|
|
#1 |
|
مدير انجمن
![]() بخش آيفون
شماره كاربري : 36810
محل سكونت: تهـــــــــــــــران
نام : سید حسین
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
مدال :
حالت من:
تشكرها: 2,031
تشكر از شما 9,636 بار در 2,029 پست
|
از اونجایی که بسیاری از ارور ها در هنگام رستو کردن به خاطر خوب نرفتن به حالت DFU هست براتون یه اموزش کامل می زارم
1-گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و حتما صدای وصل شدن به کامپیوتر رو بشنوید.(صدای ضمیمه با نام 1) 2-بعد از مطمئین شدن به این که کامپیوتر گوشی شما شناخته دگمه Home و Power رو با هم بگیرید(مطابق شکل با نام DFU) و صبر کنید تا صدایی مبنی برقطع گوشی از کامپیوتر بشنوید(صدای ضمیمه با نام 2) 3- بلافاصله دگمه Power رو ول کنید و همچنان دگمه Home رو نگه داریدتا صدایی مبنی بر وصل شدن گوشی مانند صدای 1 بشنوید 4-حالا گوشی شما به حالت DFU رفته. و باید ایتون رو باز کنید وپیغام زیر رو مشاهده کنید(عکس ضمیمه با نام iTunes ) در ضمن صفحه ایفون زمانی که به DFU می ره باید سیاه باشه. سوالی بود در خدمتم. ![]() ويرايش توسط mehdi.ibm : 07-01-2010 در ساعت 02:31. دليل: به روز رسانی |
|
|
| 65 كاربر زير از شما Mostajab عزيز، تشكر كرده اند | 0xSoroush, 84104, A-K, A7X, Abalfazl abas, AdelSoft, Adventure Island, ahmad_mir, ali.it.sat, alikocholo2, ali_disslove, amir_360, arash1nn, aref.moradi, as_1365, A_lph_A, ™SINAXEX, ™ليلاشGSM, black_mad007, blife, ebiverdi, Ehsan_Gmail, faceback2, FANTOM-38, farhadfsh, farzan.B, gilberto, IGerami, imana, jack_panosyan, koroosh2008, M.R.M, mahyare, mamal_blackgol, Maz!ar, Mbstan77, mdizani, meamari2, mehdi.ibm, mehrdad88862, mf2fx, mhf_1411, milad5113, MOHAMMED, mr_rayan, N'ash, Nero_DMC, perrfect_mann, pouya45, ramtin_nokia_77, rappix, rezap990i, rozbeh58, sahand.si, SH3RVIN MAGNUM, SIAVASH, siavash_msd, sol2n, t.bone, TX4, urum, محمد759, Vashi, vb_m, w700i |
|
|
#3 |
|
مدير سابق انجمن
![]() بخش آيفون
شماره كاربري : 117645
محل سكونت: تهران
نام : پیمان
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]() تشكرها: 5,053
تشكر از شما 1,248 بار در 274 پست
|
سلام ایمان جان ببین این حالت برای انلاکت کردن گوشی بکار میرود وقتی شما با ایتونز فریمور گوشیتونو ریستور کردید برای انلاکد کردنش بعد از ایتونز از برنامه QuickPwn یا چیزی مشابه این استفاده میکنید که در این برنامه ها نیاز به بردن dfu هستش که معمولا خود برنامه به شما میگه مراحل کارو، و در واقع میره تو حالت dos گوشی یا یه چیز شبیه این و از اونجا گوشیو انلاکد میکنه
|
|
|
| 14 كاربر زير از شما A_lph_A عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#4 |
|
عضو سایت
![]() شماره كاربري : 110024
تشكرها: 61
تشكر از شما 13 بار در 9 پست
|
سلام
من هرکاری میکنم روی حالت Recovery باید چکار کنم حالت گوشی روی آرم سیب گیر کرده |
|
|
|
|
#5 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 38328
تشكرها: 67
تشكر از شما 2 بار در 2 پست
|
توی دوایس منیجر اینجوری مینویسه :
apple recovery (DFU) usb driver اینطوری بشه یعنی درست رفته به dfu ؟ و یک سوال : آیا سیم کارت باید روی گوشی باشه یا نه ؟ |
|
|
|
|
#6 |
|
مدير انجمن
![]() بخش آيفون
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
مدال :
حالت من:
|
بله درسته.
فرقی نداره |
|
|
| 4 كاربر زير از شما Mostajab عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#7 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 209201
محل سكونت: iran
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 5
تشكر از شما 9 بار در 6 پست
|
با سلام،
من گوشی آیفون 2G دارم وقتی کلیدهای home و power رو با هم می گیرم صدای دوم را نمی شنوم . و وقتی که بیشتر نگه میدارم گوشی ریستارت میشه و عکس یک سی دی و کابل آیفون می آید. و توی دیوایس منیجر هم یک علامت سئوال زرد رنگ است که کنار آن recovery نوشته شده. باید چی کار کنم؟ با تشکر، حمید. |
|
|
|
|
#8 |
|
مدير انجمن
![]() بخش آيفون
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
مدال :
حالت من:
|
مشکل از کامپیوتره.
سیستم رو ریست کن-پورت usb رو عوض کن-و بعد دوباره طی مراحل برو به dfu |
|
|
|
|
#9 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 264958
نام : u.T.a
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]() تشكرها: 18
تشكر از شما 22 بار در 16 پست
|
وقتی آیتون رو باز می کنم به جای اون پبغام این ارور رو میده
چند بارر هم امتحان کردم ریست هم کردم درست نشد مشکل از کجاست؟ ![]() the ipod software update server could not be contacted |
|
|
|
|
#10 |
|
مدير انجمن
![]() iphone
شماره كاربري : 262745
محل سكونت: قلب همیشه سبز ایران
نام : ☆☆ مهدی ☆☆
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
حالت من:
تشكرها: 2,952
تشكر از شما 4,244 بار در 1,534 پست
|
تنظیمات اینترنت رو چک کن و از وصل بودنش مطمئن بشو.
اگه مشکل این نبود یه بار آیتونز رو reinstal کنید.
دوستان عزیز لطفا قبل از زدن پست تاپیک های زیر را مطالعه نمایید.------------------------------------ شگفتی دیگر از اپل IPAD ------------------------------------کاربران فعال این ماه انجمن : نفر اول : mehdimdi نفر دوم : meisam_khoubrou و تشکر ویژه از دوستان گرامی : ™SINAXEX و abbas-h عزیز ------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|