|
|||||||
| گوناگون
پستهايي که در اين انجمن ارسال ميشود بايد طبق قوانين سايت و قوانين جاري کشورمان باشه در غير اين صورت پست حذف و با کاربر خاطي برخورد خواهد شد |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو طلایی
![]() شماره كاربري : 213116
محل سكونت: .::موبایلستان::.
نام : .::سیاوش::.
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
مدال :
حالت من:
تشكرها: 2,534
تشكر از شما 4,306 بار در 1,203 پست
|
ونزوئلا:
زلزله میآید. ایران ضمن همدردی با ملت فهیم ونزوئلا، برای آنها حدود دو میلیون خانهی پیشساخته و مقادیر خفنی بیسکویت و کلوچهی لاهیجان و کنسرو ارسال میکند. قرار میشود تمام مردم ایران یا یک لقمه از غذایشان را به آنها بدهند یا دولت خودش به زور یک لقمه از غذای ملت بزند و به آنها بدهد. رئیس جمهور ونزوئلا هم لبخند میزند و با اوباما دست میدهد! اسپانیا: زلزله میآید. هیچکس بر اثر آن کشته و زخمی نمیشود و فقط چند تا گاو به خیابان میآیند. مردم پارچهی قرمز نشان میدهند و برای تفریح میدوند. گاوها صد و هشتاد نفر را کشته و دو هزار نفر را زخمی میکنند! افغانستان: زلزله میآید. سیصد هزار نفر کشته میشوند. القاعده مسئولیت زلزله را بر عهده میگیرد. نیروهای آمریکایی تمام کوهستانهای افغانستان را بمباران میکنند و سیصد هزار نفر دیگر از جمله بنلادن را در این درگیریها از بین میبرند. بعد از چهار ساعت پسلرزهی فسقلی دیگری میآید و بنلادن مسئولیت آن را هم بر عهده میگیرد! ژاپن: اخبار ژاپن اعلام میکند که از امروز به مدت یک ماه، هر روز زلزلهای به بزرگی هشت و نیم ریشتر، توکیو را خواهد لرزاند. ساکنان توکیو زیر لب میگویند سوسکی بابا و برای امتحان کردن مقاومت ساختمانها، سه ریشتر هم خودشان به صورت دستی به زلزله اضافه میکنند. یک دستگاه هم درست میکنند که جو را تبدیل به آبجو کند و موقع زلزله بیشتر سر حالشان بیاورد! امارات: زلزله میآید. نیمی از کشور نابود میشود. دور ساختمانهای مخروبه نوار زرد میکشند و آنها را به مکان توریستی تبدیل میکنند. ایرانیها از این مکانها دیدن میکنند و اماراتیها با پول حاصل از صنعت توریسم، یک کشور دیگر درست میکنند! فرانسه: زلزله قرار است تا چند روز دیگر بیاید. تمام مردم اعتصاب میکنند و خواستار منع وقوع زلزله در کشورشان میشوند. حمل و نقل عمومی مختل میشود. در نهایت زلزله تسلیم خواست مردم میشود و دیگر نمیآید! آمریکا: زلزله میآید. هیچکس کشته و زخمی نمیشود اما دو نفر و نصفی بیخانمان میشوند. تلویریون ایران ده بار این خبر را پخش میکند و سیاستهای باراک اوباما، جرج بوش، کلینتون و ... و کریستف کلمب مورد انتقاد شدید قرار میگیرد! وزیر خارجهی آمریکا خطر تروریسم را گوشزد میکند و دوباره افغانستان را بمباران میکنند! فلسطین: زلزله میآید. کسی خانه ندارد تا بیخانمان شود! یازده هزار نفر از نیروهای غیرنظامی کشته میشوند. قطعنامهای توسط تمام کشورهای جهان با امضای ایران صادر شده و کشتار غیرنظامیان محکوم میگردد. در انتهای این قطعنامه تأکید میشود که در صورت تکرار زلزله، عواقب بسیار بدی در انتظار رژیم صهیونیستی خواهد بود! ششصد میلیون دلار کمک مالی هم توسط همان تمام کشورهای جهان صورت میگیرد! سوئیس: زلزله میآید. دستهی عینک چهار نفر از ساکنان میشکند. از سوی دولت به تمام شهروندان سوئیس مبلغ سه میلیون یورو وام بلاعوض پرداخت میشود. کل کابینه از مردم عذرخواهی کرده و ضمن پذیرش مسئولیت تمام اتفاقات، دستهجمعی استعفا میدهند! کلمبیا: زلزله میآید. تمام جمعیت کشور به جز نود و یک نفر کشته میشوند. درگیری مسلحانه رخ میدهد. یک نوجوان 14 ساله با آر.پی.جی نود نفر دیگر را میکشد. بعد به خودش هم مظنون میشود و آر.پی.جی را توی حلقش فرو میکند! هند: زلزله میآید. تمام خانهها خراب میشود. مردم آوارهی کوچه و خیابان میشوند و از گرسنگی در آستانهی مرگ قرار میگیرند. بعد در یک اقدام همگانی مرتاض میشوند و از مرگ حتمی نجات پیدا میکنند! ایران: زلزله میآید. شصت هزار نفر کشته و زخمی میشوند. آمار آسیبدیدگان زلزله در این دولت با آمار دولتهای قبلی مقایسه و از عدم افزایش آن به عنوان یکی از مفاخر دولت یاد میشود. مخالفان دولت هم به شدت سرکوب میشوند ... در نهایت تمام ماجرای زلزله و سرکوب تکذیب میشود، ابطحی به فریبخورده بودن خود اعتراف میکند و ریشتر را هم رمز آشوب میداند! |
|
|
|
|
#2 |
|
گروه Linux Developer
![]() ![]() شماره كاربري : 59861
محل سكونت: great عبدل king
نام : سیامک
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
مدال :
حالت من:
تشكرها: 53
تشكر از شما 704 بار در 260 پست
|
![]() ![]() ![]() خیلی باحال بود![]() ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 156448
محل سكونت: تهران
نام : ممرضا
موبايل :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,090
تشكر از شما 683 بار در 216 پست
|
خیلی قشنگ بود ممنون
|
|
|
|
|
#4 |
|
همکار انجمن
![]() شماره كاربري : 207201
محل سكونت: غربت وطن
نام : morteza
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
مدال :
حالت من:
تشكرها: 4,969
تشكر از شما 2,778 بار در 992 پست
|
ممنون
|
|
#5 |
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 51037
محل سكونت: هر جا که شما بگید
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() اتومبيل :
![]()
حالت من:
تشكرها: 362
تشكر از شما 85 بار در 46 پست
|
خیلی قشنگ بود
مرسیییییییییییییییییی |
|
|
|
|
#6 |
|
مدير انجمن
![]() انجمن EBook
شماره كاربري : 146124
محل سكونت: کرمانشاه
نام : رسول
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 5,915
تشكر از شما 12,122 بار در 1,350 پست
|
خیلی عالی بود بخصوص مال ایران و امریکا!!!!!!!!!![]()
اموزش ساختن کتاب گویا (صوتی) تاپیک جامع کتابهای درسی(دبیرستان،دانشگاه,کنکو ر) لیست کتاب های ساخته شده با برنامه پرنیان + لینک دانلود شاهکارهای ادبی جهان (رمان) به صورت جاوا ************** زمین ازغصه میمیرد ، گل از باد زمستانی
شعورشعر ناپیدا ، دراین مرداب انسانی همه جاسایه وحشت ، همه جاچکمه قدرت گلوی هر قناری را ، بریدند ازسر نفرت به جای رستن گلها ، به باغ سبز انسانی شکفته بوته آتش ، نشسته جغد ویرانی |
|
|
|
|
#7 |
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 139405
محل سكونت: کرج
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 617
تشكر از شما 720 بار در 333 پست
|
تشکر.طنز تلخی بود!
روزی که صادقو به جرم خودکشی کشتن/هر سگ ولگردی شده بود تهمتن/ستاره دیگه تو اسمون نبود تو ... بود/زیر پای تک تک بچه هامون مین بود/برادر برادرو فروخت و پدر مادرو/به لجن کشیدن هرچی اعتقادو باورو/خدا نشست و گریه کردو خداییشو پس داد/ابلیس از غصه مست کرد هر چی خورد پس داد/کلمه هارو که دیگه از تو کتابا شستن/هرچی وا÷ه بود نشوندن و گردن زدن/مردونگی گم شد و از ریشه به ریش رفت/و گردن یه مشت کلف شد مفت از پول .../زن و دستمال پیچوندن و صیغه کردن/زبون سرخ اعتراض و زیر تیغه کردن/ولی من یه نسلم که از اصلم نیفتادم... |
|
|
|
|
#8 |
|
عضو سایت
![]() شماره كاربري : 112114
محل سكونت: کرج
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()