PDA

View Full Version : یک متن بچه گانه در مورد Samsung G800

ShahabSAMSUNG
15-08-2007, 02:30
باز هم یه متن بچه گانه دیگه از هفته نامهء مثلاً معتبر عصر ارتباط:

http://i9.tinypic.com/62ifof5.jpg

یک کپی که برابر اصل نیست؟؟!!! عجب تعبیر مسخره ای.

حواستون باشه که این گوشی با داشتن 3 برابر زوم اپتیکال و فلاش زئون، کار خاصی انجام نداده!!!
جالب اینجاست که اونوقت همین فلاش زئون چیزیه که طرفدارهای سونی اریکسون خیلی بهش می بالند.
کدوم یکی از مدل های ذکر شده بالا، در یه همچین اندازه ای زوم اپتیکال داره؟ اگه N93 زوم اپتیکال داره، اونم توی اون لوله اش تعبیه شده ولی تعبیه کردن زوم اپتیکال در همچین فضایی خارق العاده است.
ضمن اینکه این گوشی اسلایدر (یا کشویی) هست و جای زیادی برای عدسی وجود نداره.

خلاصه که باز هم شاهد یکی دیگه از این نقد های بچه گانه و بی اساس بچه مدرسه ای هایی بودیم که در هفته نامه عصر ارتباط کار می کنند.

واقعاً برای این نشریات معتبر کشورمون متاسفم. :non:

hossein1320
15-08-2007, 02:57
معلوم نیست که اینا چه پدر کشتگی با سامسونگ دارن
تازه همه هم میدونن که دوربین سامسونگ تکه

AmirSAMSUNG
15-08-2007, 03:27
به به ببين نشريات ما...
اين عصر ارتباط به نظر من كلا هيچي بارش نيست مثل ساير نشريه هاي ديگه در مورد فن آوري ارتباطات.
واقعا آدم گريش ميگيره كه ميبينه كشورش داره به همچين كاغذ پاره هاي بيخودي اجازه چاپ ميده.

xboy_senator
15-08-2007, 11:50
من که دارم مخلوط می زنم .

حالم دیگه از این هفته نامه بهم می خوره .

تک تک افراد هفته نامه رو باید اخراج کرد .
اون Apple اینم از SAMSUNG هرچی دلشون می خواد بر ضدشون می گم.
تازه Win VISTA رو هم اضافه کنید .
من که دیگه این هفته نامه رو نمی خرم .

پول دادن بالای اینا حرامه حرام .

AmirSAMSUNG
15-08-2007, 17:29
اخه ميدونين چيه اين جملش:یک کپی که برابر اصل نیست

آخه چه ربطي داره كپي از كدوم گوشي واقعا مسخرس اصلا يه خورده فكر كنين اصلا ربطي نداره به هم!

HAMID
15-08-2007, 17:46
از نظر من سامسونگ یه شرکت فوق العاده ایه و بزودی نوکیا باید جاشو بده به سامسونگ

راستی شهاب جان من تو یه ریویو دیدم که گوشی g800 قراره سال 2008 به بازار بیاد ایا این درسته ؟

و یکی این که به نظر شما وقتی این گوشی وارد بازار بشه تو چه رنج قیمت به ببازار عرضه میشه

mahyarSAMSUNG
15-08-2007, 18:03
بله درست. این گوشی اوایل سال 2008 وارد بازار میشه .

بد جوری دورباره حالم گرفته شد . موقعی که سامسونگ گوشی های اپتیکال زوم میزد سونی اریکسون و موتورولا و نوکیا کجا بودن ؟!!!! تازه بقول آقا شهاب در این فضای کم چطوری میشه 3 ایکس زوم اپتیک رو بزاری اونجا . فقط سامسونگ میتونه اینکارو کنه . مثل اینکه که دوباره باید زنگ بزنم . شمارشو بدید ببینم دنیا دست کیه .

Ramin 08
15-08-2007, 18:33
واقعا متاسفم گوشي g800 سامسونگ متعلق به 5 سال پيش است اين اولين گوشي بود كه بعد از گوش كوبهاي قديمي امد:whistle:

ShahabSAMSUNG
15-08-2007, 19:13
واقعا متاسفم گوشي g800 سامسونگ متعلق به 5 سال پيش است اين اولين گوشي بود كه بعد از گوش كوبهاي قديمي امد:whistle:

اون g800 که شما میگی، درسته تو ایران بهش می گفتن g800 ولی اسم واقعیش فقط 800 بود!!!

اون که میگید، SGH-800 هست که قدیمیه. ولی این که جدیده و 5 مگاپیکسل SGH-G800 هست.

سامسونگ دیروز:
http://www.88comm.com/images/mobile/Samsung/sgh_800c.gif

سامسونگ امروز:
http://www.gizmos.es/wp-content/uploads/2007/07/snipshot_e4b07pvjwjm.jpg

vahid_dadgary
15-08-2007, 19:31
با سلام
اینقدر عصابتون رو خرب نکنید چون این هفته نامه ها فقط دنبال پول هستند تا یک شرکتی (برای مثال از این شرکتهای وارداتی) پول میگیرن شروع به تخریب رقیبای اون شرکت میکنن.
برای همین این مسئله ها دیگه تو ایران طبیعی شدند

behzad_abd
15-08-2007, 20:44
چرا هیشکی حواسش نیست که n93 و n93i اصلا 5 مگاپیکسلی نیستن!!!!؟!؟!؟!؟!

amir buffon
15-08-2007, 23:10
هر کی عقل داشته باشه یه سر به سایت های جهانی میزنه نه به یک مجله ی بیخود ایرانی!
دوستمون راست میگه تا اون جایی که من خبر دارم فقط تو نوکیا ان95 5مگا پیکسل داره که اون هم در مقایسه با 5 مگا های دیگر اندازه ی4 مگا به چشم میخوره؟:rofl:

ShahabSAMSUNG
15-08-2007, 23:13
حواسمون هست عزیز.
منتها منظور این مطلب اینه که این گوشی ها زوم اپتیکال دارن.
اونوقت فضای زوم اپتیکال اونها رو (که لنز توی لوله جابجا میشه) با فضای لنز این گوشی مقایسه کرده!!!

واقعاً مسخره است.

AmirSAMSUNG
16-08-2007, 02:20
از اون مسخره تر نوشته كپي آخه يكي نيست بگه iq كجاي اين كپيه؟

Hossein-HaMo
16-08-2007, 05:08
سلام،گل های سامسونگی موبایلستان:flower:
ضمن ابراز همدردی با شما،به خاطر مظلومیت سامسونگ دربین مجلات زرد ایران ( ازنظر بنده )،میخوام به یک اشتباه بسیار بچه گانه دیگه ای از این مجله واقعا درپیت،اشاره کنم :
اگر به عکس پست 1 شهاب جان دقت کنید،میبینید که نویسنده ی خلاق این مجله،یک نوع فلاش جدید برای گوشی موبایل اختراع کرده !!!:coonfused:
فلاش زئون ، ساخته ی این نویسنده ی با سواده!!
ولی آیا کسی بهش گفته که نفهم،زنون با زئون فرق داره؟؟!!!
کاش یکی از دوستان،مثل آقا مهیارعزیز،زنگ بزنه و از این مخترع بی سواد!!! بپرسه که فلاش زئون رو از کجاش آورده ؟؟!!!

boy_in_the_box
16-08-2007, 05:32
تو مملكت ما همه توجهات به نوكياست.من با اينكه خودم چندين وقت نوكيا داشتم ولي از اين طرفداري بيخود اصلا خوشم نمياد.خداييش شركتهايي مثل سامسونگ همرده نوكيا هستن

mahyarSAMSUNG
16-08-2007, 17:15
ضمن ابراز همدردی با شما،به خاطر مظلومیت سامسونگ دربین مجلات زرد ایران ( ازنظر بنده )،میخوام به یک اشتباه بسیار بچه گانه دیگه ای از این مجله واقعا درپیت،اشاره کنم :
اگر به عکس پست 1 شهاب جان دقت کنید،میبینید که نویسنده ی خلاق این مجله،یک نوع فلاش جدید برای گوشی موبایل اختراع کرده !!!:coonfused:
کاش یکی از دوستان،مثل آقا مهیارعزیز،زنگ بزنه و از این مخترع بی سواد!!! بپرسه که فلاش زئون رو از کجاش آورده ؟؟!!!

خوب شماشو که نداده بودید . شمارشونو یکی بده تا بهشون بگم . :realmad: :lol:

amir buffon
16-08-2007, 17:16
فکر کنم دیگه همتون به این چرت و پرت های ایرانی عادت کرده باشید که مثلا میگن 1100 نوکیا صفحه نمایش لمسی داره ولی i750 سامسونگ صفحه اش سیاه و سفیده اگر همچین چیزی دیدید تعجب نکنید؟!:rofl: خوب بالاخره این جا ایرانه دیگه!

ShahabSAMSUNG
16-08-2007, 19:25

خوب این مسئله رو اشتباه چاپی تلقی می کنیم!!
چیزی نیست که بشه بهش گیر داد.
ضمن اینکه واقعاً خیلی ها هنوز سر این مسئله بحث می کنن که بالاخره اسمش زنون هست یا زئون!!

Hossein-HaMo
16-08-2007, 19:57
خوب این مسئله رو اشتباه چاپی تلقی می کنیم!!
چیزی نیست که بشه بهش گیر داد.
ضمن اینکه واقعاً خیلی ها هنوز سر این مسئله بحث می کنن که بالاخره اسمش زنون هست یا زئون!!
شهاب جان ، این مسئله جای بحثی نداره.
زنون ، عنصر 54 جدول تناوبیه و از دسته ی گاز های نورانی . ولی یکی بگه که زئون چیه ؟؟!!!!

ShahabSAMSUNG
29-08-2007, 22:33
مهیار جان،
این هم ای میل و شماره تلفن و فکس و غیره.
من که حتماً فکس و ای میل می زنم.
دوستان هم محبت کنن یه زور خاص رو در نظر بگیریم که همه در یه روز بریزیم سرشون.

http://i14.tinypic.com/66nhv0k.jpg

mahyarSAMSUNG
31-08-2007, 21:02
حتما زنگ میزنم