خرابی نمایشگرهای اپل و گوگل و تردید عمومی در استفاده از پنلهای OLED
به نظر میرسد که خراب شدن پنلهای نمایشگر OLED محصولاتی مانند آیفون ۱۰ و گوگل پیکسل ۲ موجب شده است که بسیاری از شرکتهای بزرگ در استفاده از این نمایشگرها دچار تردید شوند.
تلفنهای همراه هوشمند آیفون ۱۰ و پیکسل ۲ تبلیغات فراوانی در زمینه نمایشگر ویژه و منحصربهفرد خود انجام دادند و به این ترتیب انتظارات در این زمینه بهشدت بالا رفت. با این وجود هر دو مدل با مشکلات فراوانی در زمینه نحوه عملکرد نمایشگر خود روبرو شدند. سوختن پیکسلها، کارکرد ضعیف در دمایی پایین و غیره تنها بخشی از مشکلات این پنل ها بودهاند و به همین دلیل نیز پیشبینیهای قبلی درباره هجوم شرکتهای دیگر به استفاده از پنلهای OLED به حقیقت نپیوسته است زیرا بسیاری از شرکتها میترسند که با مشکلاتی مشابه روبرو شوند.
با این وجود گفته میشود که راهکارهایی برای رفع مشکلات یاد شده ارائهشده است که بهموجب آنها نگرانی تولیدکنندگان رفع خواهد شد. بر همین اساس نیز پیشبینی میشود که در سال ۲۰۱۸ میلادی شاهد عرضه شدن بیش از ۳۰ درصد تلفنهای همراه هوشمند بازار با استفاده از نمایشگرهای OLED باشیم.
البته شرکتهایی مانند الجی نیز پنلهای OLED را عرضه کردهاند ولی کیفیت این پنل ها بهاندازه کافی مناسب نبوده است و همین امر نیز موجب شده است تا تعداد عرضهکنندگان محصولات باکیفیت در این رده نیز کاهش پیدا کند. بر همین اساس نیز درصورتیکه شرکتها بتوانند مشکلات این نمایشگرها را پشت سر بگذارند، ممکن است با کمبود پنلهای باکیفیت در بازار روبرو شده و در نتیجه افزایش قیمت تمام شده تلفنهای همراه هوشمند روبرو شویم که مسلما خبر خوشی برای مشتریان نخواهد بود.
با این وجود پیشبینی میشود که تا چند سال آینده همچنان شاهد برتری نمایشگرهای السیدی بر پنلهای OLED باشیم و این روند تا زمانی که نمایشگرهای OLED با کاهش چشمگیر قیمت روبرو شوند ادامه خواهد داشت و هنوز زمان این کاهش قیمت مشخص نشده است.
دیدگاه شما