PDA

View Full Version : بهترین نقشه تهران 7 واسه SmartComGps

farha3
31-01-2009, 12:50
سلام دوستان

با اینکه هفته پیش نقشه 157 مگی تهران7 رو رو سایت اپلود کردم و غیبش زد و مدیران محترم هم پاسخی ندادن دوباره اپلود میکنم .

در 7 پارت بیست مگی با کالیبره آن دوباره اپلود شد و بازهم دیده نمیشه .

حالا تبدیلش کردم به 28 پارت 5 مگی امیدوارم دیگه پس از اپلود دیده بشه که با این حجم سخته .

وضوح این نقشه و مشخصات فوقالعاده است دیگه نگران جزئیات نباشید حتی جهت خیابانهای یک طرفه ها مشخص شده.
بی آر تی و بیمارستانها و پارکها و پمپ بنزینها و مراکز دیگر پس خوش باشید.

اولا کسی سر کار نیست
دوما نقشه رو رو رم بریزید
سوما خودم چند ماه دارم استفاده میکنم

الان عکس هم تهیه میکنم میذارم فقط نمی دونم باید زیپ باشه یا معمولی دیده میشه .

مدیران محترم اگه امکان داره پس ازاتمام پارت اخر (28) همه رو درصفحه اول پست قرار بدن .
لطفا پس این همه تلاش تشکر و فاتحه واسه اموات یادتون نره . :merci:
مرسی همه
فرزین

پارت یک تا ده منتقل شد به پست اول!

farha3
31-01-2009, 12:56
کالیبره ای که کردم خوبه و من 95 از 100 بهش میدم و به نقشه هم 100 از 100 و لطفا شما هم نمرتون رو بدید ؟

ضمنا اگه عزیزی کالیبره بهتری کرد بذاره تو همین تاپیک .

مرسی همه

فرزین

پارت یازده تا بیست منتقل شد به پست دوم!

farha3
31-01-2009, 13:32
با کمال احترام از پارت 21 تا اخریش یعنی 28 رو تقدیم میکنم و به امید رضایت شما .

ضمنا اگه تو اعلاالدین و جای دیگه ای دوستی بابت دادن این نقشه به همشهریام پولی بگیره یادش باشه که من راضی نیستم !

قرار دادن این نقشه در پست و سایت های دیگه با ذکر نام تهیه کننده و منبع بلامانع میباشد .

لطفا تشکر و فاتحه واسه امواتم یادتون نره .

مرسی همه
فرزین 87.11.14 دوشنبه

پارت بیست و یکم تا بیست و هشتم منتقل شد به پست سوم!

بهترین و دقیقترین کالیبره از صفحه 7 تاپیک به ضمیمه آخر این پست اضافه شد .

سلام دوستان

این هم کالیبره تهران 7 با 30 نقطه و مختصات گوگلی .
روی کالیبره قبلی اور رایت نمایید البته یه بک آپ از قبلی داشته باشید .

فکر کنم تا حد زیادی اشکالات نقشه رو فیکس کرده باشه .

لطفا دوستان تست کنن و نسبت به کالیبره قبلی و محل هایی که اختلاف مسیر بیشتر بوده کنترل شود .

نقاط مورد استفاده در این فایل کالیبره :
1- میدان پونک 2- میدان آزادی 3- تقاطع خیابان حسام السلطنه 4- تقاطع آزادگان و تند گویان 5- سه را ورامین شهرری 6- سه راه افسریه 7- میدان ونک 8- میدان قدس تجریش 9- میدان کاج سعادت آباد 10- فلکه دوم آریاشهر 11- سه راه جمهوری 12- میدان توپخونه 13- تقاطع پیروزی و کلاهدوز 14- میدان راه آهن 15- میدان ولیعصر 16- میدان تجریش 17- میدان فتح 18- چهاراه پارک وی 19 –انتهای ولنجک 20- تقاطع صدر و مدرس 21- میدان آرژانتین 22- تقاطع یادگار و آزادی 23- میدان بهارستان 24- میدان رسالت 25- تقاطع بابایی و استخر 26- میدان توحید 27- میدان انقلاب 28- تقاطع آزادگان و اتوبان کرج 29- میدان امام حسین 30- پل سید خندان .

ضمنا یه عده لطف کردن نقشه رو تو سایت های دیگه بدون ذکر منبع و تهیه کننده قرار دادن و فقط باید گفت ای ول دارید !؟!

منتظر نظراتتون هستم و به امید اینکه ماحصل کارام به دردتون خورده باشه .

مرسی همه 28 بهمن ماه 1387
فرزین

™Mahdi
02-02-2009, 23:02
سلام.
با تشکر از فرزین عزیز، همه ی فایلها به سه پست اول منتقل و تاپیک پاکسازی شد!:001:

fireamin
02-02-2009, 23:38
با اجازه براتون به صورت یکپارچه آپلود کردم
http://www.megaupload.com/?d=4T0JM1VL

hj_therock
02-02-2009, 23:56
اینم لینک مستقیم با قابلیت Resume برای راحتی دوستان

http://s45.eu.rapidbaz.com/get/_6hT9/Tehran7.rar

aryajaan
03-02-2009, 11:38
نقشه از نظر دقت عالی هست ولی از نظره کاليبره يکم مشکل داره.(عکس هايی که ضميمه کردم رو ديشب تو اتوبان گرفتم ولی رو پشته بوم خونه ها بودم.)اميدوارم دوستان بتونن با کاليبره دقيق تر يه نقشه بدون نقص درست کنن.:merci::merci:

farzadba
03-02-2009, 12:30
با درود خدمت دوستان عزيز
ضمن تشكر از دوستاني كه زحمت اين نقشه رو كشيدند بايد بگم كه من هم با نظر دوستمون موافق هستم. نقشه بسيار خوب و جديد است اما ظاهرا كاليبره آن به درستي انجام نشده است. من ديروز نصب كردم و امروز چك كردم. در شرق تونل رسالت و دقيق تر بگم محدوده خواجه عبدالله و سيد خندان نقشه از نظر شرقي غربي دچار مشكل بود. مثلا من در خيابان شهيد عراقي بودم ولي موقعيتم در اتوبان صياد شيرازي نشان داده مي شد. بعد از تونل رسالت محدوده پل كردستان موقعيت من رو كمي در نقشه جنوب تر نشان مي داد. طول اتوبان حكيم و بخصوص محدوده پل شيخ فضل الله هم بسيار ايراد داشت و اصلا كلا مي رفتيم توي باقاليا. اين وضع در تقاطع حكيم و يادگار هم تكرار شد بخصوص راستگرد حكيم -غرب به يادگار -شمال رو بسيار زودتر از نقشه پيچيد اما در اتوبان يادگار وضعيت كمي بهتر شد. فقط در حد 20 متر در بعضي جاها خطا داشت مثلا من در باند جنوب به شمال بودم و من رو در باند شمال به جنوب نشان مي داد.
با اين تفاصيل دوستان لطف بفرمايند و كاليبره رو اصلاح بفرمايند. ظاهرا فايل كاليبره از فايل نقشه جداست و حجم كمي هم دارد. پس اگر لطف كنيد فقط همون رو جداگانه بگذاريد (اگر از نظر فني ممكن است)
با احترام

بهجون
03-02-2009, 17:11
بنده هم نصب کردم و مقداری اشکال داره .... عزیزان اصلاح بفرمایند .
تشکر وسپاس

aryan1234
03-02-2009, 18:36
با سلام
با تشكر از دوست عزيز به خاطر تهيه اين نقشه...
من هم نصب كردم . و دقيقا اشكال همين ها بود//....حدود 50 متر حداقل خطا داره اما نقشه خوبيه و دستت دستمون درد نكنه . نقشه تهران 2 خيلي خوب كاليبره شده اما به كيفيت اين نيست كاش بيشتر دقت ميشد تو كاليبره كردنش و خود نقشه هم تقريبا براي 5 سال پيش بوده مثلا من امروز ميخواستم برم كرج از ازادگان ..هنوز ميدان جهاد تو نقشه هست در صورتي كه 7 ساله انجا ديگه ميداني نيت و تبديل به پل شهيد كاظمي شده...

m3hiran
03-02-2009, 18:52
منم گرفتم فقط یه چند متر خطا داره حدود 40متر....ولی فوق العاده است

امیر2222
03-02-2009, 20:56
کالیبره جدید نیومده ؟

m3hiran
03-02-2009, 21:12
یعنی میخوای 150 مگو 2باره دانلود کنی....اگه برات مهمه خودت اینکارو بکن

farha3
03-02-2009, 23:25
سلام دوستان

تشکر و نظرات زیادی نمی بینم .

در گارمین آپشنی هست به نام move on road or gps اگه آف باشه از مسیر جاده ها خارج میشه و جای درست و نشون میده و اگر on باشه به صورت مجازی روی مسیر جاده حرکت میکنه ولی در اسمارت کام این رو نداریم و انحراف 10 یا 20 متر ی در بعضی از جا ها طبیعی است چون اولا نقشه ما عکس است و دوما این نقشه تهران7 دارای زوم فوق العاده و بی نظیر است که همین باعث میشه در زوم بالا اشکالات به چشم بیاد ولی در نقشه های دیگه که زیاد زوم نمیشن دیده نمیشه .
با تمام این اوصاف فردا دوباره کالیبره مجدد میکنم و شب میزارم رو سایت و فقط چند کیلو بایت است و اون رو روی تهران مپ7 اور رایت کنید و نظر بدید .
امیدوارم مقبول افتد
راستی کسی در مورد کیفیت نقشه نطر نداد .

مرسی همه
فرزین

.: Saman-tci :.
04-02-2009, 02:03
فرزین جان کیفیت نقشه واقعاً عالیه ... مخصوصاً اون جایی که یکطرفه بودن خیابون رو نشون میده واقعاً عالیه .... اما دوستان راست میگن در مورد کالیبره یه مقدار مشکل داره .... منم امشب توی میدون هفت تیر بودم ولی توی خیابون بهار شیراز نشون میداد .... اگه همینجوری که گفتی یه بار دیگه زحمتشو بکشی که عالیه ..... بازم میگم کیفیت نقشه عالیه و احتیاجی به هیچ کاری نداره ولی اون کالیبرش یه مقدار مشکل داره .... فکر کنم فقط همون فایلی که پسوند map داره رو باید دوباره قرار بدی ... حجمش هم الان 3 کیلو هست ..... بازم به خاطر زحمتی که میکشی ممنون ..... پس تا فردا شب منتظریم

بهجون
04-02-2009, 20:55
سلام
دوست عزیز منم گرفتم کیفیتش عالیه و من دنبال این نقشه بودم ولی کالیبره نیست . با خود نرم افزار هم که کالیبره می کنی اصلاح نمیشه ... من امروز خیلی باهاش کار کردم ...
اگه خوب کالیبره بشه بی نظیره ...
دوستان الاحسان و بالاتمام ... کارو کی کرد اونکه تموم کرد .
یاحف

prodigi
04-02-2009, 21:06
با معذرت از حضار
یک سوال فنی
وقتی من در برنامه می خواهم نقشه را لود کنم برنامه اخطار اینکه"نقشه باید کالیره شود " را می دهد و از برنامه بیرون می آید
راه حلی ندارد

prodigi
04-02-2009, 21:09
با معذرت از حضار
یک سوال فنی
وقتی من در برنامه می خواهم نقشه را لود کنم برنامه اخطار اینکه"نقشه باید کالیره شود " را می دهد و از برنامه بیرون می آید
راه حلی ندارد:020:

farha3
04-02-2009, 21:29
سلام دوستان

این هم کالیبره جدید تهران7 .
اون رو با دقت تمام و با استفاده از google earth و با 9 نقطه انجام دادم .
لطفا روی قبلی اور رایت کنید و ری استارت برنامه.

لطفا فراموش نشه در زوم مناسب قضاوت کنید نه اینکه تا دینش زوم کنید تمام نقشه های موجود اسمارت کامی در یک زوم مناسب ایده ال هستن .

منتظر نظرات و تشکر و فاتحه واسه امواتم هستم .

مرسی همه
فرزین

farha3
04-02-2009, 21:35
دوستان مجددا سلام

دوست عزیز prodigi باید فایل کالیبره رو که در بالا هست اول اکسترد کنی و فایل تهران7 با پسوند مپ رو در همون فولدر ی که تو موبایل نقشه رو ریختی کپی کنی (map) .

مرسی همه
فرزین

a4tech
04-02-2009, 23:51
دوستان مجددا سلام

دوست عزیز prodigi باید فایل کالیبره رو که در بالا هست اول اکسترد کنی و فایل تهران7 با پسوند مپ رو در همون فولدر ی که تو موبایل نقشه رو ریختی کپی کنی (map) .

مرسی همه
فرزین

دوست عزیز اولا بابت نقشه عالی ازت ممنونم.دوم این فایلی که دادی اسمش فارسی هست اما کالیبرت تو قبلی Tehran7.map به این اسمه اینم باید به این نام تغییر پیدا کنه یا باید 3تا فایل با هم تو یه پوشه باشه؟

faridbahal
05-02-2009, 00:08
دوست عزیز اولا بابت نقشه عالی ازت ممنونم.دوم این فایلی که دادی اسمش فارسی هست اما کالیبرت تو قبلی Tehran7.map به این اسمه اینم باید به این نام تغییر پیدا کنه یا باید 3تا فایل با هم تو یه پوشه باشه؟
باید به Tehran7.map تغییر کنه

Hsnti
05-02-2009, 00:09

سلام

با اجازه از استاد گرامی اقای farha3

دوست گرامی شما فایل تهران7.map رو به Tehran7.map تغییر نام بده و سپس در مسیر زیر رونویسی کن

\data\SmartComGPS\maps
یعنی در اون مسیر برای نقشه باید دوتا فایل وجود داشته باشه نه سه تا فایل

مرسی

05-02-2009, 00:45
دوستان کسی با این کالیبره جدید روی نقشه امتحان کرده ....؟
مشکلات قبل رو نداره ....؟ دقیق هست ...؟
در ضمن فرزین بازم ممنون

farha3
05-02-2009, 14:28
سلام دوستان

از دقت نظرتون متشکرم
من چون تو گوشی خودم اسامی نقشه ها رو فارسی مینویسم فراموش کردم قبل از ارسال رینیم کنم .

دوباره فایل کالیبره رو با اسم لاتین و دقت بالاتر در قسمت های مرکزی و جنوبی میفرستم .
لطفا اور رایت و تست بفرمایید.
فایل بعد از تست اولیه خودم تا چند ساعت دیگه اپلود میشه

کنترل بفرمایید و نظرات رو منعکس کنید لطفا .

مرسی همه
فرزین

راستی ای ول اس اس

farha3
05-02-2009, 17:06
دوستان سلام

با توجه شرح قبلی بنده در پست بالا تقدیم میشه

منتظر نظراتتونم

مرسی همه
فرزین

05-02-2009, 17:19
فرزین جان پس چرا پست 25 رو ویرایش کردی ....؟
من همون فایل رو دانلود و نصب کردم .....
پس این چیه ...؟ این با اون یکی فرق داره ...؟

بهجون
05-02-2009, 20:28
سلام
من نسخه کالیره شده رو دوباره انتقال دادم و تست کردم . در نقاط شرق تهران که 20-30 متری خطا داره . :027: البته امروز از شرق تا مرکز تهران نقاط رو بهش دادم و بهتر کالیبره شده بود .:55: فکر می کنم اشکال از ساختار نقشه و البته دقت بالای نقشه هستش که این مشکل رو داره . :35:
نفهمیدم که فایل کالیبره شده خودم رو چگونه ضمیمه کنم تا تست بفرمایید .
تا بعد ...

MOHAMMED
05-02-2009, 21:06
دوستان از این نقشه های با کیفیت برای شهرهای دیگه هم بگذارید !

farha3
05-02-2009, 22:15
دوستان سلام

کالیبره مجدد فقط واسه بهبود کیفیت راهبریست .

همونطور که دوستمون لطف کرد عرض من رو تایید کرد اشکال جزیی کالیبره بر میگرده به کیفیت و زوم بالای نقشه .
با اینها بی مبالغه این بهترین و کاربردی ترین نقشه تهرون که قابل استفاده هست .
چون خودم جندین ماه که استفاده میکنم .

امیدوارم زحماتم مقبول همه افتاده باشد و بدرد بخور باشه ؟

مرسی همه
فرزین

ozarp
05-02-2009, 22:48
دوست عزیز هرچقدر که این نقشه کالیبرش بد باشه بازم از من یکی ازت خیلی خیلی تشکر میکنم ..چون این نقشه از هر نظر عالیه و خیلی به کارم اومد...من یکی از خود نقشه بیشتر استفاده میکنم تا با gps ش ....کالیبرشم زیاد واسم مهم نیست ..ممنوووووووووونم

aryan1234
05-02-2009, 23:13
با سلام

من هم دوباره زدم كمي بهتر شده اما من فكر ميكنم دوست عزيزمون حسابي بابت اين نقشه دچار زحمت شدن كه همين جا ازش تشكر ميكنم

من فكر ميكنم خوده نقشه با توجه به كيفيت بالاش كمي مشكل داشته چون بازم خطا داره و با توجه به دقتي كه دوست عزيزمون كرده تو كاليبره بازم ........ البته كمتر

ضمنا اين نقشه براي حدودا 7 سال پيش هستش و خيلي جاها خطاي بالاي 50 متر ميده

اما در كل بين اين همه نقشه تهران بي نقص ترينه و بازم جاي تشكر داره

diar
06-02-2009, 00:57
دست گلت درد نکنه.فوقالعاده بود.

morteza45
06-02-2009, 14:28
کالیبره این نقشه با من . با خطای زیر یک میلمتر . انشاالله

RASOOL
06-02-2009, 14:32
از همه دوستانی که تو بخش نقشه های gps فعالیت می کنند تشکر میکنم.

بهجون
06-02-2009, 16:42
سلام
دوستان ، من بازم نسخه کالیبره جدید رو از اتوبابان بابایی تا خیابان جمهوری چک کردم تقریبا" عالی شده ... دست همه درد نکنه ... این نقشه خیلی کاربرد داره ... من که کیف کردم ..
منتظر کالیبره بهتر توسط مرتضی هستیم ... ممنون و سپاس

ozarp
06-02-2009, 18:30
من هم امروز توی بهشت زهرا تست کردم خیلی خوب بود....
سمت شرق شهر مشکلش کمتر شده...
منتظر کالیبره های بعدی از دوستان هستیم...
باز هم اینجا از farha3 عزیز تشکر میکنم چون واقعا تو زحمت افتاد..
مرتضی جان منتظریم تا کار شما رو هم ببینیم...مطمئنن که کار شما هم بی نقصه...
از همه دوستانی که تو اماده کردن این نقشه زحمت کشیدن تشکر فراوون میکنم..

ashkan38
07-02-2009, 12:30
سلام بر همگی

با تشکر از نقشه تهران 7 می خواستم تشکر ویژه بکنم از این نقشه با کیفیت من دیشب دانلود کردم واقعا عالی بود ولی متاسفانه کالیبره نقشه اصلا خوب نبود مثلا من توی خیابان پاسداران
بودم به سمت جنوب حدودا 50 متر خطا توی خیابان موازی پاسداران نشان می داد و یا
خیابان فرعی وارد شدم دو تا خیابان دیگه که موازی آن خیابان بود نشان می داد
من چون کالیبره کردن بلد نیستم خواهش می کنم راهنمایی کنید چکار کنم درست بشه

با تشکر

Coyote
07-02-2009, 13:59
با درود.

دوستان به چند نکته در مورد دقت این نقشه ها توجه کنید:

1. موسسه گیتاشناسی، سازمان جغرافیایی و ... دیگران که این نقشه ها رو تهیه مکینند اساسا این عکسها رو برای چاپ تهیه میکنند و نه برای اسکن و بردن اونها به SmartCom! بنابراین علاوه بر مسایل حقوقی (کپی غیر مجازی که شده) این نقشه ها ذاتا دقت زیادی ندارند چون تهیه کنندگانشون دغدغه دقت و مسیریابی نداشتند. البته تو هر نقشه داره دقت کارشون بهتر میشه.

2. خود GPS موبایلها توی منطقه ایران دقتشون خیلی بالا نیست (در برابر آمریکای شمالی) و معمولا از 5متر تا 30 متر خطای محاسباتی دارند. بنابراین حتی اگه نقشه عالی+کالیبره عالی هم که باشه نمیشه تضمین داد که همیشه جای شما رو 100% درست نشون بده.

3. نقشه ی فعلی بر مبنای عکس/bitmap هست (بر خلاف نقشه های گارمین که برمبنای Vector هستند) و در نقشه های بر مبنای عکس امکان قفل شدن روی مسیر و خیابان وجود نداره (حداقل خیلی سخته چون Image Processing میخواد).

بدرود

امیر2222
07-02-2009, 17:36
با درود.

دوستان به چند نکته در مورد دقت این نقشه ها توجه کنید:

1. موسسه گیتاشناسی، سازمان جغرافیایی و ... دیگران که این نقشه ها رو تهیه مکینند اساسا این عکسها رو برای چاپ تهیه میکنند و نه برای اسکن و بردن اونها به SmartCom! بنابراین علاوه بر مسایل حقوقی (کپی غیر مجازی که شده) این نقشه ها ذاتا دقت زیادی ندارند چون تهیه کنندگانشون دغدغه دقت و مسیریابی نداشتند. البته تو هر نقشه داره دقت کارشون بهتر میشه.

2. خود GPS موبایلها توی منطقه ایران دقتشون خیلی بالا نیست (در برابر آمریکای شمالی) و معمولا از 5متر تا 30 متر خطای محاسباتی دارند. بنابراین حتی اگه نقشه عالی+کالیبره عالی هم که باشه نمیشه تضمین داد که همیشه جای شما رو 100% درست نشون بده.

3. نقشه ی فعلی بر مبنای عکس/bitmap هست (بر خلاف نقشه های گارمین که برمبنای Vector هستند) و در نقشه های بر مبنای عکس امکان قفل شدن روی مسیر و خیابان وجود نداره (حداقل خیلی سخته چون Image Processing میخواد).

بدرود

حرف شما در مورد دقت نقشه ها کاملا درسته و چون این نقشه ها ماهواره ای نیستند احتمال دارد قسمتی از نقشه متناسب با مقیاس مورد نظر کشیده نشده باشد که البته چون برای استفاده در GPS هم طراحی نشده در جای خودش مشکلی ندارد و مشکل از آنجا آغاز میشود که کاربر gps به دست نقطه به نقطه این نقشه را تست کند که در این موقع عدم دقت تهیه کنندگان اولیه نقشه برملا میشود .
2- من نمیدانم gps ها در ایران دقتشون با جای دیگر کره زمین تفاوت میکند یا نه ولی در این مورد موافق شما نیستم چون اگر دقت کم باشد در مورد همه نقشه کم میشود ولی من 2 نقشه تهران را همزمان با هم مقایسه کردم ولی یکی تقریبا صحیح و دیگری ( تهران 7) با خطای حدود 20-30متر اونورتر نکان را نشان میداد (سایز نقشه ها تقریبا یکی هست).البته هر چه نقشه دارای جزئیات بیشتر شود ایرادات آن و همینطور خطای gps نمود بیشتری خواهند داشت که این انر با کالیبره دقیق به حداقل میرسد.
در هر صورت از کلیه دوستان که زحمت تهیه و کالیبراسیون را میکشند تشکر و قدردانی میکنم و مطمئنم که در آینده نه چندان دور نقشه هایی بسیار دقیق توسط همین دوستان تهیه و در دسترس قرار میگیرد.
:merci:

Coyote
07-02-2009, 18:32
حرف شما در مورد دقت نقشه ها کاملا درسته... من نمیدانم gps ها در ایران دقتشون با جای دیگر کره زمین تفاوت میکند یا نه ولی در این مورد موافق شما نیستم

هم نام گرامی :4:
از اونجایی که در آمریکای شمالی هم از ماهواره هایی مانند WAAS استفاده میشه؛ هم خدمات A-GPS هست و هم تراکم و تنظیم ماهواره های معمولی بهتره دقت اونجا خیلی بالاتره.

توی آمریکای شمالی با یه GPS دستی خطا اکثر اوقات زیر 1m هست که اینجا فقط تو کویر (به خاطر همواری و کمتر بودن تداخل امواج) اونم به شرطی که GPS ات ساعتها روشن باشه بدست میاد.

ddavodn
07-02-2009, 18:50
اقا این نقشه چی هست اصلا و ایا به درد همه گوشیها ترجیها نوکیا 5320 میخوره ممنون میشم اگه جواب بدید

ozarp
07-02-2009, 19:17
اقا این نقشه چی هست اصلا و ایا به درد همه گوشیها ترجیها نوکیا 5320 میخوره ممنون میشم اگه جواب بدید

دوست عزیز این نقشه کاملترین نقشه واسه gps تا امروز هست البته garmin هم نقشه کاملی واسه تهران داره اما به نظر من و خیلی از دوستان تو نظر سنجی که هم اکنونم توی سایت هست smart com برنامه مناسبتری واسه gps ما ایرانی هاست...
شما باید واسه استفاده کردن از این نقشه از برنامه smart com استفاده کنید و برای نصب این برنامه تا اونجایی که من میدونم باید گوشیتونو هک کرده باشین...البته شاید از راه دریافت فایل cer و key هم بتونید این برنامه رو ساینش کنید...این نقشه از تراکم 1.10000 برخورداره و فعلا بهترین و کاملترین نقشه واسه تهرانه چون نقشه های قبلی که تو سایت بودن از مقیاس 1.50000 و 1.20000 برخوردار بودن و حتی از لحاظ کیفیت نقشه هم به پای این نقشه نمیرسیدن..این نقشه از جزییات کاملی برخورداره که این جزییات کوچه ها و حتی بیمارستانها و سینماهارو هم در بر داره...فقط تنها مشکل این نقشه کالیبره اونه که هنوز با اینکه دوستان زحمت زیادی روی نقشه کشیدن هنوز توی بعضی مناطق 30 تا 50 متر خطا داره که البته اقا مرتضی گل قول دادن که این نقشه رو با کالیبره زیر 1 میلیمتر در اختیار دوستان بذاره...ما هم همگی منتظر این کالیبره هستیم...

ozarp
07-02-2009, 19:20
در ضمن اینم بگم که این نقشه به درد گوشی شما هم میخوره....5320 نوکیا هم از symbian 9.3 v 3.2 برخورداره مثل n96 یا n85

aryan1234
07-02-2009, 22:39
مرتضي جان منتظريممممممممممممممم

reza_40548
08-02-2009, 03:16
میشه هم این نقشه و یک نقشه دیگه از تهران را با هم روی smartcom ریخت؟

™SINAXEX
08-02-2009, 03:36
میشه هم این نقشه و یک نقشه دیگه از تهران را با هم روی smartcom ریخت؟

بله چرا نشه!!
شما میتونید هر چی نقشه تو این سایت برای اسمارت ساخته شده رو گوشی تون همزمان داشته باشید مشکلی نداره. فقط وارد برنامه که شدید برای انتخاب نقشه دگمه 2 را فشار دهید لیست نقشه ها تون ظاهر میشود.

ozarp
08-02-2009, 15:35
اقا مرتضی ما همچنان منتظر کالیبره شما هستییییم...
امیدوارم مثل اون نقشه 500 مگیه که تا الانم نیومده نشه!!!

ghm122
09-02-2009, 14:57
سلام. دوستان بهتر نيست بجاي اين كه قول بديم همه رو بزاريم سر كار اول كارمون نجام بديم بعد هم بزاريم واسه استفاده :45:
اين دوست خوبمون آقا فرزين واقعا زحمت كشيد و نقشه در حد فوق العاده اي دقيق و با جزئيات كامله. تنها مشكل اون اينه كه كاليبرش مشكل زيادي داره . مثلا من در بزرگراه امام علي به سمت شمال در نقشه حدود 100 متري محل صحيحم بودم و اين طور كه متوجه شدم در شرق و شمال شرق تهران حدودن همين مقدار خطا داره. با اين حال چون من خودم طرز صحيح كاليبره كردن نميدونم از دوستان ميخواهم اگه مي تونند زحمت اين كارو بكشند. با تشكر از همه مخصوصا دوست خوبمون آقا فرزين:merci:

fb2009
09-02-2009, 15:12
kheyli mamnoon

Coyote
10-02-2009, 11:12
سلام. دوستان بهتر نيست بجاي اين كه قول بديم همه رو بزاريم سر كار اول كارمون نجام بديم بعد هم بزاريم واسه استفاده :45:
اين دوست خوبمون آقا فرزين واقعا زحمت كشيد ... با تشكر از همه مخصوصا دوست خوبمون آقا فرزين:merci:

با درود.

من هم با شما موافقم. لطفا اول از انجام کار مطمن بشیم بعد بیام وعده شو بدیم.

خطای 1 میلیمتر رو ارتش آمریکا هم که صاحب GPS هست نمیتونه تامین کنه!!! دوست گرامی شما چه جوری این حرف و میزنی؟!

چند متر خطای سیگنالهای GPS + چند متر خطای نقشه چاپی

اینا جز خطاهای بدیهی این نقشه است. امکان نداره بشه از حد چند متر کمترش کرد.

کاری به صد متر خطا ندارم (که شاید دوستمون اونجا خطای GPS اش زیاد بوده) ولی در مجموع دقت این نقشه نسبت به سایر نقشه های عکسی خیلی هم بد نیست. برنامه هایی مثل گارمین هم چون عکسی نیستند (Vector هستند) میتونن خطای GPS رو با Lock کردن روی مسیر جبران کنند که تو نقشه های عکسی امکان پذیر نیست.

از همین نقشه استفاده کنید. خیالتون راحت.
اگر هم کالیبره بهتری بیاد فایلش خیلی کوچیکه.

بدرود.

farha3
10-02-2009, 12:37
سلام دوستان

کالیبره موجود مناسبه اگه سختگیر نباشید .
با این اوصاف دست کسی رو که کالیبره بهتری بذاره دورا دور میبوسم .
چون تا اینجا سر این نقشه زحمتای زیادی کشیده شده و ارزشو هم داره .

مرسی همه
فرزین

aryan1234
10-02-2009, 22:18
سلام دوستان

مرسی همه
فرزین
فرزين جان ممنون ..بابت زحماتت :merci:

alex_7
11-02-2009, 09:54
با تشکر از آقا فرزین . نقشه نسبتا خوبی است اگه کالیبرش بهتر بشه که عالیه .
من تو غرب تهران تست کردم در بزرگراه شیخ فضل الله روبروی ساختمان ماهان (عوارضی قدیم) بیشتر در جهت x (شرق به غرب) حدود 20 الی 30 متر اختلاف نشون میده (به سمت غرب) و شمال به جنوبش نسبتا بهتر است .
ولی در کل فکر کنم خود نقشه هم مقداری با واقعیت فرق کند چون عکس هوایی که نیست این رو از این جهت میگم که در برخی مسیرها ی فرعی گاها بر روی نقشه کالیبره است و در برخی جاهای دیگه با 20 الی 30 متر اختلاف ..
به نظر بنده اگر نقشه هوایی مثل گوگل ارث با کیفیت بالا از تهران تهیه بشه و با این نقشه مچ بشه (هردو نقشه با هم و در دو لایه روی هم منطبق بشه) ایرادهای این نقشه در میاد و می توان بر روی یک نقشه واقعی تری کار کرد .
ضمنا باز هم از زحمات همگی دوستان و مخصوصا آقا فرزین تشکر میکنم.
امیدوارم پرچونگی بنده حمل بر بی ادبی نباشد.
با تشکر.

ozarp
11-02-2009, 13:04
سلام دوستان

مرسی همه
فرزین

فرزین جان منم از بابت زحماتی که بابت این نقشه کشیدی ازت تشکر فراوون میکنم...
من دیروز از 4 راه ولیعصر تا مترو دروازه دولت و از 4 راه کالج تا مترو سعدی تست کردم خیلی دقیق بود!!! حتی من که تو پیاده رو سمت راست خیابون بودم تو نقشه ام منو سمت راست نشون میداد!!!

masoud khan
12-02-2009, 06:03
فرزین جان سلام خسته نباشی ممنون
منم دیشب تو غرب تهران حدفاصل ازادی تا مهراباد جنوبی چک کردم خیلی خوب بودش

pro_mamad
12-02-2009, 08:29
فرزین جان منم ازت تشکر میکنم به خاطر زحماتت . واقعا عالی بود ممنون

™SINAXEX
12-02-2009, 17:00
سلام. دوستان بهتر نيست بجاي اين كه قول بديم همه رو بزاريم سر كار اول كارمون نجام بديم بعد هم بزاريم واسه استفاده
اين دوست خوبمون آقا فرزين واقعا زحمت كشيد و نقشه در حد فوق العاده اي دقيق و با جزئيات كامله. تنها مشكل اون اينه كه كاليبرش مشكل زيادي داره . مثلا من در بزرگراه امام علي به سمت شمال در نقشه حدود 100 متري محل صحيحم بودم و اين طور كه متوجه شدم در شرق و شمال شرق تهران حدودن همين مقدار خطا داره. با اين حال چون من خودم طرز صحيح كاليبره كردن نميدونم از دوستان ميخواهم اگه مي تونند زحمت اين كارو بكشند. با تشكر از همه مخصوصا دوست خوبمون آقا فرزين

فعلا که بهترین نقشه کالیبره شده تهران همین نقشه است پس به جای گله از ایشون از همین نقشه استفاده کنید تا بعدا ببینید خدا چه میخواهد شاید نقشه ای بهتر در سایت گذاشته شد.

بهجون
12-02-2009, 18:28
آقا دستت بی بلا
من باز هم تقریبا" همه نقاط تهران که چرخیدم و کنترل کردم خوبه و کالیبره اش هم منطقیه .
تشکر از زحماتت ... کلی کار راه اندازه

farha3
12-02-2009, 21:33
سلام دوستان

با سپاس از همتون

تصمیم گرفتم رو پروژه کالیبره دقیقتری واسه این نقشه کار کنم .

اگه جواب بده به جای 9 نقطه استاندارد کالیبره از 30 نقطه استفاده کنم و به خورد برنامه بدم .

شاید این باعث میشه تا اشکالات نقشه در تعدد نقاط جدید فیکس بشه .

نمی دونم جواب میده یا نه ؟

لطفا تا یکشنبه یا دوشنبه صبر کنید که اگه ممکن شد اون رو آپلود میکنم .

مرسی همه
فرزین

™SINAXEX
13-02-2009, 00:30
-
سلام دوستان
با سپاس از همتون
اگه جواب بده به جای 9 نقطه استاندارد کالیبره از 30 نقطه استفاده کنم و به خورد برنامه بدم .
مرسی همه
فرزین

با برنامه oziexp که نمیشه بیشتر از 9 نقطه کالیبره کنید مگر اینکه بخواهید با خوده برنامه اسمارت کالیبره کنید که همین جا پیشنهاد میکنم بهتون اگر با خوده برنامه میخواهید این کار را کنید زیاد جالب در نمیاد!!!

majidss
13-02-2009, 00:32
سلام دوستان

با سپاس از همتون

مرسی همه
فرزین

خیلی ممنون دوسته عزیز از زحمتی که برای این نقشه کشیدی.
خدا بیامرزه امواتتو<

ghm122
14-02-2009, 11:48
فعلا که بهترین نقشه کالیبره شده تهران همین نقشه است پس به جای گله از ایشون از همین نقشه استفاده کنید تا بعدا ببینید خدا چه میخواهد شاید نقشه ای بهتر در سایت گذاشته شد.

دوست عزیز..شما اگه مطلب منو درست می خوندی متوجه می شدی که من از ایشون گلایه نکردم ..اتفاقا خیلی هم از آقا فرزین گل تشکر می کنم و دعاش میکنم.(نقشه فوق العاده است فقط کالیبرش در شرق و شمال شرق کمی اشکال داره که اونم حتما درست میشه))) منظور من کسایی هستند که هم تو این فروم و هم جاهای دیگه وعده و وعید بی حساب میدهند. :022:

ozarp
14-02-2009, 16:00
منم با شما موافقم دوست عزیز.... بهتر مثل اقا مرتضی به قولمون عمل کنیم نه اینکه واسه یه نقشه چند ماه همرو سر کار بذاریم

hojatshabani
16-02-2009, 14:06
اقا من باید برم تهران
هیچ کجاش هم نمیدونم

به هوای نقشه شما دارم میام حالا بادا باد :)

انشالله کالیبرش طوری باشه که ما رو کالیبره نکنه ;)

قربانت / حجت

Ali.R
16-02-2009, 20:11
لطفا پس این همه تلاش تشکر و فاتحه واسه اموات یادتون نره . :merci:
مرسی همه
فرزین

عالی بود عالی تر شد. دمت گرم آفرین آقا فرزین کارت حرف نداشت.:41::merci:
فاتحه حداقل چیزیه که از دستمون برمیاد.:103::41:

morteza45
16-02-2009, 21:03
دقت میلیمتر روی نقشه (مثلآ روی نقشه 1:10000 ) یعنی روی زمین دقت ده متر . تمام نقشه های کالیبره توسط این حقیر ناسزا شنیده در اینجا دارای این دقت هستند " نقشه مشهد - حرم امام رضا - گنبد - زاهدان - و ...." . اگر نقشه دارای سیستم نقشه برداری باشد این دقت به دست می آید . من شنبه در تاپیک اول اسمارت کام روش تهیه نقشه " البته هزینه بر است" را که به این دقت باشد را میگویم . پس دیگر به حرفهای من شک نکنید خصوصآ در زمینه مکانیابی . با تشکر از همه دوستان
این نقشه را من اول فکر کردم نقشه س ج ا است و قول کالیبره میلیمتر را دادم ولی حالا با دقت یک تا دو سانتیمتر آماده شده است . اگر توانستم بهترش کنم برایتان اپلود میکنم . ممنون از توجه شما و پوزش از خطای خودم

ozarp
16-02-2009, 21:13
اقا مرتضی ما بهت اییمان داریم.... حرفتو قبول داریم...
لقا فرزین شما هم گل کاشتی...خیلی خیلی ممنونتم....دستت درد نکنه واقعا...خیلی گلی داداش

farha3
16-02-2009, 22:32
سلام دوستان
منتظر پاسخ تست ها هستم .

لطفا گله از آقا مرتضی رو کنار بذارید . چون کار همه ما واسه یه نفره که به دردش بخوره و بر عکس کار من
و اسه همه است که بهره مند شن .

حتما اقا مرتضی سعی در تهیه و پیگیری پروژه هاشون هستن و مشکلات تکنیکی و مالی زمان می خواد .
پس به ایده و طر حهای دیگران هم احترام بزاریم و هم فرصت بدیم .

مرسی همه
فرزین

ozarp
16-02-2009, 22:54
فرزین جان من تو نازی اباد جنوب شرقی تهران تست کردم هم چنان یک مقدار مثل قبل خطا داره...به هر حال خیلی ممنونم

ozarp
16-02-2009, 23:12
بچه ها اصلاح میکنم ...این کالیبره عالیه!!!!!!!
من فایل قبلی رو الان پاک کردم و این جدیدرو ریختم همه چی درست شد.....
واقعا عالیه !!!! فرزین جان گل کاشتی...ممنونتم عزیز....
دقیقه دقیقه...مثل اون نقشه 3 مگیه که واسه تهرانه و دقیق بود...
شما هم کاری که من کردمو بکنید تا مثل من جواب بگیرید...
re write نکنید...اونو پاک کنید اینو بریزید

بهجون
16-02-2009, 23:40
سلام
منم تست کردم خوبه ... ولی نتیجه گرفتم هرکسی برای مناطقی که لازم داره باید با خود اسمارت کالیبره اش کنه . اینجوری تقریبا" میشه به خوبی ازش استفاده کرد .
به هر حال از بابت زحمات عزیزان مخصوص" فرزین جان کمال تشکر دارم

bigboss
17-02-2009, 00:59
خسته نبا شید
چرا وقتی انتخاب میکنم نقشه تهران و از برنامه میاد بیرون ؟

RASOOL
17-02-2009, 01:14
خسته نبا شید
چرا وقتی انتخاب میکنم نقشه تهران و از برنامه میاد بیرون ؟

ابتدا باید گوشی رو از حالت هک خارج کنی سپس وارد برنامه smartcom بشی.

farha3
17-02-2009, 08:42
سلام دوستان
دوستی در پیغام خصوصی سوال داشت .
جواب: این کالیبره واسه همون نقشه 157 مگی تهران7 هست و به جای کالیبره قبلی ارائه شده .

ضمنا این کالیبره بهتره شده و مشکلات نقشه رو مرتفع کرده .

مرسی همه
فرزین

Coyote
18-02-2009, 18:32
با درود

فرزین جان فرمت عکسهایی که از نقشه scan شده اند چی هستن؟ حجم نقشه کمی اغراق شده بزرگ به نظر میرسه.

من خودم برای Pocket PC (ویندوز CE و ویندوز موبایل) برنامه نقشه تهران رو برای تاکسیرانی نوشتم و نقشه مشابهی (با همین قدر وضوح) استفاده کردم. حجم عکسهای نقشه تهران رو روی 5MB نگه داشتم. به نظرم میشه حجم فایلهای این نقشه رو تا یک دهم کم کرد بدون اینکه از کیفیت اون کم بشه.

اگه بشه اینکارو کرد هم برای دانلود و هم سرعت استفاده از نقشه بالا میره.

البته من زیاد با Smart Com کار نکردم. ولی اگر اطلاعاتی بمن بدی میتونم کمک کنم.

بدرود

ozarp
18-02-2009, 18:54
سلام دوستان عزیز...
من امروز این نقشه رو با اخرین کالیبره ای که فرزین جان زحمتشو کشیدند از مترو میرداماد تا میدان صنعت چک کردم و فقط میتونم بگم خیلی عالی بود.... دقیق دقیق بود ...اقا فرزین گل کاشتی

nvgoli
19-02-2009, 00:38
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من برای انتخاب نقشه از مموری کارت مشکل دارم یعنی اون نقشه ی 150 مگ رو به آدرس Memory Card\SmartComGPS\MAPS ریختم ولی در داخل برنامه این نقشه رو نمیشناسه اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم.:001:

omid3d
19-02-2009, 02:43
با درود

فرزین جان فرمت عکسهایی که از نقشه scan شده اند چی هستن؟ حجم نقشه کمی اغراق شده بزرگ به نظر میرسه.

من خودم برای Pocket PC (ویندوز CE و ویندوز موبایل) برنامه نقشه تهران رو برای تاکسیرانی نوشتم و نقشه مشابهی (با همین قدر وضوح) استفاده کردم. حجم عکسهای نقشه تهران رو روی 5MB نگه داشتم. به نظرم میشه حجم فایلهای این نقشه رو تا یک دهم کم کرد بدون اینکه از کیفیت اون کم بشه.

بدرود

ضمن تشکر از سازنده نقشه و تمام دوستانی که کالیبره های بهتری ارائه میکنند، در تائید جناب زمانی عرض کنم که:
ای نقشه سازان!
آیا میدانید که فایل Jpeg به واسته فشرده سازی مخرب خود کیفیت تصویر را پایین می آورد؟
و آیا میدانید که چنانچه تصاویری مثل نقشه که طیف رنگی ندارند و تعداد رنگهای بکار رفته در آنها محدود است اگر با فرمت GIF فشره شوند بسیار کوچکتر از نمونه Jpg خواهند شد؟
و آیا میدانید که فرمت فشرده سازی GIF غیر مخرب می باشد. (با حداکثر 255 رنگ) و لبه خطوط و نوشته ها مثل jpg مات نمیشود؟
...
Adobe Photoshop/File/Save as for web
Preset: GIF 32 No Dither
...
اساتید، حتما اینها را میدانید. اجتمالا مشکل از عدم ساپورت این فرمت تصویری توسط برنامه های سازنده نقشه است.
بله؟

farha3
19-02-2009, 08:38
با درود

بدرود

سلام دوستان

فرمت gif

از اینکه کالیبره 30 نقطه ای آخر تهران7 مشکل پسندها رو راضی کرده خوشحالم .
توی بخش نرم افزار اسمارت کام توضیحات کامل توسط دوستان دیگه داده شده .

مرسی همه
فرزین

Coyote
19-02-2009, 12:22
...فایل Jpeg به واسته فشرده سازی مخرب خود کیفیت تصویر را پایین می آورد؟
و آیا میدانید که چنانچه تصاویری مثل نقشه که طیف رنگی ندارند و تعداد رنگهای بکار رفته در آنها محدود است اگر با فرمت GIF فشره شوند بسیار کوچکتر از نمونه Jpg خواهند شد؟
و آیا میدانید که فرمت فشرده سازی GIF غیر مخرب می باشد. (با حداکثر 255 رنگ) و لبه خطوط و نوشته ها مثل jpg مات نمیشود؟
...

سلام دوستان

فرمت gif

با درود.
درسته. اگه GIF باشه نسبتا خوبه ولی من خودم نقشه ها رو PNG میکنم. با 256 رنگ و ضریب فشردگی 9. فرمت PNG هم Lossless هست و چیزی از اطلاعات عکس از بین نمیره و مشکلات GIF رو هم نداره. برای همین کل نقشه تاکسیرانی رو روی 5MB نگه داشتم. البته Detail و سایز این نقشه که فرزین عزیز گذاشته به مراتب بهتر و بزرگتره. ولی باز فکر نکنم بیشتر از 2 برابر بشه.
حالا یه تحقیقی میکنم ببینم دیتابیس نرم افزار SmartCom چه فرمتی داره ...

بدرود.

omid3d
20-02-2009, 11:08
بله. فشرده سازی PNG با 256 رنگ بهتر از gif با 256 رنگ است و هر دو غیر مخرب
اما PNG مثل Gif با هر تعداد رنگی قابل ساخت نیست. آیا حجم فایل Gif با تعداد رنگ مثلا 8 کمتر نمیشود؟ (نمیدانم)

alex_7
21-02-2009, 18:19
با درود

بدرود

:atten:
با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی .
از توضیحات شما نکته ای به ذهن من خطور کرد که امیدوارم بتواند کمکی به اینجانب کند.
من یک دستگاه جی پی اس خودرویی ماژلان دارم Maestro 3100 و همانطور که میدانید داخل نرم افزار آن که مثل گارمین میباشد نقشه کل آمریکا رو با حجم حدودی 900 مگ دارد و با توجه به اینکه این دستگاه ماژلان هست و گارمین نیست نمی توان نقشه ای برای آن پیدا کرد .
ولی با بررسی هایی که من انجام دادم به این نکته پی بردم که ویندوزی که روی این دستگاه نصب شده از نوع win ce core 5 ‌ می باشد . حال اگر برنامه ی چی پی اسی که بتواند با این سیستم عمل کار کند(نصب شود) وجود داشته باشد و نقشه ای هم که بر روی آن برنامه نصب گردد (جاده های ایران یا تهران) میس توان از این وسیله بی استفاده استفاده مطلوب برد .
در ضمن من یک پلیر قوی هم روی سیستم عامل این جی پی اس نصب کردم و به درستی کار میکند .
من فکر کنم با برنامه OziCE که روی این سیستم نصب شه میتوان مشکل رو حل کرد.
در صورت امکان برام پی ام خصوصی بدهید .
بای :merci:

m3hiran
21-02-2009, 22:47
فقط میتونم بگم حرف نداره فرزین جان....از این بهتر نمیشد

lllamiriannolll
22-02-2009, 13:38
فرزین عزیز واقعا کارت عالی بود و یه خسته نباشید باید بهت گفت برادر
من تقریبا تمامی تهران رو باهاش تست کردم و دیروز هم تو کارگاهی در جاده قدیم کرج بودم... و در تمامی مناطق کمتر از چندین متر خطا داشت و این فوق العادست...
موفق و پا برجا باشی

alex_7
22-02-2009, 15:52
با درود

بدرود
:41:

امیر جان پیام های خصوصیت رو چک کن

Coyote
23-02-2009, 19:27
با درود خدمت همه دوستان

همونطور که گفتم نقشه تهران 7 حجم زیادی داره و میشه این حجم رو به نحو قابل ملاحظه ای کم کرد.
من یه بار دیگه Bitmap اصلی رو از فایل ogf2 درآوردم (حجمش حدود 1.1GB بود) و دوباره اونو Encode کردم و با فرمت PNG با 256 رنگ ذخیره کردم.

فعلا حجم نقشه رو به 57MB رسوندم. حدود یک سوم شده!! :4:

اما باز هم از این پایین تر میارم. ولی نیاز به حداقل 2GB رم دارم که نوت بوک قدیمی من از پس اون بر نمیاد. امیدوارم بتونم تا حجم نقشه رو منطقی تر کنم. (کلی فضای اضافی و بیمصرف تو نقشه هست که اونا رو هم مخوام خذف کنم) بعد از تکمیل کار نقشه رو روی سایت آپلود میکنم.

بدرود.

POWER
24-02-2009, 10:39
لطفا حجم این نقشه رو پایین بیارین تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم...

آخه 150 مگابایت خیلی خیلی زیاده ..

arash_4420
24-02-2009, 11:55
روی 5800 نصب شد کار هم میکنه ولی نقشه را نمیشه جابه جا کرد فقط محدودهای که هستی رو نشون میده این اتفاق فقط برای 5800 میوفته یا اینکه نه
لطفا راهنمایی کنید

m3hiran
24-02-2009, 12:21
نه روی گوشی های دیگه درسته .....فعلا 5800 اینجوریه

a_m1357
24-02-2009, 15:38
روی 5800 نصب شد کار هم میکنه ولی نقشه را نمیشه جابه جا کرد فقط محدودهای که هستی رو نشون میده این اتفاق فقط برای 5800 میوفته یا اینکه نه
لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزيز
اين مشكل كه شما مي گيد مربوط به اين نقشه نيست و 5800 با هر نقشه ديگه هم تو samart gps همين مشكل رو داره

farha3
24-02-2009, 22:03
سلام دوستان

احتمالا تغییر حجم نقشه باعث نیاز به کالیبره جدید میشه .
البته تغییر کیفیت رو هم به همراه خواهد داشت .
رم گوشی خودم 4 گیگه و 157 مگ با این کیفیت می ارزه .

مدیران محترم لطفا کالیبره جدید 30 نقطه ای رو در صفحه اول پست قرار بدن .

مرسی همه
فرزین

Coyote
25-02-2009, 12:20
سلام دوستان

فرزین

با درود فرزین جان
1. درسته. تغییر نقشه نیاز به ساخت کالیبره جدید داره که یه فایل چند کیلوبایتیه.

2. اگر فرمت و رنگ بندی درست انتخاب نشه تغییر حجم باعث خراب شدن چند درصدی کیفیت میشه. حق با فرزینه. اما:

2.1 : اگه فرمت درست انتخاب بشه تغییر کیفیت اونقدر ناچیزه که فقط با زوم بالای 150% به چشم میاد.

2.2 : 60 تا 70% کم شدن حجم نقشه به 2 تا 3% افت کیفیت میارزه. چون هم فضای کمتری اشغال میکنه و هم سرعت کار با دیتابیس بیشتر میشه.

2.3: عکس اسکن شده درست Polish نشده و کلی نویز داره که الگوریتمهای فشرده سازی رو مجبور میکنه تا اندازه کیلوبایتی عکس رو به میزان زیادی بالا ببرند. حذف این نویزها علاوه بر بالا بردن کیفیت حجم نقشه رو هم کم میکنه.
2.4 : تقریبا نصف فضای نقشه فضای بیمصرف و خالی است. حذف اون Tileها بدون ارتباط به کیفیت میتونه حجم نقشه رو کم کنه. اینو تو عکسی که کوچک کردم میتونید ببینید.

مشکل اینه که کار با نقشه (عکس 1.1 گیگابایت) زمان زیادی برای لپ تاپ من میبره (هر بار تغییر حدود 1 ساعت کار میبره) و تا حالا حداقل 10 نمونه از نقشه رو ساختم. امیدوارم قبل از عید برسم تمومش کنم.

شاد و پیروز باشید.

amini_bio
26-02-2009, 21:49
لینک رپیدشیر:
http://rapidshare.com/files/202860909/Tehran7.rar

vb_m
28-02-2009, 03:15
اقا بایت نقشه اصفهان واقعا ممنونم
کلی دنبال نقشه های گارمین واسه اصفهان بودم
اصلا به این تاپیک سر نزده بودم
حالا که اینو دیدم بال در آوردم
خیلی باحالین
ان شاالله خدا هم یه حال اساسی به شما بده d:

حیفم اومد فقط دکمه تشکر رو بزنم
فقط امیدوارد سود استفاده های مالی ازش نشه !!!(بدون کسب اجازه از صاحبش)

vb_m
28-02-2009, 03:19
در ضمن روی 5800 هم بخوبی کار داد هنوز خیلی باهاش کار نکردم
فکر کنم کلا قابلیت تاچ نداره !!!!
به نقشه نگاه کردم به نظرنم همون نقشه های Google MAP خودمون بود d:
میشه طرز تهیه رو بهمون یاد بدی؟

vb_m
28-02-2009, 03:26
راستی یه چیز دیگه
هرکسی وارد بشه بعد ببینه تهران 7 رو گذاشتین و پست های زیرش رو
بخونه منصرف میشه !!! آخه همه نوشتن درست کالیبره نشده
اگه نقشه کاملا دقیق شده تو پست اول بنویسید که اشکالاتی که گرفتند مال نسخه های
قبلیش هستش و الان دیگه خوب شده

amini_bio
28-02-2009, 09:42
راستی یه چیز دیگه
هرکسی وارد بشه بعد ببینه تهران 7 رو گذاشتین و پست های زیرش رو
بخونه منصرف میشه !!! آخه همه نوشتن درست کالیبره نشده
اگه نقشه کاملا دقیق شده تو پست اول بنویسید که اشکالاتی که گرفتند مال نسخه های
قبلیش هستش و الان دیگه خوب شده

این فایل map را جایگزین فایل map در نقشه كنيد:
http://www.mobilestan.net/attachment...5&d=1234733561
http://rapidshare.com/files/203200945/Tehran7.zip

ghm122
28-02-2009, 12:21
با تشکر از شمادوست خیلی خوبمون آقا فرزین. کالیبره ی جدید فوق العاده عالی و دقیقه.با تشکر از زحمات شما. حالا دیگه این مجموعه کامل شد:41:

alex_7
28-02-2009, 12:55
دوستان کالیبره جدید در قسمت های شمالی و مرکزی شهر خوبه ولی در قسمت جنوبی (ٰبلوار آزادگان) حدود 30 الی 40 متر خطا داره (به سمت شمال ).تقریبا از قلعه مرغی به پاییین این خطا بیشتر مشهوده.؟
من چند بار به گرمسار رفتم و تست زدم . البته همانطور که گفتم شاید هم نقشه بیس ایراد داشته باشه .
در ضمن اگه بشه روشی یافت که خود نقشه را بر روی 5800 جابجا کرد خیلی عالی میشه . دیگر نیازی به نصب نرم افزار جاوای تهران 7 بر روی گوشی نمیباشد .
با تشکر

Farhood_FZA
01-03-2009, 01:14
دمت گرررررررررررررررررررررررر ررررررررم

m.ararat
02-03-2009, 18:38
سلام عزيزم!
براي من نصب نشد
چرا نتونستم؟

mrbomber
03-03-2009, 00:39
salam, samte jade ghadim, 4rah iran khodro ham 20-30 metr khata dare

alex_7
03-03-2009, 09:20
آقا فرزین از کالیبره ورژن جدید خبری نیست ؟

ashkan38
03-03-2009, 12:00
با سلام

فایل ضمیمه کالیبره نقشه می باشد که تا جایی که می شود کالیره شده
البته در پایین شهر به خصوص در انتهایی نقشه (بهشت زهرا ) خطایی نقشه
خیلی زیاد شده ولی تا تونستم کالیبره کردم
لطفا همه امتحان کنید
جواب یادتون نره

با تشکر

alex_7
03-03-2009, 13:23
سلام دوستان

مدیران محترم لطفا کالیبره جدید 30 نقطه ای رو در صفحه اول پست قرار بدن .

مرسی همه
فرزین

با سلام خدمت فرزین عزیز .
با تشکر از زحمات شما دوست گرامی می خواستم ببینم آیا می توان این فایل TEHRAN7.OGF2 را به فایل TEHRAN7.OZF2 تبدیل کرد .
چون من یک نرم افزار OZexplorer دارم که نوع فایل نقشه آن با پسوند ozf2‌می باشد و اگه نرم افزار تبدیل هم داشته باشه ممنون میشم که لینک آنرا برام بذاری .
باتشکر

m3hiran
03-03-2009, 23:08
با سلام

لطفا همه امتحان کنید
جواب یادتون نره

با تشکر

دستت درد نکنه اقا اشکان....یعنی از قبلی خیلی دقیق تر شده؟؟؟؟؟

™SINAXEX
04-03-2009, 00:54
با سلام خدمت فرزین عزیز .
با تشکر از زحمات شما دوست گرامی می خواستم ببینم آیا می توان این فایل TEHRAN7.OGF2 را به فایل TEHRAN7.OZF2 تبدیل کرد .
چون من یک نرم افزار OZexplorer دارم که نوع فایل نقشه آن با پسوند ozf2‌می باشد و اگه نرم افزار تبدیل هم داشته باشه ممنون میشم که لینک آنرا برام بذاری .
باتشکر

تا آنجایی که میدونم همچنین برنامه وجود ندارد. شما میتونید ogF2 را ابتدا به bmp یا jpeg تبدلی کنی که برنامه اش تو سایت هم هست بعد سپس با برنامه OZ نقشه را با فرمت عکس باز کنی.

alex_7
04-03-2009, 09:57
تا آنجایی که میدونم همچنین برنامه وجود ندارد. شما میتونید ogF2 را ابتدا به bmp یا jpeg تبدلی کنی که برنامه اش تو سایت هم هست بعد سپس با برنامه OZ نقشه را با فرمت عکس باز کنی.

مرسی سینا جان ولی اون برنامه ای که تو این سایت هست img2ozf به آدرس ذیل ( http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=60198) نمیتونه این کار رو انجام بده . در حقیقت فکر کنم که برنامه ضعیفی است و برای تبدیل برنامه تهران 7 با 150 مگ برنامه بهتری را میتلبد.
ممنون میشم اگه برنامه بهتری را بالینکش معرفی کنید .
با تشکر

m3hiran
04-03-2009, 21:28
با سلام

لطفا همه امتحان کنید
جواب یادتون نره

با تشکر

اقا اشکان من تستش کردم از قبلی خیلی ضعیف تره مخصوصا تو مرکز

™A M I N
05-03-2009, 20:16
آقا من که گیج شدم حسابی!!
یکی لینک بهترین کالیبره رو بزاره خواهشن،این تایپیک پر شده از.....

m3hiran
05-03-2009, 22:41
اقا امین بهترین کالیبره تو چند صفحه قبل هست که توسط فرزین گذاشته شده فکر کنم 5 صفحه پیش باشه

omid3d
06-03-2009, 23:00
بجز فایل کالیبره همراه نقشه که در پست اول موجود است، فایلهای کالیبره بعدی در پستهای 26، 65 و 106 وجود دارد که بر اساس آنچه مطرح شده، کالیبره پست 65 بعلت استفاده از 30 نقطه جهت کالیبره، دقت بالاتری دارد. اگر این مطلب مورد تائید اساتید هست، بفرمایند تا همه از این کالیبره استفاده کنند.

mmshn_love
07-03-2009, 00:02
lمن تو شرق تهران هستم امروز روی نقشه جام و درست نشون داد هنوز تو مسیر امتحان نکردم ولی از قبلی دقیق تر شده چون قبلی 2 تا کوچه پایین تر نشون میداد

بهجون
07-03-2009, 20:58
کالیبره آخری در اکثر مناطق با دقت معقول ، درست نشون میده .... دست همه درد نکنه ...

farha3
07-03-2009, 21:58
سلام دوستان

مدیران محترم کالیبره 30 نقطه ای رو لطفا در صفحه اول پست قرار بدن .

مرسی همه
فرزین

ashkan38
08-03-2009, 10:47
با سلام

من دوباره دارم رو کالیبره آخری کار می کنم دیروز غرب تهران با 10 نقطه کالیبره

کردم حتما بعدی بهتر می شه .

با تشکر

farha3
10-03-2009, 09:05
سلام دوستان

نوروزتان پیروز باد

مرسی همه
فرزین

alex_7
10-03-2009, 09:54
سلام دوستان

نوروزتان پیروز باد

مرسی همه
فرزین

داداش فرزین برای بچه های این فروم هیچ چیزی بهتر از یک کالیبره عالی از نقشه تهران 7 نیست .
لطفا برای عیدی بچه ها یکی از بهترین کالیبره هاتون رو بذارید تو کالیبره 30 نقطه ای من حدود 10 متر به سمت شمال خطا دارم .
با تشکر :merci:

POWER
13-03-2009, 01:25
دوستان نمیشه یه کمی حجم این نقشه رو کم کرد ؟؟؟ آخه 135 مگ خیلیه...

alex_7
14-03-2009, 11:51
دوستان نمیشه یه کمی حجم این نقشه رو کم کرد ؟؟؟ آخه 135 مگ خیلیه...

با سلام خدمت دوستان گرامی
و با تشکر از آقا فرزین که این نقشه تهران 7 را تهیه کرده و در این قسمت از سایت موبایستان قرار دادند .و همچنین با اجازه از محضر دوست گرامی آقا فرزین با توجه به درخواست دوستان مبنی بر تهیه این نقشه در حجم کمتر اینجانب نقشه فوق را با ‌عمق تصویر 8bpp‌تهیه (تبدیل)کردم و در رپید شیر آپلود کردم .دوستان عزیز میتوانند آنرا دانلود کرده و آنزیپ کرده و همراه با کالیبره ترین فایل مپی که فرزین عزیز در پست 65 قرارداده اند ،و دقت بالاتری دارد. استفاده کرده و حالشو ببرند.
حجم فایل 57 مگا بایت می باشد.
لینک دانلود از رپید شیر :

http://rapidshare.com/files/209014043/Tehran7.rar.html

amirhalgord
14-03-2009, 12:22
لینک جدید رپید باز تقدیم به دوستان . (http://s43.eu.rapidbaz.com/get/_gE.G/Tehran7.rar)

mOr_uSe
14-03-2009, 12:28
ممنون دوست من........
احساس کردم یه بار تشکر کمه......پست دادم

smdsmd
14-03-2009, 13:14
سلام دوستان
من این نقشه رو دانلود کردم و به برنامه هم دادم ولی توی محیط برنامه وقتی میخوام نقشه رو zoom out کنم از محیط برنامه میپره بیرون و برنامه بسته میشه
چیکار کنم؟
مرسی

alex_7
14-03-2009, 13:50
سلام دوستان
من این نقشه رو دانلود کردم و به برنامه هم دادم ولی توی محیط برنامه وقتی میخوام نقشه رو zoom out کنم از محیط برنامه میپره بیرون و برنامه بسته میشه
چیکار کنم؟
مرسی

گوشی رو از حالت حک خارج کن .
:54:

amini_bio
14-03-2009, 14:05
اين جور كه معلومه خود نقشه مشكل داره و درست كاليبره نميشه.
يجاش كه درست ميشه، اون طرفش از كاليبره خارج ميشه.

Coyote
15-03-2009, 18:20

با درود bio جان

نقشه ای که فرزین زحمتشو کشیده هیچ مشکلی نداره فقط حجمش زیاده. نقشه های دیگه هم مشکل خاصی ندارن.

در حقیقت چون عکسی که اسکن شده خودش خطا داره و دقیقا از روی عکس هوایی تهیه نشده (نقشه برای چاپ تو اطلس بوده) باید تو هر سگمنت کالیبره بشه. در اینصورت بیشتر مشکلات حل میشه. در ضمن خطای خود GPS رو هم نباید فراموش کرد. ممکنه سیگنالهای GPS از 4 تا 70 متر (بسته به مکان) خطا داشته باشند.

Garmin چون نقشه هاش برداریه (یعنیObject خط و polyline داره) میتونه روی یک خیابون (خط) فقل کنه و خطای GPS رو جبران کنه ولی تو نقشه های بر مبنای عکس این امکان پذیر نیست.

شاد باشید.

ashkan38
15-03-2009, 23:36

با سلام

دوستتمون درست می گه من خودم امتحان کردم دقیقا یک جارو من کالیبره کردم بعد
نقطه بعد رو کالیبره کردم نقطه اول کالیره که کرده بودم بهم خورد
کسی دلیلش می دونه
اگه میدونه به ما هم بگه منتطریم

با تشکر

POWER
16-03-2009, 02:22
اصلا این نقشه مشکل داره.. من با 1000 بدبختی دانلودش کردم.. ولی جامو اشتباه نشون میده..

farha3
16-03-2009, 09:49
سلام دوستان

حتی گارمین هم نقشه ش دارای مشکله که با اپشن on the road ماست مالی میکنه .

ضمنا قبلا هم گفتم حسن بزرگ این نقشه که دقت بالا اون هست کمی مشکل ساز هم شده که باعث شده که بعضی از دوستان توقع داشته باشن که وقتی تو ماشین هم نشستن نشون بده صندلی عقبن یا جلو !

در مجموع با زوم مناسب و انتخاب کالیبره ای که با منطقه شمال یا جنوب و مرکز مناسب تر باشه به کار میاد و علرغم خطا در بعضی از نقاط برای پیدا کردن مسیر ها و ادرس ها بسیار کارامد می باشد .
لطفا به عکس های پیوست دقت کنید.
اینها فقط با دو نقطه کالیبره شدن و در مر کز و جنوب و بخشی از غرب تست شده و مناسبن ولی واسه شمال و شرق باید تست بشه.

این کالیبره رو واسه تست شرق و شمال قرار میدم .

من خودم حدود یک ساله از این نقشه استفاده کردم و بسیار هم به کار اومده .

یادتون باشه خطا 10 یا 20 متری فقط به اندازه عزض خیابونهو مهم پیدا کردن خیابونها و مخصوصا کوچه های در رو در ترافیکه با علم به جهت های یک طرفه بودن .

مجددا نوروزتان پیروز

مرسی همه فرزین

™SINAXEX
16-03-2009, 10:13
با تشکر از فرزین عزیز که در این چند ماه اخیر زحمات زیادی کشیده اند ان شاا.. سال خوبی داشته باشی عزیزم چون کل بچه های تهرانی از نقشه دقیق تهران ات سپاسگذارند من که هنوز مشکلی در کالیبره ات ندیدم عزیز..خیلی خیلی ممنون ام ازت

FLASH
19-03-2009, 18:54
این با کیفیت ترین نقشه ی تهران بود که من دیدم . کالیبره هم در اکثر نقاط تهران دقیق بود . بیشترین خطا شاید حدود 10 متر فقط میشد اون هم در بعضی نقاط . در نقاط مرکزی تهران دقیق دقیق بود و سانتی متر هم خطا نداشت .ممنونم از نقشه ات . خیلی با کیفیت هست . خسته نباشی .
کالیبره 30 نقطه رو هم که گفته بودید و در صفحه هفت بود به جهت سهولت دسترسی کاربران و درخواست خودتون به صفحه اول و پست خودتون منتقل کردم .
اگه نقشه ی راهها رو هم با همین کیفیت بتونید بذارید عالی میشه .

Mephistopheles
19-03-2009, 23:34
با تشکر از زحمات دوستان فقط خواستم یک نکته رو متذکر بشم!!!
دلیله این جابه جایی ممکنه از خطای gps گوشی باشه چون تا 20 متر هم خطا داره(تا 20 متر...نه حتما 20 متر)
به نظر من وقتی تست کنید که با gps data خود گوشی(خطا)accuracy کمترین مقدار باشه!
نکته دیگه هرچی تعداده نقاطی که برای کالیبره بکار میبرید بیشتر باشه دقیقتر نقشتون در میاد!
عکس google earth رو کالیبره کردم بعد بجای نقشه تهران استفاده کردم!!!با مختصات خوده google هم کالیبره کردم!! بازم 15 متر اختلاف داشت!!!!
در نهایت می خواستم بگم این دوست عزیزی که زحمت کشیدن کارشون بهتر از این نمیشه!!!
دستش هم درد نکنه!!!

Shahab.ƒ
20-03-2009, 13:41
سلام . نمیدونم اینجا جای مطرح کردنشه یا نه اما می خواستم بدونم میشه این نقشه رو با سایر برنامه های GPS نیز باز کرد ؟ مثل گارمین ، GPS Tuner یا غیره؟ آیا راهی برای تبدیلش وجود داره ؟
آخه اسمارت کام فقط برای سیمبینه

m3hiran
20-03-2009, 14:17
من هم خیلی وقت دارم از کالیبره فرزین جان اسفاده میکنم واقعا عالیه...ولی همینطور که خودتون میدونید این عیب فقط از کالیبره نیست و خود نقشه ها هم خطا دارند

FARID
20-03-2009, 14:31
نمیدونم دوستان تو رپیدشر هم آپلود کرده بودند یا نه ولی به هر حال میرور رپیدشر :

http://rapidshare.com/files/211367163/Tehran7.rar

omid3d
20-03-2009, 23:15
با سلام خدمت دوستان گرامی
و با تشکر از آقا فرزین که این نقشه تهران 7 را تهیه کرده و در این قسمت از سایت موبایستان قرار دادند .و همچنین با اجازه از محضر دوست گرامی آقا فرزین با توجه به درخواست دوستان مبنی بر تهیه این نقشه در حجم کمتر اینجانب نقشه فوق را با ‌عمق تصویر 8bpp‌تهیه (تبدیل)کردم و در رپید شیر آپلود کردم .دوستان عزیز میتوانند آنرا دانلود کرده و آنزیپ کرده و همراه با کالیبره ترین فایل مپی که فرزین عزیز در پست 65 قرارداده اند ،و دقت بالاتری دارد. استفاده کرده و حالشو ببرند.
حجم فایل 57 مگا بایت می باشد.
لینک دانلود از رپید شیر :

http://rapidshare.com/files/209014043/Tehran7.rar.html

سلام
متاسفانه لینک از کار افتاده. اگر ممکنه مجدد لطف کنید
ضمنا اگر 4bpp هم میشد چیزی از دست نمیرفت. چون تعداد رنگهای زیادی در نقشه بکار نرفته و طیف رنگی هم وجود ندارد.
8 بیت شامل 256 رنگ و 4 بیت شامل 16 رنگ خواهد شد که به نظرم کافی باشد.
البته کاش سورس نقشه را داشتیم. تا قبل از هر گونه فشرده سازی تصویری یا پترن گذاری روی نقشه آنرا آماده می‌کردیم.

منظور از پترن گذاری:
تولید کننده گان اصل تصاویر از جمله نقشه (نه دوستی که نقشه را به قالب موبایلی تبدیل کرده)، برای اینکه حجم فایلهای خود را عمدا بالا ببرند تا انتقال فایلها به راحتی توسط بلوتوث یا اینترنتهای جهان سومی مقدور نباشد، بر روی تصویر آماده شده نقاط نویز مانندی اضافه میکنند تا حجم فایل بالا برود که حذف این نقاط کار ساده ای نخواهد بود.
به تصویری از همین نقشه توجه کنید:

Shahab.ƒ
26-03-2009, 23:25
ببخشید آخرین نقشه رو در تعداد پارت های کمتر آپلود نکردین؟

™SINAXEX
27-03-2009, 03:15
سلام
ضمنا اگر 4bpp هم میشد چیزی از دست نمیرفت. چون تعداد رنگهای زیادی در نقشه بکار نرفته و طیف رنگی هم وجود ندارد.
البته کاش سورس نقشه را داشتیم. تا قبل از هر گونه فشرده سازی تصویری یا پترن گذاری روی نقشه آنرا آماده می‌کردیم.
منظور از پترن گذاری:
تولید کننده گان اصل تصاویر از جمله نقشه (نه دوستی که نقشه را به قالب موبایلی تبدیل کرده)، برای اینکه حجم فایلهای خود را عمدا بالا ببرند تا انتقال فایلها به راحتی توسط بلوتوث یا اینترنتهای جهان سومی مقدور نباشد، بر روی تصویر آماده شده نقاط نویز مانندی اضافه میکنند تا حجم فایل بالا برود که حذف این نقاط کار ساده ای نخواهد بود.

امید جان درسته این نقشه ضعف هایی هم داره اما خوب در حال حاضر دقیق ترین نقشه (منظورم تصویر) موجود از تهران همین است که کالیبره هم شده من خودم چند ماه پیش قصد داشتم نقشه رو کالیبره کم اما تو خوده نقشه گیر کردم(چون نتونستم حجم نقشه رو از 1 گیگابیت کمتر کنم) اما فرزین عزیز حالا خوب یا بد توانست و من باز هم ازش تشکر میکنم.

alex_7
28-03-2009, 11:13
سلام

منظور از پترن گذاری:

با سلام باید به اطلاع دوستان برسانم که جون اینجانب بصورت free این نقشه را در سایت رپید شیر آپ لودکردم محدودیت دانلود 10 بار را داشته که احتمالا تمام شده . دوستانی که امکان استفاده از permum رپید شیر را دارند. زحمت آپ کردن آنرا بکشند تا همگی دوستان بصورت نامحدود دانلود کنند .
به هر حال به خاطر درخواست شما دوست عزیز مجددا آپ میکنم . امیدوارم که جزئ 10 نفری که آنرا دانلود میکنند باشید.
باتشکر
این هم لینک دانلود جدید .:41:
http://rapidshare.com/files/214431784/Tehran7.ogf2.html
بشتابید تا 10 بار دانلود تمام نشده.:merci:

besadegi
29-03-2009, 09:36
با تشکر از همگی، من فایلی را که دوستمان زحمت کشیدند و سایزش را به 58.6 مگ کاهش دادند را از رپیدشیر دانلود کردم. برای اینکه تعداد بیشتری از دوستان بتونند استفاده کنند تو z-share آپلود کردم. امیدوارم محدودیت رپیدشیر را نداشته باشه.
لینک z-share (http://www.zshare.net/download/57852158fc39334e/)

amini_bio
30-03-2009, 13:02
نمیدونم دوستان تو رپیدشر هم آپلود کرده بودند یا نه ولی به هر حال میرور رپیدشر :

http://rapidshare.com/files/211367163/Tehran7.rar

سلام

منظور از پترن گذاری:

با سلام باید به اطلاع دوستان برسانم که جون اینجانب بصورت free این نقشه را در سایت رپید شیر آپ لودکردم محدودیت دانلود 10 بار را داشته که احتمالا تمام شده . دوستانی که امکان استفاده از permum رپید شیر را دارند. زحمت آپ کردن آنرا بکشند تا همگی دوستان بصورت نامحدود دانلود کنند .
به هر حال به خاطر درخواست شما دوست عزیز مجددا آپ میکنم . امیدوارم که جزئ 10 نفری که آنرا دانلود میکنند باشید.
باتشکر
این هم لینک دانلود جدید .:41:
http://rapidshare.com/files/214431784/Tehran7.ogf2.html
بشتابید تا 10 بار دانلود تمام نشده.:merci:

من هم قبلا گذاشته بودم:

تهران با حجم 136 مگ:
http://rapidshare.com/files/202860909/Tehran7.rar

در پارت هاي 16 مگي:
http://rapidshare.com/files/203679901/Tehran7.rar.001
http://rapidshare.com/files/203680467/Tehran7.rar.002
http://rapidshare.com/files/203680102/Tehran7.rar.003
http://rapidshare.com/files/203680459/Tehran7.rar.004
http://rapidshare.com/files/203680404/Tehran7.rar.005
http://rapidshare.com/files/203680112/Tehran7.rar.006
http://rapidshare.com/files/203680386/Tehran7.rar.007
http://rapidshare.com/files/203680089/Tehran7.rar.008
http://rapidshare.com/files/203679903/Tehran7.rar.009

تهران 7 با حجم كمتر (57 مگ):
http://rapidshare.com/files/209055131/Tehran7.rar

فايل كاليبره:
http://rapidshare.com/files/203200945/Tehran7.zip
http://amini.parsaspace.com/Tehran7.zip

فايل كاليبره 2:
http://amini.parsaspace.com/Tehran7_up.rar

™KIAN
31-03-2009, 16:02
همین نقشه تهران با لینک مستقیم
با رپیدباز مستقیم و بعد به یک هاست لینک مستقیم ترنسفر کردم
دانلود (http://www.adrive.com/public/f6b3478cecee501ac54758d311fe70d1ba299abfcf3eaa7e1b d74b97ffa8f212.html)

hamidtb
31-03-2009, 23:56
با تشکر از آقا فرزین
من 5800 دارم و نقشه رو نصب کردم
اما نمیتونم برم چپ و راست و بالا و پایین
باید زوم اوت کنم تا بیاد بالا بعدش بازم چپ و راست نمیشه
اصلا رو گوشیهای touch کار میکنه یا نه؟ :39:

farha3
01-04-2009, 23:15
سلام دوستان

مجددا نوروزتان پیروز

دوست عزیز اسمارت کام فعلی تاچ نیست

ولی نویگیتور کار میکنه و من 5800 ندارم تا روی این قضیه کار کنم تا شاید راهی به دست بیاد

مرسی همه
فرزین

mehran167
05-04-2009, 19:11
برنامه روی 5800 مشکل certificate میده ختی نرم افزار خود سایت هم همینطوره. installation option رو هم چک کردم همه چی درسته. کسی نظری نداره؟؟؟

pro_mamad
05-04-2009, 20:33
برنامه روی 5800 مشکل certificate میده ختی نرم افزار خود سایت هم همینطوره. Installation option رو هم چک کردم همه چی درسته. کسی نظری نداره؟؟؟
اسمارت کام رو باید ساین کنید بعد نصب کنید

RSHAMY3
10-04-2009, 16:40
واقعا ممنونم ..ايشالا تهران اومدني دعاتون ميكنم...كاش برا تبريز ام با اين كيفيت بوود.... اين نقشرو از كجا اوردين؟

ضمنا برا5800 فعلا بvirtual keyboard ميشه

alex_7
14-04-2009, 13:53
با تشکر از آقا فرزین
من 5800 دارم و نقشه رو نصب کردم
اما نمیتونم برم چپ و راست و بالا و پایین
باید زوم اوت کنم تا بیاد بالا بعدش بازم چپ و راست نمیشه
اصلا رو گوشیهای touch کار میکنه یا نه؟ :39:

شما باید نسخه 1.56 را نصب کنید که از گوشیهای تاچ پشتیبانی میکنه .

hamidtb
15-04-2009, 20:56
شما باید نسخه 1.56 را نصب کنید که از گوشیهای تاچ پشتیبانی میکنه .

من نسخه 1.56 رو گیر ارودم اینم لینک سایتش
http://forum.persianmobiles.com/map-gps-guide-applications/19095-smartcomgps-v1-56-s60v3.html

اما serial number میخواد
اگه کسی پیدا کرد بده

Barzi
24-04-2009, 23:37
من نسخه 1.56 رو گیر ارودم اینم لینک سایتش
http://forum.persianmobiles.com/map-gps-guide-applications/19095-smartcomgps-v1-56-s60v3.html

اما serial number میخواد
اگه کسی پیدا کرد بده

بعد از اجرای برنامه قسمتی که کد رجیستر رو میخواد گزینه Online رو انتخاب کنید
با هر روشی که روی گوشی تون دارید (GPRS, Wireless, Bluetooth) به اینترنت وصل شید.
برنامه خودش رجیستر میشه و اجرا میشه

اطلاعات بیشتر
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=67648

moradi2588
25-04-2009, 19:39
سلام همه ی لینکها خراب لطف کنید یه لینک برای tehran7بذارید
مر30

mehdihanifeh
25-04-2009, 20:03
سلام این نقشه ی تهران 7 از نظر کالیبره شدن و دقیق بودن نقشه چطوره؟؟
چون یکی شو ریختم اصلا دقیق نبود حتی وقتی وایساده بودی می رفت 200 متر اونترفتر بر می گشت.

™SINAXEX
26-04-2009, 14:22
سلام این نقشه ی تهران 7 از نظر کالیبره شدن و دقیق بودن نقشه چطوره؟؟
چون یکی شو ریختم اصلا دقیق نبود حتی وقتی وایساده بودی می رفت 200 متر اونترفتر بر می گشت.
دوست عزيز من از كاليبره يكي مونده به آخري كه در تاپيك هست استفاده ميكنم و به جرات ميكنم جز بهترين كاليبره هاي نقشه تهران است يعني از اين بهتر نقشه نداريم!!!
در مورد خطاي كاليبره يا خطاي جي پي اس اتون هم بايد بگم ديگه از اين دقيق تر خيلي كار سختيه اما شدني هست اما از همين استفاده كنيد فعال و فرزين عزيز را هم دعا كنيد.

rahgoshakar
26-04-2009, 15:01
با سلام ودرود
لطفن در مورد نقشه شهرستان ورامین زحمت بکشید

26-04-2009, 21:04
سینا جان منظورت پست 142 هست ....
.
اون پست یکی مونده به آخریش خودش 2 تا لینک داره کدومش ...؟

AmirOmidvar
06-05-2009, 10:05
اینم از آخرین نسخه این برنامه (1.56) با سازگاری کامل با گوشی های تاچ (لمسی) مثل 5800
ورژن کرک شده بدون محدودیت :
http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=911499#post911499

hamzehfr
07-05-2009, 21:54
نقشه بسیار خوبیاست.ولی دقت آن پایین است.در منطقه مسعودیه تهران حدود 2 کوچه خطا دارد چیزی حدود 150 متر محل حضورم را اشتباه نشون میده

psat
10-05-2009, 14:40
سلام خدمت تمامی عزیزان و دوستان سایت.
ممنون از زحماتتون.
من به نقشه ی تهران احتیاج داشتم با جزئیات کامل و همچنین کیفیت بالا.
همینطور کالیبره بودن دقیق هم مد نظرم هست.
پست هارو خوندم و زحمات دوستان رو دیدم ولی به علت زیاد بودن پست ها کمی گیج شدم و نمیدونم
کدوم فایل هارو دانلود کنم.
ممنون میشم از عزیزان که من رو راهنمایی کنند و بگن کدوم فایلهارو دانلود کنم تا یه نقشه با مشخصات
بالا داشته باشم.لطفا لینک یا شماره پست رو بفرمایید.
با تشکر فراوان.

pro_mamad
10-05-2009, 20:02
دوست عزيز من از كاليبره يكي مونده به آخري كه در تاپيك هست استفاده ميكنم و به جرات ميكنم جز بهترين كاليبره هاي نقشه تهران است يعني از اين بهتر نقشه نداريم!!!

سینا جان شماره پستش رو میگی؟

tarakepa
10-05-2009, 20:10
دوستان چرا این نقشه و نقشه های دیگر شهر ها که برای ما دایل اپی ها حجم زیادی داره تو فروشگاه سایت قرار نمی گیره ؟

™SINAXEX
10-05-2009, 20:56
دوستان چرا این نقشه و نقشه های دیگر شهر ها که برای ما دایل اپی ها حجم زیادی داره تو فروشگاه سایت قرار نمی گیره ؟

چرا علی جان قرار است نقشه های گوگلی کالیبره ش + همین نقشه ها سفرصت به کمک alishams و کیان عزیز در قسمت فروشگاه سایت قرار بگیرد فقط یکم زمان بر است که باید منتظر بمانید
سینا جان شماره پستش رو میگی؟
برات اپلود کردم محمد جان, من از این کالیبره استفاده میکنم است و مشکلی ندارد

goldenaxis
06-06-2009, 15:29
من نمی دونم با چه زبونی از همه دوستان که در این زمینه زحمت کشیدند، تشکر کنم. (کلید تشکر جوابگوی این همه لطف دوستان نیست). فقط یه زحمت دیگه دارم و اون هم به دلیل اینه که واقهاً گیج شدم. کسی می تونه آدرس (شماره) پستی رو که بهترین و دقیق ترین کالیبره رو داره به من معرفی کنه؟ (واقعاً شرمنده ام)

pro_mamad
06-06-2009, 16:44
من نمی دونم با چه زبونی از همه دوستان که در این زمینه زحمت کشیدند، تشکر کنم. (کلید تشکر جوابگوی این همه لطف دوستان نیست). فقط یه زحمت دیگه دارم و اون هم به دلیل اینه که واقهاً گیج شدم. کسی می تونه آدرس (شماره) پستی رو که بهترین و دقیق ترین کالیبره رو داره به من معرفی کنه؟ (واقعاً شرمنده ام)
دوست عزیز از پست 162 که سینا جان آپلود کرده میتونید استفاده کنید

wersuk
07-06-2009, 11:27
مرسی دوست عزیز
هنوز امتحان نکردم
اما بابت زحمتت ممنون

rezayarr
10-06-2009, 14:30
با سلام خدمت مهندس فرزین عزیز که زحمت اولیه نقشه رو کشیدن
و کلیه دوستانی که کمک به بهبودی کالیبره کردن.(خوب میدونم هندل کردن نقشه ای با این وسعت سایز با هر کامپیوتر امکان نداره)
سوالی که من داشتم اینه که این نقشه رو از کجا میشه گیره آورد.

آخه من خودم قبل از اینکه با این گروه آشنا بشم از روی سی دی کتاب اول و به شکل Screen Capture و با بالاترین زوم ممکن تمام بخشهای تهران رو تهیه کردم که جهت حرکت خیابونها و اسامی کلیه کوچه ها رو داشته باشه. و با برنامه فتوشاپ اونها رو به هم چسبوندم که شاید بیشتر از یکی دو هفته وقتم رو گرفت چرا که بیش از 1000 تا تصویر کوچک شده بود کا باید با دقت تمام به هم وصل میشد.تازه اونم با مانیتور 19. (38X30)

بخش زیادی رو هنوز دارم ولی یه هارد 200 گیگی رو پروندم و زحمات چند ساله منجمله این نقشه رو از دست دادم.
حالا سوالی که درام اینه که آیا شما هم نقشه رو با این روش تهیه کردید و یا از جائی گیر آوردید. چون بخشهائی رو چک کردم و بی هیچ شکی همون نقشه و با همون زومه.

احتیاج به اون نقشه بدون افت کیفیت دارم.
ممنون میشم که پاسخ بفرمائید.

goldenaxis
15-06-2009, 15:13
با سلام خدمت مهندس فرزین عزیز که زحمت اولیه نقشه رو کشیدن
و کلیه دوستانی که کمک به بهبودی کالیبره کردن.(خوب میدونم هندل کردن نقشه ای با این وسعت سایز با هر کامپیوتر امکان نداره)
سوالی که من داشتم اینه که این نقشه رو از کجا میشه گیره آورد.
.......................
.......................
احتیاج به اون نقشه بدون افت کیفیت دارم.
ممنون میشم که پاسخ بفرمائید.

دوست عزیز
اگر از پست اول، فایل OGF2 مربوط به این نقشه رو دانلود کرده باشید، به راحتی هرچه تمام می تونید با استفاده از نرم افزار Smartcom OGF2 Converter (که در همین سایت هست ولی آدرس پست مربوطه رو ندارم) نقشه اصلی رو با کیفیت بسیار عالی از فایل OGF2 استخراج کنید.
امیدوارم موفق باشید.

(ضمناً من این کار رو کردم و سایز فایل JPEG در حدود 55 مگابایت شده که متاسفانه نمی تونم آپلود کنم - با عرض پوزش فراوان و شرمندگی:9:)

rezayarr
15-06-2009, 16:17
دوست عزیز
اگر از پست اول، فایل OGF2 مربوط به این نقشه رو دانلود کرده باشید، به راحتی هرچه تمام می تونید با استفاده از نرم افزار Smartcom OGF2 Converter (که در همین سایت هست ولی آدرس پست مربوطه رو ندارم) نقشه اصلی رو با کیفیت بسیار عالی از فایل OGF2 استخراج کنید.
امیدوارم موفق باشید.

(ضمناً من این کار رو کردم و سایز فایل JPEG در حدود 55 مگابایت شده که متاسفانه نمی تونم آپلود کنم - با عرض پوزش فراوان و شرمندگی:9:)

با سلام و تشکر از شما دوست گرامی در پاسخگوئی.

صد البته قبلاً اینکار را کردم ولی به احتمال زیاد این نقشه یکبار با فرمت GIF ذخیره شده و به همین علت کیفیت افت شدید داشته و به همین خاطر بود که source اصلی رو میخواستم، البته در صورت امکان.

و دوم اینکه آیا نقشه به همون ترتیبی که در بالا گفتم تهیه شده یا روش دیگه ای؟

با تشکر مجدد از شما

™A M I N
15-06-2009, 21:28
به نظرم به خود آقا فرزین پ.خ بدی بهتر باشه

goldenaxis
16-06-2009, 14:24
با سلام و تشکر از شما دوست گرامی در پاسخگوئی.

صد البته قبلاً اینکار را کردم ولی به احتمال زیاد این نقشه یکبار با فرمت gif ذخیره شده و به همین علت کیفیت افت شدید داشته و به همین خاطر بود که source اصلی رو میخواستم، البته در صورت امکان.

و دوم اینکه آیا نقشه به همون ترتیبی که در بالا گفتم تهیه شده یا روش دیگه ای؟

با تشکر مجدد از شما

نمی دونم، ولی من با فرمت jpeg دارم و به هیمن طریق بدست آوردم. قبلا هم گفتم که سایزش حدود 55 مگ شده. اصلاً هم کیفیت پایینی نداره.... تعجب می کنم شما نمی تونید با کیفیت خوب داشته باشید

farha3
17-06-2009, 09:58
درود بر همه دوستان

پاسخ دوست عزیزمون rezayarr ارسال شد .

با سپاس از همه
فرزین

M¤haMad®£zA
23-06-2009, 22:56
با تشکر...
نقشه ی بسیار خوب و عالی هست !
فقط درمورد کالیبره و ... مشکل داره...

حدود 5 الی 10 متر (تو همون کالیبره که تو پست سوم هست) اشتباه داره و بعضی جاها به 20 متر هم میرسه (تو نیایش...)

اگه دوستان لطف کنن و 1 کالیبره دقیق از این نقشه عالی قرار بدن خیلی خوب میشه...

فقط خواهشا اگه این کار صورت گرفت اونو تو پست اول قرار بدید تا راحت در دسترس باشه..
مرسی !
موفق باشید !

rezayarr
24-06-2009, 10:18
با سلام خدمت دوستان و استاتید فن

با تجربۀ 2 ساله که بابت این نقشه ها دارم اینه که نقشه‌ها با مقیاس دقیق تهیه نشدن و هر چقدر هم که شما کالیبره هاتون رو تنظیم کنید باز یه جای دیگه میلنگه. به خدا ایراد از کار شما نیست این نقشه است که ایراد داره.

باور بفرمائید یه نقشه خوب با دو نقطه، نه سه نقطه باید بسیار دقیق کالیبره بشه. مثلا شما یه نقشه گوگلی بردارید و فقط دو نقطه رو مختصات بدید در کمال تعجب خواهید دید که بقیه قسمتها عالی تنظیم شده.

حالا یه پیشنهاد دارم که شاید اینجا هم به کار بیاد.

اولاً پیشنهاد میکنم که این نقشه تهران رو به سه بخش شرق، غرب و جنوب تقسیم کنید، البته با قدری overlap ( یعنی سه تا نقشه واسه تهران) در این صورت خطا بسیار کمتر خواهد شد.

دوماً حالا شما میتونید برای هر تیکه 9 و یا بعضی از دوستا میدونن تا 30 نقطه کالیبره تعین کنید که این عمل باعث دقت بسیار بالا تر میشه. ولی وقتی نقشه یه تیکه است شما هر چی شرق رو کالیبره میکنید غرب به هم میریزه و بلعکس.
من خودم برای نرم افزار oziExplorer اینکار رو کردم و بهتر جواب داده. این پست رو هم بخونید اینجا کلیک کنید (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=944866&postcount=363).

البته نقشۀ من طبق اون روشی که در پست شماره 336 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=944071&postcount=166) گفتم با اسکرین کپچر و از روی سی دی کتاب اول تهیه شده و با نقشه مهندس فرزین قدری فرق میکنه. در اینصورت حجم فایلهاتون هم تا حد زیادی کمتر خواهد شد. یعنی به جای 150 مگ در کل به 50 مگ کاهش پیدا خواهد کرد.

اگه سوالی در این رابطه بود در خدمتم. از دوستان دیگه که تجربه اینکار رو هم دارن میخوام که ایرادت من رو نیز گوش زد کنن.

موفق و مؤید باشید.

رضا

masoud_hachi
25-06-2009, 10:20
اقا سلام من این اسمارت کام رو نصب کردم به ماهواره هم وصل میشه ولی موقعیت من رو نشون نمیده دلیلش چی هست من ورجن 1.55 و 1.56 فارسی و انگلیسی رو ریختم تو جفتشم همیجوری بود گوشیم 5800 کمک کنید ممنون میشم

bromideh
25-06-2009, 15:04
اقا سلام من این اسمارت کام رو نصب کردم به ماهواره هم وصل میشه ولی موقعیت من رو نشون نمیده دلیلش چی هست من ورجن 1.55 و 1.56 فارسی و انگلیسی رو ریختم تو جفتشم همیجوری بود گوشیم 5800 کمک کنید ممنون میشم
در بخش ابزار GPS در داخل اسمارت كام GPS را فعال كرده و همچنين در بخش مكانياب (Location) هم روش جستجو را بصورت GPS جامع فعال فرمائيد.

bromideh
25-06-2009, 15:05
اين نقشه براي انهتاي همت و جاده مخصوص اصلا كاليبره نشده.....

mehdihanifeh
25-06-2009, 17:37
سلام
عزیز دل این نقشه اصلا از نظر دقیق بودن خود نقشه جالب نیست
من الان دارم کالیبره ی 30 نقطه ای رو استفاده میکنم که خیلی دقیقه(دست کالیبررش درد نکنه ) ولی بازم می بینم خود نقشه دقیق نیست .
مثلا وقتی تو نیایش داری می ری میبینی یه دفه رفتی تو باقالیا و شاید حدود 30 متر اختلاف مکان داری.

rezayarr
27-06-2009, 13:28
با سلام

در پاسخ دوستانی که میگن کالیبره مشکل داره پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست شماره 173 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=958409&postcount=173) در همین صفحه رو مطالعه کنن.

موفق باشید

omid3d
28-06-2009, 02:12
با سلام

در پاسخ دوستانی که میگن کالیبره مشکل داره پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست شماره 173 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=958409&postcount=173) در همین صفحه رو مطالعه کنن.

موفق باشید

1-آقا دلمون آب شد! بلاخره این نقشه 50 مگی که از روی کتاب اول کپچر کردین و روی هارد 200 گیگیه بود کی آپلود میشه؟
2-این که میگین نقشه ها دقیق نیستن، یعنی اینکه نقشه گوگل ارث رو که دانلود کردیم در همه جا دقیقه؟ اگه اینطوره میشه در فتوشاب نقشه رو با تصاویر گوگل بصورت نیمه شفاف روی هم بذاریم که خیابونهای نامیزون مشخص بشن تا با ابزار انگشت بکشیمشون سر جاش

goldenaxis
30-06-2009, 15:39
من تا چند روز پيش با smartcom و نقشه Tehran 7 و كاليبره اون داشتم مثل بچه آدم كار مي كردم. ولي نمي دونم چرا اخيراً (چند روزي ميشه) وقتي اسمارتكام رو اجرا مي كنم وقتي به ماهواره كانكت مي كنه بلافاصله خارج ميشه. حتي گاهي اوقات موقع pan دستي هم خارج ميشه. كسي مي تونه كمك كنه؟ (يه جا خوندم كه مي گفتن گوشي رو از هك بايد خارج كرد. اگر اينطوريه پس چرا تا الان داشته كار مي كرده؟ ثانياً چطوري گوشي از هك خارج ميشه؟)
دوستان خواهشاً كمكم كنيد.

™SINAXEX
30-06-2009, 20:40
من تا چند روز پيش با smartcom و نقشه Tehran 7 و كاليبره اون داشتم مثل بچه آدم كار مي كردم. ولي نمي دونم چرا اخيراً (چند روزي ميشه) وقتي اسمارتكام رو اجرا مي كنم وقتي به ماهواره كانكت مي كنه بلافاصله خارج ميشه. حتي گاهي اوقات موقع pan دستي هم خارج ميشه. كسي مي تونه كمك كنه؟ (يه جا خوندم كه مي گفتن گوشي رو از هك بايد خارج كرد. اگر اينطوريه پس چرا تا الان داشته كار مي كرده؟ ثانياً چطوري گوشي از هك خارج ميشه؟)
دوستان خواهشاً كمكم كنيد
ربطی به هک نداره دوست عزیز چون اگر هک روشن باشه کلا تو برنامه نمیتونید بمونید و بعد از چند ثانیه از برنامه خارج میشید مشکل اتون جای دیگه است! یک بار کل نقشه ها را پاک کنید و دوباره از اول بریزید ممکنه فایل کالیبره اتون که دچار مشکل شده باشد.
برای خاموش کردن هک هم به برنامه رام پچر برید و پچ open4all را غیر فعال کنید(برای آگاهی بیشتر)

goldenaxis
05-07-2009, 09:21
آيا امكان داره دوستان لطف كنند و آخرين و بهترين كاليبره موجود براي Tehran7 رو معرفي كنند (مناسب مناطق غربي) و مشخص كنند كه در كدام پست قرار داره؟ (من با كاليبره پست اول به خصوص در نيايش غرب و همت غرب خيلي مشكل دارم)
(لازم به توضيحه كه من الان از كاليبره‌اي كه سينا جان در پست 162 گذاشتن دارم استفاده مي كنم و با اين كاليبره در محدوده غرب مشكل دارم)

rezayarr
12-07-2009, 11:36
1-آقا دلمون آب شد! بلاخره این نقشه 50 مگی که از روی کتاب اول کپچر کردین و روی هارد 200 گیگیه بود کی آپلود میشه؟
2-این که میگین نقشه ها دقیق نیستن، یعنی اینکه نقشه گوگل ارث رو که دانلود کردیم در همه جا دقیقه؟ اگه اینطوره میشه در فتوشاب نقشه رو با تصاویر گوگل بصورت نیمه شفاف روی هم بذاریم که خیابونهای نامیزون مشخص بشن تا با ابزار انگشت بکشیمشون سر جاش

با سلام و ادب خدمت کلیه دوستان

در دنباله مطالب قبلی مبنی بر دقیق نبودن نقشه‌‎های تهران تقاطع یادگارامام ،حکیم و چمران حکیم رو به عنوان نمونه انتخاب کردم و با مقایسه تصویری قضاوت رو به عهده خود دوستان میزارم.

متاسفانه در پاسخ آقا امید هم باید اعلام کنم که امکان اصلاح این نقشه (تهران 7) در فتوشاپ اصلاً وجود نداره. چون ایراد یکی دوتا نیست. (مثلاً سایز دوبرگردون رو ملاحظه کنید و همین قضیه رو در نقشه‌های گوگلی دقت کنید.) در ضمن نقشه من کالبیره خیلی خوبی داره چرا که در اتوبان حکیم شرق به غرب قبل از رسیدن به دوربرگردون دقیقاً وسط مسیر بودم و دوباره بعد از دور شدن از این منطقه مجدداً در وسط مسیر یاردگارامام قرارگرفتم.

omid3d
13-07-2009, 00:19
امکان اصلاح این نقشه (تهران 7) در فتوشاپ اصلاً وجود نداره. چون ایراد یکی دوتا نیست.

تصاویر را دیدم. حق با شماست. بنابر این مشکل از کالیبره‌های برادران موبایلستانی نیست، مشکل از مهندسان نقشه بردار وطنی است. اجنبی‌های گوگلی نقشه‌های دقیقتری از لنگه دنیا در اختیار ما گذاشتند!

goldenaxis
22-07-2009, 13:55
من از پست شماره 2 در تاپيك "پروژه بزرگ ساخت نقشه‌هاي ماهواره‌ایي شهرهای ایران برای gps" نقشه ماهواره‌اي تهران رو (فاصله 200 متري - يك تكه) دانلود كردم. بعد از اينكه اين نقشه رو روي موبايلم ديدم، تازه متوجه شدم كه اين نقشه واقعاً نقشه ماهواره‌اي هست و تصاوير خيابونها رو داره!!!!! :9: :010: ‌(كه البته بسيار زيبا هم هست) اما درواقع چيزي كه من بهش نياز دارم همين نقشه هست كه بر روي سرور maps.google.com و به صورت MAP قرار گرفته نه به صورت SATELITE. اگر در نقشه گوگل دقت كنيد، در سمت راست گوشه بالا 3 حالت MAP, SATELITE, Terrain رو ملاحظه مي‌كنيد كه من حالت MAP اون رو از فاصله 200 متري و به صورت يك تكه نياز دارم.

كسي از دوستان لطف مي‌كنه به من بگه اگر چنين چيزي در انجمن هست، كجاست و اگر هم نيست آيا امكان تهيه و آپلود كردن اون هست؟ :merci:

Mr.Blax
26-07-2009, 01:17
آقا بالاخره کدوم نقشه کالیبرش بهتره دانلود کنیم؟ شماره پستش رو بگید لطفا
ممنون

26-07-2009, 09:37
سوال منم همینه ....
.
برای اسمارت کام بهترین نقشه + کالیبره که دوستان برای دانلود قرار دادن در کدوم پست قرار داره ...؟

mehdihanifeh
26-07-2009, 10:00
سلام
این فایل بهترین کالیبره

276781

goldenaxis
28-07-2009, 08:20
من از پست شماره 2 در تاپيك "پروژه بزرگ ساخت نقشه‌هاي ماهواره‌ایي شهرهای ایران برای gps" نقشه ماهواره‌اي تهران رو (فاصله 200 متري - يك تكه) دانلود كردم. بعد از اينكه اين نقشه رو روي موبايلم ديدم، تازه متوجه شدم كه اين نقشه واقعاً نقشه ماهواره‌اي هست و تصاوير خيابونها رو داره!!!!! :9: :010: ‌(كه البته بسيار زيبا هم هست) اما درواقع چيزي كه من بهش نياز دارم همين نقشه هست كه بر روي سرور maps.google.com و به صورت map قرار گرفته نه به صورت satelite. اگر در نقشه گوگل دقت كنيد، در سمت راست گوشه بالا 3 حالت map, satelite, terrain رو ملاحظه مي‌كنيد كه من حالت map اون رو از فاصله 200 متري و به صورت يك تكه نياز دارم.

كسي از دوستان لطف مي‌كنه به من بگه اگر چنين چيزي در انجمن هست، كجاست و اگر هم نيست آيا امكان تهيه و آپلود كردن اون هست؟ :merci:

هل من ناصر ينصرني؟!!!!! :003:

™A M I N
28-07-2009, 10:26
تو این تایپیک نقشه های سرور maps.google.com رو برای اسمارت میتونید دانلود کنید:

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=71163

lovemhn
11-09-2009, 00:44
نقشه مشهد سال 1388 رو ندارید اگه دارید بی زحمت بذارید تو سایت
یا به ادرس ایمیل من لینکشو ارسال کنید
ممنون میشم

saber.s
05-11-2009, 19:04
اگه این برنامه واقعا به درد 5320 هم میخوره لطفا مارو هم راهنمایی کنید .من این برنامه رو نصب کردم اجرا هم شد ولی به ماهوارهها وصل نمیشه. چکار باید بکنم؟ممنون

mostafa.xps
14-11-2009, 22:53
:30::30:5530 gps naarad