اخبار تکنولوژی

جک دورسی عقیده دارد وبسایت توییتر با مشکلات جدی مواجه است

جک دورسی (Jack Dorsey)، خالق و مالک سابق توییتر به تازگی مطلب جدیدی را در بلاگ خود منتشر کرد که البته نامی از ایلان ماسک (Elon Musk) مشهور، مالک و صاحب فعلی شبکه مجازی توییتر (Twitter) نیاورد؛ اما اشاره کرد که کمپانی و وبسایت توییتر با مشکلات جدی مواجه بوده و همچنان این مشکلات حل نشده‌اند.

دورسی در ابتدا به این مسئله اشاره کرد که به سه اصل اساسی اعتقاد دارد و آن سه اصل این است: شبکه‌های مجازی نبایند تحت کنترل دولت و شرکت‌ها باشند و به صورت کاملا مستقل باید به فعالیت خود ادامه دهند و نویسنده باید تنها شخصی باید که بتواند محتوای تولید شده توسط خود را در مواقع لازم حذف نماید. او اشاره کرد که این مسئله با یک مدیریت صحیح و طبق یک الگوریتم درست قابل کنترل است.

توییتری که توسط من اداره می‌شد و توییتری که الان توسط شخص دیگری ادامه می‌شود، از این اصول پیروی نمی‌کند.

همانطور که می‌دانید، ایلان ماسک معامله خود را بر سر توییتر با مبلغ ۴۴ میلیارد دلار تمام کرد و البته بسیاری از قوانین و اصول مدیریت‌های قبلی را روی کار آورد. او همچنین رئیس جمهور پرحاشیه سابق کشور آمریکا یعنی دونالد ترامپ (Donald Trump) را نیز بازگرداند که تحت مدیریت جک دورسی، به صورت دائم بن شده بود و عقیده داشت که تمام کسانی که به هر دلیلی از این شبکه اخراج شده‌اند، باید برگردند و آزادانه عقاید خود را بیان کنند.

دورسی در ادامه هیچگونه انتقاد جدی‌ای را نسبت به ماسک مطرح نکرد؛ اما به این مسئله اشاره نمود که او شخصا پس از وارد شدن شرکت Elliott Management در همکاری با توییتر، امید خود را برای سوق دادن شرکت در مسیری درست از دست داده و از فعالیت‌های خود برای بهبود دادن وضعیت دست کشیده است.

من شخصا تمام اشتباهات را گردن می‌گیرم. این اتفاقات زمانی رخ داد که شرکت Elliott Management در سال ۲۰۲۰ با توییتر وارد همکاری شد.

دورسی همچنین به مسئله مهمی اشاره کرد و گفت که اگر شرکت به جای تمرکز روی ابزار‌های شخصی، روی بهبود عملکرد و تولید امکانات بهتر برای مشترکین تمرکز می‌کرد، توییتر در زمان فعلی موقعیت بهتری داشت.

دورسی در ادامه افزود که دخالت شخص یا اشخاصی در شبکه‌های مجازی و به دست گرفتن کنترل توسط آن‌ها، باعث می‌شود تا نمایش داده شدن یا نشدن یک محتوا، بستگی به آن شخص یا اشخاص داشته باشد و به صورت ساده اگر بخواهیم بگوییم، دیگر آزادی بیانی وجود نخواهد داشت.

منبع: www.cnbc.com

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا