آخرين پستهاي سايت

بازگشت   سايت تخصصي موبايل > Symbian OS 9.X > بخش عمومی > مطالب آموزشی
ثبت نام ليست كاربران گروه ها علامت گذاری بفرم خوانده شده

اطلاعیه

پاسخ

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 09-02-2008, 23:18   #1
Sadeghi
مدیر بازنشسته
انجمن سیمبیان 9.1 , 9.2

Sadeghi's Avatar

شماره كاربري : 71560
محل سكونت: تبـــریــــــز
نام : صادقی
موبايل : Nokia-N82
سيم كارت : 091
No-1
حالت من:
تشكرها: 1,425
تشكر از شما 15,620 بار در 1,483 پست
امتياز: 1017
قدرت امتیاز دهی: 81
Sadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده است

پيش فرض آموزش کالیبره کردن نقشه برای استفاده در gps گوشی

با سلام
میدونم خیلی از شما دوستان و سروران عزیز دنبال این اموزش بودید برای همین به محض اینکه گوشی جدیدم رو خریدم مستقیما رفتم روی این پروژه کار کردم و ماحصل نتایج اونو در اختیار شما عزیزان قرار میدم.

این آموزش رو تقدیم میکنم به همه موبایلستانی های عزیز که خیلی دوستشون دارم.

برنامه های مورد نیاز برای استفاده از این آموزش:
Google Earth (از این به بعد فقط گوگل خواهم گفت) و SmartCom OGF2 converter و برنامه بی نظیر OziExplorer

دانلود برنامه های بالا به ترتیب:

Google Earth با تشکر از H3SAMMOB عزیز بابت لینک این فایل

SmartCom OGF2 converter

OziExplorer

لازم به ذکر هست فایل سوم بعد از دانلود هنگام نصب به شما میگوید که کدام نوع از برنامه را میخواهید نصب شود که Shareware رو انتخاب میکنید.بعد از اتمام نصب فایل اجرایی با نام OziExplorer را اجرا کرده و رمز زیر را برای رجیستر کردن برنامه بدهید
User: Staffan Lِvgren
Key: $6AA0B707

خوب تا اینجای کار ابزار مورد نیاز را آماده کردیم.حالا به یه نقشه نیاز داریم که اونو به عهده خودتون قرار میدم.من خودم بعد از چندین روز گشتن دنبال نقشه رفتم 2000 تومان دادم و یه نقشه خریدم و بعد هم 5000 تومان دادم و اونو اسکن کردند.مهمترین موضوع در نقشه اینه که اندازه اون بزرگ باشه تا کیفیت کار بالا بره .حتما توجه کنید که نقشه مورد استفاده در این برنامه ها حتما باید طول و عرض یکسان داشته باشن تا دقت کار بیشتر بشه.من خودم چند روز علاف شدم تا به این نتیجه رسیدم.
اولین کار برنامه کالیبره کردن نقشه اینه که موقعیت جغرافیایی چند نقطه از شهر خودتون رو بدونید که 2 تا راه داره 1.برید تو شهر و جاهای مهم شهرتون برید و برنامه GPS خودتون رو مثل SmartComGPS اجرا کنید تا موقعیت فعلی شما رو بده و اونو یادداشت کنید و همینطور ادامه بدید تا بعدا از این اعداد و ارقام بدست اومده استفاده کنیم.برای گرفتن نتیجه بهتر و دقیقتر در کالیبره کردن میتونید تا 9 نقطه مهم رو به برنامه بدید.پس تا 9 نقطه میتونید موقعیت جغرافیایی بدست بیارید
روش دوم: راحت ترین روش استفاده از برنامه Google Earth است.فقط کافیه اینترنت با سرعت خوب داشته باشید.برنامه رو اجرا کنید.بعد ایران رو پیدا کنید و زوم کنید بعد شهر خودتون رو پیدا کنید و زوم کنید.البته در هر مرحله برای لود نقشه یکم طول خواهد کشید که بستگی مستقیم به سرعت اینترنت شما داره.پس اگه سرعت خوبی ندارید برید تو یه کافی نت یا جای پرسرعت.شما باید تا جایی زوم کنید که نقشه شهر خودتون رو خیلی خوب و واضح ببینید.یعنی کوچه ها و خیابان های شهر رو راحت ببینید.حالا با استفاده از نقشه لود شده روی هر جایی که ماوس رو ببرید میتونید موقعیت جعرافیایی اونو ببینید.

توجه داشته باشید که در پایین عکس و در اعداد مشخص شده دو رقم اولی از چپ درجه و دو رقم بعدی دقیقه و چهار رقم بعدی هم ثانیه رو نشون میده که نیازی به اون نیست.
یه پیشنهاد تجربی : سعی کنید از گوشه شهر شروع کنید و به صورت مورب به گوشه بعدی برید.مثلا از گوشه سمت چپ و بالا شروع کنید و به گوشه راست و پایین برید. نکته مهم برای دقیق شدن کالیبره اینه که موقعیت های جغرافیایی را از شهرتون انتخاب و یادداشت کنید که ثانیه اون یعنی 4 رقم سمت راست اون نزدیک به صفر باشه(یعنی یه جایی با موقعیت جغرافیایی رند) که در عکس بالا میبینید که برای عرض جغرافیایی (یعنی N ) نوشته 38 درجه و 07 دقیقه و 00.98 ثانیه که تقریبا نزدیک به صفر هست.خوب حالا اون گوشه شهر بگردید و یه جایی که چنین حالتی داره رو پیدا کنید (اعداد یه جور دیگه خواهند بود) و این موقعیت شماره 1 شماست.حالا یه درجه برید راست و یه درجه پایین.که مثلا اینطوری میشه . عرض: 37 درجه و 6 دقیقه و طول 46 درجه و 15 دقیقه.خوب از اینجا به بعد به عهده شما و نبوغ شماست که اون 9 نقطه رو به بهترین وجه ممکن بچینید. فرض کنید یه جدول ضرب 10 در 10 دارید و دارید روی نقاط تقاطع اونو به صورت مورب و از بالا به پایین حرکت میکنید.نقاط شما هم باید اینطوری باشه.
حالا که نقاط رو دارید برنامه OziExplorer رو اجرا کنید و از منو فایل گزینه Load and calibrate map image رو انتخاب کرده و بعد نقشه خودتون رو از تو هارد پیدا کرده و انتخاب کنید.چون اکثرا نقشه ها بزرگ هستند یکم طول میکشه تا لود بشه.بعد از لود شدن کامل نقشه سمت راست برنامه یه پنل هست که چند تا تب داره که تب اولش Setup هست.تمام گزینه ها رو بزارید همونطوری باشه و برید تب دوم یعنی point 1 .حالا اگه ماوس رو روی نقشه بیارید یه علامت دیده میشه که باید روی نقطه اول کلیک کنید.حتما و حتما توجه کنید که نقطه اول تو برنامه گوگل هر جایی بود باید تو این نقشه هم دقیقه همونجا رو انتخاب کنید.این نکته خیلی مهمه.حالا که روی نقطه اول کلیک کردید تو پنل سمت راست باید موقعیت جغرافیایی اونو بدید به برنامه. اگه تو برنامه گوگل روی نقطه اول برید پایین صفحه مشخصات اون نقطه رو مینویسه که آخر هر عدد مینویسه E یا N و یا W و یا S که شما هم باید تو پنل برنامه تو قسمت Degree and min (تو همون قسمت point 1 ) حروف مورد نظر رو انتخاب و اعداد مربوط به اون رو وارد کنید.مثلا در قسمت درجه بزنید 46 و در قسمت دقیقه 32.

بعد از وارد کردن مشخصات نقطه 1 باید برید تب بعدی یعنی point 2 و مشخصات اونو هم به همین ترتیب بدید.بعد از اتمام نقاط مورد نظر (من بیشتر از 7 نقطه برای خودم انتخاب نکردم) گزینه Save رو تو همون پنل سمت راست بزنید.فایل مورد نظر با پسوند map ذخیره خواهد شد.
در اخر کار باید نقشه یه چیزی شبیه این باشه.به چیدمان نقاط انتخاب شده دقت کنید(این عکس مال قبل از Save هست)

خوب تا اینجا نقشه رو کالیبره کردید و حالا میرسیم به تبدیل نقشه به فرمتی که برنامه SmartComGPS برای لود نقشه به اون نیاز داره.برنامه SmartCom OGF2 converter رو نصب و اجرا کنید و فایل تصویری نقشه رو توش لود کنید.توجه کنید که فایل با پسوند map رو نمیگم بلکه اون فایلی که اسکن کردید رو میگم.بعد دکمه Create Ogf2 File رو بزنید.در کنار فایل اسکن شده یه فایل دیگه با پسوند Ogf2 خواهید داشت.حالا فایل های با پسوند Ogf2 و Map رو بریزید تو گوشی در مسیر E:\data\smartgpscon\maps
و برنامه رو اجرا کنید و حالشو ببرید

از دوستانی که از آموزش استفاده کردن خواهش میکنم یه حمد و سوره نثار اینجانب کنن تا بلکه یکمی از گناهانم بخشوده بشه.

برادرانی که از این موضوع در سایت های دیگه استفاده میکنن خواهش میکنم ذکر منبع یادتون نره
ممنون

كاربراني كه با كرك مشكل دارن در پست 19 يه كرك ديگه هم توسط دوستان قرار داده شده است ميتونن از اون استفاده كنند

ويرايش توسط Sadeghi : 19-10-2008 در ساعت 15:49.
Sadeghi is offline  
227 كاربر زير از شما Sadeghi عزيز، تشكر كرده اند
#####, *Sina*, 0027, 206a, 3eysa3, A7X, AaminN, Abbas-Amani, Admiral-sale-13, aghaye_doctor, ahmad2222, ahmid, alakiio, alfa_n73, ALI, ali0917, Alireza_Scorpio, amimas, amin7, amindel, amini_bio, aminz, amir1020, amir251360, amir_amir_amir, amita_reza, amkkdd, ammar_s, Amy Lee, ARASH, arbaba20, ario_eng, asaese, asgar_r60, Ashkan_V, aslani112, Atlantis, aztk, a_kourosh_a, ™A M I N, ™ALI, ™KIAN, ™LI@, ™Mahdi, ™ليلاشGSM, b2009nb, babmon, badar, behnam09, behnam_qqq, behniya, behrooooozz, bts_digital, chris_de_burgh, cj7, daneshjoo65, dr007, drsaeed, ebrahim_m68, ehilam, elnino_021, Emperator, fair_fire, fard, FARID, farshidfly, farvardin61, farzadakhavan, fasa, fer000n, fixxer, FLASH, flight check, GSM-HAMMER, h212140, H@DI, hadi_f777, haftsin, hakimhakim, hamed5, hamed_amin, hamidreza, HamidZaeri, heh_021, HESAM, hooman20007, hosain3000, Hosein_824, hosseinrostam, hossein_khan, hossin55, hpz2943, hrn14459, hva8, iman sd, jack_1127, JALIL1990, javad-se, javadrabbani, JAVATI, joykiller360, kamran002, khanmehdi, khoroselari, king-1, koohij_2009, l3oolloor, lorecance, mahan_sma, mahdikalantari, mahzan, majidss, MaKenZi, malool, mamalkhane, mansur_iran, marvel_malayer, masd@insig.ir, masoudk, masuod2, mazhar990, mazi5800, mazi_emin3m, mbzadegan, md.nokiagps, mehdizadeh62, mehrdad174, mehrdad_goleyak, memli, meshk, meys@m, Meysam A, MFA, mghsh1369, mh1358, mhb_group, mlm1102003, mmshn_love, mnrj, moazeni71, moeinm37, moh3ennod, mojtaba232, Molibden, mositemp, mostafa kalak, mostafa6103, movaghat85, mrhafez, MTMsport, mzn2000, N'ash, nader12, Natanzi67, newsha63, Nima.Nipoto, nimaalfa2000, nokiae50, omid toosi, orika, ozondj, papilo, Pc Games, pedram110, pedramix, peymanmo6, pezhman32, pooshga, ptei, R.Haghighi, r4004, R@R#M@N, radmehr, ramin martinez, RЄΖA, redmile, ReZa, Reza.Ahmadi, REZA1200, reza1reza1, reza963, rezaashk, rezaclimber, s0s, saberali, saeed4628, saeedakh, saeedsa, saeed_fo, sailor2007, salehmaleki, samim, sandbadblue, sasan hatami, satrikon, scofild, seyed_01, shayan72, signal_mobile, skan, skhammari, smht_62, snowman_ice, star2006, syl, Symbian Master, tasadof, Tornado765, tttmttt, ufa, unique_ali0820, قاسم.ش, محمد759, پاينده, vahid_41853, Valorous, Vashi, vb_m, vip965007, vxxxv, x_man9989, younes55, Z A R A, z350, zare57, سامانتا
قديمي 09-02-2008, 23:24   #2
Sadeghi
مدیر بازنشسته
انجمن سیمبیان 9.1 , 9.2

Sadeghi's Avatar

No-1
حالت من:
Sadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده استSadeghi بسیار سربلند شده است

پيش فرض

از دوستانی هم که در این زمینه اطلاعاتی دارن خواهش میکنم جهت تکمیل اموزش ناقص اینجانب اموزش های خودشون رو بزارن تا نقایص اموزش من رفع بشه
Sadeghi is offline  
قديمي 09-02-2008, 23:39   #3
Atlantis
عضو طلایی

Atlantis's Avatar

شماره كاربري : 121367
نام : H3SAM
موبايل : Samsung-SGH-I8000-Omnia-II
سيم كارت : 091-0935
حالت من:
تشكرها: 6,675
تشكر از شما 5,591 بار در 2,166 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 96
Atlantis در جاده مشخصی قرار گرفته است
Medal1
Google Earth 4.2(NEW)+Sky+Crack 2007 with Flight Simulator

آقا دمت گرم خيلي كارت درسته.
خيلي دنبال اين كار بودم.
قربون هر چي آدم با معرفت.

اينم لينك برنامه گوگل ارت

http://www.getupload.com/file/8247/G...etail-zip.html
Atlantis is offline  
قديمي 10-02-2008, 01:15   #4
FLASH
سوپر مدير انجمن
Symbian 9.x

FLASH's Avatar

شماره كاربري : 106147
محل سكونت: ♫ ♫ کافه نادری ♫ ♫
نام : سام
موبايل : Nokia-N85
حالت من:
تشكرها: 6,256
تشكر از شما 21,310 بار در 3,759 پست
امتياز: 20086
قدرت امتیاز دهی: 278
FLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFLASH دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماست

پيش فرض

صادقی جان گوشی که میخری اونم از نوع gps و شتاب سنج 9.2

آموزش به این خوبی هم که میدی 3 سوته .

حاللا تکلیف شیرینی من رو روشن کن چون من نه gps دارم نه شتاب سنج . شیرینی من کجاست پس ؟

مرسی از آموزشت .
FLASH is online now  
14 كاربر زير از شما FLASH عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 12:23   #5
Sadeghi
مدیر بازنشسته
انجمن سیمبیان 9.1 , 9.2

Sadeghi's Avatar

No-1
حالت من:

پيش فرض

از لطف دوستان ممنونم
از سایر عزیزان خواهش میکنم هر روش و نکته ای میدونن که در بهتر کردن این اموزش میتونه مفید باشه خواهش میکنم اونو در همین تاپیک بگن تا مطالب اموزش در مورد کالیبره کردن تو یه تاپیک متمرکز باشه
Sadeghi is offline  
16 كاربر زير از شما Sadeghi عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 15:06   #6
chris_de_burgh
عضو سایت

chris_de_burgh's Avatar

شماره كاربري : 53781
محل سكونت: In My Lover's Heart
موبايل : Nokia-N86 White
حالت من:
تشكرها: 18
تشكر از شما 54 بار در 15 پست
قدرت امتیاز دهی: 10
chris_de_burgh در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

با عرض درود ویژه خدمت صادقی جان گل
آقا من دو تا سوال دارم اونم اینه که:
1- چرا شما توصیه کردی که ما از برنامه Oziexplorer استفاده کنیم واسه دادن مختصات؟ چرا از خود برنامه SmartCom استفاده نکنیم برای این کار؟
2- آیا میشه بیشتر از 9 نقطه رو مختصات داد برای دقیقتر شدن نقشه؟
با تشکر دوباره از صادقی عزیز و دیگر دوستان

مدتها پيش آموختم که نبايد با خوک کشتی گرفت، خيلی کثيف می‌‌شوی و مهم‌تر آنکه خوک از اين کار لذت می‌برد.
chris_de_burgh is offline  
10 كاربر زير از شما chris_de_burgh عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 15:32   #7
Sadeghi
مدیر بازنشسته
انجمن سیمبیان 9.1 , 9.2

Sadeghi's Avatar

No-1
حالت من:

پيش فرض

با سلام
chris_de_burgh عزیز در مورد برنامه Oziexplorer باید عرض کنم که یه برنامه قوی در این زمینه هست ولی لزومی به استفاده 100% از این برنامه نیست.من این روش رو بلد بودم برای همین اینو اموزش دادم.برای همینه که در پست دوم خودم گفتم که هر کسی روش دیگه ای بلده بگه تا اموزش بهتر و کاملتر بشه.خوب اگه شما با برنامه اسمارت کام میتونید نقشه رو کالیبره کنید اموزشش رو بزارید تا من و دوستان ازش استفاده کنیم
در ضمن حسن این که چندین روش اموزش داده بشه اینه که هم روش راحت رو پیدا میکنیم و هم روشی که دقت کارش بالاتر باشه
منتظر آموزش خوب شما عزیزان هستم.
راستی من میدونم اموزشم اشکالات زیادی داره ولی خوب دیگه من بدون کمک دیگران این روش رو یاد گرفتم و اگه با شما عزیزان مشورت بشه در همین تاپیک , هم اشکالات من رفع میشه و هم به یه راه حل بدون عیب میرسیم.در ضمن من تا حالا اموزشی برای کالیبره کردن ندیده بودم و این تاپیک میتونه شروع خوبی برای یه بحث عملی مفید و کاربردی باشه
Sadeghi is offline  
13 كاربر زير از شما Sadeghi عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 16:07   #8
chris_de_burgh
عضو سایت

chris_de_burgh's Avatar

شماره كاربري : 53781
محل سكونت: In My Lover's Heart
موبايل : Nokia-N86 White
حالت من:
تشكرها: 18
تشكر از شما 54 بار در 15 پست
قدرت امتیاز دهی: 10
chris_de_burgh در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

ممنون از توجهت، اما جواب سوال دوم رو ندادید، از دوستان اگر کسی جواب رو میدونه بگه چون اگر مثلا 20 نقطه رو مختصات بدیم قاعدتا نقشه ی دقیقتری خواهیم داشت. من خودم در حال تحقیق در این مورد هستم اما بقیه ی دوستان هم لطف کنن در حد معلومات راهنمایی کنند ممنون.
و اما طریقه ی مختصات دادن توسط خود برنامه اسمارت کام:
نقشه جی پی جی مورد نظر رو با برنامه ای که صادقی جان گذاشتند کانورت میکنید و با فرمت او جی اف 2 دخیره و کپی پیست میکنید در مسیر برنامه در گوشی. حالا برنامه رو داخل گوشی باز میکنید، حالا کلید آپشن رو میزنید تا منو برنامه باز بشه از زبانه مپ گزینه ی سلکت مپ رو میزنید حالا اون نقشه ای رو که کپی کردید با همون نام در لیست قرار گرفته انتخابش میکنید تا این پیغام you shoud calibrate this map before use ظاهر میشه و بعد نقشه بالا میاد یه دایره تو نقشه میبینید برای انتخاب نقطه، حالا روی اون نقطه ای که برای دادن مختصات انتخاب کردید اینتر میکنید و add calibration point here رو میزنید تا یه منو باز بشه، در بالا تعداد پوینتهاست که 9 تا بیشتر نیست و در پایین 5 گزینه وجود داره اولی باید یس باشه دومی و سومی مختصات جغرافیایی هست ( که اگر گزینه ی جی پی اس سبز باشه و شما متصل باشید به طور اتوماتیک مختصات اون نقطه ای رو که ایستادید در این قسمت وارد میکنه) و گزینه ی 4 و 5 هم مختصات اون نقشه ای هست که باز کردید( منظور از مختصات نقشه همون پیکسل هست) بعد از اینکه از درستی مختصات مطمئن شدید آپشن رو بزنید و بعد او کی این کار رو برای هر 9 پوینت انجام بدید و بعد از نقشه لذت ببرید.
درضمن فایل مپ هم در همون مسیری که او جی اف 2 رو کپی کردید قرار میگیره.

مدتها پيش آموختم که نبايد با خوک کشتی گرفت، خيلی کثيف می‌‌شوی و مهم‌تر آنکه خوک از اين کار لذت می‌برد.
chris_de_burgh is offline  
22 كاربر زير از شما chris_de_burgh عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 16:22   #9
ptei
عضو سایت

ptei's Avatar

شماره كاربري : 98638
محل سكونت: تبریز
نام : آرش
موبايل : Nokia-N95 8gig
تشكرها: 214
تشكر از شما 61 بار در 24 پست
قدرت امتیاز دهی: 9
ptei در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

سلام جعفر جان, ممنون که آموزش کالیره کردن رو دادی.
خیلی آقایی!
ptei is offline  
7 كاربر زير از شما ptei عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2008, 16:35   #10
FARID
سرپرست ارشد سایت
Symbian S60

FARID's Avatar

شماره كاربري : 77078
تشكرها: 5,751
تشكر از شما 34,764 بار در 5,583 پست
امتياز: 16478
قدرت امتیاز دهی: 546
FARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستFARID دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماست

پيش فرض

خب کار فوق العاده ای که جعفر صادقی عزیز انجام میده بر کسی پوشیده نیست.
تاپیک مهم شد و احتمالا به بخش فوق تخصصی منتقل خواهد شد.
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید پست ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پستهای خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است

مراجعه سریع

ساعت جاري 19:18 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.