View Full Version : تو رو خدا اينو جواب بديد .من يك كاربر جديد و نا اميد از سامسونگ هستم
سلام به همه دوستان عزيز . من يك كاربر جديد و نا اميد هستم. توي اينترنت به جاهاي مختلفي سر زدم ولي جواب نگرفتم . اين سايت رو ديدم و با نا اميدي عضو شدم گفتم شايد جواب بگيرم. اگر كمكم كنيد فوق العاده من رو خوشحال كرديد. من برنامه گوشي ايكس 480 سامسونگ را دارم . با اون آهنگ و ملودي هم روي گوشيم ريختم. ولي با وجود اينكه گوشي ايكس 480 بازيهاي جاوا را ساپورت مي كنه و براي نصب بازي 512Kb هم حافظه خالي داره ولي نمي دونم با چه برنامه اي و چطوري بايد روي اون بازي بريزم. اگر كسي برنامه اي براي اين كار سراغ داره و برام بزاره تا مي تونم دعاش مي كنم. همچنين من اين گوشي رو موقعي گرفتم كه هنوز زبان فارسي رو ساپورت نمي كرد. مي خواستم بدونم آيا ميشه منوهاي اين گوشي رو فارسي كرد يا حداقل كاري كرد كه فقط SMS هاي فارسي رو باز كنه يا نه و اگر ميشه آيا برنامه خاصي داره يا نه . اگر برنامه اي داره شما رو به خدا برام بزاريد. يك سوال ديگر هم بپرسم و اون اينكه من از يك فروشنده حرام خور يك كابل گرفتم به اسم كابل وي 200 و به من گفت كه همه گوشيهاي سامسونگ رو جواب ميده ولي اون كابل فقط روي ايكس 480 جواب داد و اي 330 , آ 800 و ايكس 460 رو جواب نميده. مي خواستم بدونم آيا ايراد از كابل است يا خير. سوالام به درازا كشيد اميدوارم خسته نشده باشيد و جوابم رو نديد. با التماس ازتون مي خوام حتي اگر چيزي راجع به اونها نمي دونيد بازهم بگيد نمي دونم تا خيالم راحت بشه كه حداقل يكي جوابم رو داده. از زحمات شما در اين بخش فوق العاده ممنون و سپاسگذارم.
بازي هاي جاوا به اين راحتي رو سامسونك نميشه ريخت برخلاف نوكيا و سوني....wap ميخواد كه يه راست از اينترنت بريزه
در مورد زبان فارسي ببريد نمايندگي براتون ميكنن
در مورد كابل فكر نكنم خراب باشه چون به گوشي شما ميخوره.....احتمالا فقط به همين گوشي ميخوره
موفق باشيد
سلام به همه دوستان عزيز . من يك كاربر جديد و نا اميد هستم. توي اينترنت به جاهاي مختلفي سر زدم ولي جواب نگرفتم . اين سايت رو ديدم و با نا اميدي عضو شدم گفتم شايد جواب بگيرم. اگر كمكم كنيد فوق العاده من رو خوشحال كرديد. من برنامه گوشي ايكس 480 سامسونگ را دارم . با اون آهنگ و ملودي هم روي گوشيم ريختم. ولي با وجود اينكه گوشي ايكس 480 بازيهاي جاوا را ساپورت مي كنه و براي نصب بازي 512Kb هم حافظه خالي داره ولي نمي دونم با چه برنامه اي و چطوري بايد روي اون بازي بريزم. اگر كسي برنامه اي براي اين كار سراغ داره و برام بزاره تا مي تونم دعاش مي كنم. همچنين من اين گوشي رو موقعي گرفتم كه هنوز زبان فارسي رو ساپورت نمي كرد. مي خواستم بدونم آيا ميشه منوهاي اين گوشي رو فارسي كرد يا حداقل كاري كرد كه فقط SMS هاي فارسي رو باز كنه يا نه و اگر ميشه آيا برنامه خاصي داره يا نه . اگر برنامه اي داره شما رو به خدا برام بزاريد. يك سوال ديگر هم بپرسم و اون اينكه من از يك فروشنده حرام خور يك كابل گرفتم به اسم كابل وي 200 و به من گفت كه همه گوشيهاي سامسونگ رو جواب ميده ولي اون كابل فقط روي ايكس 480 جواب داد و اي 330 , آ 800 و ايكس 460 رو جواب نميده. مي خواستم بدونم آيا ايراد از كابل است يا خير. سوالام به درازا كشيد اميدوارم خسته نشده باشيد و جوابم رو نديد. با التماس ازتون مي خوام حتي اگر چيزي راجع به اونها نمي دونيد بازهم بگيد نمي دونم تا خيالم راحت بشه كه حداقل يكي جوابم رو داده. از زحمات شما در اين بخش فوق العاده ممنون و سپاسگذارم.
دوست عزیز سلام
===========
به سایت تخصصی موبایلستان خوش امدی
ببین دوست عزیز 512 کیلوبایت فضای خالی فضای کمی هست و هر بازی نمیشه نصب کرد و بعید میدونم هر بازی جاوا روش نصب بشه
در مورد فارسی کردن منو و sms خدمتتون عرض کنم که
بله این گوشی کاملا فارسی میشه شما برای فارسی کردن با نمایندگی اصلی سامسونگ تماس بگیرید
اگه نمایندگی گوشی رو فارسی کنه خیلی مطمئن تره اگر هم نشد زیر پل حافظ پاساژ علائدین این کار رو برات انجام میدن
در ضمن کابلتون ایرادی نداره اگه ایراد داشت روی 480 هم کار نمیکرد
حميد جان و mazi عزيز . از هر دوي شما عزيزان كه من رو راهنمايي كرديد ممنونم . تصميم بر اين شده كه گوشيمو عوض كنم. اگر لطف كنيد و راهنمايي كنيد كه با 160 تا 170 هزار تومان چه گوشي بخرم كه بلوتوث داشته باشه و مموري كارت هم بخوره . در ضمن يه نظري هم راجع به Z530i سوني اريكسون و 6270 نوكيا و مقايسه نوكيا و سوني اريكسون با هم بديد ممنون مي شم.
گوشي Z530 سوني تو ي قيمتش كه حدود 170 تومن هست خيلي خيلي عاليه...همه چي داره....مموري هم ميخوره و بلوتوث هم داره
ولي 6270 گرونتره حدوداي 300 بايد باشه
mohammad_xlr
20-05-2006, 21:29
لام دوست عزيز حالا نصب بازي اينقدر مهمه براتون؟
hd_20002
02-01-2007, 17:34
دوست عزيز
در مورد خريد گوشي اولا با يه كمي بالا پائين قيمت سعي كن كه گوشي خوبي بخري كه دوباره پشيمون و متضرر نشي در ضمن پيشنهاد ميكنم كه نيازهاي مهم واصلي تو مشخص كن و بعدش يه سري به سايت www.gsm.ir بزن و تو اونجا مي توني گوشيهاي مختلف رو از نظر قيمت و كارائي بطور كامل با هم مقايسه كني ولي در آخر كار اگه بتوني يه ذره مبلغ تو بالا ببري يكي از بهترين گزينه ها با قيمت مناسب (نسبت به كارائي گوشي) سوني اريكسون ك750 ميتونه باشه .
موفق باشي
KingArash
02-01-2007, 17:42
اگه واقعا دنبال برنامه ای در درجه اول نوکیا و یا سونی بخر!
دوستان توجه كنند كه پست دوستمون مربوط به حدود 7ماه پيشه و تا حالا گوشي خودشو عوض كرده كه هيچ شايد گوشيش هفت تا كفن پوسونده
موفق باشين
mahyarSAMSUNG
03-01-2007, 04:05
یعنی شما میگید زد 530 خیلی خوبه با این قیمت ؟؟؟؟ آخه مگه این گوشی رم میخوره ؟؟؟ مگه یه دوربینه دورست و حسابی داره ؟؟؟؟ به دلیل نداشتن رم داخلی بالا هم که نمیشه رو برنامه زیاد ریخت ؟؟؟؟ پس ایکس 700 سامسونگ چیه ؟؟؟؟ یه گوشی که همین حدود ها قیمتشه . دوربین 1.3 مگا داره . بلوتوث و . رادیو اف ام و حتی رم میخوره
moeinm37
03-01-2007, 14:36
یعنی شما میگید زد 530 خیلی خوبه با این قیمت ؟؟؟؟ آخه مگه این گوشی رم میخوره ؟؟؟ مگه یه دوربینه دورست و حسابی داره ؟؟؟؟ به دلیل نداشتن رم داخلی بالا هم که نمیشه رو برنامه زیاد ریخت ؟؟؟؟ پس ایکس 700 سامسونگ چیه ؟؟؟؟ یه گوشی که همین حدود ها قیمتشه . دوربین 1.3 مگا داره . بلوتوث و . رادیو اف ام و حتی رم میخوره
تو سامسونگ من دي-900 و دي-600 را پيشنهاد دارم !
mahyarSAMSUNG
04-01-2007, 04:13
خوب شما يه نگاه به پولش بندازه بعد بگو دي 900 وگرنه ان 95 هم گوشيه خوبيه ولي راست ميگه اين پست ماله خيلي وقت پيشه
زد 530 گوشیه واقعا خوبیه نسبت به قیمتش در ضمن رم هم میخوره تنها ایرادش دوربین vga هست و نداشتن فلاش.
vestaboy
04-01-2007, 22:10
بهتره اینم بگی 1.3 الکیه و کیفیت نداره فقط اندازش بزرگه. :177:
عزيزم بفروش سوني اريكسون بخر.
دنيا و سوني اريكسون
بهتره اینم بگی 1.3 الکیه و کیفیت نداره فقط اندازش بزرگه. :177:
جهت اطلاعتون باید عرض کنم بهترین دوربینها همیشه ماله سامسونگ بوده و هست بابت مثال اگه شما یک دوربین 2 مگاپیکسلی بهتر از دی 600 اوردی خودم یک گوشی بهت جایزه میدم ، بعدشم کسی که فعلا داره اینجوری گوشیهاشو میفروشه سونی نه سامسونگ توی همین z530 یک منو گذاشته که بصورت دیجیتالی عکس vga رو تبدیل میکنه به 1.3 مگاپیکسلی و اینو توی تبلیغاتش و روی جعبشم زده که مردم فکر کنن دوربینش 1.3 هست یعنی همون گفته خودتون فقط اندازش بزرگه :114:
جهت اطلاعتون باید عرض کنم بهترین دوربینها همیشه ماله سامسونگ بوده و هست بابت مثال اگه شما یک دوربین 2 مگاپیکسلی بهتر از دی 600 اوردی خودم یک گوشی بهت جایزه میدم ، بعدشم کسی که فعلا داره اینجوری گوشیهاشو میفروشه سونی نه سامسونگ توی همین z530 یک منو گذاشته که بصورت دیجیتالی عکس vga رو تبدیل میکنه به 1.3 مگاپیکسلی و اینو توی تبلیغاتش و روی جعبشم زده که مردم فکر کنن دوربینش 1.3 هست یعنی همون گفته خودتون فقط اندازش بزرگه :114:
تو رو جان من دیگه این حرف رو نزن جایی! دی 600 بهترین دوربین دو مگاپیکسلیه؟؟!!؟!؟!؟ مگه دبلیو 800 یا کا750 مردن!!! ان90 چی؟!؟! باید بگم دی 600 یکی از بدترین دوربینهای دو مگاپیکسلیه که من تا حالا دیدم! تو دو مگاها دی600 و 3250 واقعا افتضاحن!
mahyarSAMSUNG
05-01-2007, 03:12
خیلی باحال
میگه ان 90 و دبلیو 800 و 3250 بهتر از دی 600 هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای vestaboy هر چی باشه از 1.3 مگای 6630 بهتره . یعنی اگه بگی این 1.3 باشه همون وی جی آ هستش فقط سایز عکس گنده شده . دیگه ببین چی میشه !!!!!
DARKENER
05-01-2007, 03:16
آخه مگه این گوشی رم میخوره ؟؟؟
z530 قابليت استفاده از مموري خارجي رو داره.
ShahabSAMSUNG
14-01-2007, 22:18
ای کاش زودتر میومدم اینجا تا بتونم راهنمائیت کنم.
لااقل نمی زاشتم عده ای اغفالت کنن که بری ضایعات چینی بخری. اگه خیلی دلت می خواست رو گوشیت برنامه نصب کنی، می رفتی نوکیا می خریدی.
r10ronaldinho
14-01-2007, 23:19
لااقل نمی زاشتم عده ای اغفالت کنن که بری ضایعات چینی بخری. اگه خیلی دلت می خواست رو گوشیت برنامه نصب کنی، می رفتی نوکیا می خریدی.
bariktarin gooshie donia f500 samsunge
r10ronaldinho
14-01-2007, 23:25
ShahabSAMSUNG
15-01-2007, 01:18
یه لطف بزرگ به جامعه بشریت بکن، اینگونه عقایدت رو برای خودت نگه دار.
خوبه منم بیام بگم مزخرف ترین گوشی جهان سونی اریکسون هستش
(اگرم هست که دیگه نباید به روی کسی آورد)
mahyarSAMSUNG
15-01-2007, 03:17
نه خیر باریکترین گوشیه دنیا ایکس 820
REZA_JOON
15-01-2007, 03:45
samsung گوشیه خوبیه
ولی بعد از نوکیا و سونی اریکسون
mahyarSAMSUNG
15-01-2007, 04:50
سونی هم خوبیه ولی بعد از نوکیا و موتورولا و سامسونگ
ShahabSAMSUNG
15-01-2007, 19:27
آخه این ضایعات چینی (منظورم سونی اریکسونه) چیه که میگی سامسونگ بعد از اونه؟ یه نگا به آمار جهانی بنداز. ببین سونی اریکسون کجاست و سامسونگ کجا. نهایتاً به عنوان یه دوربین یا یه MP3 Player میشه ازش استفاده کرد.
شهاب جان مي بخشي شما پسر عمو يا پسر خاله مهيار خان نيستي؟
البته جسارته
اينجوري حدس زدم
خدا حفظتون كنه
mahyarSAMSUNG
16-01-2007, 03:39
شهاب جان مي بخشي شما پسر عمو يا پسر خاله مهيار خان نيستي؟
البته جسارته
اينجوري حدس زدم
خدا حفظتون كنه
:biiggrin: :biiggrin: :biiggrin:
نه بابا فامیل نیست . فکر کنم خیلی برای مردم تعجب داره که کسی طرفدار سامسونگ باشه :biiggrin: :biiggrin:
ShahabSAMSUNG
17-01-2007, 01:30
من مهیار و جاوید رو از phalls می شناسم. البته اونجا عضو جدید نمی گیره و نتونستم عضو بشم ولی همیشه مطالبشون رو می دیدم.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2003-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.