|
|
#1 |
|
سرپرست انجمن ها
![]() انجمن اسلامي موبايل
شماره كاربري : 28034
محل سكونت: Kingdom Of Bahrain
نام : محمد رضا
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 11,341
تشكر از شما 21,341 بار در 5,586 پست
امتياز: 4794
قدرت امتیاز دهی: 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
به نام خدا نقشه تهران و راه های اصلی ایران 2009 Roads of IRAN and Map of Tehran 2009 + Garmin Iran mapsource ![]() ![]() سایت سازنده نقشه : http://www.iranmap.biz/ مپ ای دی : 1234 حجم نقشه : 11.7 مگ نوع نقشه : روتبل حاوی اماکن مهم POI شهر تهران نقشه مپ سورس برای کامپیوتر :
Samsung I8000 Omnia II CLUB | همه چیز درباره ی آرزو 2 ================================= مقایسه کامل HTC HD2 & Samsung I8000 Omnia 2 ================================= تاپیک اختصاصی نرم افزارهای ویژه Samsung I8000 Omnia II ================================= لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يرْجُو اللَّهَ وَالْيوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا مسلما براي شما در زندگي رسول خدا سرمشق نيکويي بود، براي آنها که اميد به رحمت خدا و روز رستاخيز دارند و خدا را بسيار ياد ميکنند (سورة الاحزاب - 21) |
|
|
| 45 كاربر زير از شما MOHAMMED عزيز، تشكر كرده اند | .: Saman-tci :., .::SƏHƏND::., A7X, abbas dvb, abojavad, AGHIASY, ahmad_mir, ALI, alivevil, ali_59, ARBAB, Arman joon, ™A M I N, ™Mahdi, ™SINAXEX, ™V.I.P, Barzi, Coyote, Da Vinci, dastaviz, eghbalmohammad, expria, FARID, Ghazaal, God Of Emotion, H@M!D, hrahere, I.M.A.N, M O J T A B A, M.O.S.T.A.F.A, m3hiran, majidshirazy, marjanman, mehba, mf2fx, MOHAMMAD-AM, mostafa6103, naeim.201, saeed_ea, shahabsafa, Silverboy65, SUPERIOR, Symbian Master, voland, yousef86 |
|
|
#2 |
|
سرپرست ارشد سایت
![]() Symbian S60
شماره كاربري : 77078
سيم كارت :
![]() تشكرها: 5,751
تشكر از شما 34,764 بار در 5,583 پست
امتياز: 16478
قدرت امتیاز دهی: 546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقشه در سایت آپلود شد.
ويرايش توسط FARID : 25-04-2009 در ساعت 12:39. |
|
|
| 24 كاربر زير از شما FARID عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#3 |
|
سرپرست ارشد سایت
![]() Symbian S60
شماره كاربري : 77078
سيم كارت :
![]() تشكرها: 5,751
تشكر از شما 34,764 بار در 5,583 پست
امتياز: 16478
قدرت امتیاز دهی: 546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اینم مپ سورس
ويرايش توسط FARID : 25-04-2009 در ساعت 15:28. |
|
|
|
|
#4 |
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 88247
محل سكونت: Symbian S60v3
نام : سامان
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 641
تشكر از شما 1,002 بار در 311 پست
امتياز: 83
قدرت امتیاز دهی: 23 ![]() |
محمد جان این نقشه روی گوشی موبایل میشه استفاده کرد یا برای کامپیوتر هست ....؟؟
. شما استفاده کردید ...؟؟؟ جزئیاتش از اونی که قبلاً روی فروم بود بهتره یا نه ...؟
| كاربران زير از شما .: Saman-tci :. عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 160066
محل سكونت: البرز مرکزی
نام : rima
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 978
تشكر از شما 1,459 بار در 397 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 18 ![]()
|
هیچ فرقی بین نقشه های موبایلها (از Symbian گرفته تا WinMo) و PC نیست. همشون یک فایل img هستن که توی PC با نرم افزار Mapsource (نرم افزار نقشه خود شرکت گارمین) هم میتونی استفاده کنی. فقط روش کرک کردنشون فرق داره. من همون نقشه img رو هم روی n85 و e71 نصب کردم، هم روی TyTnII و هم روی PC دارم. شاد و سربلند باشید
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||
|
سرپرست انجمن ها
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
قدرت امتیاز دهی: 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
راستش منم نتونستم داونلودش بکنم !
http://www.iranmap.biz/
Samsung I8000 Omnia II CLUB | همه چیز درباره ی آرزو 2 ================================= مقایسه کامل HTC HD2 & Samsung I8000 Omnia 2 ================================= تاپیک اختصاصی نرم افزارهای ویژه Samsung I8000 Omnia II ================================= لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يرْجُو اللَّهَ وَالْيوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا مسلما براي شما در زندگي رسول خدا سرمشق نيکويي بود، براي آنها که اميد به رحمت خدا و روز رستاخيز دارند و خدا را بسيار ياد ميکنند (سورة الاحزاب - 21) |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
| كاربران زير از شما MOHAMMED عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#7 |
|
مدير ارشد انجمن
![]() ![]() معرفی گوشيهای موبايل
شماره كاربري : 129416
محل سكونت: جزيره متروكه قشم!
نام : Voice Of HATRED
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 6,734
تشكر از شما 13,727 بار در 4,105 پست
امتياز: 16231
قدرت امتیاز دهی: 286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
دوستان اين نقشه براي نسخه 5 گارمينه يا روي 4 هم كار ميكنه؟
من پورت يو اس بي گوشيم خراب شده نميتونم نسخه جديدو بريزم. |
|
|
|
|
#8 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 193498
محل سكونت: tehran
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 3
تشكر از شما 8 بار در 8 پست
قدرت امتیاز دهی: 5 ![]() |
سلام!!!
خواستم اگه میشه راهنمایی کنید و بگید نحوه ی کار با نرم افزار map source چطوریه و چه جوری میشه نقشه برای گارمین ساخت؟؟؟ من برنامه mapsource و فایل upgrade اش رو هم که حدود 56 مگ بود رو دانلود کردم ولی اصلا نمیدونم باید چیکار کنم!!؟؟؟؟ |
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||
|
سرپرست انجمن ها
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
شما میتونید با مموری کارت ریدر نقشه رو انتقال بدید به گوشیتون !
||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#10 |
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 142104
محل سكونت: یزد
نام : شیخ المعلمعین
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,460
تشكر از شما 1,893 بار در 407 پست
قدرت امتیاز دهی: 23 ![]() |
سلام
اول به خاطر این نقشه ازتون تشکر میکنم! من دارم دانلودش میکنم ببینم چجوریه! یه سوال بیربط هم برام پيش اومده! آیا میشه برای برنامه Garmin دو تا نقشه ریخت؟ (مثلا هم این نقشه و هم نقشه روتیبل قبلی!) یاحق
| كاربران زير از شما shahabsafa عزيز، تشكر كرده اند |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|