently there are no plans to release Persian Language Packages for the P990 at present, and are no such Packages available as yet.

Please accept our sincere apologies for this matter.

If you have any further queries, please do not hesitate to contact us.

Kind regards,

David Ager
اینم جواب تکراری قدیمی.

ritana
15-08-2007, 23:41

اینم جواب تکراری قدیمی.
همينكه بدانند ايرانيان نسبت به زبان و فرهنگ خودشان بي تفاوت نيستند كافي است حالا چه اقدامي انجام دهند و يا اينكه اصلا توجهي نشان ندهند اما چه چيزي در اين ميان براي خنده وجود دارد جاي تعجب و سئوال دارد.؟!

™SIAMAK
16-08-2007, 03:24
اما چه چيزي در اين ميان براي خنده وجود دارد جاي تعجب و سئوال دارد.؟!
ما بايد به اونا بخنديم كه بي عرضه ها نميتونن يه زبان فارسي رو رو گوشي بزارن :rofl:
خاك بر سرشون:111:

Armin1370
16-08-2007, 08:09
فرید راست می گفت دوستان.یکم تعصب رو بذارید کنار و با منطق صحبت کنید.

aidin1904
16-08-2007, 09:35

فرید جان منظورتون از "نفهمیم" , "می فهمیم" نبود؟

چون این بیچاره ها که نوشتن ما اهمیت اضافه کردن زبان فارسی رو می فهمیم.

Armin1370
16-08-2007, 09:43
دوست حرف شما صحیح هست،ولی آخرش نوشته که داریم درخواست شما رو بررسی می کنیم.الان 1 ماهه که ما می گیم و اونها هر دفعه یه چیزی می گن.فکر کنم آخر هم به همون حرف فرید برسیم.

aidin1904
16-08-2007, 10:00
حق با شماست.من هم منظورم فقط همون قسمت بود.گفتم یه وقت اشتباه برداشت نشه.

god_love_power
16-08-2007, 10:48
سلام.
متاسفانه حركت دوستان با اين كه خوب هست، به احتمال بسيا زياد خيلي محدود است. من خودم امروز متوجه شدم. هم ميل زدم و هم اون نامه رو امضا كردم كه ديدم متاسفانه نفر 29 هستم!!!!!
دوستان به جاي اين كه اينقدر جارو جنجال بي فايده در اين فروم راه بندازن و از كارهايي كه كردن يا تماس هايي كه گرفتن، و جوابهاي تكراري اي كه دريافت كردن حرف بزنن، لطف كنن لينك امضاي درخواست فارسي سازي رو در اينترنت پخش كنن، حداقل اينه كه هر كس مي تونه براي ليست ياهوش اينو بفرسته.
به احتمال قريب به يقين يك نامه با امضا هاي بسيار، اثر بهتري داره تا چند تا ميل و تلفن.

يكي از راه هاي بسيار موثر ديگه هم نوشتن يك پك فارسي براي اين پلتفرم و فرستادن اون براي سوني اريكسون هست، كه متاسفانه من هم مثل ديگر دوستان سايت فقط بلدم بشينم و نظر بدم (چون برنامه نويسي بلد نيسم)، اما يه كار ديگه هم مي تونم بكنم، اينكه حداقل بگردم كسي رو پيدا كه توانايي اين كارو داشته باشه (اگه اصلا اين كار ممكن باشه)

Armin1370
16-08-2007, 12:23
سلام.
متاسفانه حركت دوستان با اين كه خوب هست، به احتمال بسيا زياد خيلي محدود است. من خودم امروز متوجه شدم. هم ميل زدم و هم اون نامه رو امضا كردم كه ديدم متاسفانه نفر 29 هستم!!!!!
دوستان به جاي اين كه اينقدر جارو جنجال بي فايده در اين فروم راه بندازن و از كارهايي كه كردن يا تماس هايي كه گرفتن، و جوابهاي تكراري اي كه دريافت كردن حرف بزنن، لطف كنن لينك امضاي درخواست فارسي سازي رو در اينترنت پخش كنن، حداقل اينه كه هر كس مي تونه براي ليست ياهوش اينو بفرسته.
به احتمال قريب به يقين يك نامه با امضا هاي بسيار، اثر بهتري داره تا چند تا ميل و تلفن.

يكي از راه هاي بسيار موثر ديگه هم نوشتن يك پك فارسي براي اين پلتفرم و فرستادن اون براي سوني اريكسون هست، كه متاسفانه من هم مثل ديگر دوستان سايت فقط بلدم بشينم و نظر بدم (چون برنامه نويسي بلد نيسم)، اما يه كار ديگه هم مي تونم بكنم، اينكه حداقل بگردم كسي رو پيدا كه توانايي اين كارو داشته باشه (اگه اصلا اين كار ممكن باشه)

دوست عزیز آخه یه چیزی بگو که لا اقل شدنی باشه.مگه تمام ADD LIST یاهو شما،P990 دارند؟

FARID
16-08-2007, 14:02
فرید جان منظورتون از "نفهمیم" , "می فهمیم" نبود؟

چون این بیچاره ها که نوشتن ما اهمیت اضافه کردن زبان فارسی رو می فهمیم.
درسته حق با شماست من با عجله do را don't خوندم و متوجه تاکیدشون نشدم.

allahakbar
16-08-2007, 14:17
دوستان عزیز p990 که دیگه جواد شده دیگه p1 داره جاشو میگیره بهتره برین تلاش کنین زبان فارسی به اون اضافه بشه

Armin1370
16-08-2007, 14:46
دوستان عزیز p990 که دیگه جواد شده دیگه p1 داره جاشو میگیره بهتره برین تلاش کنین زبان فارسی به اون اضافه بشه

شما لازم نکرده این وسط به ما راه کار یاد بدی عزیزم.این همه بچه ها دارن زحمت می کشن که از زبان و فرهنگمون دفاع کنند،شما یه کاره بلند شدی اومدی می گی که این جواد شده و اون خوبه.قابل توجه شما دوست جواد دوست،P1 هم از همین سیستم عامل استفاده می کنه.اگه این نشه، p1 هم امکانش نیست قربان.

FARID
16-08-2007, 14:58
دوست عزیز هر کدوم جای خودشون رو دارند چرا باید به سلایق و نظرات هم دیگه توهین کنیم.

allahakbar
17-08-2007, 00:13
ببخشید من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم نداشتم
و نمیدونم چرا بعضی ها تعصب بی خودی روی یه شرکت دارن
یه شرکتی که حتی حاضر نیست به خواسته های مشتری هاش گوش بده
در هر صورت به کارتون ادامه بدید و موفق بشید

Cyber_Tomcat
17-08-2007, 00:45

دوست من، UIQ و Symbian سیستم عامل های کد بسته هستند و مثل لینوکس نیستند که دارای منبع کد باز (open source) باشند، بنابراین اعمال تغییرات اینچنینی در آنها برای افراد عادی امکان پذیر نیست و فقط کمپانیهای سازنده میتوانند در آنها تغییرات ایجاد کنند یا امکاناتی به آنها اضافه کنند.

god_love_power
18-08-2007, 00:32
سلام. من طرفشو پيدا كردم كه بتونه اين كارو بكنه. اما هزينه اش خيلي خيلي بالا ميشه. فكر كنم اگه از سوني اريكسون بخوايم بهتر باشه برامون!! :d
اين جواب سوني اريكسون به منه يكم اميدوار كننده است:

Kindly be informed that your feedback is valuable to us and it has been forwarded to the development team for consideration and future product development.

FARID
18-08-2007, 13:26
سلام. من طرفشو پيدا كردم كه بتونه اين كارو بكنه. اما هزينه اش خيلي خيلي بالا ميشه. فكر كنم اگه از سوني اريكسون بخوايم بهتر باشه
دوست من، UIQ و Symbian سیستم عامل های کد بسته هستند و مثل لینوکس نیستند که دارای منبع کد باز (open source) باشند، بنابراین اعمال تغییرات اینچنینی در آنها برای افراد عادی امکان پذیر نیست و فقط کمپانیهای سازنده میتوانند در آنها تغییرات ایجاد کنند یا امکاناتی به آنها اضافه کنند.
دوست عزیز به این توجه کردید این کار شدنی نیست مگر اینکه طرف عضو developer های سونی اریکسون باشه.

god_love_power
19-08-2007, 14:07
در هر صورت من طرفش رو پيدا كردم هر كس مي خواد باور كنه (نمي خواد هم كه هيچي!) نه تنها اس ام اس فارسي ايجاد مي كنه بلكه كل سيستم عامل رو فارسي تحويل ميدن. اما متاسفانه همون طور كه گفتم هزينه خيلي بالا هست ( سي ميليون تومان!).
در توانايي هاي ايشون هم براي من شكي نيست. البته كار ايشون در زمينه كد نويسي سلاح هاي نظامي هست و كار هاي امنيتي‌ سپاه. و من خيلي متاسفام كه ايشون فقط تا آخر امسال ايران هستند و مثل خيلي هاي ديگه قراره اين مغز بزرگ رو هم از دست بديم

FARID
19-08-2007, 15:03
در هر صورت من طرفش رو پيدا كردم هر كس مي خواد باور كنه (نمي خواد هم كه هيچي!) نه تنها اس ام اس فارسي ايجاد مي كنه بلكه كل سيستم عامل رو فارسي تحويل ميدن. اما متاسفانه همون طور كه گفتم هزينه خيلي بالا هست ( سي ميليون تومان!).
در توانايي هاي ايشون هم براي من شكي نيست. البته كار ايشون در زمينه كد نويسي سلاح هاي نظامي هست و كار هاي امنيتي‌ سپاه. و من خيلي متاسفام كه ايشون فقط تا آخر امسال ايران هستند و مثل خيلي هاي ديگه قراره اين مغز بزرگ رو هم از دست بديم
سی میلیون تومان!
چه خبره بابا!!!!!
ایشون میتونند این نرم افزار را به تولید انبوه برسونند با فروشش به قیمت خیلی کمتر ولی تعداد فروش بالا خیلی بیشتر از این پول به جیب بزنند.

god_love_power
19-08-2007, 15:54
سلام. يك چيز جالب من روش تغيير تمام آيكون هاي p990 رو پيدا كردم اما انگار به يك برنامه MBM Tool نياز هست من نمي دونم دقيقا چي هست. متن انگليسي رو در همين جا ميزارم. هر كس زودتر به نتيجه رسيد خبر بده
interesting thing with thous icons you can make all phone icons ! just copy the whole dir Z:\resource, to your pc, edit *.mbm files with MBMtool, you can delete all over files they are not used i think, and modified *.mbm files place to memory stick on d:\resource dir, reboot your phone and thats it the same issue like a fonts. i think that phone at boot reads memory stick then reads Z drive, so thous modified icons loads before accessing Z drive. maybe we would be lucky to modify software ? all files could be found on UIQ SDK

Mohammad62
19-08-2007, 18:56
دوست عزیز و گرامی اینجا تاپیک درخواست فارسی کردن هست چه ربطی به آیکن داره؟

bijbij
19-08-2007, 19:56
دوستان
پاسخی که برای من آمد اینه :
registered and the reference number is 71373146.
line in the message subject field: “Case : 71373146” and send the
08705 237 237.
http://www.sonyericsson.com/updateservice (http://www.sonyericsson.com/updateservice)
و در پی آن :

With regards to your enquiry, unfortunately this is UK based support only. Therefore please contact your local support. All worldwide numbers can be found on our website www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com/) in the contact us section.

For more information on our products and services, please feel free to visit our website at www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com/)

www.sonyericsson.com/fun (http://www.sonyericsson.com/fun)

Kind Regards,
Becky Clay

http://www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com)
:Neutral:

FARID
19-08-2007, 22:40
دوستان
پاسخی که برای من آمد اینه :
registered and the reference number is 71373146.
line in the message subject field: “Case : 71373146” and send the
08705 237 237.
http://www.sonyericsson.com/updateservice (http://www.sonyericsson.com/updateservice)
و در پی آن :

With regards to your enquiry, unfortunately this is UK based support only. Therefore please contact your local support. All worldwide numbers can be found on our website www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com/) in the contact us section.

For more information on our products and services, please feel free to visit our website at www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com/)

Kind Regards,
Becky Clay

http://www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com)
:Neutral:
همه جواب های تکراری انگار با هم قرار گذاشتن فقط این جواب رو بدند.

raminrt_2006
21-08-2007, 00:55
شانس ما رو ببین .
ما می توانیم.

CONS†AN†INE
30-08-2007, 01:44
راستی جریان نامه چی شد!!!!!!

اگه امضا ها زیاد شدن بفرستیم ببینیم چی میگن:loveit:

FARID
30-08-2007, 13:55
راستی جریان نامه چی شد!!!!!!

اگه امضا ها زیاد شدن بفرستیم ببینیم چی میگن:loveit:
حمید جان بفرست.
نباید از تلاش دست بکشیم.
باید همیشه زیر فشار باشن.

fard
15-09-2007, 14:05
salam be man dyroz in javab resid
valy man ke p990 nadaram

[LEFT]
[/
LEFT]
Dear Vahid,

With regards to your enquiry, some Symbian phone models ( Example 3/2007: M600i, P990i, W950i ),have the option to download and install various language packs onto your phone that support a wide range of languages. Please find out whether your model has that option on the product support page of our website. Just choose your phone model and look under downloads. If there are any language packs available, they will be listed there.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1&zone=ps

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Daniel Banks

mamali_fj
15-09-2007, 19:34
valy man ke p990 nadaram

[LEFT]
[/
LEFT]
Dear Vahid,

With regards to your enquiry, some Symbian phone models ( Example 3/2007: M600i, P990i, W950i ),have the option to download and install various language packs onto your phone that support a wide range of languages. Please find out whether your model has that option on the product support page of our website. Just choose your phone model and look under downloads. If there are any language packs available, they will be listed there.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1&zone=ps

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Daniel Banks

آقا دمت گرم که به فکر ما پی990 دار ها هستی:merci:

FARID
16-09-2007, 17:52
valy man ke p990 nadaram

[LEFT]
[/
LEFT]
Dear Vahid,

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Daniel Banks

بله language pack های زیادی دارند ولی فارسی داخلشون نیست.

raminrt_2006
17-09-2007, 03:32
دوستان مثل اینکه نا امید شدید.ما باید اونا رو تو فشار قرار بدیم

ritana
17-09-2007, 22:54
من امروز دوباره يك درخواست ديگه دادم و ازشون خواستم جواب تكراري ندهند!:wink:

CONS†AN†INE
18-09-2007, 02:25
من امروز دوباره يك درخواست ديگه دادم و ازشون خواستم جواب تكراري ندهند!:wink:

دفعه دیگه فکر کنم اصلا جوابمون رو ندن چون جواباشون تکراریه!!!!:loveit:

FARID
18-09-2007, 11:39
دفعه دیگه فکر کنم اصلا جوابمون رو ندن چون جواباشون تکراریه!!!!:loveit:
نه جواب دادن رو که میدند ولی به قول معروف دائم دارند میپیچونند.

Mazi
19-09-2007, 00:03
بچه ها فکر کنم درخواست هامون یه تاثیراتی داشته ها...

P1 فارسی رو تو تمام محیط هاش مثل اس ام اس و word و کلا همه جا میخونه به صورت دیفالت...فقط نمینویسه..یعنی اس ام اس فارسی رو میخونه و دیگه احتیاجی به ریختن فونت نیست...

خوشحال باشید...

CONS†AN†INE
19-09-2007, 00:27

P1 فارسی رو تو تمام محیط هاش مثل اس ام اس و word و کلا همه جا میخونه به صورت دیفالت...فقط نمینویسه..یعنی اس ام اس فارسی رو میخونه و دیگه احتیاجی به ریختن فونت نیست...

خوشحال باشید...

من که خیلی خوشحال شدم:loveit:

حالا باید کاری کنیم برامون منوی فارسی هم بزنن اونم روی دیفالت!!!!(چی گفتم!!!خودم کف کردم!!):flower:

Armin1370
19-09-2007, 09:05
خبر خوبیه.روی P1 فارسی هست پس حتما روی W960 هم منوی فارسی می ذارن.ایول.

FARID
19-09-2007, 11:43

خوشحال باشید...
خدا رو شکر چون یک نفر هم قراره یک کیبورد فارسی رایگان برای این گوشیها بنویسه که این مشکل هم برطرف بشه.

™SIAMAK
20-09-2007, 06:50
خدا رو شکر چون یک نفر هم قراره یک کیبورد فارسی رایگان برای این گوشیها بنویسه که این مشکل هم برطرف بشه.
فريد جان اين كيبور روي 990 هم جواب ميده يا نه :loveit:

FARID
20-09-2007, 14:27
فريد جان اين كيبور روي 990 هم جواب ميده يا نه :loveit:
آره.
این کیبورد قرار هست از بیخ و بن برای P990 طراحی بشه ولی خب روی P1 هم کار میکنه.

MS_Dark
25-09-2007, 19:37
دوستان برا من 2 تا جواب فرستاده اولی همون تکراری هست دومی ناامید کننده !!!
Dear Mojtaba Sayari,

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P990i. Sadly Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P990i at this moment in time.

Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience.

We appreciate all feedback, so your interest in this language pack has been noted.

We kindly refer you to www.sonyericsson.com as this is the first place news about our products and their features are published.

ritana
26-09-2007, 00:26
بلاخره دلم را بدريا زدم و رفتم گوشيم را عوض كردم و N73 گرفتم!!

واقعا گوشي خوبيه . بلافاصله يك ايميل زدم به سوني اريكسون و خبر عوض كردن گوشيم را بهشون دادم !!
برعكس هميشه كه جواب تكراري ميدادند ايندفعه ديگه سكوت كردند!:rules:

خدائيش عجب گوشيه اين N73 من تنها ضعفي كه به اين گوشي ميبينم دگمه هاي شماره گير آن است .
وقت خودتان را صرف اين شركت سوني اريكسون و اين گوشي پر از مشگل وحرف و حديث دار پي 990 نكنيد.بعد از N95واقعا N73 حرف اول را ميزنه .
ضمنا تبديل به موزيك اديشن اش هم كردم . گوشي هم فارسي مينويسه و هم ميخوانه ودردسرهاي پي 990 را نداره . ضمنا آپديتش هم خيلي راحت تر و كوتاهتر از پي 990 است .

CONS†AN†INE
26-09-2007, 01:15

واقعا گوشي خوبيه . بلافاصله يك ايميل زدم به سوني اريكسون و خبر عوض كردن گوشيم را بهشون دادم !!

خدائيش عجب گوشيه اين N73 من تنها ضعفي كه به اين گوشي ميبينم دگمه هاي شماره گير آن است .
وقت خودتان را صرف اين شركت سوني اريكسون و اين گوشي پر از مشگل وحرف و حديث دار پي 990 نكنيد.بعد از N95واقعا N73 حرف اول را ميزنه .
ضمنا تبديل به موزيك اديشن اش هم كردم . گوشي هم فارسي مينويسه و هم ميخوانه ودردسرهاي پي 990 را نداره . ضمنا آپديتش هم خيلي راحت تر و كوتاهتر از پي 990 است .

تبریک میگم

من N73 هم داشتم ولی بسته به استفاده به ادم باید گوشیشو انتخاب کنه :loveit:

من P990 خودم رو با هیچ گوشی عوض نمیکنم

shadanpoor
26-09-2007, 01:28

از این کار شما بسیار متشکریم چون همونطور که در تاپیک دیگه ای گفتم یک کامپیوتر برای فردی که میخواد فقط فیلم و MP3 ببینه واقعا زیاده از حجم فرمویر N73 میشه به تکامل سیستم عامل اون پی برد جالبه شما میگی زود تر آپدیت میشه:rofl: خوب علتش کاملا معلومه!!! در ضمن فکر کنم شما به یک گوشی ساده و با کیفیت نیاز داشتید که امکانات تفریحی خوبی داشته باشه که بهش رسیدید....مبارکه:he:

CONS†AN†INE
26-09-2007, 04:14
با این جواباشون فکر کنم دیگه اخر خطه!!!!:sad:

باید پیاده شیم:loveit:

ritana
26-09-2007, 07:26
از این کار شما بسیار متشکریم چون همونطور که در تاپیک دیگه ای گفتم یک کامپیوتر برای فردی که میخواد فقط فیلم و MP3 ببینه واقعا زیاده از حجم فرمویر N73 میشه به تکامل سیستم عامل اون پی برد جالبه شما میگی زود تر آپدیت میشه:rofl: خوب علتش کاملا معلومه!!! در ضمن فکر کنم شما به یک گوشی ساده و با کیفیت نیاز داشتید که امکانات تفریحی خوبی داشته باشه که بهش رسیدید....مبارکه:he:
نه شما اشتباه ميكنيد دوست عزيز!
جحم فريمور N73 حدود 75 مگ دقيقا برابر پي 990 است .
من فايلهاي پي 990 را دارم اگر خواستيد لينك دريافتشونو براتون ميگذارم . و اگر خواستيد من دقيقا نقاط ضعف اين گوشي را برايتان خواهم گفت و دليل اينكه چرا اينقدر اين گوشي افت قيمت پيدا نموده !و بشما خواهم گفت كه چرا 140 هزار تومان پول براي تعويض آن گذاشتم .
منتظر دبليو 960 هستم تا به بازار بياد فكر ميكنم اين گوشي ميتونه انتظارات مرا از سوني اريكسون برآورده كنه هر چند صداي 40 كاناله آن قبولش كمي مشگله :coonfused:

alirezag
26-09-2007, 15:53
من براي گوشي P1 درخواست دادم. ببينم چي جواب ميدن.

FARID
26-09-2007, 16:34
منتظر دبليو 960 هستم تا به بازار بياد فكر ميكنم اين گوشي ميتونه انتظارات مرا از سوني اريكسون برآورده كنه هر چند صداي 40 كاناله آن قبولش كمي مشگله :coonfused:
مگه میخوای با W960 به midi گوش بدی که میگی 40 کانال کمه؟!!!!!!!!! چون این ربطی به کیفیت یا حتی بلندی صدا نداره فقط کیفیت پخش فایلهای میدی رو تغییر میده.

FARID
26-09-2007, 16:35
من براي گوشي P1 درخواست دادم. ببينم چي جواب ميدن.
P1 که برای خوندن فارسی مشکل نداره.
برای نوشتن هم راه حلی پیدا میشه اینا جواب بده نیستند.

™SIAMAK
29-09-2007, 07:31

آقا مباركت باشه ايشالا حالشووووووو ببري:coool: :lol: :lol:

ritana
30-09-2007, 05:45
آقا مباركت باشه ايشالا حالشووووووو ببري:coool: :lol: :lol:
ممنونم سيامك جان . :merci:
البته اين خبر خوش را هم بشما بدهم با حك شدن پي 990 خودتون در آينده ميتوانيد بسياري از ضعفهاي اين گوشي نظير صداي كم و نيز ارتقاء درايو دوربين و احيانا فارسي سازي گوشي را برطرف نمائيدو ديگر منتظر رسيدن فريمور جديد و ناز كردن سوني اريكسون نباشيد .:rules:

alirezag
30-09-2007, 14:58
P1 که برای خوندن فارسی مشکل نداره.
برای نوشتن هم راه حلی پیدا میشه اینا جواب بده نیستند.

جواب دادند:
Dear Mr or Ms Gh..,

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P1i. Sadly Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P1i at this moment in time. Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience. We appreciate all feedback, so your interest in this language pack has been noted.

www.sonyericsson.com/fun

Kind Regards,
Sam Hogarth

با اين حساب، p1 مشکلي تو خوندن فارسي نداره، ولي منتظر راهي قانوني براي نوشتن فارسي هم نميشه شد. در حاليکه گوشي هاي سطح پايين سوني اريکسون منوي فارسي دارند و فارسي مينويسند و حتي تقويم شمسي دارند. خوب لابد حجم فروش گوشي را ميبينند و نيازهاي مشتري خاص.

CONS†AN†INE
04-10-2007, 15:57
جواب دادند:
Dear Mr or Ms Gh..,

With regards to your enquiry, we thank you for purchasing and using the Sony Ericsson P1i. Sadly Sony Ericsson have no plans to release a Persian language pack for the P1i at this moment in time. Please accept our sincere apologies if this has caused you any inconvenience. We appreciate all feedback, so your interest in this language pack has been noted.

We kindly refer you to www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com) as this is the first place news about our products and their features are published.

For more information on our products and services, please feel free to visit our website at www.sonyericsson.com (http://www.sonyericsson.com)

Kind Regards,
Sam Hogarth

با اين حساب، p1 مشکلي تو خوندن فارسي نداره، ولي منتظر راهي قانوني براي نوشتن فارسي هم نميشه شد. در حاليکه گوشي هاي سطح پايين سوني اريکسون منوي فارسي دارند و فارسي مينويسند و حتي تقويم شمسي دارند. خوب لابد حجم فروش گوشي را ميبينند و نيازهاي مشتري خاص.

اگه به حجم فروش محصول باشه که بدتر !!

این هم کاربر P990 بالاخره باید یک کار برای ما بکنن دیگه

دوباره اعتراضات رو شروع کنید

این جوری فایده نداره:Diablo:

FARID
04-10-2007, 22:07
مطمئن باش دیگه برای P990 کاری انجام نمیدند.
یه فیرمور هم به عنوان آخرین فیرمور منتشر کنند شاهکار کردند.
دیگه رفتند توی خط P1 و بعد از اون هم W960

CONS†AN†INE
04-10-2007, 23:13
مطمئن باش دیگه برای P990 کاری انجام نمیدند.
یه فیرمور هم به عنوان آخرین فیرمور منتشر کنند شاهکار کردند.
دیگه رفتند توی خط P1 و بعد از اون هم W960

یعنی چی!!!

هنوز P990 کلی جا داره تا کامل بشه

نامردی اگه براش فریمور نزنن:fouet:

FARID
04-10-2007, 23:56
یعنی چی!!!

هنوز P990 کلی جا داره تا کامل بشه

نامردی اگه براش فریمور نزنن:fouet:
بعد از این گوشی 2 تا گوشی جدید دادند مگه الان برای P910 فیرمور ریلیز میکنند؟

hp416
03-08-2009, 16:35
if possible access new persian language i need for my phone the same as p990 or p990i
حالا شما میتوانی اسم گوشی خودتان را جایگزین کنید hp416

hp416
22-08-2009, 03:10
نمیدانم شما دنبال چی هستین کمی سعی کنید با روش بهتر میشه p990Tوp990i را براحتی فارسی کرد من اینکارو کردم جواب داد خواستید براتون توضیح میدم. hp416

hp416
22-08-2009, 03:51
2تم زیبا و با کلاس برای p990,p990i