آخرين پستهاي سايت

بازگشت   سايت تخصصي موبايل > گوناگون > گوناگون
ثبت نام ليست كاربران گروه ها علامت گذاری بفرم خوانده شده

گوناگون پستهايي که در اين انجمن ارسال ميشود بايد طبق قوانين سايت
و قوانين جاري کشورمان باشه در غير اين صورت پست حذف و
با کاربر خاطي برخورد خواهد شد

Closed Thread

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 04-09-2008, 23:42   #1
® MagNetAli
عضو ممتاز

® MagNetAli's Avatar

شماره كاربري : 57153
محل سكونت: I've gone
نام : علیرضا
حالت من:
تشكرها: 291
تشكر از شما 1,099 بار در 370 پست
پيش فرض موضوع انشاء تكاندهنده‌‌ي يك دختر 10 ساله

موضوع اين يادداشت از طريق ايميل يك دوست برايم فراهم شده است و مي‌دانم كه شايد بسياري از شما نيز اين ايميل را دريافت كرده باشيد. با اين وجود، به دليل اهميت موضوع، بهتر ديدم تا آن را در فضاي وب منتشر كنم و قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار نمايم:

مسلما این موضوع انشاء برای هزارمین بار – اگر نه بیشتر – تکرار شده ، فقط برای اینکه تغییری ایجاد بشود موضوع را این جوری پای تخته نوشتم " می خواهید در آینده چه کاره بشوید . الگوی شما چه کسی است ؟ " و برایشان توضیح دادم الگو یعنی اینکه چه کسی باعث شده شما تصمیم بگیرید این شغل را انتخاب کنید . انشاء ها هم تقریبا همان هایی هستند که هزار ها بار تکرار شده اند ، با این تفاوت که چند تا شغل جدید به آن ها اضافه شده " مهندس هوا و فضا " ، " پدرم می گوید الان ام وی ام بهترین رشته ی دنیا است و خیلی پول دارد – منظورش MBA است " " دوست دارم مهندسی اتم بخوانم ولی پدرم دوست ندارد می گوید اگر آشپزی بخوانم بیشتر به دردم می خورد " و ... .

ولی اعتراف می کنم از همه تکان دهنده تر این یکی است " می خواهم فاحشه بشوم " شاید اولین باراست که یک دختر بچه ده ساله چنین شغلی را انتخاب کرده .

" خوب نمی دانم که فاحشه ها چه کار می کنند ... ( معلومه که نمی دانی ) ولی به نظرم شغل خوبی است . خانم همسایه ما فاحشه است .این را مامان گفت . تا پارسال دلم می خواست مثل مادرم پرستار بشوم . پدرم همیشه مخالف است . حتی مامان هم دیگر کار نمی کند .من هم پشیمان شدم . شاید اگر مامان هم مثل خانم همسایه بشود بهتر باشد او همیشه مرتب است . ناخن هایش لاک دارند و همیشه لباس های قشنگ می پوشد . ولی مامان همیشه معمولی است . مامان خانم همسایه را دوست ندارد . بابا هم پیش مامان می گوید خانم خوبی نیست . ولی یک بار که از مدرسه بر می گشتم بابا از خانه آن خانم بیرون آمد . گفت ازش سوال کاری داشته . بابای من ساختمان می سازد . مهندس است . ازش پرسیدم یعنی فاحشه ها هم کارشان شبیه مهندس های ساختمان است ؟ خانم همسایه هنوز دم در بود . فقط کله اش را می دیدم . بابا یکی زد در گوشم ولی جوابم را نداد . من که نفهمیدم چرا کتکم زد . بعد من را فرستاد تو و در را بست .

... من برای این دوست دارم فاحشه بشوم چون فکر می کنم آدم های مهمی هستند . مامان همیشه می گوید که مردها به زن ها احترام نمی گذراند .ولی مرد ها همیشه به خانم همسایه احترام می گذارند مثلا همین بابای من . زن ها هم همیشه با تعجب نگاهش می کنند ، شاید حسودی شان می شود چون مامانم می گوید زنها خیلی به هم حسودی می کنند . خانم همسایه خیلی آدم مهمی است . آدم های زیادی به خانه اش می آیند . همه شان مرد هستند . برای من خیلی عجیب است که یک زن رئیس این همه مرد باشد . بعضی هایشان چند بار می آیند . بعضی وقت ها هم این قدر سرش شلوغ است که جلسه هایش را آخر شب ها تو خانه اش برگزار می کند . همکار هایش اینقدر دوستش دارند که برایش تولد گرفتند . من پشت در بودم که یکی از آنها بهش گفت تولدت مبارک . بابا می خواست من را ببرد پارک ، بهش گفتم امروز تولد خانم همسایه است . گفت می داند . آن روز من تصمیم گرفتم فاحشه بشوم چون بابا تولد مامان را هیچ وقت یادش نمی ماند .

تازه خانم همسایه خیلی پول در می آورد . زود زود ماشین هایش را عوض می کند . فکر کنم چند تا هم راننده داشته باشد که می آیند دنبالش . این ور و آن ور می برند .

من هنوز با مامان و بابا راجع به این موضوع صحبت نکردم . امیدوارم بابا مثل کار مامان با کار من هم مخالفت نکند "

منبع:
negarak.sepehrblog.ir

® MagNetAli is offline  
قديمي 05-09-2008, 00:01   #2
bigi
مدير انجمن
پاکت پی سی.نوکیا سری90

bigi's Avatar

شماره كاربري : 67770
محل سكونت: MUSIC
نام : بهنود
موبايل : HTC HD 2
سيم كارت : 091-0935
اتومبيل : PONTIAK
مدال : Medal1
حالت من:
تشكرها: 1,895
تشكر از شما 3,036 بار در 959 پست
پيش فرض

آقا منم میتونم یه انشا بنویسم بگم من یه دختره سه سالم!!!
مگه هرکی هرچی میده باید باور کرد؟
البته من قبول دارم این یکی از دردای خیلی وحشتناکه اجتماعه ماست...
bigi is online now  
قديمي 05-09-2008, 00:28   #3
® MagNetAli
عضو ممتاز

® MagNetAli's Avatar

حالت من:
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bigi
آقا منم میتونم یه انشا بنویسم بگم من یه دختره سه سالم!!!
مگه هرکی هرچی میده باید باور کرد؟
البته من قبول دارم این یکی از دردای خیلی وحشتناکه اجتماعه ماست...
قضاوت با شما. من فقط مثل این دوست وبلاگ نویسمون نقل قول کردم.

® MagNetAli is offline  
قديمي 05-09-2008, 00:30   #4
ARASH
مدير ارشد انجمن
انجمن پاکت پي سي

شماره كاربري : 87504
حالت من:
تشكرها: 953
تشكر از شما 5,367 بار در 1,509 پست
پيش فرض

این یعنی توهین بطور رسمی به شعور همه ملت
نمیدانم ایده این فکر از ذهن کدام سبک مغزی ترشح کرده که این را بعنوان یک انشای بچه 10 ساله به خورد ملت بدهد ولی مطمنم هر کسی بوده مغزش بیش از 12 سال رشد نکرده بوده
درست است که ما واقعیت های اجتماعی خیلی تلخی در جامعه داریم ولی درست نیست که مردم احمق فرض شوند
ARASH is offline  
قديمي 05-09-2008, 01:10   #5
on time
عضو فعال

on time's Avatar

شماره كاربري : 167096
نام : محمدرضا
موبايل : Nokia-N82
سيم كارت : 091
اتومبيل : MAZDA
حالت من:
تشكرها: 1,413
تشكر از شما 748 بار در 315 پست
پيش فرض

بابا این دیگه چی بود........
مسخره.........

on time is offline  
قديمي 05-09-2008, 01:29   #6
Euler
عضو سایت

Euler's Avatar

شماره كاربري : 205977
محل سكونت: Tehran
موبايل : Nokia-N81 8GB
حالت من:
تشكرها: 92
تشكر از شما 26 بار در 17 پست
پيش فرض

اگر مستنداتی هم ذکر می کردید بهتر می شد باور کرد
مثلا آدرس خونه خانم همسایه یا شماره خانم همسایه یا حداقل یه id
Euler is offline  
قديمي 05-09-2008, 02:45   #7
® MagNetAli
عضو ممتاز

® MagNetAli's Avatar

حالت من:
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Euler
اگر مستنداتی هم ذکر می کردید بهتر می شد باور کرد
مثلا آدرس خونه خانم همسایه یا شماره خانم همسایه یا حداقل یه id
ای شیطون ... !

® MagNetAli is offline  
قديمي 05-09-2008, 03:01   #8
hosein_hs
عضو سایت

hosein_hs's Avatar

شماره كاربري : 104475
محل سكونت: zahedan
نام : dr_evil
موبايل : Apple iPhone 3G S
اتومبيل : Samand
حالت من:
تشكرها: 89
تشكر از شما 60 بار در 29 پست
پيش فرض

خنده داره منم با bigi موافقم.هرکسی میتونسته اینارو بنویسه غیر از همونی که گفتن نوشته....
خودمونیم خوب سر کار رفتیم با این تاپیک
hosein_hs is offline  
قديمي 05-09-2008, 03:22   #9
lllove1ess
عضو جديد

شماره كاربري : 194212
موبايل : Motorola-C115
تشكرها: 9
تشكر از شما 9 بار در 5 پست
پيش فرض

manam hamno migam! sare kar boodim
lllove1ess is offline  
قديمي 05-09-2008, 03:34   #10
™KIAN
مدير انجمن
عمومی و Symbian OS 9.X ،GPS

™KIAN's Avatar

شماره كاربري : 39820
محل سكونت: Heavy Water Powerhouse
نام : The Best Of Name's
موبايل : Nokia-N97-Black
سيم كارت : 091-0935-0932
اتومبيل : MAZDA
حالت من:
تشكرها: 1,341
تشكر از شما 15,847 بار در 2,584 پست
پيش فرض

کلا این اصلا مال یک 10 ساله نیست بلکه عقده های نویسنده است که به رشته تحریر دراورده و می خواهد به شعور و شخصیت ایرانی توهین کنید این زنان خیابانی درد بزرگی است ولی انقدر مهم نیستند که دختر 10 ساله به جای دکتر و مهندس و معلم و ... که اصولا کودکان ایرانی این ها را هدف اینده می گیرند به سوی این شغل کشیده بشه و تازه از نوشته ها می توان فهمید که دختر در رفاه نسبس بوده پس نیازی به این کارا نداشته این کار کار ادم های پست و کثیف است>>>>>
نتیجه اخلاقی : این موضوع با توجه به دلایل بالا و شعور ایرانی دروغ محض است و چیزی جز دست نوشته های یک پست عقده ای نیست که خواسته امیال شیطانی اش را زیر صداقت و پاکی دختران 10 ساله ایرانی پنهان کند

نتیجه کلی : اینجا تالار موبایل است نه ... / در این ماه پر برکت از این بحث ها باز نکنید

یک مدت خیلی سرم شلوغ است

ممکنه دیر به دیر به سایت سر بزنم !

Full Busy ; Connection

™KIAN is offline  
Closed Thread

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید پست ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پستهای خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است

مراجعه سریع

ساعت جاري 19:24 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.