PDA

View Full Version : پس حالا بگيد از گوشي هاي سامسونگ كدوماش خوبه ؟

gelayol_356
15-10-2006, 19:27
از پاسخ هايي كه دوستان به موضوع قبلي دادن فهميدم كه گوشي سامسونگ گوشي بدي نيست . حالا مي خوام بدونم كه كدوماشو داشتين تا حالا كه خوب براتون كار كرده و مشكلي هم نداشته ؟ اعم از جديد و قديمش . مدلشو بگين لطفا
منتظرم

Arash66
15-10-2006, 19:30
گلايل جان شما بگو در چه حدي ميخواهي چه رنج قيمتي چي از گوشي ميخواهي تا راهنمايي بكنيم !!

MOHAMMED
15-10-2006, 20:43
با سلام

از پاسخ هايي كه دوستان به موضوع قبلي دادن فهميدم كه گوشي سامسونگ گوشي بدي نيست

فقط یه چیزی اگه شما اهل ریختن بازی وبرنامه روی گوشی هستید اصلا طرف سامسونگ نرید چونکه پشیمون میشید !
اگه اهل ظاهر جذاب ونازک وزیبا هستید خب سامسونگ حرف اول رو میزنه !
گوشیهای سامسونگ از لحاظ دوربین هم گوشیهای خوبی هستند !
الان از سامسونگ پی 850 فعلا خیلی خوبه ، زد 710 هم که عااااااالیه فقط اگه اومده باشه .
هر دوشون دروبینشون 3.2 مگ هستن !

Tiger56
16-10-2006, 01:10
فقط دی 900 بگیر حالشو ببر :
دوربین 3 ولی باز از اون 3 هاست که باید مدتها نوکیا وسونی دنبالش بدون , قطر 12 میلیمتر , دوربینشم مثل دی 500 مخفی میشه

Arash66
16-10-2006, 01:23
من در جواب تيگر جان بگم كه اتفاقا دوربين 3 مگاپيكسلي دي 900 از كا 800 كيفيتش پايينتر است !!

من هنوز منتظر پاسخ گلايل جان هستم !!

mahyarSAMSUNG
16-10-2006, 03:54
خوب آره کا 800 سایبرشات هستش ولی دی 900 یه 3.2 مگای معمولیه ول یکیفیت عکسهاش خیلی خوبه

Tiger56
16-10-2006, 13:16
در جواب ارش عزیز:
من عکسای کا 800 رو ندیدم (از یک موضوع که خودم عکس بگیرم)ولی طبق بحثی که شده بود در باره عکس n73 و k800 که میگفتن عکس n73 توی روز بهتره باید بگم از یک موضوع با 73 و 900 عکس گرفتم (البته تو روز ) دی 900 یک سرو گردن بالاتر بود.
درجواب مهیار عزیز:
اگه یادتون باشه اول که ان91 میخواست بیاد میگفتن لنزش کارلزایسه و کیفیتش توپه ولی وقتی اومد دیدم که انگشت کوچیکه دی 600 هم نمیشد (عکس) حالا در باره سایبر شاتم زیاد نباید دلمونو خوش کنیم
یا حق

HotIce
16-10-2006, 13:41
به نظر من سامسونگ گوشیهای خوبی نداره ولی اگه میخوای بخری p850 نسبت به گوشیهای سامسونگ بهتره

pomidi
16-10-2006, 14:22
گوشي فقط d600

vestaboy
16-10-2006, 14:55
be nazare manam tooye samsung ha faghat p850 khoob dar omade albate age mikhay faghat aksasho to computer negah koni chon age print begiri motevaje mishi ke che ghadr az n73 va k800 aghab tare

vestaboy
16-10-2006, 15:07
در جواب ارش عزیز:
من عکسای کا 800 رو ندیدم (از یک موضوع که خودم عکس بگیرم)ولی طبق بحثی که شده بود در باره عکس n73 و k800 که میگفتن عکس n73 توی روز بهتره باید بگم از یک موضوع با 73 و 900 عکس گرفتم (البته تو روز ) دی 900 یک سرو گردن بالاتر بود.
درجواب مهیار عزیز:
اگه یادتون باشه اول که ان91 میخواست بیاد میگفتن لنزش کارلزایسه و کیفیتش توپه ولی وقتی اومد دیدم که انگشت کوچیکه دی 600 هم نمیشد (عکس) حالا در باره سایبر شاتم زیاد نباید دلمونو خوش کنیم
یا حق
dorbine n91 na tanha az d600 behtare balkae az k750 ham be joz halate auto focus behtare inam dar nazar begirid ke k750 va 6280 har 2 az behtarin 2 megapixeli ha ahstan

Tiger56
16-10-2006, 19:45
dorbine n91 na tanha az d600 behtare balkae az k750 ham be joz halate auto focus behtare inam dar nazar begirid ke k750 va 6280 har 2 az behtarin 2 megapixeli ha ahstan

اولا لطف کن الت + شیفت رو بگیر . فارسی تایپ کن
دوما سلام
سوما جونه هر کی دوست داری دوباره تو یکی شروع نکن
عمو جان پدرمون در اومد تا به اینهمه استاد گوشی نوکیا و سونی ثابت کردیم (با دلیل و مدرک ) که بهترین دوربین 2 مگاپیکسلی گوشیه دی 600 هستش بعد شما از راه اومدی میگی 91 بهتره
از نظر رده بندی از نظر دوربین دی 600 اول شد و کا 750 دوم وبقیه بعد از این قرار گرفتن

gelayol_356
16-10-2006, 19:58
اما من هنوز سر دو راهي ام . تا ميرم موبايل فروشي و ميگم ميخوام گوشي نوكيا 6600 رو بفروشم جاش يه سامسونگ بردارم ميگن حيفه پشيمون ميشي .
اينكه ميگن گاهي هنگ مي كنه خاموش ميشه يا صدا رسونيش بده راسته يا دروغ ؟ اينو بگين

amirhalgord
16-10-2006, 20:22
آقا اصلا احتياج به دعوا كل كل كردن نيست من يه سايتي به هتون مي گم عكس دوربين همه گوشي ها هست خودتون مقايسه كنيد البته تا شما نخوايد من نمي گم

amirhalgord
16-10-2006, 20:26
ببخشيد من تو صفحه اشباه تايپ كردم

Tiger56
16-10-2006, 23:24
اسمشو من بهت میگم mobilestan.net میری بخش عکساش خوبی این سایت اینه که عکسا رو ادیت نمیکنن و عکساش واقعی
داداش من خودم موبایل فروشم اصلا توی این سایت کسی دعوا نداره فقط هرکسی نظرشو میگه من خودم ان 91 و دی 600 از یک موضوع باهاش عکس گرفتم دی 600 قویتره
اینم اخرین بحثم توی این پست چون خیلی شما دوتا ازم حرف کشیدین حالا خواستین برو دی 600 بخر نخواستیهم برو نوکیا خوشگل خیلی خوبه خیلی کامل بخر
یا حق

MOHAMMED
16-10-2006, 23:34
فقط دی 900 بگیر حالشو ببر :
دوربین 3 ولی باز از اون 3 هاست که باید مدتها نوکیا وسونی دنبالش بدون , قطر 12 میلیمتر , دوربینشم مثل دی 500 مخفی میشه
اقا خيلي ببخشيد اين دى 900 شايد در ظاهر امكاناتش خيلي خوب باشه اما :

Key Features:
Supreme sliding construction
Stylish design of mere 12.9 mm thickness
Brilliant display with QVGA resolution
Comfortable keypad
3 megapixel camera with auto focus
Multi-field phonebook with thousand entries
Internal memory of nearly 60 MB, extendable through microSD cards
Applications for viewing Office documents
TV out
GPRS and EDGE Class 10
MP3 player
Bluetooth
Main Disadvantages:
Body is made of cheap-looking plastic material
Significant resistance of the sliding mechanism
No 3G
The phone needs to be activated to visualize missed events
No ringing profiles
Limited melody choice for SMS alerts
Navigation key's center opens the WAP browser when the phone is on stand-by
Calls cannot be filtered
Java applications cannot be transferred via Bluetooth
Images cannot be saved straight to the memory card
No FM radio
No Infrared port
Fingerprints are visible on the display

به نظر من Disadvantages هاش خيلي بجه كَانه هستن ، اخه عكس وفيلمبرداري رو نميشه روي مموري كَذاشت ، فقط 4 مكَـ ميشه جاوا توش ريخت اونهم از اينترنت بايد داونلود كرد نميشه با بلوتوث توش برنامه وبازي ريخت ! خودتون قضاوت كنيد :
http://www.gsmarena.com/samsung_d900-review-108.php

Arash66
17-10-2006, 01:26
در جواب ارش عزیز:
درجواب مهیار عزیز:
یا حق
اول اينكه ممنونم !
دوم اينكه شما اگر دي 900 رو برتر از ان 73 بگي پس نوكيا ديگه چه حرفي داره خداييش !! :smilie:
ان91 خوب دوربينش معموليه فكر كنم شما منظورت ان 90 هست !! دي 600 گوشي فوق العاده ايه !!

Arash66
17-10-2006, 01:32
به نظر من سامسونگ گوشیهای خوبی نداره ولی اگه میخوای بخری p850 نسبت به گوشیهای سامسونگ بهتره
دوست عزيز رو چه حسابي اين حرف رو ميزني !!
ولي خب پي 850 هم دوربينش عاليه منتها زياد امكانات نداره !

vestaboy be nazare manam tooye samsung ha faghat p850 khoob dar omade albate age mikhay faghat aksasho to computer negah koni chon age print begiri motevaje mishi ke che ghadr az n73 va k800 aghab tare
شما بهتره فارسي تايپ كني !!

Arash66
17-10-2006, 01:37
اما من هنوز سر دو راهي ام . تا ميرم موبايل فروشي و ميگم ميخوام گوشي نوكيا 6600 رو بفروشم جاش يه سامسونگ بردارم ميگن حيفه پشيمون ميشي .
اينكه ميگن گاهي هنگ مي كنه خاموش ميشه يا صدا رسونيش بده راسته يا دروغ ؟ اينو بگين
ببين اين همه گلايل جان خرف زديم باز شما ميگي سره 3 راهي شما ميخواهي 6600 رو بفروشي درسته راهت توش ميريزي برنامه ببينم شما اومدي بگي واسه چه كارهايي گوشي ميخوهي تا ما راهنمايي بهتري بكنيم !!
راستي در جواب اون مغازه دارد البته ببخشيدا ميدونه سامسونگ چيه اصلا ؟؟:coonfused:
اصلا گوشي هاي سامسونگ هنگ ندارن !! ولي خب شايد در بعضي از مدالاش صداي اسپيكرش قوي نباه مثل سوني دبليو 810 !!

mahyarSAMSUNG
17-10-2006, 03:58
البته دی 600 من وقتی وارد قسمت ویپ ( اتصال به اینترنت ) میشی در 2 3 در صدر مواقع ریاستارت میشه که چیزی نیست

gelayol_356
17-10-2006, 14:09
آقا اصلا احتياج به دعوا كل كل كردن نيست من يه سايتي به هتون مي گم عكس دوربين همه گوشي ها هست خودتون مقايسه كنيد البته تا شما نخوايد من نمي گم

خواهش مي كنم اين آدرس رو بده دوست نازم . باشه ؟

gelayol_356
17-10-2006, 14:12
ببين اين همه گلايل جان خرف زديم باز شما ميگي سره 3 راهي شما ميخواهي 6600 رو بفروشي درسته راهت توش ميريزي برنامه ببينم شما اومدي بگي واسه چه كارهايي گوشي ميخوهي تا ما راهنمايي بهتري بكنيم !!
راستي در جواب اون مغازه دارد البته ببخشيدا ميدونه سامسونگ چيه اصلا ؟؟:coonfused:
اصلا گوشي هاي سامسونگ هنگ ندارن !! ولي خب شايد در بعضي از مدالاش صداي اسپيكرش قوي نباه مثل سوني دبليو 810 !!

من با شما قهرم چون به من گفتي خرف ! خب شما هم اگه جاي من بودي كه هي بگن سامسونگ خوبه نه نوكيا خوبه نه سوني اريكسون خوبه نه ... مثل من سر 60 راهي مي موندين :sad:

Arash66
17-10-2006, 14:35
من با شما قهرم چون به من گفتي خرف ! خب شما هم اگه جاي من بودي كه هي بگن سامسونگ خوبه نه نوكيا خوبه نه سوني اريكسون خوبه نه ... مثل من سر 60 راهي مي موندين :sad:
گلايل جان من اول از شما معزرت ميخواهم اگر منظورم رو بد رسونده ام !!
ببين اون حرف بود نه چيزه ديگر ويرايشم نميشه !!
ببينيد شما از اول دقيق نيازتون رو مطرخ نكرديد !! كه در يكي از تاپيمهاي زياده شما گفتيتي چي ميخواهيد منم گفتم !!
در خوب بودن سامسونگ نوكيا سوني شكي نيست !!

Tiger56
18-10-2006, 02:44
اقا خيلي ببخشيد اين دى 900 شايد در ظاهر امكاناتش خيلي خوب باشه اما :

Key Features:
Supreme sliding construction
Stylish design of mere 12.9 mm thickness
Brilliant display with QVGA resolution
Comfortable keypad
3 megapixel camera with auto focus
Multi-field phonebook with thousand entries
Internal memory of nearly 60 MB, extendable through microSD cards
Applications for viewing Office documents
TV out
GPRS and EDGE Class 10
MP3 player
Bluetooth
Main Disadvantages:
Body is made of cheap-looking plastic material
Significant resistance of the sliding mechanism
No 3G
The phone needs to be activated to visualize missed events
No ringing profiles
Limited melody choice for SMS alerts
Navigation key's center opens the WAP browser when the phone is on stand-by
Calls cannot be filtered
Java applications cannot be transferred via Bluetooth
Images cannot be saved straight to the memory card
No FM radio
No Infrared port
Fingerprints are visible on the display

به نظر من Disadvantages هاش خيلي بجه كَانه هستن ، اخه عكس وفيلمبرداري رو نميشه روي مموري كَذاشت ، فقط 4 مكَـ ميشه جاوا توش ريخت اونهم از اينترنت بايد داونلود كرد نميشه با بلوتوث توش برنامه وبازي ريخت ! خودتون قضاوت كنيد :
http://www.gsmarena.com/samsung_d900-review-108.php

اقا این مشکلاتی که نوشته بعضیهاش درسته و بعضیهاشم غلط و از حوصله بحث خارج که بخوام تکتکشونو حلاجی کنم .
بنده هم ادعا نکردم سامسونگ گوشیه بی نقصیه و همین اشکالات که شما در دی 900 گرفتین در دی 600 هم هست از جمله اینکه عکسها و فیلمها رو مستقیم رو کارت نمیریزه که به نظر من اینها اشکال نیست (در مورد همین مشکل بحث میکنم تا بحث طولانی نشه ) چون شما قبل از اینکه حافظه گوشیتون از عکس یا فیلم مدام (حدود 1 ساعت ) پر بشه قبل از اون باطریتون خالی شده یا چندتا اشکال در همین سطحه که بنظر من بی اهمیتن البته منکر اونا نمیشم و تعجب میکنم که چرا سامسونگ در پی رفع اونا بر نیومده ولی خوب تمامی گوشیها هر کدومشون به نوبه خو دارای اشکال هستن .
اها تا یادم نرفته در مورد برنامه جاوا هم برای دی 600 هم همین حرفا رو میزدن ولی دیدین که راه داشت و میشه برنامه روش ریخت.
به هر حال اول و اخر تمام حرفا اینکه گوشی بالاتر از 1100 پول عشقه و هر کسی عاشق یه چیزه اگه قرار بود همه عاشق یک چیز بشن که اینهمه ماشینهای مختلف و خونه های رنگارنگ نبود یا یک دختر میدیدی 100 شوهر داره ویکی دیگه باید سماق بمکه (که همینطور هم هست )
یا حق

Tiger56
18-10-2006, 03:00
اول اينكه ممنونم !
دوم اينكه شما اگر دي 900 رو برتر از ان 73 بگي پس نوكيا ديگه چه حرفي داره خداييش !! :smilie:
ان91 خوب دوربينش معموليه فكر كنم شما منظورت ان 90 هست !! دي 600 گوشي فوق العاده ايه !!

اول اینکه چاکریم .
دوم اینکه اگه بنده اولا و دوما میکنم برای اینکه , نکه خودم خنگم و موضوع رو گم میکنم واسه همینه که سعی میکنم اینجوری دسته بندیش کنم خواهش به منظور نگیرد.
سوما اقا ارش من خودم به شخصه با دوتا دوربین عکس گرفتم اگه اشتباه نکنم دی 900 عکسش بهتر بود متاسفانه عکسش یکم خصوصی بود اگه نه براتون میزاشتم ولی اگه بازم شما میگین کیفیتش بهتره بنده تسلیم .
چهارم حق با شماست منظور ان 90 بود و همیشه من این دوتا رو قاطی میکنم
در اخر هم بخدا سامسونگ گوشیه خوبی البته هرکسی یک نظری داره ویک کارایی از گوشیش میخواد مثلا چند روز پیش یک مشتری داشتم که اصرار داشت گوشیش حتما پشه کش داشته باشه که بزاره رو سره بچش تا پشه نزنش هرچی به یارو اسرار کردیم که باب این الکی و تازه اگه کار کنه نسبت به وسایل موجود واسه این کار تو بازار ضررش برا بچت بیشتر تو کتش نرفت که نرفت , حالا هم بقول اقا محمد این سامسونگ اسباب بازیه ولی اسباب بازیش خوشگله و دقیقا هین نکته توش هست که ادمایی بیشتر دستشون میگیرن که هنوز یک جورایی کودک درونشون بیداره نه ادمهای خشک و بیزینس من
یا حق :flower:

mahyarSAMSUNG
18-10-2006, 03:20
اگه میشه یه کم جمله ها تونو کوتاه تر بنویسید آدم فرصت کنه بخونه

Arash66
18-10-2006, 03:22
فقط ميگم كه نه به خدا منظوري نداشتم و واقعا ممنونم !!
كاملا حرفات درسته !!

Tiger56
18-10-2006, 07:13
اگه میشه یه کم جمله ها تونو کوتاه تر بنویسید آدم فرصت کنه بخونه
من همیشه کوتاه مینویسم اقا مهیار یا نمینویسم ولی بعضی مواقع لازمه دیگه بازم چشم

فرامرز_39
10-11-2006, 23:54
بعد از مدتها تحقيق ديدم گوشي D600 خيلي ازامكاناتي رو كه ميخوام داره وقتي به يك فروشنده مراجعه كردم ميگفت چند مورد شكايت از مشتري درخصوص قطع ارتباط درحين مكالمه داشتند .مردد شده ام لطفا راهنمايي كنيد وضع انتن دهي اين گوشي قابل قبول هست يا اعصاب خوردكنه؟
.ضمنا عكس گرفتن هم برام مهمه وگاهي لازم است كه حدود 50 عكس يكجا بگيرم ايا حافظه وامكاناتش جواب ميده؟
ويك سؤال از اساتيد :ايا ممكنه تقويم هجري و فارسي ساز روي انتن دهي اثر داشته باشه؟

فرامرز_39
11-11-2006, 00:02
بعد از مدتها تحقيق ديدم گوشي D600 خيلي ازامكاناتي رو كه ميخوام داره وقتي به يك فروشنده مراجعه كردم ميگفت چند مورد شكايت از مشتري درخصوص قطع ارتباط درحين مكالمه داشتند .مردد شده ام لطفا راهنمايي كنيد وضع انتن دهي اين گوشي قابل قبول هست يا اعصاب خوردكنه؟
.ضمنا عكس گرفتن هم برام مهمه وگاهي لازم است كه حدود 50 عكس يكجا بگيرم ايا حافظه وامكاناتش جواب ميده؟
ويك سؤال از اساتيد :ايا ممكنه تقويم هجري و فارسي ساز روي انتن دهي اثر داشته باشه؟

mahyarSAMSUNG
11-11-2006, 03:05
آنتن دهيش خوبه ( يعني هيچ فرقي با گوشياي ديگه نداره )
50 تا عكس رو با هم نميتوني بگيري ولي جاي 50 تا عكس رو داره تقويم هم تاثير نداره

smaiel
11-11-2006, 10:25
درمورد سامسونگ من اينو بگم كه سامسونگ تو يك قسمت گوشي بيشتر بار ميذاره و از بقيه مي زنه

emad_hellboy
11-11-2006, 13:54
به نظر شما نسبت قیمت و امکانات به بقیه گوشیها میرزه ادم سامسونگ بخره ؟

smaiel
11-11-2006, 14:41
به نظر من كه تا حالا ده ها مدل گوشي عوض كردم
اصلا به صلاح نيست
حالا بسته به نظر خودتون داره ولي در حالت مقايسه اي اصلا صلاح نيست

mahyarSAMSUNG
12-11-2006, 03:50
چرا به صلاح نيست
دي 600 كه 230 تومنه
دي 900 كه 360 تومنه
ايكس 700 كه 180 تومنه
اين گوشيا امكانات زيادي دارن ولي قيمتشون پايينه

smaiel
12-11-2006, 14:09
خب خدا خيرت بده مهيار جان
از ما كه با انواع گوشي ها كار كردم نظر مون را گفتن بود

mahyarSAMSUNG
13-11-2006, 03:28
خوب آره ديگه هركي يه نظري نداره باري من نصب برنامه فرقي نداره نصب شد بهتر .نشد هم به جهن... شما شايد نصب برنامه براتون مهم باشه پس سوني رو بيشتر ترجيح ميدي

Arash66
14-11-2006, 02:53
ممنون كه خيلي خوب توضيح مي دهيد !
ولي راستشو بخواهيد من تجربه سامسونگ نداشتم ولي كار كردم !
به نظر من طيف خاصي رو پوشش مي دهد !
----------------------------------------------------------
مگر نه كه نوكيا كه هيچي موتورولا هم كه مثل سامسونگه ميومن فقط سوني !

فرامرز_39
15-11-2006, 18:08
ايا امكان ضبط مكالمه درحال تماس رو اين d600داره ؟ گویا سونی اریکسون 810 این قابلیت رو داره

mahyarSAMSUNG
16-11-2006, 03:57
نه متاسفانه اين ويژگی رو نداره