View Full Version : راهنمايي در مورد خريد كيت هاي دو سيم كارت كننده؟!
hosseingrami
07-03-2010, 23:29
سلام دوستان من دو سيم كارت دارم يكي ايرانسل و ديگري همراه اول و بعضي دوستانم ايرانسلند و بعضي هم همراه اول و چون سيم كارت اصلي خودم همراه اول هست در مكالمه و پيام با ايرانسل دچار مشكل هستم و نميتونم هي سيم كارت ها رو جابه جا كنم چون گوشي چيزي ازش نميمونه!
در اين مورد تحقيق كردم و به كيت هاي دو سيم كارته كننده كه قبلا زياد اعتقادي بهشون نداشتم برخورد كردم(مدل هاي برشي)!
توي اين جستو جو به يه مدل كيت غير برشي برخورد كردم!
ميخواستم بدونم استفاده از اين كيت ها چه جوري هست؟در آنتن دهي و ساختار گوشي تغييري ايجاد نميكنه؟
طريقه استفاده ازش چه جوري هست؟مدل گوشي 5800 اكسپرس موزيك رو ساپورت ميكنه؟!
در كل ارزش استفاده داره؟
اصلا توي سايت كسي تا حالا ازش استفاده كرده؟!
اگه ممكنه سريع جواب بدين!
hosseingrami
12-03-2010, 18:03
سلام دوستان طبق طحقيقاتي كه كردم كيت هاي غير برشي هم مصرف باتري رو بسيار و زياد بالا ميبره هم براي 5800 نميشه استفاده كرد چون سيم كارت رو از بقل ميخوره!
حالا در مورد كيت هاي برشي كسي اطلاعاتي نداره كه مصرف باتري و استفاده از اون چه جوري هست؟
5800 رو چي ساپورت ميكنه!؟
خواهش ميكنم جواب بديد از اين سايت واقعا بعيد هست!
hosseingrami
13-03-2010, 11:48
يعني كسي تو سايت تا حالا در مورد اين كيت ها نه ديده و نه شنيده؟
سلام دوست عزيز
من كيت دو سيم كارت برشي را روي 5800 و n73 و 6120 , ... امتحان كرده ام بخوبي كار مي كند. اما بعضي مدلها ميزان مصرف باتري را بشدت افزايش مي دهند طوريكه چند ساعت دوام نمي آورد. اما بعضي هيچ تأثيري در مصرف باتري ندارد.(به فايل ضميمه مراجعه كنيد.)
اما عيب اين كيتها اين است كه همزمان نمي توانيد از دو سيم كارت استفاده كنيد و بايد از طريق منوي مربوطه سيم كارت مورد استفاده را تعويض كنيد كه نيم دقيقه اي طول مي كشد.
hosseingrami
13-03-2010, 19:22
سلام دوست عزيز
من كيت دو سيم كارت برشي را روي 5800 و n73 و 6120 , ... امتحان كرده ام بخوبي كار مي كند. اما بعضي مدلها ميزان مصرف باتري را بشدت افزايش مي دهند طوريكه چند ساعت دوام نمي آورد. اما بعضي هيچ تأثيري در مصرف باتري ندارد.(به فايل ضميمه مراجعه كنيد.)
اما عيب اين كيتها اين است كه همزمان نمي توانيد از دو سيم كارت استفاده كنيد و بايد از طريق منوي مربوطه سيم كارت مورد استفاده را تعويض كنيد كه نيم دقيقه اي طول مي كشد.
سلام دوست من از كجا ميشه فهميد كه شارژ رو ميخوره يا نه؟!(اونهايي كه ميگي هيچ تاثيري در مصرف باتري ندارند؟)
بعد هم من مهم نيست برام كه دو سيم كارت انلاين باشند يا نه فقط برام مهم اين هست كه هي گوشي رو خاموش و روشن نكنم كه هم باتري تخليه بشه و هم عمر گوشي بياد پايين!
سلام
راستش تو بازار انواع زيادي از اين كيتها هست. من فقط دو نمونه خريده بودم به قيمت 6 هزار تومن كه يكي باتري رو مي خورد و ديگري تأثيري تو مصرف باتري نداشت. عكس اين دو نمونه رو تو پست 4 ضميمه كرده ام.
ضمنا روح پدرتان شاد و قرين رحمت خداوند متعال باد.
hosseingrami
14-03-2010, 22:30
سلام
راستش تو بازار انواع زيادي از اين كيتها هست. من فقط دو نمونه خريده بودم به قيمت 6 هزار تومن كه يكي باتري رو مي خورد و ديگري تأثيري تو مصرف باتري نداشت. عكس اين دو نمونه رو تو پست 4 ضميمه كرده ام.
ضمنا روح پدرتان شاد و قرين رحمت خداوند متعال باد.
سلام ازت خواهش ميكنم ازت كه برام در مورد اوني كه باتري رو نميخوره توضيح كامل بدي!
الان داري ازش استفاده ميكني؟
از رو فايل pdf چيز خاصي نفهميدم!
چون ميخوام اينترنتي بخرم!بايد اطلاعات كافي داشته باشم!:atten:
سلام دوست عزيز
من از اين كيت چند ماهي روي n73 استفاده كردم.(البته الان يك گوشي دو سيمكارته سامسونگ دارم كه خيلي هم از آن راضيم)
دوستانم روي 6120 و 5800 بيشتر از من استفاده كرده اند.
بانصب اين كيت روي گوشي يك منو به گوشي اضافه ميشه كه اين قابليتها رو داره:
-انتخاب سيمكارت براي استفاده
-تعريف يك شماره براي هر سيمكارت براي نمايش در صفحه گوشي
-تعريف زمان مشخص براي تعويض خودكار سيمكارتها (به نظر من لازم نيست)
-انتقال تماس سيمكارتها به همديگر (در بعضي كيتها موجود است ولي به نظر من لازم نيست چون مي توان از طريق منوي گوشي اين كار را بهتر از اين انجام داد)
با انتخاب سيمكارت مورد نظر از طريق منو، پس از حدود نيم دقيقه فعال مي شود. اما بعضي مواقع اينكار بدرستي انجام نمي گيرد و بايد گوشي را خاموش و دوباره روشن كنيم.(اين تنها عيب اين كيتها مي باشد)
ضمنا در هيچكدام از اين كيتها چون دو سيمكارت بطور همزمان فعال نيستند اگر به سيمكارتي كه فعال نيست پيامك بيايد متوجه نخواهيد شد اما مي توانيد با انتقال دادن سيمكارتها به همديگر ، در اينگونه مواقع تماسهايي را كه با شما ميگيرند جواب دهيد البته اينكار باعث هزينه اضافي شما خواهد شد.
ضمنا كيتهاي زيادي در بازار موجودند كه همگي از لحاظ كارآيي يكسان هستند فقط تنها مورد مهم ميزان مصرف باتري آنهاست.
hosseingrami
18-03-2010, 23:24
سلام دوست عزيز
من از اين كيت چند ماهي روي n73 استفاده كردم.(البته الان يك گوشي دو سيمكارته سامسونگ دارم كه خيلي هم از آن راضيم)
دوستانم روي 6120 و 5800 بيشتر از من استفاده كرده اند.
بانصب اين كيت روي گوشي يك منو به گوشي اضافه ميشه كه اين قابليتها رو داره:
-انتخاب سيمكارت براي استفاده
-تعريف يك شماره براي هر سيمكارت براي نمايش در صفحه گوشي
-تعريف زمان مشخص براي تعويض خودكار سيمكارتها (به نظر من لازم نيست)
-انتقال تماس سيمكارتها به همديگر (در بعضي كيتها موجود است ولي به نظر من لازم نيست چون مي توان از طريق منوي گوشي اين كار را بهتر از اين انجام داد)
با انتخاب سيمكارت مورد نظر از طريق منو، پس از حدود نيم دقيقه فعال مي شود. اما بعضي مواقع اينكار بدرستي انجام نمي گيرد و بايد گوشي را خاموش و دوباره روشن كنيم.(اين تنها عيب اين كيتها مي باشد)
ضمنا در هيچكدام از اين كيتها چون دو سيمكارت بطور همزمان فعال نيستند اگر به سيمكارتي كه فعال نيست پيامك بيايد متوجه نخواهيد شد اما مي توانيد با انتقال دادن سيمكارتها به همديگر ، در اينگونه مواقع تماسهايي را كه با شما ميگيرند جواب دهيد البته اينكار باعث هزينه اضافي شما خواهد شد.
ضمنا كيتهاي زيادي در بازار موجودند كه همگي از لحاظ كارآيي يكسان هستند فقط تنها مورد مهم ميزان مصرف باتري آنهاست.
سلام عزيز من من اين ها رو ميدونم!
فقط ميخ وام که بفهمم گه مدل مصرف رو مياره پايين و چه مدل مصرف باتري رو اصلا تغيير نميده؟چون برام خيلي مهم هست و اگر باتري خور باشه همون بهتر که نخرم!؟1
vahab710
29-03-2010, 03:53
کیت دوسیم معتبر magic sim که قبلا تهران نمایندگی داشت twosim.ir
simore که فکر نکنم ایران گیر بیاد اما سایتش پست به اران هم داره!!
magic sim من داشتم 1سال راحت کار داد اما با گوشیم گم شد!!!!
این دوتا برند سرچ کن خودت میفهمی اصل یعنی چی!!
magic sim بسته بندیشو هیچ کدوم از اینا که توبازار هست نداره!!
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2003-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.