اخبار

ریلمی از فناوری جدید خود شارژر سریع ۱۲۵ واتی اولترادارت رونمایی کرد 

ریلمی از فناوری جدید خود شارژر سریع ۱۲۵ واتی اولترادارت رونمایی کرد .همراه موبایلستان به ادامه مطلب توجه فرماید.

مطالب مرتبط:

درست یک روز پس از رونمایی از شارژ فلاش سریع جدید ۱۲۵ واتی اوپو ، امروز ریلمی تصمیم گرفت روش خود را برای نامگذاری این فناوری معرفی کند آن را شارژ سریع ۱۲۵ وات اولترادارت می‌نامند. از نظر تئوری این فناوری ، باید باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را از ۰٪ تا ۳۳٪ در سه دقیقه شارژ کرد و با تمام استانداردهای اصلی و بزرگ قبلی نیز سازگار است.ریلمی همچنین اعلام کرد قصد دارد دو شارژر فوق العاده نازک جدید سری SuperDart با توان ۵۰ و ۶۵ وات را به بازار عرضه کند. همچنین با استفاده از چندین لایه محافظتی دمای گوشی زیر ۴۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.

شارژ ۱۲۵واتی اولترادارت به لطف سلول‌های ۶C دوگانه ، ۹۸ درصد از تبدیل انرژی الکتریکی را امکان پذیر می‌کند. این فرایند ساده انرژی الکتریکی شارژر را با ولتاژ ۲۰ ولت و جریان ۶.۲۵A برق را از طریق سه مدار موازی به ۱۰ ولت در ۱۲.۵A تبدیل می‌کند و همزمان دو سلول ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را شارژ می‌کند.به منظور محافظت از دستگاه ،ریلمی ۱۴ سنسور دما را در معماری باتری و همچنین خنک کننده داخلی اضافی برای تلفن هوشمند اجرا کرده است. به این ترتیب شارژ ۱۲۵ واتی اولترادارت دارای دمای متوسط ​​است که بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد نمی‌رود.

فناوری اولترادارت ریلمی از چندین پروتکل‌‌های مختلف از جمله ۱۲۵ وات PPS و ۶۵ وات PD و ۳۶ وات QC پشتیبانی می کند.

همچنین با استانداردهای قبلی دارت ریلمی ، تمام تغییرات VOOC و Warp Charge سازگار است.به همین دلیل پشتیبانی فن‌آوری جدید این شرکت شگفت آور نیست. زیرا همه مقامات ریلمی چندین بار تأیید کرده‌اند که از اوپو R&D و کارخانه‌های تولیدی استفاده می‌کنند، و وان پلاس نیز تحت پشتیبانی قرار دارد. ریلمی در بخش انتهایی مراسم آنلاین خود قصد داردشارژرهای بسیار نازک SuperDart را راه اندازی کند. که از توان ۵۰ و۶۰ وات پشتیبانی می کنند آنها سبک و قابل حمل خواهند بود و ریلمی قصد دارد تا جایگزین مناسبی برای شارژرهای بزرگی امروزی باشد و با این هدف آن را روانه بازار خواهد کرد.

همانطور که در این مقاله مطالعه کردید ریلمی از فناوری جدید خود شارژر سریع ۱۲۵ واتی اولترادارت رونمایی کرد شارژ ۱۲۵واتی اولترادارت به لطف سلول‌های ۶C دوگانه ، ۹۸ درصد از تبدیل انرژی الکتریکی را امکان پذیر می‌کند. این فرایند ساده انرژی الکتریکی شارژر را با ولتاژ ۲۰ ولت و جریان ۶.۲۵A برق را از طریق سه مدار موازی به ۱۰ ولت در ۱۲.۵A تبدیل می‌کند و همزمان دو سلول ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را شارژ می‌کند.


دیگر مطالب پیشنهادی:

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا