اخبار

۶ روش استفاده مجدد از تلفن هوشمند قدیمی

تلفن‌های هوشمند قدیمی اغلب بدون هیچ استفاده‌ای برای چندین سال داخل کمد‌ها می‌مانند. روش‌هایی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان از موبایل‌های قدیمی استفاده بهینه‌تری کرد. همراه موبایلستان باشید تا در این مقاله به بررسی روش‌های موجود برای استفاده مجدد از تلفن‌های هوشمند قدیمی بپردازیم.
دیر یا زود، تلفن هوشمند جدیدی می‌‌خریم و موبایل‌های فعلی‌مان یا باید داخل کمد خاک بخورند یا اینکه نسبت به فروش آن‌ها اقدام کنیم. چندی پیش در مقاله‌ای از موبایلستان به بررسی موضوع فروش تلفن‌های هوشمند و روش آماده کردن آن‌ها برای فروش یا هدیه دادن پرداختیم. اما افرادی هم هستند که چندان تمایلی به فروش موبایل خود ندارند. در این مقاله قصد داریم تا روش‌هایی را معرفی کنیم که از طریق آن‌ها می‌توانید تلفن هوشمند قدیمی خود را تبدیل به ابزاری جدید کنید و استفاده بهینه‌تری از آن داشته باشید. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

مطالب مرتبط:

۱- استفاده از تلفن هوشمند به عنوان ریموت کنترل


بسیاری از کاربران تلفن‌های هوشمند می‌دانند که امکان استفاده از موبایل به عنوان ریموت کنترل وجود دارد. اما افراد کمی هستند که از این قابلیت استفاده می‌کنند. اگر یک تلفن هوشمند قدیمی داشته باشید، در این صورت می‌توان از آن به عنوان ریموت کنترل برای ابزار‌های مختلف استفاده کرد. خیلی ساده می‌توانید موبایل قدیمی خودتان را به عنوان کنترل تلویزیون استفاده کنید و در واقع آن را جایگزینی برای کنترل خوده تلویزیون قرار دهید.
البته از تلفن‌های هوشمند قدیمی می‌توان برای کنترل iTunes و کامپیوتر نیز استفاده کرد. در زیر می‌توانید اپلیکیشن کنترل DVD و کنترل Kodi/XBMC را دانلود کنید. این اپلیکیشن‌ها عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهند و البته نمونه‌های مشابه زیادی نیز در این خصوص وجود دارد.

لینک دانلود اپلیکیشن Retune از طریق گوگل پلی

لینک دانلود اپلیکیشن Unified Remote از طریق گوگل پلی

لینک دانلود اپلیکیشن PowerDVD Remote FREE از طریق گوگل پلی

لینک دانلود اپلیکیشن Yatse: Kodi remote control and cast از طریق گوگل پلی

۲- استفاده از تلفن هوشمند به عنوان ساعت


اگر تلفن هوشمند قدیمی‌تان چندان سخت افزار قدرتمندی ندارد که بتوانید گاهی با آن بازی کنید، می‌توانید از آن به عنوان ساعت کنار تخت خواب استفاده نمایید. برای انجام این کار تنها کافی است که یک اپلیکیشن کاربردی ساعت نظیر Timely را روی دستگاه‌تان نصب کنید و با پرداخت هزینه‌ای اندک،‌ یک پایه نگهدارنده نیز برای موبایلتان خریداری نمایید. با انجام این کار‌ها یک ساعت رومیزی خواهید داشت. البته توجه داشته باشید که بهتر است حالت Daydream را روی موبایلتان فعال کنید. از همین طریق می‌توانید از تلفن هوشمندتان به عنوان قاب عکس و خبرخوان نیز استفاده کنید. در زیر لینک چند اپلیکیشن ساعت قرار گرفته است.

لینک دانلود اپلیکیشن Timely Alarm Clock از طریق گوگل پلی

لینک دانلود اپلیکیشن Alarm Clock for Me از طریق گوگل پلی

لینک دانلود اپلیکیشن Alarm clock with cyclic alarms and calendar از طریق گوگل پلی

۳- استفاده از تلفن هوشمند برای مقابله با بیماری‌ها


Folding@home نام پروژه‌ای در خصوص تاشدگی پروتئین‌ها است که توسط دانشگاه استفورد در حال انجام است. در این پروژه از کامپیوتر، اسمارت فون و کنسول‌های داوطلبان برای شبیه سازی تاشدگی پروتئین استفاده می‌شود. تاشدگی پروتئین یک فرآیند ضروری اما ضعیف است که در جریان آن پلی‌پپتید به ساختار سه بعدی مشخصی می‌پیچد. از بین رفتن این تاشدگی باعث می‌شود که فرد به بیماری‌هایی نظیر آلزایمر، پارکینسون و بسیاری از سرطان‌ها مبتلا شود.
کاربران می‌توانند تلفن هوشمند قدیمی خود را به صورت داوطلبانه در این تحقیقات شرکت دهند. برای انجام این کار باید اپلیکیشن Folding@home را روی دستگاه خود نصب کنید و سپس آن را در گوشه‌ای بگذارید تا کار خودش را انجام دهد. با انجام این کار، گوشی به شبکه عظیم دستگاه‌های این پروژه متصل می‌شود و در کنار سایر دستگاه‌ها، یک سوپر کامپیوتر توزیع شده را تشکیل می‌دهد. در واقع از قدرت سخت افزاری تلفن هوشمند قدیمی شما برای شبیه سازی تحقیقات مربوط به این پروژه استفاده می‌شود. تنها کافی است که تلفن هوشمندتان را به شارژر و وای‌فای وصل کنید و بگذارید که کار خودش را بکند.

۴- استفاده از تلفن هوشمند به عنوان دوربین مدار بسته


بسیاری از تلفن‌های هوشمند قدیمی که در حال حاضر در خانه‌هایمان داریم، دوربین بهتری نسبت به دوربین‌های مدار بسته نظارتی دارند. پس چرا از آن‌ها برای نظارت به خانه‌مان استفاده نکنیم؟ اپلیکیشن‌های بسیاری در این خصوص وجود دارند که از بهترین آن‌ها می‌توان به SalientEye اشاره کرد. این اپلیکیشن روی گوشی نصب می‌شود و آن را تبدیل به یک دوربین نظارتی عالی می‌کند. حتی در این اپلیکیشن امکان ارسال SMS به کاربر در زمان تشخیص حرکت و موارد مشابه وجود دارد. برخی اپلیکیشن‌های دیگر نیز وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توان اقدام به ضبط ویدیو از مکان مورد نظر کرد. ابزار‌های نظارتی برای منازل اغلب گران قیمت هستند. استفاده از تلفن هوشمند برای انجام این کار یکی از ساده‌ترین و البته ارزان‌ترین روش‌ها به حساب می‌آید.

لینک دانلود اپلیکیشن Salient Eye از طریق گوگل پلی

۵- استفاده از تلفن هوشمند قدیمی به عنوان MP3 پلیر


همواره به کاربران تلفن‌های هوشمند گوشزد می‌کنیم که آهنگ‌ها می‌توانند فضای بسیار زیادی از دستگاه‌شان را اشغال کنند. پس اگر یک تلفن هوشمند قدیمی دارید، می‌توانید از آن به عنوان پخش کننده آهنگ استفاده کنید و فضای خالی بیشتری روی تلفن هوشمند جدید خود داشته باشید. چنین اقدامی می‌تواند در زمینه مشاهده ویدیو و بازی کردن نیز صورت گیرد.

۶- استفاده از تلفن هوشمند قدیمی به عنوان GPS آفلاین


اگر دستگاه GPS مجزا برای خودرو یا دوچرخه خود ندارید، تلفن هوشمند قدیمی‌تان می‌تواند گزینه مناسبی برای رفع این فقدان باشد. یک اپلیکیشن نقشه با امکان مسیریابی آفلاین روی تلفن هوشمندتان نصب کنید و از آن به عنوان یک GPS آفلاین روی دوچرخه یا خودرو استفاده نمایید. به دلیل آفلاین بودن، نیازی به اتصال اینترنت نیز نخواهید داشت.
همان‌طور که در این مقاله از موبایلستان مطالعه کردید، با روش‌هایی که می‌توان از طریق آن‌ها مجددا از تلفن هوشمند قدیمی به عنوان ابزاری جدید استفاده کرد، آشنا شدیم. اما بدون شک روش‌های دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند در زمینه استفاده از مجددا از تلفن‌های هوشمند قدیمی مورد استفاده قرار گیرند. شما چه کار‌های دیگری را در ذهن خود دارید که می‌توان با استفاده از موبایل‌های قدیمی انجامشان داد؟ با ما و کاربران موبایلستان از طریق بخش دیدگاه‌ها در ارتباط باشید.


بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا