بررسی تخصصی هواوی میت 20 پرو ، قدرت نمایی به سبک هواوی
شرکت هواوی یکی از نامهای بزرگ بازار تلفن همراه است و با وجود اینکه بسیار دیرتر از سایر شرکتها وارد بازار رقابت شده است، توانسته است تا در مدت زمانی بسیار کوتاه به سراغ ایجاد تفاوتهای بزرگ در این بازار برود و به همین دلیل نیز این شرکت توانسته است تا به یک غول تمام عیار در بازار تلفنهای همراه هوشمند بدل گردد.
در این میان سری میت از محصولات هواوی را باید نیرومندترین محصولات این شرکت دانست که هر سال با عرضه یک نسخه جدید از آنها شاهد تحولی دیگر در بازار هستیم. آخرین نسخه از این سری، محصولی به نام هواوی میت 20 پرو است که بدون شک یکی برترین دستگاههای تاریخ محسوب میگردد.
با این وجود این ادعاهای شرکت هواوی تا وقتی که به بوته آزمایش قرار داده نشوند، رسمیت نخواهند داشت و به همین دلیل نیز امروز به سراغ بررسی دقیق این دستگاه خواهیم رفت تا ببینیم که این محصول چه چیزی را برای عرضه به کاربران خود در چنته دارد. با موبایلستان و بررسی تخصصی هواوی میت 20 پرو همراه باشید.
طراحی ظاهری
وقتیکه بحث طراحی ظاهری سری میت شرکت به میان میآید، یک استاندارد بسیار ویژه و خاص در ذهن ما شکل میگیرد که تقریبا در تمامی محصولات مدرن این سری مشترک هستند. با این شرایط پیش از اینکه این دستگاه را مشاهده کنیم، ساختار ظاهری آن در ذهن ما وجود دارد و به همین دلیل نیز دیدن این دستگاه برای ما غافلگیر کننده نیست.
البته این موضوع به این معنی نیست که این دستگاه طراحی ظاهری جذابی ندارد بلکه این دستگاه یکی از خوش چهرهترین محصولات هواوی و حتی تمامی بازار است. این دستگاه از نظر ظاهری هر آنچه که از یک محصول در این رده انتظار داریم را به ما ارائه میکند.
در نمای جلوی این دستگاه شاهد این هستیم که تقریبا بیشتر بدنه با نمایشگر پوشانده شده است. حاشیه بسیار نازکی در بخش کناری نمای جلویی دستگاه قرار دارد و در بالا و پایین صفحه شاهد اندکی ضخیمتر شدن این حاشیه هستیم. از نظر ابعاد بدنه نیز این تلفن همراه دارای طول و عرض برابر با 157 در 72 میلیمتر است که یک ابعاد مناسب برای یک دستگاه 6.39 اینچی محسوب میگردد.
از سوی دیگر ضخامت هواوی میت 20 پرو نیز 8.6 میلیمتر است که در نخستین گام چندان نازک به نظر نمیرسد ولی وقتی مشخصات سختافزاری و به خصوص باتری 4200 میلی آمپر ساعتی این مدل را در نظر میگیریم، این ضخامت معقول بهنظر میرسد. وزن این مدل هم 189 گرم است که بازهم با توجه به موارد اشاره شده در زمینه ضخامت، رقمی مناسب برای هواوی میت 20 پرو به حساب میآید.
حال به سراغ زوایای دیگر این دستگاه میرویم. در پشتی هواوی میت 20 پرو شاهد چهار المان اصلی هستیم. المان نخست، جنس بدنه است که بهصورتی طراحی شده است که اندکی برجستگی داشته و در حقیقت از هاشورهای بسیار ظریفی تشکیل شده است که موجب میشوند این دستگاه از دستان کاربر سرنخورد. حس و حال لمس این بدنه بسیار لذتبخش است و به همین دلیل نیز میت 20 پرو یکی از خوش دستترین دستگاههای بازار است.
دومین المان، دوربین سهگانه این مدل است. این سه عدسی به همراه فلش مخصوص عکاسی در یک قاب مربعی شکل قرار گرفتهاند که ظاهر این مدل را از تمامی دستگاههای دیگر متفاوت میسازد. سومین و چهارمین بخش از این المانها بخشهای متنی هستند. یکی از این موارد لوگوی هواوی است که در پایین دستگاه جای دارد و بخش دیگر نیز شامل یک لوگوی لایکا است که نشان دهنده سازنده عدسیهای دوربین این محصول است.
در زاویه دید بالایی این دستگاه تنها میتوان چند حسگر کوچک را مشاهده کرد. البته نوارهای آنتن نیز در این بخش قرار دارند ولی عملا به بخشی از طراحی دستگاه بدل شدهاند. با این وجود هرچقدر که بخش بالایی میت 20 پرو خلوت است، بخش پایینی آن شلوغتر از انتظارات قبلی است.
این دستگاه در بخش پایینی دارای یک درگاه یو اس بی نوع C و درگاه سیمکارت است که موجب میشود تا بتوان با درنظر گرفتن دو حسگر و نوار آنتن، پایین میت 20 پرو را یکی از شلوغترین موارد طراحی شده در تاریخ همراههای مدرن دانست. البته با توجه به اینکه این بخش از دستگاه کمترین تعامل مستمر را با کاربران دارد، این نوع طراحی مناسب به حساب میآید و شاید در آینده شاهد تبعیت شرکتهای دیگر از این روند باشیم.
در سمت چپ این محصول هیچ تجهیزاتی قرار ندارد و خلوت ترین طراحی ممکن برای یک تلفن همراه برای این مدل طراحی شده است. با این وجود در سمت راست دستگاه تعدادی از تجهیزات قرار گرفتهاند که وجود آنها برای دستگاه واجب است. این دکمهها شامل دکمه کنترل صدا و دکمه روشن و خاموش کردن دستگاه هستند و دقیقا در مکانی قرار گرفتهاند که دقیقا به آن عادت داریم.
در مجموع باید گفت که این تلفن همراه هوشمند از نظر طراحی یک محصول بسیار زیبا محسوب میشود. لبههای دستگاه از نظر طراحی به نحوی طراحی شدهاند که موجب شدهاند ضخامت دستگاه از دو طرف اندکی کمتر از بخشهای اصلی بدنه باشد. این موضوع موجب میشود که نمایشگر این مدل اندکی خمیده باشد و این خمیدگی از بخش پشتی دستگاه نیز قابل حس کردن است و این موضوع باعث شده است که موضوع اشاره شده یعنی خوش دست بودن این دستگاه به خوبی به چشم بیاید.
با این شرایط باید گفت که طراحی ظاهری هواوی میت 20 پرو در نوع خود بسیار عالی و جذاب است و این تلفن همراه هوشمند یکی از خوش قیافهترین دستگاههای موجود در بازار محسوب میگردد.
مطالب مرتبط
- 6 دلیل برای بهترین بودن هواوی میت 20 پرو در دنیای گوشیهای هوشمند
- نتایج درخشان هواوی میت 20 پرو در تست مقاومت
- بهبود عملکرد دوربین هواوی میت 20 پرو با به روزرسانی سیستمعامل
نمایشگر
اندازه نمایشگر موجود بر روی این دستگاه برابر با 6.39 اینچ است که هواوی میت 20 پرو را به عنوان یک فبلت مطرح میکند. این نمایشگر یکی از برترین نمایشگرهای موجود در بازار است و علاوه بر طراحی اشاره شده و لبههای خمیده دستگاه، شاهد موارد متعددی هستیم که این صفحه نمایش را بسیار جذاب ساختهاند. ابتدا بهتر است که به سراغ بررسی آماری این دستگاه برویم.
هواوی میت 20 پرو دارای نمایشگری با ابعاد 100.2 سانتیمتر مربع است و رزولوشن این محصول نیز برابر با 1440 در 3120 پیکسل است که موجب میشود تا تراکم پیکسل 538 پیکسل برای هر اینچ به ثبت برسد. با این شرایط و نسبت تصویر 19.5 به 9 این مدل شاهد کشیدگی جذابی هستیم که میت 20 پرو را شکیل کرده است. نوع نمایشگر یاد شده نیز AMOLED است تا رسما هیچ ضعفی در مقایسه با رقبا احساس نشود. این صفحه نمایش بهصورت دقیق 87.9 درصد از بخش جلویی دستگاه را پوشش داده است.
از نظر وضعیت نور و رنگ خروجی این تصویر تنها میتوان به کلمه عالی بسنده کرد زیرا این محصول یکی از بهترین خروجیهایی که تا به امروز مشاهده کردهایم را به ارمغان آورده است. این نمایشگر قابلیتهای مختلفی را به همراه دارد که هریک از آنها میتوانند کیفیت آن را بهتر و بهتر کنند.
یکی از این امکانات، محافظ نمایشگر گوریلا گلس است ولی یکی از موارد مهم دیگر موجود در این صفحه نمایش، حسگر اثر انگشتی است که در زیر آن نصب شده است و هواوی میت 20 پرو را به یک محصول کم نظیر بدل میکند. البته در بررسی این قابلیت بروی میت 20 پرو، احساس می کنیم که هنوز این قابلیت نیاز به ارتقا خواهد داشت، چراکه در شناسایی اثر انگشت در اکثر مواقع خوب عمل نمیکرد و مجبور بودیم چند بار انگشت را با زوایای مختلف بروی آن بگذاریم تا شناسایی انجام شود.
زاویه دید نمایشگر میت 20 پرو نیز از هر دو زاویه افقی و عمودی، 178 درجه است وحتی در زیر نور مستقیم آفتاب نیز خروجی مناسبی را شاهد هستیم. البته برای دریافت بهترین خروجی از نمایشگر پیشنهاد میکنیم که تنظیم نور را به خود دستگاه بسپارید.
توان پردازشی
وقتی که نقد یک محصول پرچمدار را میخوانید، انتظار اصلی شما این است که بالاترین توان پردازشی ممکن را ببینید و هواوی میت 20 پرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. این تلفن همراه هوشمند را میتوان یکی از بهترین تجربههای موجود در این زمینه دانست. این تلفن همراه هوشمند از نظر پردازنده، عملکرد رم و معماری دستگاه در بالاترین سطح قرار دارد.
این دستگاه از یک پردازنده ساخت شرکت هواوی یا به صوورت دقیق تر، شرکت تابعه آنها یعنی های سیلیکون استفاده میکند. این پردازنده در نوع خود یکی از بهترینهای بازار است و کایرین 980 نام دارد. تراشه این دستگاه با معماری 7 نانومتری ساخته شده است و برخلاف رسم نانوشته سایر پردازندهها، به جای استفاده از دو سری چهارهستهای از سه سری متفاوت استفاده کرده است.
این پردازنده دارای دو هسته دارای فرکانس 2.6 گیگاهرتز کورتکس A76، دو هسته دارای فرکانس 1.92 گیگاهرتز کورتکس A76 و در نهایت 4 هسته دارای فرکانس 1.8 گیگاهرتز کورتکس A55 است. این پردازنده هشت هستهای به همراه یک تراشه مالی G76 MP10 عرضه میشود که توان گرافیکی دستگاه میزبان را تامین خواهد کرد. همچنین دو گزینه 6 و 8 گیگابایتی برای رم این مدل در نظر گرفته شده است که موجب میشوند تا حافظه پردازشی این محصول نیز به ندرت با کمبود روبرو گردد.
به این ترتیب باید گفت که هواوی میت 20 پرو روی کاغذ یکی از نیرومندترین سیستمهای پردازشی را در اختیار دارد.
با این حال همانطور که اشاره کردیم، این موارد همه روی کاغذ هستند و در عمل باید قدرت این سیستم را به بوته آزمایش نهاد و برای این کار به سراغ استفاده از بنچمارکهای استاندارد و شناخته شده بر روی هواوی میت 20 پرو خواهیم رفت. نخستین آزمون برای سنجش توان پردازشی هواوی میت 20 پرو، بنچمارک مشهور GeekBench 4.1 است که در دو رده تک هستهای و چند هستهای بر روی این دستگاه اعمال میشود.
نتیجه به دست آمده در بخش تک هستهای نشان دهنده این است که هواوی میت 20 پرو به امتیاز 3291 دست پیدا کرده است. این امتیاز به این معنی است که تنها دستگاههای محدودی در جهان وجود دارند که امتیاز بالاتری را کسب کردهاند که از جمله آنها میتوان به گلکسی اس 9 پلاس و گلکسی نوت 9 از شرکت سامسونگ و آیفونهای سری X یعنی X، Xs، Xr و Xs max اشاره کرد. به غیر از موارد یاد شده، هیچ دستگاهی امتیازی بالاتر از هواوی میت 20 پرو در جهان کسب نکرده است و همین امر به خوبی نشان دهنده قدرت اجرایی این مدل است.
از سوی دیگر وقتی به سراغ اجرای بخش چندهستهای بنچمارک GeekBench میرویم، امتیاز کسب شده توسط هواوی میت 20 پرو به شدت بهبود پیدا میکند. این امتیاز موجب میشود که تنها محصولات یاد شده از شرکت اپل از این دستگاه بالاتر قرار بگیرند ولی یک دستگاه دیگر نیز امتیاز بهتری از 9712 امتیاز کسب شده توسط هواوی میت 20 پرو به دست آورده است که این محصول، مدل میت 20 عادی شرکت هواوی است که 81 امتیاز بیش از مدل جدیدتر خود کسب کرده است.
بنچمارک بعدی که هواوی میت 20 پرو با آن سنجیده میشود، AnTuTu 7 است که به نوعی یک بنچمارک مرجع برای محصولات این رده به حساب میاید. این دستگاه در این بنچمارک موفق به کسب امتیاز 273913 شده است که عملا امتیاز بسیار خوبی به حساب میاید و محصولاتی مانند سری گلکسی نوت و اس سامسونگ و پیکسل 3 XL گوگل در رتبههایی پایینتر قرار گرفتهاند.
این نتایج نشان دهنده این هستند که این دستگاه در میان برترینهای بازار قرار دارد و فاصله چندانی با عنوان سریعترین محصول تاریخ تلفنهای همراه هوشمند نداشته است. با این وجود تنها عنصر موثر در بهترین بودن یک تلفن همراه، توان پردازشی آن نیست و بدون شک هواوی میت 20 پرو در بخشهای مختلف نیز عملکرد بسیار درخشانی داشته است.
حافظه و امکانات ذخیرهسازی
امروز داشتن حافظه داخلی بالا برای دستگاههای همراه پرچمدار به یک امر بدیهی بدل شده است و هواوی میت 20 پرو نیز به عنوان یک پرچمدار شرکت هواوی از این قاعده مستثنی نیست. این دستگاه با دو رده مختلف حافظه داخلی به بازار عرضه میشود که نسخه اولیه آن دارای 128 گیگابایت حافظه بوده و نسخه نیرومندتر از آن 256 گیگابایت حافظه داخلی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
با این وجود اگر این حجم از حافظه ذخیره سازی برای شما کافی نیست میتوانید به جای یکی از سیم کارت های دستگاه، از کارت حافظه تا سقف 256 گیگابایت بروی این دستگاه استفاده کنید.
با این شرایط کاربران پر مصرف میتوانند تا 512 گیگابایت حافظه را بر روی هواوی میت 20 پرو در اختیار داشته باشند که بدون شک رقم بسیار مناسبی برای یک تلفن همراه هوشمند محسوب میشود.
دوربین
دوربین هواوی میت 20 پرو یک انقلاب در طراحی دوربینهای این شرکت به حساب میآید. همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم، این دستگاه از سه عدسی مجزا به عنوان دوربین اصلی بهره میبرد و این دوربین سهگانه موجب شده است که یکی از بهترین تجربههای عکاسی توسط این مدل رقم بخورد. در عمل این تلفن همراه هوشمند از سه عدسی 40، 20 و 8 مگاپیکسلی بر روی بخش پشتی بدنه خود بهره میبرد.
این عدسیها به ترتیب دیافراگمهایی با ابعاد 27، 16 و 80 میلیمتر دارند. این امر موجب میشود که عدسی 40 مگاپیکسلی برای برداشت تصاویر عریض، عدسی 20 مگاپیکسلی برای برداشت تصاویر بسیار عریض و عدسی آخر نیز برای برداشت تصاویر تله فوتو به کار گرفته شوند.
دو عدسی اول به قابلیت زوم خودکار لیزری مجهز هستند و عدسی سوم نیز قابلیت زوماپتیکال 5 برابر مجهز است عملا در این زمینه نیز شاهد عملکردی درخشان ازاین دستگاه هستیم. عدسیهای یاد شده توسط شرکت لایکا ساخته شده است که یکی از برترین تولیدکنندگان عدسی و دوربین در جهان محسوب میشود. عدسیهای این شرکت پیش از این نیز بر روی محصولات شرکت هواوی درخشش خود را ثابت کردهاند و به همین دلیل نیز خروجی دوربین هواوی میت 20 پرو بسیار درخشانتر از انتظارات است.
این دوربین در برداشت تصاویر رنگها را به بهترین نحو ممکن برداشت میکند. همچنین جزئیات تصویر ثبت شده و نور ورودی آن نیز شباهت بسیار زیادی به شرایط طبیعی دارد و به همین دلیل نیز خروجی تصاویر، کیفیت شگفتانگیزی دارند. این تصاویر در نور کم نیز به خوبی ثبت میشوند و شاید بتوان با توجه به امکانات و گزینههای متعدد عکاسی موجود بر روی این دستگاه، هواوی میت 20 پرو را بهترین دوربین همراهی دانست که در بازار وجود دارد.
این دوربین امکان فیلمبرداری با دو کیفیت 2160 و 1080 را برای کاربران خود فراهم می کند که در وضعیت اول تنها میتوان تصاویر را با نرخ 30 فریم برثانیه برداشت کرد ولی وضعیت دوم امکان برداشت تصاویر با نرخ 30 یا 60 فریم برثانیه را به کاربر ارائه میکند. همچنین وضعیت فیلمبرداری کم کیفیتتر 720P با نرخ فریم 960 فریم برثانیه نیز وجود دارد.
دوربین سلفی هواوی میت 20 پرو نیز یک عدسی تکی نیرومند 24 مگاپیکسلی است که عدسی آن 26 میلیمتری بوده و امکان برداشت تصاویر عریض را به دارنده دستگاه میدهد. این دوربین سلفی میتواند فیلمبرداری با کیفیت 1080P و نرخ 30 فریم برثانیه را فراهم سازد که عملا آن را به یک گزینه به مراتب بهتر از استاندارد شناخته شده برای دوربینهای سلفی بدل ساخته است.
نمونه تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی میت 20 پرو :
سیستم صوتی
وقتی صحبت از سیستم صوتی یک دستگاه همراه به میان میآید، عملا باید انتظارات خود از صدای یک تلفن همراه را در سطحی پایینتر از یک بلندگوی حرفهای یا حتی نیمه حرفهای نگاه داریم. این امر که ارائه صدای بسیار بلند و فراگیر برای تلفنهای همراه هوشمند عملا ممکن نیست بارها توسط ما مورد بررسی قرار گرفته است و با توجه به این شرایط باید گفت که خروجی صدای هواوی میت 20 پرو بسیار مناسب است.
این دستگاه میتواند فضاهایی نسبتا بزرگ مانند اتاقهای 10 متری را به خوبی با صدای خود پوشش بدهد ولی وقتی که موسیقیهای دارای بیس سنگین بر روی آن اجرا میشوند، کیفیت صوتی دستگاه اندکی افت پیدا میکند.
با این حال سیستم صوتی این محصول از نظر پخش از طریق دستگاههای جانبی بسیار نیرومند عمل میکند و میتوان با استفاده از یک بلندگوی خارجی یا یک هدفون با کیفیت، تجربهای ناب از موسیقی را توسط این محصول درک کرد.
باتری
هواوی میت 20 پرو با بهره گرفتن از یک باتری ۴ هزار و 200 میلی آمپرساعتی عملا یک گزینه ایدهآل از نظر انباره انرژی محسوب میشوند. این دستگاه میتواند در شرایط مکالمه بر روی بستر شبکه 3g، تا نزدیک به 29 ساعت دستگاه را فعال نگه دارد و از سوی دیگر وقتی که فعالیت این مدل به وضعیت وب گردی میرسد، رقمی نزدیک به 14 ساعت برای هواوی میت 20پرو به ثبت میرسد. پخش ویدیوهای با کیفیت فول اچدی روی نمایشگر این همراه هوشمند نیز باتری را برای مدت زمانی بین 15 تا 16 ساعت مورد استفاده قرار میدهد.
این موارد موجب شدهاند که این محصول از نظر باتری نیز حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد و باید هواوی میت 20 پرو را در زمینه انرژی در میان بهترین پرچمدارن جهان جای داد.
یکی دیگر از قابلیت های شگفت انگیر این گوشی، قابلیت شارژ معکوس وایرلس آن است. شارژ معکوس وایرلس به این معنی که هوآوی میت ۲۰ پرو می تواند دستگاه دیگری را به صورت وایرلس شارژ کند. برای اینکار کافیست در منوی تنظیمات گوشی، به قسمت باتری مراجعه و این قابلیت را فعال کنید. سپس گوشی دیگری که قابلیت شارژ وایرلس دارد یا به پشت دستگاه میت 20 پرو بچسبانید تا شارژ آن آغاز شود.
البته این تکنولوژی هنوز در ابتدای راه است و هواوی در ارائه آن پیش قدم بوده و در همین ابتدای راه نقطه ضعف هایی دارد که امیدواریم در آینده این تکنولوژی بهبودهای چشمگیری داشته باشد.
نرمافزار
این دستگاه با اندروید 9.0 یا همان اندروید پای عرضه شده است که موجب میشود کاربران آن به هیچ عنوان در این زمینه کمبودی را احساس نکنند. مطابق معمول وجود پوسته خاص هواوی موجب میشود تا حس و حال همیشگی دستگاههای این شرکت روی این نسخه از اندروید نیز احساس شود و نرمافزارهای پیشفرض نصب شده روی این محصول نیز به خوبی نشان دهنده وضعیت عملکرد این دستگاه در زمینه نرمافزاری هستند.
بهصورت کلی باید گفت که هواوی میت 20 پرو از نظر نرمافزاری عملکرد مناسبی دارد ولی به هیچ عنوان یک محصول پیشرو و انقلابی در این رده محسوب نمیشود.
امکانات جانبی هواوی میت 20 پرو
هواوی میت 20 پرو جک 3.5 میلیمتری هدفون را از روی دستگاه حذف کرده است ولی به جای آن یک مبدل یو اس بی نوع C به خروجی هدفون را روی دستگاه قرار داده است که به نظر من عملا چندان کاربردی نیست. برای مثال وقتی که شما دستگاه خود را به صورت اتصال از طریق سیم به کامپیوتر، کارکیت یا پاوربانک وصل کرده باشید، امکان استفاده از این مبدل را نخواهید داشت.
با این وجود سایر امکانات این دستگاه در نوع خود استاندارد و مناسب هستند. این دستگاه مواردی مانند حسگر مادون قرمز، انواع و اقسام حسگرهای موقعیت سنج، سیستم شارژ سریع و لغو خودکار صدای محیط را در خود جای داده است که امکانات جانبی معقولی محسوب میشوند.
ارزش در برابر قیمت
هواوی میت 20 پرو یکی از بهترین دستگاههای همراه موجود در بازار است ولی قیمت 880 یورویی آن برای بازار جهانی موجب میشود که هرکسی نتواند به سراغ این دستگاه برود. از یک سو امکانات این مدل بسیار خیره کننده هستند و مقایسه قیمت آن با محصولاتی مانند سری XS اپل موجب میشود که قیمت این محصول اندکی معقولتر به نظر برسد.
با این وجود قیمت این دستگاه برای هر کسی مناسب نیست و با توجه به این روند که هیچ دستگاهی در دنیای امروزی نمیتواند بیش از 2 یا 3 سال به کارکردن ادامه بدهد، چنین ارقامی برای یک تلفن همراه هوشمند، کاربران آن را به شدت کاهش می دهد. این دستگاه در رده خود بسیار خوش قیمت است ولی در عمل بسیاری از افراد نمیتوانند آن را بخرند و تنها اگر جیبی پر از پول دارید میتوانید به سراغ هواوی میت 20 پرو بروید. با این حال بدانید که پول خرج شده برای این دستگاه با امکاناتی شگفتانگیز جبران میشود.
نتیجهگیری
در انتهای کار تنها باید بگوییم که هواوی میت 20 پرو یکی از بهترین تجربههای شخصی من در نقد یک تلفن همراه بوده است، طراحی دوربین منحصر به فرد، عملکرد روان و جذاب و بسیاری از موارد دیگر موجب شدند تا این دستگاه یک محصولات فراتر از استانداردها باشد ولی مواردی مانند نبودن جک هدفون اندکی، ضعیف عمل کردن حسگر اثر انگشت و یا خوب عمل نکردن شارژ معکوس آن، کمی از ارزش این دستگاه کاسته است. با این حال مزایای این دستگاه دهها برابر معایب آن هستند و همین امر موجب شده است که هواوی میت 20 پرو نام خود را به عنوان یک محصول تاریخی در کتاب تلفنهای همراه هوشمند ثبت کند.
دیدگاه شما