بسته اینترنت رایگان پیشنهادی در فضای مجازی دروغ است
اخیرا تبلیغاتی گستردهای در خصوص بسته 70 گیگابایتی یک ساله رایگان در فضای مجازی منتشر و دست به دست میشود. ما در موبایلستان این موضوع را پیگیری کردیم. همراه ما باشید.
فضای مجازی با وجود خدمات بسیار گسترده و متنوعی که در اختیار کاربران قرار میدهد، گاهی برخی مشکلات و نگرانیها را نیز برای کاربران ایجاد میکند. البته این موضوع تنها مختص فضای مجازی و بستر اینترنت نیست و در سایر بخشها نیز چنین مواردی را شاهد هستیم. تبلیغات نادرست و گاهی شیادی از طریق فضای مجازی باعث میشود که کاربران گاه به دام افراد سودجو بیافتند و بدون شک این موضوع برای هیچ فردی خوش آیند نیست.
در طول سالهای گذشته مدام شاهد پیامهای تبلیغاتی در خصوص بسته مکالمه رایگان یا بسته اینترنت رایگان بودیم که اغلب آنها دروغ بودند. اما جالب است که با وجود گسترش سطح آگاهی مردم و شناخت بیشتر نسبت به فضاهای مجازی، همچنان چنین پیامهایی وجود دارند و گاهی با حجم گستردهای دست به دست میشوند. با وجود اینکه اپراتورها به صورت مکرر اعلام میکنند که تمام اخبار باید از طریق منابع رسمی پیگیری شود، اما همچنان شاهد برخی پیشنهادهای غلط در فضای مجازی هستیم.
دلایل متفاوتی در این خصوص میتواند وجود داشته باشد. برای مثال برخی افراد از طریق اعلام کدهای دستوری با پیشنهاد اینترنت رایگان و… سعی دارند نسبت به جذب فالوور در اینستاگرام و شبکههای اجتماعی اقدام کنند. برخی دیگر نیز از این طریق قصد دارند تا خودی نشان دهند. اما باید توجه داشت که در اغلب موارد استفاده از این کدهای دستوری هیچ سودی برای افراد ندارند و در واقع روشی برای خودنمایی هستند.
جالب اینجاست که برخی از کاربران با وجود اینکه در حین استفاده از کد دستوری متوجه پولی بودن بسته مذکور میشوند، اما همچنان فرآیند را ادامه میدهند. این در حالی است که در تبلیغات آن کد دستوری اعلام شده بود که رایگان است. نمونه این تبلیغات دروغ به شکل زیر است:
در طول چند روز گذشته نیز تبلیغات گسترده و متفاوتی مبنی بر بسته اینترنت 70 گیگابایتی یک ساله همراه اول منتشر شده که مربوط به کد دستوری ستاره 100 مربع همراه اول است. ما در موبایلستان پیگیر این موضوع شدیم و در طی تماسی که با بخش مربوطه همراه اول برقرار کردیم، اعلام شد که این تبلیغات دروغی بوده و در حال حاضر همراه اول جلوی آنها را گرفته است.
با این اوصاف بهتر است که کاربران در زمان مواجه با چنین تبلیغات جذابی، ابتدا به سراغ منابع خبری رسمی اپراتورها بروند و سپس نسبت به استفاده از کدهای دستوری اقدام کنند. لازم به ذکر است که در صورت پرداخت هر گونه هزینه، کاربری که کد را وارد کرده، مجبور است از طریق قبض یا اعتبار سیمکارت این هزینه ناخواسته را پرداخت کند. نظر شما در خصوص این موضوع چیست و دلیل چنین تبلیغات دروغی را در بستر فضای مجازی به خصوص اینستاگرام چه میدانید؟
بیشتر بخوانید:
- تراز هفت برابری همراه اول نسبت به ایرانسل در بخش ترابرد سیمکارت
- بررسی عواقب اقدامات اپراتورها در خصوص پیامک های تبلیغاتی مزاحم
- مقایسه عملکرد اپراتورها در زمینه توسعه ارتباطات روستایی
- عملکرد بسیار مناسب همراه اول نسبت به سایر اپراتورها در زمینه کیفیت سرویس
- حمایت همراه اول از استارت آپها در تلکام برای دستیابی به تحول دیجیتال