اخبار

تجربه صدای سه بعدی برای اولین بار با گوشی Huawei nova 2 Plus

هدف اصلی هوآوی از عرضه گوشی نوا ۲ پلاس (Nova 2 Plus) پوشش دادن نیازهای نسل جوان به عنوان  مخاطبان اصلی این گوشی بوده است به همین دلیل هم امکانات چند رسانه ای که می تواند برای این قشر جالب باشد در این گوشی گنجانده شده است. یکی از بهترین بخش های نوا ۲ پلاس امکانات صوتی متعدد آن است لذا در ادامه قصد داریم این امکانات را که برای طرفداران دنیای موسیقی جذاب خواهد بود را بررسی کنیم.
قطعا سازندگان بلندگوهای غول‌پیکر می‌توانند با فراهم کردن ده‌ها ماژول مختلف و فیلترهای لایه‌ای در محصولاتشان، کیفیت فراتر از تصوری را در اختیار خریداران خود قرار دهند، اما در دنیای موبایل، این موضوع کاملا متفاوت است. شما یک فضای محدود برای اجرای فناوری‌های خود در اختیار دارید و مصرف انرژی باتری نیز اهمیت بسیار بالایی در جلب نظر مخاطب دارد.
 
تجربه صدای سه بعدی برای اولین بار با گوشی Huawei nova 2 Plus
 
اینجاست که امکانات صوتی نوا ۲ پلاس به عنوان یک گوشی نه چندان گران قیمت از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود. سازندگان این گوشی، چیپ HiFi سری AK4376A را برای پردازش صدا در آن انتخاب کرده‌اند که حذف اعوجاج صدا، نویزها و دیگر موارد زائد، نتیجه‌ی این تصمیم درست است.
این تراشه از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ ۳۲ بیتی با بازدهی بسیار بالا بهره می‌برد و حداکثر فرکانس نمونه‌برداری ۳۸۴ کیلوهرتز، از مشخصات اصلی آن به حساب می‌آید؛ چیپ‌های های-فای (مخفف عبارت High Fidelity) صدای خروجی را به واقعی‌ترین حالت ممکن نزدیک می‌کنند و در اسمارت فون جدید هواوی نیز این تراشه، افزایش سطح شفافیت، واقعی بودن و به اصطلاح حجم‌دار کردن صدا را عهده دار شده است.
آزمایشگاه تخصصی هواوی طی یک همکاری مشترک با با انستیتوی آواشناسی کشور آلمان، تعدادی از برترین متخصصان الگوریتم‌های صوتی از سراسر جهان را گرد هم آورد و در نتیجه‌ی این طرح تحقیقاتی عظیم، الگوریتم انحصاری HUAWEI Histen برای بهبود کیفیت صدا و ایجاد تجربه‌ای منحصر به فرد برای علاقه‌مندان موسیقی، به امکانات صوتی نوا ۲ پلاس افزوده شد.
HUAWEI Histen از ۱۰ الگوریتم متفاوت تشکیل شده که مهمترین آنها برای پردازش صدا و پخش آن در فضایی سه بعدی به کار می‌رود. صدای سه بعدی یکی از جذاب‌ترین امکانات صوتی نوا ۲ پلاس است که می‌تواند تفاوت مهمی در تجربه‌ی موسیقیایی کاربران ایجاد کند. اما این قابلیت چه تغییری در صدای خروجی ایجاد می‌کند؟
زمانی که هدفون خود را به گوشی نوا ۲ پلاس متصل می‌کنید و پخش موسیقی آغاز می‌شود، با لمس آیکون مخصوص صدای سه بعدی می‌توانید وارد صفحه‌ی تنظیمات مربوط به این قابلیت شوید و آن را فعال کنید. در این صفحه شما قادر خواهید بود فضایی که موسیقی در آن پخش می‌شود را انتخاب کرده و از میان سه گزینه‌ی نزدیک، جلو و حالت واید، یکی را انتخاب کنید. زمانی که شما حالت واید را انتخاب می‌کنید، صدا از فضایی دورتر از گوش‌هایتان پخش می‌شود و همان صدای فراگیری که هنگام حضور در سالن کنسرت تجربه می‌کنید را شبیه‌سازی می‌کند.
گوش کردن به موسیقی در این حالت به خصوص اگر تا به حال آن را تجربه نکرده باشید، حس بسیار جالبی است و علاوه بر این که گوش‌هایتان دیرتر خسته می‌شوند، لذت بیشتری نیز از موسیقی‌های مورد علاقه‌تان خواهید برد. شما همچنین می‌توانید نوع هدفون خود را انتخاب کنید تا بسته به اینکه از هدفون داخل گوش، هدفون روی گوش و یا ایرباد استفاده می‌کنید، پردازش صدای سه بعدی برایتان بهینه شود و تجربه‌ی دقیق‌تری داشته باشید؛ خوش‌بختانه برخلاف برخی از رقبا، نوا ۲ پلاس همچنان از جک ۳.۵ میلی‌متر برخوردار است و آمپلی فایر هدفون در کنار نسبت سیگنال به نویز ۱۱۵ دسی‌بل نیز آن را تکمیل می‌کنند.
 
تجربه صدای سه بعدی برای اولین بار با گوشی Huawei nova 2 Plus
 
در کنار جک هدفون و پورت میکرو یو اس بی تایپ سی، اسپیکر تک‌کاناله‌ی این گوشی بر روی لبه‌ی پایینی دیوایس قرار گرفته است که حجم صدای قابل قبولی دارد و اگر نخواهید از هدفون استفاده کنید نیز می‌تواند برای پخش موسیقی و افکت‌های صوتی بازی‌ها، نیازتان را برطرف کند.
هواوی برای ارتقای سطح تجربه‌ی کاربر از امکانات صوتی نوا ۲ پلاس ، به سراغ یکی از برترین متخصصان این حوزه رفته است. پروفسور رینر میلارد (Rainer Maillard) که در سال ۱۹۹۴ جایزه‌ی گرمی بهترین مهندسی صدا برای یک آلبوم کلاسیک را کسب کرده، مسئولیت تنظیم و میکس افکت‌های صوتی اصلی نوا ۲ پلاس را بر عهده داشته است. زمانی که تخصص و تجربه‌ی این هنرمند محبوب، چیپ HiFi و الگوریتم‌های صوتی هوشمند را در کنار هم می‌گذارید، به سطحی از کیفیت پخش صدا می‌رسید که نه‌تنها میان‌رده‌های اندرویدی را پشت سر می‌گذارد، بلکه نوا ۲ پلاس را به رقیبی سرسخت برای بهترین پرچمداران بازار تبدیل می‌کند.
فناوری وایرلس aptX، یکی دیگر از امکانات صوتی نوا ۲ پلاس است که انتقال صدا از طریق بلوتوث را با دو برتری مهم نسبت به روش‌های دیگر به انجام می‌رساند: کیفیت بالاتر و تاخیر بسیار کم‌تر. این به معنای آن است که هنگام تماشای فیلم و انجام بازی، کمترین ناهماهنگی بین صدا و تصویر را مشاهده خواهید کرد؛ قطعا شما دوست ندارید سه دقیقه بعد از اینکه نیروی دشمن را در مدرن کامبت ۵ از بین بردید، صدای تیر خوردن او را بشنوید!
در انتها می‌توان گفت که در کنار طراحی مدرن و قابلیت‌هایی نظیر دوربین سلفی قدرتمند، امکانات صوتی نوا ۲ پلاس نیز یکی دیگر از برتری‌های این گوشی نسبت به رقبا را تشکیل می‌دهند و اگر ویژگی‌هایی نظیر پخش صدای سه بعدی به صورت فراگیر، عدم تاخیر هنگام انتقال صدا از طریق بلوتوث، مصرف بهینه‌ی باتری هنگام گوش دادن به موسیقی و شفافیت صدای خروجی برایتان اهمیت دارد، این اسمارت فون را در لیست خرید خود یادداشت کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا