رویای آموزش دیجیتال مدارس کشور به تحقق پیوست
همراه اول توانسته است در فاز نخست طرح دانا، نتیجهای شگفت انگیز از خود به نمایش بگذارد. این سازمان با عملکرد خوب در این طرح و همچنین سامانه شاد، مسئولیت اجتماعی خود را در قبال آموزش مجازی دانشآموزان ادا کرده است. همراه موبایلستان باشید.
شیوع بیماری کرونا باعث شد که بسیاری از روشهای متداول زندگی تغییر یابد و مردم و حتی کودکان مجبور شدند تا روشهای جدیدی را برای زندگی انتخاب کنند. به دلیل امکان انتقال ویروس در مدارس، از اواخر سال گذشته تاکنون مدارس به صورت مجازی برگزار میشوند و این موضوع تنها مختص مدارس نیست و دانشگاهها نیز دروس خود را به صورت مجازی برگزار میکنند.
مطالب مرتبط:
- افتتاح فاز نخست «شبکه هوشمند مدارس» با مشارکت همراه اول
- خدمات ویژه همراه اول و دسترسی رایگان به سامانه شاد به دانشآموزان و دانشجویان
- امضاء تفاهم نامه بین همراه اول و فروشگاه های زنجیره ای رفاه
- نتیجه رسمی ترابردپذیری از ابتدا تاکنون؛ کدام اپراتور برنده است؟
- همراه اول، نخستین اپراتور دیجیتال که بسترهای دورکاری را ارائه کرد
طرحهای بسیار زیادی برای آموزش مجازی دانشآموزان از سال گذشته ارائه شد که سامانه شبکه آموزشی دانشآموز که اصطلاحا با عنوان اپلیکیشن شاد شناخته میشود یکی از اصلیترین آنها بود. این برنامه توانست تبدیل به اصلیترین سرویس آموزش مجازی در کشور شود و در حال حاضر بیش از 11 میلیون دانش آموز و 113 هزار مدرسه در این سامانه احراز هویت شدهاند. ناگفته نماند که این سرویس توسط همراه اول ارائه شده و به نوعی یک گام بسیار بزرگ از سوی این سازمان در جهت مسئولیت اجتماعی است. استفاده از این سامانه برای دانشآموزان و معلمین رایگان است و هیچ هزینه اینترنتی برای استفاده از آن اعمال نمیشود.
چندی پیش فاز نخست شبکه هوشمند مدارس با عنوان دانا در قالب پروژه USO وزارت ارتباطات و به دنبال دستور رئیس جمهور برای هوشمند سازی مدارس افتتاح شد. این طرح با رویکرد ایجاد زیرساختهای تحقق عدالت آموزشی در دوران کرونا صورت گرفت. گروه همراه اول و مخابرات در این طرح 62764 مدرسه شهری و روستایی را به اینترنت پرسرعت متصل کردند که رقم بسیار مناسب و سرمایه گذاری بزرگی محسوب میشود. در واقع بزرگترین هلدینگ ارتباطی کشور و خاورمیانه سهمی 82 درصدی در پیادهسازی فاز نخست پروژه اتصال مدارس نقاط محروم به اینترنت پرسرعت داشتهاند. در سمت دیگر سهم سایر مجریان این طرح بسیار اندک بوده و ایرانسل و هایوب در مجموع 18 درصد در توسعه این طرح سهیم بودهاند. البته این اقدام همراه اول در مدت زمان کوتاهی صورت گرفته که نقطه مثبتی در کارنامه عملکرد آن به حساب میآید.
بنابر آنچه که وزیر جوان ارتباطات اعلام کردند، تاکنون حدود 95 درصد روستاها به تلفن همراه و 90 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند و با این اوصاف به صراحت میتوان اعلام کرد که همراه اول با سرمایهگذاریهای گستردهای که انجام میدهد با ارادهای جدی در مسیر دستیابی به هدف خود با شعار تحقق رویای دیجیتال گام برداشته است. جالب توجه است که سرمایهگذاریهای این سازمان به صورت متمرکز روی شهرهای خاص نیست و توازن مناسبی را در اقصی نقاط کشور شاهد هستیم.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید اپراتور اول تلفن همراه کشور به عنوان اپراتور غالب ایران، بر اساس گزارش رگولاتوری، بزرگترین شبکه ارتباطی را در اختیار دارد. 1321 شهر تحت پوشش همراه اول هستند و تعداد 44918 روستا نیز تحت پوشش آنتنهای همراه اول قرار دارند که این مقدار در ایرانسل 18005 روستا است.
در بخش پوشش جادهای هم، همراه اول 86.81 درصد از جادههای کشور را پوشش میدهد که این میزان در ایرانسل 67.23 درصد است.
همانطور که در این مقاله از موبایلستان مطالعه کردید، با برخی اقدامات همراه اول در زمینه مسئولیت اجتماعی و کمک به دانشآموزان در جهت آموزش مجازی در دوران کرونا آشنا شدیم. نظر شما در خصوص این اقدامات چیست؟ نظرات خود را از طریق بخش دیدگاهها با ما و کاربران موبایلستان به اشتراک بگذارید.