بررسی‌ تخصصی

بررسی گوشی هوشمند ال جی G8X ThinQ

شرکت ال جی در سال ۲۰۱۹ از پرچمداری به نام G8X ThinQ رونمایی کرد که از صفحه نمایش دوگانه و مشخصات بزرگی برخوردار است. این محصول ال جی گزینه معمولی نبوده و طراحی نسل جدیدی دارد.

تلفن هوشمند G8X ThinQ ال جی که چندین ماه از عرضه آن می‎گذرد، به تازگی تصمیم گرفتیم تا بررسی داشته باشیم و آشنایی بیشتری با این گزینه برجسته ال جی پیدا کنیم. مدلی که از طراحی قابل توجهی برخوردار است و یک مدل منحصربفرد است.

پرچمدار G8X ThinQ ال جی از کیفیت ساخت بالا و طراحی جذابی بهره می‌برد که توجه هر فردی را به خود جلب می‌کند. در هر صورت برای کسب جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

مشخصات کلیدی G8X ThinQ

معرفی ۲۰۱۹، سپتامبر
وضعیت موجود. عرضه شده در نوامبر ۲۰۱۹

نمایشگر

نوع OLED لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
سایز ۶.۴ اینچ (~۸۳.۳% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل، ۱۹.۵:۹ (~۴۰۳ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس ۵
– پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی DCI-P3
– HDR10
– صفحه‌ی همیشه روشن (Always-on display)

بدنه

ابعاد ۱۵۹.۳ در ۷۵.۸ در ۸.۴ میلی‌متر
وزن ۱۹۲ گرم
ساخت جلوی شیشه‌ای (گوریلا گلس ۵)، پشت شیشه‌ای (گوریلا گلس ۶)، فریم آلومینیومی
– گواهی IP68 (تا ۱.۵ متر برای ۳۰ دقیقه)
– استاندارد نظامی MIL-STD-810G
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)

پلتفرم

سیستم‌عامل اندروید ۹.۰ (پای)
تراشه Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (هفت نانومتری)
پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۸۴ گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته‌ی ۱.۷۸ گیگاهرتز Kryo 485)
پردازنده گرافیکی Adreno 640

حافظه

درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا ۱ ترابایت (درگاه اختصاصی) – مدل تک‌سیم
میکرو اس‌دی، تا ۱ ترابایت (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت) – مدل دوسیم‌کارته
حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت ۶ گیگابایت رم

دوربین

اصلی ۱۲ مگاپیکسل (۱.۴ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۶ اینچ سایز سنسور، لنز استاندارد ۲۷ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر)
۱۳ مگاپیکسل (لنز ۹ میلی‌متری فوق‌عریض، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.4)
قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR
ویدیو ۲۱۶۰p@30fps، ۱۰۸۰p@30/60fps، ۷۲۰p@240fps، ۲۴-bit/192kHz ضبط صدای استریو.
سلفی ۳۲ مگاپیکسل (۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/1.9)

صدا

جک ۳.۵ میلی‌متری بله
– صپای ۳۲ بیت ۱۹۲kHz
– صدای ساراند DTS: X
– لغو نویز با میکروفن اختصاصی
– صدای تنظیم شده توسط Meridian

باتری

باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت
شارژر – شارژ سریع باتری ۲۱ وات (شارژ سریع ۴.۰)
– USB Power Delivery
– شارژ وایرلس ۹ وات

قابلیت‌ها

حسگرها حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما

شبکه

فناوری GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE

اتصالات

شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات
بلوتوث ۵.۰، A2DP، LE، aptX HD
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
NFC بله
رادیو رادیو اف‌ام
USB ۳.۱، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG

متفرقه

رنگ‌ها مشکی

 

در مورد شرکت‌های سازنده اگر بحث کنیم ال‌جی یک شرکت عجیب است. به سطح بالایی از اعتماد به نفس نیاز است تا دستگاه‌هایی ساخت و بازاریابی کرد که کاملا از هنجارهای بازار به دور هستند و شرکت ال‌جی در طول سال‌های گذشته مسئولیت ساخت چنین دستگاه‌هایی را برعهده داشته است. به عنوان مثال می‌توانید گوشی ماژولی G5 را به یاد بیاورید و سپس G8 ThinQ امسال که یک طرح کنترل مبتنی بر ژست‌های حرکتی ظاهرا احمقانه ولی در عمل خلاف آن داشت. حالا به G8X می‌رسیم که چند قابلیت G8 را به کنار گذاشته است تا امکانات خاص خود را داشته باشد. ال‌جی به جای ساخت یک گوشی تاشو واقعی راه دیگری را برای ساخت گوشی‌های هوشمند با انعطاف‌پذیری بیشتری پیدا کرده است یعنی: قاب‌هایی با نمایشگرهای ثانویه که داخل آن‌ها قرار گرفته‌اند.

گوشی V50 ThinQ اولین گوشی این شرکت بود که چنین قاب‌هایی برایش ساخته شد و حالا G8X در کنار آن قرار می‌گیرد. من یک احترام عمیق برای شرکت‌هایی که به نوآوری و چیزهای عجیب رو می‌آورند قائل می‌شوم ولی از همین ابتدا بگویم: رویای ال‌جی جواب نمی‌دهد. نه به این خاطر که ایده آن بد است، بلکه چون ال‌جی متوجه نشده است چطور از پتانسیل کامل این شیوه نصب نمایشگر دوگانه و عجیب استفاده کند.

در واقع گوشی جدید G8 ThinQ ال‌جی به عنوان یک پرچم‌دار تنها متمایز از سایرین نیست ولی به اندازه کافی قابل قبول است. اما کافی است قاب نمایشگر دوگانه را به آن وصل کنید تا همه چیز ناگهان جالب شود.

روی هم رفته، این دستگاه‌ها مزه‎ای از زندگی با چند نمایشگر را فراهم می‌کنند که سایر شرکت‌ها سعی در محبوب کردن آن داشته‌اند و چنین نمایشگرهایی برای مولتی تسکینگ یا انجام چند کار همزمان عالی هستند.

ویژگی های کلیدی

در یک دهه گذشته گوشی‌های هوشمند کاملا متحول شدند و هیچ شباهتی به دهه قبل ندارند. طراحی مدرن با نواوری‌های جالب توجه مواردی است که در نسل جدید اسمارتفون‌ها شاهد هستیم و باید درباره آنها شگفت زده باشیم. زیرا تا به حال چنین مواردی را مشاهده نکردیم و این موضوعات نشان از این دارند که فناوری سریعتر‌ از آنچه که تصورش را بکنید پیشرفت می‌کند.

این پیشرفت شامل گوشی‌های هوشمند هم شده و تنها سایر موارد را در برنمی‌گیرد. اپل در سال ۲۰۰۷ با معرفی آیفون به تحول گوشی‌های هوشمند پرداخت. حال با گذشت چندین سال آیفون ۱۱ پرو به عنوان جدیدترین اسمارتفون اپل هیچ شباهتی به مدل نخست نداشته و بسیار جذاب گشته است.

به هر حال با گذشت زمان تغییرات ظاهری فراوانی را می‌توان مشاهده کرد که این موضوع بدان معناست، گذشت زمان همه چیز را تغییر خواهد داد و این موضوع از تلفن هوشمند به دور نیست. در سال ۲۰۱۹ ال جی تصمیم گرفت به معرفی گوشی هوشمندی بپردازد که G8X ThinQ نام داشته و یک مدل پرچمدار با صفحه نمایش دوگانه که اگرچه شبیه به دیگر اسمارتفون‌های تاشو یا منعطف نیست، اما طراحی مجذوب کننده‌ای را در آن می‌توان مشاهده کرد.

G8X ThinQ ال جی با قیمتی بسیار کمتر از گلکسی فولد یا میت ایکس به بازار عرضه شده و با آن که همانند آنها دارای صفحه نمایش تاشو هست، اما ال جی سعی کرده قیمتی رقابتی برای این نسخه در نظر گیرد. به هر حال در این مطلب می‌خواهیم آشنایی بیشتری با G8X ThinQ پیدا کنیم و مشخص شود پرچمدر ال جی چگونه است.

ال جی برند صاحب نامی بوده که در چند سال گذشته موفق شد چندین مدل اسمارتفون از میان رده گرفته تا پرچمدار راهی بازار کند. G8X ThinQ یک پرچمدار ارتقایافته بوده که در تابستان ۲۰۱۹ معرفی شد و شرکت کره‌ای سعی داشت مشخصه‌های خوبی برای آن در نظر گیرد.

G8X Thinq یکی از مدل‌های رده بالا سال ۲۰۱۹ ال جی بوده که توانسته با فروش خوبی رو به رو شود. این گوشی هوشمند دارای ابعاد ۱۵۹.۳ در ۷۵.۸ در ۸.۴ میلی‌متر بوده و تنها ۱۹۲ گرم وزن دارد. به عنوان یک مدل با دو نمایشگر عجیب نیست که وزن بالایی داشته و ابعاد ایده آل نیز جهت تجربه کاربری مطلوب برای آن در نظر گرفته شد.

ال جی همیشه سعی داشته محصولات قابل توجهی عرضه دارد و G8X Thinq نیز یک نسخه برجسته بوده که تحولی در میان محصولات این شرکت از جمله گوشی هوشمند شناخته می‌شود. بنابراین نباید آن را مدل معمولی به حساب آورد زیرا نه تنها طراحی جذابی داشته و دوربین سه گانه افقی در عقب جای گرفته، بلکه بدنه‌ای قابل توجه شامل حال آن شده که می‎توان تجربه کاربری خوبی داشت.

موضوعی که نباید نسبت به آن بی تفاوت باقی ماند و شرکت ال جی درصدد است تا هر سال گزینه تمام عیار را به بازار وارد کند. G8X Thinq بدنه ای ترکیبی از شیشه و فلز داشته که عمدتا بیشتر پرچمداران چنین طراحی و ساختاری برای آنها در نظر گرفته می‌شود. بنابراین تنها G8X Thinq نیست چنین مشخصه ظاهری دارد و صفحه نمایش هم از طراحی ناچ برخوردار است.

چنین سبک طراحی اگرچه اشباح شده و بیشتر اسمارتفون‌ها دارای طراحی ناچ همراه هستند، اما G8X Thinq یک گزینه برجسته است که هر فردی را شیفته خود می‌سازد. گذشته از طراحی و ساخت قابل توجه و جذاب ال جی G8X Thinq، باید به سخت افزار پرچمدار آن اشاره کرد که سعی شده بهترین‌ها در آن تعبیه شود.

G8X Thinq ال جی برخلاف مدل‌های منعطف دیگر که قیمتی بیش از ۱۵۰۰ دلاری دارند، با قیمت مناسبی به فروش می‌رسد و کمتر از ۱۰۰۰ دلار است. ال جی سعی کرده برخلاف دیگر رقبا محصولی ارائه دهد که با قیمت مناسب دردسترس مشتریان قرار می‌گیرد و نباید برای تهیه این مدل هزینه بزرگی در نظر گرفت.

صفحه نمایش پروضوح دوگانه

تاکنون شرکت‌های مختلفی به معرفی تلفن هوشمند منعطف پرداختند که باید به سامسونگ، هوآوی، ریزر و برخی دیگر اشاره کرد. ال جی نیز با G8X Thinq یک گزینه ارزشمند و کاربردی رونمایی کرد. این تلفن هوشمند همچون لپ تاپ Yoga لنوو دارای صفحه نمایش دوگانه بوده که می‌توان از هر صفحه آن بهره گرفت. به نوعی این مدل دارای صفحه نمایش چندمنظوره بوده که نقش یک تبلت را هم می‌تواند ایفا کند.

البته نمایشگر دوگانه ضخامت دستگاه را افزایش داده و با یک مدل ضخیم رو به رو هستیم. ما از صفحه نمایش دوم G8X شگفت زده شدیم، اما کمی دست و پا گیر بوده که ممکن است چندان برای شما جذاب نباشد. شاید G8X شبیه به یک مدل تاشو یا منعطف است، اما در کاربری متوجه خواهید شد که چند پله‌ با محصولاتی چون گلکسی فولد سامسونگ، ریزر موتورولا یا میت ایکس هوآوی فاصله دارد.

بنابراین ممکن است فراتر از آنچه که در طراحی G8X مشاهده می‌کنید، در کاربری چنین چیزی را شاهد نباشید. محصول ال جی طراحی منحصربفردی پیدا کرده که نظر هر فردی را به خود جلب می‌کند. شرکت ال جی شاید در چند سال گذشته عملکرد خوبی نداشته و نتوانست خودی نشان دهد، اما با سال ۲۰۱۹ دو مدل V50 و G8X گزینه‌های برجسته و قابل قبولی هستند که می‌توان آنها را به عنوان پرچمدار قابل توجه به کار گرفت.

طراحی باکیفیت در کنار مشخصات سخت افزاری رده بالا به روز، ویژگی‌هایی است که در G8X شاهد آن خواهیم بود. برند کره‌ای هر سال نسل جدیدی از اسمارتفون پرچمدار خود را معرفی می‎کند و برای سال ۲۰۲۰ نیز به دنبال رونمایی سری G و V متحول شده نسبت به قبل است. شایان ذکر بوده که این مدل یکی از برجسته‌ترین اسمارتفون‌های سال ۲۰۱۹ ال جی تلقی شده که افراد می‌توانند تجربه کاربری خوبی در کنار آن داشته باشند.

شرکت ال جی برند نام آشنا صنعت تلفن هوشمند است و همیشه با افزودن نوآوری‌هایی سعی داشت نظر مخاطب را به سادگی جلب کند. G8X گوشی هوشمند قابل توجهی است که مشخصات بزرگی دربرمی گیرد. گذشته از آن G8X ThinQ ال جی با قیمتی بسیار کمتر از گلکسی فولد یا میت ایکس به بازار عرضه شده و با آن که همانند آنها دارای صفحه نمایش تاشو هست، اما ال جی سعی کرده قیمتی رقابتی برای این نسخه در نظر گیرد. به هر حال در این مطلب می‌خواهیم آشنایی بیشتری با G8X ThinQ پیدا کنیم و مشخص شود پرچمدر ال جی چگونه است.

کیفیت ساخت قابل توجه

G8X ThinQ به معنای واقعی کلمه یک مدل تمام عیار است که تجربه کاربری حرفه‌ای رقم می‌زند و افراد می‌توانند در کنار چنین گوشی هوشمندی تجربه فوق العاده کسب کنند. در سال‌های اخیر ال جی سعی کرده برتعداد گوشی‎های هوشمند خود بیافزاید اما چندان موفق نبود. اما با معرفی G8X ThinQ نشان داد که قصد تحولی در بخش تلفن هوشمند داشته و نمی‌خواهد یک مدل معمولی عرضه دارد.

با مشخصاتی که در نظر گرفته این مدل گزینه معمولی نیست و تجربه پرچمدار را رقم خواهد زد. پردازنده تعبیه شده در G8X ThinQ از نوع اسنپدراگون ۸۵۵ هشت هسته‌ای ۷نانومتری بوده که قابلیت بزرگی داشته و بیشتر در مدل‌های رده بالا شاهد استفاده آن هستیم. بنابراین مدل G8X ThinQ گزینه‌ای بوده برای افرادی که به دنبال بهترین هستند.

این مدل را شرکت ال جی در اواخر سال ۲۰۱۹ معرفی کرد تا بتواند نظر مخاطبان را جلب کند. مدلی با اندروید ۹.۰ پای و رابط کاربری اختصاصی ال جی که تجربه کاربری حرفه‌ای رقم می‌زند. ال جی در پی آن است تا باری دیگر جایگاه خود را در صنعت پیدا کند. پیش بینی شده در سال جاری شاهد رونمایی G9X ThinQ با نمایشگر پروضوح، پردازنده قوی و برخی مشخصات بزرگ دیگر باشیم.

مشخص نیست برنامه دقیق ال جی برای نسل بعدی چیست. این مدل نیز نقطه عطفی در میان اسمارتفون‎های سال ۲۰۱۹ بوده و می‌توان تجربه کاربری حرفه‌ای در کنار G8X ThinQ داشت. اگرچه در مقایسه با برخی رقبا برتری داشته، اما نسبت به سایر رقبا حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت. باید منتظر ماند تا مشخص شود در نسل بعدی LG چگونه گوشی هوشمندی را تدارک خواهد دید و به مدل معمولی بسنده نخواهد کرد.


مطالب مرتبط:
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا