اخبار

واتساپ سیاست حفظ حریم خصوصی خود را تا ماه می به تاخیر انداخت

واتساپ اعلام کرده است که تاریخ پذیرش سیاست حفظ حریم خصوصی جدید خود را به 15 می امسال منتقل می‌کند. تاریخ قبلی برای این برنامه، 8 فوریه بود. این شرکت می‌گوید این به دلیل همه سردرگمی‌ها و اطلاعات غلط در مورد آخرین به روزرسانی آنها است و از این رو می‌خواهند از زمان استفاده کنند تا اطلاعات غلط مربوط به نحوه حفظ حریم خصوصی و امنیت در واتساپ را پاک کنند. آنها سپس به تدریج پیش افراد می‌روند تا قبل از 15 می با سرعت خود سیاست را مرور کنند.

اوایل این ماه، WhatsApp هنگام راه اندازی برنامه، شروع به ظاهر شدن شرایط جدید و صفحه سیاست حفظ حریم خصوصی خود کرد. صفحه از کاربران می‌خواهد تا بر روی گزینه تایید کلیک کرده و شرایط جدید را بپذیرند، شرایطی که از 8 فوریه اعمال می‌شود. شما می‌توانید پنجره بازشو را رد کنید اما اگر می‌خواهید پس از 8 فوریه به استفاده از سرویس ادامه دهید، باید با آنها موافقت کنید.

این باعث ایجاد نگرانی گسترده در بین کاربران شد و بسیاری تصمیم گرفتند به پیامرسان تلگرام و سیگنال مراجعه کنند. بسیاری از آنها توسط اطلاعات غلط و نادرست دامن زده شدند، زیرا به نظر می‌رسید تعداد کمی از مردم تغییرات سیاسی جدید را مطالعه کردند.

همانطور که WhatsApp از زمان اعلام سیاست جدید بارها و بارها گفته است، تغییرات جدید فقط کسانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که با حساب‌های WhatsApp Business در این سرویس ارتباط برقرار می‌کنند. این حساب‌های تجاری اکنون می‌توانند از سرویس‌های میزبانی فیسبوک برای مدیریت چت‌های WhatsApp، ویژگی‌های تجاری مارک دار فیسبوک مانند فروشگاه‌ها و نمایش تبلیغات در فیسبوک برای ارسال پیام مستقیم به تجارت در WhatsApp استفاده کنند. در هر یک از این موارد، اگر تعامل با این مشاغل و تبلیغات آنها باشد، فیسبوک اکنون اطلاعاتی را در مورد شما جمع آوری می‌کند، مانند کلیک کردن روی هر تبلیغ دیگر در فیسبوک.

فیسبوک به زودی نرم افزارهای حذف تبلیغات را دور می‌زند

WhatsApp می‌گوید این سیاست جدید هیچ تغییری در مورد پیام رسانی کاربران یا تماس با کاربران یا گروه‌های دیگر ایجاد نمی‌کند، زیرا این شرایط تغییر نکرده‌اند. پیام‌ها و تماس‌های شما همچنان رمزگذاری می‌شوند و پیام‌ها در سرورهای فیسبوک ذخیره نمی‌شوند. این طور نیست که WhatsApp هیچ داده‌ای را با فیسبوک به اشتراک نمی‌گذارد. فقط این است که مقدار داده به اشتراک گذاشته شده با این به روزرسانی تغییر نمی‌کند. اصولاً اگر قبلاً مشکلی برای شما نبود، الان هم نباید این مشکل را داشته باشید.

البته، اکثر مردم حتی نمی‌دانند WhatsApp متعلق به فیسبوک است، چه رسد به اینکه آنها داده‌ها را با آنها به اشتراک بگذارند، بنابراین تعجب آور نیست که وقتی پیام پنجره ظاهر می‌شود نگران هستند و اساساً به همه می‌گویند که باید اشتراک گذاری داده‌ها را با Facebook یا استفاده از این سرویس متوقف کنید. حتی برخی تصور می‌کنند که حساب‌های آنها پس از 8 فوریه پاک خواهد شد، که البته این اتفاق نمی‌افتد.

به هر حال، فیسبوک سیاست خود را تغییر نمی‌دهد. این شرکت تأکید کرده است که تغییرات جدید فقط مربوط به افرادی است که با حساب‌های تجاری ارتباط برقرار می‌کنند و بر سایر کاربران تأثیر نمی‌گذارد. بنابراین این فقط تمدید تاریخ به جلو است، احتمالاً امیدوار است که مردم تا آن زمان این مورد را فراموش کرده باشند و تمایل بیشتری به کلیک بر روی دکمه موافق داشته باشند.


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی * زمان ورود پاسخ سوال امنیتی به پایان رسیده است. توسط دکمه مربوطه سوال را ریفرش کنید

دکمه بازگشت به بالا
×   چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟