PDA

View Full Version : RedLynx Reset Generation BiNPDA

ع.ص
12-08-2008, 19:35
به سلامتی این بازی زیبا هم کرک شده امیدوارم بازی oneهم بزودی بیاد

http://i34.tinypic.com/2eqgpcw.jpg
http://i34.tinypic.com/351cnth.jpg

After suffering a setback with the original N-Gage mobile phone/gaming system, Nokia is now relaunching N-Gage as a gaming platform that works over a range of Nokia phones. The flagship title for this new service is called Reset Generation, and it will be available to play for free on the PC or it can be purchased to play on Nokia phones. Last month we took a first look at the game, which will basically run as an embedded widget on Web pages. Today, we'll discuss the actual gameplay and why Nokia believes it has a winner on its hands.

Reset Generation takes its name from the fact that it's steeped heavily in gaming culture; this is basically a game made for pretty much anyone who grew up mashing buttons on a gamepad. As we noted in our first look, the gameplay is sort of like a cross between Tetris and chess with arcade power ups. To begin you choose an avatar, all of which are based on classic gaming icons. For instance, there's the level 50 elf, the bushy-haired plumber, the cyborg supersoldier, and more. There's a single-player story mode as well as multiplayer support for up to four players. Basically, each player has a princess in a tower that they must defend (another classic gaming theme). To eliminate another princess, you must move your avatar over to her to capture her, and then return her to your tower. The winner is the player with the last princess standing.

This is a turn-based game with each round separated in three phases, and with each phase featuring simultaneous resolution, so everybody plots out their moves and when everyone is ready the game plays out the results in real time. The game takes place on a square-based grid, with each player's tower spread out throughout the grid. You can move your avatar one square at a time, but to move more quickly you have to place down blocks that look just like the ones found in Tetris. Block placing is the first phase in each round and, like in Tetris, the game randomly selects a block each turn, and you have to figure out where to place it on the board. The blocks are color-coded, so you can only use the blocks that you've laid down. Here's where it gets tricky, though, because if two or more players try to lay a block over the same square, the blocks nullify and no one gets those squares. Moreover, you'll have the added challenge of trying to connect five squares in a straight row, or preventing your opponent from doing the same. That's because if you get five in a row that turns into a combo; stars appear in those squares, giving them higher bonuses than just regular squares in the form of higher movement speeds and more. So think of it as a competitive form of Tetris.

There's much more to it than that, though, since just laying down blocks would be too easy. So the second phase is when some firepower is applied, as each player has a cannon that can be used to target an opposing player's block to shatter it. If you know where which square your opponent is going to target, you can counter their shot by aiming for the same square. Thus, both cannonballs will meet in flight, deflecting it away from its intended target. Cannons can also be used to target and destroy power ups that appear on the board, so if you see your opponent heading for a valuable power-up, you can deny them it by taking it out.

The third and final phase is the movement phase; this is when you actually move your avatar around the board to attack another avatar, make a move for a princess, or position yourself better for the next turn. For example, you might use special grenades to destroy an opponent's combo squares, or pick up a special power-up, such as the Biggest Frickin' Gun Possible. Moreover, each character avatar has a special power related to their archetype. For instance, the hedgehog can move very quickly. You can't knock out an opposing avatar if you attack them, but doing so will cause their princess to appear in your character's arms.

Those are the three phases of a round, but it illustrates the combination of things going on in Reset Generation. This isn't a game where you'll win solely on luck or skill or reflexes. It's the kind of game where the most experienced players will likely beat novice players, but that's not guaranteed due to the amount of chance in each game. It's also a game where you have to anticipate your opponent's moves and outthink them. And, finally, it's highly replayable, since no two games will unfold the same way. It has all the hallmarks of an addicting multiplayer experience.

لینک:

http://rapidshare.com/files/136797895/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.rar

آپلود شده در سایت در پست دو و سه

فایل تورنتش:

FarshadXp
12-08-2008, 19:41
دوستان این هم به صورت پارتهای 1.5مگی در سرور سایت که کلا 19 پارت شد که قسمتهای 1 تا 10 رو در این پست قرار میدم وبقیه رو در پست بعدی ........ موفق باشید

FarshadXp
12-08-2008, 19:57
خدمت شما عزیزان دیال آپی .اینم بقیه فایله ..برید حال کنید.........
چون خودم یه زمانی دیال اپ داشتم دقیقا میفهمم چی میگین!!!!!

ARMAN
12-08-2008, 20:11
دستت در نکنه علیرضای عزیز!یه بنده خدایی بصورت پارت پارت تو سایت آپ کنه!!

ع.ص
12-08-2008, 20:14

فکر کنم کار فرید عزیزه

ARMAN
12-08-2008, 20:15
آخه حجم بازی خیلی بالاست!!! 27762 kb واااااا! با اینترنت زغالی چجوری بگیرم!!

ع.ص
12-08-2008, 20:20
به صورت پارت پارتی از راپید شیر:(برای دوستان دایلاپی)
پارت اول:
http://rapidshare.com/files/136795101/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part1.rar
پارت دوم:
http://rapidshare.com/files/136798021/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part2.rar
پارت سوم:
http://rapidshare.com/files/136798022/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part3.rar
پارت چهارم:
http://rapidshare.com/files/136798023/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part4.rar
پارت پنجم:
http://rapidshare.com/files/136798024/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part5.rar
پارت ششم:
http://rapidshare.com/files/136798025/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part6.rar
پارت هفتم:
http://rapidshare.com/files/136798026/RedLynx.Reset.Generation.v1.00.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.part7.rar

sam__fisher
12-08-2008, 20:20
آخه حجم بازی خیلی بالاست!!! 27762 kb واااااا! با اینترنت زغالی چجوری بگیرم!!
بزن دانلود . دانلود ميشه ديگه . چطور نداره!!:183:من كه دانلود كردم!

ع.ص
12-08-2008, 20:26
بزن دانلود . دانلود ميشه ديگه . چطور نداره!!:183:من كه دانلود كردم!

ماله شما کار کرد؟اینو میپرسم تا خاطر جمع شم که مثل بازیه گلف نباشه

M @ J ! D
12-08-2008, 20:44
کسی دانلود کرده ؟؟
کامل کرک شده ؟؟؟

ع.ص
12-08-2008, 21:07
تست شد و مشکلی نداشت.تو این فایلی که واستون گذاشتم دیگه فایل اتوران بازی نیست و فایل انگیجشه.
اینم بگم که نصب بازی یه کم طول میکشه

alfa24nano
12-08-2008, 21:12
دستت درست علی رضا جان میشه بگی کدوم منطقه انگیجستان زندگی میکنی؟
آدرس بده بیایم (مزاح)

FARID
12-08-2008, 23:20
انشالله الان حسش نیست فردا تو سایت پارت پارت آپلود میکنم میذارم پست دو

hastam
12-08-2008, 23:40
قربون حست فرید جون (گفتم برای فردا با حس فایلا رو اپلود کنی)
منتظریم

FARID
12-08-2008, 23:56
قربون حست فرید جون (گفتم برای فردا با حس فایلا رو اپلود کنی)
منتظریم

پست شما واقعا حس داد همین الان دان و آپ میکنم ولی سرعت آپلود کمه و حدود یک ساعت کل پروسه طول میکشه با هر آپلود سوی میکنم که همزمان دان کنید. :flower:

Sobhan_23
13-08-2008, 00:00
فرید جان ما اینترنمون زغالیه پارت 2 مگی اپ کن بیزحمت

FARID
13-08-2008, 00:33
خب دیگه فرشاد عزیز زحمتش رو میکشه خدا رو شکر بدجوری خوابم میومد !

Sobhan_23
13-08-2008, 00:46
خب دیگه فرشاد جان رو دست زدن به فرید جان و گزاشتن مرسی عزیز

ARMAN
13-08-2008, 01:45
آقا فرشاد دستت درد نکنه من هر کاری میکنم بابامو راضی کنم adsl بخره راضی بشو نیست!

faridsarvar
13-08-2008, 02:32
فرشاد عزیز
از این که زحمت میکشی ممنون
میتونی فایلها رو به صفحه اول تاپیک اضافه کنی تا همه ببینن

gooner
13-08-2008, 14:39
لطفا برا این بازی یه دستور العمل بزارید.

ع.ص
13-08-2008, 14:58
لطفا برا این بازی یه دستور العمل بزارید.

منظورتون از دستور العمل چیه؟؟؟اگه اموزش نصبه خدمت شما:
آموزش نصب بازیهای کرک شده N-gage در اینجا (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=42259)

gooner
13-08-2008, 19:02
علی رضا جان این بازی رو بدون مشکل نصب کردم.
منظورم نحوه ی بازی کردن بود.

ع.ص
13-08-2008, 19:10
علی رضا جان این بازی رو بدون مشکل نصب کردم.
منظورم نحوه ی بازی کردن بود.

شما میتونید به لینک زیر برید (پست 57 )و نقد و بررسی و همچنین توضیح بازی رو بخونید:

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=44176&page=6

endn73
14-08-2008, 11:20
دوستان من در این بازی هم مشکل دارم و موقع نصب مینویسه فایل خراب هست چیکار کنم
فقط برای این دو بازی جدید اینجوری شده

دوستان مشکل حل شد و مشکل از تاریخ گوشی بود که علیرضا عزیز تو یه تاپیک دیگه گفته بودم ولی من ندیدم

yaser00897
15-08-2008, 06:11
من اين بازيو نگرفتم نميودنم چرا ازش خوشم نمياد
دوستاني كه بازي كردند بازي رو چطور ميبينن @@@

ع.ص
15-08-2008, 09:12

یاسر جان بازیه باحالیه........یه چیزی بین tetris و اسنک وسایر بازی های فکریه.
تازه یه جورایی هم خنده داره.من خودم تا 80% رفتم و مرحله به مرحله بازی باحال تر میشه.یه شخصیت هم داره که منو یاد سونیک میندازه
به نظر من اگر دایلاپ داری روزی یه فایل رو دانلود کن .این جوری خیلی بهتره

AGHIASY
15-08-2008, 17:34

من هم با نظر شما موافقم و شخصا از خود بازی و همچنین گرافیکش خوشم نیامد
نمیدانم با این حجم بالا چرا اینقدر گرافیکش پایینه

ع.ص
15-08-2008, 17:54
من هم با نظر شما موافقم و شخصا از خود بازی و همچنین گرافیکش خوشم نیامد
نمیدانم با این حجم بالا چرا اینقدر گرافیکش پایینه

حجم زیاد بازی بخاطره صحنه های نمایشی درونش هست

ع.ص
15-08-2008, 23:26
دوستان من رسیدم به مرحله ایی که باید با نینجا بازی کنی.اون مرحله خیلی سخته کسی رد کرده؟

raminet
16-08-2008, 12:43
دوستان یه سوال:
بازی سبکش چیه؟ استراتژیه؟
این فیلمهای درونش چی هستن که این همه حجم داره؟
توی یکی از پست ها خوندم که فیلمهاش ناجورن؟!!!!! درسته؟
روی هم رفته بازی به دل میشینه یا ارزش نداره؟
ممنون

hossain
16-08-2008, 13:27
دوستان یه سوال:
بازی سبکش چیه؟ استراتژیه؟
این فیلمهای درونش چی هستن که این همه حجم داره؟
توی یکی از پست ها خوندم که فیلمهاش ناجورن؟!!!!! درسته؟
روی هم رفته بازی به دل میشینه یا ارزش نداره؟
ممنون
هیچی بابا!!
فیلمهای بدی نیستش؟
اخه درجه بندی بازی رو ببنیید؟
12 سال اخه برای 12 ساله ها چی مجاز هستش؟
فیلمهای خیلی هم قشنگ هستش!
حجم بازی به خاطر بالا می ره که همه قسمت ها دارای صدا و متن و .....هستن!
و گرنه هیچ چیزی نداره من که با بازیش خیلی حال کردم!
کاشکی همه بازیهاشون این جوری بودن اصلا توقع نداشتم این بازی این قدر خوب باشه!

ع.ص
16-08-2008, 14:13
هیچی بابا!!
فیلمهای بدی نیستش؟
اخه درجه بندی بازی رو ببنیید؟
12 سال اخه برای 12 ساله ها چی مجاز هستش؟
فیلمهای خیلی هم قشنگ هستش!
حجم بازی به خاطر بالا می ره که همه قسمت ها دارای صدا و متن و .....هستن!
و گرنه هیچ چیزی نداره من که با بازیش خیلی حال کردم!
کاشکی همه بازیهاشون این جوری بودن اصلا توقع نداشتم این بازی این قدر خوب باشه!

حسین جان تو هم مثل من بودی.من وقتی که عکس ها و تریلر بازی رو دیدم با خودم گفتم این بازی هم مثل کارتون های چینی چرتو پرته.اما وقتی این بازی رو دانلود کردم دیدم بابا عجب بازی باحالیه.مخصوصا با صدا گذاریش که آدم فکر میکنه تو خوده بازیه

ع.ص
16-08-2008, 23:39
دوستان من با هزار بدبختی تونستم برسم به نفر آخر که همون بمبع عشقه .خیلی سخته کسی رد کرده؟

raminet
17-08-2008, 11:44
پس بازیه باحالیه!!!
ایول

ع.ص
17-08-2008, 12:19
پس بازیه باحالیه!!!
ایول

آره رامین جان بازیه خیلی توپیه.فقط اوایلش یه کم سخته تا با قوانین بازی آشنا بشی .اما به مرور زمان یاد میگیری

behradsn
17-08-2008, 12:43
به نظر من یکی از بهترین بازی های ان گیج به حساب میاد

به دلایل زیر :

افکت گذاری جالب و گرافیک دو بعدی بسیار بالا

صدا گذاری خوب در سطح یک گوشی تلفن همراه !

ایجاد حس کل کل و رقابت شدید در جریان بازی که تا نبرید ول نمیکنید...

حتماً دوستان تجربه کنند این بازی را

باتشکر از دوستان که در این بخش حسابی دارن تلاش میکنند.

™V.I.P
17-08-2008, 16:25
پس با اين حساب من هم بايد برم تو کار دانلود بازی!

راستش فکر نميکردم جالب باشه اما به گفته دوستان هم قشنگه هم سرگرم کننده !

ع.ص
17-08-2008, 22:44
دوستان همین الان با خبر شدم که فردی توی عربستان توی خیابون مشغول بازی کردن با این بازی بوده و پلیس اونو دیده و اونو به جرم دیدن تصاویر مستهجن دستگیر کرده .
اینو گفتم که هیچ وقت این بازی رو بیرون بازی نکنید .من که همیشه تو خونه باهاش بازی میکنم

FARID
17-08-2008, 23:06
دوستان همین الان با خبر شدم که فردی توی عربستان توی خیابون مشغول بازی کردن با این بازی بوده و پلیس اونو دیده و اونو به جرم دیدن تصاویر مستهجن دستگیر کرده .
اینو گفتم که هیچ وقت این بازی رو بیرون بازی نکنید .من که همیشه تو خونه باهاش بازی میکنم

جالب بود.

من هر چی بازی میکنم تصویر مستهجن نمی بینم !

ع.ص
17-08-2008, 23:14
جالب بود.

من هر چی بازی میکنم تصویر مستهجن نمی بینم !

درسته منم چیزی نمیبینم.ولی قوانین حاکم در عربستان اون قدر سفت و سخته که نگو

parsa13
18-08-2008, 13:03
فقط اوایلش یه کم سخته تا با قوانین بازی آشنا بشی .اما به مرور زمان یاد میگیری

من از این بازی سر در نیاوردم یک توضیح درباره ی نحوه ی بازی و اون پازله توضیح بدین لطفا:cryani::praying:

ع.ص
18-08-2008, 13:31
من از این بازی سر در نیاوردم یک توضیح درباره ی نحوه ی بازی و اون پازله توضیح بدین لطفا:cryani::praying:

کاری نداره.شما با استفاده از اون قطعاتی که بهتون داده میشه باید راهی به قلعه ی حریف پیدا کنید تا بتونید پرنسس درون اون رو بدزدید و به قلعه ی خودتون بیارید.

faceback2
18-08-2008, 14:33
اين واقعا بهترين بازي N-GAGE هستش ............superbbb game!!!!!!!!!!!!!!!!!

ع.ص
18-08-2008, 14:41
اين واقعا بهترين بازي N-GAGE هستش ............superbbb game!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما اگه به این بازی بگید بهترین به one چی میگی؟

parsa13
18-08-2008, 15:40
کاری نداره.شما با استفاده از اون قطعاتی که بهتون داده میشه باید راهی به قلعه ی حریف پیدا کنید تا بتونید پرنسس درون اون رو بدزدید و به قلعه ی خودتون بیارید.

کدوم قطعات ؟فقط 4 خونه روی زمین قرمز و یک پازل که به 4 طرف می چرخه .:169:

ع.ص
18-08-2008, 15:46
کدوم قطعات ؟:169:
همون قطعاتی که تو بازی tetrisهم هست.تو بازی بلوک نام داره.
عکسی هم واستون گذاشتم:
http://allaboutsymbian.com//images/ngage2/resetgen/preview/rg_preview_phase_02.jpg

parsa13
18-08-2008, 15:57
همون قطعاتی که تو بازی tetrisهم هست.تو بازی بلوک نام داره.
عکسی هم واستون گذاشتم:
http://allaboutsymbian.com//images/ngage2/resetgen/preview/rg_preview_phase_02.jpg

ممنون از توضیحاتت فهمیدم چطور شود ممنون:merci:

dverbame2008
18-08-2008, 18:57
ع.ص جان اگه تونستی اون بمبرو رد کنی سیو مرحله 1 اونو واسم لطف کن یا 2 من که خودم میکشمم نمیتونم:icon_huh:

ع.ص
18-08-2008, 19:25
ع.ص جان اگه تونستی اون بمبرو رد کنی سیو مرحله 1 اونو واسم لطف کن یا 2 من که خودم میکشمم نمیتونم:icon_huh:

منم هنوز نتونستم ردش کنم.اولش آدم با خودش میگه یه نینجا که بیشتر نیست اما وقتی که پرنسس رو بر میداری یه نینجا میشه 3 تا:surprised:.آدم کفش مبره .بد بختی هم اینکه هر 3تا با هم میریزن سرت

parsa13
18-08-2008, 20:37
یک سوال دیگه داشتم من هر کاری کردم نتونستم راه بسازم لطفا در این باره توضیح بدین plz

ع.ص
18-08-2008, 21:48
یک سوال دیگه داشتم من هر کاری کردم نتونستم راه بسازم لطفا در این باره توضیح بدین plz

دوست عزیز کاری نداره که............شما شکل قطعات رو با دکمه وسط تغییر میدید بعد جایی مناسب واسش پیدا میکنید بعد دکمه ی وسط رو نگه میدارید .اگر در یه ستون 5 تا بلوک کنار هم قرار بگیره اون 5تا ستاره دار میشن یعنی غیر قابل تخریب هستند

VIPER906
19-08-2008, 16:03
با تشکر از شما

behradsn
20-08-2008, 00:30
تموم شد بازی

dverbame2008
20-08-2008, 10:29
behradsn جان اگه لطف کنی سیو بازی رو بزاری و راهنمایی کنی این مرحله اخرو چه جوری باید رد کرد. راستی برا تمام کردن story mode ان گیج پوینتم داد؟ چندتا؟

doosdashtani
20-08-2008, 10:37
به نظر من از بین بازی هایی که تا حالا اومدن و کرک شدن بهترین بازی واسه آنلاین بازی کردن همین بازی هست
من تا یه جایی توی خود بازی پیش رفتم ولی دیگه حوصلم نشد ادامه بدم و رفتم آنلاین بازی کنم
اون موقع بود که به تمام معنا فهمیدم که این بازی سرگرم کننده و جذاب هست
دیروز بازی آنلاین رو شروع کردم از همون صبح که شروع کردم تا شب 3 بار گوشی رو شارژ کردم
پیشنهاد میکنم اگر تا حالا آنلاین بازی نکردید حتما امتحان کنید که پشیمون نمیشید
فقط یه بدی داره اونم ایرانسل هست که بعضی موقع ها حال آدم رو میگیره
دیروز یه آنلاین 4 نفره داشتیم میزدیم 2تا شون رو با زیرکی کشتم دقیقا همون همون لطظه ای که اومدم مجیک باکس رو بزنم و نفر سوم هم جونش تموم شه و بمیره کانکشن قطع شد و بد جوری حالم رو گرفت

tarakepa
20-08-2008, 18:13
نمی شه بازیهای انگیج رو بخریم ؟
یکی از بچه ها دانلود کنه و با پست بفرسته ما هم به حسابش پول می ریزیم از الاف شدن پشت سیستم که بهتره
من یک با ر 2.5ساعت یه فایل 10 مگا بایتی رو با اینترنت زغالی دانلود کردم اخرش فایله خراب بود از این زد حال بدتر نخورده بودم

ع.ص
22-08-2008, 23:20
تموم شد بازی

بهراد جان مرحله ی آخر رو چه جوری رد کردی؟خیلی سخته

behradsn
22-08-2008, 23:45
بهراد جان مرحله ی آخر رو چه جوری رد کردی؟خیلی سخته

اتفاقاً مرحله آخر خیلی سخت نیست

دقیقاً کدوم مرحله را میگید ؟

اگر مرحله 2-9 Dr. Lovebomber رو میگی روش خاصی برای رد کردم مرحله نداره

باید پرنسس را نجات بدی

بیشتر در زمان شلیک توپ دقت کن ، هم نگذار که حریف به جایزه ها دست پیدا کنه ، اونها رو از بین ببر هم راه را باز کن برای قرار دادن بلوک ها که بتونی راحت رفت و آمد کنی

همین

ع.ص
23-08-2008, 08:25
بهراد جان من مرحله ی Dr. Lovebomber 9-1 منظورمه.همونی که اول با یه نینجا در گیری بعد میشن 3تا

pgghamkhar
23-08-2008, 11:33
بهراد جان من مرحله ی Dr. Lovebomber 9-1 منظورمه.همونی که اول با یه نینجا در گیری بعد میشن 3تا
سلام علیرضای گل.عزیز شما تو چه چیز های پیش پا افتاده ای گیر می کنی.نگاه کن این بازی روشی نداره یا راه مخفی نداره که من بگم شما از کدوم راه برو این بازی فکری هست و کارهای کامپیوتر رو نمیشه پیش بینی کرد.فقط یه چیزی بگم ختم کلام:نگاه کن 2 تا جایزه(یا همون چیزهایی که کامپوتر از بالا میفرسته رو می گم.امیدوارم که متوجه شده باشی)گرفتنش رمز موفقیت است یعنی گرفتن این 2 جایزه در اولویت قرار داره.1:براش(brush یا همونی که میتونی هر جا دلت خواست 5 تا مکعب بسازی و کومبو بگیری)power up.2(همونی که اگه بگیری میتوتی معجزه بزنی)این 2 در اولویت هستند.بهدا هم یادت باشه هنگام بمب زدن با توپ(همونی بمبی که از قلعه ات میزنی)باید جاهایی رو هدف بگیری که جایزه های اطراف کامپوتر رو نابود کنه یعنی اینمه شما نزاری کامپوتر به جایزه برسه.1 چیز دیگه:گذاشتن بلوک ها در جای مناسب و دور زدن کامپوتر با استفاده از لوله ها و تلپرت و فنرها یادت نره.من خودم این مرحله رو با کمک فنر بردم.این رو هم بگم اگه بلوک ها رو کمبو کنی به تو بیشتر و جایزه های بهتری میده(این رو از روی تجربه گفتم).در هر صورت اگه باز هم سوالی داشتی من در خدمتم من این بازی رو 1 روز و نیم رفتم بازی فوق العاده فکری و به باهوشی و زیرکی احتیاج داره.من این بازی رو 10 بار on line بازی کردم فقط 2 بار نفر 2 شدم 1 بار هم باختم بقیه رو اول شدم.شرمنده اگه زیاد شد

ع.ص
23-08-2008, 11:59
پدرام جان خیلی ممنون از راهنماییت.ولی من دیگه بی خیال قسمت Storyشدم و همش دارم آنلاین بازی میکنم.چون واقعا انلاین یه چیز دیگست.
من تو این 3 روزی که نبودم همش با انلاین بازی می کردم و همیشه با اون کله گنده های
میوفتادم.متاسفانه هنوز نتونستم ببمرمشون

ع.ص
23-08-2008, 16:55
با تشکر از بهراد و پدرام عزیز.بلاخره منم تونستم این بازی رو تموم کنم.
این بازی به نظر من بهترین دموی آخر رو داشت.

تو دموی آخرش وقتی شما پرنسس رو به قلعه ی خودتون میبرید یک دفعه یه اروری میاد که میگه تمامه سیو های شما پاک شد بازی را دوباره انجام دهید.بعد دوباره وارد مرحله ی اول میشه و میگه شوخی کردیم شما بازی رو تموم کردید.
بعد از این اسامی سازندگان بازی(تیتراژه خودمون!)میاد و چند تا عکس تو بک گراندش نشون میده که شخصیت ها چه اتفاقی واسشون میفته .یه تصویر بود که بنظرم خیلی قشنگ بود و اونم ازدواج اون دوتا فضایی ها بود
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=170366&stc=1&d=1219494276

pgghamkhar
24-08-2008, 12:45
با تشکر از بهراد و پدرام عزیز.بلاخره منم تونستم این بازی رو تموم کنم.
این بازی به نظر من بهترین دموی آخر رو داشت.

تو دموی آخرش وقتی شما پرنسس رو به قلعه ی خودتون میبرید یک دفعه یه اروری میاد که میگه تمامه سیو های شما پاک شد بازی را دوباره انجام دهید.بعد دوباره وارد مرحله ی اول میشه و میگه شوخی کردیم شما بازی رو تموم کردید.
بعد از این اسامی سازندگان بازی(تیتراژه خودمون!)میاد و چند تا عکس تو بک گراندش نشون میده که شخصیت ها چه اتفاقی واسشون میفته .یه تصویر بود که بنظرم خیلی قشنگ بود و اونم ازدواج اون دوتا فضایی ها بود
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=170366&stc=1&d=1219494276
سلام.افرین علیرضا.علیرضا دوست داری با هم انلاین بازی کنیم همین بازی رو.این ایدی من pgghamkhar
ایدی خودت رو هم بگو یه حالی تو این بازی بهت بدم.

ع.ص
24-08-2008, 13:04
سلام.افرین علیرضا.علیرضا دوست داری با هم انلاین بازی کنیم همین بازی رو.این ایدی من pgghamkhar
ایدی خودت رو هم بگو یه حالی تو این بازی بهت بدم.

متاسفانه پدرام جان انگیجه من کمی قاطی داره .نمیتونم آنلاین بشم.شمال که رفته بودم میشد انلاین شم ولی تهران نمیشه

behradsn
24-08-2008, 13:20
به نظر من هم جالب ترین جاش در آخر بازی اونجاست که رباط بازی Cyborg کلاهشو درمیاره و میبینید که اصلاً رباط نبوده ، داخلش یه آدمه !

به نظر من هم قویترین کاراکتر اون دخر شیطونست ، Monster Trainer

ع.ص
24-08-2008, 14:03
به نظر من هم قویترین کاراکتر اون دخر شیطونست ، monster trainer

درسته جون وقتی شارژ میشه(نوشابه میخوره) یه روحی میاد که خیلی کارها میکنه

endn73
02-09-2008, 18:30
دوستان من مرحله 1-8 گیر کردم آخه نه پرنسسی هست که بخوای بدزدیش نه چیزی

هرچی هم میکشمش بازم زنده میشه اگه میدونید راهنمایی کنید

با تشکر

همون مرحله که من نینجا هستم

ع.ص
02-09-2008, 18:49
دوستان من مرحله 1-8 گیر کردم آخه نه پرنسسی هست که بخوای بدزدیش نه چیزی

هرچی هم میکشمش بازم زنده میشه اگه میدونید راهنمایی کنید

با تشکر

همون مرحله که من نینجا هستم

اونجا باید سایر گروه رو نابود کنید

2abalfazl
02-09-2008, 21:05
ولي من فكر ميكنم مرحله نينجا رو ميكن كه اونجا انتهاي نقشه يك لوله هست شما بايد خودتون رو به اونجا برسونيد وبعد از قدرت مخصوص استفاده و با حريف جاتون رو عوض كنيد بعد ميره تو لوله ميميره.
البته از عليرضا به خاطر دخالت در كارش معذرت ميخوام

ع.ص
02-09-2008, 21:15
ولي من فكر ميكنم مرحله نينجا رو ميكن كه اونجا انتهاي نقشه يك لوله هست شما بايد خودتون رو به اونجا برسونيد وبعد از قدرت مخصوص استفاده و با حريف جاتون رو عوض كنيد بعد ميره تو لوله ميميره.
البته از عليرضا به خاطر دخالت در كارش معذرت ميخوام

چه دخالتی ابوالفضل جان.............دقیقا این مرحله خاطرم نیست ولی فکر میکنم اینطوریه که شما میگید

vahidnavidi
04-09-2008, 06:34
این بازی واقعاً قشنگه !
البته با ایرانسل که اینترنتش خیلی بده !
من فقط یکبار آنلاین بازی کردم که بردم !

البته در حالت Story Mode تا آخر رفتمش ! همون اوایل که کرک شد من بازی کردم !
در کل واسه آنلاین بهترین بازیه !

vahidnavidi
04-09-2008, 06:36

کاملاً درسته !
اگه خوب دقت کنید بعد اولین حرکت و انداختن بمب پرنسس میاد و پایین تصویر رو نشون میده و جلوی لوله عکس قلب رو نشون میده ! باید خودترو به اون خونه برسونی !

endn73
04-09-2008, 15:58
دوستان ممنون درسته باید میرفتم همون لوله تا بمیره علیرضا عزیز مرحله بعدش رو میگفت2-8

ممنونم از دوستان حالا مرحله آخرم

dverbame2008
04-09-2008, 17:38
بچها کسی تا حالا کسی تونسته agresor رو باز کنه من story رو تمام کردم اما agresor باز نشده چه جوری باید بازش کنم؟ اگه کسی باز کرده بگه چه جوری

vahidnavidi
05-09-2008, 08:45
بچها کسی تا حالا کسی تونسته agresor رو باز کنه من story رو تمام کردم اما agresor باز نشده چه جوری باید بازش کنم؟ اگه کسی باز کرده بگه چه جوری

من بار اول تموم کردم نیومد ! ولی دوباره بازی رو شروع کردم ولی از اول نرفتم یعنی تو Story mode گزینه Countinio رو زدم و آخرین مرحله رو زدم و آزاد شد !

dverbame2008
05-09-2008, 10:25
من بار اول تموم کردم نیومد ! ولی دوباره بازی رو شروع کردم ولی از اول نرفتم یعنی تو story mode گزینه countinio رو زدم و آخرین مرحله رو زدم و آزاد شد !

داداش ميشه همين فايل سيو بازيتو واسم اب كني حال ندارم از اول برم

vahidnavidi
06-09-2008, 07:57
لازم نیست از اول بری !
وقتی یبار تا آخر رفتی دوباره با آخرین کارکتر بازی کن !همین
البته مال من نمیدونم چرا دوباره رفت ! تست کن اگه نشد برات Save رو میفرستم !

dverbame2008
06-09-2008, 10:41
رفتم نشد یعنی باز میشه اما وقتی از بازی میام بیرون دوباره میرم تو دیگه باز نیست

vahidnavidi
07-09-2008, 08:50
باید وقتی آزاد شد بری انلاین باهاش بازی کنی !بعد احتمالاً دیگه غیر فعال نمیشه !

satttanism
09-09-2008, 05:12
سلام دوستان
می خواستم ببینم در این بازی نمیشه صفحه رو چرخوند؟

satttanism
13-09-2008, 17:11
سلام دوستان
من در مرحله ای که نینجا هستم و با اون زنه مبارزه دارم موندم باید چیکار کنم؟

evilvista
15-09-2008, 14:28
27 مگابایت بالاست؟؟؟

evilvista
15-09-2008, 14:28
من از این بازی سر در نمیارم !!!!

ع.ص
15-09-2008, 15:32
فکر میکنم باید یه دوره ی آموزشی این بازی رو برای کاربران بزاریم....................من خودم چند روزه سرم شلوغه وگرنه حتما میزاشتم

eternal19
16-09-2008, 00:13
نیازی به دوره ی آموزشی نیست !!!
من همین پری روز بازی دانلود کردم امروز تمومش کردم .

ع.ص
16-09-2008, 00:17
نیازی به دوره ی آموزشی نیست !!!
من همین پری روز بازی دانلود کردم امروز تمومش کردم .

آخه کمی واسه بعضیا سخته...................................

eternal19
16-09-2008, 00:45
سلام دوستان
من در مرحله ای که نینجا هستم و با اون زنه مبارزه دارم موندم باید چیکار کنم؟

بعد از چندتا حرکتی که انجام شد یه لوله اون پایین نشون میده باید قبل از اینکه زنه پرنس رو به قلعش ببره خودتو به اون لوله برسونی (لوله ی بنفش)

eternal19
16-09-2008, 00:52
آخه کمی واسه بعضیا سخته...................................
واقعا قابل تحسین که اینقدر به فکر بچه های انجمن هستید........

Viren
19-09-2008, 06:37
مرحله Ninja
Battle 2 خیلی خیلی سخته
بیش از 20 بار بازی کردم نتونیستم ببرم

راه حلی؟؟

ashegheparyshun
19-09-2008, 16:52
بچه ها کسی دقت کرده مثل اینکه این بازی فول نیست؟
در قسمت انتخاب پلیر بعضی از پلیر ها رو که می خوای انتخاب کنی میگه بازی فول نیست!

ع.ص
19-09-2008, 17:40
بچه ها کسی دقت کرده مثل اینکه این بازی فول نیست؟
در قسمت انتخاب پلیر بعضی از پلیر ها رو که می خوای انتخاب کنی میگه بازی فول نیست!

فقط آخریه رو تا زمانی که بازی رو تموم نکردی نمیشه انتخاب کرد

osilatoria
21-09-2008, 13:53
یه سوال :

چرا وقتی دیگران ما رو می زنن می میریم اما وقتی ما بقیه رو می زنیم نمی میرن ؟!!

vahidnavidi
22-09-2008, 10:41
یه سوال :

چرا وقتی دیگران ما رو می زنن می میریم اما وقتی ما بقیه رو می زنیم نمی میرن ؟!!

هر کسی تو بازی یه خونی داره ! که هربار ضربه می خوره تزش کم میشه که در نهایت میمیره !

البته گاهی کارکتر بازی دستکش قرمز می گیره که با اون می تونه با یک ضربه طرف مقابل رو از بین ببره !

Lord_Ramin_5700
22-09-2008, 13:06
من که نمی فهمم هر کاری می کنم بازی اجرا نمی شه تا حالا از این مشکلات نداشتم البته تریالش اجرا می شه !! هیچ کس مشکلی واسه اجرا نداشته ؟:46::46:002:

جکسون
22-09-2008, 16:00
من که نمی فهمم هر کاری می کنم بازی اجرا نمی شه تا حالا از این مشکلات نداشتم البته تریالش اجرا می شه !! هیچ کس مشکلی واسه اجرا نداشته ؟:46::46:002:

اروری چیزی نمیده؟

Ali&N
22-09-2008, 17:46
من هم این مشکل رو دارم اروو نمی دم فقط تو بازی نمیره بازیه Dirk رو با بستن برنامه های مخفی تونستم بالا بیارم ولی این یکی نشد کلا فکر کنم بازی هایی با حجم بالایی 20 مگ رو 5700 اجرا نشن

Mr.Blax
22-09-2008, 18:44
رو گوشيه منم همه بازي ها نصب شده و اجرا شده به جز اين بازي كه اجرا نميشه و ارور ميده
reset G exited with an error : closed KERN-EXEC
گوشيم 5700 هست مشكلي با بازيهاي ديگه نداره.البته brain challenge رو هم نميتونم اجرا كنم

osilatoria
01-10-2008, 00:27
تموم کردم . چقدر بازی قشنگی بود . ایول

Lord_Ramin_5700
10-10-2008, 10:31
بازی اجرا می شه ولی نصفه !!!! :46:
لطفا یکی به ما یاری بده من که هر کاری می تونستم کردم نشد دیگه نمی دونم
(فایل 20001079.cre را هم در C:\Private\10202be9\persists ندارم !! که بخوام پاک کنم :7:)
اگه کسی روش دیگه ای بلده بگه لطفا منتظرم :020::020:
ممنون از همه بچه ها :12:

vahidnavidi
06-12-2008, 00:01
کسی از بچه ها آنلاین بازی نمی کنه ؟

osilatoria
06-12-2008, 00:07
کسی از بچه ها آنلاین بازی نمی کنه ؟

من بازی می کنم . خیلی هم دوست دارم با بچه های موبایلستان بازی کنم .

vahidnavidi
06-12-2008, 13:25
یوزر من vahidnemesis هست !
منو add کن !
من معمولاً آنلاین هستم !

delepor_m
05-01-2009, 11:20
دوستان موقع انداختن بمب باید دقیقا کجا انداخت روی بلوکها یا روی سر دشمن لطفا یکی توضیحی اجمالی بده

ع.ص
05-01-2009, 11:25
دوستان موقع انداختن بمب باید دقیقا کجا انداخت روی بلوکها یا روی سر دشمن لطفا یکی توضیحی اجمالی بده

هر جا که اون لحظه به نفعته.مثلا دشمن نزدیک قلعته باید بندازی رو سرش

delepor_m
05-01-2009, 11:36
علیرضا جان شما که عضو طلایی هستی آنلاین هستی و... یه کم بیشتر راجع به فضای کلی بازی توضیح بدی عالیه ممنون بخاطر سرعت اجابتت

alisharapova
05-01-2009, 11:40
دوستان منم بیشتر این بازی رو انلاین بازی میکنم.و بیشتر بعد از ظهر ها انلاین هستم.منم ADD کنید.
alisharapova

alyx
05-01-2009, 17:18
سلام دوستان.این بازی بطور متوسط هر دور چقدر اعتبار از ایرانسل پیام رسان کم میکنه؟

alyx
05-01-2009, 18:31
یکی نیست جواب مارو بده؟
علی؟
علیرضا؟
وحید؟
من تا حالا آنلاین نزدم!!

alisharapova
05-01-2009, 18:53
سلام دوستان.این بازی بطور متوسط هر دور چقدر اعتبار از ایرانسل پیام رسان کم میکنه؟
سعید جان تو هر دور کمتر از 20 تومان مصرف میکنه من که خودم با یه شارژ 2000 تومان دو روز اونم روزی 6 7 ساعت بازی میکنم.
من فکر میکنم فقط حدود یه 15 تومان هنگام کانکت شدن برای بازی انلاین مصرف میکنه بعد از اون تو بخش انلاین که بازی میکنی خیلی خیلی کم از شارژت خالی میشه برای من که اینطوریه.
در ضمن خیلی هم حال میده مخصوصا وقتی 4 نفره بازی میکنیم.

alyx
05-01-2009, 19:09
جددددددددددددددددددی میگی؟
بازی های دیگه چطور؟
وان-آسفالت....؟!
راستی من تا حالا اکانت انگیج نساختم...
با گوشی راحت میشه ساخت؟
ممنون میشم راهنماییم کنی علی جان!

alisharapova
05-01-2009, 19:30
جددددددددددددددددددی میگی؟
بازی های دیگه چطور؟
وان-آسفالت....؟!
راستی من تا حالا اکانت انگیج نساختم...
با گوشی راحت میشه ساخت؟
ممنون میشم راهنماییم کنی علی جان!
سعید جان من کامل بهت توضیح میدم ببین اکانت انگیج رو تو خود سایت انگیج بساز تو خود گوشی مصیبته با اینترنت ایرانسل. پس برو و تو سایت انگیج به راحتی اکانت خودتو بساز.
بعد از ساخت اکانت انگیج برو تو کلاینت انگیج تو گوشیت و اونجا کانکت شو که بهت میگه اکانت داری یا میخوایی بسازی که شما بزن داری و یوزر و پسوورد اکانتت رو بده تا کانکت بشه شما میتونی هر کی رو که دوست داری اگه ایدی انگیجش رو داشته باشی ادد کنی و حتی مثل یاهو باهاش تو کلاینت انگیج چت کنی.پس اگه دوست داشتی ایدی منو ادد کن n-gage id:alisharapova
حالا در مورد بازی وان و اسفالت و بازی های دیگه فقط میتونی به اینترنت کانکت بشی و امتیاز و رتبه خودت رو ثبت کنی پس نمیشه انلاین بازی کنی با کسای دیگه
ولی در reset generation پس از ورود به بازی یه قسمت داره نوشته انلاین میری اون قسمت یکم طول میکشه تا وصل بشه به سرور بازی پس از وصل شدن بازیکن خودت رو انتخاب میکنی و منتظر میمونی پلیرهای دیگه هم بیان که از هر ملیتی میتونه باشه و بعدش بازی شروع میشه که حالشو میبرید
اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
با تشکر

alyx
05-01-2009, 19:41
ممنونم علی جان.مثل همیشه گلی!
اکانتو ساختم:avril_lover

بعدا تو انگیج میبینمتون!
راستی یه چیزی هست که خیلی وقته تو گلوم گیر کرده
میخواستم بگم خیییییییییییلی آقایی ازت خیلی خوشم میاد.توی هر تایپکی و توی هر پستی اسمت تو قسمت تشکرها هست.
همیشه می خواستم ازت تشکر کنم که باعث روحیه دادن به بچه ها میشی.وجلوی پست های خلافو هم میگیری
انشاءا... همیشه موفق باشی گلم.

alisharapova
05-01-2009, 19:52
ممنونم علی جان.مثل همیشه گلی!
اکانتو ساختم:avril_lover

بعدا تو انگیج میبینمتون!
راستی یه چیزی هست که خیلی وقته تو گلوم گیر کرده
میخواستم بگم خیییییییییییلی آقایی ازت خیلی خوشم میاد.توی هر تایپکی و توی هر پستی اسمت تو قسمت تشکرها هست.
همیشه می خواستم ازت تشکر کنم که باعث روحیه دادن به بچه ها میشی.وجلوی پست های خلافو هم میگیری
انشاءا... همیشه موفق باشی گلم.

اقا سعید چاکرتم شما لطف دارید
بابا من هم بازی کردن با بچه های ایرانی برام عقده شده
شاید شما بیایی باهم پوزه این خارجیا رو بزنیم.
با تشکر دوست عزیز

osilatoria
06-01-2009, 00:06
به جرئت می تونم بگم که بهترین بازی انگیج همین Reset Generation هست . واقعا بازی زیبایی هست .

vahidnavidi
06-01-2009, 14:27
فقط مشکل این بازی اینه که نمی تونی حریفت رو انتخاب کنی !
البته اگه دوستات رو اد کنی میشه ولی ر حالت آنلاین باید با هرکی که شد بازی کنی !
یوزر منم VahidNemesis هستش !
منم زیاد آنلاینم

on time
06-01-2009, 16:40
اقایون منم هستما یادتون نره:

ontime

رفتم mci دیدم نوشته برای اعتباری ها هم فعال شد منم رفتم سر بخت سیمکارت مادرم 35 تومن توش شارژ هست امروز - فردا- جمعه همش هستم چون kb 4 ریال هست که خیلی خوبه بازی هم خیلی کم مصرف میکنه.

پس یادتون نره منو اد کنید

ontime

m3hiran
06-01-2009, 17:34
به جرئت می تونم بگم که بهترین بازی انگیج همین Reset Generation هست . واقعا بازی زیبایی هست .

اره خدایی خیلی شاخ....

alisharapova
06-01-2009, 20:20
اقایون منم هستما یادتون نره:

Ontime

رفتم mci دیدم نوشته برای اعتباری ها هم فعال شد منم رفتم سر بخت سیمکارت مادرم 35 تومن توش شارژ هست امروز - فردا- جمعه همش هستم چون kb 4 ریال هست که خیلی خوبه بازی هم خیلی کم مصرف میکنه.

پس یادتون نره منو اد کنید

ontime
دوست عزیز همراه اول برای همه شهرها فعال شده یا هنوز نه ؟
در ضمن نحوه فعال کردن gprs چطوریه ؟

on time
06-01-2009, 21:07
دوست عزیز همراه اول برای همه شهرها فعال شده یا هنوز نه ؟
در ضمن نحوه فعال کردن gprs چطوریه ؟

نمیدونم دقیق برای شهرهای دیگه.

ولی تهران هم 919 و هم 912 فعال شده که روز های تعطیل هر کبلوبایت 4 ریال و همه ی شبها از 11 شب تا 8 صبح هم 4 ریال بقیه ی موقع ها 14.8 ریال .

برو سایتش اول درخواست فعال سازی gprs رو برو

http://www.mci.ir/?1829

بعدش درخواست تنظیمات gprs

http://www.mci.ir/?1838

امروز هم 2 ساعتی باهاش بازی کردم شد 150 کیلوبایت فقط اولش 20 -30 تایی میندازه

mohammad-a604
06-02-2009, 17:03
دوستان تو این بازی باید توپرو به کدوم نقاط شلیک کنیم که جای مورد نظرمون بیفته؟؟؟ من هر بار توپ شلیک می کنم همش اینور اونور پرت می شه و خیلی وقتا هم خونه های خودمو خراب می کنه!!!
اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید...

alyx
06-02-2009, 17:12
محمد جان توپ رو اگه تو مناطق ستاره دار بندازی کمونه میکنه و یه جای دیگه می افته
فقط میتونی تو مناطق بدون ستاره بندازی
اگه دقت کرده باشی وقتی هدف رو روی مناطق ستاره دار میگیری فلش اون این نکته رو مشخص میکنه

mohammad-a604
06-02-2009, 18:35
ینی اگه جاهای بدون ستاره بندازم همونجا می ترکه؟؟؟
بعدش چرا بعضی وقتا دشمنم بدون اینکه بره از اون بمبا ور داره خیلی راحت اونا رو می ندازه رو سرم ولی من حتما باید یه دونه از اون بمبا وردارم تا بتونم بعد واسش پرتاب کنم؟؟؟

eimans
07-03-2009, 14:14

پیر شدم از بس که منتظر شدم این بازی کرک شدش برای N96 هم بیاد :55::ambulance:

mahyare
26-08-2009, 13:45
میخواستن این حرفو تو قسمت اصلی بازی های n-gage بزنم ولی نشد

ایا میدونستید تو بازی reset generation یه بازی مخفی هم وجود داره :16:

فقط کافیه تو منو ی اصلی بازی این دکمه ها را بزنید : بالا بالا پایین پایین چپ راست چپ راست :16:

خودم امتحان کردم و شد

امیدوارم تکراری نباشه

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=292161&stc=1&d=1251278021

با تشکر از rnoozmii

hamid73
31-08-2009, 12:24
اینم تریاله که آخه :(

hamid73
08-09-2009, 15:41
تورو خدا این بازی خیلی باحاله ولی تریاله یکی یه کاری بکنه آخه!!!!!!!!!!!!
گوشیمم i8510

H.O.T
09-09-2009, 23:50
ای کاش بازی رو تو یه فایل زیپ با *لینک مستقیم* هم میگذاشتید.http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
چرا فایلهایی که تو خود انجمن هستن رو با دانلود منیجر نمیشه دانلود کرد؟؟!!!http://www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif

mehdio07
23-10-2009, 06:09
آقا من بعد نصب بازي فقط يه بار ميتونم آنلاين بازي كنم
وقتي خارج ميشم ديگه نميشه
چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشي n78

mehdio07
31-10-2009, 04:28
پست ارسال شده توسط موبايلkasi nist javabe maro bede?