View Full Version : Garmin Vs Oziexplorer
danial_sia
10-03-2009, 04:25
سلام به نظر شما کدوم بهتره؟ گارمین یا oziex ....
hamed.sharafi
10-03-2009, 11:50
سلام . من هر دو رو نصب کردم ! چون هر کدوم نسبت به دیگری قابلیت خاص خودش رو داره ... garmin نقشه هاش دقیقه ... اما فقط نقشه ی تهرانش به درد میخوره ... Oziexplorer دقت کمتری داره . اما نقشه های بیشتره داره ! همچنین سرعت و قدرت garmin تو پیدا کردن ماهواره ها کمتره ...
به هر حال پیشنهاد من نصب هر دو تاشون هست ...
shayan_r
10-03-2009, 15:06
با سلام به نظر من Garmin به خصوص اگر فایل map را از ارائه دهنده نقشه ها بخرید من اینکار را کردم راضی هستم
گارمین نقشه هاش محدود هست ولی از نظر گرافیک حرف اول رو میزنه
ولی این ozi که جدیدا هم اومده تا جایی که من میدونم سرعت و قدرت اتصال به ماهوارش حرف نداره و از اونجا که نقشه هاش رو دوستان زحمت کشیدن و کالیبره کردن (ّیشتر شهر ها موجود هست)..ولی گرافیکش 2 بعدی هست!!
در کل ozi به نظر من خیلی بهتره
MOHAMMED
22-03-2009, 18:16
به نظر من اصلا هیچ وجه مقایسه ای ندارن این دو با همدیگه ...
Garmin از بزرگترین شرکتهای ساخت دستگها ها و برنامه جی پی اس و همچنین نقشه کشورهای مختلف جهان هست ... ولی ozi یه برنامه ساده است که دربرابر گارمین هیچ حرفی برای گفتن نداره .
ولی این مساله شاید در نقشه ایران صدق نکنه چون نقشه ای که برای گارمین هست برای ایران خیلی شهرها رو نداره ولی شما نقشه های کشور های دیگه رو اگه ببینید برای گارمین اصلا همچنین مقایسه ای رو نمیگذارید !
ali1212207
22-03-2009, 23:15
من دو تاشو نصب كردم اما garmin تو اتصال كندتر از ozi و نقشه هاي ozi هم براي ايران كاملتره اما شكي نيست كه garmin يك شركت قوي در زمينه gps و نرم افزارهاي مربوطه است همچنين garmin در زمينه مسير يابي امكانات قوي تري داره كه متاسفانه با كمبود نقشه اين امكان در حال حاضر در ايران (بجز تهران) كارايي چنداني نداره.
به هر حال اگر نقشه هاي garmin مثل ozi گسترش پيدا كنه نرم افزار قوي هست البته يك امكان جالب و قوي در ozi هست كه اونم سوئيچ كردن اتومات نقشه ها است كه درصورت خروج از محدوده نقشه به نقشه بعدي وارد مي شود كه اين امكان جالبي براي اين نرم افزار محسوب مي شه.
shadanpoor
05-04-2009, 22:15
دوستان گارمین یک برنامه برای عموم مردم با امکانات ساده و تجاری هست! سرعت سرچ ماهواره ها و محاسبه اونها کند و با تلرانس بالا انجام میشه! من رو گوشیم هر دو رو دارم ولی گارمین دائما در حال قطع و وصل و اشتباه در محاسبه هستش (در حال حرکت با اتو موبیل) سه بعدی بودن مپهاش هم کلا جنبه فانتزی داره چون شما استفاده خاصی از این خاصیت نمیکنید! شما میخواید مسیر رو ببینید که Ozi به خوبی اینکارو با سرعت بهتر و تلرانس کمتر نشون میده! خطای گهگاهشم مال نقشه های مشکل دار ماست! فکر کنم در Ozi امکان مسیر یابی هم باشه که البته نقشه باید این امکان رو داشته باشه. گارمین یک شرکت برای مصارف عمومی هستش. شما در اتو موبیل بعد از مدتی حرکت و ایست کامل مبینید که گارمین خیلی آرام آرام سرعت رو کمتر نشون میده چون از روش محاسبه ساده ای استفاده میکنه (اطلاعاتی از یک برنامه نویس که با GPS های صنعتی کار کرده و براشون برنامه نوشته گرفته شده) حتی وقتی ایستادید ممکنه شما رو در حال حرکت یا مثلا 2 -3 کیلومتر نشون بده! این یعنی چی؟ اما Ozi اینطور نیست! این برنامه نویس هم که گفتم هر دو رو دید و نظر ایشون هم همین بود.
منهم با برخي از دوستان هم عقيده ام . اين دو قابل مقايسه با هم نيستند .
مثلا در تهران گارمين با توجه به مسير دهي بسيار مفيد است ولي در عين حال چون آپديت نيست به مشكل مي خورد . تكثر نقشه هاي ozi بهتر است . ولي من مشكلي در خطاهاي عنوان شده در گارمين را نديدم . چه در اين گوشي (x1 ) و چه در گوشي قبلي orbit . در يك جمع بندي :
1- براي تهران نرم افزار گارمين + pathway - نقشه هاي فوق العاده دقيق و با جزييات كامل است . من هيچ نقشه اي تا به امروز به جزييات آن نديدم ( با توجه به اينكه نقشه مال چند سال پيشه )
2- براي ساير شهرها و راههاي ايران برنامه ozi
M.O.S.T.A.F.A
06-04-2009, 18:57
به نظرم هیچکدوم چون وقتی برا شهرمون نقشه درست و حسابی ندارن پس بدردمون نمیخورن!؟!؟!؟!؟!؟
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2003-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.