PDA

View Full Version : **برای اولينبار برنامه قویOziEx PPC نقشه های دقيق شهرهای ايران**

صفحه ها : 1 [2] 3

محمد759
20-03-2009, 17:40
دوسا عزیز شما مطمئنین این نقشه ایی که گزاشتین برای این برنامه هست؟!
برای گارمین نیست؟!

CSE
22-03-2009, 02:13
دوسا عزیز شما مطمئنین این نقشه ایی که گزاشتین برای این برنامه هست؟!
برای گارمین نیست؟!

سلام محمد جان.
گفتم اين پكيج نقشه هاي حوزه خليج فارس و من آپ نكردم و مال من نيست...منم تو مسافرتم از دوستم گرفتم كه شايد كار دوستمون راه بيفته ولي فكر نميكنم ماله گارمين باشه !!!
چطور؟:023:

mshsenu2
22-03-2009, 11:59
با تشکر از دوستان عزیز و زحمت کش .
گوشی من I900 هست بعد از اجرای نرم افزار نقاط قرمز روی کره سبز میشود ولی GPS همچنان قرمز است البته تعداد نقاط سبز روی کره به 5-6 میرسد . لطفا راهنمایی کنید در ضمن در پستهای قبلی گفته شد quickGPS را update کنیم ولی در این گوشی چنین گزینه ای وجود ندارد

hessam.hk
22-03-2009, 12:20
quickGPS داخل برنامه نیستااا....تو قسمت program گوشیت هست....

mshsenu2
22-03-2009, 13:08
ممنون از اینکه سریعا جواب دادید ولی منم تو همون قسمت program گشتم پیدا نکردم البته مشکل اولم حل شد و gps روشن شد .

محمد759
22-03-2009, 16:06
سلام محمد جان.
گفتم اين پكيج نقشه هاي حوزه خليج فارس و من آپ نكردم و مال من نيست...منم تو مسافرتم از دوستم گرفتم كه شايد كار دوستمون راه بيفته ولي فكر نميكنم ماله گارمين باشه !!!
چطور؟:023:

پسوند فایل img. هست!! به خاطر همین میگم مربوط به گارمین هست..
من دانلود کردم ozi نقشه رو نمیشناسه!!

با تشکر از دوستان عزیز و زحمت کش .
گوشی من I900 هست بعد از اجرای نرم افزار نقاط قرمز روی کره سبز میشود ولی GPS همچنان قرمز است البته تعداد نقاط سبز روی کره به 5-6 میرسد . لطفا راهنمایی کنید در ضمن در پستهای قبلی گفته شد quickGPS را update کنیم ولی در این گوشی چنین گزینه ای وجود ندارد

به این پست برین
شاید مشکلتون حل بشه:
http://mobilestan.net/showpost.php?p=843979&postcount=273

CSE
24-03-2009, 00:31
پس شرمنده ام محمد جان...از اين به بعد ديگه به كسي اعتماد نميكنم...
گفتم شايد 1% كاره داداشمون راه بي افته...

dr_bijan
24-03-2009, 20:59
دوست عزیز این برنامه امکان مسیریابی داره؟ من باهاش کار کردم و پیدا نکردم و فکرنمیکنم داشته باشه.

اگر داره چطور کار میکنه؟

CSE
25-03-2009, 14:01
دوست عزیز این برنامه امکان مسیریابی داره؟ من باهاش کار کردم و پیدا نکردم و فکرنمیکنم داشته باشه.

اگر داره چطور کار میکنه؟

سلام عزيزم...
نه اين نرم افزار به خاطر اينكه از نقشه هايي كه به صورت عكس بهره ميبرد اين امكان را ندارد ولي نرم افزار گارمين دارد كه نقشه هايش كامل نيست...:003:

bgco
25-03-2009, 15:33
سلام .
من این برنامه رو تازه دانلود کردم همه کاراشم کردم برنامه رو که اجرا میکنم همچی خوبه ولی جایی که هستم نشون نمیده! باید چیکار کنم؟:(

hossinxp
26-03-2009, 01:09
سلام .
من این برنامه رو تازه دانلود کردم همه کاراشم کردم برنامه رو که اجرا میکنم همچی خوبه ولی جایی که هستم نشون نمیده! باید چیکار کنم؟:(

سلام
1.آیا نسخه جدید رو با قبلیه کپی کردی 2.25؟
2.ایا نقشه شهر خودتون رو که یه فایل map و ozf2 هست توی فولدر map برنامه ozi در گوشی ریختی؟
3.آیا گوشه سمت راست بالا که نوشته GPS سبز میشه یعنی on?
4.آیا از منوی فایل برنامه و open map نقشه رو توی برنامه لود کردی؟
اگه همه اینها را انجام دادی نشد خبر بده تا کمکت کنیم!
فعلا رفقا:003:

masseeh
26-03-2009, 05:33
با سلام و خسته نباشید نقشه راههای ایران که 4 پارت گذاشتید پارت دوم شهر اهواز رو دانلود میکنه لطفا در صورت امکان لینک درست رو بزارید باتشکر

ardavangh
26-03-2009, 15:59
:atten:فرید جان فایل نقشه شماره 2 ایران، فایل قسمت 2 اشکال داره. این فایل فایل اهوازه. لطفا اگر امکان داره درستش کنید. ممنون:52:

hossinxp
26-03-2009, 18:57
دوستان سلام
اقا فرید عزیز کمتر میتونن بیان توی سایت چون دارن بیشتر روی کالیبره زحمت میکشن
من نقشه جدید ایران رو( البته کامل 14 مگ)توی این لینک گذاشتم میتونین دانلود کنین.
http://www.2shared.com/file/5180746/abcfe50/IranMap2.html
یا
http://www.4shared.com/file/95102509/2cfd798/IranMap2.html

مشکلی بود بگین عزیزان.
فعلا

bgco
27-03-2009, 16:47
سلام
1.آیا نسخه جدید رو با قبلیه کپی کردی 2.25؟
2.ایا نقشه شهر خودتون رو که یه فایل map و ozf2 هست توی فولدر map برنامه ozi در گوشی ریختی؟
3.آیا گوشه سمت راست بالا که نوشته GPS سبز میشه یعنی on?
4.آیا از منوی فایل برنامه و open map نقشه رو توی برنامه لود کردی؟
اگه همه اینها را انجام دادی نشد خبر بده تا کمکت کنیم!
فعلا رفقا:003:

مرسی درست شد:merci:
فقط یک سوال : میشه 2تا نقطه مشخص کنی نزیکترین راه بده؟ مسیر یابی داره؟

hossinxp
28-03-2009, 00:03
مرسی درست شد:merci:
فقط یک سوال : میشه 2تا نقطه مشخص کنی نزیکترین راه بده؟ مسیر یابی داره؟
راستش من که نتونستم، نمیدونم
دوستان اگه کسی چیزی در این رابطه میدونه بگه

parsa52
28-03-2009, 09:27
راستش من که نتونستم، نمیدونم
دوستان اگه کسی چیزی در این رابطه میدونه بگه
توضحي مختصر در مورد نقشه هاي GPS
كليه نقشه ها كه براي دستگاهها GPS ساخته مي شوند مي توان در دو تيپ زير تقسيم كرد:
1- نقشه ها برداري
اين نقشه ها قابليت مسير دهي دارند . چون اساس اين نقشه ها بر اين است كه اين نقشه ها از مسيرهايي كه ترسيم شده اند ( دقت كنيد ترسيم شده اند نه تصوير دارند ) استوار است . چون اين نقشه ها بر اساس ترسيم است پرواضح است كه نقاط آنها مي توانند مسير دهي گردند . مثلا يك نقطه ميدان شماره يك و نقطه بعدي ميدان شماره 2 . حال مي توان قابليت اين را به نرم افزار داد كه با محاسبات رياضي مسيرهاي بين اين دو ميدان را محاسبه نمايد و بر حالتهاي مختلف شما را راهنمايي نمايد . از جمله اين نقشه ها مي توان نقشه هاي ساخته شده براي دستگاههاي GPS گارمين نام برد كه اين شركت (گارمين) براي دور نماندن از بازار نرم افزارها و نقشه ها را براي دستگاههاي كه GPS دارند ( مثل لپ تاپها يا موبايلها ) ارائه نموده است . بيشتر اين نقشه ها قيمتهاي بالايي دارند چون همانطور كه اشاره شد ساخت آنها آسان نيست . همانطور كه مي دانيد در ايران براي نقشه هاي gps مشتري كمتري وجود دارد بخاطر همين است كه ( تا آنجاييكه بنده اطلاع دارم ) گارمين نقشه خود را براي شهرهاي بزرگ مثل تهران / اصفهان / مشهد + راههاي ايران را داده است كه به نظر مي رسد بيشتر بخاطر توريستي بودن آنهاست .
2- نقشه هاي غير برداري
اين نقشه ها از روي عكس ساخته شده و قابليت مسيردهي ندارند . يعني براي ساخت نقشه ، عكس را در نرم افزار باز نموده و نقاطي ( بيشتر نرم افزارها تا 9 نقطه را مي پذيرند ) را مشخص مي كنند و طول و عرض جغرافيايي آنها را به نرم افزار مي دهند و نرم افزار طول و عرض جغرافيايي بقيه نقاط نقشه را مي تواند با توجه به نقاط داده شده محاسبه نمايد . قيمت اين نقشه ها با توجه باساخت ساده تر آنها ارزانتر مي باشد . پرواضح است كه وقتي در اينگونه نقشه شما بگوييد از ميدان 1 تا 2 مسير بدهد . براي اين نقشه ها مفهوم دار نخواهد بود چون نرم افزار در اين نقشه ميداني نمي شناسد و خياباني براش مفهوم نيست . تنها مي تواند از شما مختصات بگيرد و آنها را بهم وصل نمايد . نه محلي مي شناسد نه خياباني نه مسيري .
قابل ذكر است كه اين نقشه هاي معرفي شده در اين تاپيك از نوع دوم مي باشند .

اميدوارم قابل استفاده قرار گيرد.

parsa52
28-03-2009, 09:29
با سلام به همه دوستان
سوالي داشتم :
لطفا راهنمايي فرماييد كه آيا اين نقشه ها قابليت ويرايش دارند ؟ اگر پاسخ مثبت است با چه نرم افزاري مي توان نقشه ساخته شده را در آن باز نمود و مختصاتي را تغيير داده و دوباره ذخيره نمود؟.

hossinxp
28-03-2009, 23:36
با سلام به همه دوستان
سوالي داشتم :
لطفا راهنمايي فرماييد كه آيا اين نقشه ها قابليت ويرايش دارند ؟ اگر پاسخ مثبت است با چه نرم افزاري مي توان نقشه ساخته شده را در آن باز نمود و مختصاتي را تغيير داده و دوباره ذخيره نمود؟.
با تشکر از راهنمایی شما در مورد انواع نقشه ها(من اینو نمیدونستم):41:
اگر منظور شما از ویرایش،ویرایش مختصاتی هست باید بگویم که با برنامه oziexplorer میشه فایل map رو به داخل برنامه خواند و ویرایش کامل و دلخواه رو انجام داد.
ولی باید فایل عکس خام نقشه هم همراه مپ باشد
در این تاپیک میتونین روش کار برنامه رو ملاحظه فرمایید
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=34071
من این برنامه رو کار کردم سوالی داشتی بگید
اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح دهید

loyalamin
29-03-2009, 05:10
سلام كسي نقشه چين رو داره ؟ ممنون

parsa52
30-03-2009, 07:36
با تشکر از راهنمایی شما در مورد انواع نقشه ها(من اینو نمیدونستم):41:
اگر منظور شما از ویرایش،ویرایش مختصاتی هست باید بگویم که با برنامه oziexplorer میشه فایل map رو به داخل برنامه خواند و ویرایش کامل و دلخواه رو انجام داد.
ولی باید فایل عکس خام نقشه هم همراه مپ باشد
در این تاپیک میتونین روش کار برنامه رو ملاحظه فرمایید
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=34071
من این برنامه رو کار کردم سوالی داشتی بگید
اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح دهید
ممنون از توضيحات شما
منظورم همين بود ولي همانطور كه مي دانيد مشكل بزرگ اينجاست كه كليه نقشه هايي كه دوستان زحمت كشيده و اين سايت يا سايتهاي ديگر قرار مي دهند با پسوند ozf2 و map مي باشد و فايل jpg نقشه موجود نمي باشد . همانطور كه حضرتعالي فرموديد براي ويرايش نياز به فايل خام عكس نيز مي باشد .
پيشنهاد مي نمايم از دوستان (بالاخص آقاي صادقي كه به انصاف زحمت زيادي در اين موارد متحمل شده اند )كه فايل خام نقشه را نيز در اختيار ساير افراد قرار دهند .

hossinxp
30-03-2009, 17:04
ممنون از توضيحات شما
منظورم همين بود ولي همانطور كه مي دانيد مشكل بزرگ اينجاست كه كليه نقشه هايي كه دوستان زحمت كشيده و اين سايت يا سايتهاي ديگر قرار مي دهند با پسوند ozf2 و map مي باشد و فايل jpg نقشه موجود نمي باشد . همانطور كه حضرتعالي فرموديد براي ويرايش نياز به فايل خام عكس نيز مي باشد .
پيشنهاد مي نمايم از دوستان (بالاخص آقاي صادقي كه به انصاف زحمت زيادي در اين موارد متحمل شده اند )كه فايل خام نقشه را نيز در اختيار ساير افراد قرار دهند .
دوست عزیز برای استخراج عکس از ozf2 چیزی پیدا نکردم البته فعلا:33:
ولی شاید این بدردت بخوره
استخراج عکس از ogf2 که مربطه به برنامه smart com هست من که بدردم خورد چون عکس ها تقریبا یکی هست برای برنامه ها
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=50297&highlight=smart+ogf2

parsa52
31-03-2009, 09:34
ممنون از توضيحات
جالبه كه بدونيد من ديروز اتفاقي فهميدم كه خود برنامه qziexplore كه لينكش را دوست خوبم آقاي صادقي قرار داده بودند اجازه اين را مي دهد كه نقشه كاليبره شده را ويرايش نمود . فايل map را در اين نرم افزار باز نموده و از منوي file گزينه check calibartion map را انتخاب مي كنيم . نقاط براي ويرايش نمايش داده مي شود كه مي توان آن نقاط را حذف نمود يا موقعيتشان را تعويض نمود .
همين برنامه اجازه آن را مي دهد كه نقشه را بصورت يك عكس با پسوند bmp ذخيره كنيم .
از دوستان خواهشمندم كه اگر نقشه هايي كه آقاي صادقي زحمتش را كشيده و كاليبره نموده اند از دقت لازم برخوردار نمي باشد دوباره كاليبره نموده و در همينجا جهت استفاده ديگران قرار دهند .

parsa52
31-03-2009, 09:37
ممنون از توضيحات
جالبه كه بدونيد من ديروز اتفاقي فهميدم كه خود برنامه qziexplore كه لينكش را دوست خوبم آقاي صادقي قرار داده بودند اجازه اين را مي دهد كه نقشه كاليبره شده را ويرايش نمود . فايل map را در اين نرم افزار باز نموده و از منوي file گزينه check calibartion map را انتخاب مي كنيم . نقاط براي ويرايش نمايش داده مي شود كه مي توان آن نقاط را حذف نمود يا موقعيتشان را تعويض نمود .
همين برنامه اجازه آن را مي دهد كه نقشه را بصورت يك عكس با پسوند bmp ذخيره كنيم .
از دوستان خواهشمندم كه اگر نقشه هايي كه آقاي صادقي زحمتش را كشيده و كاليبره نموده اند از دقت لازم برخوردار نمي باشد دوباره كاليبره نموده و در همينجا جهت استفاده ديگران قرار دهند .

x_man9989
01-04-2009, 03:18
نقشه ايران پارت 2 خراب هست
لطفا اصلاحش كنيد
پارت دو اسمش اهواز 2 هست اشتباه شده

amin-p
01-04-2009, 12:57
سلام اساتيد محترم من نقشه اروميه رو كاليبره شده براي smart com مي خوام البته نقشش جديد باشه
اگه لينكش هست برام بذارين مرسي
من نتوستم

x_zarbat
01-04-2009, 14:07
نقشه شيراز بازم خطا داره نزديك به 100 متر مثلا تو حركت خارج از جاده نشون ميده!!!

hossinxp
01-04-2009, 17:02
نقشه ايران پارت 2 خراب هست
لطفا اصلاحش كنيد
پارت دو اسمش اهواز 2 هست اشتباه شده

از لینک زیر استفاده کنید
http://www.4shared.com/file/95102509/2cfd798/IranMap2.html

hossinxp
01-04-2009, 17:12
نقشه شيراز بازم خطا داره نزديك به 100 متر مثلا تو حركت خارج از جاده نشون ميده!!!

x-zarbat جان،نقشه shiraz 3 خطا داره؟؟؟
برا من که عالیه و دقیقه

hossinxp
01-04-2009, 17:15
اقا کسی بلد نشد برا نقشه تو این برنامه مسیر درست کنه؟ برا مسیریابی؟؟؟؟

ali1259
02-04-2009, 12:53
دوستان عزیز نقشه اول اهواز هم که درسایت قرار دادید در کالیبراسیون خیلی مشکل داره و اصلا مکان واقعی شما رو نشون نمی ده

hossinxp
03-04-2009, 03:21
بچه ها یه سری هم به اینجا بزنین سوپرایزه واقعا
http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=872532#post872532

omidkameli
06-04-2009, 20:14
من برنامه oziex ppc را نصب كردم واصلا خوشمان نيامد هم خيلي ضعيف هست وهم دقيق نيست...نقشه شيرازشم كه اصلا نصب نكنيم بهتر هست..

gps tuner خيلي بهتر هست من هميشه ازاين استفاده ميكنم نقشه شيرازشم اصلا خطا ندارد

hossinxp
07-04-2009, 22:30
من برنامه oziex ppc را نصب كردم واصلا خوشمان نيامد هم خيلي ضعيف هست وهم دقيق نيست...نقشه شيرازشم كه اصلا نصب نكنيم بهتر هست..

gps tuner خيلي بهتر هست من هميشه ازاين استفاده ميكنم نقشه شيرازشم اصلا خطا ندارد

مطمئنی که نقشه شماره 3 شیراز خطا داره
برا من با همین برنامه (ozi ) که واقعا عالی و دقیق بود که!!!!:39:

mhtctouch
09-04-2009, 14:49
با تشكر از فريد عزيز
باطلاع ميرساند من برنامه رو نصب كردم گوشي من htc touch elf هستش منتها به شكل defult جي پي اس اون خاموش هستش( در برنامه هم off هستش ) و من نميدانم چگونه بايد اون رو روشن كنم ممنون ميشم اگه به من در حل اين مشكل كمك كنيد با تشكر فراوان.

alireza_sk
10-04-2009, 10:59
با سلام
نقشه شهرهاي خارجي مثلا بانكوك را براي اين برنامه از كجا ميشه تهيه كرد ؟

derakhshani
10-04-2009, 12:20
کسی از دوستان هست بدونه با توجه باینکه نقشه تهران در google map خیلی زیبا ،دقیق و تقریبا کامله در این برنامه استفاده بشه؟

hossinxp
12-04-2009, 18:13
با تشكر از فريد عزيز
باطلاع ميرساند من برنامه رو نصب كردم گوشي من htc touch elf هستش منتها به شكل defult جي پي اس اون خاموش هستش( در برنامه هم off هستش ) و من نميدانم چگونه بايد اون رو روشن كنم ممنون ميشم اگه به من در حل اين مشكل كمك كنيد با تشكر فراوان.

دوست عزیز برنامه رو اجرا کن؛در قسمت پایین باید شکل یه دیش ماهواره ببینی،اگه نمیبینی ایکن اخر سمت راست رو بزن یه مشت! ایکن دیگه پیدا میشه این دیش رو پیدا کن و روش کلیک کن ، برنامه به دنبال ماهواره میگرده
1.برای بار اول حتما در یک منطقه باز اونو اجرا کن تا بهتر ماهواره پیدا کنه
2.بعد از اتصال یه چند دقیقه ایی باید صبر کنی مخصوصا برای بار اول

hossinxp
12-04-2009, 18:15
کسی از دوستان هست بدونه با توجه باینکه نقشه تهران در google map خیلی زیبا ،دقیق و تقریبا کامله در این برنامه استفاده بشه؟

در صورتیکه به سایت اصلی گوگل مپ اپلود بشه،چرا میشه همه کاری کرد .الان باید صبر کنی:45:

Alex
13-04-2009, 03:56
بچه ها شرمنده 15 صفحه رو ورق زدم نقشه ای برای لاهیجان ندیدم احتمال زیاد درست نشده چون اگه درست شده بود تو صفحه اول باید قرار می دادند دوستان اگه کسی حال و حوصله داره نقشه لاهیجان خیلی کوچیکه با کیفیت باشه ممنون میشم یا علی

jerry_nima
13-04-2009, 09:56
کی اینجا جواب میده؟؟؟
برنامه img2ozf فقط 1 فایل با پسوند ozf2 میده مشکله کارم کجاست؟

almas.com
13-04-2009, 15:44
با سلام خدمت همگی
گوشی من htc tuch p3450 هست
ولیکن هر کاری که میکنم ماهواره رو پیدا نمیکنه
تنظیمات گوشیمم همونطوری که توی تاپیک گفته شده درست کردم . برنامه رو هم به روز کردم ولیکن بازم ماهواره رو پیدا نمیکنه. با هیچ نرم افزاری کار نمیکنه
لطفا منو راهنمایی کنید

aquamari
13-04-2009, 16:29
با سلام خدمت همگی
گوشی من htc tuch p3450 هست
ولیکن هر کاری که میکنم ماهواره رو پیدا نمیکنه
تنظیمات گوشیمم همونطوری که توی تاپیک گفته شده درست کردم . برنامه رو هم به روز کردم ولیکن بازم ماهواره رو پیدا نمیکنه. با هیچ نرم افزاری کار نمیکنه
لطفا منو راهنمایی کنید

دوست من خب بايد هم پيدا نكنه چون از نظر سخت افزاري فاقد رسيور جي پي اس هست!
براي اطلاعات بيشتر به لينك زير برو
http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer

mhtctouch
15-04-2009, 10:53
با سلام
خدمت اون دوست محترم كه htc touch p3450 داره عرض كنم كه من هم همين گوشي را دارم و براي رفع مشكل سخت افزاري gps ، يك جي پي اس بلوتوث مارك soarcomm تايوان بقيمت 80000 تومان از شركت رايانيك قشم كه نمايندگي آن در اميرآباد تهران هستش با شماره تلفن 88004621 ( آقاي حيدرچي) خريدم و مشكلم حل شد. جهت اطلاع .

mhtctouch
15-04-2009, 10:56
جناب فريد عزيز با سلام وعرض خسته نباشيد:
ميشه نقشه شهرستان آمل را نيز در سايت قرار بديد . ممنون ميشم.

sfandiary
15-04-2009, 16:20
با سلام چطور میشه مسیریکه قبلا طی شده از روی نقشه پاک کرد؟؟؟همه نقشه داره خط خطی میشه اما نمی تونم پاک کنم مسیر قبلی را

mhtctouch
15-04-2009, 16:55
با سلام
براي پاك كردن مسير هاي ثبتي روي نقشه ها ابتدا به گزينه فايل file بريد track log ‌را انتخاب كنيد و بعد گزينه clear track tail رو بزنيد و بعد پيغام ظاهر شده را yes بزيد و بدينوسيله تمام مسيرها پاك ميشوند. ( پيشنهاد ميكنم به صفحات گذشته حداقل يكبار رجوع داشته باشيد جواب خيلي از سئوالات قبلا داده شده اند )

Alex
16-04-2009, 01:35
لاهیجان نبود ؟؟ کسی پاشو واسه لاهیجان یا گیلان جلو نذاشت؟

NaviD_Avril
18-04-2009, 21:35
سلام میشه دقیقا بگید چه طوری میشه نقشه ها رو وارد این برنامه img2ozf کرد تا تبدیل بشه؟

mnaser2452
19-04-2009, 22:16
لطفا نحوه نصب ان روی گوشی امیت 8502 توضیح دهید

aryan1234
20-04-2009, 23:11
با سلام حضور دوستان

اقا من تازه سامسونگ i900خريدم

ميشه لطف كنيد و بگين gps خود گوشيمو چطوري فعال كنم ؟؟؟

ضمنا با برنامه active sysc به اينترنت وصل شدم

و ميخوام بعد فعال كردن برنامه گامين يا يكي ار برنامه gps v رو نصب كنم فكر كنم اين برنامه oziex هم خوبه

aquamari
20-04-2009, 23:35
با سلام حضور دوستان

اقا من تازه سامسونگ i900خريدم

ميشه لطف كنيد و بگين gps خود گوشيمو چطوري فعال كنم ؟؟؟

ضمنا با برنامه active sysc به اينترنت وصل شدم

و ميخوام بعد فعال كردن برنامه گامين يا يكي ار برنامه gps v رو نصب كنم فكر كنم اين برنامه oziex هم خوبه

شما صفحه اول رو بخونید توضیحات کامله.بعد از نصب خودش فعال میشه.

x_man9989
22-04-2009, 16:43
با سلام و تشكر از همگي
من رو xperia نصب كردم
خيلي خوب و بدون مشكل هميشه به ماهواره وصل ميشه
اولش خيلي خوب نشون ميداد محلو
بعد الان نميدونم چي شده با اختلاف تقريبا 100 متري نشون ميده
بايد چيكار كنم ؟
يه چيز خوب هم داره وقتي تو ماشين هستي سرعت حركت را نشون ميده كه خيلي چيزه

mohammad kaveh
22-04-2009, 17:03
با سلام و تشكر از همگي
من رو xperia نصب كردم
خيلي خوب و بدون مشكل هميشه به ماهواره وصل ميشه
اولش خيلي خوب نشون ميداد محلو
بعد الان نميدونم چي شده با اختلاف تقريبا 100 متري نشون ميده
بايد چيكار كنم ؟
يه چيز خوب هم داره وقتي تو ماشين هستي سرعت حركت را نشون ميده كه خيلي چيزه

خوبه حالا دوست عزیز ظرف چند ثانیه وصل میشید
البته برای اولین بار چون مثلا اگه وصل بشید بعد قطع کنید مثلا یک ربع دیگه که بخواید وصل بشید زمان خیلی کمتری میبره .

مال من چند بار امتحان کردم آخرین بار تو اتوبان صدر کمتر از 25 ثانیه بطور متوسط
و اگه مثلا وصل باشه بعد قطع کنم بعد دوباره وصل کنم کمتر از 10 ثانیه به طور متوسط ( بعضی اوقات 7 -8 ثانیه)

حالا مال شما چه جوریه ...
من این مطلبو تو یه فروم دیگه نوشتم چند نفر اومدند به من خندیدند گفتند که دارم مبالغه میکنم و دروغ میگم منم چیزی نگفتم گذاشتم تو خماری بمونند.:19::31:

lvlr24
24-04-2009, 13:38
با سلام
براي پاك كردن مسير هاي ثبتي روي نقشه ها ابتدا به گزينه فايل file بريد track log ‌را انتخاب كنيد و بعد گزينه clear track tail رو بزنيد و بعد پيغام ظاهر شده را yes بزيد و بدينوسيله تمام مسيرها پاك ميشوند. ( پيشنهاد ميكنم به صفحات گذشته حداقل يكبار رجوع داشته باشيد جواب خيلي از سئوالات قبلا داده شده اند )

آقا من هر چی گشتم این گزینه فایل رو پیدا نکردم
یعنی اصلا اینایی که شما گفته بودین توش نبود که بخوام مسیر های رفتم رو پاک کنم

hajizadeh1
25-04-2009, 12:07
پست ارسال شده توسط موبايل

mhtctouch
25-04-2009, 12:37
آقا من هر چی گشتم این گزینه فایل رو پیدا نکردم
یعنی اصلا اینایی که شما گفته بودین توش نبود که بخوام مسیر های رفتم رو پاک کنم

باسلام
لطفا بفرمائيد مدل موبايل شما چي هستش؟

pally80
26-04-2009, 19:52
سلام خدمت دوستان عزیز:
من روی i900 این برنامه رو نصب کردم،وقتی ارتقا میدم(ce225) بعد که می خوام اجراش کنم این پیام رو می ده:
the fle OziExploreCE cannot be opened.either it is not singed withe a trusted certificate or one of its componets cannot be found.if the problem persists tye reinstakking or restoring this file.
ممنون میشم کمکم کنید.

mhtctouch
27-04-2009, 09:44
سلام خدمت دوستان عزیز:
من روی i900 این برنامه رو نصب کردم،وقتی ارتقا میدم(ce225) بعد که می خوام اجراش کنم این پیام رو می ده:
The fle oziexplorece cannot be opened.either it is not singed withe a trusted certificate or one of its componets cannot be found.if the problem persists tye reinstakking or restoring this file.
ممنون میشم کمکم کنید.

باسلام
در ابتدا بايد بعد از عمليات ارتقا، register كنيد و بعد برنامه oziexplorer رو اجرا كنيد .

pally80
27-04-2009, 18:32
آقا خیلی ممنون نصب کردم.

bushveg
28-04-2009, 00:25
سلام. یکی از دوستام نقشه های گوگل ارت رو واسه pataway کالیبره کرده بود خیلی عالی شده بود.. کاش میشد واسه این برنامه هم همین کارو کرد. من که اینترنت پر سرعت دارم اگه یکی نحوه کالیبره کردنو آموزش میداد میتونستم نقشه های گوگل رو بگیرم.

bushveg
29-04-2009, 14:18
این نقشش واسه کرمان مال 50 سال پیشه . کوچه ما 30 سال پیش ساخته شده ولی تو این زمین خالیه

x_man9989
29-04-2009, 15:29
خوبه حالا دوست عزیز ظرف چند ثانیه وصل میشید
البته برای اولین بار چون مثلا اگه وصل بشید بعد قطع کنید مثلا یک ربع دیگه که بخواید وصل بشید زمان خیلی کمتری میبره .

مال من چند بار امتحان کردم آخرین بار تو اتوبان صدر کمتر از 25 ثانیه بطور متوسط
و اگه مثلا وصل باشه بعد قطع کنم بعد دوباره وصل کنم کمتر از 10 ثانیه به طور متوسط ( بعضی اوقات 7 -8 ثانیه)

حالا مال شما چه جوریه ...
من این مطلبو تو یه فروم دیگه نوشتم چند نفر اومدند به من خندیدند گفتند که دارم مبالغه میکنم و دروغ میگم منم چیزی نگفتم گذاشتم تو خماری بمونند.:19::31:

xperia چون قابليت ثبت موقعيت عكس توسط ماهواره را داره
به خاطر همين فكر ميكنم اكثرا gps روشن ميمونه
واسه خاطر همين وقتي من برنامه را بازش ميكنم 2 تا 10 ثانيه وصل ميشه
اقا ما اخرش نفهميديم چيكار كنيم
من ميخوام نقشه تبريز را كاليبره كنم
بايستي چيكار كنم؟

hpz2943
01-05-2009, 10:34
میشه درباره راهنمای صوتیش بیشتر توضیح بدید

mehdimdi
01-05-2009, 16:29
من این برنامه رو نصب کردم ارتقا هم دادم ولی تقریبا در جایی مثل اتاق یا اصلا وصل نمیشه و یا شاید نیم ساعت طول بکشه تا وصل شه . در جای باز هم دو سه دقیقه ای طول میکشه . گوشیم هم اکسپریا هستش . چکار کنم ؟

parsa52
02-05-2009, 07:31
سلام. یکی از دوستام نقشه های گوگل ارت رو واسه pataway کالیبره کرده بود خیلی عالی شده بود.. کاش میشد واسه این برنامه هم همین کارو کرد. من که اینترنت پر سرعت دارم اگه یکی نحوه کالیبره کردنو آموزش میداد میتونستم نقشه های گوگل رو بگیرم.
با سلام
امكانش هست دوستتان نقشه pathway را جايي آپلود كند تا براي كاربران قابل استفاده باشد؟

loyalamin
02-05-2009, 18:04
يه جا ديدم ورژن جديد برنامه اومده كسي كرك شدش رو نداره ؟

danie_brasc0
03-05-2009, 12:39
برنامه ی oziex برای Symbian نیومده؟؟؟

Farzad_GSM
04-05-2009, 22:05
با سلام خدمت اساتيد من gpsرو نصب كردم ولي نمي دونم نقشه هارو كجا بريزم پوشه mapرو پيدا نميكنم

محمد759
05-05-2009, 19:05
اینم آخرین ورژنش:
More Info:

Code:
http://www.oziexplorer3.com/ozice/features/features_ce.html
Download Instructions:
http://rapidshare.de/files/46859138/Zeno-Ozi.rar.html 

Password=Zeno_PPCWarez

mohammad kaveh
05-05-2009, 19:21
xperia چون قابليت ثبت موقعيت عكس توسط ماهواره را داره
به خاطر همين فكر ميكنم اكثرا gps روشن ميمونه
واسه خاطر همين وقتي من برنامه را بازش ميكنم 2 تا 10 ثانيه وصل ميشه
اقا ما اخرش نفهميديم چيكار كنيم
من ميخوام نقشه تبريز را كاليبره كنم
بايستي چيكار كنم؟

نه عزیز ، رام من استوک خودش هست و اصلا هم هیچ آپگریدی نکردم که بخواد exif رو ثبت کنه با این حال کمتر از 25 - 20 ثانیه وصل میشه /

danie_brasc0
08-05-2009, 01:15
برنامه ی oziex برای Symbian نیومده؟؟؟

soalam inghad sakht bood?

looloo20062003
08-05-2009, 03:44
سلام کسی بلده gps گوشی e71 رو فعال کنه؟؟؟؟

من در اهواز هستم لطفا به من کمک کنید

Pc Games
10-05-2009, 02:32
سلام کسی بلده gps گوشی e71 رو فعال کنه؟؟؟؟

من در اهواز هستم لطفا به من کمک کنید

با سلام:

دوست عزیز همانطور که میدانید اینجا بخش ppc هستش و شما باید سوال خود را در بخش نوکیا و سری مروط به گوشی مورد نظر مطرح نمایید تا جواب بگیرید!

kam7504
25-05-2009, 22:01
روی i900 خیلی خوب جواب داد. تو چند ثانیه وصل میشه نقشه کرج هم دقیق بود. تو یه جمله همه چی ردیف بود. آقا دمت گرم.:41::merci:

raminpop
27-05-2009, 02:12
agha damet garm rooye i900 nasb kardam ali bood. vali che joori mishe mabda va maghsad ro toosh moshakhas kard???

rezayarr
27-05-2009, 16:04
با سلام
امكانش هست دوستتان نقشه pathway را جايي آپلود كند تا براي كاربران قابل استفاده باشد؟

سلام
من نقشه گوگل تهران با ارتفاع 775 رو برای این برنامه و pathaway هر دو کالیبره کردم و استفاده میکنم.
اگه دوستان فکر میکنن مناسب هست بگن تا آپلود کنم. فایل pathaway خیلی حجم بیشتری نسبت به این برنامه داره. مثلا 16 مگ برای pathaway و حدوداً 4 مگ برای این برنامه، دقیقا همون نقشه. در ضمن نقشه های جدید گوگل کولاکه چون اسم مدرسه ها، ایستگاهای مترو و خیلی جزئیات دیگه رو هم وارد کرده.
راستی چطور میشه اینجا آپلود کرد من فقط تو رپیدشر میتونم اینکارو بکنم. :50:

موفق باشید

farshad_momtaz
28-05-2009, 05:00
آیا نقشه های کشور های دیگه هم هست برای این برنامه من نقشه های ایالات متحده را می خوام
ممنون

ashkan38
30-05-2009, 09:14
با سلام

سوالی داشتم

می خواستم بپرسم نقشه تهران 7 که در این سایت به حجم 150 مگابایت موجو د می باشد

با این برنامه کار می کنه

با تشکر از همگی

ARASH
30-05-2009, 11:38
soalam inghad sakht bood?

سلام
1- لطفا فارسی تایپ کنید
2- لطفا سوالتان را در انجمن مربوطه بیان کنید اینجا انجمن پاکت پی سی هست و تخصص و اطلاعات دوستان در این زمینه هست

aquamari
30-05-2009, 16:41
سلام
من نقشه گوگل تهران با ارتفاع 775 رو برای این برنامه و pathaway هر دو کالیبره کردم و استفاده میکنم.
اگه دوستان فکر میکنن مناسب هست بگن تا آپلود کنم. فایل pathaway خیلی حجم بیشتری نسبت به این برنامه داره. مثلا 16 مگ برای pathaway و حدوداً 4 مگ برای این برنامه، دقیقا همون نقشه. در ضمن نقشه های جدید گوگل کولاکه چون اسم مدرسه ها، ایستگاهای مترو و خیلی جزئیات دیگه رو هم وارد کرده.
راستی چطور میشه اینجا آپلود کرد من فقط تو رپیدشر میتونم اینکارو بکنم. :50:

موفق باشید

اقا سلام
تونستی اینجا نتونستی رپیدشیر اپلود کن
مرسی

Symbian Master
30-05-2009, 16:51
درود

يه سوال دارم:
آيا ميشه از اين برنامه OziExplorer با نقشه هاي تاپيك هاي زير استفاده كرد؟

http://mobilestan.net/showthread.php?t=62822
http://mobilestan.net/showthread.php?t=62942

rezayarr
30-05-2009, 17:10
درود

يه سوال دارم:
آيا ميشه از اين برنامه OziExplorer با نقشه هاي تاپيك هاي زير استفاده كرد؟

http://mobilestan.net/showthread.php?t=62822
http://mobilestan.net/showthread.php?t=62942

سلام
من امتحان کردم نمیشه
چرا که پسوند فایلها با هم فرق داره
مثلا پسوند استفاده شده در این برنامه ozf2 ولی در حالیکه در اون برنامه پسوند ogf2 و در نتیجه موقع باز شدن فایل image توسط برنامه شناسائی نمیشه.
موفق باشید

rezayarr
31-05-2009, 16:26
اقا سلام
تونستی اینجا نتونستی رپیدشیر اپلود کن
مرسی

سلام
بنا به درخواست دوست عزیزمون نقشه تهران استخراج شده از نقشه گوگل با سطح ارتفاع 775 که برای برنامه OziExplorer کالیبره شده رو تقدیم دوستان میکنم.
این نقشه تقریباً تمام نقاط اصلی تهران رو شامل میشه که میتونید از اینجا دانلود کنید (http://rapidshare.com/files/239208336/TEHR775.rar.html).

Password: rezayar
این تیکه از نقشه رو هم برای اونهائی که قبل از دانلود میخوان نقشه رو ببین قرار میدم.

موفق باشید
دگمه تشکر فراموش نشه

http://i40.tinypic.com/2dtyiw9.jpg

ashkan38
01-06-2009, 09:35
با سلام بر همگی

من قبلا نوکیا n95 داشتم و از برنامه smartcom استفاده می کردم که در این سایت هم پست خیلی قوی داره
حالا سوال من این این همه نفشه با کیفیت در این سایت وجود داره با پسوندهای مربوط به خودشون .
حالا اگه کسی می تونه اینها رو به پسوند این برنامه تغییر بده یا jpg را کالیره کنه چرا این همه نقشه بی کیفیت وجود داره

خدا شاهده اگه بلد بودم این کار براتون انجام می دادم

بازهم تشکر می کنم از همه که در این پست زحمت می کشید

با تشکر

rezayarr
01-06-2009, 18:10
سلام
من چون وقتم محدوده امکان جستجو و استخراخ نقشه ها رو ندارم. ولی اگه فایل jpg نقشه ها رو بهم بدید فرمت اون رو به این برنامه تبدیل و کالیبره شده برای دوستان قرار میدم.
بقیه کار با دوستان دیگه.
موفق باشید.

aquamari
02-06-2009, 00:51
سلام
من چون وقتم محدوده امکان جستجو و استخراخ نقشه ها رو ندارم. ولی اگه فایل jpg نقشه ها رو بهم بدید فرمت اون رو به این برنامه تبدیل و کالیبره شده برای دوستان قرار میدم.
بقیه کار با دوستان دیگه.
موفق باشید.

ممنون
از پست زیر ببین نقشه جاده های ایران رو میشه کالیبره کرد(واسه این برنامه)
من نتونستم
مرسی
http://www.4shared.com/dir/3192587/11c69401/sharing.html

fear009
02-06-2009, 01:48
آفا همچين برنامه ي قدرمندي
واسه نوكيا نيست؟؟
اين smart com مارو كشت

™A M I N
02-06-2009, 10:51
آموزش استفاده از نقشه های گوگل به صورت آفلاین برای ppc

بچه ها من میخواستم تایپیک جدا بزنم ولی گفتم همینجا آموزش این کار رو میزارم دیگه مدیران خود دانند!
اگه به بخش نوکیا اومده باشید! این دو تا تایپیک رو دیدید:

سورپرایز بزرگ ایرانیان::نقشه دقیق ایران روی سرور گوگل (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=71163)
پروژه بزرگ ساخت نقشه‌هاي ماهواره‌ایي شهرهای ایران برای gps (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=62942)

من میخوام استفاده از این نقشه ها برای ppc به صورت آفلاین رو به شما پیشنهاد کنم!
شاید خیلیهاتون این روش ساده رو بلد باشید ولی من بازم توضیح میدم

ابتدا نقشه های اون دو تا تایپیک رو دانلود کنید (یعنی هر جایی رو که خواستید) بعد از extract کردن میفهمید که 2 یا چند فایل با فرمت ogf2 و .map در آن موجود است حال باید این فرمت ogf2 را به فرمت قابل اجرا بر روی برنامه ی OziExplorer تبدیل کنیم کافیست ابتدا برنامه ی ogf2tools را از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=233464&d=1237320369

و با این برنامه فرمت های ogf2 را به فرمت عکس(jpg-...) تبدیل کنید حالا شما یک نقشه با فرمت عکس و یک فایل کالیبره با فرمت .map دارید از اینجا به بعد رو دیگه خود شما از من بیشتر بلدید !

باید عکس موجود رو با برنامه ی Img2Ozf (http://www.rtm.es/img2ozf.htm) به فرمت ozf2 تبدیل کنید و همراه با فایل کالیبره بریزید تو گوشی و با برنامه OziExplorer اجرا کنید
توضیح اضافه: بعضی از نقشه های این دو تایپیک ذکر شده چند تیکه هستند که بالطبع باید تمام نقشه ها را تبدیل به ozf2 کنید و تمام فایل های مربوط به کالیبره راهم همراه آن در گوشی استفاده کنید

اگر قصد دارید خودتان نقشه بسازید

برای ساختن نقشه ی ماهواره ایی از سرور گوگل اینجا:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=816956&postcount=3
وبرای ساختن نقشه های googlemap که جدیدا برای ایران قرار گرفته اند اینجا برید
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=923305&postcount=2

ashkan38
03-06-2009, 10:27
با سلام بر همگی

اگر کسی روش استفاده برنامه img20zf بلد است به من راهنمایی کنه تا نقشه های اسمارت کام تبدیل به فرمت این برنامه کنم

با تشکر

doctorxxx
04-06-2009, 03:32
:ambulance: نقشه جنوب انگليس
http://www.megaupload.com/?d=049EQCES
:ambulance: نقشه شمال انگليس
http://www.megaupload.com/?d=SKYGNM6B

با تشكر فراوان
نقشه جزئي لندن يا uk رو به جزئيات خيابان نياز دارم
ممنون

saeidnobady
05-06-2009, 04:05
آقا روی i900 کانکت نمیشه
چه کار کنم ؟

ashkan38
06-06-2009, 12:17
با سلام

من خیلی تلاش کردم نقشه های دارم با برنامه OziExplore تبدیل کنم

ولی هرچه کردم نشد حالا اگه کسی می تونه کمک کنه بگه چون من نقشه خیلی خوبی از

تهران دارم که کالیبره شده اگه بتونم تبدیل کنم در سایت قرار می دهم

با تشکر

rezayarr
06-06-2009, 16:51
با سلام

من خیلی تلاش کردم نقشه های دارم با برنامه OziExplore تبدیل کنم

ولی هرچه کردم نشد حالا اگه کسی می تونه کمک کنه بگه چون من نقشه خیلی خوبی از

تهران دارم که کالیبره شده اگه بتونم تبدیل کنم در سایت قرار می دهم

با تشکر

سلام دوست عزیز
برای تبدیل فایهای تصویری باید ابتدا با نرم افزار Image to ozf فایل رو تبدیل به ozf2 کنی سپس با نرم افزار OziExplorer اون رو کالیبره کنی.
تصویر زیر برنامه اولیه مورد نیاز رو نشون میده که با کمی سرچ میتونید کرک شده اون رو براحتی پیدا کنید حجمی هم نداره حدود 850 کلیو.
باز اگه مشکلی بود خبر بدید یا اینکه فایلهای نقشتون رو جائی آپ کنید و به من خبر بدید تا بقیه کارها رو انجام بدم.
امیدوارم ه نقشه هاتون به روز باشه و ارزش این کارهارو داشته باشه. چون خیلی از نقشه ها از بن خراب هستند و هر چی تنظیم میکنی باز یه جای دیگه ایراد داره.

موفق باشید

http://i41.tinypic.com/2w1xhtd.jpg

rezayarr
06-06-2009, 17:09
ممنون
از پست زیر ببین نقشه جاده های ایران رو میشه کالیبره کرد(واسه این برنامه)
من نتونستم
مرسی
http://www.4shared.com/dir/3192587/11c69401/sharing.html

سلام
من اون نقشه رو قبلا دیدم و روش هم کار کردم.
حجم اولیه حدود 35MB با فرمت PNG و اصلاً قابلیت کالیبره شدن نداره ولی برای استفاده در کامپیوتر خانگی و دیدن راهها عالیه. وقتی که نقاط مختلف رو از گوشه کنار روی نقشه کالیبره میکنی خطائی که میده بیشتر از 50 کیلو متره.
در نقشه های راههای ایران فقط یک نقشه هست که بسیار دقیق تهیه شده و اصلاً انگار تمام این مسیر ها رو یکبار با جی پی اس رفتن و مسیر رو به شکل track ذخیره کردن. این نقشه خیلی ساده ولی بسیار دقیقه (جزئیات کمه). فکر کنم تو همین تایپ هم موجود باشه به اسم Iran Map

یه تیکه از تصویر این نقشه رو میزارم با به راحتی اون رو بشناسید.

http://i41.tinypic.com/t5gk6f.jpg

saeidnobady
07-06-2009, 01:15
وقتی کانکت بشه چطوریه؟اسکرین شات نیست نشون بدید ممنون

ashkan38
07-06-2009, 09:22
با سلام

با تشکر از دست عزیز از راهنماییکه کردید

من سوالی داشتم من نقشه های توی اسمارت کام وجود داره تیدیل به فایل jpg کردم
حالا می خواستم تبدیل به پسوند ozf2 بکنم کالیبره هم داره

لطف کنید در این زمینه توضیح بدید .

با تشکر

rezayarr
07-06-2009, 13:07
با سلام

با تشکر از دست عزیز از راهنماییکه کردید

من سوالی داشتم من نقشه های توی اسمارت کام وجود داره تیدیل به فایل jpg کردم
حالا می خواستم تبدیل به پسوند ozf2 بکنم کالیبره هم داره

لطف کنید در این زمینه توضیح بدید .

با تشکر

سلام
من این توضیح رو برای شما و کلیه دوستانی که ممکنه نقشه هائی از فرمت اسمارت کام رو داشته باشند عرض میکنم.

لطفاً گام به گام پیش برید تا ایرای پیش نیاد. در ضمن شما باید نرم افزار های مرتبط رو قبلاً رو سیستم نصب کرده باشید که همش تو همین سایت موجوده ولی من فرصت نکردم لینک مستقیم بدم.
سه تا نرم افزار مورد نیاز برای کامپیوتر خانگی:
1- OziExplorer
2- SmartCom OGF2 converter
3- Image To Ozf

اگر نقشه های اسمارت کام رو داشته باشید در این حالت شما مطمئناً برای هر شهر دو عدد فایل دارید ( من نام فایل فرضی Tehran رو میذاریم که راحتر کار کنیم)

الف: Tehran.map
ب: Tehran.ogf2

1- خوب ابتدا با برنامه SmartCom OGF2 converter فایل Tehran.ogf2 رو به یک فایل از نوع png و یا jpg تبدیل میکنم و یه فایل به نام Tehran.jpg بدست میاید.
2- حالا با برنامه Image To Ozf فایل Tehran.jpg رو به فایل Tehran.ozf2 تبدیل میکنیم. (برای اینکار بعد از انتخاب فایل و تیک زدن از دکمه مربوطه Process Image Files to OZF2 Files استفاده میکنیم)
3- حالا این فایل ساخته شده رو Tehran.ozf2 و Tehran.map که از قبل داشتیم رو تو یه پوشه دیگه کپی کنید تا راحتر کار رو دنبال کنیم که قاطی نشه
4- با برنامه OziExplorer که توی کامپیوتر نصبه و با استفاده از گزینه Load و Load Map File این فایل رو باز میکنیم Tehran.map در این حالت ممکنه با اخطار روبرو بشید با استفاده از دگمه Browse فایل Tehran.ozf2 رو انتخاب کنید.
5- همانطور که مشاهد کردید نقشه باز شد. حالا با رفتن به قسمت منوی نرم افزار از گزینه File و سپس Check Calibration of Map به قسمتی که برای کالیبره کردن استفاده میشه انتقال پیدا میکنید.
6- در واقع نقشه الان کالیبره است ولی اونجا میتونید مجدداً کالیبره نقشتون رو چک کنید( البته با زدن بر روی Point 1 و الی آخر)
7- حالا اینجا کافیه یکبار دگمه Save رو بزنید و به همون اسم قبلی فایل که Tehran باشه ذخیره کنید (Over write یا Repalce کنید) . اینکار باعث میشه دفعات بعد اون اخطاری رو که در بند 4 اشاره شد رو دیگه نداشته باشید.
8- حالا به راحتی متونید این دو فایل رو به پوشه map در برنامه OziExplorer که روی پاکت پی سی نصبه کپی کنید و حالشو ببرید.

در ضمن سعی کنید از اسامی انگلیسی برای فایلهاتون استفاده کنید که مشکل پیش نیاد

باز اگه سوالی بود بفرمائید. نوشتن این مطالب خیلی وقتمو گرفت دگمه تشکر فراموش نشه یا جاش :103:

محمد759
08-06-2009, 07:54
دوستان 2تا سوال
port splitter آخرین ورژنش همین هست؟!
واینکه نقشه یزد رو کسی نداره؟
تو پست 1 که نبود@@!!

hpz2943
08-06-2009, 08:01
کسی نقشه 150 مگابایتی تهران رو برای این برنامه داره
آخه برای SmartCaom GPS که مشابه این برنامه هست وجود داره

ashkan38
08-06-2009, 10:00
سلام
من این توضیح رو برای شما و کلیه دوستانی که ممکنه نقشه هائی از فرمت اسمارت کام رو داشته باشند عرض میکنم.

لطفاً گام به گام پیش برید تا ایرای پیش نیاد. در ضمن شما باید نرم افزار های مرتبط رو قبلاً رو سیستم نصب کرده باشید که همش تو همین سایت موجوده ولی من فرصت نکردم لینک مستقیم بدم.
سه تا نرم افزار مورد نیاز برای کامپیوتر خانگی:
1- OziExplorer
2- SmartCom OGF2 converter
3- Image To Ozf

اگر نقشه های اسمارت کام رو داشته باشید در این حالت شما مطمئناً برای هر شهر دو عدد فایل دارید ( من نام فایل فرضی Tehran رو میذاریم که راحتر کار کنیم)

الف: Tehran.map
ب: Tehran.ogf2

1- خوب ابتدا با برنامه SmartCom OGF2 converter فایل Tehran.ogf2 رو به یک فایل از نوع png و یا jpg تبدیل میکنم و یه فایل به نام Tehran.jpg بدست میاید.
2- حالا با برنامه Image To Ozf فایل Tehran.jpg رو به فایل Tehran.ozf2 تبدیل میکنیم. (برای اینکار بعد از انتخاب فایل و تیک زدن از دکمه مربوطه Process Image Files to OZF2 Files استفاده میکنیم)
3- حالا این فایل ساخته شده رو Tehran.ozf2 و Tehran.map که از قبل داشتیم رو تو یه پوشه دیگه کپی کنید تا راحتر کار رو دنبال کنیم که قاطی نشه
4- با برنامه OziExplorer که توی کامپیوتر نصبه و با استفاده از گزینه Load و Load Map File این فایل رو باز میکنیم Tehran.map در این حالت ممکنه با اخطار روبرو بشید با استفاده از دگمه Browse فایل Tehran.ozf2 رو انتخاب کنید.
5- همانطور که مشاهد کردید نقشه باز شد. حالا با رفتن به قسمت منوی نرم افزار از گزینه File و سپس Check Calibration of Map به قسمتی که برای کالیبره کردن استفاده میشه انتقال پیدا میکنید.
6- در واقع نقشه الان کالیبره است ولی اونجا میتونید مجدداً کالیبره نقشتون رو چک کنید( البته با زدن بر روی Point 1 و الی آخر)
7- حالا اینجا کافیه یکبار دگمه Save رو بزنید و به همون اسم قبلی فایل که Tehran باشه ذخیره کنید (Over write یا Repalce کنید) . اینکار باعث میشه دفعات بعد اون اخطاری رو که در بند 4 اشاره شد رو دیگه نداشته باشید.
8- حالا به راحتی متونید این دو فایل رو به پوشه map در برنامه OziExplorer که روی پاکت پی سی نصبه کپی کنید و حالشو ببرید.

در ضمن سعی کنید از اسامی انگلیسی برای فایلهاتون استفاده کنید که مشکل پیش نیاد

باز اگه سوالی بود بفرمائید. نوشتن این مطالب خیلی وقتمو گرفت دگمه تشکر فراموش نشه یا جاش :103:

با سلام

دوست عزیز اول یک تشکر به شما بابت راهنمایی که کردید بدهکارم

دوم من مشکلم توی برنامه img20zf هست الان من نقشه ها به صورت jpg درآوردم

ولی توی برنامه img20zf اصلا تبدیل نمی شه اگر لطف کنید در رابطه با این برنامه و روش کارش

توضیح بدید تشکر می کنم

demon_da
08-06-2009, 13:33
با این برنامه چرا نمیشه نقشه رو با دست درگ کرد و تکون داد؟ مثل gps tuner و garmin؟
اینجوری خیلی سخته کار کردن باهاش. قسمتی نیست که بشه این قابیت رو براش فعال کرد؟ نقشه هم زیاد می چرخه، نمیشه rotate ش رو غیرفعال کرد؟

demon_da
08-06-2009, 14:25
سلام
بنا به درخواست دوست عزیزمون نقشه تهران استخراج شده از نقشه گوگل با سطح ارتفاع 775 که برای برنامه oziexplorer کالیبره شده رو تقدیم دوستان میکنم.
این نقشه تقریباً تمام نقاط اصلی تهران رو شامل میشه که میتونید از اینجا دانلود کنید (http://rapidshare.com/files/239208336/tehr775.rar.html).

password: Rezayar
این تیکه از نقشه رو هم برای اونهائی که قبل از دانلود میخوان نقشه رو ببین قرار میدم.

موفق باشید
دگمه تشکر فراموش نشه

http://i40.tinypic.com/2dtyiw9.jpg
رضا جان نقشه آپلود شدتون از دسترس خارج شده چون توی یک اکانت رایگان کالکتر آپلود نشده و 10 بار بیشتر دانلود شده. اگه دوباره توی اکانت های رایگان رپید آپلود کنی که همیشه پایدار باشه ممنون میشم.

navid.j
09-06-2009, 06:41
با سلام به دوست عزیز
من هر 2 فایل را دانلود کردم و وقطی ورژن 2.19 را استرکت کردم 3فایل که فایل اصلی یه فایل cab هست که وقطی همه فایلها روی گوشیه N95 ریختم و خواستم باز کنم اصلا فایل را نمیشناسه و باز نمیکنه و ورژن 2.25 هم که یک فایل exe هست که اونم موبایلم باز نمیکنه یعنی در اصل هیچ فایل اجرایی برای موبایل نداره.
خواهش میکنم منا راهنمایی و مشکلما حل کنید.گیجم کرده حسابی
ممنون میشم اگه زود جوابما بدین

rezayarr
09-06-2009, 11:20
با سلام

دوست عزیز اول یک تشکر به شما بابت راهنمایی که کردید بدهکارم

دوم من مشکلم توی برنامه img20zf هست الان من نقشه ها به صورت jpg درآوردم

ولی توی برنامه img20zf اصلا تبدیل نمی شه اگر لطف کنید در رابطه با این برنامه و روش کارش

توضیح بدید تشکر می کنم

با سلام و تشکر از الطاف شما.

لطفاً به پست 344 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=940050&postcount=344)مراجعه بفرمائید که تصویر هم قرار داده شده. همانگونه که اطلاع دارید اینگونه برنامه ها ممکن نیاز به don net frame حداقل ورژن 2 داشته باشه که رو سیستم باید نصب باشه.

دقیقاً نمیدونم مشکل شما چیه:13:. چون شما به راحتی میتونید فایل رو با کلیک بر روی علامت پوشه که در مقابل Source Image Folder هست مسیر فایل رو مشخص کنید و با کلیک بر روی تنها فلش خمیده زرد کاری کنید که فایل شما در box دیده بشه. سپس فایل مورد نظر رو تیک بزنید و بعد دگمه Process Image Files to OZF2 Files کلیک کنید. بسته به حجم فایل قدری زمان میبره و در صورتی که محل ذخیره رو تغییر نداده باشید در همون پوشه فایلی به نام مشابه و با پسوند ozf2 ساخته میشه که بعدا قابل باز شدن با برنامه OziExplorer هستش. تنظیمات خاصی هم نداره به تصویر پست 344 نگاه کنید.

باز اگه مشکلی بود بفرمائید و یا اینکه فایل رو جائی آپ کنید تا من تبدیل شدش رو در اختیارتون قرار بدم.

موفق باشید

rezayarr
09-06-2009, 11:25
با سلام به دوست عزیز
من هر 2 فایل را دانلود کردم و وقطی ورژن 2.19 را استرکت کردم 3فایل که فایل اصلی یه فایل cab هست که وقطی همه فایلها روی گوشیه n95 ریختم و خواستم باز کنم اصلا فایل را نمیشناسه و باز نمیکنه و ورژن 2.25 هم که یک فایل exe هست که اونم موبایلم باز نمیکنه یعنی در اصل هیچ فایل اجرایی برای موبایل نداره.
خواهش میکنم منا راهنمایی و مشکلما حل کنید.گیجم کرده حسابی
ممنون میشم اگه زود جوابما بدین

دوست عزیز با سلام

اگه من اشتباه نکنم گوشی شما باید سیستم عامل سيمبين سری ۶۰ ویرایش سوم
داشته باشه در حالیکه این برنامه برای ویندوز موبایل طراحی شده.

بیشتر چک کنید و نرم افزار مناسب با گوشی خودتون رو پیدا کنید.
فکر کنم شما میتونید از Smartcom استفاده کنید

موفق باشید

rezayarr
09-06-2009, 11:59
با این برنامه چرا نمیشه نقشه رو با دست درگ کرد و تکون داد؟ مثل gps tuner و garmin؟
اینجوری خیلی سخته کار کردن باهاش. قسمتی نیست که بشه این قابیت رو براش فعال کرد؟ نقشه هم زیاد می چرخه، نمیشه rotate ش رو غیرفعال کرد؟

با سلام خدمت شما

باید عرض کنم که من مشکل درگ کردن ندارم و به راحتی درگ میشه البته در حالت off
سوال دوم شما باید عرض کنم اگه از ورژن 2.25 استفاده میکنید و میخواهید نقشه نچرخه به ترتیب زیر کلیک کنید
1- View
2- Map display
3-تیک Course Up رو بردارید

موفق باشید

rezayarr
09-06-2009, 12:43
رضا جان نقشه آپلود شدتون از دسترس خارج شده چون توی یک اکانت رایگان کالکتر آپلود نشده و 10 بار بیشتر دانلود شده. اگه دوباره توی اکانت های رایگان رپید آپلود کنی که همیشه پایدار باشه ممنون میشم.

سلام

لطفاً از این لینک (http://www.4shared.com/dir/10812734/1ee9f206/Maps.html)که صفحه من در 4Share هست بگیرید.
http://www.4shared.com/dir/10812734/1ee9f206/Maps.html
اگه مشکلی داشت بی زحمت خبر بدید.

راستی موفق شدم به همین پست هم ضمیمه کنم.
در ضمن پسورد هم نداره.

موفق باشید

demon_da
09-06-2009, 13:53
با سلام خدمت شما

باید عرض کنم که من مشکل درگ کردن ندارم و به راحتی درگ میشه البته در حالت off
سوال دوم شما باید عرض کنم اگه از ورژن 2.25 استفاده میکنید و میخواهید نقشه نچرخه به ترتیب زیر کلیک کنید
1- View
2- Map display
3-تیک Course Up رو بردارید

موفق باشید
با تشکر، در مورد درگ کردن، برنامه رو یه بار حذف کردم و دوباره نصبش کردم با نهایت تعجب درست شد! نمیدونم شاید تنظیماتش رو دستکاری کرده بودم! ولی قبلش کلی تنظیمات رو گشتم و همچین گزینه ای پیدا نکردم که ناچار شدم از اول نصبش کنم!
بابت نقشه هم ممنون ولی خواهشی داشتم، میتونی فایل jpg نقشه رو هم آپلود کنی که توی GPS Tuner هم قابل استفاده باشه؟ خیلی وابسته ام به این!!!
یه دنیا ممنون

rezayarr
09-06-2009, 16:45
با تشکر، در مورد درگ کردن، برنامه رو یه بار حذف کردم و دوباره نصبش کردم با نهایت تعجب درست شد! نمیدونم شاید تنظیماتش رو دستکاری کرده بودم! ولی قبلش کلی تنظیمات رو گشتم و همچین گزینه ای پیدا نکردم که ناچار شدم از اول نصبش کنم!
بابت نقشه هم ممنون ولی خواهشی داشتم، میتونی فایل jpg نقشه رو هم آپلود کنی که توی GPS Tuner هم قابل استفاده باشه؟ خیلی وابسته ام به این!!!
یه دنیا ممنون

با سلام و تشکر از لطف شما

همونطور که خواسته بودید این نقشه رو برای استفاده در GPS Tuner و کاملاً کالیبره شده همین جا آپلود میکنم که در اختیار دوستان باشه.
نه تنها فایل jpg بلکه فایل کالیبره هم ضمیمه است. خدائی این کالیبره رو هیچ جا نمیتونید گیر بیارید چون حدوداً 85 نقطه کالیبره شده و خطای اون در حد یک متر هم نیست.

لطفاً فاتحه برای پدر بنده فراموش نشه.
موفق باشید

demon_da
09-06-2009, 19:12
با سلام و تشکر از لطف شما

همونطور که خواسته بودید این نقشه رو برای استفاده در gps tuner و کاملاً کالیبره شده همین جا آپلود میکنم که در اختیار دوستان باشه.
نه تنها فایل jpg بلکه فایل کالیبره هم ضمیمه است. خدائی این کالیبره رو هیچ جا نمیتونید گیر بیارید چون حدوداً 85 نقطه کالیبره شده و خطای اون در حد یک متر هم نیست.

لطفاً فاتحه برای پدر بنده فراموش نشه.
موفق باشید
با تشکر فراوان، امیدوارم دوستان دیگه هم قدردان زحمت های بی دریغ شما باشن.
روح اون مرحوم هم شاد باشه ایشالا.

موفق باشی

ashkan38
10-06-2009, 13:46
با سلام و تشکر از الطاف شما.

لطفاً به پست 344 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=940050&postcount=344)مراجعه بفرمائید که تصویر هم قرار داده شده. همانگونه که اطلاع دارید اینگونه برنامه ها ممکن نیاز به don net frame حداقل ورژن 2 داشته باشه که رو سیستم باید نصب باشه.

دقیقاً نمیدونم مشکل شما چیه:13:. چون شما به راحتی میتونید فایل رو با کلیک بر روی علامت پوشه که در مقابل Source Image Folder هست مسیر فایل رو مشخص کنید و با کلیک بر روی تنها فلش خمیده زرد کاری کنید که فایل شما در box دیده بشه. سپس فایل مورد نظر رو تیک بزنید و بعد دگمه Process Image Files to OZF2 Files کلیک کنید. بسته به حجم فایل قدری زمان میبره و در صورتی که محل ذخیره رو تغییر نداده باشید در همون پوشه فایلی به نام مشابه و با پسوند ozf2 ساخته میشه که بعدا قابل باز شدن با برنامه OziExplorer هستش. تنظیمات خاصی هم نداره به تصویر پست 344 نگاه کنید.

باز اگه مشکلی بود بفرمائید و یا اینکه فایل رو جائی آپ کنید تا من تبدیل شدش رو در اختیارتون قرار بدم.

موفق باشید

با سلام و تشکر از کمک شما

من با کمک شما مشکلم حل شد دلیلش هم این بود که من ورژن 3 رو استفاده می کردم
ولی وقتی با ورژن 2 عوض کردم درست شد (image file ozf2) عرض می کنم نمی دونم چرا
ورژن جدید مشکل داشت

در هر صور ت تشکر می کنم

فقط موضوع بود خدمتان بگم این است من تمام نقشه های که داشتم کانورت شد به غیر
از نقشه تهران 7 که با حجم 150 مگابایت که در این سایت هم موجود می باشد
اگر شما این نقشه کانورت کردید تا حالا بگید که چجور ی امکان کانورت می باشد

با تشکر

rezayarr
11-06-2009, 12:30
با سلام و تشکر از کمک شما

من با کمک شما مشکلم حل شد دلیلش هم این بود که من ورژن 3 رو استفاده می کردم
ولی وقتی با ورژن 2 عوض کردم درست شد (image file ozf2) عرض می کنم نمی دونم چرا
ورژن جدید مشکل داشت

در هر صور ت تشکر می کنم

فقط موضوع بود خدمتان بگم این است من تمام نقشه های که داشتم کانورت شد به غیر
از نقشه تهران 7 که با حجم 150 مگابایت که در این سایت هم موجود می باشد
اگر شما این نقشه کانورت کردید تا حالا بگید که چجور ی امکان کانورت می باشد

با تشکر
با سلام
خوشحالم که مشکل شما حل شد.

اما در رابطه با اون نقشه اجازه بدید که مطالبی رو اعلام کنم.
اگه شما از نقشه تهران7 و با کمک از نرم افزار SmartCom OGF2 converter خروجی jpg گرفته باشی فایل شما نباید بیشتر از 53 مگ شده باشه.

در ضمن توصیه منهم اینه که شما به کمک برنامه فتوشاپ این نقشه رو به سه قسمت جنوب، شرق و غرب تهران تقسیم کنی که بهترین شکل ممکنه. البته اجازه بده قدری overlap بشه. به این شکل فایلهای شما کوچکتر شده و کار بر روی اون به راحتی بیشتری انجام خواهد شد. و حتی میتونید قسمتهای اضافی باقی مونده در بخش جنوبی رو نیز حذف کنید.

اینکار حسن دیگه هم خواهد داشت چرا که حالا شما 3 تا فایل دارید و میتونید برای هر کدوم 9 نقطه کالیبره تعریف کنید که 100 البته دقت نقشه رو تا حد بسیاری زیادی بالا خواهد برد. در ضمن اگه تنظیمات نرم افزار GPS درست باشه نقشه های مربوط به هر منطقه در مواقع لازم بشکل اتوماتیک لود میشه و شما نیازی نخواهید داشت که دستی اینکار رو انجام بدید.

حالا بیام سر اصل مطلب با این حال شما باز ممکنه در convert کردن دچار مشکل بشید (آخه تمام این راهها رو چند بار من رفتم) سعی کنید در فتوشاپ فایلها رو با فرمتهای مختلف ذخیره کنید. مثلا jpg یا png ولی ممکنه باز به مشکل بر بخورید. در ضمن به خاطر داشته باشید ممکنه در نگاه اول ببیند که فایل jpg شما کم حجمتر از مثلا png شده، ولی بعد از تبدیل به فرمت ozf2 تغییر زیادی نخواهید دید.

اگه بازم نشد اینبار با فرمت tiff ذخیره کنید ممکنه حجم فایل ذخیره شده البته با همون تقسیماتی که گفتم (3تا بخش ) هر کدوم بیشتر از 300 مگ بشه ولی بعد از تبدیل همون حدودهای 10 مگ میشه. ولی میشه. شک نکن.

من خودم بهتر از اون نقشه رو با کیفیت بسیار بالاتر و از طریق screen capture و با بالاترین زوم ممکن از روی سی دی کتاب اول گرفتم ولی یه کم به مشکل پروندن هارد خوردم که توضیحات بیشتر رو در این پست (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=944071&postcount=166)میتونید بخونید.

بعدها اگه وقت پیدا کردم سعی میکنم در این انجمن قرار بدم که همه بتونن استفاده کنن.

موفق و پیروز باشید.

alireza_sk
14-06-2009, 14:50
سلام
با تشكر از همه اساتيد محترم ، من با راهنمايي هاي شما تونستم نقشه گوگل بانكوك را در اين برنامه استفاده كنم فقط مقدار خيلي كمي خطا داره براي رفع اين مشكل آيا راه حلي هست ؟
ممنون

Taily
14-06-2009, 19:04
سلام
من نقشه ی گنبد رو به صورت autocad دارم چون این نقشه ای که گذاشتین خیلی قدیمیمه

حجمش هم 75mb هست من که نمیتونم کاليبره کنم اگه بتونین زحمتش رو بکشین من upload کنم .؟

rezayarr
15-06-2009, 09:54
سلام
من نقشه ی گنبد رو به صورت autocad دارم چون این نقشه ای که گذاشتین خیلی قدیمیمه

حجمش هم 75mb هست من که نمیتونم کاليبره کنم اگه بتونین زحمتش رو بکشین من upload کنم .؟

سلام
آیا این امکان رو دارید که خروجی jpg و یا یه فرمت دیگه بگیرید که کم حجم تر بشه.
ولی اندازه تصویر زیاد کوچیک نشه که فایده ای نداره. مثلا عرض نقشه کمتر از 5000 pixel نشه.

در همین سایت هم میتونید آپلود کنید و من هم در اولین فرصت سعی میکنم که کالیبرش کنم.

موفق باشید.

rezayarr
15-06-2009, 09:59
سلام
با تشكر از همه اساتيد محترم ، من با راهنمايي هاي شما تونستم نقشه گوگل بانكوك را در اين برنامه استفاده كنم فقط مقدار خيلي كمي خطا داره براي رفع اين مشكل آيا راه حلي هست ؟
ممنون

سلام
آیا این امکان رو دارید که مختصات نقشه رو بدید.
مثلاً طول و عرض جغرافیائی سمت چپ بالای نقشه و طول و عرض سمت راست پائین نقشه رو بدید.
شاید من بتونم با کالیبره کاملا دقیق این نقشه رو در اختیار شما و دیگر دوستان قرار بدم.

موفق باشید

hpz2943
15-06-2009, 18:42
کسی نقشه 150 مگابایتی تهران رو برای این برنامه داره
آخه برای SmartCaom GPS که مشابه این برنامه هست وجود داره

کسی نیست جواب بده ؟

hpz2943
16-06-2009, 14:50
اینم لینک نقشه 150 مگابایتی تهران برای SmartCom Gps
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=61805
حالا نمیشه تبدیل کرد ؟

keivanreza
17-06-2009, 10:15
من دنبال نقشه آلمان به خصوص مونیخ برای OziEx می گردم.
کسی می تونه راهنمایی کنه .
ممنون.

wild_dragon
17-06-2009, 19:01
سلام
واسه استفاده از برنامه نیاز به اتصال به اینترنت هم هست ؟
گوشی من وصل نمیشه !!!

alireza_sk
18-06-2009, 12:46
سلام
آیا این امکان رو دارید که مختصات نقشه رو بدید.
مثلاً طول و عرض جغرافیائی سمت چپ بالای نقشه و طول و عرض سمت راست پائین نقشه رو بدید.
شاید من بتونم با کالیبره کاملا دقیق این نقشه رو در اختیار شما و دیگر دوستان قرار بدم.

موفق باشید

سلام
اين مختصات هست
چپ بالا 13.809988 و 100.464945
راست پايين 13.692128 و 100.692128

ممنون از توجهتون ، اگر لطف كنيد به بنده هم ياد بديد ممنون ميشم

rezayarr
20-06-2009, 16:17
سلام
اين مختصات هست
چپ بالا 13.809988 و 100.464945
راست پايين 13.692128 و 100.692128

ممنون از توجهتون ، اگر لطف كنيد به بنده هم ياد بديد ممنون ميشم

با سلام

به ضمیمه همین نامه نقشه بانکوک جهت استفاده در oziExplorer با همان مختصاتی که اعلام کرده بودید ارسال میشه.
امید که مورد توجه و استفاده دوستان عزیز قرار بگیره.

این نقشه از لحاظ دقت کالیبره یکی از بهترین‌ها به شمار میره و بیشتر از 30 نقطه کالیبره شده داره.
لطفاً بعد از استفاده نظرات خودتون رو اعلام کنید.

یه تیکه از نقشه رو هم برای دوستانی که قصد دارن قبل از دانلود اندازه اون رو ببینن قرار دادم.

جهت یادگیری هم بهتره به پست شماره 339 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=935242&postcount=339) در همین تاپیک مراجعه کنید.

موفق باشید.

alireza_sk
22-06-2009, 02:30
با سلام

به ضمیمه همین نامه نقشه بانکوک جهت استفاده در oziexplorer با همان مختصاتی که اعلام کرده بودید ارسال میشه.
امید که مورد توجه و استفاده دوستان عزیز قرار بگیره.

این نقشه از لحاظ دقت کالیبره یکی از بهترین‌ها به شمار میره و بیشتر از 30 نقطه کالیبره شده داره.
لطفاً بعد از استفاده نظرات خودتون رو اعلام کنید.

یه تیکه از نقشه رو هم برای دوستانی که قصد دارن قبل از دانلود اندازه اون رو ببینن قرار دادم.

جهت یادگیری هم بهتره به پست شماره 339 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=935242&postcount=339) در همین تاپیک مراجعه کنید.

موفق باشید.

سلام و بسيار ممنون، به محض بازگشت به بانكوك امتحان ميكنم
اون پست را من قبلا ديدم و با استفاده از همون تونستم انجام بدم فقط اين روش كاليبره كه خودتون هم گفتيد بيش از 30 نقطه كاليبره داره را در كجاي اين نرم افزار ها بايد مشخص كرد ؟

mf2fx
22-06-2009, 03:05
سلام
واسه استفاده از برنامه نیاز به اتصال به اینترنت هم هست ؟
گوشی من وصل نمیشه !!!

سلام علیکم
نه خیر دوست عزیز برنامه OZI Explorer هیچ نیازی به اتصال به اینترنت نداره و تنها منبع آن GPS میباشد که طبق پروفایلت اگه گوشیتون OMNIA است باید بگم میتونید از برنامه استفاده کنید.

Taily
22-06-2009, 23:48
سلام من به مشکل جدید پیدا کردم که حتی با هارد ریست گوشی هم حل نشد.من همون اول که این نرم افزار رو نصب کردم کار میکنه اما بعد از این که گوشی رو ریست میکنم اصلا هیچ ماهواره ای پیدا نمیکنه من حتی 1 ساعت هم بیرون نشستم؟ضمنا من قبلا این برنامه ر نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشت شاید هم در نصب کردن این برنامه اشتباهاتی مرتکب میشم؟!!

okno
23-06-2009, 00:11
سلام من ای 900 دارم چجوری نصب میشه البته توی صفحه اول خوندم ولی خیلی ازش چیزی نفهمیدم اگر کسی ای 900 داره ما هم راهنمایی کنه

mohajer_10
23-06-2009, 10:27
سلام من ای 900 دارم چجوری نصب میشه البته توی صفحه اول خوندم ولی خیلی ازش چیزی نفهمیدم اگر کسی ای 900 داره ما هم راهنمایی کنه

همون تاپیک اول کامل توضیح داده فایل cab را داخل گوشیت کپی کن بعد روش کلیک کن شروع به نصب میکنه و مسیر نصب ازت میخواد داخل مموری گوشی یا کارت حافظه فرق نمی کنه بعد که نصب شد دو تا ایکون داخل قسمت پروگرام گوشی میاد یکی مربوط به رجیستره که اول اون را اجرا کن بعد ببندش حالا برنامه اصلی را باز کن بعد هم نقشه را می توانی داخل فولدر مپ در مسیر نصب برنامه کپی کنی

prismatic
23-06-2009, 17:51
با سلام خدمت دوستان...
من مطابق دستورالعمل پست اول تمامي مراحل را بدرستي طي كردم. در گوشي من كه سامسونگ I900 است متاسفانه برنامه نمي‌تواند ماهواره راشناسايي كند و پيغام No Data Recieved from the GPS داده مي‌شود. در صفحه GPS به صورت قرمز و On است. لطفاً تنظيمات GPS در اين نرم افزار را براي رويت در خود صفحه گوشي ارائه فرمائيد. همانطور كه مي‌دانيد گزينه NMEA براي وضعيتي است كه از GPS خارجي استفاده كنيم. لطفاً راهنمايي فرمائيد.
با تشكر.

maziar572000
24-06-2009, 08:28
سلام یکی از دوستان زحمت بکشه فایلهای صوتی را با کیفیت و با یک صدای خوب و رسا فارسی کنه البته اگر صدای خانم باشه فکر کنم قشنگتر میشه

prismatic
24-06-2009, 13:52
با سلام خدمت دوستان...
من مطابق دستورالعمل پست اول تمامي مراحل را بدرستي طي كردم. در گوشي من كه سامسونگ I900 است متاسفانه برنامه نمي‌تواند ماهواره راشناسايي كند و پيغام No Data Recieved from the GPS داده مي‌شود. در صفحه GPS به صورت قرمز و On است. لطفاً تنظيمات GPS در اين نرم افزار را براي رويت در خود صفحه گوشي ارائه فرمائيد. همانطور كه مي‌دانيد گزينه NMEA براي وضعيتي است كه از GPS خارجي استفاده كنيم. لطفاً راهنمايي فرمائيد.
با تشكر.

با سلام؛
از اينكه به برخي از سوالات پاسخ داده نمي‌شود كمال تشكر را دارم...!!!
با احترام.:merci:

rezayarr
05-07-2009, 11:50
سلام و بسيار ممنون، به محض بازگشت به بانكوك امتحان ميكنم
اون پست را من قبلا ديدم و با استفاده از همون تونستم انجام بدم فقط اين روش كاليبره كه خودتون هم گفتيد بيش از 30 نقطه كاليبره داره را در كجاي اين نرم افزار ها بايد مشخص كرد ؟

سلام

در اولین فرصت که بتونم سعی میکنم روش کار رو توضیح بدم.

دوستان دیگه هم اگه زودتر زحمت کشیدند که ممنون میشم.

موفق باشید.

MOHAMMED
05-07-2009, 20:14
سلام دوستان

کسی نقشه گوگلی (نقشه معمولی نه ماهواره ای) شهر قم رو زحمتش رو میشکه برای این برنامه ؟

با تشکر

m.mokhles
07-07-2009, 03:46
ببخشید میشه نحوه رجیستر کردن را توضیح دهید مثل اینکه سریال نامبر میخواهد

Saeid.smxo
10-07-2009, 05:52
سلام دوستان
اين برنامه قابليت مكان يابي نداره؟
يعني آدرس جايي رو بدي برات مسيريابي كنه.قابليت route

naginajafi
10-07-2009, 10:34
كسی نقشه كاشان را داره

rezayarr
12-07-2009, 12:14
سلام دوستان
اين برنامه قابليت مكان يابي نداره؟
يعني آدرس جايي رو بدي برات مسيريابي كنه.قابليت route

با سلام

دوست عزیز این برنامه این قابلیت رو نداره.
شما میتونید از گارمین استفاده کنید. تازه اونهم دقتش زیاد نیست.

موفق باشید

rezayarr
12-07-2009, 12:58
سلام دوستان

کسی نقشه گوگلی (نقشه معمولی نه ماهواره ای) شهر قم رو زحمتش رو میشکه برای این برنامه ؟

با تشکر

با سلام

نقشه‌ای رو که خواسته بودید تهیه کردم و جهت استفاده عزیزان در همین جا قرار میدم.
تهیه شده با gMapMaker و مختصات ( 34.67 50.83 و 34.60 5092) با زوم 15درجه.
کاملاً کالیبره و دقت بسیار بالا. امید که مورد قبول دوستان قرار بگیره.
نمونه نقشه رو برای دوستانی هم که قبل از دانلود میخوان اونو ببینن قرار میدم.

موفق باشید

ashkan38
15-07-2009, 08:54
کسی می تونه زحمت بکشه ونقشه 150 مگی تهران با پسوند JPEGیا gif
بزه تا دانلود کنیم من این نقشه دارم با پسوند برنامه اسمارت ولی کانورت نمی شه
لطفا اگه کسی داره بگه

با تشکر

meyteeee
15-07-2009, 16:13
سلام خسته نباشید لطف کنید نقشه گوگلی جاده های ایران و اصفهان رو برای این برنامه بذارید مرسی

mehdi.xterra
16-07-2009, 11:06
salam agha man nemitoonam in file ro download konam ba inke ba name karbari vared misham aama bazam vase download name karbari mikhad harchi ham vared mikonam nemishe

Taily
16-07-2009, 11:34
salam agha man nemitoonam in file ro download konam ba inke ba name karbari vared misham aama bazam vase download name karbari mikhad harchi ham vared mikonam nemishe

درسته.این هم همون فایل ها

meyteeee
16-07-2009, 12:52
کسی نمیخواد جواب درخواست ما رو بده ؟؟؟؟

okno
16-07-2009, 17:43
من دانلود کردم ولی جواب نداد و ریجستری میخواد کسی که نصب کرده کمک کنه

Taily
16-07-2009, 17:54
من دانلود کردم ولی جواب نداد و ریجستری میخواد کسی که نصب کرده کمک کنه
قبل از اینکه فایل exe رو کپی کنی و برنامه رو اجرا کنی,بالای برنامه ozi explorer برنامه ozi register هست اول اینو اجرا کن و ok بزن/(مگه شما طبق آموزش پیش نمیرید؟؟؟)برای اولین بار هم اگه gps رو بیرون یا فضای آزاد تست کنی بنظرم بهتر میشه:023:

Mahyar.M&T
18-07-2009, 00:55
درود بر شما دوست خوب من
باید ببخشید که پست شما رو ندیدم، برای این کار فقط کافیه در برنامه مسیر زیر را دنبال کنید:
File \ Track log \ Clear Track Tail

با سپاس برای سوال بجای شما که احتمالا بدرد خیلی ها خواهد خورد...:003:

سلام
دوستان من هنوز مشکل خط قرمز مسیر رو تو نقشم دارم در ضمن مکان قرارگیرم رو هم درست و دقیق نشون نمیده لطفا راهنمایی بفرمایید
در ضمن این مسیری را هم که دوستمون گفتنو نتونستم پیدا کنم البته یه چیزایو فهمیدم ولی جواب نداد
ممنون.:merci:

alirakei
19-07-2009, 09:20
دوستان من نقشه ملبورن استرالیا رو با دقت خوب میخوام اگه راهنمایی بفرمایید از کجا و یا همینجا آپلود کنید ممنون میشم

Hamid@1386
19-07-2009, 09:55
کدریجسترمیخواد.درضمن محیط کارکردش خیلی ساده وقدیمیه.بنظرمن گارمین بهتره

meyteeee
19-07-2009, 12:40
مدیر این پست کیه کسی نمیخواد جواب ما رو بده:33: ای بابا :14:

okno
19-07-2009, 21:12
اقا چجوری باید نقشه جایی رو بیاریم

masoudk
20-07-2009, 10:27
نقشه با جزییات بالا برای تهران

سلام
من نقشه 52 مگابایتی تهران را که در http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=931971&postcount=22
توسط امین عزیز ارائه شده و انصافا نقشه با جزئیات زیادی هست را دانلود کردم. این نقشه برای گوشی های Symbian طراحی شده و بنده آن را برای استفاده در PPC ها و در برنامه OziEx تبدیل کرده ام.
از آنجایی که همه تاپیک ها را ندیده ام ، نمی دانم این نقشه برای OziEx قبلا ارائه شده است یا نه. اگر ارائه نشده و دوستان هم مایل باشند آن را تقدیم کنم.
موفق باشید

shahram_kh_iran
21-07-2009, 21:40
خب دوست عزیز شما که زحمت کشیدی این کار رو کردی برا ما هم میزاشتی

masoudk
21-07-2009, 22:17
خب دوست عزیز شما که زحمت کشیدی این کار رو کردی برا ما هم میزاشتی

چشم حتما...
فقط کمی به من فرصت بدهید چون فایل ها وقتی تبدیل شدند حجمشان به 120Mb رسیده وکمی طول می کشد تا آنها را upload کنم.
موفق باشید

saeed-21
22-07-2009, 10:49
عالی بود فرید جان روی امنیا توپ کار کرد . دست مریزاد .
منم امتحان کردم از توی خونه کنار پنجره هم وصل شد .
چطور میشه از کمپاس برنامه استفاده کرد ؟ وقتی گوشی رو تغییر جهت میدیم هیچ تغییری توی کمپاس اتفاق نمی افته . اصلا آموزش استفاده حرفه ای از این نرم افزار هست ؟ راستی نقشه ارومیه یه خورده تار بود . چطور می تونم خودم یه نقشه تهیه کنم و قرار بدم ؟ کالیره کردن نقشه یعنی تنظیم نقشه با مختصات شهر ؟
ممنون

masoudk
22-07-2009, 17:14
سلام به همگی
الوعده وفا

نقشه گوگلی تهران با جزییات بالا برای OZiEx

به هر شکلی بود فایل ها را Up کردم.
خدمت دوستان عزیز:001:
این نقشه به 9 قسمت تقسیم شده که در مجموع شما 18 پرونده دارید که همه آنها را در پوشه map بریزید

http://www.4shared.com/file/119733683/87e1b398/1_online.html
http://www.4shared.com/file/119733665/f0013b23/2_online.html
http://www.4shared.com/file/119733681/69efd2b4/3_online.html
http://www.4shared.com/file/119733678/97ab76df/4_online.html
http://www.4shared.com/file/119733664/87060bb5/5_online.html
http://www.4shared.com/file/119733663/19629e16/6_online.html
http://www.4shared.com/file/119733662/6e65ae80/7_online.html
http://www.4shared.com/file/119733661/f76cff3a/8_online.html
http://www.4shared.com/file/119733654/ac2b5876/9_online.html

سوالی بود در خدمتیم
موفق باشید

masoudk
23-07-2009, 08:38
سلام
خب ... دو تا هدیه دیگر هم بدهم.
فایل اول همان نرم افزار خوب OziEx هست با این تفاوت که ویرایش 2.31 هست که از ویرایش های معرفی شده در این تاپیک بالاتر هست.نرم افزار حاوی سریال بوده و بهتر است ویرایش های پایینتر را uninstall کرده و پس از reset این ویرایش را نصب کنید و سریال را وارد کنید برای من که به خوبی کار می کند.

فایل دومی همان نقشه 120Mb بالاست با این تفاوت که حجم آن به حدود 3MB رسیده و خیلی از آن ریزتر است البته جزییات کوچه ها مانند نسخه حجیم هست اما بسیار ریزتر و فقط اسامی خیابانهای مهم را دارد. من از این نقشه برای مکانیابی کلی استفاده می کنم و برای جزییات به نقشه حجیم می روم. لازم به ذکر است این نقشه را از جایی دانلود کرده ام که در حال حاضر منبع آن یادم نیست به هر حال از سازنده آن متشکریم.

http://www.4shared.com/file/119964717/3fb17046/OziExplorerCE_v231.html
http://www.4shared.com/file/119964727/149c2385/TEH775.html

موفق باشید

masoudk
25-07-2009, 18:41
سلام
کسانی که نقشه 120 مگابایتی تهران را دانلود نکرده اند اندکی صبر کنید.:027:
راستش دیدم این همه تلاش با استقبال چندانی مواجه نشد و احتمال دادم علت آن حجم بالای نقشه باشد.:7:
برای تهیه نقشه بالا اول آمدم فایل های ogf2 را که مربوط به سیستم عامل سیمبین بود به تصویر تبدیل کرده سپس آنها را به ozf2 تبدیل کردم .
در این تبدیلات کیفیت تصاویر پایین آمده و از طرفی حجم آن ها بالا رفته است.
در حال حاضر آمدم نقشه تهران را از منبع اصلی یعنی از google earth گرفتم و اکنون در حال تبدیل مستقیم آن ها به ozf2 هستم.
با این تبدیل مستقیم کیفیت نقشه بهتر شده و احتمالا حجم نقشه کمتر می شود.
پس تا پایان مراحل صبر کنید اگر خدا بخواهد تا فردا نقشه های جدید با کفیت بالاتر و حجم کمتر راتقدیم می کنم.:001:
یا علی

masoudk
26-07-2009, 20:50
سلام
کسانی که نقشه 120 مگابایتی تهران را دانلود نکرده اند اندکی صبر کنید.:027:
راستش دیدم این همه تلاش با استقبال چندانی مواجه نشد و احتمال دادم علت آن حجم بالای نقشه باشد.:7:
برای تهیه نقشه بالا اول آمدم فایل های ogf2 را که مربوط به سیستم عامل سیمبین بود به تصویر تبدیل کرده سپس آنها را به ozf2 تبدیل کردم .
در این تبدیلات کیفیت تصاویر پایین آمده و از طرفی حجم آن ها بالا رفته است.
در حال حاضر آمدم نقشه تهران را از منبع اصلی یعنی از google earth گرفتم و اکنون در حال تبدیل مستقیم آن ها به ozf2 هستم.
با این تبدیل مستقیم کیفیت نقشه بهتر شده و احتمالا حجم نقشه کمتر می شود.
پس تا پایان مراحل صبر کنید اگر خدا بخواهد تا فردا نقشه های جدید با کفیت بالاتر و حجم کمتر راتقدیم می کنم.:001:
یا علی

سلام

مژده

با دست پر آمدم ...
نقشه ای که تقدیم می گردد نقشه گوگلی تهران است که
- کلیه حومه تهران را شامل می شود بنابر این ناراحت حذف برخی از قسمت های حومه تهران که در برخی نقشه ها نیست نباشید.
- دیشب تا دیر وقت کار کردم و تمام فرمت های تصویری مختلف را ساخته و تبدل کردم و در گوشی تست کردم تا بهترین حالت را یافتم که هم کیفیت بالا باشد و هم حجم کم بشود.
- کیفیت تصویر خیلی خوب است (بهتر از نقشه ای که برای سیمبین ارائه شده) و حجم آن نسبت به نقشه قبلی 60% کاهش یافته است.
با تشکر از مهران عزیز و امین عزیز.
اگر مفید بود ما را دعا کنید
موفق باشید

http://www.4shared.com/file/120674265/4f149c13/1_online.html
http://www.4shared.com/file/120674263/a6773926/2_online.html
http://www.4shared.com/file/120674262/d17009b0/3_online.html
http://www.4shared.com/file/120674256/fd309e6a/4_online.html
http://www.4shared.com/file/120674244/a25ce07/5_online.html
http://www.4shared.com/file/120674241/7a4f3a88/6_online.html
http://www.4shared.com/file/120674234/456458c0/7_online.html
http://www.4shared.com/file/120674232/ac07fdf5/8_online.html
http://www.4shared.com/file/120674229/22ce153c/9_online.html

پ. ن : کارهای بعدی را فعلا نمی گم تا تعهد نشه هروقت آماده شد تقدیم می کنم:001:

CSE
27-07-2009, 01:43
سلام

مژده

با دست پر آمدم ...
- کلیه حومه تهران را شامل می شود بنابر این ناراحت حذف برخی از قسمت های حومه تهران که در برخی نقشه ها نیست نباشید.
- دیشب تا دیر وقت کار کردم و تمام فرمت های تصویری مختلف را ساخته و تبدل کردم و در گوشی تست کردم تا بهترین حالت را یافتم که هم کیفیت بالا باشد و هم حجم کم بشود.
- کیفیت تصویر خیلی خوب است (بهتر از نقشه ای که برای سیمبین ارائه شده) و حجم آن نسبت به نقشه قبلی 60% کاهش یافته است.
موفق باشید

با تشكر. دوست عزيز اين نقشه يك تيكه است يا چند تيكه؟ :39:

masoudk
27-07-2009, 05:48
با تشكر. دوست عزيز اين نقشه يك تيكه است يا چند تيكه؟ :39:

دوست عزیز
در این نقشه تهران به 9 قسمت مجزا تقسیم شده که هر کدام مانند یک نقشه مستقل عمل می کند. پس باز کردن 9 پرونده rar شما 18 پرونده خواهید داشت. اگر فقط یکی از 9 پرونده را در گوشی بریزید فقط یک نهم نقشه تهران را خواهید داشت.
یا علی

mehdixfattahi
27-07-2009, 17:57
بچه ها اين نسخه سيمبين نداره ؟!

masoudk
27-07-2009, 21:55
سلام
اگر می خواهید بزرگی نقشه تهران را قبل از دانلود بدانید تصویر زیر را ببینید.
نقشه سمت چپ نقشه تهران است که در پست اول همین تاپیک آمده و دایره کوچک در این نقشه وقتی به نقشه بزرگ برویم تبدیل به دایره بزرگ می شود.
موفق باشید

saman_rm
28-07-2009, 19:01
سلام

مژده

با دست پر آمدم ...
موفق باشید

با تشکر فراوان از پشتکار شما بسیار عالی میباشد لطفا در سرور رپیدشر هم اپ نمایید.

masoudk
29-07-2009, 18:04
با تشکر فراوان از پشتکار شما بسیار عالی میباشد لطفا در سرور رپیدشر هم اپ نمایید.

دوست عزیز
برای این که لینک ها بعد از مدتی غیر فعال نشوند در حساب شخصیم در 4share ذخیره کردم.
موفق باشید

Mahyar.M&T
29-07-2009, 18:32
سلام
دوستان من هنوز مشکل خط قرمز و حرکت نشانگری که منو نشون میده ولی من استادمو دارم
یعنی کسی با مشکل مواجه نشده؟جای دقیقو هم نشون نمیده هی حرکت میکنه بیدلیل.

shahab1364
30-07-2009, 10:52
:ambulance:
نقشه بسيار دقيق جاده های ايران (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211199&stc=1&d=1231767542)

نقشه شماره 2 ایران در 4 پارت: قسمت اول (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231733&d=1236951621) قسمت دوم (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231741&d=1236952915)قسمت سوم (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231744&d=1236955347) قسمت چهارم (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231750&d=1236956359)

نقشه دقيق و با جزئيات شهر تهران (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211204&stc=1&d=1231769634)

نقشه شهر قم (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211554&stc=1&d=1231855007)

نقشه شهر اصفهان (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211486&stc=1&d=1231855007)

نقشه شهر شيراز
نقشه شماره 2 شیراز (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211574&stc=1&d=1231855007)
نقشه کاملتر شهر شیراز3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228862&d=1236287408)

نقشه شهر ساری (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211524&stc=1&d=1231855007)

نقشه شهر مشهد (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211589&stc=1&d=1231855007)

نقشه شهر قزوين (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211766&d=1231879859)

نقشه شهر اروميه (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211772&d=1231886948)

نقشه شهر اراک (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=211770&d=1231884800)

نقشه جزيره قشم (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=212980&stc=1&d=1232299096)

نقشه شهر همدان (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=212987&stc=1&d=1232299096)

نقشه شهر بوشهر (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=212986&stc=1&d=1232299096)

نقشه شهر بندرعباس (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=212983&stc=1&d=1232299096)

نقشه جزیره کیش (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=212978&stc=1&d=1232299096)
نقشه دقيقتر و با کيفيت بهتر جزيره کيش2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228860&d=1236285562)

نقشه شهر رشت (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=213885&stc=1&d=1232501042)

نقشه خلاصه منطقه بندر انزلی (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228570&d=1236264342)

نقشه شهر سمنان (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228870&d=1236292204)

نقشه شهر بجنورد (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228937&d=1236326506)

نقشه شهر گنبد کاووس (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228973&d=1236333664)

نقشه شهر کرمان در سه پارت: قسمت1 (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=213334&d=1232325139) قسمت2 (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=213336&d=1232326754) قسمت3 (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=213337&d=1232327786)

نقشه شهر زاهدان در دو پارت: قسمت1 (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214117&d=1232554847) قسمت2 (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214118&d=1232555555)

نقشه شهر اهواز در چهار پارت: قسمت 1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214160&stc=1&d=1232626618) قسمت 2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214162&stc=1&d=1232626618) قسمت 3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214171&stc=1&d=1232626618) قسمت 4 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=214172&stc=1&d=1232626618)
نقشه شماره 2 اهواز در 4 پارت: قسمت1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231221&d=1236772907) قسمت2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231225&d=1236774720) قسمت3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231231&d=1236776179) قسمت4 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=231232&d=1236776231)

نقشه شهر کرج در پنج پارت: قسمت 1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218092&stc=1&d=1233652418) قسمت 2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218093&stc=1&d=1233652418) قسمت 3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218273&stc=1&d=1233652418) قسمت 4 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218275&stc=1&d=1233652418) قسمت 5 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218276&stc=1&d=1233652418)

نقشه شهر تبریز در هشت پارت: قسمت1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218298&d=1233648276) قسمت2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218300&d=1233649382) قسمت 3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218331&d=1233653578) قسمت4 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218343&d=1233655581) قسمت5 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218374&d=1233659628) قسمت6 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218391&d=1233660407) قسمت7 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218398&d=1233662552) قسمت8 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=218401&d=1233662997)

نقشه شهر کرمانشاه در پنج پارت: قسمت1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228946&d=1236327897) قسمت 2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228952&d=1236329326) قسمت 3 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228960&d=1236330861) قسمت 4 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228967&d=1236332205) قسمت 5 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228968&d=1236332341)

نقشه شهر زنجان در دوپارت: قسمت 1 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228597&d=1236265694) قسمت 2 (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=228610&d=1236266461)

نقشه شهر یزد بزودی

نقشه شهر اردبیل بزودی

و...

:atten: نرم افزار تبديل نقشه های کاليبره شده به فرمت برنامه oziexplorer :atten:

نحوه کاليبره کردن نقشه ها در اين برنامه هم بايد همانند ديگر نرم افزارها انجام داد، يعنی در ابتدا شما نقشه مورد نظر خود را که يک فايل عکس است در يکی از برنامه های کاليبره سازی کاليبره ميکنيد و يک "فايل مپ" بهمراه فايل عکس بدست می آوريد
اکنون دو فايل داريد: فايل مپ + فايل عکس نقشه، برنامه img2ozf (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=213195&d=1232272536)را اجرا ميکنيدو فايل مورد نظر خود را در اين برنامه وارد ميکنيد
اکنون بهتراست علامت چک گزينه make a copy of the map file را بزنيد تا اين گزينه فعال شود و سپس کليد process image file to ozf2 files را ميزنيد تا برنامه خروجی مورد نظر شمارا بسازد!
کارکه تمام شود شما دو فايل جديد داريد: Map + ozf2 که البته نام فايل مپ شما با فايل ozf2 متفاوت است، که فقط کافيه اسم فايل مپ را نيز به اسم فايل ديگر دربياوريد...
کار تمام است و فقط کافيه تا دوفايل نتيجه را به درون فولدر مپ برنامه کپی کنيد و از نقشه خود استفاده ببريد

سخنی با شما!
دوستان عزيز پس از ساخت و تست، نقشه های ساخت خود را در همين تاپيک اعلام کنند تا در صورت کاربردی بودن نقشه، ديگر عزيزان هم از نقشه های جديد شما استفاده کنند، همچنين مديران اين نقشه ها را به اين پست منتقل خواهند نمود. بدين صورت اين سايت و اين انجمن و اين تاپيک به مرور زمان به قويترين و بيشترين ارائه دهنده نقشه های موبايل (پاکت پی سی) تبديل خواهد شد و با گسترش کاربرد برنامه و تعداد نقشه ها در ايران ديگر ضعفی برای برنامه و نقشه ايرانی جی پی اس در پاکت پی سی ها نخواهد بود. به اميد ان روز...
فريد خليفی

سلام ایااین نقشه هااحتیاج به تبدیل داره یابایدمستیقم بریزمشون روگوشی

shahab1364
30-07-2009, 21:04
مدیران گدامی لطفا جواب منوبدید

demon_da
30-07-2009, 21:10
مدیران گدامی لطفا جواب منوبدید
اگه گوشیت PPC هست و برنامه OZIExplorer هم روش نصبه بدون هیچ تبدیلی باید بریزیشون ، ولی اگه گوشیت یه چیز دیگست و برنامت هم فرق میکنه باید تبدیل بشن که افت کیفیت خواهی داشت و بهتره بری نقشه مخصوص گوشی و برنامه خودت رو که صد در صد اگه "بگردی" پیدا میکنی.

BOROAMOO
31-07-2009, 14:05
دوست عزیز
در این نقشه تهران به 9 قسمت مجزا تقسیم شده که هر کدام مانند یک نقشه مستقل عمل می کند. پس باز کردن 9 پرونده rar شما 18 پرونده خواهید داشت. اگر فقط یکی از 9 پرونده را در گوشی بریزید فقط یک نهم نقشه تهران را خواهید داشت.
یا علی

یعنی هر تیکه که از نقشه رو بخوایم باید اونو لود کنیم؟!یا همشو با هم نشون میده؟
ممنون:003:

masoudk
31-07-2009, 23:12
یعنی هر تیکه که از نقشه رو بخوایم باید اونو لود کنیم؟!یا همشو با هم نشون میده؟
ممنون:003:

دوست عزیز
اگر همه 9 تکه نقشه را روی گوشی بریزید با توجه به این که کجای تهران قرار دارید خود نرم افزار نقشه مناسب را بارگیری می کند و نیازی به تغییر نقشه به طور دستی نمی باشد. اگر فقط یکی را بریزید هر وقت در همان منطقه باشید نقشه مورد نظر بارگیری می شود. هر چند که مثل سایر نقشه ها در حالت غیر متصل به ماهواره می توانید هر نقشه ای را بخواهید فراخوانی کنید.
موفق باشید

miroalex
01-08-2009, 18:17
سلام خدمت دوستان!

آقا من رو سونی اریکسون جی 705 یه نقشه دیدم از تهران ماله نرم افزار treckbuddy خیلی جزئیاتش خوب بود (نسبت به نقشه ای که در پست شماره 2 این تاپیک اومده) راهی هست که از این نقشه استفاده کرد؟

arazshirzad
03-08-2009, 17:42
آقا فریدان لاین ، دمتون گرم . واقعاً حال دادی . من رو اکسپریا زدم ،، کاملاً خوب و بدون نقص . مرسی . (~~)

ninja hunter
05-08-2009, 16:35
سلام به همه دوستان،من چندتا از نقشه ها را دانلود کردم ولی وقتی ozi را باز می کنم میگه که نقشه پیدا نشد یا ساپورت نمیشه ، لطفا راهنمایی کنین !!
ممنون از تاپیک خوب و مفیدتون ، دم همه گرم .

kasparov
06-08-2009, 02:55
سلام
شرمنده سوال میکنم
من 1 روزه که موبایل جی پی اس دار خردیم .
یه دو تا سوال داشتم

اول از همه اینکه از این نرم افزارتون ممنون خیلی بدرد خورد.

خوب سوال اول اینکه . گوشی دوست من سرعت هم نشان میداد پس ماله اون چی بود ؟

یکی دیگه اینکه این مپ ها خیلی جزییات را نشان نمیدم . میخواستم بدونم باید مپ دیگه ای را دانلود کرد ؟

kasparov
08-08-2009, 02:55
سلام اقا

مثل اینکه کسی جوابم را نمیخواد بده . خوب طوری نیست چون خودم جواب هام را گرفتم.....

فقط یک سوال دیگه و اون اینکه نمیشه نقشه های گوگل مپ را جوری استخراج کرد و برای این برنامه گذاشت ؟

لطفا دیگه این یکی را جواب بدید خواهشا

mortezanoori
08-08-2009, 20:10
سلام
واقعا ممنون از برنامه خوبتون و فعالیتی که داشتین
میخواستم بدونم نقشه نیشابور هم موجود هست برام بذارین یا نه ؟

DUTY
08-08-2009, 20:54
سلام دوستان:
الان اتفاقی این تاپیک رو دیدم و گفتم برنامه ای براتون بزارم که فکر کنم خیلی بدردتون میخوره.با این برنامه میتونین نقشه های google map رو به راحتی دانلود کنید.ضمنا من تو قسمت سونی اریکسون فعالیت میکنم .بخش gps.این برنامه قابلیت دانلود نقشه های گوگل با فرمت ozi explorer رو هم داره.فقط باید عکس حاصل رو به ogf2 تبدیل کنیدو دقت کنین که اسم فایل map وogf2یکسان باشه.چون من ppc ندارم،امتحانش با خودتون.نکات مهم:
1-چون این یک برنامه تحت جاواست،حتما باید java run time رو سیستمتون نصب باشه(ترجیحا آخرین نسخه)
2-این برنامه نصبی نیست،بعد از آنزیپ کردن فولدر در محل دلخواه،روی استارت کلیک کنید تا فولدرهای مورد نیاز برنامه ایجاد بشه.برای باز کردن برنامه هم روی TrekBuddy_Atlas_Creatorکلیک کنید.اگه مشکلی بود،مربوط میشه به نسخه java run time نصب شده روی سیستمتون.
عکس محیط برنامه:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282348&d=1249470504
لینک دانلود با حجم فقط 431 کیلو بایت:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=282043&d=1249408172

mortezanoori
09-08-2009, 10:21
دوستان من اگه خواسته باشم نقشه ای رو خیلی دقیق کالیبره کنم باید از کجا شروع کنم .
نرم افزاری واسه gps tuner هست که کار کردن هم باهش خیلی راحته ولی من واسه oziex میخوام .

mortezanoori
09-08-2009, 10:48
سلام

مژده

با دست پر آمدم ...
موفق باشید

سلام دوست عزیز
واقعا فعالیت جالبی داری توی این بخش :41:
برای من حجم فایل مهم نیست فقط کیفیت و جزئیات خیلی وام مهمه .
می خواستم بدونم یه لینکی از نقشه شهر مشهد هم واسمون میذاری :merci:

nimakh
09-08-2009, 15:28
سلام

مژده

با دست پر آمدم ...
موفق باشید

سلام اولاً که دستتون درد نکنه کارتون خیلی خوب بود دوماً ممکنه در زمینه تبدیل نقشه به فرمت ozf2 من رو راهنمایی کنید. با چه نرم افزاری و چه سیستمی این کار رو میکنید. چون من با 2 گیگ رم برای تبدیل نقشه 50 مگابایتی با کمبود روم مواجه میشم و برنامه ارور میده

masoudk
09-08-2009, 21:58
...

فقط یک سوال دیگه و اون اینکه نمیشه نقشه های گوگل مپ را جوری استخراج کرد و برای این برنامه گذاشت ؟

لطفا دیگه این یکی را جواب بدید خواهشا

دوست عزیز اگر چند صفحه قبل را ملاحظه بفرمایید بنده این کار را انجام دادم و به شما دوستان عزیز تقدیم کردم

سلام دوست عزیز

سلام
لطف دارید:001:
برای مشهد لازم است تمام مراحل ساخت نقشه کالیبره را انجام دهم ولی راستش این روزها حتی نیم ساعت فرصت خالی ندارم .
قول نمی دهم اما اگر فرصتی پیش آمد این کار را می کنم.
یا علی

kasparov
10-08-2009, 02:10
مرسی از راهنماییتون

فقط ما مبتدی ها که بلد نیستیم کالیبره کنیم ... کسی تو این فروم پیدا میشه که نقشه اصفهان را با استفاده ازنقشه های گوگل به همراه تمام جزییاتش کالیبره کنه ؟:43:

amirnareii
11-08-2009, 11:19
دوستان و اساتيد عزيز سلام.
در ابتدا از همه عزيزان عذرخواهي ميكنم كه سوالم بسيار آماتوريه!
من چند روز بيشتر نيست كه xperia خريدم . ميخواستم نرم افزار gps رو نصب كنم ، به تاپيك هاي مختلفي كه شما دوستان زحمت كشيده بوديد و نرم افزارهاي مختلف رو آپلود كرده بوديد سر زدم . اما بقدري تعداد پست ها و فايلها زياد بود و همچنين تعدد نگارشهاي مختلف نرم افزارها فراوون بود كه يه جورايي گيج شدم كه بايد كدومشون رو نصب كنم . مثلا" تو پستهاي اول همين تاپيك نرم افزاري معرفي شده اما تو پستها و صفهات بعدي عنوان شد كه نرم افزار اول رو پاك كنيد و فلان نگارش رو نصب كنيد .
الان ديگه به مرحله اي رسيدم كه كاملا" گيج شدم كدوم نرم افزار رو بايد نصب كنم كه يه نقشه كامل با جزئيات شهر تهران رو داشته باشم .
اگر امكان داره محبت كنيد ، به طور خلاصه بفرماييد كه كدوم فايلها رو بايد دانلود و نصب كنم كه به هدفم برسم ؟
باز هم اين اينكه سوالم كاملا" مبتدي بود و وقت گرانبهاي شما رو گرفتم عذرخواهي ميكنم .
شب و روزتون خوش . امير

f57
11-08-2009, 11:34
با سلام به دوستان و اساتيد عزيز كه زحمتهاي زيادي ميكشند
من تازه n82 گرفتم ميخوام بدونم بهترين برنامه gps براي اين گوشي كه هم سرعت خوبي داشته باشه هم نقشه دقيقتري رو نشون بده كدوم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من دوستم گارمين رو كوشيش داره خيلي كند هست و خيلي طول ميكشه تا فعال بشه ايا همه نرم افزارها اين مشكل رو دارند

saeed-21
11-08-2009, 18:58
دوست عزیز اگر چند صفحه قبل را ملاحظه بفرمایید بنده این کار را انجام دادم و به شما دوستان عزیز تقدیم کردم

سلام
لطف دارید:001:
برای مشهد لازم است تمام مراحل ساخت نقشه کالیبره را انجام دهم ولی راستش این روزها حتی نیم ساعت فرصت خالی ندارم .
قول نمی دهم اما اگر فرصتی پیش آمد این کار را می کنم.
یا علی
ميشه بگيد با چه برنامه اي ميشه نقشه رو كاليبره كرد و تبديل به فرمت قابل اجرا در oziex كرد ؟

masoudk
11-08-2009, 22:05
سلام اولاً که دستتون درد نکنه کارتون خیلی خوب بود دوماً ممکنه در زمینه تبدیل نقشه به فرمت ozf2 من رو راهنمایی کنید. با چه نرم افزاری و چه سیستمی این کار رو میکنید. چون من با 2 گیگ رم برای تبدیل نقشه 50 مگابایتی با کمبود روم مواجه میشم و برنامه ارور میده

ميشه بگيد با چه برنامه اي ميشه نقشه رو كاليبره كرد و تبديل به فرمت قابل اجرا در oziex كرد ؟

سلام
تاپیک های زیر را ببینید:
http://mobilestan.net/showthread.php?p=816956#post816956
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=71163
اگر 2 گیگ رم کمه تعجب نکن من هم با رم بیشتر از این و پردازنده 7750 کم میارم.
:16:
یا علی

morteza_mousavi
13-08-2009, 21:19
سلام به همه دوستان

آیا نشقه هایی که شهرداری چند وقتیه در ایستگاههای اتوبوس قراردادهرو دیدید؟

اگه بتونیم فایلشو گیربیاریم جون میده واسه کالیبره کردن

از همه شما که زحمت میکشین متشکرم

Pc Games
14-08-2009, 03:45
با سلام:

آقا مسعود من نقشه های تهران رو که تبدیل کرده بودید رو در map folder ریختم اما اونا رو لود نمیکنه!من دیدم که نقشه world فابریک برنامه با پسوند ozfx3 هستش و نقشه های شما ozf2 میشه بگید دلیلش چیه؟

و اینکه من با برنامه ogf2tool یه نقشه رو که از گوگل مپ بود به image تبدیل کردم ولی با برنامه image2ozf ورژن 2 و 3 نتونستم اون رو به فرمت قابل اجرا در oziex تبدیل کنم!دلیلشم اینه که وقتی فولدر source map رو انتخاب میکنی اصلآ نقشه ها لود نمیشن!و برنامه میگه نقشه ای انتخاب نشده است
یکی از دوستان هم این مشکل رو با ورژن 3 داشته بود که با 2 حل شد اما واسه من 2 هم جواب نداد دلیلش چیه؟

با تشکر

masoudk
14-08-2009, 23:27
با سلام:

آقا مسعود من نقشه های تهران رو که تبدیل کرده بودید رو در map folder ریختم اما اونا رو لود نمیکنه!من دیدم که نقشه world فابریک برنامه با پسوند ozfx3 هستش و نقشه های شما ozf2 میشه بگید دلیلش چیه؟

و اینکه من با برنامه ogf2tool یه نقشه رو که از گوگل مپ بود به image تبدیل کردم ولی با برنامه image2ozf ورژن 2 و 3 نتونستم اون رو به فرمت قابل اجرا در oziex تبدیل کنم!دلیلشم اینه که وقتی فولدر source map رو انتخاب میکنی اصلآ نقشه ها لود نمیشن!و برنامه میگه نقشه ای انتخاب نشده است
یکی از دوستان هم این مشکل رو با ورژن 3 داشته بود که با 2 حل شد اما واسه من 2 هم جواب نداد دلیلش چیه؟

با تشکر

سلام
راستش نمی دانم کدام ویرایش را نصب کرده اید اما نرم افزار من همانی است که در چند صفحه قبل معرفی کردم و بدون مشکل با نقشه های فوق کار می کند.
در مورد image2ozf فرمت تصاویر باید دقیقا همانی باشد که نرم افزار می شناسد مثلا JPG را قبول می کند اما JPEG را نه.
امیدوارم کمکی کرده باشم.

Pc Games
15-08-2009, 00:59
سلام
راستش نمی دانم کدام ویرایش را نصب کرده اید اما نرم افزار من همانی است که در چند صفحه قبل معرفی کردم و بدون مشکل با نقشه های فوق کار می کند.
در مورد image2ozf فرمت تصاویر باید دقیقا همانی باشد که نرم افزار می شناسد مثلا JPG را قبول می کند اما JPEG را نه.
امیدوارم کمکی کرده باشم.

با سلام:

من ورژن 2.31 oziex را استفاده میکنم!اما نقشه تهرانی که شما آماده کرده بودید رو لود نمیکنه!صفحه به صورت سفید هستش!( اگر در تهران نباشم نقشه لود نمیشه به صورت آفلاین GPS?) نقشه های شما به صورت png هستش درسته؟آیا برنامه png ساپورت میکنه؟

در مورد image2ozf ممنون مورد از فرمت بود که در جایی ذکر نشده بود که حتمآ باید jpg باشه!

morteza_mousavi
15-08-2009, 21:02
سلام
نقشه هارو ریختم و جواب داد
دستتون درد نکنه
ولی پارت های 2 6 9 مشکل دارن

morteza_mousavi
17-08-2009, 18:49
یبار دیگه دان ردم درست شد

با تشکر

sokote-marg
19-08-2009, 10:21
اين 9 تا فايلي كه گذاشتيد هر كدوم يك فايل و نقشه هستن ديگه ؟
يا يك فايل هستن و شما تقسيمش كرديد ؟

masoudk
19-08-2009, 18:04
با سلام:

من ورژن 2.31 oziex را استفاده میکنم!اما نقشه تهرانی که شما آماده کرده بودید رو لود نمیکنه!صفحه به صورت سفید هستش!( اگر در تهران نباشم نقشه لود نمیشه به صورت آفلاین gps?)

در مورد image2ozf ممنون مورد از فرمت بود که در جایی ذکر نشده بود که حتمآ باید jpg باشه!

در حالت جدا از ماهواره باید مکان نما را روی محل مورد نظر نگه دارید تا نقشه بارگزاری شود

سلام
نقشه هارو ریختم و جواب داد
دستتون درد نکنه
ولی پارت های 2 6 9 مشکل دارن

...:001:

اين 9 تا فايلي كه گذاشتيد هر كدوم يك فايل و نقشه هستن ديگه ؟
يا يك فايل هستن و شما تقسيمش كرديد ؟

اگر کل نقشه یک فایل باشد به خاطر حجم زیاد، نمی توان با کامپیوتر های معمولی روی آن کار کرد مثلا نیاز به حدود 18gb رم هست:13:. بنابراین لازم است نقشه را قسمت کرد.

sokote-marg
19-08-2009, 19:31
اگر کل نقشه یک فایل باشد به خاطر حجم زیاد، نمی توان با کامپیوتر های معمولی روی آن کار کرد مثلا نیاز به حدود 18gb رم هست. بنابراین لازم است نقشه را قسمت کرد.
منظورم این بود وقتی Extract می کنیم نباید یک فایل باشه . و 9 تا فایل بود .چون وقتی فایل های تیکه تکیه Extract میشن یک فایل میشن ولی اینا 9 فایل بودن .
چون من اسم سه تا نقشه رو دادیم که به چندقسمت تقسیم شده بودن .
و 9 تا نقشه رو روی فولدر مپ کپی کردم .

masoudk
20-08-2009, 09:14
منظورم این بود وقتی Extract می کنیم نباید یک فایل باشه . و 9 تا فایل بود .چون وقتی فایل های تیکه تکیه Extract میشن یک فایل میشن ولی اینا 9 فایل بودن .
چون من اسم سه تا نقشه رو دادیم که به چندقسمت تقسیم شده بودن .
و 9 تا نقشه رو روی فولدر مپ کپی کردم .

9 فایل rar را باز کنید حالا 9 فایل ozf2 و 9 فایل map دارید همه را در پوشه map گوشی بریزید.

AdelSoft
20-08-2009, 13:45
عالي بود !
نسبت به Garmin خيلي بهتر بود !
هم از نظر سرعت هم دقت هم فارسي بودن و حجم و هم فلاكت نصب كردن !
ممنون!

onala
23-08-2009, 01:22
سلام وخسته نباشید نقشه تهران رو با جزئیات دقیقتر وکیفیت بیشتر ندارید

ebisoft
23-08-2009, 17:51
سلام دوستان.
من این برنامه رو دان کردم و نصب کردم و به 2.25d هم ارتقاء دادم ولی وقتی دنبال ماهواره میگرده روو اوون عکس کره زمین مثلا 5تا ماهواره رو پیدا میکنه و سبز هم میشن ولی اون علامت gps on همچنان قرمزه.

چه کنم من؟

ممنون که میخواین به من جواب بدید.

masoudk
23-08-2009, 19:00
سلام دوست عزیز

سلام

فرصتی پیش آمد و دارم نقشه مشهد را آماده می کنم .به امید خدا به زودی برای عزیزان مشهدی ارسال می کنم.
فعلا یک تصویر از آن را ببینید تا کار تمام شود.
مشهدی های عزیز اگر رفتند پابوس امام رضا(ع) مارا فراموش نکنند.

Pc Games
23-08-2009, 23:57
با سلام:

دوستان راهی نیست که نقشه های google earth اسمارت کام و همینطور گوگل مپ رو وقتی واسه ozi تبدیل میکنیم انقدر کیفیتشون پایین نیاد؟؟؟

masoudk
24-08-2009, 13:35
سلام

فرصتی پیش آمد و دارم نقشه مشهد را آماده می کنم .به امید خدا به زودی برای عزیزان مشهدی ارسال می کنم.
فعلا یک تصویر از آن را ببینید تا کار تمام شود.
مشهدی های عزیز اگر رفتند پابوس امام رضا(ع) مارا فراموش نکنند.

سلام
این هم نقشه گوگلی مشهد.:16:
فقط به خاطر امام رضا (ع) و گل روی زائران و همجواران امام رضا (ع).:8:

دو فایل فشرده هست که پس از باز کردن 4 فایل می شود و این 4 فایل را در پوشه map بریزید.
ممنون از دعای خیری که در این ماه مبارک برایم می کنید.
موفق باشید

http://www.4shared.com/file/127212559/9cdd439a/Mashhad_by_Kohzadi1.html
http://www.4shared.com/file/127212566/274f0dc8/Mashhad_by_Kohzadi2.html

12345678ap
26-08-2009, 01:42
سلام . آقایون خسته نباشید ماشا اللله تند تند برای تمام نقاط کشور مرحمت فرمودید و 3 الی 4 نقشه داده اید .ولی یزد رو از یاد برده اید . اگر می شود لطفا مرحمت فرمایید و حداقل 1 نقشه برای یزد بیافرینید ! چون هر چی میگردم نقشه یزد پیدا می کنم . لطفا مرحمت و کمک بفرمایید . با تشکر .

Pc Games
26-08-2009, 02:28
سلام . آقایون خسته نباشید ماشا اللله تند تند برای تمام نقاط کشور مرحمت فرمودید و 3 الی 4 نقشه داده اید .ولی یزد رو از یاد برده اید . اگر می شود لطفا مرحمت فرمایید و حداقل 1 نقشه برای یزد بیافرینید ! چون هر چی میگردم نقشه یزد پیدا می کنم . لطفا مرحمت و کمک بفرمایید . با تشکر .

با سلام:

دوست عزیز شما به انجمن سیمبین برو و نقشه یزد رو دانلود کن و با convertor اونا رو به فرمت برنامهozi تبدیل کن!بنده خودم دانشجوی ترم تابستان یزد هستم و برای همین حدود 2 هفته پیش نقشه ماهواره و گوگل مپی رو دانلود و به فرمت ozi تبدیل کردم و دارم استفاده میکنم!

Mgg
26-08-2009, 22:53
سلام دوستان. این برنامه img2ozf توی گوشی من نصب نمیشه. میشه یه برنامه دیگه واسه این کار معرفی کنید....
متشکرم

parsa6090
27-08-2009, 14:15
من آخر نتونستم که برنامه رو رجیستر کنم باید خیلی ساده باشه ولی نمی دونم چرا وقتی ورژن 2.19 میریزم آیکن رجیستری وجود نداره !!!!!!!!!!! در منوی پروگرام هم آیکن برنامه نیست فقط وقتی ورژن 2.25 کپی میکنم تو فایل 2.19 میتونم برنامهdemo رو باز کنم و استفاده کنم اونم از file explorer میتونم فقط برنامه رو باز کنم.
ببینید کجای کارم ایراد داره.......
فایل دانلود شده ورژن 2.19 را extract میکنم یک فایل rar دیگه میده اون رو هم دوباره extract میکنم تعداد زیادی فایل میده که اونهارو میریزم تو حافظه مموری کارت گوشی در ضمن گوشی رو با برنامه sync به pc متصل میکنم و حدود یک دقیقه طول میکشه تا برنامه کپی بشه . بعدموبایل رو خاموش و روشن میکنم و تا فایل اجرایی ورژن 2.25 نریزم نمیتونم از demo استفاده کنم.

این روش نصب که در اول تاپیک گذاشته شده رو ده بار خواندم ولی کجای کارم ایراد داره.........؟.:39::39:

Pc Games
28-08-2009, 00:52
سلام دوستان. این برنامه img2ozf توی گوشی من نصب نمیشه. میشه یه برنامه دیگه واسه این کار معرفی کنید....
متشکرم
با سلام:

دوست عزیز برنامه img2ozf باید روی کامپیوتر اجرا بشه و اصلآ ربطی به گوشی نداره در واقع این تبدیل کننده ها فایل نهایی رو به شما میدن که در Ozi استفاده کنید!

Pc Games
28-08-2009, 00:58
من آخر نتونستم که برنامه رو رجیستر کنم باید خیلی ساده باشه ولی نمی دونم چرا وقتی ورژن 2.19 میریزم آیکن رجیستری وجود نداره !!!!!!!!!!! در منوی پروگرام هم آیکن برنامه نیست فقط وقتی ورژن 2.25 کپی میکنم تو فایل 2.19 میتونم برنامهdemo رو باز کنم و استفاده کنم اونم از file explorer میتونم فقط برنامه رو باز کنم.
ببینید کجای کارم ایراد داره.......
فایل دانلود شده ورژن 2.19 را extract میکنم یک فایل rar دیگه میده اون رو هم دوباره extract میکنم تعداد زیادی فایل میده که اونهارو میریزم تو حافظه مموری کارت گوشی در ضمن گوشی رو با برنامه sync به pc متصل میکنم و حدود یک دقیقه طول میکشه تا برنامه کپی بشه . بعدموبایل رو خاموش و روشن میکنم و تا فایل اجرایی ورژن 2.25 نریزم نمیتونم از demo استفاده کنم.

این روش نصب که در اول تاپیک گذاشته شده رو ده بار خواندم ولی کجای کارم ایراد داره.........؟.:39::39:

با سلام:

دوست عزیز همیشه جدیدترین ورژن این برنامه مشکلات زیادی رو حل کرده و خصوصآ سرعت اتصال بالاتر رفته!من برای شما ورژن 2.31 رو آپ کردم به همراه سریال نامبر برنامه که میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید!

http://rapidshare.com/files/272301039/OziExplorerCE_v2.31.rar.html

parsa6090
28-08-2009, 10:25
با سلام:

دوست عزیز همیشه جدیدترین ورژن این برنامه مشکلات زیادی رو حل کرده و خصوصآ سرعت اتصال بالاتر رفته!من برای شما ورژن 2.31 رو آپ کردم به همراه سریال نامبر برنامه که میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید!

http://rapidshare.com/files/272301039/OziExplorerCE_v2.31.rar.html

این پیغام میده The download session has expired و نمیشه دانلود کرد.!!!!!!!!!!!!!

godman757
28-08-2009, 18:31
سلام
از این برنامه میشه فقط به عنوان نقشه استفاده کرد (برای گوشیهای که از نعمت gps بهره نبردن)
اگر امکانش نیست میشه لطف کنید یه برنامه معرفی کنید که بشه از نقشه شهر ها استفاده کرد.

Pc Games
29-08-2009, 00:51
سلام
از این برنامه میشه فقط به عنوان نقشه استفاده کرد (برای گوشیهای که از نعمت gps بهره نبردن)
اگر امکانش نیست میشه لطف کنید یه برنامه معرفی کنید که بشه از نقشه شهر ها استفاده کرد.

با سلام:

بله میشه استفاده کرد!

Pc Games
29-08-2009, 00:54
این پیغام میده The download session has expired و نمیشه دانلود کرد.!!!!!!!!!!!!!

با سلام:

دوست عزیز مجدد دانلود کنید متاسفانه لینک قبلی بعلت 10 بار دانلود اکسپایر شده بود!

http://depositfiles.com/files/viyymovr1

parsa6090
29-08-2009, 16:17
با تشکر از شما pc games مشکل demo من هم از این طریق حل شد.من version 2.31 ریختم در فایل 2.29 و 2.3 و با کد داده شده رجیستر کردم.

spak
29-08-2009, 18:33
سلام . آقا لطفا یکی لینک image file ozf2 ورژن 2 رو برامون بزاره که هرچی گشتم نیافتمش . ممنون .

Pc Games
30-08-2009, 00:50
سلام . آقا لطفا یکی لینک image file ozf2 ورژن 2 رو برامون بزاره که هرچی گشتم نیافتمش . ممنون .

با سلام:

دوست عزیز از پیوست دانلود کنید!!

parsa6090
04-09-2009, 19:38
نقشه تهران و شیراز که خیلی ناقص است نام کوچه ها وبعضی خیابانها رو که نداره باید چکار کرد ولی google map خیلی کامل است آیا امکان داره به شکلی از نقشه google map برای ozi استفاده کرد ؟
نقشه شهرهای کشورهای دیگه رو از کجا باید گیر بیاریم؟

navid_k
05-09-2009, 18:26
سلام
این هم نقشه گوگلی مشهد.:16:
فقط به خاطر امام رضا (ع) و گل روی زائران و همجواران امام رضا (ع).:8:

دو فایل فشرده هست که پس از باز کردن 4 فایل می شود و این 4 فایل را در پوشه map بریزید.
ممنون از دعای خیری که در این ماه مبارک برایم می کنید.
موفق باشید

http://www.4shared.com/file/127212559/9cdd439a/Mashhad_by_Kohzadi1.html
http://www.4shared.com/file/127212566/274f0dc8/Mashhad_by_Kohzadi2.html

متشکر از زحمتی که کشیدید

نمیشه در Ozi ازش استفاده کرد ؟

Pc Games
06-09-2009, 03:46
با سلام:

پيرو صحبت دو دوستمون در پستهاي بالا بايد بگم نقشه هايي كه مسعود جان اينجا قرار ميدن واسه ozi هساش دوم اينكه شما براي استفاده از نقشه هاي ماهواره اي گوگل و گوگل مپ در ozi محدوديتي نداريد و فقط بايد نقشه ها را تبديل كنيد.

hossputer
08-09-2009, 06:35
خیلی خوب بود مرسی

اما یک پیشنهاد به دوستانی که باره اولشونه ار برنامه استفاده میکنن اگه برن توی حیاط تست کنن راحتتر کانکت میشه کلا به جاییکه ساختمانو کلا سقفی نداشته باشه اخه x1 خودم الان تستش کردم توی حیاط نتوسنت کامل کانکت شه به علت دیوراراوو محدوده کم اما توی حیاط طبقه دوم خونه (که خیلی آزاد تره) راحت پیدا کرد

اما جالب اینه گوشیمو تازه گرفتم بعد توی اهواز تا اومد موقیتمو نشون بده من کلی خوشال شدم(آخه کانکت نمیشد) یهو شارژ باطری تموم خوندم خندم گرفت

در کل مرسی ایشااله دولت یک فکرسبی کنه نقشه های پر کیفیت ترر با نشون دادن پایگاههای مختلف بسازن

hossputer
08-09-2009, 06:39
دوستان من وقت نکردم که تمامه صفحه ها رو بخونم من میخوام یک مقشه پر کیفیت تر بسازم خوب چطور این کارو کنم؟

با گوگول ارت میشه عکسشو گرفت اما بقیش چطوره کالیبر کردنش؟

کجا توضیح دادید؟ وقت نکردم همه صفحه هارو بخونم.

مرسی

navid_k
12-09-2009, 20:12
با سلام:

پيرو صحبت دو دوستمون در پستهاي بالا بايد بگم نقشه هايي كه مسعود جان اينجا قرار ميدن واسه ozi هساش دوم اينكه شما براي استفاده از نقشه هاي ماهواره اي گوگل و گوگل مپ در ozi محدوديتي نداريد و فقط بايد نقشه ها را تبديل كنيد.

اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید که چطور باید تبدیلشون کرد ؟

Pc Games
13-09-2009, 16:15
اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید که چطور باید تبدیلشون کرد ؟

با سلام:

دوستانی که قصد تبدیل نقشه های اسمارت رو برای ozi دارند میتوانند آموزشش را از لینک زیر دنبال کنند!

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=935242&postcount=339

spak
19-09-2009, 09:21
التماسا از بچه ها خواهش میکنم نقشه های گوگلی (همون عکسهای گوگل مپ) شیراز رو بزارن که توی این 3 تایپیک مربوطه تمام صفحات رو گشتم ندیدم . ممنون

saeedhosseini
19-09-2009, 18:54
agha dametoon garm roye htc hd mahshar kar mikone

!!!w!!!
20-09-2009, 11:34
سلام
جدیدترین ورژن OziEx 2.30 هست یا 2.31 یا ...؟

3gar
22-09-2009, 02:42
ببخشید سرزده اومدم! هرچی تو این سایت دنبال برنامه smartcom برای pocket pc گشتم پیدا نکردم, لطفا راهنمایی کنید...

rezayarr
23-09-2009, 10:21
ببخشید سرزده اومدم! هرچی تو این سایت دنبال برنامه smartcom برای pocket pc گشتم پیدا نکردم, لطفا راهنمایی کنید...

با سلام

تا اونجا که من اطلاع دارم smartcom برای پاکت پی سی موجود نیست و به جای اون باید از OziEx PPC استفاده بشه

موفق باشید

Saeid.smxo
23-09-2009, 16:37
........................ویرایش

amir_air
05-10-2009, 19:52
سلام خدمت دوستان
میشه در مورد نصب کردن برنامه توضیح بدین .
این برنامه رو من دانلود کردم اما اصلا فایل sis نداره که روی گوشی نصب بشه.

amir_air
05-10-2009, 19:59
از سایت Rapidshare هم دانلود کردم اما بازم نتیجه نگرفتم
OziExplorerCE ام روی PC نصب نمیشه لطفا کمک کنید تا بتونم این برنامه رو نصب کنم

Pc Games
05-10-2009, 19:59
سلام خدمت دوستان
میشه در مورد نصب کردن برنامه توضیح بدین .
این برنامه رو من دانلود کردم اما اصلا فایل sis نداره که روی گوشی نصب بشه.

با سلام:

دوست عزیز اینجا بخش پاکت پی سی است!و در ضمن این برنامه مخصوص پاکت پی سی هستش!

alfa_n73
05-10-2009, 20:05
دوستان نقشه(كاشان) رو بايد از گوگل ارث چطور ذخيره كرد براي اسمارتكام؟؟؟؟؟؟؟؟

hHamed021
05-10-2009, 20:09
سلام
یه سوال...اخرین ورژن این نرم افزار همونی که تو پست اول هست ؟
چون تعداد صفحات زیاد بود نمیتونم همه رو بخونم:merci:

amir_air
05-10-2009, 22:25
ممنونم از راهنمایتون

mcpain
08-10-2009, 17:05
سلام
نقشه شهر گرگان رو ندارین؟

spak
08-10-2009, 17:17
:ambulance::ambulance:
سلام . مجبور شدم برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ولی الان نقشه هارو دقیق نشون نمیده و دیر کانکت میشه . کسی هست به ما کمک کنه ؟؟
اگه نقشه گوگلی شیرازهم دارید بزارید لطفا . ممنون .

spak
08-10-2009, 17:27
......ویرایش

Pc Games
09-10-2009, 16:12
:ambulance::ambulance:
سلام . مجبور شدم برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم ولی الان نقشه هارو دقیق نشون نمیده و دیر کانکت میشه . کسی هست به ما کمک کنه ؟؟
اگه نقشه گوگلی شیرازهم دارید بزارید لطفا . ممنون .

با سلام:

در این ورژن گاهی اوقات این حالت پیش میاد شما باید در محیط باز اقدام به وصل شدن بکنید و چند دقیقه ای صبر کنید تا فیکس بشه و همینطور گزینه check index map رو فعال کنید!

نقشه شیراز به صورت گوگل مپ در لینک زیر

http://mobilestan.net/showpost.php?p=930855&postcount=8

با استفاده از آموزش تبدیل نقشه های اسمارتکام به ozi میتوانید از اون در برنامه استفاده نمایید

saeed_vb
20-10-2009, 00:12
سلام
میدونم تکراریه ولی یک جورایی خلاصه و مفیده :16:

ساخت نقشه برای هر نقطه از جهان با استفاده از نقشه های گوگل (http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2438184#post2438184)

loverx5
20-10-2009, 01:32
سلام
میدونم تکراریه ولی یک جورایی خلاصه و مفیده :16:

ساخت نقشه برای هر نقطه از جهان با استفاده از نقشه های گوگل (http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2438184#post2438184)

ممنون از لینکی که گذاشتی . اگه می شه لطف کن و توی موبایلستان پستش را بذار

hashemi_007
20-10-2009, 17:00
سلام به تمام بچه هاي موبايلستاني مخصوصا به برو بكس كاشوني
اينم از نقشه Satellit (ماهواره اي) كاشان كه خودم درستش كردم و فقط 10 متر اختلاف داره و واقعا عاليه (البته به نظر خودم)
چون يه كم حجمش زياد (35Mb) بود چند بخشش كردم كه به راحتي قابل دانلود باشه
اينم دو اسكرين شات از نقشه:
http://up.iranblog.com/2/1256045075.jpg http://up.iranblog.com/2/1256113843.jpg
اميدوارم كه خوشتون بياد انشاالله
تشكر يادتون نره ها

hashemi_007
20-10-2009, 17:31
بقيه اش:

hashemi_007
20-10-2009, 17:37
نقشه ي قبلي خيلي كامل و گويا بود و اين نقشه ي گوگلي كاشان هست با حجم خيلي پايين
اينم دو تا اسكرين شات:
http://up.iranblog.com/2/1256105617.jpg http://up.iranblog.com/2/1256076246.jpg
سايز اصلي عكس ها و نقشه ضميمه شده:

saghati
21-10-2009, 18:58
نقشه ي قبلي خيلي كامل و گويا بود و اين نقشه ي گوگلي كاشان هست با حجم خيلي پايين
اينم دو تا اسكرين شات:
http://up.iranblog.com/2/1256105617.jpg http://up.iranblog.com/2/1256076246.jpg
سايز اصلي عكس ها و نقشه ضميمه شده:
با سلام
دوست عزیز روش کالیبره کردن عکس رو میشه لطفا توضیح بدی ؟ چون من برای کشور ترکیه میخوام و چیزی براش پیدا نکردم . لطفا نرم افزاری که باهاش کالیبره میکنی و نحوه کالیبره کردن اون رو توضیح بده .
ممنون

saghati
21-10-2009, 19:16
با سلام

تا اونجا که من اطلاع دارم smartcom برای پاکت پی سی موجود نیست و به جای اون باید از oziex ppc استفاده بشه

موفق باشید
با سلام
دوست عزیز لینک دانلود برنامه رو دارید ؟
ممنون

rezayarr
22-10-2009, 10:35
با سلام
دوست عزیز لینک دانلود برنامه رو دارید ؟
ممنون

با سلام مجدد

دوست عزیز پست اول این فورم به همین برنامه اختصاص داره.

اینهم لینک مورد تقاضا با نکات مهم در مورد نصب و راه اندازی.

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=775204&postcount=1

موفق باشید

saghati
22-10-2009, 12:06
با سلام مجدد

دوست عزیز پست اول این فورم به همین برنامه اختصاص داره.

اینهم لینک مورد تقاضا با نکات مهم در مورد نصب و راه اندازی.

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=775204&postcount=1

موفق باشید
با سلام
من برنامه ای رو که تصویر را روی آن کالیبره میکنند میخواستم . اگر لینک آن یا توضیحی در مورد آن برنامه نیز بگذارید ممنون میشم .
با تشکر

hashemi_007
23-10-2009, 20:22
با سلام
من برنامه ای رو که تصویر را روی آن کالیبره میکنند میخواستم . اگر لینک آن یا توضیحی در مورد آن برنامه نیز بگذارید ممنون میشم .
با تشکر

بيا عزيزم اينم لينكش:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2438184#post2438184
همه چيز رو تمام و كمال توضيح داده.:41::41::41:
مي خواستم خودم تو سايت آپلود كنم ولي به خاطر دلايلي پشيمون شدم!!!:39::39::39:
اميدوارم كه خوشت بياد:merci:

hashemi_007
23-10-2009, 20:30
راستي Saghati عزيز اگه بازم تو برنامه يا دانلود نقشه يا هر جاي ديگش مشكلي پيدا كردي مي توني با خودم شخصا تماس بگيري تا واست قشنگ توضيح بدم.
اينم آدرس ايميلمه: Hashemi_007@yahoo.com

meyteeee
24-10-2009, 01:32
سلام نقشه گوگلي بهارستان ( اصفهان ) هم بذاريد ممنون راستي اين برنامه samsung navigate كه خوده سامسونگ تبليغ ميكونه از كجا ميتونم دانلود كنم اونجوري كه فيلمش نشون ميداد بايد چيز جالبي باشه دوستان اگه كسي لينكشو داره به ما هم بده من هر چي گشتم پيدا نكردم