View Full Version : تاپیک جامع نظر سنجی بازیهای n-gage II در اینجا
تاپیک جامع نظر سنجی برای بازیهای انگیج
هر یک از دوستان که فرصتش رو داشتند لیست جدید رو آماده کنند برای من بفرستند که نظر سنجی رو آپدیت کنم.
بهترین بازی از نظر من برای ان گیج Hooked on:creature of the deep هست که گرافیکی فوق العاده داره و داستانش هم فوق العاده هست.
به نظرمن بهترین بازی انگیج2 Hooked.on.Creatures.of.the.Deep هست
چون :گرافیکش بالاست,مهیجه,سرگرم کنندست,داستانش قشنگه
اما در مقابل بدی هایی هم داره مثل: بعد از مدتی دکمه های گوشی داغون میشه (از بس فشار میدی!),باتری زود خالی میشه
نظر سنجی اضافه شد حالا میتونید رای بدید.
ahmadn73
01-06-2008, 14:44
من هنوز Hooked on:creature of the deep رو دانلود نکردم ولی به نظرم بین 8 تا بازی ای که گرفتم ، آسفالت رو خیلی می پسندم . ( بالا هم نظر دادم )
نظر خودم همین بازی هست : Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep
چه قبل از کرک شدن و چه بعدش آفتی شده برای گوشی به خصوص باتری !!
Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep
واقعاً تکه.من که زياد اهل بازی با موبايل نيستم معتا دش شدم.با اينکه در نگاه اول يه بازی بيروحه ولی
سريع آدمو به خودش جذب ميکنه
pgghamkhar
01-06-2008, 23:04
سلام.ولی بنظر من Ideaworks 3D System Rush Evolution بهتره.چرا؟چون هم گرافیک خوبی داره واز همه بهتر هیجان زیادی در سرعت داره.ماهیگیری هم خوب هست ولی گرافیگ درختها و...بعضی چیزها خوب نیست.ولی انصافا ماهیگیری صدای پرندگان و اب خیلی زیبا هست.وقت یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم اونم اینکه فقط به جذابیت بازی رای ندن به همه چیز بازی رای بدن از گرافیک و صداهای بازی و جذابیت مراحل بازی.مثلا در Ideaworks 3D System Rush Evolution وقتی 3 تا مرحله تموم میشه اهنگ بازی عوض میشه و دوباره مرحله 6 تموم میشه اهنگ بازی عوض میشه.این باعث میشه ادم از بازی خسته نشه و یه هیجان دیگه ای تو بازی بگیره.من تقریبا 5 تا بازی n-gage رو تموم کردم و تو ماهیگیری هم مرحله 13 هستم.همتون موفق باشد.
سلام.ولی بنظر من Ideaworks 3D System Rush Evolution بهتره.چرا؟چون هم گرافیک خوبی داره واز همه بهتر هیجان زیادی در سرعت داره.ماهیگیری هم خوب هست ولی گرافیگ درختها و...بعضی چیزها خوب نیست.ولی انصافا ماهیگیری صدای پرندگان و اب خیلی زیبا هست.وقت یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم اونم اینکه فقط به جذابیت بازی رای ندن به همه چیز بازی رای بدن از گرافیک و صداهای بازی و جذابیت مراحل بازی.مثلا در Ideaworks 3D System Rush Evolution وقتی 3 تا مرحله تموم میشه اهنگ بازی عوض میشه و دوباره مرحله 6 تموم میشه اهنگ بازی عوض میشه.این باعث میشه ادم از بازی خسته نشه و یه هیجان دیگه ای تو بازی بگیره.من تقریبا 5 تا بازی n-gage رو تموم کردم و تو ماهیگیری هم مرحله 13 هستم.همتون موفق باشد.
البته باید به این هم توجه کرد که System Rush یه بازی خیالیه اماInfinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep یه بازییه که بر گرفته از واقعیته:mdr:
pgghamkhar
02-06-2008, 00:23
البته باید به این هم توجه کرد که System Rush یه بازی خیالیه اماInfinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep یه بازییه که بر گرفته از واقعیته:mdr:
سلام خدمت شما.پس اینم بگم به نظر شما با یه قلاب ماهیگیری میشه کوسه شکار کرد؟یا اره ماهی؟
پس این هم هست عزیز دلم ماهیگیری هم زیاد واقعی نیست.
سلام خدمت شما.پس اینم بگم به نظر شما با یه قلاب ماهیگیری میشه کوسه شکار کرد؟یا اره ماهی؟
پس این هم هست عزیز دلم ماهیگیری هم زیاد واقعی نیست.
آره خیلی تابلوه که بایه قلابه زپرتی یه کوسه ماهیه 150 کیلویی شکار کرد
من در این مورد به شما حق میدم
ParsiKade
02-06-2008, 00:42
سلام،
من همین الان همه بازیهای کرک شده رو گرفتم ( آخریش System Rush بود که بالاخره الان نصب شد :mdr: ) هرچند که هر کدومشون یه سبکی دارند ! ( فوتبال، ماشین سواری و ... ! ) ولی باور کنین همشون حال میدن اسیدی ! http://qsmile.com/qsimages/39.gif
Brain Challenge که خیلی باحال و در عین حال ساده هست :P
Asphalt3 هم که نمونه ی بارز یک بازی ماشین بازی خدا ( برا موبایل ! ) و با گرافیکه
Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep هم بازی خوبیه ... ولی حیف که من الان 3 روزه سر این Quest پیدا کردن ساعت قدیمی برا اون مرد سیاهه گیر کردم :( کل آبهای کاستاریکا رو گشتم، همه چی گیرم اومده به جز ساعت قدیمی ! http://qsmile.com/qsimages/54.gif
System Rush 2 یک بازی هیجانی و کلا سبک باحالی داره ... :D
FIFA 08 بازی خفنیه ... http://qsmile.com/qsimages/45.gif
Space Impact هم که سبکش خیلی پر پرطرفداره، مث Sky Force ...
ولی خوب در کل من به Creatures of the Deep رای دادم چون داستان داره و ماجراهاش فکر نکنم حالا حالاها تموم بشه http://qsmile.com/qsimages/45.gif
http://qsmile.com/qsimages/38.gif
ParsiKade
02-06-2008, 00:44
آره خیلی تابلوه که بایه قلابه زپرتی یه کوسه ماهیه 150 کیلویی شکار کرد
من در این مورد به شما حق میدم
ولی همه حالش به اینه که کوسی 150 کیلویی شکار کنی :^^:
این که چیزی نیست من lvl1 بودم، یه دونه کوسه 300 کیلویی گرفتم، عکسشم دارم، بدم ؟!:trolll:
البته تو خود نکات بازیشم نوشته همیشه تازه کارها ماهیهای بزرگ میگیرن ... :183:
سلام،
من همین الان همه بازیهای کرک شده رو گرفتم ( آخریش System Rush بود که بالاخره الان نصب شد :mdr: ) هرچند که هر کدومشون یه سبکی دارند ! ( فوتبال، ماشین سواری و ... ! ) ولی باور کنین همشون حال میدن اسیدی ! http://qsmile.com/qsimages/39.gif
Brain Challenge که خیلی باحال و در عین حال ساده هست :P
Asphalt3 هم که نمونه ی بارز یک بازی ماشین بازی خدا ( برا موبایل ! ) و با گرافیکه
Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep هم بازی خوبیه ... ولی حیف که من الان 3 روزه سر این Quest پیدا کردن ساعت قدیمی برا اون مرد سیاهه گیر کردم :( کل آبهای کاستاریکا رو گشتم، همه چی گیرم اومده به جز ساعت قدیمی ! http://qsmile.com/qsimages/54.gif
System Rush 2 یک بازی هیجانی و کلا سبک باحالی داره ... :D
FIFA 08 بازی خفنیه ... http://qsmile.com/qsimages/45.gif
Space Impact هم که سبکش خیلی پر پرطرفداره، مث Sky Force ...
ولی خوب در کل من به Creatures of the Deep رای دادم چون داستان داره و ماجراهاش فکر نکنم حالا حالاها تموم بشه http://qsmile.com/qsimages/45.gif
http://qsmile.com/qsimages/38.gif
آی گفتی منم بد جور سر پيدا کردن اون گير کردم:113:
من اون ساعت قدیمه رو پیدا کردم
خود مرد سیاهه میگه برو کنار فرودگاه پیداش کن اما من اونو کنار اون دریاچه ای که با ماشین باید بری پیداش کردم
من اون ساعت قدیمه رو پیدا کردم
خود مرد سیاهه میگه برو کنار فرودگاه پیداش کن اما من اونو کنار اون دریاچه ای که با ماشین باید بری پیداش کردم
یعنی کجا میشه روی عکس نشون بدید منم پیداش نکردم.
یعنی کجا میشه روی عکس نشون بدید منم پیداش نکردم.
جاشو رو عکس با دایره ی قرمز مشخص کردم
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=150166&stc=1&d=1212402025
خيلی جالب شده تا مرحله 6 رفتم جلو دارم تلاش ميکنم وارد 7 بشم تا بتونم اکثر ايتم های
بازی رو باز کنم.فقط تنها چيزی که پيدا نکردم هنوز يه فايندر برای پسر سياهپو سته
من اون فایندر رو پیدا کردم .در قسمت نقشه برو به سمت جایی که نوشته شده Golfitd و قایقت رو روی حرف D بایستون و به سمتی که نه جزیره ای پیدا هست و کلا" خشکی ای نمی بینی قلابت رو پرت کن اونجا یک فایندر شکسته پیدا می کنی.
دوستان اگه کسی یک برنامه برای گرفتن اسکرین شات از صفحه ی موبایل داره لینک صحیحش رو ضمیمه کنه همین جا که براتون از جاهایی که وسایل مختلف رو گیر آوردم اسکرین شات بزارم.ممنون
دوستان اگه کسی یک برنامه برای گرفتن اسکرین شات از صفحه ی موبایل داره لینک صحیحش رو ضمیمه کنه همین جا که براتون از جاهایی که وسایل مختلف رو گیر آوردم اسکرین شات بزارم.ممنون
همینجا ضمیمه کردم آخرین ورژن بهترین برنامه
نیاز به ساین داره.
فريد جان من با اين برنامه تو n82 نميتونم کار کنم.نصب ميشه اجرا هم ميشه ولی از صفحه عکس نميگيره
البته ميدونم اينجا جاش نبود بگم ولی گفتم تا تنور داغه بچسبونم
فريد جان من با اين برنامه تو n82 نميتونم کار کنم.نصب ميشه اجرا هم ميشه ولی از صفحه عکس نميگيره
البته ميدونم اينجا جاش نبود بگم ولی گفتم تا تنور داغه بچسبونم
تنظیم پیش فرض برای کلید عکاسی هست.
ahmadn73
05-06-2008, 11:06
بابا ای ول به ماهیگیری ...
راستش من وقتی رای دادم ، هنوز بازی ماهیگیری رو دانلود نکرده بودم ( به آسفالت رای دادم ) الان که اینو گرفتم ، چه بازی خفنیه . خیلی جالبه .
باهات موافقم.با اينکه بازی آرومی هستش ولی خيلی جذابه
بهتر بازی انگیج چیزی جز one نیست و نخواهد بود!!!!
در اون که شکی نيست
ولی فعلاً که دستمون بهش نرسيده
ما هم در مورد بازیهای موجود نظر ميديم
yaser00897
10-06-2008, 03:03
كلا انگيج تركونده
بازي ماهيگيري نه تنها گرافيكش خيره كنندس ...............بلكه
من وقتي دارم بازي ميكنم احساس ميكنم دارم اونجا زندگي ميكنم اينقدر سروصدا طبيعي هست كه آدم دوست نداره از بازي بيرون بياد .....
ولي در كل نميشه گفت كدوم بهتره چون من دارم صبح تا شب 3 تا بازيي كه تا حالا گرفتمم( آسفالت ... فيفا و ماهگيريو ) بازي ميكنم
به نظر من بايد به اين امتياز نوكيا نسبت به بقيه شركتها آفرين گفت .....من هيچ وقت فوتبال توي گوشيو دوست نداشتم ولي الان 3 بار جام گرفتم!!!
اينقدر لذت تو بازييييييييييييها واقعا تحسين برانگيزه
من میگم : Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep
اما بهترین بازی همیشه اونی هست که منتشر نشده و بعدها میخواد بترکونه ...
behradsn
10-06-2008, 10:40
بازی Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep به نظر من هم از همه بهتر و سرگرم کننده تر است
اما از نظر جذابیت Space Impact Kappa Base را ترجیح میدهم ولی یک اشکال بزرگی که داره محدود بودن
مرحله ها است که بازی زود تموم میشه
من که هر چی Space Impact Kappa Base رو بازی ميکنم نميفهمم چه جوريه؟؟؟؟
من که هر چی Space Impact Kappa Base رو بازی ميکنم نميفهمم چه جوريه؟؟؟؟
دقیقا مثل بازی sky force میرید جلو و جک و جونور ها رو نابود میکنید ( هواپیما اینا ... ) و ...
jack_raidenk
11-06-2008, 02:18
با سلام
تو بازی Infinite Dreams Hooked on : Creatures of the Deep دکمه ی 5 رو .دقیقا کی باید بزنیم, یا نگه داریم؟
با تشکر
دقیقا مثل بازی sky force میرید جلو و جک و جونور ها رو نابود میکنید ( هواپیما اینا ... ) و ...
فريد جان بهترين مثال رو زدی
خيلی خوشم اومد:merci:
سلام دوستان
با توجه به معرفی شدن تعداد زيادی از بازی های n-gage و رقابت شرکت های عرضه کننده آنها ،
گفتم يک نظر سنجی قرار بدم تا به اتفاق هم بهترين بازی اين کنسول رو انتخاب کنيم.
البته شايد اين انتخاب مشکل به نظر بياد.خوب بعضی از بازی ها از گرافيک خوبی بهره مند هستن,
بعضی از داستان و بعضی به خاطر سبک بازی.
از شما دوستان گلم به عنوان کاربران بزرگترين سايت تخصصی موبايل در ايران ميخواهم که
با رأی خودتون بهترين بازی رو انتخاب کنيد. :froown:
:merci::merci::merci:
راستش انتخاب به نظر من واقعاً مشکل هستش.
ولی من فقط به خاطر اينکه از سبک بازی های جنگی و به خصوص جنگ دوم جهانی به شدت
خوشم مياد بازی Brothers In Arms رو انتخاب کردم.
من از نظرسنجی قبل به اینور نظرم عوش شده و به آسفالت رای دادم.
!Cell Phone
31-07-2008, 00:35
پایه کل کل بین ان 95 کلاسیک و 8 گیگ هستید؟؟
می خواید ثابت کنم که Brothers In Arms تو ان 95 خیلی بهتر از مدل 8 گیگش هست؟؟؟.................مزاح!
====================================
من با Brothers In Arms خیلی حال میکنم!
منم مثل حاج محسن علاقه ی عجیبی به جنگ جهانی دوم و مخصوصا صحنه هایی که آلمانی را میکشند دارم!
alfa24nano
31-07-2008, 00:39
پایه کل کل بین ان 95 کلاسیک و 8 گیگ هستید؟؟
می خواید ثابت کنم که Brothers In Arms تو ان 95 خیلی بهتر از مدل 8 گیگش هست؟؟؟.................مزاح!
====================================
من با Brothers In Arms خیلی حال میکنم!
منم مثل حاج محسن علاقه ی عجیبی به جنگ جهانی دوم و مخصوصا صحنه هایی که آلمانی را میکشند دارم!
آقا کارخونه نوکیا با دلایل شما قبول کردش که n95 بهتر از n95 8gb هست تازه به همراه باطری 1200 ma ...... مزاح
ولی به نظر من گرافیک fifa 08 از همه بهتره پس نظر من به 08
saber nokia
31-07-2008, 00:42
راستش من از Brothers In Arms خوشم میاد ولی اون انتظاری که ازش داشتم رو برآورده نکرد!
با اون تبلیغاتی که شده بود فکر میکردم که گرافیکش باید بتر از ورژن sis باشه ولی اینطور نبود!
در ضمن یادم رفت بگم fifa2008 واقعا محشره در واقع به نظر من گوشی رو تبدیل کرده به یک کنسول .
ولی به نظر من گرافیک fifa 08 از همه بهتره پس نظر من به 08
پس چرا رأی ندادی اون بالا؟
هنوز عدد Fifa صفر هستش
behradsn
31-07-2008, 00:46
من میمیرم واسه One
یه خصوصیت مهمی که One داره این است که میشه با بلوتوث بصورت 2 نفره این بازی را انجام داد
بنابراین میشه گفت آدم هیچ وقت از این بازی خسته نمیشه !!!
امیدوارم بزودی بیاد و گرافیکشم اونطور که انتظار میره باشه
من به بازی های انتشار نشده رای دادم
به نظر من متفاوت ترین بازی های ان گیج، ماهیگیری هستش.
علاوه به گرافیک عالی از جذابیت خاصی برخورداره پس من به این بازی رای میدم.
البته هنوز برازر رو بازی نکردم ....
emad_nabi
31-07-2008, 01:09
منم مثل بقیه منتظر one هستم . ولی به brother in arms رای دادم ، چون هم خیلی ازش خوشم اومد هم هیجانش نسبتا خوب بود
!Cell Phone
31-07-2008, 01:15
آقا کارخونه نوکیا با دلایل شما قبول کردش که n95 بهتر از n95 8gb هست تازه به همراه باطری 1200 ma ...... مزاح
تازه نمی دونید که من را دارن می برن فنلاند مدیر فروش بخش ان 95 کلاسیک کنند!
گفتند از بعد از اون پستام(!) ان 95 8 گیگ و ان 82 و ان 96 فروشش افت کرده ولی در عوض ان 95 کلاسیک اوه اوه غوغا کرده!!
نوکیا اعلام کرد :ما عجب آدم های ابلحی بودیم که بجز نوکیا ان 95 کلاسیک گوشی دیگری تولید میکنیم!!
جدی بود............................................ ........کلا مزاح!
alfa24nano
31-07-2008, 01:23
پس چرا رأی ندادی اون بالا؟
هنوز عدد fifa صفر هستش
یک نفر رای داده بهش اونم من بودم !!
ان 95 8 گیگ و ان 82 و ان 96 فروشش افت کرده
آقا هومون نوکیا چندتا تا به حال n96 فروخته؟
تازه نمی دونید که من را دارن می برن فنلاند مدیر فروش بخش ان 95 کلاسیک کنند!
گفتند از بعد از اون پستام(!) ان 95 8 گیگ و ان 82 و ان 96 فروشش افت کرده ولی در عوض ان 95 کلاسیک اوه اوه غوغا کرده!!
نوکیا اعلام کرد :ما عجب آدم های ابلحی بودیم که بجز نوکیا ان 95 کلاسیک گوشی دیگری تولید میکنیم!!
جدی بود............................................ ........کلا مزاح!
دمت گرم
از همين ظرفيتت خوشم مياد ايول
من بجز one به نظرم برادران ارتش در رتبه اول و ماهیگیری در رتبه دوم و آسفالت 3 در رتبه سوم.
JoinArnold.Com
31-07-2008, 09:36
بی شک اول Brothers In Arms و بعد Asphalt 3
ahmadn73
31-07-2008, 10:46
هنوز One که نیومده به نظر من از این بازیهای موجود بهترین بازی :
ماهیگیری
seyed_01
31-07-2008, 11:07
سلام منم به بازی one رای میدم از بازی گلف هم خوشم میاد یه بازی گلف تو 6270 نوکیا است خیلی با اون حال می کنم.ممنون
brother in arms با این که گرافیکش با ورژن sis فرقی نمیکرد، ولی بازم جالبتر از بقیه بود به نظر من!!
بدترین بازی رو هم میزاشتی انتخاب کنیم بد نبود ها.... :1:
من به 08 رای دادم چون به جرات میتونم بگم که تنها باری ای هستش که با نسخه معمولیش تفاوت داره.
Brothers In Arms اصلا جالب در نیومد وبه نظرم فقط در حجم و قابلیت لند اسپیس و رابط بازی تغییر کرده.
sims رو هم بهتره اصلا در موردش صحبت نکنیم.
snake هم خیلی سرگرم کنندس اما در حد نام انگیج ظاهر نشد.
Hooked on هم خوبه اما چون سبک جدیدیه من بهش عادت ندارم و روند داستانی خیلی کندی داره.
asphalt رو با اجازه ™Schwarzenegger عزیز افتضاح ترین بازی میدونم چون هر ایپیزودی که ازش میاد بیرون بدتر میشه و همش داره عقب نشینی میکنه و اگر asphalt1 رو (که الان 11 همین باره که دارم تمومش میکنم و فقط بخاطر اونه که n70 رو نگه داشتم) با اپیزود سوم و چهارمش (که افتضاح ترین بازیه که بازی کردم و فقط محض داشتنشه که ریموو نکردم) مقایسه کنید میفهمید که هر دفعه داره تعداد ماشینا کمتر میشه و تموم کردنش آسونتر میشه و داره از نظر قوانین فیزیکی غیر واقعی تر و کارتونی تر میشه . . . (کسایی که هنوز نسخه 1 بازی رو دارن اون برخوردای ماشین خودشون رو با ماشینای ترافیکی تو قدیمی ترین وجدیدترین نسخه آسفالت مقایسه کنن متوجه میشن.)
brother in arms
بدترین بازی رو هم میزاشتی انتخاب کنیم بد نبود ها.... :1:
بدترین بازی خوب معلومه این پوکره(poker) من که چیزی ازش سر در نمیارم
خوب به خاطر همين ميگی که بدترين بازی.البته منم پوکر بلد نيستم ولی اگر کسی تو اين بازی
حرفه اي باشه خيلی هم جذاب هستش
farzam 95
31-07-2008, 13:30
فقط one.
Just one.
Foge one.
Juzt une.
به نظر من بازی one و star wars بهترین بازی
دنیا خواهند بود!
one ' one فقط one
تازه بدترین کارشونم poker هست
اتفاقا اون جزء یکی از بهترین هاس!!!
قوانینه محشری داره...و خیلی هم فکری و ریسکیه...خیلی بازیه جالبیه...
قوانینشم که تو همین موبایلستان هست...
ramin martinez
31-07-2008, 22:23
اگه قانونشو بلد بودی این حرفو نمی زدی چون تو یک لحظه کلی پول بدست میاری یاهمه رو از دست میدی.من به این بازی رای ندادم ولی یکی از بازی های مورد علاقه ام هست.
سالام به همه خواستم بدونم که بازیn-gage one رو از کجا می تونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
!Cell Phone
01-08-2008, 19:34
هنوز نیومده رفیق!
ولی مطمئن باش اگر بیاد (یعنی کرکش کنن و آماده بشه) اولین جایی که می تونی پیداش کنی همین سایت خودمون هست!
برخلاف همه دوستان من به System Rush رای میدم:
1.استایل بازی متونع بوده:ریسینگ شوتینگ و...
2. از همه بازیهای دیگه سختتره.
در نوع خودش لنگه نداره
و...
Nima2008
15-08-2008, 00:04
به نظر منم بازی ماهیگیری فوق العاده است.
باید یک کم بازی کنی بینی که من چی میگم. تو این بازی دم اصلا احساس خستگی نمیکنه .
به نظر من این یه بازیه متفاوتی نسبت به بقیه بازی ها است.
بقیه بازی ها یه جورایی تکراری هستن و n-gage ,غیر n-gage شم خیلی فرق ندارن.
تازه بعضی از همین بازی ها جواشونم هست دیگه این چه n-gage شد؟
مرسی نيما جان که بعد از مدتی يک جونی با اين تاپيک دادی !
!Cell Phone
15-08-2008, 01:59
اون تاپیک بهترین گوشی برای ان گیج خوب شلوغ کرد یک مدت ، این به پای اون نرسید
ولی این تاپیک یک خوبی داره.
مرجعی خوب برای دوستان هست تا متوجه نقاط + و - بازی ها بشند.
ممنون از حاجی نازنین ، v.i.p
کاری نداره که !
يک عدد هومن ميذارم اينجا تا به اندازه کافی اين هم شلوغ بشه :mdr::1:
!Cell Phone
15-08-2008, 02:40
خواستی بگو اینجا واست گرد و خاک کنم!!
مثلا : آقایون بهترین بازی بردارز این آرم(همش شد فارسی) هست
چرا؟؟
چون شارژ زیاد میخوره و تو ان 95 کلاسیک با باطری 8 گیگ خوب جواب میده!
حاجی جون خوب بود؟؟
شیرینی ما یادت نره!!؟!
ايول !
مواد لازم جهت گرد و خاک فقط اوردن اسم N95 classic در مقابل N95 8GB هستش !
!Cell Phone
15-08-2008, 03:00
الا بچه ها خوابن و نیستند ، صبح همشون جمله میکنند به این تاپیک ، فرید شایان و تمامی ان 95 8 گیگ دوستداران!!!
بیاین ، یالا!!
من که الان حتما خوابم!
الا بچه ها خوابن و نیستند ، صبح همشون جمله میکنند به این تاپیک ، فرید شایان و تمامی ان 95 8 گیگ دوستداران!!!
بیاین ، یالا!!
من که الان حتما خوابم!
هومن جان من اومدم.اما به نظر من این بار در باره بازی ها صحبت کنیم و دیگه کل کل رو بزاریم کنار.
راستی فکر کنم مدیران باید بازی های جدید مثل Reset Generation رو اضافه کنند
!Cell Phone
15-08-2008, 13:35
با اینکه این بازی 100% در مقابل بقیه بازی های غول رایی نمیاره ولی انصاف و قانون و مرام حکم میکنه که این بازی اضافه بشه.
به یکی از مدیران مربوطه پیغام خصوصی بزنید و بخواین که این بازی را هم اضافه کنند.
amir wanted
15-08-2008, 21:05
بهترین بازی از نظر گرافیک = ماهیگیری
بهترین بازی از نظر تنوع = system rush
بهترین بازی از نظر جذابیت= brothers in arm
مسخره ترین بازی = asphalt و the sims 2
خاطره انگیز ترین بازی = tetris
من که خودم عاشق بازی پوکر ام!
vahidnavidi
24-08-2008, 10:40
بازی Reset Generation چرا تولیست نیست !
هر یک از دوستان که فرصتش رو داشتند لیست جدید رو آماده کنند برای من بفرستند که نظر سنجی رو آپدیت کنم.
System Rush
Pro Series Golf
Space Impact
Hooked on Creatures of the Deep
Snakes
Mile High Pinball
World Series of Poker
FIFA08
Tetris
Sims 2 Pets
Asphalt 3
Asphalt 4
Block Breaker
Midnight Pool
Brain Challenge
Brothers in Arms
Reset Generation
Bounce Boing Voyage
Dirk Dagger
Dogz
Star wars
Café Solitaire
Café Sodoku
One
EA sports Fifa 09
Boom blox
Real football 2009
قرید جان این دو بازی رو هم به لیست اضافه کن
Metal gear
RESIDENT EVIL
نظرسنجی
خب معلومه دیگه:dirk dagger
کامل شد حالا میتونید رای بدید.
امکان انتخاب چند گزینه هم هست.
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2003-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.