PDA

View Full Version : پیش فرض تلاش سامسونگ برای پیروزی در مقابل "آی فن"!


nima_chapter85
06-09-2007, 02:58
عملکردهای تلفن همراه "به سبک آی فن" جدید سامسونگ در ادامه رقابت این شرکت کره ای با شرکت اپل سرانجام پس از ماه ها عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پس از گذشت چند ماه عملکردهای تلفن همراه سامسونگ مدل F700 که مجهز به "میانجی کمکی کروئیکس" است، عرضه شد.

درحقیقت این مدل در فوریه گذشته در کنگره 3GSM و همزمان با معرفی مدل سامسونگ F520 که مجهز به دو صفحه کلید است، معرفی شد.

در کنگره 3GSM تنها نمونه آزمایشی این تلفن همراه ضد آی فن به معرض نمایش درآمد و این تولید کننده کره ای از ارائه اطلاعات مربوط به عملکردهای آن خودداری کرد.
http://nimanavidi.persiangig.com/image/290603_orig.jpg

"اف-700" تلفن همراهی مجهز به صفحه نمایشگر لمسی 8/2 اینچی و وضوح تصویر 440 در 240 پیکسل است.

از دیگر ویژگی های این تلفن همراه می توان به اتصال شبکه چهار باند GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA، دوربین 5 مگاپیکسل با اتوفوکوس، حافظه قابل ارتقا با کارت میکرو اس دی، اتصال بلوتوث، پخش کننده چند رسانه ای و "ناظر/ ویرایشگر" فایل های آفیس اشاره کرد.

همچنین این دستگاه مجهز به "میانجی کمکی" یا "واسط کاربر" Croix است. "کروئیکس" یک میانجی کمکی جدید است که امکان استفاده از تلفن همراه را تنها با کمک لمس صفحه نمایشگر برای کاربر فراهم می کند.

همچنین، سامسونگ در نمایشگاه "آی اف ای 2007" برلین آلمان تلفن همراه هوشمند جدید خود را با عنوان i550 به نمایش گذاشت.

این تلفن همراه هوشمند مجهز به سیستم عامل نوکیا سری 60 ویرایش سوم و آنتن جستجوی ماهواره ای "جی پی اس" است.

صفحه نمایشگر بزرگ 6/2 اینچی "تی اف تی، دوربین 2/3 مگاپیکسلی، رادیو اف ام، پخش کننده چندرسانه ای و حمایت شبکه های UMTS/HSDPA از دیگر ویژگی های این تلفن همراه است.
منبع : takdownload

AmirSAMSUNG
06-09-2007, 03:35
هر كس ترجمه كرده خيلي بد ترجمه كرده در ضمن خبرم يه جورايي گنگه!

mahyarSAMSUNG
07-09-2007, 00:48
ولی خوب بود که . چه مشکلی داشت

boy_in_the_box
07-09-2007, 04:48
دوست عزيز شما بايد عنوان تاپيك رو بزني پيروزيه سامسونگ بر ايفون.چون مدل F700 همين چيد روز پيش جايزه بهترين طراحيه 2007 را گرفت كه اين در حالي بود كه رقبايي مثل iphone و Lg Prada را پشت سر گذاشت

ShahabSAMSUNG
10-09-2007, 03:03
درسته
به نظر من که این گوشی از آیفون سرتره.
امکانات این گوشی و آیفون تفاوت داره ولی در کل F700 بهتره.