ریپورتاژ آگهی

شهاب دادگرنژاد کیست ؟

در بین کارشناسان نفت شهاب دادگرنژاد دارای دکترای کار آفرینی از دانشگاه تهران و همینطور دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین المللی از همان دانشگاه است.

شهاب دادگرنژاد کیست ؟

دادگرنژاد متولد ۶۲ در شهر مسجد سلیمان است که به عنوان کار آفرین، سیاست مدار و مدیریت اجرایی را در کارنامه خود دارد. اما فعالیت کاری خود را از زادگاهش، شهر اهواز و در سمت مدیر هماهنگی ، بازاریابی و امور بین الملل حفاری شمال ایران آغاز کرد. سپس به عنوان مدیر عامل شرکت بازرگانی کشتیرانی ایران و ریچ شانگهای، همچنین مشاور معاون وزیر شروع به کار نمود.
شهاب دادگرنژاد کارشناس نفت در راستای توسعه برنامه ششم اظهار داشت که افزایش ضریب بازیافت مخازن نفتی گام نخست در این راستا می باشد.
دادگرنژاد مدیر عامل شرکت کشتیرانی ایران و چین بیان کرد : ماهیت میدان های نفتی بعد از گذشت مدت زمانی دچار افت فشار شده در نهایت با کاهش میزان برداشت نفت رو برو می شویم، برای جلوگیری از این موضوع، در میدان های نفتی باید از روش های جدید ازدیار برداشت را استفاده کنیم.
 
شهاب دادگرنژاد کیست ؟
برای آنکه به ۶ میلیارد بشکه در افزایش برداشت دست پیدا کنیم نیاز است که بتوانیم برنامه افزایش یک درصدی برداشت از میادین نفتی را عملیاتی سازیم. دادگرنژاد اضافه کرد که ازدیار برداشت فقط و فقط به معنی افزایش برداشت نیست بلکه عوامل اقتصادی، سیاسی و زیست ‌محیطی در کنار ازدیار برداشت باید در نظر گرفته شوند.
دادگرنژاد در ادامه صحبت های کارشناسانه خود اظهار کرد که مدت زمان افزایش ضریب بازیافت‌ به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله این عوامل می توان به فناوری های بکار گرفته شده و نیز نوع میدان بستگی دارد که معمولا در کوتاه ترین بازده به دو تا سه سال زمان نیاز دارد.
برای مثال می توان میدان آزادگان را نام برد که در حال حاضر حدود ۶.۵ درصد میزان ضریب برداشت آن است که حدود ۹۵ درصد از میدان رها شده است. در میدان های نفتی سروش و نوروز این ضریب به مقدار هشت درصد ثبت شده است که باید راهی برای افزایش این ارقام کنیم.
اما در حال حاضر برای میدان های نفتی میانگین ضریب برداشت متفاوتی اعلام می شود آن هم به دلیل متفاوت بودن ضریب بازیافت لایه های نفتی است. در ایران میانگین ضریب بازیافت میدان های نفتی حدود ۲۴ تا ۲۷ درصد است. متاسفانه ۳۵ مخزن بزرگ نفتی در ایران با مشکل کاهش ضریب بازیافت روبرو هستند که برای جلوگیری از خسارات وارد شده به ثروت ملی باید راهی پیش رو قرار دهیم.


بیشتر بخوانید

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا