آموزش و ترفند

راهنمای کامل حذف اکانت فیسبوک

فیس بوک یکی از بزرگ‌ترین رسانه‌ و شبکه‌های اجتماعی است. این در سال 2004 ایجاد و توسط مارک زاکربرگ تاسیس شد. از طریق هر وسیله الکترونیکی، اعم از دسک‌تاپ، لپ تاپ  تبلت یا تلفن هوشمند می‌توانید به فیس بوک دسترسی پیدا کنید. تمام آنچه شما نیاز دارید اتصال به اینترنت است.

شما می‌توانید تصاویر، فیلم‌ها و غیره اضافه کنید افرادی را که به عنوان “دوستان” می‌شناسید پست‌های خود را با آنها به اشتراک بگذارید، برای آنها پیام کوتاه ارسال کنید، همچنین فیس‌بوک یک بستر عالی برای بازاریابی است. می‌توانید تجارت خود را از طریق فیس بوک به صورت آنلاین توسعه دهید.

دلایل مختلفی برای حذف دائمی حساب Facebook وجود دارد، از جمله:

  • شما معتاد می‌شوید
  • شما احساس امنیت نمی‌کنید
  • این فضای ذخیره سازی بیش از حد در تلفن شما را می‌گیرد

حساب Facebook را نمی‌توان به طور دائم از برنامه تلفن هوشمند حذف کرد. اگر از دسک‌تاپ یا مرورگر وب استفاده می‌کنید به شما کمک شایانی خواهد کرد.

مراحل حذف حساب فیس بوک

مرحله 1: https://www.facebook.com/help/delete_account را در موتور جستجو یا نوار آدرس وارد کرده و Enter را کلیک کنید.

مرحله 2: سپس آدرس ایمیل و رمز ورود را به حساب فیس بوک خود وارد کرده و برای ورود به سیستم روی دکمه آبی رنگ در وسط صفحه کلیک کنید.

مرحله 3: روی دکمه پیکان در صفحه انتهای سمت راست در بالا کلیک کنید.

مرحله 4: سپس روی تنظیمات کلیک کنید و سپس در ستون سمت چپ اطلاعات Facebook خود را پیدا خواهید کرد

مرحله 5: روی آن کلیک کنید ، سپس متوجه غیرفعال سازی و حذف می شوید

با Threads، پیام رسان جدید و جذاب اینستاگرام آشنا شوید!

مرحله 6: سپس روی Delete My Account کلیک کنید ، که در زیر پیام هشدار در وسط صفحه قرار دارد.

مرحله 7: روی آن کلیک کنید ، یک پنجره بازشو باز می شود.

مرحله 8: آنها دوباره رمز ورود شما را درخواست می‌کنند. رمز ورود خود را در قسمت داده شده وارد کنید.

مرحله 9: از شما خواسته می‌شود یک کد Captcha بنویسید. در کادر مشخص شده Captcha را وارد کنید.

مرحله 10: Ok را کلیک کنید تا کد ارائه شود. اگر نادرست است، باید آن را دوباره تایپ کنید زیرا آنها یک Captcha جدید می‌دهند.

مرحله 11: یک پنجره بازشو ظاهر می‌شود و به شما هشدار می‌دهد پس از 14 روز حساب شما برای همیشه پاک خواهد شد قبل از آن می‌توانید گزینه ورود به حساب خود را داشته باشید.

مرحله 12: بر روی OK کلیک کنید تا آن را بپذیرید.

نحوه لغو حذف حساب

پس از حذف دائمی حساب فیسبوک، می‌توانید حساب خود را زنده کنید، ظرف 30 روز از آغاز حذف حساب. اما بعد از 30 روز، تمام اطلاعات مربوط به حساب شما به طور کامل از فیسبوک پاک می‌شود. شما قادر به بازیابی اطلاعات مربوط به حساب فیسبوک حذف شده خود نخواهید بود.

برای لغو حذف حساب، باید این دو مرحله ساده را دنبال کنید.

مرحله 1: با استفاده از شناسه ایمیل و گذرواژه یکسان در مدت 30 روز وارد حساب خود شوید

مرحله 2: سپس بر روی Cancel Deletion کلیک کنید.

اگر حساب فیس بوک خود را به طور دائم پاک کنید چه اتفاقی می‌افتد

اگر حساب خود را به طور دائم حذف کنید، پس از 30 روز نمی‌توانید دوباره آن را واکنش نشان دهید تمام عکس‌ها، پست‌ها، فیلم‌های افرادی که با آنها دوست هستید نیز حذف خواهد شد. با حساب فیس بوک شما، حتی پیام رسان فیس بوک شما نیز از کار می‌افتد. تمام چت‌ها و مکالمات خود را از دست خواهید داد.

آموزش آنفالو کردن چندین کاربر به صورت همزمان در اینستاگرام

از کدام برنامه‌ها با حساب فیس بوک خود وارد شده باشید، دیگر نمی‌توانید از آنها استفاده کنید. مانند Spotify ، Pinterest و سایر برنامه‌های کاربردی.

چگونه از عکس‌های رسانه اجتماعی خود پشتیبان تهیه کنیم

قبل از حذف دائمی حساب فیس بوک خود، باید از عکس‌ها و فیلم‌های آپلود شده خود پشتیبان تهیه کنید. بعداً ممکن است پشیمان شوید که عکس‌ها را در جای دیگری ذخیره نکرده‌اید و آنها را برای همیشه از دست نداده‌اید زیرا مواردی وجود دارد که افراد مستقیماً تصاویر و فیلم‌های خود را در فیس‌بوک به اشتراک می‌گذارند و آن را در جای دیگری ذخیره نمی‌کنند.

مرحله 1: روی منوی حساب در گوشه سمت راست بالای صفحه در حساب Facebook خود کلیک کنید

مرحله 2: روی تنظیمات حساب عمومی کلیک کنید

مرحله 3: در پایین ، یک نسخه از داده های Facebook خود را بارگیری خواهید کرد

مرحله 4: روی آن کلیک کنید و سپس بر روی Start my Archive کلیک کنید.

مرحله 5: از شما خواسته می شود حساب خود را تأیید کنید.

مرحله 6: رمز عبور خود را برای تأیید آن ارائه دهید.

مرحله 7: سپس آنها یک پوشه ایجاد می کنند و تمام تصاویر و فیلم های شما را در اندازه اصلی خود بارگذاری می‌کنند.


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی * زمان ورود پاسخ سوال امنیتی به پایان رسیده است. توسط دکمه مربوطه سوال را ریفرش کنید

دکمه بازگشت به بالا
×   چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟