PDA

View Full Version : جدید: Picture SMS برای گوشی های سامسونگ

ShahabSAMSUNG
02-09-2007, 18:26
سلام دوستان گل. شهاب سامسونگ هستم از موبایلستان!!

احتمالاً همه شما به این نکته برخورد کردید که وقتیکه Picture SMS برای گوشی های سامسونگ ارسال میشه، یه پیغام ظاهر میشه با عنوان "پیام ناهماهنگ" یا incompatible message

حالا اشکال از کجاست؟

اشکال از فرمت عکسه. فرمت عکس اس ام اسی که در نوکیا و سونی اریکسون وجود داره، با فرمت عکس سامسونگ فرق داره بنابراین گوشی سامسونگ این عکس رو باز نمی کنه. ضمن اینکه اگه از گوشی سامسونگ هم برای سونی اریکسون و نوکیا عکس اس ام اس بفرستید، بصورت یک اس ام اس خالی نشون داده میشه!!

نوشته شده توسط ShahabSAMSUNG
ولی این وسط یه چاره ای باید باشه که این عکس ها رو به هم تبدیل کنه.

وقتی عکس اس ام اس رو از گوشی سونی اریکسون و نوکیا برای گوشی موتورولا بفرستید، اون عکس رو باز می کنه و می تونه بخونه. ولی هنگام ارسال، با یه فرمت دیگه (که روی سامسونگ هم جواب میده) ارسالش می کنه.
پس عکسی که موتورولا می فرسته، روی گوشی های سونی اریکسون و نوکیا دیده نمیشه ولی روی سامسونگ دیده میشه.
(من با موتورولا V400 امتحان کردم)
نوشته شده توسط: ShahabSAMSUNG

اینکه فرمت عکس عوض میشه رو هم از پسوند عکس میشه فهمید و هم اینکه اندازه عکس کمی کوچکتر میشه و برای گوشی های سامسونگ این عکس ها فقط 2 صفحه جا می گیره. (برخلاف نوکیا و سونی اریکسون که 3 صفحه جا می گرفت)

یه نمونه از این عکس ها رو من اینجا می زارم. دانلود کنید و توی حافظه داخلی گوشی قرار بدید. بعد می بینید که میشه با SMS اون رو ارسال کرد.
(فقط عکسش 18+ است. شرمنده عکس بهتر نداشتم)

باز هم اینگونه عکس ها رو تبدیل می کنم و براتون اینجا قرار میدم.

این مطلب رو خودم بر اساس شواهد و استنادات خودم نوشتم و هیچ منبعی هم نداره.
حق کپی رایت هم برای من محفوظه! (گرچه می دونم که این مطلب رو دو روز دیگه روی در و دیوار انجمن های دیگه می بینم!!)

الهی هر کس این مطلب رو بدون ذکر منبع کپی کنه، بره جهنم.!!

Mahdi_1989
02-09-2007, 18:52
شهاب جان این دعای آخرت خیلی باحال بود !
من که منتظر سریهای دیگه از این picture هستم !

xboy_senator
02-09-2007, 22:06
دستت طلا .

فقط یه سوال الان اینا رو برای گوشی های دیگه بفرستیم مشکل نداره ؟

یعنی رو چه گوشی هایی جواب می ده ؟

mahyarSAMSUNG
03-09-2007, 00:01
خوب درست نفهمیدم !!! یعنی همین عکس رو که فرستادی رو میشه برای گوشیای سونی و نوکیا و ... بفرستیم و اجرا بشه ؟ از سامسونگ به دیگر مارکها منظورمه

ShahabSAMSUNG
03-09-2007, 04:11
خب مسئله همینه.
همونطور که از سونی اریکسون به سامسونگ قبول نمی کنه، از سامسونگ به سونی اریکسون هم قبول نمی کنه. اگه بفرستید، اس ام اس خالی نشون داده میشه و هیچ عکسی وجود نخواهد داشت.

این عکس ها برای رد و بدل کردن بین سامسونگ و نهایتاً موتورولاست.

xboy_senator
03-09-2007, 15:30
با این تفاسیر ارزشی برای ارسال نداره که ؟

اگه رو تمام گوشی ها ساپورت می شد خوب بودش .

ولی به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدید.

mahyarSAMSUNG
04-09-2007, 03:00
یه چیز دیگه !!! اولا که این عکس برای من باز نمیشه !!!! برای من میزه تو قسمت متفرقه و ترکیب بدون پشتبانی میده . اگه هم باز بشه چطوری میشه بصورت مسیج بفرستیش؟!!!

ShahabSAMSUNG
04-09-2007, 03:11
روی عکس گزینه SEND داره. AS TEXT Message رو بزنید، میاد توی صفحه اس ام اس.

دیگه کسی امتحان نکرده؟

راستی مهیار، فایل رو بصورت Rar گذاشتم. اکسترکت کردی؟ فایلی که می فرستی تو گوشی باید با پسوند pic باشه ها.

xboy_senator
04-09-2007, 23:56
من تست کردم مشکلی نداره به موتورولا زدم L 7 بدون هیچ مشکلی .

mahyarSAMSUNG
05-09-2007, 00:09
روی عکس گزینه SEND داره. AS TEXT Message رو بزنید، میاد توی صفحه اس ام اس.

دیگه کسی امتحان نکرده؟

راستی مهیار، فایل رو بصورت Rar گذاشتم. اکسترکت کردی؟ فایلی که می فرستی تو گوشی باید با پسوند pic باشه ها.

آقا شهاب نداشتیما ؟؟؟ :^^: یعنی من دیگه فرق rar رو با pic نمیدونم ؟؟!!!! :arrow: :yipi: :na:
آره بازشم کردم فرستادمش توی گوشی رفت توی other که باز هم نمیشد :na:

ShahabSAMSUNG
10-09-2007, 03:06
آقا شهاب نداشتیما ؟؟؟ :^^: یعنی من دیگه فرق rar رو با pic نمیدونم ؟؟!!!! :arrow: :yipi: :na:
آره بازشم کردم فرستادمش توی گوشی رفت توی other که باز هم نمیشد :na:

من چاکرتم مهیار جون.
گفتم شاید یه وقت حواست نبوده. قصد جسارت نداشتم جییییییگر.

احتمال میدم که از دی600 به بعد از این فرمت استفاده می کنه. چون برای دی820 و دی900 جواب داده.

racoolSAMSUNG
19-09-2007, 18:36
من چاکرتم مهیار جون.
گفتم شاید یه وقت حواست نبوده. قصد جسارت نداشتم جییییییگر.

احتمال میدم که از دی600 به بعد از این فرمت استفاده می کنه. چون برای دی820 و دی900 جواب داده.
شهاب جان من هم مثل مهيار فايل Pic رو كه ميريزم تو گوشي نميشناسش!!!!!!!!
حجم فايل 281بيته، درسته؟
مهيار جان اگه شما مشكلت حل شد منو بي خبر نذار ، مهدي جان شما هم تست كردي راهنمايي نداري؟
مرسي(گوشيم هم كه ميدوني هنوز d820)

ShahabSAMSUNG
20-09-2007, 00:31
اتفاقاً من برای دی820 فرستادم و جواب داد.

متاسفانه پسر خالم گوشی موتورولایی که داشت رو فروخت وگرنه براتون می فرستادم تا ببینید.

racoolSAMSUNG
23-09-2007, 16:38
اتفاقاً من برای دی820 فرستادم و جواب داد.

متاسفانه پسر خالم گوشی موتورولایی که داشت رو فروخت وگرنه براتون می فرستادم تا ببینید.
شهاب جون مشكل من حل نشد.
ببين من فايلي رو كه آپلود كردي باز ميكنم فايل با پسوندpic ميزيزم تو مموري گوشيم ولي گوشي اونو نميشناسه، ميشه بگين مشكل از كجاست؟
مرسي
:flower: :love: :flower:

Saeid.smxo
24-09-2007, 04:41
سلام:
گوشي من d830 هست. پس چرا هر وقت نوکيا به من مي فرستاد من ميديدمش!

ShahabSAMSUNG
26-09-2007, 00:44
خب خوبه دیگه.
شما که مشکلی نداری.
این مشکل برای دی900 و دی820 و دی600 هست.