View Full Version : بالاخره گوشي سامسونگ خوبه يا بد ؟
gelayol_356
15-10-2006, 00:14
آخرش نفهميدم گوشي سامسونگ از لحاظ كيفيت خوبه يا بد ؟ اگه خوبه چرا يه عده ميگن داشتيم آنتن نمي داد ؟ اگه بده پس چرا هر كي رو كه ميبينم گوشي سامسونگ داره هيچ اعتراضي هم نداره ؟
به خدا گيج شدم . كمكم كنيد كمك
saeed6343
15-10-2006, 01:25
دوست من گوشيهاي جديد سامسونگ از نظر انتن دهي تفاوت انچناني با نوكيا و سوني اريكسون و.........ندارن به نظر من كه خوبن.البته بعضي جاها يكم ضعيتر عمل ميكنن.
از نظز طراحي و ارگونومي هم عالي هستن.
اما در كل بازار نوكيا و سوني اريكسون بهتره و گوشياشوم بين مردم شناخته شده تر هستن .
سامسونگ يكي از بهترين و پر فروش ترين گوشي دنياست! اگه واقعا از مدلي خوشتون اومد در خريدش شك نكنيد! هر چند نوكيا و سوني هم عالي هستند ولي سامسونگ هم خوبه و بعضي از مدلهاش هيچ كمبودي نسبت به نوكيا يا سوني نداره!
ایول بلاخره یک پست باز شد که بدور از تعصب و جاروجنجال نظر بدن اینم نظر من که از اول سامسونگ داشتم البته نوکیا و سونی هم داشتم البته اینم اضافه کنم
که 3 ساله فروشنده و تعمیرکار موبایلم :
گوشیه خوبیه هم از نظر خوشگلی و ساختار هم از نظر امکانات ,البته از حق نگذریم همینطور که بقیه گفتن اشکالاتی هم داره مثلا اینکه برنامه نصب کردن روش راحت نیست یا اشکالات
جزیدیگه ولی توی آنتنش چیزی از بقیه مدلهای هم سطحش توی گوشیای دیگه کم نمیاره و تمامی برنامه های مورد نیاز ابتدایی (منشی , دفترچه یادآوری هجری شمسی , بلک لیست
smsو....) روش هست از نظر کیفیت دوربینم که دیگه احتیاج به تعریف نداره و در ضمن مثل سونی و نوکیا تقلبی یا به اصطلاح متفرقه نداره و در آخر هم تنها کارخانه ای هست که تونسته
درصدخطا هاشو به 8% برسونه البته خودش ادعا میکنه که 7% ولی بهتر از نوکیا 19 % هست یعنی از هر 100 تا نوکیا (البته اصلی) 19 تاش از همون اول خرابه کلا اگه بهش ضربه نخوره
وبرنامه حشره کش نخوای روش نصب کنی گوشیه خیلی خوبیه البته جدا از بد فروش بودنش تو بازار
باتشکر
گلايل جان چه تاپيك خوبي !!
من فقط در چند جمله بگم !!
كه هر گوشي كه از سامسونگ خوشت امود شك نكن و بخر !!
ببين از نظر كيفيت حرفي داره !
چون اصلا اجازه توليد نميدن مصرا در كيفيت !
مانيتوراي سامسونگ رو دست نداره دوربين در رده هاي بعدي شيك بودن استحكام عالي !!
mahyarSAMSUNG
15-10-2006, 04:16
اولین باره میبینم که اینقدر سامسونگ طرفدار داره البته میدون که 2 روز دیگه یادتون میره چی گفتید
اولین باره میبینم که اینقدر سامسونگ طرفدار داره البته میدون که 2 روز دیگه یادتون میره چی گفتید
ما که هیچوقت از سامسونگ بد نگفتیم دوست عزیز! ما ازش تعریف کردیم! هیچوقت هم یادمون نمیره ه چی گفتیم!
pocketxp
15-10-2006, 06:23
دوست عزيز انهاي كه ميگن ماداشتيم ولي بد بود دروغ ميگن اگه اينطوري منم ميگم من 100 تا گوشي نوكيا داشتم همشون آشقال بود ولي حقيقتش من 1 بار بيشتر نوكيا نداشتم انم گوشي اوليه من 3310 بود كه خيلم خوب بود بعد ان من زدم تو خط سامسونگ خودم به شخصه گوشي هاي G800 . N620 ,T100 ,V200 ,D500 به ترتيب بعد 3310 خريدم از همشونم راضي بودم هيچكدومم هيچ مشكلي نداشت من پسر خالم يكي از طرفداران پرو پا قرص نوكيا بود وقتي من گوشي D500 خريدم ان مي خواست بره 7610 بخره من بهش گفتم D500 بخره انم اين همين بغيه همين حرفارو ميزد سامسونگ انتن نداره اشقاله و..... من بهش گفتم تو بخر پشيمون شدي من پولشو بهت ميدم خلاصه مخشو زدم D500 خريد از اين قضيه داره 2 سال ميگذره من گوشيمو عوض كردم imate jasjar خريدم ولي ان حنوزم d500 داره حتي LCD شم زده بود شكونده بود من بهش گفتم ديگه برو گوشيتو عوض كن ولي ان گفت گوشي خيلي عاليه و نميخواد عوضش كنه رفت LCD شم عوض كرد هنوزم داره استفاده ميكنه. خلاصه در خريد سامسونگ شك نكن مطمن باش پشيمون نميشي.
دوست عزيز حرف دله منو زدي !!
آره خداييش اولين سري كشويي سامسونگ بود دي 500 عجب ملنيتوري داره همه نوكيا هار وميزاره توجيب بقلش !!
خداييش برنامه هش كه داخلشه توپه تپه !!
mahyarSAMSUNG
16-10-2006, 05:21
کلا سامسونگ از دی 500 به بعد گوشیای خوبی زد توی روزنامه هم نوشته بود سامسونگ دی 500 مطمئن ترین گوشیه که اینو از بین 37 مدل گوشی آزمایش کردن درضمن گوشیای سامسونگ حدود 3 هزار نوع آزمایش روشون آنجام میشه مثل پرتاب از ارتفاع بسیار بلند . گذاشتن گوشی در حرارت بالا به مدت 300 ساعت و 100 هزار بار باز و بسته کردن گوشی بصورت مداوم
سامسونگ جان (d600 ) اگر سامسونگ اشغال باشه اگر از صا ایران بدتر باشه خلاصه هرچی باشه من به نوکیا ترجیحش میدم همون طور که کره اومد توسط ال جی وسامسونگ وارد بازار تلویزیون ویدیو سی دی- دی وی دی شد روزی هم میرسه که شرکت سامسونگ نوکیا رو شکست میده بخاطر داشته باشیم که جنوب شرقی اسیا در بازار موبایل به رهبری ژاپن متشکل از کره سنگاپور مالزی تایوان وابر تولید کننده گوشی چین اروپا رو شکست خواهد داد اروپایی که فقط فنلاند رو داره البته من طرف سونی اریکسونم
ممنونم ولي مهيار جان كي گفتند كه سامسونگ آشغاله !!
mahyarSAMSUNG
17-10-2006, 04:33
خوب اینو همه میگن من هم اولی باره اینطور طرفداری از سامسونگ رو میبینم
اصلا همون اول خواستم قفلش کنم چون گفتم آخرش به دعوا میکشه ولی با مشاهده ی اولین پست نظرم عوش شد !!!
چه تاپیک توپیه...
تو همه جا جنگ و دعواست...!
ولی اینجا همه با هم مهربونن...کاش همیشه اینجوری باشه.
mahyarSAMSUNG
27-11-2006, 03:29
اتفاقا دعوا بیشتر حال میده ولی حیف که ممنوعه
دوستان عزيز كسي منكر خوب بودن سامسونگ نيست وي بستگي داره يه كاربر از گوشي به صورت حرفه اي استفاده كنه يا نه
الان اوني كه من تجربه كردم سامسونگ در گوشي ها در هر كدوم از مدل ها روي يك توانايي خاصي زوم مي كنه ولي از بقيه امكانات از حد استاندارد مي زنه
براي مثال سامسونگ پي 850 يه گوشي حرفه اي براي عكاسي ولي سرعت شاتر بسيار پايين يارو عكاسه بايد يه مدت خشكش بزنه تا عكس درست بيفته
از نظر ام پي تري افتضاح
البته برا يه كاربري كه تا حالا فقط از سامسونگ استفاده كرده اون گوشي خب عاليه ولي وقتي سرعت عكاسي سوني را آدم مي بينه و يا كيفيت ام پي تري و ....
اونوقت يه كاربر حرفه اي كه معمولا با يه گوشي بيش از چند ماه كار نمي كنه ديگه نمي تونه بره سراغ سامسونگ
البته باز من تاكيد مي كنم منكر توانايي هاي سامسونك نيستم خواهشا يه كم منصفانه به مطلب من توجه و بعد پست بزنيد
خود آقا سينا هم يكي از اين كاربراي حرفه اي هستش و ما به استادي قبولش داريم الان بگه از ميان اين همه گوشي كه داشته تا حالا چند تا سامسونگ استفاده كرده؟
مطلب منم همينه والا سامسونگ به نوبه خودش برا خودش سالاريه
mahyarSAMSUNG
28-11-2006, 04:19
من اعتراض دارم : اعتراض وارده یا نه ؟؟؟
این سرعت شاتر رو که گفتی اصلا در برابر اون تثبیت کننده ی عکس سامسونگ ( البته دی 600 ) قابل مقایسه نیست من با دی 600 با حدود 80 کیلومتر سرعت عکس میگیرم خیلی عکس صاف می افته ولی با دبیلو 700 همون لحظه که دکمه رو فشار میدادم عکس میگرفت که از 6 تا عکس که گرفتم 4 تا تا در اومد
حرف مهيار رو منم تصديق مي كنم...
mahyarSAMSUNG
29-11-2006, 04:03
اينجا كلاس بالا صحبت نكن تصديق ديگه يعني چي فحش كه نيست??????????? :111: :arrow: :realmad: :biiggrin: :177: :169: :15: :w00t: :lol: :22:
اينجا كلاس بالا صحبت نكن تصديق ديگه يعني چي فحش كه نيست??????????? :111: :arrow: :realmad: :biiggrin: :177: :169: :15: :w00t: :lol: :22:
فحش نیست
amin_iran
26-12-2006, 02:35
سلام.
خداييش من نمي فهمم اين چه بحثيه تو اين فروم كه هر كسي هي از يه گوشي تعريف مي كنه يا اون گوشي رو رد مي كنه.
آخه انصافا سامسونگ نيازي به تعريف نداره. از نظر فناوري تو هر زمينه اي كه وارد شده يا بهترينه تو دنيا و يا يكي از برترين ها. مثلا تو ساخت حافظه فلش برترينه ، تو ساخت ال سي دي حرفي نداره (حتي سوني هم نتونست اين برتري رو از سامسونگ بگيره) و... تو موبايل سازي هم دومين شرگت برتر جهانه.
منكر نميشم كه بعضي موارد تو گوشيهاش هست كه آزار دهنده هستن و مثلا من كه خودم الان دي 600 دارم از بعضي چيزاي سوني اريكسون و نوكيا بيشتر خوشم مياد ، ولي هيچ ايرادي به اين شركت نميشه وارد كرد. و تو مقام مقايسه هم هر چند كه نوكيا اوله ولي سوني اريكسون رو ترخدا با سامسونگ مقايسه نكنيد كه خيلي زور داره! فكر كنم بعد از موتورولا وي 3 هيچ گوشي به اندازه سوني اريكسونا خرابي نداشته باشه!!!!
يه جمله هم مي نويسم به نقل از يكي از معتبر ترين سايت هاي نقد موبايل در مورد سامسونگ دي 600 :
" اخطار! مواظب باشين! اگر دي 600 رو دستتون بگيرين عاشقش ميشين و ديگه نمي تونيد رهاش كنيد!!!!"
mahyarSAMSUNG
26-12-2006, 03:41
بله دقیقا من که دیگه عاشق این گوشی شدم و فکر کنم تا آخر عمر عوضش نمیکنم . خوب حرفات همه درست ولی یه کوچولو اشتباه هم داشت . سامسونگ تا نیمه ی اول سال 2005 دوم بود ولی نیمه ی دوم 2005 سوم شد و موتورولا جاشو گرفت . راست میگی سونی رو نباید با سامسونگ مقایسه کرد حالا همه چسبیند به این که سونی برنامه راحت تر میگره یا نمیدونم میشه مینیمایزش کردن خوب بابا ساژم هم راحت برنامه میگیره یعنی بهرت از سامسونگه ؟؟؟؟ شما اصلا یه نگاه به امضام بندازین !!!
tohid_abi
28-12-2006, 01:42
مطلبی ذر مورد گوشی سامسونگ
تجسم کنید گوشی سامسونگ زنگ خورده جواب بدید:
الو الو وووو ووو ووو وو و بیب و مکالمه تمام شد
چه گوشی با صرفه ایی قبض موبایل 3000 البته با ابونمان و سرویس ویژه
باز بحثهای یکجانبه ...
دوست عزیز دی 600 گوشی خوبیه ولی گوشیهای الان رو با دی 600 مقایسه کنید... منم یه مدت دی 600 داشتم ولی تا دو هفته بیشتر نتونستم نگهش دارم!
ShahabSAMSUNG
14-01-2007, 22:17
دی600 هنوز که هنوزه جزو بهترین گوشی های بازاره و واقعاً عالیه.
مطمئن باشید افرادی که اظهار نظر بیخود می کنن یا مسخره بازی در میارن (مثل همین پست شماره 23 که زنگ می زنن، قطع میشه، پول موبایلت کم میاد!!) واقعاً تا حالا گوشی سامسونگ رو دست نگرفتن یا به علت مشکل روانی با شنیدن اسمش هم مشکل دارن و اگه دستشون هم بگیرن، میگن این چیه دیگه؟!!
کافیه یه بار با دید درست، مدتی (مثلاً یه ساعت نه چند ثانیه!!) یه گوشی مثل دی600 رو دستشون بگیرن و باهاش کار کنن تا متوجه بشن.
نوکیا رو قبول دارم اما سونی اریکسون چینی با کیفیت بسیار بد بدنه و آنتن دهی و غیره چی داره که بعضیا بهش چسبیدن؟ مطمئن باشید به زودی بازار فروش این گوشی کاهش پیدا می کنه. درسته که دوربین و MP3 Player خوبی داره اما به عنوان یه گوشی که بخوای باهاش صحبت کنی در حد یه گوشی مثل ال جی هم نیست.
من الکی حرف نمی زنم. سه مدل از گوشی های به اصطلاح خوب این برند رو بررسی و مقایسه کردم. کا700 و پی910 و کا750 رو با نوکیا6600 و سامسونگ دی820 مقایسه کردم. باورتون نمیشه که 6600 عالی بود و سامسونگ دی820 هم چیزی کم نیاورد ولی سونی اریکسون پی910 ... چی بگم. آنتن رو پر نشون میده ولی ... موقع صحبت کردن دائماً قطع و وصل. نه نوکیا اینطوری بود و نه سامسونگ.
در آپارتمان هم که نوکیا 4 خط و سامسونگ 3 خط آنتن داشتند، کا700 اصلاً آنتن نمی داد.
همینه دیگه ... گوشی چینی
البته این از لحاظ آنتن دهیش بود. مقایسه شکل ظاهری رو هم بگم؟
m_schneider
15-01-2007, 12:00
هر كسي يه سليقه اي داره
ولي نميشه گفت بده
چون يكي از شركتهاي پرفروش ذر ذنيا
m_schneider
15-01-2007, 12:01
هر كسي يه سليقه اي داره
ولي نميشه گفت بده
چون يكي از شركتهاي پرفروش در دنيا
KingArash
15-01-2007, 12:06
عالی نیست ولی بد هم نیست!
ShahabSAMSUNG
15-01-2007, 19:28
اینا شد یه نظر درست و حسابی.
موافقم. هر کس یه سلیقه ای داره.
ولی خوب اینطور که نشون داده با سلیقه خیلی ها سازگاره. دلیل نمیشه که همه خوششون بیاد. بالاخره یکی هم خوشش نمیاد.
REZA_JOON
15-01-2007, 19:45
سامسونگ خوبه
البته با این فرض که نوکیا و سونی اریکسون وجود ندارن!!!!!
ShahabSAMSUNG
15-01-2007, 20:39
سامسونگ خوبه
البته با این فرض که نوکیا و سونی اریکسون وجود ندارن!!!!!
نوکیا رو قبول دارم و حرفت در موردش کاملاً درسته.
ولی این ضایعات چینی (سونی اریکسون) بود و نبودش برای برندی مثل سامسونگ هیچ فرقی نمی کنه.
گفتم که یه نگا به رتبه سونی اریکسون بنداز و با سامسونگ مقایسه کن. چهارم در برابر دوم. :atten: سونی اریکسون کم میاره.
همینه دیگه ... گوشی چینی
البته این از لحاظ آنتن دهیش بود. مقایسه شکل ظاهری رو هم بگم؟
دوست عزيز حرفهايت جالب است ....
ولي در مورد جنس چيني يك تجديد نظري بكن ....
الانه جنس چيني بسيار مرغوب داريم
همين كا 800 يا كا 750 واقعا عاليه
mahyarSAMSUNG
16-01-2007, 03:43
اقا شهاب دیگه سامسونگ که دوم نیست تا سال 2005 دوم بود بعد سوم شد ولی انشاالله دوباره سرجاش برگرده
ShahabSAMSUNG
17-01-2007, 12:22
دوست عزيز حرفهايت جالب است ....
ولي در مورد جنس چيني يك تجديد نظري بكن ....
خب واقعش اینه که این حرف من نیست. شاید جاوید رو نشناسید ولی در مقایسه ای که در بین گوشی ها انجام داده بود می گفت:
"نمی دونم چرا بدنه سونی اریکسون اینطوریه. انگار چینی ها از ضایعاتشون اینا رو می سازن."
این حرف رو که شنیدم، دنبال مقایسه بدنه هم رفتم. واقعاً وقتی گوشی ها رو کنار هم می گیری، با کمی دقت متوجه میشی که جنس گوشی های سونی اریکسون مطلوبیت گوشی های دیگه رو نداره.
گوشي خوبيه ..... كي گفته بده ؟ ولي چون در بين ما ايرانيا سوني و مخصوصا نوكيا از اول بودن همه اينا رو ميشناسن .....
ولي من خودم سوني رو تر جيح مي دم ....
ShahabSAMSUNG
17-01-2007, 23:19
سونی رو منم قبول دارم. ولی سونی اریکسونی رو که چین بزنه، نه.
r10ronaldinho
18-01-2007, 00:28
gooshi samsung faghat f500 vaghean ajibe ham format video ro suport mi...e avi wmv .....va bariktarin gooshie donya ham ke hast
mahyarSAMSUNG
18-01-2007, 03:47
آقای r10ronaldinho اینجا برای سامسونگ شما که طرفدار سونی هستی چرا توی این تاپیک نظر میدی ؟؟؟؟ شوخی کردم !!!!!آقا رونالدینهو دوباره گفتی باریکترین گوشیه دنیاست اصلا به من بگو ضخامت این گوشی چنده ؟؟؟
کمتر از 6.9 میلیمتره ؟؟؟
ShahabSAMSUNG
18-01-2007, 16:52
ضخامت گوشی F500 سامسونگ دقیقاً 10.7 میلی متره.
http://i.gsmarena.com/ii/pics/samsung/samsung-f500-00.jpg
باریکترین گوشی، X820 سامسونگه با ضخامت 6.9 میلی متر.
افتاد الان؟
DARKENER
18-01-2007, 16:56
http://i.gsmarena.com/ii/pics/samsung/samsung-x820-00.jpg
باريك ترين و يكي از زشت ترين گوشي هاي دنيا
ShahabSAMSUNG
19-01-2007, 13:26
زشت؟ بی سلیقه.
آدم تو کار این شرکت مونده که این یه تیکه کاغذ چجوری موبایله!! یه شرکت به اون بزرگی کلی میاد تحقیق می کنه، خرج می کنه، اختراع می کنه تا یه گوشی به این باریکی بزنه، اونوقت یکی مثل این میاد میگه زشت.
هر چی باشه از ضایعات چینی (se) خیلی خیلی بهتره.
DARKENER
19-01-2007, 13:43
زشت؟ بی سلیقه.
آدم تو کار این شرکت مونده که این یه تیکه کاغذ چجوری موبایله!! یه شرکت به اون بزرگی کلی میاد تحقیق می کنه، خرج می کنه، اختراع می کنه تا یه گوشی به این باریکی بزنه، اونوقت یکی مثل این میاد میگه زشت.
شما ظاهرا در شركت سامسونگ سهام داري كه بهت برخورده.:115:
اتفاقا اين گوشي(x820) يكي از زشت ترين ها نيست,بلكه زشت ترين موبايلي كه تا حالا توليد شده.
پ.ن:مهم اين نيست كه گوشي براي چه شركتي باشه -تمام شركت ها هم محصولات خوب دارند و هم محصولات بد.
پس بهتر كه از محصولات خوبشون استفاده كنيم (حالا براي هر شركتي ميخواد باشه)
تعصب بي جا نوعي خ............... http://qsmile.com/qsimages/95.gif
REZA_JOON
19-01-2007, 19:24
شما ظاهرا در شركت سامسونگ سهام داري كه بهت برخورده.:115:
اتفاقا اين گوشي(x820) يكي از زشت ترين ها نيست,بلكه زشت ترين موبايلي كه تا حالا توليد شده.
پ.ن:مهم اين نيست كه گوشي براي چه شركتي باشه -تمام شركت ها هم محصولات خوب دارند و هم محصولات بد.
تعصب بي جا نوعي خ............... http://qsmile.com/qsimages/95.gif
جرو بحث نداره که هرکسی یه سلیقه ای داره
مخصوصا تو ظاهر گوشیها
mahyarSAMSUNG
19-01-2007, 23:55
متالیکا شما این گوشی رو از نزدیک دیدی من که هر وقت میرم جمهوری یبار به فروشنده میگم بدش نگاهش کنم میترسم یه روز بشناسم و بهم گیر بده . یولترا ادیشن سامسونگ حرف نداره تو قشنگی
بابا چقدر جر و بحث مي كنيد هر كي يه نظري و سليقه اي داره ديگه
و مهم نظر خودشه نه نظره ديگران
و فقط بايد از نظر اونها استفاده كنيم :114: :praise: :177: :icon_hug: :20:
mahyarSAMSUNG
20-01-2007, 00:44
خوب اخه این چه نظریه که میگه زشت کجاش زشته
DARKENER
20-01-2007, 14:43
متالیکا شما این گوشی رو از نزدیک دیدی من که هر وقت میرم جمهوری یبار به فروشنده میگم بدش نگاهش کنم میترسم یه روز بشناسم و بهم گیر بده . یولترا ادیشن سامسونگ حرف نداره تو قشنگی
بله اين گوشي رو از نزديك ديدم و اصلا از ظاهرش خوشم نيومد. حالا چون براي شما زيباست دليل نميشه براي من هم همينطور باشه.
در هرصورت سليقه ها متفاوت هست .اين گوشي از نظر من زشته ولي از نظر شما زيباست.
ولي اين دليل نميشه كه من يا شما نظرات خودمون رو تحميل كنيم و يا به نظرات هم توهين كنيم.
حرف من اينه كه تعصب بي جا رو شركت خاصي نداشته باشيم.
من در پست قبل هم اين موضوع رو مطرح كردم.
مهم اين نيست كه گوشي براي چه شركتي باشه -تمام شركت ها هم محصولات خوب دارند و هم محصولات بد.
DARKENER
20-01-2007, 14:49
زشت؟ بی سلیقه.
اين نمونه اي از توهين به نظرات كاربران هست .اين پست تعصب بي جا رو هم نشون ميده.
mahyarSAMSUNG
20-01-2007, 21:34
نه خیر تعصب رو نشون نمیده ؟؟؟ البته ببخشید ها بی ظرفیت بودن رو نشون میده حالا خواسته اینطوری بگه که نه خوشگله آدم سریع نباید به دل بگیره ؟؟ حالا خداکنه به اون بی ظرفیتی که بهت گفتم گیر ندی ؟؟؟ چون اون هم یه جور شوخیه !!
DARKENER
20-01-2007, 21:48
نه خیر تعصب رو نشون نمیده ؟؟؟ البته ببخشید ها بی ظرفیت بودن رو نشون میده حالا خواسته اینطوری بگه که نه خوشگله آدم سریع نباید به دل بگیره ؟
ايشون تحمل نداشتند كه كسي در مورد اين گوشي نظر ديگه اي داشته باشه و اين خيلي بده و نشون ميده كه در مورد شركت خاصي (منظور شركت سامسونگ هست) تعصب دارند.
به هر حال اين بحث از نظر من تموم شده.
موفق باشي:109:
ShahabSAMSUNG
21-01-2007, 02:38
بله اين گوشي رو از نزديك ديدم و اصلا از ظاهرش خوشم نيومد. حالا چون براي شما زيباست دليل نميشه براي من هم همينطور باشه.
در هرصورت سليقه ها متفاوت هست .اين گوشي از نظر من زشته ولي از نظر شما زيباست.
ولي اين دليل نميشه كه من يا شما نظرات خودمون رو تحميل كنيم و يا به نظرات هم توهين كنيم.
مثل اینکه این شمایید که دارید نظرتون رو تحمیل می کنید. این شما بودید که اون گفتید این زشته. خوب اگه از نظر شما زشته باید از نظر ما هم زشت باشه؟
گیریم که زشته. من چیکار کنم؟ اصلاً واسه چی میگی؟ خیلی واقعیت ها و نظرها هست در مورد همه گوشی ها. همه رو باید گفت؟
من توهین نکردم. گفتم یه شرکت این همه وقت و سرمایه و تکنولوژی میزاره که یه گوشی تولید کنه در حدی که هنوز هیچ شرکت دیگه ای به پاش نرسیده، اونوقت یک نفر مثل شما از راه میرسه و یه عکس گنده ازش میزاره و میگه:
توجه، توجه، این گوشی زشته!!!
در هر حال اگرم ناراحت شدی من عذر خواهی می کنم. قصد توهین به شما رو نداشتم.
DARKENER
21-01-2007, 09:40
مثل اینکه این شمایید که دارید نظرتون رو تحمیل می کنید. این شما بودید که اون گفتید این زشته. خوب اگه از نظر شما زشته باید از نظر ما هم زشت باشه؟
گیریم که زشته. من چیکار کنم؟ اصلاً واسه چی میگی؟ خیلی واقعیت ها و نظرها هست در مورد همه گوشی ها. همه رو باید گفت؟
من توهین نکردم. گفتم یه شرکت این همه وقت و سرمایه و تکنولوژی میزاره که یه گوشی تولید کنه در حدی که هنوز هیچ شرکت دیگه ای به پاش نرسیده، اونوقت یک نفر مثل شما از راه میرسه و یه عکس گنده ازش میزاره و میگه:
توجه، توجه، این گوشی زشته!!!
در هر حال اگرم ناراحت شدی من عذر خواهی می کنم. قصد توهین به شما رو نداشتم.
منطق شما براي من خيلي جالبه!!!!:coonfused:
چون من از ظاهر اين گوشي ( x820)خوشم نيومده نبايد نظرم رو بيان كنم, ولي شما كه خيلي از ظاهر اين گوشي خوشت مياد حق داري نظر بدي؟؟؟؟؟؟؟
من فقط نظر خودم رو گفتم و هيچ وقت نظر خودم رو به كسي تحميل نميكنم ولي هركسي آزاد كه نظرش رو بده و شما نميتوني تعيين بكني كه چون كسي نظري مخالف با شما داره نبايد اون رو بيان كنه. :101:
در هر صورت لزومي براي ادامه اين بحث نميبينم .
موفق و پيروز باشيد
:109:
پ.ن: عذر خواهي شما را ميپذيريم
.
.
.
.
(مزاح كرديم)
mahyarSAMSUNG
21-01-2007, 15:30
اشکالی نداره بزار نظرشو بگه حالا یا زشت یا خوشگل
ShahabSAMSUNG
22-01-2007, 00:20
بهتره تمومش کنیم. چون انگار حرف همدیگه رو درک نمی کنیم.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2003-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.