آخرين پستهاي سايت

بازگشت   سايت تخصصي موبايل > Java > Java
ثبت نام ليست كاربران گروه ها علامت گذاری بفرم خوانده شده

Java

پاسخ

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 12-12-2007, 20:11   #1
try2flyb4ucry
عضو سایت

شماره كاربري : 130066
محل سكونت: نا کجا آباد
نام : سعید
موبايل : SonyEricsson-W810
سيم كارت : 0935
تشكرها: 15
تشكر از شما 219 بار در 42 پست
تحولي در کتابخواني الکترونیک: مشکل نرم افزار ReadManiac در نمايش متون فارسی برطرف شد!

با سلام خدمت همه دوستان عزيز موبايلستان...
در راستاي ترويج اشاعه فرهنگ کتابخواني در کشور و گسترش و لزوم استفاده از تلفنهاي همراه به عنوان کتابخانه اي کوچک براي هر فرد ايراني، مفتخر است که به اطلاع برساند، مشکل نرم افزار ReadManiac (جاوا) در نمايش متون فارسي (و نه عربي) به صورت مقطع و جدا جدا برطرف شد!
در اين تاپيک برنامه مربوط ارائه شده و درباره آن هرگونه مشکلات، پيشنهادات و انتقاداتي که داريد، در همين تاپيک بيان کنيد.
براي استفاده از نرم افزار بي نظير ReadManiac براي خواندن متون فارسي، ابتدا ورژن 2.6 آن را، دريافت کنيد.
سپس براي سازگار کردن متون فارسي با اين برنامه و همچنين استفاده از فونت سفارشي شده به جاي فونتهاي عربي خود نرم افزار که حروف را مقطع نمايش مي دهند، فايل RMTool.Rar را دريافت کنيد. اين پک شامل برنامه مبدل، فونت سفارشي شده، يک کتاب براي تست (سوره فاتحه قرآن کريم) و همچنين راهنماي کامل براي استفاده از برنامه ReadManiac براي نمايش متون فارسي مي باشد. کليه توضيحات لازمه در مورد شيوه کار در فايل راهنما (pdf) موجود بوده و مراحل کار را با شکل توضيح داده است.

قابليتهاي نرم افزار ReadManiac:

-سرعت بسيار بالا در نمايش متون بر روي انواع گوشي
-قابليت استفاده از فونتهاي مخصوص
-پشتيباني از JSR-75 API: در اين حالت، به جاي الحاق کتابها به برنامه جاوا، مي توانيد با برنامه به حافظه گوشي دستيابي داشته و کتابها را مستقيما از حافظه گوشي بخوانيد. (بستگي به مدل گوشي دارد)
-پشتيباني از قالب فشرده Zip
-قابليت ورق زدن خودکار متن، بدون نياز به فشردن کليدهاي گوشي جهت مطالعه ادامه متن
-قابليت خواندن متن به طور افقي و يا عمودي
و ...
اميدوار است که اين مجموعه مورد قبول دوستان کتابخوان گرفته باشد و شاهد ترويج استفاده از نرم افزار ReadManiac جهت خواندن متون فارسي باشيم...
فايل ضميمه
نوع فايل: rar RmTool 1.0.rar (534.2 كيلو بايت, 2497 نمايش)
try2flyb4ucry is offline  
قديمي 13-12-2007, 00:42   #2
20sasa
عضو سایت

شماره كاربري : 134718
تشكرها: 17
تشكر از شما 15 بار در 7 پست
پيش فرض

با تشکر ازر شما
آیا این نرم افزار رایگان است یا نیاز به کرک دارد؟؟؟
20sasa is offline  
كاربران زير از شما 20sasa عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 23-12-2007, 11:36   #3
try2flyb4ucry
عضو سایت

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان!
من تو این مدت فقط می اومدم تو تاپیک یه سری میزدم ببینم مشکلی در رابطه با برنامه هست یا نه که جواب بدم، چون سرم خیلی شلوغ بوده...
ظاهراً که خبری نیست! 70 و خورده ای نفر دانلود کردند و هیچ نظری راجع به برنامه و کلاً کتاب خوندن با رید مانیاک و مقایسه با نرم افزارهای مشابه مثل پرنیان... ندادند. به هر حال از دوستان خواهشمندیم که نظر بدن.
اما یه نکته دیگه در رابطه با اینکه این ایده و طرح به صورت یک پروژه مجزا در فوروم با نام پریسان مطرح شد: باید بگم که من خودم خیلی دوست داشتم با توجه به رایگان بودن نرم افزار ریدمانیاک، ایده ای که به ذهنم رسید رو گسترشش بدم و کار به فارسی سازی نرم افزار ریدمانیاک منجر شه، که اینطور نشد و در نتیجه نمیشد اسم یه نرم افزار دیگه رو روش گذاشت. اما همینجا از دوستان تقاضا دارم هرکسی فارسی سازی فایلهای جاوا رو کار کرده، بیاد و با این پروژه همکاری کنه تا حداقل ظاهرش فارسی باشه و محیط ریدمانیاک دیگه قابل تشخیص نباشه.
در ضمن از کسانی هم که با خواندن کتاب در این محیط یعنی رید مانیاک لذت بردند، خواهش می کنم در صورت تمایل، یه تاپیک ایحاد کنند مخصوص فایلهای .rmeb که کاربرا توش کتابهای فارسی ریدمانیاک رو بذارند و بقیه هم ازش استفاده کنند. خودم هم کتاب در این زمینه زیاد دارم.

به دکتر شریعتی گفتند: "دکتر سیگار نکشید، طول عمر رو کم می کنه."
پاسخ داد: "من به عرض زندگی، فکر می کنم."
try2flyb4ucry is offline  
6 كاربر زير از شما try2flyb4ucry عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 08-01-2008, 11:27   #4
rahnema
عضو نيمه فعال

rahnema's Avatar

شماره كاربري : 137629
محل سكونت: شهر مقدس قــــم
موبايل : SonyEricsson-W700
سيم كارت : 091-0935
اتومبيل : PEUJEOT
حالت من:
تشكرها: 170
تشكر از شما 332 بار در 125 پست
پيش فرض

بابا دمت گرم ، خیلی با حال بود، حد اقل از پرنیان خیلی خیلی خیلی ....... بهتره
من نمی دونم چرا در مورد این محصولتون کوتاهی می کنید تبلیغات نداره چرا؟
واقعا جای تعجب داره برنامه به این خوبی هست اونوقت از پرنیان استفاده می کنند، دستتون درد نکنه
اگه خواستی تاپیکم بزنی ما هستیم و از شما طرفداری می کنیم و کتاب هم میزاریم
یا علی
rahnema is offline  
قديمي 09-01-2008, 15:19   #5
try2flyb4ucry
عضو سایت

پيش فرض

با سلامی دوباره خدمت همه دوستان!
خوشحالم که بالاخره بعضی دوستان مارو تشویق کردند، چون من واقعاً نا امید شده بودم، البته خب، یک مقدار هم مشکل از بنده بود که کل پروژه رو غیرعمدی و از روی هیجان زیاد با نام دیگری عرضه کردم و مدتها دوستان رو منتظر گذاشتیم تا آماده شه، اما الان واقعاً خوشحالم که می شنوم دوستان رید مانیاک رو به پرنیان ترجیح دادن...
در مورد فونت هم، باید بگم که طراحی فونتها رو آقا مسعود کاربر ویژه سایت برعهده دارن، و فونت فعلی اصلاً مناسب گوشیهای بزرگ مانند کا 800 نیست، من با ایشان مکاتبه می کنم تا فونتهای جدید هم طراحی بشه و برای دوستان اماده استفاده بشه.
در مورد تبلیغات در مورد این برنامه هم واللا چه عرض کنم؟ هر کدوم از دوستان مانند همین آقای راهنما که خواستند می تونند در مورد این برنامه تبلیغ کنند در سایتها و فورومهای مختلف، تا از پرنیان جلو بزنه، البته من منکر تواناییهای برنامه پرنیان به عنوان یک برنامه تمام فارسی نیستم، اما من بیشتر دوست دارم وقتی یک نرم افزاری به این کاملی وجود داره، رو تواناییهاش تمرکز کنم که شکر خدا جواب هم گرفتم.
هر کدوم از دوستان که خواستند، یک تاپیک برای فایلهای .rmeb ایجاد کنند، مطمئن باشند که من خودم کتابهای زیادی دارم و حتما تو تاپیک جدیدقرار می دم. به امید اینکه تو سایت موبایلستان از این برنامه بیشتر استقبال بشه...

try2flyb4ucry is offline  
2 كاربر زير از شما try2flyb4ucry عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 09-01-2008, 16:23   #6
mohsen shafie
عضو سایت

mohsen shafie's Avatar

شماره كاربري : 87054
محل سكونت: اصفهان
موبايل : Nokia N73 Music Edition
تشكرها: 124
تشكر از شما 12 بار در 11 پست
پيش فرض خييييييييييلي ممنون

سلام دوست عزيز خسته نباشي
من چند وقت پيش ورژن اين برنامه رو دانلود كردم خيلي خوب بود
دوست عزيز من چند تا سوال دارم آيه براي اين كتاب ها ميشه فهرست درس كرد وآيا ميشه مثل برنامه كتيبه صفحات را ذخيره كرد
و چه جوري بايد با اين برنامه كتاب ساخت
خيلي ممنون من خيلي وقت بود دنبال همچين برنام هاي بودم
mohsen shafie is offline  
قديمي 09-01-2008, 19:05   #7
try2flyb4ucry
عضو سایت

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز!
نرم افزار رید مانیاک قابلیت فهرست سازی نداره، اما این قابلیت رو داره که تو یک فایل تا 10 عدد Bookmark تعریف کنین، یعنی اینکه شما می تونید به ده قسمت مختلف از متن که خودتون تعیین می کنید، پرش داشته باشید...
قابلیت ذخیره صفحات در این برنامه نیست و لزومی هم ندارد، بیشتر به درد مرورگرهای وب می خورد.
نحوه ساخت کتاب در فایل راهنمایی که همراه با نرم افزار قرار دارد، به صورت جامع ذکر شده است.

try2flyb4ucry is offline  
قديمي 13-01-2008, 23:58   #8
hesamhelmi
توقیف شده

شماره كاربري : 144159
محل سكونت: تهران
سيم كارت : 091
حالت من:
تشكرها: 0
تشكر از شما 514 بار در 74 پست
پيش فرض پرنیان

سلام دوست عزیز
اول بخاطر زحمت کشیدنتون واسه ی برنامه تشکر میکنم برنامه ی خوبیه انشالله هروز کاملترش کنید
دوم اینکه من برنامه رو دانلود کردم امتحانشم کردم درست کار میکرد ولی باید خدمدتون عرض کنم که نه تنها به کاملی برنامه ی پرنیان نیست بلکه خیلی هم ضعیفتر از اونه
البته این حرف منرو از رو دشمنی نبینید من کاملا این 2نرم افزارو باهم مقایسه کردم و این حرف رو میزنم
تنها برتری این نرم افزار نسبت به پرنیان سرعت اونه البته این هم قرار است در نسخه های بدی پرنیان رفع شود فراموش نکنید پرنیان نسخه ی ازمایشی است
برتریهای پرنیان نسبت به نرم افزار شما:
1.کاملا نوشته شده توسط یک ایرانی است نه دستکاری شده ی نرم افزارهای مشابه خارجی
2.محیط کاملا فارسی که کار رو واسه ی همه ی کاربران ساده میکنه
3.انجام عملیات در 3 مرحله نه در مراحل زیاد
4.احتیاج نداشتن نرم افزار خاصی رو گوشی
5.فونتها کاملا درست میباشد و لازم نیست هر دفعه به تنظیم فونتها پرداخت
6.کتابهای ساخته شده با برنامه ی پرنیان رو میتوان براحتی از طریق بلوتوس انتقال داد به گوشیهای دیگر و بدلیل احتیاج نداشتن اون گوشی به برنامه ی خاصی براحتی بصورت جاوا قابل نسب خواهد بود
7.محیط زیبا و جذابتر و فارسی همراه کادرها و فونتهای مختلف
و.............
اینهارو برای سرکوب برنامه ی شما نگفتم بلکه انتقادهایی برای بهبود نرم افزار شما گفتم
در ضمن شما میتونی برنامتو تبلیغ کنی ولی اجازه نداری به برنامه های مشابه بی احترامی کنی(جملاتی مثل از پرنیان بهتره و...)
خود استفاده کنندگان تشخیص میدهند که کدام برنامه بهتر و کاملتره شما با این حرفها به قوه ی تشخیص من وتمامی استفاده کنندگان بی احترامی میکنی
شما سعی کن کاری کنی که برنامه فایلهای پی دی اف رو مستقیما وابکنه
موفق باشی البته واسه رسیدن به موفقیت عجله نکن و دست به هر کاری نزن
hesamhelmi is offline  
قديمي 14-01-2008, 23:09   #9
try2flyb4ucry
عضو سایت

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز!
با توجه به نرم افزار ReadManiac و نرم افزار ایرانی مشابه (یعنی با هدف مساوی با آن)، پرنیان، خواستم یک مقایسه بین این دو نرم افزار را انجام دهم تا مورد استفاده بقیه دوستان قرار گیرد. البته تا آنجایی که ممکن بوده، سعی کرده ام که این قضاوت یک طرفه و بی قصد و غرض خاصی باشد، چه اینکه برخی دوستان ما را به دلیل برطرف کردن مشکل در نرم افزار ReadManiac و طرفداری بی چون و چرا از آن، متهم کرده اند. اما تا آنجایی که من می دانم، هیچ وقت دوستان را به استفاده از آن مجبور نکرده ام، و همچنین نرم افزار پرنیان با همه اشکالات، به عنوان یک نرم افزار ایرانی قابل توجه می باشد و قابلیتهای آن از این نظر، تحسین برانگیز است. من اول اشکالات و سپس مزایای پرنیان را ذکر می کنم، سپس نرم افزار Readmaniac+Rmtool (که با نام پریسان نیز اوائل کار معرفی شد)، امید است که مورد توجه کاربران و همچنین آقای یاسر رجبی عزیز قرار گیرد.

معایب برنامه پرنیان:

1- سرعت نسبتاً پایین (به خصوص در مقایسه با برنامه های مشابه)؛
2-خواندن متون با آن به کندی صورت می گیرد. چرا که کاربر مجبور است هر صفحه را از بالا به پایین پیمایش کرده، و بعد دوباره به صفحه بعدی برود؛
3-عدم امکان تبدیل کتاب به متن اولیه؛

مزایای برنامه پرنیان:

1- تمام فارسی بودن آن؛
2-صفحه گذاری متن؛
3- اعراب گذاری که اگر به نسخ بعدی نرم افزار اضافه شود، برنامه واقعاً از نرم افزارهای مشابه جلوتر می افتد.
4- راحتی کار با برنامه و ویزارد آن؛

مزایای برنامه Readmaniac (که قابلیت خواندن متون فارسی در آن به وسیله مبدل Rmtool، و همچنین فونتهای مخصوص فراهم می شود):
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=28599

1- سرعت بسیار بالا؛
2- قابلیت خواندن کتابها از فایلهای Zip و در نتیجه اشغال شدن حافظه کمتری از گوشی؛
3- پشتیبانی از JSR-75 API، که با آن می توان به جای ایجاد فایل مجزا برای هرکتاب، آن را مستقیماً از گوشی خواند. البته همه گوشیها این قابلیت را ندارند، ولی اکثریت گوشیهای سونی اریکسون و نوکیا آن را پشتیبانی می کنند؛
4-قابلیت ایجاد Bookmark برای نشانه گذاری و پرش به ده قسمت مختلف از متن؛
5- قابلیت جستجو (در متون انگلیسی و نه فارسی)؛
6- قابلیت ورق زدن خودکار به جای فشردن کلید برای رفتن به صفحه بعد، در سه حالت متفاوت؛
7- پشتیبانی تا 10 فونت مختلف؛
8- رابط کاربری و ویزارد بسیار ساده (انگلیسی است اما به راحتی می توان آن را فارسی کرد)؛

معایب برنامه Readmaniac (خود برنامه مشکلی ندارد، بلکه منظور استفاده از آن با Rmtool جهت نمایش متون فارسی است):

1- فعلاً تنها یک فونت برای آن وجود دارد (RmTahoma)، که برای گوشیهای با صفحه نمایش بزرگ مناسب نیست؛
2- در نمایش برخی کاراکترها به خصوص پرانتز و علائم نگارشی، دارای مشکل است (بعضی مواقع)؛
3- نیاز به تنظیم گزینه های نرم افزار برای نمایش درست کاراکترهای فارسی؛
4- خیلی مهم: عدم پشتیبانی از اعراب؛

البته، این نکته را باید بیان کرد که سابقه نرم افزار ReadManiac، به 6 الی 7 سال پیش می رسد و بدیهی است که این تغییرات و پیشرفتها در طول این همه مدت، به وجود آمده است و بدیهی است که از بسیاری جهات از پرنیان جلوتر باشد، و یا به عبارت بهتر، قابلیتهای آن بیشتر باشد. من شخصاً امیدوارم که سازنده محترم پرنیان، با تلاش و کوشش برنامه خود را در حد این نرم افزار برسانند که ان شاء ا...، حتماً خواهند توانست. به امید آنکه روزی در زمینه کتابخوانی به نرم افزارهای خارجی روی نیاوریم (به دلیل قابلیتهای بیشتر) و از نرم افزارهای کاملاً ایرانی استفاده کنیم...

try2flyb4ucry is offline  
3 كاربر زير از شما try2flyb4ucry عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 22-01-2008, 09:36   #10
nimapaulo
عضو جديد

شماره كاربري : 167541
تشكرها: 3
تشكر از شما 6 بار در 2 پست
پيش فرض

سلام
تنها چيزي كه مي تونم بگم اينه كه خدا 100 در دنيا و 100 در آخرت نصيب شما كنه
موفق باشيد
nimapaulo is offline  
2 كاربر زير از شما nimapaulo عزيز، تشكر كرده اند
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید پست ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پستهای خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است

مراجعه سریع

ساعت جاري 21:23 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.