|
|||||||
| اطلاعیه |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 178030
نام : aminshams سابق !
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 2,661
تشكر از شما 3,412 بار در 832 پست
امتياز: 72
قدرت امتیاز دهی: 29 ![]()
|
1388/03/11
بنام خدا آموزش استفاده از نقشه های جدید گوگل برای گوشیهای جاوا در این آموزش ما می تونیم نقشه های موجود رو برای استفاده در برنامه ی Mobile Gmaps یا همون mgmaps آماده کنیم امیدوارم با برنامه ی gmapmakers به خوبی آشنا شده باشید در اینجا نیز اساس کار با این برنامه است این برنامه و توضیحات کار کردن با آن را در اینجا می توانید ببینید كد:
http://mobilestan.net/showpost.php?p=816956&postcount=3 به برنامه ی mobile Gmaps هم احتیاج داریم که از اینجا آخرین ورژن آن را دانلود کنید البته من توصیه میکنم از ورژن 1.30 که ضمیمه کردم استفاده کنید كد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=50574&highlight=mgmaps البته این برنامه یک سری مشکلات داره که اعلام میکنم برای نصب این برنامه ی جاوا بر روی گوشی باید تمام محتویات فایل ضمیمه شده را در یک مسیر یا پوشه ریخته و برای نصب از فایل mgmaps-signed.jad استفاده کنید(این کار الزامی است) بعد از نصب برنامه و بعد ازاجرا کردن آن باید تنظیمات رو مثل شکل انجام داد تیک stored maps و offline mode را فعال کنید بعد از انجام این کار تنظیمات رو save کنید و از برنامه خارج شوید حالا به app manager برید و برنامه ی نصب شده ی mgmaps را بیابید و بعد option-open را بزنید حالا گزینه ها رو اینجوری تغییر بدید: network access:not allowed خوب حالا دیگه برنامه برای کارهایی که میکنه سوال نمیپرسه یا اجازه نمیگیره!Connectivity:always allowed Read user data:always allowed Edit user data:Always allowed Positioning:Always allowed Authentication:Always allowed حالا برنامه رو دوباره اجرا کنید و توی تنظیمات برید توی Map Types و تمام حالات رو غیر فعال کنید و فقط در بخش not available تیک نقشه های google map رو بزنید و بعد save کنید برای فعال کردن gps داخلی در این برنامه هم درمنوی تنظیمات به بخش gps برید و بعد select Device بعد هم که گزینه ی internal رو فعال کنید حالا دیگه برنامه آماده ی استفاده است و فقط میمونه نقشه... قبل از هر کار برنامه ی gmapmaker و تمام برنامه ی های مورد نیاز را نصب کنید اساس کار با برنامه ی gmapmakers است که روش کار کردن با برنامه در پست مهران عزیز به خوبی توضیح داده شده است فقط بعد از نصب برنامه فایل config را از این آدرس دانلود کرده: كد:
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=257333&d=1243689101 كد:
C:\Program Files\gMapMaker پس ما 2 روش رو اینجا توضیح میدیم: روش اول) باید مختصات شهر یا جایی که میخواید داشته باشید رو پیدا کنید که باز هم روش این کار در پست مهران عزیز توضیح داده شده! بعد از به دست آوردن مختصات نقشه طبق شکل و در برنامه ی جادویی gmapmaker مختصات را در قسمت Map area وارد کنید Browse محل ذخیره شدن نقشه را نمایش می دهد operation mode را برای روش اول روی این حالت تنظیم کنید download tiles using entered area ,Mgmaps mode در این روش برای یک نقشه یک زوم انتخاب می کنیم طبق شکل map types رو هم که google map حالا بر روی Go کلیک کنید تا نقشه با زوم مربوطه دانلود بشه بعد از دانلود می تونید نقشه را با زوم های دیگه هم دانلود کنید تا نقشه شما کامل باشد و امکان زوم را هم داشته باشد روش دوم) در روش دوم حالت operation mode را بر روی گزینه ی آخر یعنی download tiles using a .map file قرار می اهیم و به سایت زیر می رویم تا فایل .map را بگیریم كد:
http://www.mapcacher.com/ البته این سایت به روی ip ایرانیان بسته شده است ولی خوب خودتون دیگه روش وارد شدن به این سایت رو بلدید:دی بعد از گرفتن فایل .map بر روی GO کلیک کرده و آدرس فایل .map را به برنامه می دهیم و gmapmaker به صورت اوتوماتیک نقشه را با تمام زوم های مشخص کرده دانلود می کند. البته روش سومی هم وجود داره که باید با استفاده از Activeprel نقشه ها رو دانلود کرد که فکر نکنم گفتنش ضرورتی داشته باشه حال نوبت به انتقال نقشه ها به گوشی می رسد کافیست یک پوشه در حافظه ی رم با نام MGMapsCache بسازید و نقشه ها و فایل cache.conf که دانلود شده را در آن بریزید فکر نکنم دیگه چیزی مونده باشه ولی اگه سوالی بود در خدمتم کار تمام است. حال برنامه را اجرا کنید و بقول خارجکی ها Enjoy!!! امید است این آموزش مفید واقع شود و شما خودتان بتوانید از نقشه های گوگل در گوشیهای جاوا و البته تمام گوشیها به صورت آفلاین استفاده کنید اگر تونستید نقشه ایی دانلود کنید خواهشا برای بقیه ی دوستان هم آپلود کنید و در اینجا قرار بدید ممنونم التماس دعا برای دانلود ورژن جدید برنامه کلیک کنید
نیستم برادر به مدت 3 ماه !! amin50001@yahoo.com ويرايش توسط ™Mahdi : 23-08-2009 در ساعت 19:55. |
|
|
| 22 كاربر زير از شما ™A M I N عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#2 |
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 182007
محل سكونت: tehran
نام : سروش
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 125
تشكر از شما 330 بار در 88 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 9 ![]() |
سلام برای باز کردن لینک http://www.mapcacher.com/ می توانید از این برنامه استفاده کنید
لینک دانلود برنامه http://rapidshare.com/files/237422649/fg680f.exe.html |
|
|
| 9 كاربر زير از شما soroosh17035 عزيز، تشكر كرده اند |
| 12 كاربر زير از شما soroosh17035 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#4 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
لینک دانلود نقشه تهران جهت استفاده در برنامه mgmaps در یک پارت
لینک دانلود : http://www.mediafire.com/file/loy3mx...GMapsCache.rar |
|
|
| 13 كاربر زير از شما soroosh17035 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#5 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
نقشه شهر اراک جهت استفاده در برنامه mgmaps
با 4 درجه زوم 14-15-16-17 http://www.mediafire.com/file/rjymik...GMapsCache.rar |
|
|
| 17 كاربر زير از شما soroosh17035 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#6 |
|
سرپرست انجمن ها
![]() انجمن اسلامي موبايل
شماره كاربري : 28034
محل سكونت: Kingdom Of Bahrain
نام : محمد رضا
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 11,341
تشكر از شما 21,341 بار در 5,586 پست
امتياز: 4794
قدرت امتیاز دهی: 512 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ممنون و متشکر امین جان !
دستت درد نکنه بابت زحماتت ممنونم ! حالا اگه این برنامه رو بخواهیم روی یه گوشی جاوا مثل سونی اریکسون نصب بکنیم ، فایلهای نقشه رو باید کدوم قسمت قرار بدیم ؟ بعد اون نقشه ها که در تاپیک مهم شده قرار گرفته رو با همین روش میشه روی گوشیهای جاوا اجرا کرد ؟
Samsung I8000 Omnia II CLUB | همه چیز درباره ی آرزو 2 ================================= مقایسه کامل HTC HD2 & Samsung I8000 Omnia 2 ================================= تاپیک اختصاصی نرم افزارهای ویژه Samsung I8000 Omnia II ================================= لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يرْجُو اللَّهَ وَالْيوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا مسلما براي شما در زندگي رسول خدا سرمشق نيکويي بود، براي آنها که اميد به رحمت خدا و روز رستاخيز دارند و خدا را بسيار ياد ميکنند (سورة الاحزاب - 21) |
|
|
|
|
#7 |
|
گروه Linux Developer
![]() ![]() شماره كاربري : 59861
محل سكونت: great عبدل king
نام : سیامک
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 57
تشكر از شما 735 بار در 263 پست
قدرت امتیاز دهی: 14 ![]()
|
اقا سروش من تو اون پست هم سوال کردم ولی نه شما جواب دادی نه کسه دیگه
من با برنامه gmapmaker میخوام نقشه تهران رو با زوم 12 تا 17 ور دارم همه کارم درست انجام میشه اما نقشه ای که دانلود میشه کیفیتش نسبت به نقشه شما پایین تره خیلی بیریخت میشه مثل سایت گوگل شفاف و با کیفیت نیست ایراد کار کجاست؟
|
|
#8 |
|
عضو نيمه ممتاز
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 2,661
تشكر از شما 3,412 بار در 832 پست
امتياز: 72
قدرت امتیاز دهی: 29 ![]()
|
تو تنظیمات برنامه میشه مکان قرار گرفتن نقشه رو تغییر داد
محمد جان نمیشه از اونا استفاده کرد باید واسه این برنامه جداگانه نقشه دانلود بشه ولی ایشالا بچه ها خودشون همت کنند واسه این روش نقشه بگیرن اگه جای خاصی مد نظرت هست ما در خدمتیم
| 2 كاربر زير از شما ™A M I N عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#9 | |||||||||||||||
|
عضو نيمه ممتاز
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من: