PDA

View Full Version : افزایش فضای Sms ها از 201 در گوشیهای سونی اریکسون تا سقف 11130

hoomanDC
24-09-2006, 21:58
شما با اين كار مي توانيد فضاي sms ها را زياد كنيد.

مواد لازم: مطالعه "آموزش وارد شدن به گوشي هاي سوني اريكسون"
http://mobilestan.net/showthread.php?t=8979&highlight=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88%D8 %A7%D8%B1%D8%AF

با ورود به منو اصلی وارد فولدر ifs شويد
بعد فولدر settings و آخر messaging

ifs > setting > messaging

وارد که شدین این فایل رو پیدا کنین pref_store.txt و روی آن کلید F4 را زده تا وارد ویرایش گر بشين، این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:

smsdata/

این متن رو با این یکی عوض کنید:

tpa/

بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج شويد و ارتباط رو بطور کامل Shut down کنید.

برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده.
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدود است.

DJReDNeX
25-09-2006, 19:11
منظور من اين بود که اصلا نيازي به اين کارا نيست !
اگه اينباکس پر شد نهايت با My Phone Explorer از اس ام اس ها بک آپ مي گيري ديگه و از روي گوشي پاکشون مي کني !

Reza.Ahmadi
29-02-2008, 11:09
آقا لینکی که برای آموزش دادی قدیمیه و تو فورم بلاک شده 1چیزه دیگه نشون میده خواهشا رسیدگی کنینن ...
من خیلی دوست دارم فضای sms ویشم زیاد بشه W810
دوست عزیز W810 رو نمیشه افزایش فضای اس ام اس کرد.البته فعلا پس دنبالش نباشید.
سلام به همه دوستان و ممنون از وقتی که میگذارین
چند نکته به نظرم رسید که به نظرم رسید باید بگم
1- لعنت بر این سازندگان موبایل که همیشه یه کاری میکنن که مردم برای یه نیاز ساده ساعتها از وقتشون رو تلف کنن و کلی پول رو به هدر بدن (با اینکه K750 نسبت به قیمتش بهترین گوشی هست اما این محدودیت sms بدترین عیبش هست)
2- خود من برای افزایش این محدودیت sms توی این بی وقتی الان 2 روزه که دنبال این کارم و تقریباً 10 ساعت وقت صرف این شد بدون اینکه هیچ نتیجه داشته باشه شاید تنها نتیجه این باشه که من اینا رو بنویسم و از تلف شدن دیگری جلوگیری کنم.
3- کل این فروم ها رو گشتم و یک جا برای رضای خدا ندیدم که یه نفر کل مطلب رو بصورت کامل و با احساس تعهد برای یک تازه کار نوشته باشه.
4- کل لینکهای این مطالب کار نمیکنه و به صفحات اشتباه ارجا میده
5- من به این نتیجه رسیدم که این کار رو نکنم و دیگه هم وقت براش نذارم و زندگیمو تلف این جور کارا نکنم چون اگه گیرش افتادی بازم یه جای دیگه هست که معطلت کنه و بدبختت کنه.
6- منو ببخشین اگه لحنم تنده چون من به نظرم رسید که احتیاج فوری دارم به اینکه حافظه sms رو افزایش بدم و الان ساعت 5:30 صبح هست و من واقعاً از این احساس نیازم و از اینکه تا الان اینطوری به خاطر چنین مساله بی ارزشی بیدار موندم احساس حماقت میکنم .
امیدوارم خدا منو به خاطر این حماقتم ببخشه .
دوست عزیز شما فایل زیر رو دانلود کنید و در قسمت misc file برنامه setool ادد کنید و روی فلش کلیک کنید و بقیه مراحل.در کمتر از 3 دقیقه این کار امکان پذیره.
SMSfreespace.zip (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=101140&d=1198133362)
من چطوري ميتونم فضاي sms افزايش بدم ؟ w700i
شما هم از فایل بالا استفاده کنید و همون مراحل رو انجام بدید.
سلام
من فايل اورجينالpref_store.txt رو دانلود كردم ولي فايلي كه داخلش بود /tpa اين جوريه بعد همون طور كه گفته بودين فلش كردم رو گوشي اما بجاي اين كه زياد بشه صندوق وروديم كلن ناپديد شده sms هم كه واسم مياد ميگه صندوق ورودي فول شده !!!
چيكار كنم فكر كنم فايل خراب بوده درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟
دوست عزیز فایل اورجینال داخلش نوشته sms/ نه /tpa
شما هم از همون فایلی که در بالا گذاشتم استفاده کنید مشکل حل میشه.
راستي واسه افزايش sms اين ادرس درسته؟
files_to _upload\ifs\settings\messaging\pref_store
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟كمك كند؟؟؟؟؟؟؟؟
files_to _upload اضافه هستش شما هم از فایلی که در بالا گذاشتم استفاده کنید.
سلام بچه ها
من گوشي K750i داشتم چند وقت پيش دادم بيرون واسم انجام دادن و SMS ها رو به 20000 تا رسوند ولي من تا اون مقدار نتوستم برسونم و تا 700 تا sms تو گوشي داشتم . البته گوشي كند ميشه يكمي ولي خوب آرشيو خوبيه . گفتم تا 700 تا رسوندم كه بعد از اون گوشي ام افتاد تو آب و سوخت !
حالا W810i دارم . روشي كه رو K750 ميشه رو اين گوشي نميشه . اگه دوستان بلدن بفرمايند
W810 به هیچ عنوان افزایش فضای اس ام اس نمیشه البته فعلا
ماله من هم دقیقا این مشکل رو بدش پدا کرد برای درست کردنش باید محتویات درون فایل pref_store رو به smsdata/ تغییر بدی بعدش فلش کنی رو گوشی
ماله من که درست شدش
من که هر کاری کردم نتونستم طرفیتش رو افزایش بدم به جایه اینکه زیاد بشه کمتر میشه
در بالا هم گفتم files_to _upload\ نباید باشه شما وقتی فایل زیپ رو باز می کنید باید فولدر ifs رو ببینید نه files_to _upload

iman_j2
12-02-2009, 19:54
سلام
من ifs\settings\messaging\pref_store رو ساختم بعد زپش کردم بعد با setool ریختم تو گوشی ولی کار نکرد!
مشکل چیه؟
تورو خدا زود جواب بدین

Alijo0on
12-02-2009, 20:40
فقط 2 مدل k750 - w700 رو میشه از این طریق افزایش ظرفیت داد
متاسفانه بقیه گوشی ها این کاربرد و نداره
نداره
نداره
پس دنبالش نباشید الکی ... :(

segaro
15-02-2009, 22:09
واسه کا800 هیچ چیزی داخل این فایل نیست خالی خالی !

mohamad amin n
22-02-2009, 18:03
سلام
دوستان این فایل SMSfreespace.zip که گذاشتید برای دانلود اشکال داره !!!
به یه جای دیگه لینکت میکنه و میگه لینک اشتباه است !!!!

مرتضی632
22-02-2009, 22:50
سلام
دوستان این فایل smsfreespace.zip که گذاشتید برای دانلود اشکال داره !!!
به یه جای دیگه لینکت میکنه و میگه لینک اشتباه است !!!!

دوست عزیز...گوشیتون چیه تا درصورت موجود بودن پچ افزایش اس ام اس براتون قراربدم...
مدل گوشی و ورژن فریمرو مهمه..
تا بعد:003::52:

urum
30-03-2009, 20:59
پس واسه w810 چیکار کنیم؟

daynakopak
30-03-2009, 22:51
پس واسه w810 چیکار کنیم؟
واسه w810 افزايش اس ام اس نميشه
البته براي گوشيهاي رده db2020 يكسري پچ اومده ولي خوب w810كه رده db2010 هست و بعيد ميدونم پچي در اين باره داشته باشه و با روشهاي قديم هم افزايش اس ام اس نمي خوره

mb1
07-09-2009, 13:33
با سلام
من پچ افزايش اسمس براي k750را روي گوشي k310ريختم حالا ديگه اسمس نمي فرسته!لطفا راهنماي كنيد.
راهي نيست واسه افزايش اين مدل؟

با تشكر

مرتضی632
07-09-2009, 15:01
با سلام...
دیدم اموزش اول تاپیک یه خورده گنگ و مبهمه این آموزش رو قراردادم
امیدوارم که مفید باشه:26:

آموزش افزایش ظرفیت SMS گوشی های سونی اریکسون

:atten:دوستان دقت کنید که این آموزش فقط روی گوشی های db2010 قابل اجرا میباشد و روی گوشی های db2020 قابل اجرا نیست.:30:

در ضمن این ترفند روی یک سری از گوشی های db2010 نیز جواب نمیده.م
مثل گوشی های w810 * k510 * و به احتمال خیلی زیاد گوشی های k310 * w200 و ...

برای شروع کار باید نرم افزار setool2lite را داشته باشید.

برنامه ی Setool2lite را باز کنید.

* مدل گوشی خود را انتخاب کنید.
* فایل Increase SMS Storage.zip را از قسمت فایل های ضمیمه دانلود کنید.دقت کنید که فایل را نباید از حالت فشرده خارج کنید.
* سپس در قسمت MISC Files فایل را اضافه کنید.
* حال روی دکمه ی Flash کلیک کنید.
* در حالی که گوشی خاموش است دکمه ی C را روی گوشی نگه داشته و کابل گوشی را به کامپیوتر وصل کنید.
بعد از چند بار پرشدن خون پایین برنامه در قسمت راست برنامه دو دکمه ی Ready و Stop نمایان میشوند.کابل را از گوشی جدا کرده و باتری گوشی را دربیاورید و دوباره جابزنید.
بر روی دکمه ی Ready کلیک کنید.
دوباره دکمه ی C را روی گوشی نگه داشته و کابل گوشی را به کامپیوتر وصل کنید.
* بعد از چند ثانیه که کار تمام شد گوشی را از کامپیوتر جدا کرده و یکبار باتری را درآورده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید.
* بعد از این کار برای فهمیدن این که ترفند روی گوشیتون اجرا شده یا نه باید از برنامه ی My Phone Explorer استفاده کنید.

:atten:اگه احیانادیدید sms هاتون پاک شده نترسید.. در واقع محل ذخیرشون تغییر پیدا کرده.شما دوباره فایل pref_store.txt رو درست کنید و توش عبارت اولیه یعنی smsdata/ رو تایپ کنید و بریزید تو آدرس گفته شده.حالا میبینید که sms هاتون برگشته.میتونید با برنامه ی My Phone Explorer یه بک اپ از sms ها بگیرید و گوشیتونو دوباره افزایش sms بدید و بک اپ گرفته شده رو دوباره برگردونید.

خب فکر نکنم دیگه موردی مونده باشه....فقط توجه کنید که ممکنه رو خیلی از گوشی ها جواب نده....و انتظار نداشته باشید که هر گوشیی رو با این روش افزایش بدید:26:
با تشکر از MajidVIP عزیز از فروم جی اس ام آریا

بای تا Hi:12::17::020:

مرتضی632
07-09-2009, 15:04
با سلام
من پچ افزايش اسمس براي k750را روي گوشي k310ريختم حالا ديگه اسمس نمي فرسته!لطفا راهنماي كنيد.
راهي نيست واسه افزايش اين مدل؟

با تشكر

سلام...
چطور به این نتیجه رسیدید که این کارو کردید؟!!:39:
برای افزایش اس ام اس یا پچ هستش و یا دستکاری فایل مخصوص به این کار تو پوشه اس ام اس...
حالا اگه نه پچ وجود داره و نه اون کار رو گوشی شما جواب میده پس نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید...

پست بالا فکر کنم کمکتون کنه....:30:

mb1
08-09-2009, 08:34
سلام...
چطور به این نتیجه رسیدید که این کارو کردید؟!!:39:
برای افزایش اس ام اس یا پچ هستش و یا دستکاری فایل مخصوص به این کار تو پوشه اس ام اس...
حالا اگه نه پچ وجود داره و نه اون کار رو گوشی شما جواب میده پس نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید...

پست بالا فکر کنم کمکتون کنه....:30:

با سلام
مدير محترم منظورم همون پچ بالا در يك پست ديگه دانلود كردم .آخه گوشي خودم k750وقتي ريختم بدونه مشكل اضافه شد حجم اسمسهام ولي همون پچ را روي k310ريختم اينطور شد

با تشكر

مرتضی632
08-09-2009, 09:50
با سلام
مدير محترم منظورم همون پچ بالا در يك پست ديگه دانلود كردم .آخه گوشي خودم k750وقتي ريختم بدونه مشكل اضافه شد حجم اسمسهام ولي همون پچ را روي k310ريختم اينطور شد

با تشكر

سلام دوست عزیزم...
منظورم این بودش که چرا اون فایل رو روگوشی خودتون ریختید...یا قبلش بک آپ نگرفتید از پوشه اس ام اس تو FS گوشی...
تو توضیحات بالا هم نوشتم که احتمالا رو خیلی از گوشی ها ممکنه جواب نده...
شما فایل ضمیمه رو رو گوشیت فلش کن...احتمالا قسمت اس ام اس هات درست میشه...
موفق باشی

pirouz621
03-12-2009, 03:27
salam
ba tashakor
man to anjam marahel gofte shode (afzayesh fazaye sms) ye eshtebah kardam, yani ghabl az inke cablo bekesham,va batri ro darbiaram, dokme ready ro zadam
hala dige gooshim roshan nemishe
lotfan rahnamayim konid
mamnoon
سلام
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟

Alijo0on
03-12-2009, 17:48
خب شما نیاز داری یه بار main گوشیتو روش فلش کنی ...
حلال بصبر آقا مرتضی هم راهنماییه دقیقترت بکنه .

مرتضی632
03-12-2009, 19:10
salam
ba tashakor
man to anjam marahel gofte shode (afzayesh fazaye sms) ye eshtebah kardam, yani ghabl az inke cablo bekesham,va batri ro darbiaram, dokme ready ro zadam
hala dige gooshim roshan nemishe
lotfan rahnamayim konid
mamnoon
سلام
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟

سلام دوست عزیز...
با تشکر از علی آقای گل...:8:
اولا لطفا دفعه بعد فینگلیش تایپ نکنید!
دوست عزیزشما مراحل رو دوباره انجام بده..(خاموش شدن گوشی به دلیل کشیدن کابل و ناقص موندن عملیات فلش و اجرا نشدن مرحله rest مراحل فلش هستش)
دویاره مراحل رو دقیق(پوشه بندی) انجام بده در صورتی که باز روشن نشد مجبوری یه بار فقط Main رو فلش کنی....